Bunderan Sleko Tuban


Versi: Didi Kempot ft. Nur KDI

Lk:
Srengenge padangono ati iki,
Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
Isih neng kene opo uwis lungo..

Pr:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Padangono aku wong sing nandang rindu..
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Kancanono aku wong sing nandang rindu..
Gandengen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Pantai Sowan


Versi: Nur KDI

Tulung sawangen sawangen aku,
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho senajan sedelo,
Aku wis lilo..

Sayang aku iki sayang,
Senajan mung sewengi,
nginepo neng kutho tuban..
Sayang aku iki sayang,
Tak suwun ojo lali,
janjimu neng pantai sowan..
Ho uuoo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
Sekedhep netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..
Ho uuoo..

reff:
Tulung sawangen sawangen aku,
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho senajan sedelo,
Aku wis lilo..

Sayang aku iki sayang,
Senajan mung sewengi,
nginepo neng kutho tuban..
Sayang aku iki sayang,
Tak suwun ojo lali,
janjimu neng pantai sowan..
Ho uuoo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
Sekedhep netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..

Birune segoro ing kutho tuban,
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang,
Birune segoro ing kutho tuban,
Pantai sowan sing nyimpen sewu kenangan..
Ho uuoo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123