Padang Wulan

Ciptaan : Dedy Widay
Vokal : Okky Ardila
Produksi : Pelangi Record

Sejatine yo opo, sing digolek sliramu
Sejatine yo opo, sing dipengen sliramu
Rumongsone atiku, ra ono sing liyo
Katresnane atiku, mung kanggo sliramu

Sejatine wis kabeh, aku duwe sliramu
Sejatine wis kabeh, aku dadi bojomu

reff :
Padang wulan purnama, aku kelingan sliramu
Opo iyo saiki, aku kelangan

Padang wulane ra ono, tresnamu melu ra ono
Opo dadine saiki, sampean kok lungo

Sejatine wis kabeh, aku duwe sliramu
Sejatine wis kabeh, aku dadi bojomu

reff :
Padang wulan purnama, aku kelingan sliramu
Opo iyo saiki, aku kelangan

Padang wulane ra ono, tresnamu melu ra ono
Opo dadine saiki, sampean kok lungo

Sejatine yo opo, sing digolek sliramu
Sejatine yo opo, sing dipengen sliramu
Rumongsone atiku, ra ono sing liyo
Katresnane atiku, mung kanggo sliramu

Sejatine wis kabeh, aku duwe sliramu
Sejatine wis kabeh, aku dadi bojomu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qIamVQHv11c

Advertisements

Pitung Wulan

Pitung Wulan
Ciptaan : Papa Irma / Mas CM
Vokal : Okky Ardila
Produksi : Pelangi Record

Atiku ngilu, yen lagi nandang sengsoro
Kekasihku, tego mutus ake trisno
Janji sumpah mati, urip bebarengan
Ngomong arep sayang, nganti ing akhire jaman

Pitung wulan, suwene aku senengan
Ora nyono akhire bakal pisahan
Cahyone sinawang, manise rayuan
Nuwuhke harapan, nyatane yo mung kenangan

reff :

Klopo cengkir, godonge ngronce
Ojo mungkir, sliramu ngomonge gede

Pari doyong, songgone miring
Ngerti bohong, aku ra bakalan nyanding

Nelongso remuk ning ati
Kang tak impi wis cidro janji

Pitung wulan, suwene aku senengan
Ora nyono akhire bakal pisahan
Cahyone sinawang, manise rayuan
Nuwuhke harapan, nyatane yo mung kenangan

reff :

Klopo cengkir, godonge ngronce
Ojo mungkir, sliramu ngomonge gede

Pari doyong, songgone miring
Ngerti bohong, aku ra bakalan nyanding

Nelongso remuk ning ati
Kang tak impi wis cidro janji

Atiku ngilu, yen lagi nandang sengsoro
Kekasihku, tego mutus ake trisno
Janji sumpah mati, urip bebarengan
Ngomong arep sayang, nganti ing akhire jaman

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=A7_XF0X42gU