Ora Ngiro (nurhana)


Versi: Nurhana

Aku ora nate ngiro,
Yen sliramu tego gawe gelo..
Tego gawe loro atiku,
Sing nyoto tulus tresno sliramu..

Biyen jarene janjimu,
Tresnamu amung kanggo awakku..
Nanging saiki nyatane,
Sliramu urip karo dewek’e..

Gelo ati iki gelo,
Biyen kok gampang percoyo..
Marang janji manis,
Sing nyatane amung lamis..

Loro ati iki loro,
Yen eling jaman semono..
Gelane atiku,
Biyen kok tepung sliramu..

reff:
Aku ora nate ngiro,
Yen sliramu tego gawe gelo..
Tego gawe loro atiku,
Sing nyoto tulus tresno sliramu..

Biyen jarene janjimu,
Tresnamu amung kanggo awakku..
Nanging saiki nyatane,
Sliramu urip karo dewek’e..

Gelo ati iki gelo,
Biyen kok gampang percoyo..
Marang janji manis,
Sing nyatane amung lamis..

Loro ati iki loro,
Yen eling jaman semono..
Gelane atiku,
Biyen kok tepung sliramu..

Ojo Nelongso (nurhana)


Versi: Nurhana

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto..

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

reff:
Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

Lah opo toh konco, ati kerep loro
Ra gelem rekoso, mbudidoyo..
Pancen kabeh podho, pengen urip mulyo
Wiwitan rekoso, pancen nyoto..

Jo podho nelongso,
Jamane jaman rekoso..
Urip pancen angel,
Kudune ra usah ngomel..

Ati kudu tentrem,
Nyambut gawe karo seneng..
Ulat ojo peteng,
Nek dikongkon yo sing temen..

12320