Ojo Sembrono

“OJO SEMBRONO” Versi Manthous ft. Sunyahni

Pr:
Ampyang gulane jowo yo mas yo,
Pilih kacang opo klopo..
Dadi wong lanang mbok ojo sembrono,
Ojo sembrono..

Glali jenange gulo yo mas yo,
Wong lali ora rumongso..
Sarwo sarwi ngguyo’ake tingkahe,
Suwe-suwe lha kok mangkelake..

Lk:
Aduh dik aku sing kleru,
Ojo dadi atimu,
Durung-durung kowe wis nesu..
Neng kali nggowo pancingan,
wong lali ora kelingan,
Yen lali ora kelingan..

Aduh dik aku sing luput,
Ojo pijer mrengat mrengut,
Wong ayu dadi semrawut..
Sosor bebek disosor meri,
Salahku dewek mohon disori,
Besok-besok nggak lagi-lagi..

Pr:
Manis gulane batu jo kleru,
Sing dodol rupane ayu..
Janji kemis mesthi dadine setu,
Yen kagol tak tinggal mlayu..

reff :
Pr:
Ampyang gulane jowo yo mas yo,
Pilih kacang opo klopo..
Dadi wong lanang mbok ojo sembrono,
Ojo sembrono..

Glali jenange gulo yo mas yo,
Wong lali ora rumongso..
Sarwo sarwi ngguyo’ake tingkahe,
Suwe-suwe lha kok mangkelake..

Lk:
Aduh dik aku sing kleru,
Ojo dadi atimu,
Durung-durung kowe wis nesu..
Neng kali nggowo pancingan,
wong lali ora kelingan,
Yen lali ora kelingan..

Aduh dik aku sing luput,
Ojo pijer mrengat mrengut,
Wong ayu dadi semrawut..
Sosor bebek disosor meri,
Salahku dewek mohon disori,
Besok-besok nggak lagi-lagi..

Pr:
Manis gulane batu jo kleru,
Sing dodol rupane ayu..
Janji kemis mesthi dadine setu,
Yen kagol tak tinggal mlayu..