Bunderan Sleko Tuban


Versi: Didi Kempot ft. Nur KDI

Lk:
Srengenge padangono ati iki,
Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
Isih neng kene opo uwis lungo..

Pr:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Padangono aku wong sing nandang rindu..
Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Rembulan sing ono ing langit biru,
Kancanono aku wong sing nandang rindu..
Gandengen tanganku aku pingin ketemu,
Ben mari roso kangene atiku..

reff:
Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Lk: Janjine tansah nresnani..

Ft: Neng kene neng kutho tuban,
Pr: Janjimu jare ra lali..

Pr:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..

Lk:
Naliko semono kowe pamit lungo,
Neng kene neng bunderan sleko tuban..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vvhcnocu]
[ar: Didi Kempot ft. Nur KDI]
[ti: Bunderan Sleko Tuban]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:00.04]Bunderan Sleko Tuban
[00:00.04]by: Didi Kempot ft. Nur KDI
[00:28.60]
[00:30.60]>>>
[00:31.60]>>
[00:32.60]>
[00:33.60]Lk: Srengenge padangono ati iki,
[00:39.94]Lk: Singkirno mendung sing neng langit kuwi..
[00:47.27]Lk: Aku kepingin nyawang senajan mung sedelo,
[00:54.48]Lk: Isih neng kene opo uwis lungo..
[01:00.93]
[01:05.01]Pr: Rembulan sing ono ing langit biru,
[01:11.25]Pr: Padangono aku wong sing nandang rindu..
[01:18.95]Pr: Kanthinen tanganku aku pingin ketemu,
[01:26.09]Pr: Ben mari roso kangene atiku..
[01:32.68]
[01:57.93]>>>
[01:58.93]>>
[01:59.93]>
[02:00.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:07.14]Lk: Janjine tansah nresnani..
[02:14.03]
[02:21.93]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[02:28.39]Pr: Janjimu jare ra lali..
[02:36.22]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[02:43.30]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[02:49.88]Lk: Rembulan sing ono ing langit biru,
[02:56.84]Lk: Kancanono aku wong sing nandang rindu..
[03:04.47]Lk: Gandhengen tanganku aku pingin ketemu,
[03:11.37]Lk: Ben mari roso kangene atiku..
[03:18.14]
[03:43.34]>>>
[03:44.34]>>
[03:45.34]>
[03:46.34]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[03:52.68]Lk: Janjine tansah nresnani..
[03:59.31]
[04:07.05]Ft: Neng kene neng kutho tuban,
[04:13.17]Pr: Janjimu jare ra lali..
[04:21.86]Pr: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:28.64]Pr: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:35.46]Lk: Naliko semono kowe pamit lungo,
[04:42.92]Lk: Neng kene neng bunderan sleko tuban..
[04:50.37]
—————
Preview:

Advertisements

Pantai Sowan

nur-kdi_2
Versi: Nur KDI

Tulung sawangen sawangen aku,
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho senajan sedelo,
Aku wis lilo..

Sayang aku iki sayang,
Senajan mung sewengi,
nginepo neng kutho tuban..
Sayang aku iki sayang,
Tak suwun ojo lali,
janjimu neng pantai sowan..
Ho uuoo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
Sekedhep netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..
Ho uuoo..

reff:
Tulung sawangen sawangen aku,
Sing nandang rindu..
Oh tulung muliho senajan sedelo,
Aku wis lilo..

Sayang aku iki sayang,
Senajan mung sewengi,
nginepo neng kutho tuban..
Sayang aku iki sayang,
Tak suwun ojo lali,
janjimu neng pantai sowan..
Ho uuoo..

reff:
Sedelo wae aku ora biso,
Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
Sekedhep netro aku ora lilo,
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..

Birune segoro ing kutho tuban,
Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang,
Birune segoro ing kutho tuban,
Pantai sowan sing nyimpen sewu kenangan..
Ho uuoo..
——————–
[ver: lyrics]
[id: zqwinscu]
[ar: Nur KDI]
[ti: Pantai Sowan]
[al: Reggea Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.02]Pantai Sowan
[00:00.02]by: Nur KDI
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Tulung sawangen sawangen aku,
[00:41.26]Sing nandang rindu..
[00:46.58]Oh tulung muliho senajan sedelo,
[00:54.16]Aku wis lilo..
[00:58.57]
[01:01.00]Sayang aku iki sayang,
[01:06.46]Senajan mung sewengi,
[01:09.19]nginepo neng kutho tuban..
[01:13.50]Sayang aku iki sayang,
[01:19.39]Tak suwun ojo lali,
[01:23.37]janjimu neng pantai sowan..
[01:27.34]Ho uuoo..
[01:30.03]
[01:41.42]>>>
[01:42.42]>>
[01:43.42]>
[01:44.42]Sedelo wae aku ora biso,
[01:50.39]Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
[01:57.09]Sekedhep netro aku ora lilo,
[02:03.86]Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..
[02:11.01]Ho uuoo..
[02:14.23]
[02:47.89]>>>
[02:48.89]>>
[02:49.89]>
[02:50.89]Tulung sawangen sawangen aku,
[02:58.51]Sing nandang rindu..
[03:02.91]Oh tulung muliho senajan sedelo,
[03:10.93]Aku wis lilo..
[03:15.27]
[03:18.35]Sayang aku iki sayang,
[03:24.00]Senajan mung sewengi,
[03:26.67]nginepo neng kutho tuban..
[03:30.89]Sayang aku iki sayang,
[03:36.48]Tak suwun ojo lali,
[03:40.20]janjimu neng pantai sowan..
[03:44.31]Ho uuoo..
[03:47.10]
[03:58.75]>>>
[03:59.75]>>
[04:00.75]>
[04:01.75]Sedelo wae aku ora biso,
[04:07.41]Adoh kowe ningopo ninggalke lungo..
[04:14.11]Sekedhep netro aku ora lilo,
[04:21.01]Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo..
[04:27.84]Birune segoro ing kutho tuban,
[04:34.68]Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang,
[04:41.51]Birune segoro ing kutho tuban,
[04:48.27]Pantai sowan sing nyimpen sewu kenangan..
[04:56.29]Ho uuoo..
[04:59.70]
————–
Preview:

Bakul Kemenyan

nur-kdi_spink
Versi: Nur KDI ft. Spink

Lk:
Jae opo kopi,
Susu anyep seger rasane..
Kowe jian ayu seksi,
Aku wong ngganteng sing nduwe..

Cengkir opo kates,
Kabeh rasane yo legi..
Mikir dirimu aku stres,
Kowe kok gak mau mengerti..

reff:
Pr:
Bertepuk sebelah tangan,
Mikirmu kok serius tenan..
Karepmu dewe po kongkonan,
Ra nggagas aku ora doyan..

reff:
Lk:
Legen banyu siwalan,
Soko tuban wetane pati..
Aku keren sugih warisan,
Gowo kabeh kowe tak rabi..

Akik kok jare jimat,
Tahu lontong dicampur kupat..
Cintaku sampe kiamat,
Tidak bohong aku wis tobat..

reff:
Pr:
Bertepuk sebelah tangan,
Gaya kaya juragan,
Sory bro ge-er-mu kepedean..

Bertepuk sebelah tangan,
Mikir tok ngeres tenan,
Dasar kau laki mendem demenan..

Bertepuk sebelah tangan,
Nggombal abis-abisan,
Eling anakmu telu wis prawan..

Bertepuk sebelah tangan,
Ngibul tapi konangan,
Kamu kan cuma bakul kemenyan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: lunqozcu]
[ar: Nur KDI ft. Spink]
[ti: Bakul Kemenyan]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.03]Bakul Kemenyan
[00:00.03]By: Nur KDI ft. Spink
[00:25.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Lk: Jae opo kopi,
[00:35.10]Lk: Susu anyep seger rasane..
[00:41.91]Lk: Kowe jian ayu seksi,
[00:48.21]Lk: Aku wong ngganteng sing nduwe..
[00:55.28]
[01:04.08]Lk: Cengkir opo kates,
[01:09.10]Lk: Kabeh rasane yo legi..
[01:15.91]Lk: Mikir dirimu aku stres,
[01:22.33]Lk: Kowe kok gak mau mengerti..
[01:29.38]
[01:41.03]>>>
[01:42.03]>>
[01:43.03]>
[01:44.03]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[01:49.83]Pr: Mikirmu kok serius tenan..
[01:57.31]Pr: Karepmu dewe po kongkonan,
[02:04.55]Pr: Ra nggagas aku ora doyan..
[02:11.73]
[02:39.03]>>>
[02:40.03]>>
[02:41.03]>
[02:42.03]Lk: Legen banyu siwalan,
[02:46.43]Lk: Soko tuban wetane pati..
[02:53.76]Lk: Aku keren sugih warisan,
[03:00.48]Lk: Gowo kabeh kowe tak rabi..
[03:07.52]
[03:16.17]Lk: Akik kok jare jimat,
[03:20.57]Lk: Tahu lontong dicampur kupat..
[03:27.95]Lk: Cintaku sampe kiamat,
[03:34.31]Lk: Tidak bohong aku wis tobat..
[03:41.63]
[03:52.88]>>>
[03:53.88]>>
[03:54.88]>
[03:55.88]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[03:59.88]Pr: Gaya kaya juragan,
[04:03.34]Pr: Sory bro ge-er-mu kepedean..
[04:09.34]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[04:13.59]Pr: Mikir tok ngeres tenan,
[04:17.01]Pr: Dasar kau laki mendem demenan..
[04:23.10]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[04:27.30]Pr: Nggombal abis-abisan,
[04:30.60]Pr: Eling anakmu telu wis prawan..
[04:36.13]Pr: Bertepuk sebelah tangan,
[04:40.88]Pr: Ngibul tapi konangan,
[04:44.41]Pr: Kamu kan cuma bakul kemenyan..
[04:51.16]
————-
Preview:

Selawase (nur kdi)

nur-kdi_andri-cekre
Versi: Nur KDI ft. Andri Cekre

Pr:
Aku bekti mring sliramu selawase,
Bungahe nyanding sliramu selawase..
Pepundenku mung sliramu selawase,
Janjiku setyo lan tuhu selawase..

Lk:
Aku tresno mring sliramu selawase,
Aku kagum mring sliramu selawase..
Bejo ketemu sliramu selawase,
Bungah susah bebarengan selawase..

reff:
Pr:
Biyen nganti saiki,
Mung sliramu neng ati..
Lk:
Biyen nganti saiki,
Aku ra nate mblenjani..

Pr:
Tak gadang rino wengi,
Soyo tentrem gemati..
LK:
Panyuwunku mring gusti,
Rukun nganti tembe mburi..

reff:
Pr:
Aku bekti mring sliramu selawase,
Bungahe nyanding sliramu selawase..
Pepundenku mung sliramu selawase,
Janjiku setyo lan tuhu selawase..

Lk:
Aku tresno mring sliramu selawase,
Aku kagum mring sliramu selawase..
Bejo ketemu sliramu selawase,
Bungah susah bebarengan selawase..

reff:
Pr:
Biyen nganti saiki,
Mung sliramu neng ati..
Lk:
Biyen nganti saiki,
Aku ra nate mblenjani..

Pr:
Tak gadang rino wengi,
Soyo tentrem gemati..
LK:
Panyuwunku mring gusti,
Rukun nganti tembe mburi..
Ft:
Panyuwunku mring gusti,
Rukun nganti tembe mburi..
——————–
[ver: lyrics]
[id: czhooncu]
[ar: Nur KDI ft. Andri Cekre]
[ti: Selawase]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:53]
[00:00.04]Selawase
[00:00.04]by: Nur KDI ft. Andri Cekre
[00:36.04]
[00:38.04]>>>
[00:39.04]>>
[00:40.04]>
[00:41.04]Pr: Aku bekti mring sliramu selawase,
[00:47.02]Pr: Bungahe nyanding sliramu selawase..
[00:55.05]Pr: Pepundenku mung sliramu selawase,
[01:01.70]Pr: Janjiku setyo lan tuhu selawase..
[01:09.54]
[01:12.53]Lk: Aku tresno mring sliramu selawase,
[01:19.32]Lk: Aku kagum mring sliramu selawase..
[01:26.59]Lk: Bejo ketemu sliramu selawase,
[01:33.37]Lk: Bungah susah bebarengan selawase..
[01:41.15]
[01:51.08]>>>
[01:52.08]>>
[01:53.08]>
[01:54.08]Pr: Biyen nganti saiki,
[01:59.58]Pr: Mung sliramu neng ati..
[02:06.80]Lk: Biyen nganti saiki,
[02:13.05]Lk: Aku ra nate mblenjani..
[02:21.80]Pr: Tak gadang rino wengi,
[02:27.39]Pr: Soyo tentrem gemati..
[02:35.42]LK: Panyuwunku mring gusti,
[02:41.05]Lk: Rukun nganti tembe mburi..
[02:49.17]
[03:20.03]>>>
[03:21.03]>>
[03:22.03]>
[03:23.03]Pr: Aku bekti mring sliramu selawase,
[03:30.33]Pr: Bungahe nyanding sliramu selawase..
[03:37.37]Pr: Pepundenku mung sliramu selawase,
[03:44.57]Pr: Janjiku setyo lan tuhu selawase..
[03:51.54]
[03:55.65]Lk: Aku tresno mring sliramu selawase,
[04:02.43]Lk: Aku kagum mring sliramu selawase..
[04:09.64]Lk: Bejo ketemu sliramu selawase,
[04:16.24]Lk: Bungah susah bebarengan selawase..
[04:23.58]
[04:35.03]>>>
[04:36.03]>>
[04:37.03]>
[04:38.03]Pr: Biyen nganti saiki,
[04:43.53]Pr: Mung sliramu neng ati..
[04:51.22]Lk: Biyen nganti saiki,
[04:57.13]Lk: Aku ra nate mblenjani..
[05:06.09]Pr: Tak gadang rino wengi,
[05:11.50]Pr: Soyo tentrem gemati..
[05:19.84]LK: Panyuwunku mring gusti,
[05:25.25]Lk: Rukun nganti tembe mburi..
[05:34.26]Ft: Panyuwunku mring gusti,
[05:39.13]Ft: Rukun nganti tembe mburi..
[05:47.46]
————–
Preview:

Keplok Sisih

nur-kdi
Versi: Nur KDI

BANGET SUWENE,
PANCEN AKU RA KETEMU KOWE..
SABEN WENGI,
KELINGAN TANSAH SEPI RASANE..

TEGO NINGGAL KUTHO TUBAN,
BUDHAL NYAMBUT GAWE..
SEJAKU SUK BISO URIP,
BARENG SELAWASE..

reff:
NING NYATANE KOWE SAIKI,
RA NGGAPE KATON NGECE..
KETEMU WIS,
RA ONO GUYU ESEME..

KRONO OPO SEJATINE,
PIYE SING KOK KAREPAKE..
BECIK AKU NENG MALAYSIA,
SELAWASE..

KOYO NGENE,
KANGENKU MUNG KOK LIRWAK’AKE..
LAHIR BATIN,
NELONGSO ATI ABOT RASANE..

TEGO TENAN KATRESNANKU,
WIS KOK LALEK’AKE..
TIMBANG KEPLOK SISIH,
AKU BALI LUNGO WAE..

reff:
NING NYATANE KOWE SAIKI,
RA NGGAPE KATON NGECE..
KETEMU WIS,
RA ONO GUYU ESEME..

KRONO OPO SEJATINE,
PIYE SING KOK KAREPAKE..
BECIK AKU NENG MALAYSIA,
SELAWASE..

KOYO NGENE,
KANGENKU MUNG KOK LIRWAK’AKE..
LAHIR BATIN,
NELONGSO ATI ABOT RASANE..

TEGO TENAN KATRESNANKU,
WIS KOK LALEK’AKE..
TIMBANG KEPLOK SISIH,
AKU BALI LUNGO WAE..
——————-
[ver: lyrics]
[id: scvkoccu]
[ar: Nur KDI]
[ti: Keplok Sisih]
[al: Dut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:00.02]Keplok Sisih
[00:00.02]by: Nur KDI
[00:36.02]
[00:38.02]>>>
[00:39.02]>>
[00:40.02]>
[00:41.02]Banget suwene,
[00:44.29]Pancen aku ra ketemu kowe..
[00:53.88]Saben wengi,
[00:57.87]Kelingan tansah sepi rasane..
[01:05.82]
[01:08.02]Tego ninggal kutho tuban,
[01:13.67]Budhal nyambut gawe..
[01:19.39]Sejaku suk biso urip,
[01:26.61]Bareng selawase..
[01:31.77]
[01:58.02]>>>
[01:59.02]>>
[02:00.02]>
[02:01.02]Ning nyatane kowe saiki,
[02:06.89]Ra nggape katon ngece..
[02:14.59]Ketemu wis,
[02:18.09]Ra ono guyu eseme..
[02:26.80]Krono opo sejatine,
[02:33.70]Piye sing kok karepake..
[02:41.10]Becik aku neng malaysia,
[02:47.38]Selawase..
[02:54.10]Koyo ngene,
[02:57.40]Kangenku mung kok lirwak’ake..
[03:05.55]Lahir batin,
[03:10.34]Nelongso ati abot rasane..
[03:20.67]Tego tenan katresnanku,
[03:27.39]Wis kok lalek’ake..
[03:32.19]Timbang keplok sisih,
[03:37.41]Aku bali lungo wae..
[03:45.49]
[04:10.74]>>
[04:11.74]>>
[04:12.74]>
[04:13.74]Ning nyatane kowe saiki,
[04:19.89]Ra nggape katon ngece..
[04:27.29]Ketemu wis,
[04:30.34]Ra ono guyu eseme..
[04:40.43]Krono opo sejatine,
[04:46.83]Piye sing kok karepake..
[04:53.79]Becik aku neng malaysia,
[05:00.03]Selawase..
[05:06.86]Koyo ngene,
[05:10.09]Kangenku mung kok lirwak’ake..
[05:18.20]Lahir batin,
[05:22.74]Nelongso ati abot rasane..
[05:33.00]Tego tenan katresnanku,
[05:40.08]Wis kok lalek’ake..
[05:45.50]Timbang keplok sisih,
[05:50.49]Aku bali lungo wae..
[05:58.50]
————-
Preview: