Ora Ngiro (nurhana)

Nurhana_24
Versi: Nurhana

Aku ora nate ngiro,
Yen sliramu tego gawe gelo..
Tego gawe loro atiku,
Sing nyoto tulus tresno sliramu..

Biyen jarene janjimu,
Tresnamu amung kanggo awakku..
Nanging saiki nyatane,
Sliramu urip karo dewek’e..

Gelo ati iki gelo,
Biyen kok gampang percoyo..
Marang janji manis,
Sing nyatane amung lamis..

Loro ati iki loro,
Yen eling jaman semono..
Gelane atiku,
Biyen kok tepung sliramu..

reff:
Aku ora nate ngiro,
Yen sliramu tego gawe gelo..
Tego gawe loro atiku,
Sing nyoto tulus tresno sliramu..

Biyen jarene janjimu,
Tresnamu amung kanggo awakku..
Nanging saiki nyatane,
Sliramu urip karo dewek’e..

Gelo ati iki gelo,
Biyen kok gampang percoyo..
Marang janji manis,
Sing nyatane amung lamis..

Loro ati iki loro,
Yen eling jaman semono..
Gelane atiku,
Biyen kok tepung sliramu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: oslqzoch]
[ar: Nurhana]
[ti: Ora Ngiro]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:00.05]Ora Ngiro
[00:00.05]by: Nurhana
[00:23.05]
[00:25.05]>>>
[00:26.05]>>
[00:27.05]>
[00:28.05]Aku ora nate ngiro,
[00:34.05]Yen sliramu tego gawe gelo..
[00:43.90]Tego gawe loro atiku,
[00:51.37]Sing nyoto tulus tresno sliramu..
[01:02.17]Biyen jarene janjimu,
[01:09.44]Tresnamu amung kanggo awakku..
[01:18.93]Nanging saiki nyatane,
[01:26.54]Sliramu urip karo dewek’e..
[01:37.46]Gelo ati iki gelo,
[01:43.97]Biyen kok gampang percoyo..
[01:53.18]Marang janji manis,
[02:01.58]Sing nyatane amung lamis..
[02:09.92]
[02:12.96]Loro ati iki loro,
[02:18.85]Yen eling jaman semono..
[02:28.18]Gelane atiku,
[02:36.99]Biyen kok tepung sliramu..
[02:42.60]
[03:09.03]>>>
[03:10.03]>>
[03:11.03]>
[03:12.03]Aku ora nate ngiro,
[03:18.23]Yen sliramu tego gawe gelo..
[03:28.05]Tego gawe loro atiku,
[03:35.97]Sing nyoto tulus tresno sliramu..
[03:46.76]Biyen jarene janjimu,
[03:53.36]Tresnamu amung kanggo awakku..
[04:02.98]Nanging saiki nyatane,
[04:10.26]Sliramu urip karo dewek’e..
[04:21.96]Gelo ati iki gelo,
[04:27.67]Biyen kok gampang percoyo..
[04:36.70]Marang janji manis,
[04:44.55]Sing nyatane amung lamis..
[04:53.43]
[04:56.37]Loro ati iki loro,
[05:02.70]Yen eling jaman semono..
[05:11.04]Gelane atiku,
[05:19.69]Biyen kok tepung sliramu..
[05:26.48]
————–
Preview:

Advertisements

Ojo Nelongso (nurhana)

Nurhana_3
Versi: Nurhana

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto..

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

reff:
Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto..

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hkcqsvcc]
[ar: Nurhana]
[ti: Ojo Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.66]Ojo Nelongso
[00:24.66]Versi: Nurhana
[00:27.66]
[00:30.66]>>>
[00:31.66]>>
[00:32.66]>
[00:33.66]Jo podho nelongso,
[00:36.66]Jamane jaman rekoso..
[00:39.96]Urip pancen angel,
[00:42.52]Kudune ra usah ngomel..
[00:46.31]Ati kudu tentrem,
[00:48.68]Nyambut gawe karo seneng..
[00:52.29]Ulat ojo peteng,
[00:54.64]Nek dikongkon yo sing temen..
[00:59.43]Lah opo toh konco, ati kerep loro
[01:05.11]Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
[01:11.51]Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
[01:17.49]Wiwitan rekoso, pancen nyoto..
[01:24.14]Jo podho nelongso,
[01:26.87]Jamane jaman rekoso..
[01:30.66]Urip pancen angel,
[01:33.22]Kudune ra usah ngomel..
[01:37.01]Ati kudu tentrem,
[01:39.50]Nyambut gawe karo seneng..
[01:43.12]Ulat ojo peteng,
[01:45.60]Nek dikongkon yo sing temen..
[01:49.35]
[01:52.01]==nurhana, ojo nelongso==
[02:10.92]
[02:13.92]>>>
[02:14.92]>>
[02:15.92]>
[02:16.92]Jo podho nelongso,
[02:19.92]Jamane jaman rekoso..
[02:22.98]Urip pancen angel,
[02:25.79]Kudune ra usah ngomel..
[02:29.40]Ati kudu tentrem,
[02:31.76]Nyambut gawe karo seneng..
[02:35.44]Ulat ojo peteng,
[02:37.98]Nek dikongkon yo sing temen..
[02:42.52]Lah opo toh konco, ati kerep loro
[02:48.37]Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
[02:54.74]Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
[03:00.70]Wiwitan rekoso, pancen nyoto..
[03:07.60]Jo podho nelongso,
[03:10.47]Jamane jaman rekoso..
[03:13.95]Urip pancen angel,
[03:16.50]Kudune ra usah ngomel..
[03:20.24]Ati kudu tentrem,
[03:22.85]Nyambut gawe karo seneng..
[03:26.46]Ulat ojo peteng,
[03:28.94]Nek dikongkon yo sing temen..
[03:32.81]
————
Preview:

Ela Elo (nurhana)

Nurhana
Versi: Nurhana

Ela elo mbiyen kowe ngomong,
Gething karo aku..
Seneng sebel opo maneh tresno..
Nanging saikine ra dinyono,
Kowe sibuk ngrayu aku..
Ela elo ela ela elo..

Ela elo mbok yo ojo ngono,
Ngomong sakpenak’e..
Ora gelem duwe pacar aku..
Nanging saikine ra dinyono,
Kowe malah balik tresno..

reff:
Kopat kapit ngiwo nengen,
Kondho sengit jebul kangen,
Isin isin yo mas..

Numpak taksi mudhun solo,
Ngomong benci tapi tresno,
Isin isin yo mas..

Nyangking ember ngiwo tengen,
Lungguh jejer nggo tombo kangen,
Isin isin yo mas..

Mlaku mlaku tuku sandhal,
Karo aku jual mahal,
Isin isin yo mas..

Ela elo mbiyen kowe ngomong,
Gething karo aku..
Seneng sebel opo maneh tresno..
Nanging saikine ra dinyono,
Kowe sibuk ngrayu aku..
Ela elo ela ela elo..

Ela elo mbok yo ojo ngono,
Ngomong sakpenak’e..
Ora gelem duwe pacar aku..
Nanging saikine ra dinyono,
Kowe malah balik tresno..

reff:
Kopat kapit ngiwo nengen,
Kondho sengit jebul kangen,
Isin isin yo mas..

Numpak taksi mudhun solo,
Ngomong benci tapi tresno,
Isin isin yo mas..

Nyangking ember ngiwo tengen,
Lungguh jejer nggo tombo kangen,
Isin isin yo mas..

Mlaku mlaku tuku sandhal,
Karo aku jual mahal,
Isin isin yo mas..
—————
[ar: Nurhana]
[id: ukoqohcs]
[ti: Ela Elo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:01.58]Ela Elo
[00:27.58]Versi : Nurhana
[00:30.58]
[00:33.58]>>>
[00:34.58]>>
[00:35.58]>
[00:36.58]Ela elo mbiyen kowe ngomong,
[00:41.78]Gething karo aku..
[00:45.71]Seneng sebel opo maneh tresno..
[00:51.25]Nanging saikine ra dinyono,
[00:56.91]Kowe sibuk ngrayu aku..
[01:00.33]Ela elo ela ela elo..
[01:06.99]Ela elo mbok yo ojo ngono,
[01:12.29]Ngomong sakpenak’e..
[01:16.44]Ora gelem duwe pacar aku..
[01:22.54]Nanging saikine ra dinyono,
[01:27.76]Kowe malah balik tresno..
[01:32.31]
[01:34.19]==nurhana, ela elo==
[01:43.76]
[01:45.76]>>>
[01:46.76]>>
[01:47.76]>
[01:48.76]Kopat kapit ngiwo nengen,
[01:51.17]Kondho sengit jebul kangen,
[01:54.16]Isin isin yo mas..
[01:58.82]Numpak taksi mudhun solo,
[02:01.55]Ngomong benci tapi tresno,
[02:04.42]Isin isin yo mas..
[02:09.27]Nyangking ember ngiwo tengen,
[02:11.95]Lungguh jejer nggo tombo kangen,
[02:14.87]Isin isin yo mas..
[02:19.60]Mlaku mlaku tuku sandhal,
[02:22.15]Karo aku jual mahal,
[02:25.19]Isin isin yo mas..
[02:30.88]Ela elo mbiyen kowe ngomong,
[02:35.81]Gething karo aku..
[02:40.04]Seneng sebel opo maneh tresno..
[02:45.70]Nanging saikine ra dinyono,
[02:50.87]Kowe sibuk ngrayu aku..
[02:54.47]Ela elo ela ela elo..
[03:01.00]Ela elo mbok yo ojo ngono,
[03:06.47]Ngomong sakpenak’e..
[03:11.51]Ora gelem duwe pacar aku..
[03:16.06]Nanging saikine ra dinyono,
[03:21.40]Kowe malah mbalik tresno..
[03:25.88]
[03:27.06]==nurhana, ela elo==
[03:37.51]
[03:39.51]>>>
[03:40.51]>>
[03:41.51]>
[03:42.51]Kopat kapit ngiwo nengen,
[03:45.51]Kondho sengit jebul kangen,
[03:47.80]Isin isin yo mas..
[03:52.91]Numpak taksi mudhun solo,
[03:55.52]Ngomong benci tapi tresno,
[03:58.31]Isin isin yo mas..
[04:03.10]Nyangking ember ngiwo tengen,
[04:05.84]Lungguh jejer nggo tombo kangen,
[04:08.70]Isin isin yo mas..
[04:13.56]Mlaku mlaku tuku sandhal,
[04:16.05]Karo aku jual mahal,
[04:18.78]Isin isin yo mas..
[04:23.57]Ela elo mbiyen kowe ngomong,
[04:29.10]Gething karo aku..
[04:33.05]Seneng sebel opo maneh tresno..
[04:39.37]Nanging saikine ra dinyono,
[04:44.53]Kowe sibuk ngrayu aku..
[04:47.58]Ela elo ela ela elo..
[04:54.35]Ela elo mbok yo ojo ngono,
[04:59.96]Ngomong sakpenak’e..
[05:05.31]Ora gelem duwe pacar aku..
[05:10.53]Nanging saikine ra dinyono,
[05:16.25]Kowe malah mbalik tresno..
[05:20.56]
[05:22.86]==nurhana, ela elo==
[05:31.86]
[05:33.86]>>>
[05:34.86]>>
[05:35.86]>
[05:36.86]Kopat kapit ngiwo nengen,
[05:39.86]Kondho sengit jebul kangen,
[05:42.05]Isin isin yo mas..
[05:47.27]Numpak taksi mudhun solo,
[05:49.63]Ngomong benci tapi tresno,
[05:52.57]Isin isin yo mas..
[05:57.47]Nyangking ember ngiwo tengen,
[06:00.21]Lungguh jejer nggo tombo kangen,
[06:02.89]Isin isin yo mas..
[06:07.86]Mlaku mlaku tuku sandhal,
[06:10.43]Karo aku jual mahal,
[06:13.21]Isin isin yo mas..
[06:17.20]
—————
Preview:

Nglali

Nurhana_1
Versi: Nurhana

Jan-jane karepe piye,
Saben pethuk rembuge ra tau gathuk..
Anane mung munthak manthuk,
Koyo plathuk muni ing wayah esuk..

Janji esuk janji sore,
Sak yahene ditunggu ra no kabare..
Anane mung mangkelake,
Bul janjine esuk tempe sore dhele..

Dieman ora keno,
Ra rumongso anane kok malah duko..
Penjaluk’e werno werno,
Dituruti kok saiki banjur nglali..

Bumi langit kang nyekseni,
Kabeh janji wis klebu sak jroning ati..
Nora keno dibelani,
Pungkasane mung gawe loro ati..

reff:
Jan-jane karepe piye,
Saben pethuk rembuge ra tau gathuk..
Anane mung munthak manthuk,
Koyo plathuk muni ing wayah esuk..

Janji esuk janji sore,
Sak yahene ditunggu ra no kabare..
Anane mung mangkelake,
Bul janjine esuk tempe sore dhele..

Dieman ora keno,
Ra rumongso anane kok malah duko..
Penjaluk’e werno werno,
Dituruti kok saiki banjur nglali..

Bumi langit kang nyekseni,
Kabeh janji wis klebu sak jroning ati..
Nora keno dibelani,
Pungkasane mung gawe loro ati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: oowvlacs]
[ar: Nurhana]
[ti: Nglali]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:01.05]Nglali
[00:28.05]Versi: Nurhana
[00:31.05]
[00:34.05]>>>
[00:35.05]>>
[00:36.05]>
[00:37.05]Jan-jane karepe piye,
[00:42.95]Saben pethuk rembuge ra tau gathuk..
[00:51.59]Anane mung munthak manthuk,
[00:57.22]Koyo plathuk muni ing wayah esuk..
[01:06.12]Janji esuk janji sore,
[01:11.78]Sak yahene ditunggu ra no kabare..
[01:20.97]Anane mung mangkelake,
[01:26.51]Bul janjine esuk tempe sore dhele..
[01:38.71]Dieman ora keno,
[01:45.36]Ra rumongso anane kok malah duko..
[01:57.62]Penjaluk’e werno werno,
[02:04.77]Dituruti kok saiki banjur nglali..
[02:22.08]Bumi langit kang nyekseni,
[02:29.88]Kabeh janji wis klebu sak jroning ati..
[02:41.52]Nora keno dibelani,
[02:49.11]Pungkasane mung gawe loro ati..
[02:58.62]
[03:01.61]==nurhana, nglali==
[03:22.46]
[03:25.46]>>>
[03:26.46]>>
[03:27.46]>
[03:28.46]Jan-jane karepe piye,
[03:34.46]Saben pethuk rembuge ra tau gathuk..
[03:47.34]Anane mung munthak manthuk,
[03:55.15]Koyo plathuk muni ing wayah esuk..
[04:12.14]Janji esuk janji sore,
[04:20.42]Sak yahene ditunggu ra no kabare..
[04:31.67]Anane mung mangkelake,
[04:39.20]Bul janjine esuk tempe sore dhele..
[04:50.28]Dieman ora keno,
[04:57.18]Ra rumongso anane kok malah duko..
[05:09.19]Penjaluk’e werno werno,
[05:15.60]Dituruti kok saiki banjur nglali..
[05:33.05]Bumi langit kang nyekseni,
[05:40.42]Kabeh janji wis klebu sak jroning ati..
[05:52.98]Nora keno dibelani,
[06:00.55]Pungkasane mung gawe loro ati..
[06:13.99]
————–
Preview:

Ayo Ngguyu

Nurhana_21
Versi: Nurhana

Iwak lele yo mas, mati kejenu
Degan ijo enak nggo rujak’an..
Uwis suwe yo mas, ora ketemu
Luwih becik ayo geguyonan..

Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Yen ngguyu mbok ojo seru seru..

Pitik cilik yo mas, mangane jagung
Neng kebonan cacahe selawe..
Wani nglirik yo mas, ra wani nembung
Bareng nembung jebul ono sing nduwe..

Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Yen ngguyu mbok ojo seru seru..

reff:
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Yen ngguyu mbok ojo seru seru..

Raden janoko yo mas, soko pendhowo
Wis misuwur yo mas kasektene..
Timbang joko aku miih sing tuwo,
Trimo bubur yo mas cawisane..

Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Ayo ngguyu (ha ha ha..),
Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qkuakacq]
[ar: Nurhana]
[ti: Ayo Ngguyu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.05]Ayo Ngguyu
[00:10.05]Versi : Nurhana
[00:13.05]
[00:16.05]>>>
[00:17.05]>>
[00:18.05]>
[00:19.05]Iwak lele yo mas mati kejenu,
[00:25.59]Degan ijo enak nggo rujak’an..
[00:33.30]Uwis suwe yo mas ora ketemu,
[00:40.46]Luwih becik ayo geguyonan..
[00:47.53]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[00:51.09]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[00:55.42]Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
[01:02.46]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[01:06.56]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[01:10.11]Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
[01:17.02]Pitik cilik yo mas mangane jagung,
[01:23.77]Neng kebonan cacahe selawe..
[01:31.65]Wani nglirik yo mas ra wani nembung,
[01:38.51]Bareng nembung jebul ono sing nduwe..
[01:46.09]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[01:49.67]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[01:53.06]Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
[02:00.17]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[02:04.26]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[02:07.85]Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
[02:14.39]
[02:17.31]==nurhana, ayo ngguyu==
[02:38.00]
[02:41.00]>>>
[02:42.00]>>
[02:43.00]>
[02:44.00]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[02:47.43]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[02:51.03]Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
[02:58.37]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[03:01.27]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[03:05.52]Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
[03:13.07]Raden janoko yo mas soko pendhowo,
[03:19.84]Wis misuwur yo mas kasektene..
[03:27.50]Timbang joko aku miih sing tuwo,
[03:34.92]Trimo bubur yo mas cawisane..
[03:41.90]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[03:45.60]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[03:49.40]Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
[03:56.48]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[04:00.13]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[04:03.83]Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
[04:10.83]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[04:15.46]Ayo ngguyu (ha ha ha..),
[04:18.99]Yen ngguyu mbok ojo seru seru..
[04:25.81]
————-
Preview:

Methuk (nurhana)

Nurhana_22
Versi: Nurhana

Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk-antuk..
Kene sing dandan mbengku,
Thingak-thinguk jebul ra dipetuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak-manthuk samar yen diamuk..

Untung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike sowang-sowangan..
Kolang-kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling podo wutuhe,
Isih kempling podo wutuhe..

reff:
Janjine saguh methuk,
Tiwas diadhang nganti ngantuk-antuk..
Kene sing dandan mbengku,
Thingak-thinguk jebul ra dipetuk..

Omongane nggedupuk,
Tiwas digugu jebul ora ora gathuk..
Alesane sak thekruk,
Monthak-manthuk samar yen diamuk..

Untung isih pacaran,
Mumpung durung tenanan,
Becike sowang-sowangan..
Kolang-kaling akeh tlutuhe,
Isih kempling podo wutuhe,
Isih kempling podo wutuhe..
——————
[ver: lyrics]
[id: hsaowusw]
[ar: Nurhana]
[ti: Methuk]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:37]
[00:01.19]Methuk
[00:09.19]Versi : Nurhana
[00:12.19]
[00:15.19]>>>
[00:16.19]>>
[00:17.19]>
[00:18.19]Janjine saguh methuk,
[00:22.40]Tiwas diadhang nganti ngantuk ngantuk..
[00:31.13]Kene sing dandan mbengkuk,
[00:37.29]Thingak-thinguk, jebul ra dipethuk..
[00:44.71]Omongane nggedupuk,
[00:47.66]Tiwas digugu, jebul ora ora gathuk..
[00:57.84]Alesane sak thekruk,
[01:03.05]Monthak-manthuk, samar yen diamuk..
[01:11.39]Untung isih pacaran,
[01:14.82]Mumpung durung tenanan,
[01:18.15]Becike, sowang-sowangan..
[01:24.68]Kolang kaling akeh tlutuhe,
[01:28.23]Isih kempling podo wutuhe,
[01:31.53]Isih kempling podo wutuhe..
[01:36.96]
[01:39.83]==nurhana, metuk==
[01:59.17]
[02:02.17]>>>
[02:03.17]>>
[02:04.17]>
[02:05.17]Janjine saguh methuk,
[02:09.06]Tiwas diadhang nganti ngantuk ngantuk..
[02:17.36]Kene sing dandan mbengkuk,
[02:23.57]Thingak-thinguk, jebul ra dipethuk..
[02:31.75]Omongane nggedupuk,
[02:35.73]Tiwas digugu, jebul ora ora gathuk..
[02:44.97]Alesane sak thekruk,
[02:50.54]Monthak-manthuk, samar yen diamuk..
[02:58.55]Untung isih pacaran,
[03:01.87]Mumpung durung tenanan,
[03:05.37]Becike, sowang-sowangan..
[03:11.71]Kolang kaling akeh tlutuhe,
[03:15.18]Isih kempling podo wutuhe,
[03:18.69]Isih kempling podo wutuhe..
[03:23.98]
————–
Preview:

Jaranan

Nurhana_23
Versi: Nurhana

Jaranan, nganggo klambi abang
Wong wis tuwo kathi’ nunggang papah gedang..
Aduh lae mbokyo golek dalan padang,
Ngelingono anakmu podo klambrangan..

Jaranan, mangan beling wedi
Mlebu warung kathi’ pesen wedang kopi..
Bakul ayu terus dicedhak’i,
Bareng mbayar reko-reko ndadi..

Ipak ipik ipak ipik,
Wong wis tuwo ojo ngglidig..
Gedag gedeg gedag gedeg,
Nguber rondo natap gedheg..

reff:
Jatilan si kromo leyo,
Wong wis tuwo isih koyo joko..
Gandrung rondo sing denok deblong,
Bareng ditolak sirahe puyeng..

Tuku sewek batik’an dubang,
Wong wis tuwek isih kranjingan..
Kasmaran atine bingung,
Bocah dolan ditungi penthung..

Ojo polah ojo obah,
Disorak kathok’e bedah..
Jegat jegot jegat jegot,
Jaran montang kolore pedhot..

reff:
Ipak ipik ipak ipik,
Wong wis tuwo ojo ngglidig..
Gedag gedeg gedag gedeg,
Nguber rondo natap gedheg..

Jaranan, nganggo klambi abang
Wong wis tuwo kathi’ nunggang papah gedang..
Aduh lae mbokyo golek dalan padang,
Ngelingono anakmu podo klambrangan..

Jaranan, mangan beling wedi
Mlebu warung kathi’ pesen wedang kopi..
Bakul ayu terus dicedhak’i,
Bareng mbayar reko-reko ndadi..

Ipak ipik ipak ipik,
Wong wis tuwo ojo ngglidig..
Gedag gedeg gedag gedeg,
Nguber rondo natap gedheg..

reff:
Jatilan si kromo leyo,
Wong wis tuwo isih koyo joko..
Gandrung rondo sing denok deblong,
Bareng ditolak sirahe puyeng..

Tuku sewek batik’an dubang,
Wong wis tuwek isih kranjingan..
Kasmaran atine bingung,
Bocah dolan ditungi penthung..

Ojo polah ojo obah,
Disorak kathok’e bedah..
Jegat jegot jegat jegot,
Jaran montang kolore pedhot..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kuibzksw]
[ar: Nurhana]
[ti: Jaranan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:54]
[00:01.06]Jaranan
[00:33.06]Versi: Nurhana
[00:36.06]
[00:39.06]>>>
[00:40.06]>>
[00:41.06]>
[00:42.06]Jaranan, nganggo klambi abang
[00:46.13]Wong wis tuwo kathi’ nunggang papah gedang..
[00:52.17]Aduh lae mbokyo golek dalan padang,
[00:57.35]Ngelingono anakmu podo klambrangan..
[01:02.73]Jaranan, mangan beling wedi
[01:07.82]Mlebu warung kathi’ pesen wedang kopi..
[01:13.02]Bakul ayu terus dicedak’i,
[01:18.14]Bareng mbayar, reko-reko ndadi..
[01:24.60]Ipak ipik ipak ipik,
[01:27.24]Wong wis tuwo ojo ngidig..
[01:30.32]Gedag gedeg gedag gedeg,
[01:32.70]Nguber rondo natap gedheg..
[01:36.93]
[01:39.83]==jaranan, nurhana==
[01:51.66]
[01:54.66]>>>
[01:55.66]>>
[01:56.66]>
[01:57.66]Jatilan si kromong leyo,
[02:02.30]Wong wis tuwo isih koyo joko..
[02:07.51]Gandrung rondo sing denok deblong,
[02:12.45]Bareng ditolak sirahe puyeng..
[02:17.86]Tuku sewek batik’an dubang,
[02:22.86]Wong wis tuwek isih kranjingan..
[02:28.28]Kasmaran atine bingung,
[02:33.32]Bocah dolan ditungi penthung..
[02:37.44]Ojo polah ojo obah,
[02:39.95]Disorak kathok’e bedah..
[02:42.66]Jegat jegot jegat jegot,
[02:45.32]Jaran nendang kolore pedhot..
[02:49.18]
[02:52.49]==nurhana, jaranan==
[03:16.12]
[03:19.12]>>>
[03:20.12]>>
[03:21.12]>
[03:22.12]Ipak ipik ipak ipik,
[03:24.98]Wong wis tuwo ojo ngidig..
[03:27.89]Gedag gedeg gedag gedeg,
[03:30.55]Nguber rondo natap gedheg..
[03:33.76]Jaranan, nganggo klambi abang
[03:39.22]Wong wis tuwo kathi’ nunggang papah gedang..
[03:44.50]Aduh lae mbokyo golek dalan padang,
[03:49.72]Ngelingono anakmu podo klambrangan..
[03:55.44]Jaranan, mangan beling wedi
[03:59.86]Mlebu warung kathi’ pesen wedang kopi..
[04:05.24]Bakul ayu terus dicedak’i,
[04:10.42]Bareng mbayar, reko-reko ndadi..
[04:17.17]Ipak ipik ipak ipik,
[04:19.54]Wong wis tuwo ojo ngidig..
[04:22.37]Gedag gedeg gedag gedeg,
[04:25.43]Nguber rondo natap gedheg..
[04:29.02]
[04:32.52]==jaranan, nurhana==
[04:44.10]
[04:47.10]>>>
[04:48.10]>>
[04:49.10]>
[04:50.10]Jatilan si kromong leyo,
[04:54.62]Wong wis tuwo isih koyo joko..
[05:00.11]Gandrung rondo sing denok deblong,
[05:04.96]Bareng ditolak sirahe puyeng..
[05:10.34]Tuku sewek batik’an dubang,
[05:15.63]Wong wis tuwek isih kranjingan..
[05:20.82]Kasmaran atine bingung,
[05:26.02]Bocah dolan ditungi penthung..
[05:29.97]Ojo polah ojo obah,
[05:32.48]Disorak kathok’e bedah..
[05:35.21]Jegat jegot jegat jegot,
[05:37.84]Jaran nendang kolore pedhot..
[05:42.65]
————
Preview: