Liwat Swara


Versi: Nur Bayan

Apuranen sing gede mung biso liwat hp,
Anggonku mawadakne kahananku neng kene..

Tenan neng atiku kroso kangen ro sliramu,
Ning mung tak angen sak jroning lamunku..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak simpen jroning dodo..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak pendhem jroning dodo..

Swaramu ing saben wayah mapan turu,
Dadi konco ing saben dinoku..

reff:
Apuranen sing gede mung biso liwat hp,
Anggonku mawadakne kahananku neng kene..

Tenan neng atiku kroso kangen ro sliramu,
Ning mung tak angen sak jroning lamunku..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak simpen jroning dodo..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak pendhem jroning dodo..

Swaramu ing saben wayah mapan turu,
Dadi konco ing saben dinoku..

Swaramu ing saben wayah mapan turu,
Dadi konco ing saben dinoku..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lhiawocu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Liwat Swara]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:28]
[00:00.06]Liwat Swara
[00:00.06]by: Nur Bayan
[00:29.06]
[00:31.26]>>>
[00:32.26]>>
[00:33.26]>
[00:34.26]Apuranen sing gede
[00:38.26]mung biso liwat hp,
[00:42.18]Anggonku mawadakne
[00:45.74]kahananku neng kene..
[00:49.56]Tenan neng atiku
[00:52.44]kroso kangen ro sliramu,
[00:56.31]Ning mung tak angen
[00:59.04]sak jroning lamunku..
[01:04.44]
[01:07.05]Sworo mung liwat sworo
[01:11.47]tanpo biso nyawang rupo,
[01:15.40]Roso kangen tak simpen
[01:17.93]jroning dodo..
[01:24.67]
[01:29.79]Sworo mung liwat sworo
[01:33.34]tanpo biso nyawang rupo,
[01:37.46]Roso kangen tak pendhem
[01:40.33]jroning dodo..
[01:47.45]Swaramu ing saben
[01:51.36]wayah mapan turu,
[01:55.45]Dadi konco ing saben dinoku..
[02:03.16]
[02:37.06]>>>
[02:38.06]>>
[02:39.06]>
[02:40.06]Apuranen sing gede
[02:41.96]mung biso liwat hp,
[02:47.31]Anggonku mawadakne
[02:50.90]kahananku neng kene..
[02:55.33]Tenan neng atiku
[02:58.14]kroso kangen ro sliramu,
[03:01.88]Ning mung tak angen
[03:04.13]sak jroning lamunku..
[03:09.06]
[03:12.92]Sworo mung liwat sworo
[03:16.48]tanpo biso nyawang rupo,
[03:20.48]Roso kangen tak simpen
[03:23.84]jroning dodo..
[03:28.21]
[03:34.76]Sworo mung liwat sworo
[03:38.65]tanpo biso nyawang rupo,
[03:42.71]Roso kangen tak pendhem
[03:45.77]jroning dodo..
[03:50.38]Swaramu ing saben
[03:53.75]wayah mapan turu,
[03:57.81]Dadi konco ing saben dinoku..
[04:04.61]Swaramu ing saben
[04:08.73]wayah mapan turu,
[04:12.47]Dadi konco ing saben dinoku..
[04:20.15]
—————
Preview:

Advertisements

Kocar Kacir


Versi: Nur Bayan

Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Aduh bapak tulungono aku,
Mumet aku mergo duwe pacar telu..
Kudu piye aku nentok’ake,
Telu-telune podo apik’e..

reff:
Aduh duh mbahe tulungono aku,
Gregesi awakku mergo bingung mbagi wektu..
Polahku koyo lele digedhik,
Moncat-mancit ngalor ngidul ngetan ngulon..

reff:
Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
Aku bingung bingung bingung kudu milih sing ndi..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

reff:
Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: iiuqzwcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kocar Kacir]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Kocar Kacir
[00:00.04]by: Nur Bayan
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aduh emak tulungono aku,
[00:32.63]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[00:38.41]Aku bingung kudu milih sopo,
[00:43.75]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[00:50.03]
[00:51.58]Aduh bapak tulungono aku,
[00:57.72]Mumet aku mergo duwe pacar telu..
[01:03.68]Kudu piye aku nentok’ake,
[01:08.97]Telu-telune podo apik’e..
[01:15.43]
[01:27.95]>>>
[01:28.95]>>
[01:29.95]>
[01:30.95]Aduh duh mbahe tulungono aku,
[01:36.05]Gregesi awakku
[01:38.59]mergo bingung mbagi wektu..
[01:42.07]Polahku koyo lele digedhik,
[01:47.41]Moncat-mancit
[01:49.59]ngalor ngidul ngetan ngulon..
[01:53.25]
[02:03.04]>>>
[02:04.04]>>
[02:05.04]>
[02:06.04]Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
[02:11.51]Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
[02:17.35]Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
[02:23.12]Aku bingung bingung bingung
[02:26.68]kudu milih sing ndi..
[02:29.40]
[02:30.04]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:33.33]Godhonge blarak..
[02:35.75]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:38.85]Awakku rusak..
[02:41.53]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:44.51]Godhonge koro..
[02:46.87]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:50.41]Atiku loro..
[02:52.65]
[03:16.02]>>>
[03:17.02]>>
[03:18.02]>
[03:19.02]Aduh emak tulungono aku,
[03:24.79]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[03:30.64]Aku bingung kudu milih sopo,
[03:36.04]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[03:42.37]
[03:43.93]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:46.40]Godhonge blarak..
[03:49.02]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[03:52.00]Awakku rusak..
[03:54.85]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:57.90]Godhonge koro..
[04:00.51]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:03.67]Atiku loro..
[04:06.16]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:08.89]Godhonge blarak..
[04:11.50]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:14.67]Awakku rusak..
[04:17.40]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:20.32]Godhonge koro..
[04:22.74]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:26.04]Atiku loro..
[04:28.52]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:31.37]Godhonge blarak..
[04:34.05]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:37.33]Awakku rusak..
[04:39.76]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:42.87]Godhonge koro..
[04:45.42]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:48.76]Atiku loro..
[04:51.06]
—————
Preview:

Solo In Love


Versi: Nur Bayan

Mlaku neng kuthomu abot rasane atiku,
Koyo-koyo ora ikhlas nggonku lungo..
Ninggalake kutho sing wis akeh nggawe crito,
Kutho solo sing wis ketali neng ati..

Nyebar godhong koro ati sabar sak untoro,
Nandang loro ati sing keronto-ronto..
Tak unggah udhukne pancen wis tibo wancine,
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot-ngeboti lakuku,
Kudu-kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku ra bakal nrimo sliramu,
Kadhung wis keloro-loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..

reff:
Nyebar godhong koro ati sabar sak untoro,
Nandang loro ati sing keronto-ronto..
Tak unggah udhukne pancen wis tibo wancine,
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot-ngeboti lakuku,
Kudu-kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku ra bakal nrimo sliramu,
Kadhung wis keloro-loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: siquzlcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Solo In Love]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:00.01]Solo In Love
[00:00.01]by: Nur Bayan
[00:11.01]
[00:13.01]>>>
[00:14.01]>>
[00:15.01]>
[00:16.01]Mlaku neng kuthomu
[00:19.01]abot rasane atiku,
[00:22.53]Koyo-koyo
[00:24.33]ora ikhlas nggonku lungo..
[00:30.48]Ninggalake kutho
[00:33.65]sing wis akeh nggawe crito,
[00:37.56]Kutho solo
[00:39.55]sing wis ketali neng ati..
[00:45.08]
[00:49.67]Nyebar godhong koro
[00:52.72]ati sabar sak untoro,
[00:56.69]Nandang loro
[00:58.37]ati sing keronto-ronto..
[01:05.28]Tak unggah udhukne
[01:07.50]pancen wis tibo wancine,
[01:11.60]Ikhlas aku yen pancen
[01:14.82]amung semene..
[01:18.25]
[01:33.69]>>>
[01:34.69]>>
[01:35.69]>
[01:36.69]Tumetese eluhmu
[01:39.86]ngebot-ngeboti lakuku,
[01:43.71]Kudu-kudu aku mbalik
[01:47.37]nang sliramu..
[01:51.22]
[01:59.03]Nanging wis dadi sumpahku
[02:02.79]ra bakal nrimo sliramu,
[02:07.13]Kadhung wis keloro-loro
[02:10.48]ati iki..
[02:14.77]Aku kudu ikhlas
[02:17.82]nrimo kahanan iki,
[02:21.85]Mandar mugo
[02:23.78]sing Kuwoso ngijabahi..
[02:28.75]
[02:42.30]>>>
[02:43.30]>>
[02:44.30]>
[02:45.30]Nyebar godhong koro
[02:48.00]ati sabar sak untoro,
[02:52.29]Nandang loro
[02:54.34]ati sing keronto-ronto..
[03:00.92]Tak unggah udhukne
[03:04.16]pancen wis tibo wancine,
[03:07.88]Ikhlas aku yen pancen
[03:11.29]amung semene..
[03:14.59]
[03:30.03]>>>
[03:31.03]>>
[03:32.03]>
[03:33.03]Tumetese eluhmu
[03:36.73]ngebot-ngeboti lakuku,
[03:40.42]Kudu-kudu aku mbalik
[03:43.58]nang sliramu..
[03:47.32]
[03:55.76]Nanging wis dadi sumpahku
[03:59.17]ra bakal nrimo sliramu,
[04:02.96]Kadhung wis keloro-loro
[04:06.56]ati iki..
[04:10.97]Aku kudu ikhlas
[04:14.21]nrimo kahanan iki,
[04:18.05]Mandar mugo
[04:20.04]sing Kuwoso ngijabahi..
[04:25.88]Mandar mugo
[04:27.69]sing Kuwoso ngijabahi..
[04:33.58]
—————
Preview:

Ora Umum (nur bayan)

nur-bayan_16
Versi: Nur Bayan

Dulu aku naksir kamu,
Kalau apel malam minggu,
Naiknya angkutan umum..

Kalau lagi kangen kamu,
Cuma bisa telpon kamu,
Telpon pakai telepon umum..

Mau ajak jalan-jalan,
Takut kamu minta jajan,
Cuma jalan di jalan umum..

Semua ini kulakukan,
Untukmu wahai pujaan,
Demi cinta sing ora umum..

Wolak-walik ing jaman,
Aku dadi jutawan,
Duwit milyaran sing ora umum..

Syukur sing tak ucapno,
Marang moho kuoso,
Rejeki teko sing ora umum..

Biyen bapakmu kondo marang aku,
Jarene ra pengen nduwe mantu aku..
Kandane aku wong ora nduwe,
Pengangguran sing ora gelem nyambut gawe..

Nganti bapakmu kondo marang aku,
Jarene ra butuh mantu koyok aku..
Saikine kabeh tak wujudne,
Saking gedene katresnanku marang kowe..
Sing ora umum..

reff:
Mau ajak jalan-jalan,
Takut kamu minta jajan,
Cuma jalan di jalan umum..

Semua ini kulakukan,
Untukmu wahai pujaan,
Demi cinta sing ora umum..

Wolak-walik ing jaman,
Aku dadi jutawan,
Duwit milyaran sing ora umum..

Syukur sing tak ucapno,
Marang moho kuoso,
Rejeki teko sing ora umum..

Biyen bapakmu kondo marang aku,
Jarene ra pengen nduwe mantu aku..
Kandane aku wong ora nduwe,
Pengangguran sing ora gelem nyambut gawe..

Nganti bapakmu kondo marang aku,
Jarene ra butuh mantu koyok aku..
Saikine kabeh tak wujudne,
Saking gedene katresnanku marang kowe..
Sing ora umum..
——————
[ver: lyrics]
[id: vkzqvqcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Ora Umum]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:11]
[00:00.05]Ora Umum
[00:00.05]by: Nur Bayan
[00:19.05]
[00:21.05]>>>
[00:22.05]>>
[00:23.05]>
[00:24.05]Dulu aku naksir kamu,
[00:27.05]Kalau apel malam minggu,
[00:29.11]Naiknya angkutan umum..
[00:34.00]Kalau lagi kangen kamu,
[00:36.85]Cuma bisa telphon kamu,
[00:39.34]Telphon pakai telephon umum..
[00:43.02]
[00:52.31]Mau ajak jalan-jalan,
[00:54.77]Takut kamu minta jajan,
[00:56.98]Cuma jalan di jalan umum..
[01:01.58]Semua ini kulakukan,
[01:04.08]Untukmu wahai pujaan,
[01:06.75]Demi cinta sing ora umum..
[01:11.47]Wolak-walik ing jaman,
[01:13.72]Aku dadi jutawan,
[01:16.58]Duwit milyaran sing ora umum..
[01:21.62]Syukur sing tak ucapno,
[01:23.93]Marang moho kuoso,
[01:26.59]Rejeki teko sing ora umum..
[01:31.32]Biyen bapakmu kondo marang aku,
[01:36.55]Jarene ra pengen nduwe mantu aku..
[01:41.88]Kandane aku wong ora nduwe,
[01:46.05]Pengangguran sing ora gelem nyambut gawe..
[01:55.03]Nganti bapakmu kondo marang aku,
[01:59.38]Jarene ra butuh mantu koyok aku..
[02:04.18]Saikine kabeh tak wujudne,
[02:09.10]Saking gedene katresnanku marang kowe..
[02:16.82]Sing ora umum..
[02:20.66]
[02:35.06]>>>
[02:36.06]>>
[02:37.06]>
[02:38.06]Mau ajak jalan-jalan,
[02:41.06]Takut kamu minta jajan,
[02:43.07]Cuma jalan di jalan umum..
[02:47.85]Semua ini kulakukan,
[02:50.28]Untukmu wahai pujaan,
[02:53.01]Demi cinta sing ora umum..
[02:58.00]Wolak-walik ing jaman,
[03:00.04]Aku dadi jutawan,
[03:02.89]Duwit milyaran sing ora umum..
[03:08.00]Syukur sing tak ucapno,
[03:10.36]Marang moho kuoso,
[03:12.92]Rejeki teko sing ora umum..
[03:17.82]Biyen bapakmu kondo marang aku,
[03:22.47]Jarene ra pengen nduwe mantu aku..
[03:27.75]Kandane aku wong ora nduwe,
[03:31.62]Pengangguran sing ora gelem nyambut gawe..
[03:40.95]Nganti bapakmu kondo marang aku,
[03:45.61]Jarene ra butuh mantu koyok aku..
[03:50.84]Saikine kabeh tak wujudne,
[03:55.20]Saking gedene katresnanku marang kowe..
[04:02.84]Sing ora umum..
[04:06.78]
————–
Preview:

Kembang Bebrayan

Nur-Bayan_5
Versi: Nur Bayan

Kabeh kuwi wis ono gandhengane,
Lanang wadon kuwi salah siji contone..
Urip bebrayan sing dadi pilihane,
Nanging gusti engkang nentokne jodone..

Senadyan susah kahanane,
Lan ugo pancen abot sanggane..
Nanging kuwi uwis dadi pilihane..
Sabar lan nrimo kuwi sing paling utomo..

Kembang.. kembang bebrayan..
Kudu biso ngelakoni kanti ikhlasing ati..
Supoyo biso.. supoyo biso..
Urip mukti lan kamulyan kepayung lintang lan bulan..

Kembang.. kembang bebrayan..
Kudu biso ngelakoni kanti ikhlasing ati..
Supoyo biso.. supoyo biso..
Urip mukti lan kamulyan kepayung lintang lan bulan..

reff:
Kabeh kuwi wis ono gandhengane,
Lanang wadon kuwi salah siji contone..
Urip bebrayan sing dadi pilihane,
Nanging gusti engkang nentokne jodone..

Senadyan susah kahanane,
Lan ugo pancen abot sanggane..
Nanging kuwi uwis dadi pilihane..
Sabar lan nrimo kuwi sing paling utomo..

Kembang.. kembang bebrayan..
Kudu biso ngelakoni kanti ikhlasing ati..
Supoyo biso.. supoyo biso..
Urip mukti lan kamulyan kepayung lintang lan bulan..

Kembang.. kembang bebrayan..
Kudu biso ngelakoni kanti ikhlasing ati..
Supoyo biso.. supoyo biso..
Urip mukti lan kamulyan kepayung lintang lan bulan..
Kembang bebrayan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: oisbuvcv]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kembang Bebrayan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:01.12]Kembang Bebrayan
[00:24.72]By: Nur Bayan
[00:27.72]
[00:29.72]>>>
[00:30.72]>>
[00:31.72]>
[00:32.72]Kabeh kuwi
[00:34.91]wis ono gandhengane..
[00:39.85]Lanang wadon
[00:41.72]kuwi salah siji contone..
[00:47.42]Urip bebrayan
[00:49.66]sing dadi pilihane..
[00:53.97]Nanging gusti
[00:55.97]engkang nentokne jodone..
[01:01.90]
[01:03.27]Senadyan susah kahanane,
[01:10.65]Lan ugo pancen
[01:13.52]abot sanggane..
[01:18.02]Nanging kuwi
[01:19.77]uwis dadi pilihane..
[01:24.40]Sabar lan nrimo
[01:27.15]kuwi sing paling utomo..
[01:33.21]
[01:35.03]Kembang.. kembang bebrayan..
[01:40.77]Kudu biso ngelakoni
[01:43.72]kanti ikhlasing ati..
[01:47.78]Supoyo biso.. supoyo biso..
[01:54.84]Urip mukti lan kamulyan
[01:58.03]kepayung lintang lan bulan..
[02:02.16]Kembang.. kembang bebrayan..
[02:07.72]Kudu biso ngelakoni
[02:10.85]kanti ikhlasing ati..
[02:14.59]Supoyo biso.. supoyo biso..
[02:21.34]Urip mukti lan kamulyan
[02:24.78]kepayung lintang lan bulan..
[02:29.84]
[02:57.09]>>>
[02:58.09]>>
[02:59.09]>
[03:00.09]Kabeh kuwi
[03:01.43]wis ono gandhengane..
[03:06.93]Lanang wadon
[03:09.00]kuwi salah siji contone..
[03:14.13]Urip bebrayan
[03:16.43]sing dadi pilihane..
[03:20.63]Nanging gusti
[03:22.87]engkang nentokne jodone..
[03:29.43]
[03:30.87]Senadyan susah kahanane,
[03:37.87]Lan ugo pancen
[03:40.25]abot sanggane..
[03:44.62]Nanging kuwi
[03:46.88]uwis dadi pilihane..
[03:51.43]Sabar lan nrimo
[03:53.94]kuwi sing paling utomo..
[04:00.18]
[04:01.69]Kembang.. kembang bebrayan..
[04:07.56]Kudu biso ngelakoni
[04:11.12]kanti ikhlasing ati..
[04:15.00]Supoyo biso.. supoyo biso..
[04:21.56]Urip mukti lan kamulyan
[04:24.75]kepayung lintang lan bulan..
[04:28.56]
[04:29.63]Kembang.. kembang bebrayan..
[04:34.95]Kudu biso ngelakoni
[04:38.07]kanti ikhlasing ati..
[04:41.95]Supoyo biso.. supoyo biso..
[04:48.64]Urip mukti lan kamulyan
[04:51.88]kepayung lintang lan bulan..
[04:58.05]Kembang bebrayan..
[05:03.13]
———–
Preview:

Gapuro Tresno

Nur-Bayan_4
Versi: Nur Bayan

Nyawang mego sumunar ning angkoso,
Tansah ngelingake sliro sing tak tresno..
Arum wangine isih ono ning dodo,
Loro kok tinggalno nangis sing tak rasakno..

Wayah wengi sliramu kegowo ngimpi,
Kepingin mbaleni tresno suci kang ketali..
Nanging saiki wis ra biso nyawiji,
Aku kok cidrani njerit batinku iki..

Gapuro tresno sing wis akeh ninggal crito,
Cerito nelongso sing ra biso tak lalekno..
Nganti saiki tetep ono jroning ati,
Mergo sliramu tresno kang sejati..

Loro rasane rasane aku loro,
Mowo sing ning njero dodo durung biso ngeleremno..
Aku ora ngiro yen lunturing tresno,
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..

reff:
Nyawang mego sumunar ning angkoso,
Tansah ngelingake sliro sing tak tresno..
Arum wangine isih ono ning dodo,
Loro kok tinggalno nangis sing tak rasakno..

Wayah wengi sliramu kegowo ngimpi,
Kepingin mbaleni tresno suci kang ketali..
Nanging saiki wis ra biso nyawiji,
Aku kok cidrani njerit batinku iki..

Gapuro tresno sing wis akeh ninggal crito,
Cerito nelongso sing ra biso tak lalekno..
Nganti saiki tetep ono jroning ati,
Mergo sliramu tresno kang sejati..

Loro rasane rasane aku loro,
Mowo sing ning njero dodo durung biso ngeleremno..
Aku ora ngiro yen lunturing tresno,
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..
Mung mergo jalaran omonge wong liyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: vnnbhlcv]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Gapuro Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:01.01]Gapuro Tresno – Nur Bayan
[00:27.97]
[00:30.97]>>>
[00:31.97]>>
[00:32.97]>
[00:33.97]Nyawang mego
[00:35.81]sumunar ning angkoso..
[00:40.91]Tansah ngelingake
[00:44.15]sliro sing tak tresno..
[00:48.61]Arum wangine
[00:51.53]isih ono ning dodo..
[00:55.62]Loro kok tinggalno
[00:58.31]nangis sing tak rasakno..
[01:05.33]
[01:06.21]Wayah wengi
[01:07.97]sliramu kegowo ngimpi..
[01:12.73]Kepingin mbaleni
[01:15.67]tresno suci kang ketali..
[01:19.95]Nanging saiki
[01:22.57]wis ra biso nyawiji..
[01:26.49]Aku kok cidrani
[01:29.78]njerit batinku iki..
[01:36.75]
[01:39.55]Gapuro tresno
[01:42.29]sing wis akeh
[01:44.47]ninggal crito..
[01:48.02]Cerito nelongso
[01:49.70]sing ra biso
[01:51.37]tak lalekno..
[01:55.17]Nganti saiki
[01:57.36]tetep ono jroning ati,
[02:01.65]Mergo sliramu
[02:03.82]tresno kang sejati..
[02:09.86]
[02:11.48]Loro rasane
[02:14.71]rasane aku loro..
[02:19.64]Mowo sing ning njero dodo
[02:23.03]durung biso ngeleremno..
[02:26.77]Aku ora ngiro
[02:29.45]yen lunturing tresno..
[02:33.25]Mung mergo jalaran
[02:35.98]omonge wong liyo..
[02:41.14]
[03:02.52]>>>
[03:03.52]>>
[03:04.52]>
[03:05.52]Nyawang mego
[03:07.45]sumunar ning angkoso..
[03:12.67]Tansah ngelingake
[03:15.59]sliro sing tak tresno..
[03:19.76]Arum wangine
[03:23.19]isih ono ning dodo..
[03:26.74]Loro kok tinggalno
[03:29.98]nangis sing tak rasakno..
[03:36.07]
[03:37.38]Wayah wengi
[03:39.37]sliramu kegowo ngimpi..
[03:44.53]Kepingin mbaleni
[03:47.39]tresno suci kang ketali..
[03:51.32]Nanging saiki
[03:53.73]wis ra biso nyawiji..
[03:58.08]Aku kok cidrani
[04:01.45]njerit batinku iki..
[04:07.30]
[04:10.41]Gapuro tresno
[04:14.39]sing wis akeh
[04:16.07]ninggal crito..
[04:19.36]Cerito nelongso
[04:21.04]sing ra biso
[04:22.54]tak lalekno..
[04:26.20]Nganti saiki
[04:28.51]tetep ono jroning ati,
[04:33.06]Mergo sliramu
[04:35.12]tresno kang sejati..
[04:41.59]
[04:42.69]Loro rasane
[04:46.44]rasane aku loro..
[04:51.10]Mowo sing ning njero dodo
[04:54.21]durung biso ngeleremno..
[04:58.07]Aku ora ngiro
[05:00.69]yen lunturing tresno..
[05:04.66]Mung mergo jalaran
[05:06.98]omonge wong liyo..
[05:12.00]Mung mergo jalaran
[05:14.18]omonge wong liyo..
[05:18.72]
———–
Preview:

Do Re Mi

Nur-Bayan_1
Versi: Nur Bayan

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..

AUWOO.. AUWOO..
AUWOO.. AUWOO..
RAJA JA JA JA HEY HEY..

JAMAN BIYEN KAE MA’E WIS NATE NGELENGNE,
JUDINE MBOK OJO DITERUSNE..
MBOK DIPIKIR TUWEK’E, TIMBANG SORO URIPE
ORA SUGIH SING ONO MALAH KERE..

reff:
POMO BIYEN KOWE MANUT KANDANE WONG TUWO,
RA MUNGKIN URIPMU TANSAH REKOSO..
BONDO LAN DUNYO, KABEH ILANG MUSNO
SING ONO KARI ROGO KARO NYOWO..
WOW WOW WOW WOW..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
DOMINO KIYU KIYU, TOGELE ORA METU
BENDINO SAMBAT MUMET SAMBAT NGELU..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..

reff:
AUWOO.. AUWOO..
AUWOO.. AUWOO..
RAJA JA JA JA HEY HEY..

POMO BIYEN KOWE MANUT KANDANE WONG TUWO,
RA MUNGKIN URIPMU TANSAH REKOSO..
BONDO LAN DUNYO, KABEH ILANG MUSNO
SING ONO KARI ROGO KARO NYOWO..
WOW WOW WOW WOW..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
DOMINO KIYU KIYU, TOGELE ORA METU
BENDINO SAMBAT MUMET SAMBAT NGELU..

DO RE MI, DADU KARO REMI
WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
————–
[ver: lyrics]
[id: slskbbcc]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Do Re Mi]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:44]
[00:01.17]Do Re Mi
[00:33.17]Versi: Nur Bayan
[00:36.17]
[00:39.17]>>>
[00:40.17]>>
[00:41.17]>
[00:42.17]DO RE MI, DADU KARO REMI
[00:46.42]WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
[00:51.78]MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
[00:56.64]LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
[01:03.11]AUWOO.. AUWOO..
[01:07.22]AUWOO.. AUWOO..
[01:09.39]
[01:12.25]RAJA JA JA JA HEY HEY..
[01:14.86]
[01:23.22]JAMAN BIYEN KAE MA’E WIS NATE NGELENGNE,
[01:28.70]JUDINE MBOK OJO DITERUSNE..
[01:33.43]MBOK DIPIKIR TUWEK’E, TIMBANG SORO URIPE
[01:38.33]ORA SUGIH SING ONO MALAH KERE..
[01:43.06]
[01:47.84]POMO BIYEN KOWE MANUT KANDANE WONG TUWO,
[01:53.08]RA MUNGKIN URIPMU TANSAH REKOSO..
[01:57.81]BONDO LAN nDUNYO, KABEH ILANG MUSNO
[02:02.73]SING ONO KARI ROGO KARO NYOWO..
[02:06.46]WOW WOW WOW WOW..
[02:08.20]DO RE MI, DADU KARO REMI
[02:12.12]WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
[02:17.47]DOMINO KIYU KIYU, TOGELE ORA METU
[02:22.20]BENDINO SAMBAT MUMET SAMBAT NGELU..
[02:27.48]DO RE MI, DADU KARO REMI
[02:32.02]WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
[02:37.26]MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
[02:41.98]LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
[02:47.02]
[03:08.54]>>>
[03:09.54]>>
[03:10.54]>
[03:11.54]AUWOO.. AUWOO..
[03:13.21]AUWOO.. AUWOO..
[03:15.79]
[03:19.52]RAJA JA JA JA HEY HEY..
[03:21.20]
[03:30.10]POMO BIYEN KOWE MANUT KANDANE WONG TUWO,
[03:35.32]RA MUNGKIN URIPMU TANSAH REKOSO..
[03:40.17]BONDO LAN nDUNYO, KABEH ILANG MUSNO
[03:44.85]SING ONO KARI ROGO KARO NYOWO..
[03:48.45]WOW WOW WOW WOW..
[03:50.32]DO RE MI, DADU KARO REMI
[03:54.36]WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
[03:59.71]DOMINO KIYU KIYU, TOGELE ORA METU
[04:04.51]BENDINO SAMBAT MUMET SAMBAT NGELU..
[04:09.85]DO RE MI, DADU KARO REMI
[04:13.52]WIWIT IKI.., MBOK YO DILERENI..
[04:19.49]MUGO MUGO O GUSTI, ENGGALO NGIJABAHI
[04:24.40]LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
[04:29.38]LEREN JUDI INSYALLAH MUNGGAH KAJI..
[04:35.35]
———-
Preview: