Gong Keraton


Versi: Nunung Alvi

GONG SEKATI ANA NING JERO KRATON,
MUNINE WULAN MULUD BENGI PURNAMA..
LAMUN CINTA PENGEN KELAKON,
NAWAITUNE AJA SETENGAH-TENGAH..

DEMI CINTA JIWA KUDU KAYA PAHLAWAN,
AJA MINDER NAJAN AKEH SAINGAN..
TOMBAK PEDANG WANI NGADEPI,
MBELA CINTA NING MAUT AJA WEDI..

reff:
ORA LANANG ORA WADON,
ORA TUA ORA ENOM..
YEN ATINE WIS DEMEN PENGEN KELAKON,
YEN ATINE WIS SAYANG PENGEN KETUNGGON..

ORA SUGIH ORA MLARAT,
ORA KULI ORA PEJABAT..
YEN CINTA ORA LAKSANA ATI SEKARAT,
URIP LANGKA GAIRAH TUGEL SEMANGAT..

DEMI CINTA JIWA KUDU KAYA PAHLAWAN,
AJA MINDER NAJAN AKEH SAINGAN..
TOMBAK PEDANG WANI NGADEPI,
MBELA CINTA NING MAUT AJA WEDI..

reff:
ORA LANANG ORA WADON,
ORA TUA ORA ENOM..
YEN ATINE WIS DEMEN PENGEN KELAKON,
YEN ATINE WIS SAYANG PENGEN KETUNGGON..

ORA SUGIH ORA MLARAT,
ORA KULI ORA PEJABAT..
YEN CINTA ORA LAKSANA ATI SEKARAT,
URIP LANGKA GAIRAH TUGEL SEMANGAT..

GONG SEKATI ANA NING JERO KRATON,
MUNINE WULAN MULUD BENGI PURNAMA..
LAMUN CINTA PENGEN KELAKON,
NAWAITUNE AJA SETENGAH-TENGAH..
———————
[ver: lyrics]
[id: hwcusqci]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Gong Keraton]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.02]Gong Keraton
[00:00.02]by: Nunung Alvi
[00:52.02]
[00:54.02]>>>
[00:55.02]>>
[00:56.02]>
[00:57.02]Gong sekati ana ning jero kraton,
[01:02.17]Munine wulan mulud bengi purnama..
[01:10.54]Lamun cinta pengen kelakon,
[01:15.88]Nawaitune aja setengah-tengah..
[01:22.41]
[01:37.69]Demi cinta jiwa kudu kaya pahlawan,
[01:43.66]Aja minder najan akeh saingan..
[01:51.05]Tombak pedang wani ngadepi,
[01:56.82]Mbela cinta ning maut aja wedi..
[02:03.28]
[02:24.88]>>>
[02:25.88]>>
[02:26.88]>
[02:27.88]Ora lanang ora wadon,
[02:33.65]Ora tua ora enom..
[02:39.68]Yen atine wis demen
[02:45.71]pengen kelakon,
[02:50.61]Yen atine wis sayang
[02:56.26]pengen ketunggon..
[03:00.61]
[03:12.10]Ora sugih ora mlarat,
[03:17.62]Ora kuli ora pejabat..
[03:23.72]Yen cinta ora laksana
[03:29.80]ati sekarat,
[03:34.28]Urip langka gairah
[03:40.24]tugel semangat..
[03:45.26]
[03:47.64]Demi cinta jiwa kudu kaya pahlawan,
[03:54.24]Aja minder najan akeh saingan..
[04:01.70]Tombak pedang wani ngadepi,
[04:07.60]Mbela cinta ning maut aja wedi..
[04:13.81]
[04:35.38]>>>
[04:36.38]>>
[04:37.38]>
[04:38.38]Ora lanang ora wadon,
[04:44.35]Ora tua ora enom..
[04:50.31]Yen atine wis demen
[04:57.02]pengen kelakon,
[05:01.06]Yen atine wis sayang
[05:06.96]pengen ketunggon..
[05:11.30]
[05:22.49]Ora sugih ora mlarat,
[05:28.20]Ora kuli ora pejabat..
[05:34.35]Yen cinta ora laksana
[05:40.37]ati sekarat,
[05:45.09]Urip langka gairah
[05:50.86]tugel semangat..
[05:56.27]
[05:58.57]Gong sekati ana ning jero kraton,
[06:04.16]Munine wulan mulud bengi purnama..
[06:12.35]Lamun cinta pengen kelakon,
[06:18.00]Nawaitune aja setengah-tengah..
[06:24.71]
————–
Preview:

Advertisements

Do’i

Nunung-Alvi_13
Versi: Nunung Alvi

Do’i do’i do’i,
Si do’i pacar sayang..
Do’i do’i do’i,
Do’i pemuda sayang..

Hatiku rasa bimbang,
Wis lawas bli kesawang..
Do’i do’i do’i,
Si do’i pacar sayang..

reff:
Awan bengi tek tunggu,
Sampe olih seminggu..
Kelingan yen gemuyu,
Sun pengen ketemu..

Pertama aku ketemu,
Memang sun masih ragu..
Tapi bareng saiki,
Sun rindu ning ati..

reff:
Do’i do’i do’i,
Si doi pacar sayang..
Do’i do’i do’i,
Do’i pemuda sayang..

Hatiku rasa bimbang,
Wis lawas bli kesawang..
Do’i do’i do’i,
Si do’i pacar sayang..

Do’i do’i do’i,
Si do’i pacar sayang..
Do’i do’i do’i,
Do’i pemuda sayang..

Hatiku rasa bimbang,
Wis lawas bli kesawang..
Do’i do’i do’i,
Si do’i pacar sayang..

reff:
Awan bengi tek tunggu,
Sampe olih seminggu..
Kelingan yen gemuyu,
Sun pengen ketemu..

Pertama aku ketemu,
Memang sun masih ragu..
Tapi bareng saiki,
Sun rindu ning ati..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Do’i]
[al: Dut Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:09]
[id: vclwinch]
[00:00.03]Do’i – Nunung Alvi
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Do’i do’i do’i,
[00:34.22]Si do’i pacar sayang..
[00:37.92]Do’i do’i do’i,
[00:40.85]Do’i pemuda sayang..
[00:45.33]Hatiku rasa bimbang,
[00:52.52]Wis lawas bli kesawang..
[00:59.20]Do’i do’i do’i,
[01:02.27]Si do’i pacar sayang..
[01:07.08]
[01:18.07]>>>
[01:19.07]>>
[01:20.07]>
[01:21.07]Awan bengi tek tunggu,
[01:24.32]Sampe olih seminggu..
[01:28.37]Kelingan yen gemuyu,
[01:31.26]Sun pengen ketemu..
[01:34.82]
[01:48.03]Pertama aku ketemu,
[01:51.07]Memang sun masih ragu..
[01:54.51]Tapi bareng saiki,
[01:57.38]Sun rindu ning ati..
[02:01.32]
[02:54.08]>>>
[02:55.08]>>
[02:56.08]>
[02:57.08]Do’i do’i do’i,
[02:59.65]Si doi pacar sayang..
[03:03.33]Do’i do’i do’i,
[03:06.33]Do’i pemuda sayang..
[03:10.83]Hatiku rasa bimbang,
[03:18.02]Wis lawas bli kesawang..
[03:24.77]Do’i do’i do’i,
[03:27.89]Si do’i pacar sayang..
[03:32.34]
[03:34.96]Do’i do’i do’i,
[03:37.49]Si do’i pacar sayang..
[03:41.50]Do’i do’i do’i,
[03:44.18]Do’i pemuda sayang..
[03:48.74]Hatiku rasa bimbang,
[03:55.87]Wis lawas bli kesawang..
[04:02.68]Do’i do’i do’i,
[04:05.87]Si do’i pacar sayang..
[04:10.50]
[04:21.77]>>>
[04:22.77]>>
[04:23.77]>
[04:24.77]Awan bengi tek tunggu,
[04:28.00]Sampe olih seminggu..
[04:31.60]Kelingan yen gemuyu,
[04:34.57]Sun pengen ketemu..
[04:38.88]
[04:51.12]Pertama aku ketemu,
[04:54.43]Memang sun masih ragu..
[04:57.87]Tapi bareng saiki,
[05:01.13]Sun rindu ning ati..
[05:05.37]
————–
Preview:

Sewidak Pitu

Nunung-Alvi_11
Versi: Nunung Alvi

Entok baba jare?
Rusak jaba jero..
Alesane apa
Langka pengakuan cinta..

Bisa an sampean
Nyingkur kenyataan..
Padahal hubungane
Wis kaya laki rabi..
Ternyata ning jaba
Nganggep batur biasa..

reff:
Cinta sewidak pitu
Wis dungdak bli diaku..
Ternyata sampean
Cintane dolanan..

Hubungan wis jero
Sampean ngangep goro..
Ngomong ning bature
Kula mung batur akrabe..

Bisa an sampean
Nyingkur kenyataan..
Padahal hubungane
Wis kaya laki rabi..
Ternyata ning jaba
Nganggep batur biasa..

reff:
Cinta sewidak pitu
Wis dungdak bli diaku..
Ternyata sampean
Cintane dolanan..

Hubungan wis jero
Sampean ngangep goro..
Ngomong ning bature
Kula mung batur akrabe..

Entok baba jare?
Rusak jaba jero..
Alesane apa
Langka pengakuan cinta..

Bisa an sampean
Nyingkur kenyataan..
Padahal hubungane
Wis kaya laki rabi..
Ternyata ning jaba
Nganggep batur biasa..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Sewidak Pitu]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:42]
[id: wouaiqch]
[00:00.02]Sewidak Pitu – Nunung Alvi
[00:33.02]
[00:35.82]>>>
[00:36.82]>>
[00:37.82]>
[00:38.82]Entok baba jare?
[00:42.07]Rusak jaba jero..
[00:45.60]Alesane apa
[00:49.64]Langka pengakuan cinta..
[00:55.68]
[01:07.35]Bisa an sampean
[01:11.21]Nyingkur kenyataan..
[01:14.23]Padahal hubungane
[01:17.89]Wis kaya laki rabi..
[01:24.44]Ternyata ning jaba
[01:27.80]Nganggep batur biasa..
[01:32.06]
[01:57.09]>>>
[01:58.09]>>
[01:59.09]>
[02:00.09]Cinta sewidak pitu
[02:03.62]Wis dungdak bli diaku..
[02:07.71]Ternyata sampean
[02:12.75]Cintane dolanan..
[02:19.67]
[02:32.30]Hubungan wis jero
[02:36.12]Sampean ngangep goro..
[02:41.03]Ngomong ning bature
[02:45.58]Kula mung batur akrabe..
[02:51.25]
[02:52.36]Bisa an sampean
[02:56.23]Nyingkur kenyataan..
[02:59.59]Padahal hubungane
[03:02.78]Wis kaya laki rabi..
[03:09.54]Ternyata ning jaba
[03:13.10]Nganggep batur biasa..
[03:17.66]
[03:42.09]>>>
[03:43.09]>>
[03:44.09]>
[03:45.09]Cinta sewidak pitu
[03:48.80]Wis dungdak bli diaku..
[03:53.49]Ternyata sampean
[03:58.42]Cintane dolanan..
[04:04.73]
[04:17.81]Hubungan wis jero
[04:21.24]Sampean ngangep goro..
[04:26.43]Ngomong ning bature
[04:30.87]Kula mung batur akrabe..
[04:36.56]
[04:39.00]Entok baba jare?
[04:42.02]Rusak jaba jero..
[04:45.45]Alesane apa
[04:49.50]Langka pengakuan cinta..
[04:55.38]
[05:07.32]Bisa an sampean
[05:10.76]Nyingkur kenyataan..
[05:14.13]Padahal hubungane
[05:17.25]Wis kaya laki rabi..
[05:24.02]Ternyata ning jaba
[05:27.51]Nganggep batur biasa..
[05:32.58]
————-
Preview:

Kidung Perpisahan

Nunung-Alvi_12
Versi: Nunung Alvi

Kelingan yen bengi padang ulan,
Midang ning latar ndodok loroan..
Ngucap janji ora sepisan,
Urip mati arep bebarengan..

Nanging akhire ora nyangka,
Sumpah suci gawe cilaka..
Ngomong manise kaya madu,
Sing akhire gawe ati tatu..

reff:
Gubug duwur tengah sawah,
Wong demen ra ketunggon..
Awan katon bengi katon,
Kekasih gawe ati ketuwon..

Aduh kang aja tega pisan,
Apa sing manteb dadi lantaran..
Sun ora weruh kesalahan,
Sing akhire dadi perpisahan..

reff:
Gubug duwur tengah sawah,
Wong demen ra ketunggon..
Awan katon bengi katon,
Kekasih gawe ati ketuwon..

Aduh kang aja tega pisan,
Apa sing manteb dadi lantaran..
Sun ora weruh kesalahan,
Sing akhire dadi perpisahan..

reff:
Gubug duwur tengah sawah,
Wong demen ra ketunggon..
Awan katon bengi katon,
Kekasih gawe ati ketuwon..

Aduh kang aja tega pisan,
Apa sing manteb dadi lantaran..
Sun ora weruh kesalahan,
Sing akhire dadi perpisahan..
—————
[ver: lyrics]
[id: izqhhcch]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Kidung perpisahan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:29]
[00:00.03]Kidung Perpisahan
[00:00.03]by: Nunung Alvi
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Kelingan yen bengi padang ulan,
[00:39.43]Midang ning latar ndodok loroan..
[00:46.67]Ngucap janji ora sepisan,
[00:54.18]Urip mati arep bebarengan..
[01:01.24]
[01:09.30]Nanging akhire ora nyangka,
[01:16.05]Sumpah suci gawe cilaka..
[01:23.62]Ngomong manise kaya madu,
[01:31.36]Sing akhire gawe ati tatu..
[01:38.36]
[02:07.64]>>>
[02:08.64]>>
[02:09.64]>
[02:10.64]Gubug duwur tengah sawah,
[02:17.00]Wong demen ra ketunggon..
[02:25.00]Awan katon bengi katon,
[02:31.87]Kekasih gawe ati ketuwon..
[02:38.75]
[02:41.37]Aduh kang aja tega pisan,
[02:48.25]Apa sing manteb dadi lantaran..
[02:55.44]Sun ora weruh kesalahan,
[03:02.87]Sing akhire dadi perpisahan..
[03:10.57]
[03:40.19]>>>
[03:41.19]>>
[03:42.19]>
[03:43.19]Gubug duwur tengah sawah,
[03:49.45]Wong demen ra ketunggon..
[03:57.26]Awan katon bengi katon,
[04:04.01]Kekasih gawe ati ketuwon..
[04:10.82]
[04:13.63]Aduh kang aja tega pisan,
[04:20.76]Apa sing manteb dadi lantaran..
[04:27.95]Sun ora weruh kesalahan,
[04:35.32]Sing akhire dadi perpisahan..
[04:42.70]
[05:12.26]>>>
[05:13.26]>>
[05:14.26]>
[05:15.26]Gubug duwur tengah sawah,
[05:21.63]Wong demen ra ketunggon..
[05:29.52]Awan katon bengi katon,
[05:36.33]Kekasih gawe ati ketuwon..
[05:43.09]
[05:45.77]Aduh kang aja tega pisan,
[05:52.89]Apa sing manteb dadi lantaran..
[06:00.14]Sun ora weruh kesalahan,
[06:07.76]Sing akhire dadi perpisahan..
[06:15.71]
————
Preview:

Harga Diri

Nunung-Alvi
Versi: Nunung Alvi

Memang tek akui, ora tek pungkiri
Kula sing berjanji, kula sing ingkari..

Sebab ora tahan, nyangga penderitaan
Dudu jare tangga, sering katon ning mata..
Memang tek akui..

reff:
Kula masih kelingan, rumah tangga lan sampean
Aja maning harta, najan pakean digawa..

Tapi kula emong, dadi omongane uwong
Masa due laki, cintane dibagi bagi..
Dina kien kanggo rabi, sukiki kanggo kekasih
Idih idih ora sudi, masih due harga diri..

Sebab ora tahan, nyangga penderitaan
Dudu jare tangga, sering katon ning mata..
Memang tek akui..

reff:
Kula masih kelingan, rumah tangga lan sampean
Aja maning harta, najan pakean digawa..

Tapi kula emong, dadi omongane uwong
Masa due laki, cintane dibagi bagi..
Dina kien kanggo rabi, sukiki kanggo kekasih
Idih idih ora sudi, masih due harga diri..

Memang tek akui, ora tek pungkiri
Kula sing berjanji, kula sing ingkari..

Sebab ora tahan, nyangga penderitaan
Dudu jare tangga, sering katon ning mata..
Memang tek akui..
————-
[ver: lyrics]
[id: vucvwbca]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Harga Diri]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.11]Harga Diri – Nunung Alvi
[00:24.12]
[00:27.12]>>>
[00:28.12]>>
[00:29.12]>
[00:30.12]Memang tek akui,
[00:32.66]ora tek pungkiri..
[00:35.86]Kula sing berjanji,
[00:39.15]kula sing ingkari..
[00:43.50]
[00:50.04]Sebab ora tahan,
[00:52.99]nyangga penderitaan..
[00:55.99]Dudu jare tangga,
[00:59.34]sering katon ning mata..
[01:02.23]Memang tek akui..
[01:06.40]
[01:41.23]>>>
[01:42.23]>>
[01:43.23]>
[01:44.23]Kula masih kelingan,
[01:46.42]rumah tangga lan sampean..
[01:49.96]Aja maning harta,
[01:52.88]najan pakean digawa..
[01:57.55]
[02:04.03]Tapi kula emong,
[02:06.52]dadi omongane uwong..
[02:10.08]Masa due laki,
[02:12.68]cintane dibagi bagi..
[02:16.30]Dina kien kanggo rabi,
[02:18.90]sukiki kanggo kekasih..
[02:22.26]Idih idih ora sudi,
[02:25.01]masih due harga diri..
[02:29.48]
[02:33.46]Sebab ora tahan,
[02:37.07]nyangga penderitaan..
[02:40.30]Dudu jare tangga,
[02:43.61]sering katon ning mata..
[02:46.83]Memang tek akui..
[02:50.56]
[03:25.34]>>>
[03:26.34]>>
[03:27.34]>
[03:28.34]Kula masih kelingan,
[03:30.77]rumah tangga lan sampean..
[03:34.06]Aja maning harta,
[03:36.99]najan pakean digawa..
[03:41.96]
[03:48.43]Tapi kula emong,
[03:50.61]dadi omongane uwong..
[03:54.03]Masa due laki,
[03:56.89]cintane dibagi bagi..
[04:00.62]Dina kien kanggo rabi,
[04:02.85]sukiki kanggo kekasih..
[04:06.23]Idih idih ora sudi,
[04:09.09]masih due harga diri..
[04:13.56]
[04:17.73]Memang tek akui,
[04:20.46]ora tek pungkiri..
[04:24.14]Kula sing berjanji,
[04:27.37]kula sing ingkari..
[04:31.67]
[04:38.76]Sebab ora tahan,
[04:41.24]nyangga penderitaan..
[04:44.35]Dudu jare tangga,
[04:47.23]sering katon ning mata..
[04:50.96]Memang tek akui..
[04:54.55]
————-
Preview:

Dadung Kawat

Nunung-Alvi_1
Versi: Nunung Alvi

Kaya kelolos balung kura,
Ketinggal sampean bli kuat..
Dadi kaya kedadung kawat..

Tulung kang aja mari demene,
Sun rela nunggu dudane..
Kaya getek nyigar laut,
Kambang kampul luru daratan,
Bli sanggup kula ketinggal lunga..
Batin ngejerit kapidaran..

reff:
Apa bli pernah ngalami kedadung demen,
Najan sedongolan pengen ditemoni,
Najan wurung dadi rabi..

Apa bli pernah ngrasani kedadung rindu,
Najan seklayaban pengen sawang sawangan,
Lumayan aja selirikan..
Wong demen senenge bli kejagan..

Tulung kang aja mari demene,
Sun rela nunggu dudane..
Kaya getek nyigar laut,
Kambang kampul luru daratan,
Bli sanggup kula ketinggal lunga..
Batin ngejerit kapidaran..

reff:
Apa bli pernah ngalami kedadung demen,
Najan sedongolan pengen ditemoni,
Najan wurung dadi rabi..

Apa bli pernah ngrasani kedadung rindu,
Najan seklayaban pengen sawang sawangan,
Lumayan aja selirikan..
Wong demen senenge bli kejagan..

Kaya kelolos balung kura,
Ketinggal sampean bli kuat..
Dadi kaya kedadung kawat..

Tulung kang aja mari demene,
Sun rela nunggu dudane..
Kaya getek nyigar laut,
Kambang kampul luru daratan,
Bli sanggup kula ketinggal lunga..
Batin ngejerit kapidaran..
—————-
[ver: lyrics]
[id: cipvhqcs]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Dadung Kawat]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.03]Dadung Kawat
[00:21.03]Versi : Nunung Alvi
[00:24.03]
[00:27.03]>>>
[00:28.03]>>
[00:29.03]>
[00:30.03]Kaya kelolos balung kura,
[00:35.03]Ketinggal sampean bli kuat..
[00:41.67]Dadi kaya kedadung kawat..
[00:47.59]
[01:00.77]Tulung kang aja mari demene,
[01:06.64]Sun rela nunggu dudane..
[01:13.12]Kaya getek nyigar laut,
[01:17.16]Kambang kampul luru daratan,
[01:20.15]Bli sanggup kula ketinggal lunga..
[01:26.75]Batin ngejerit kapidaran..
[01:32.90]
[01:35.04]==nunung alvi, dadung kawat==
[02:00.04]
[02:03.04]>>>
[02:04.04]>>
[02:05.04]>
[02:06.04]Apa bli pernah ngalami kedadung demen,
[02:11.84]Najan sedongolan pengen ditemoni,
[02:17.12]Najan wurung dadi rabi..
[02:22.96]
[02:31.18]Apa bli pernah ngrasani kedadung rindu,
[02:37.28]Najan seklayaban pengen sawang sawangan,
[02:42.31]Lumayan aja selirikan..
[02:47.79]Wong demen senenge bli kejagan..
[02:52.47]
[02:56.20]Tulung kang aja mari demene,
[03:02.11]Sun rela nunggu dudane..
[03:08.52]Kaya getek nyigar laut,
[03:12.69]Kambang kampul luru daratan,
[03:15.57]Bli sanggup kula ketinggal lunga..
[03:22.22]Batin ngejerit kapidaran..
[03:28.22]
[03:31.22]==dadung kawat, nunung alvi==
[03:55.05]
[03:58.05]>>>
[03:59.05]>>
[04:00.05]>
[04:01.05]Apa bli pernah ngalami kedadung demen,
[04:07.35]Najan sedongolan pengen ditemoni,
[04:12.54]Najan wurung dadi rabi..
[04:18.45]
[04:26.91]Apa bli pernah ngrasani kedadung rindu,
[04:32.45]Najan seklayaban pengen sawang sawangan,
[04:37.92]Lumayan aja selirikan..
[04:43.40]Wong demen senenge bli kejagan..
[04:47.99]
[04:50.67]Kaya kelolos balung kura,
[04:57.39]Ketinggal sampean bli kuat..
[05:03.99]Dadi kaya kedadung kawat..
[05:09.58]
[05:23.03]Tulung kang aja mari demene,
[05:28.87]Sun rela nunggu dudane..
[05:35.34]Kaya getek nyigar laut,
[05:39.26]Kambang kampul luru daratan,
[05:42.12]Bli sanggup kula ketinggal lunga..
[05:48.53]Batin ngejerit kapidaran..
————-
Preview:

Bagja

Nunung-Alvi_2
Versi: Nunung Alvi

Bagja temen kula iki uripe,
Due laki keras pisan wateke..
Ora kena ngomong salah setitik,
Pasang urat bari mata mendelik..

Kadang kadang pisan langka kosonge,
Sabandina sewot laka lirene..
Ana bae bahan lantaranane,
Memang susah angel diladenane..

reff:
Aduh badan ning gange kaberan,
Kaniaya bae terus terusan..

Aduh badan ning gange kaberan,
Kaniaya bae terus terusan..
Akibat wong lanang wateke keras pisan..

Bagja temen kula iki uripe,
Due laki keras pisan wateke..
Ora kena ngomong salah setitik,
Pasang urat bari mata mendelik..

reff:
Aduh badan ning gange kaberan,
Kaniaya bae terus terusan..

Aduh badan ning gange kaberan,
Kaniaya bae terus terusan..
Akibat wong lanang wateke keras pisan..

Sering korban yen wis lekas tukaran,
Maksa bae tangan niba ning badan..
Memang jodo ana ning tangan tuhan,
Kaligane sungkan aja pegatan..
La la la la.. la la…la la la…
La la la la.. la la…la la la…
—————–
[ver: lyrics]
[id: ncovwncq]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Bagja]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:01.32]Bagja
[00:16.32]Versi : Nunung Alvi
[00:19.32]
[00:22.32]>>>
[00:23.32]>>
[00:24.32]>
[00:25.32]Bagja temen kula iki uripe,
[00:30.82]Due laki keras pisan wateke..
[00:36.45]Ora kena ngomong salah setitik,
[00:41.73]Pasang urat bari mata mendelik..
[00:47.90]
[00:59.34]Kadang kadang laka pisan kosonge,
[01:05.33]Sabandina sewot laka lirene..
[01:10.97]Ana bae bahan lantaranane,
[01:15.81]Memang susah angel diladenane..
[01:22.05]
[01:25.14]==nunung alvi, bagja==
[01:39.17]
[01:42.17]>>>
[01:43.17]>>
[01:44.17]>
[01:45.17]Aduh badan ning gange kaberan,
[01:50.28]Kaniaya bae terus terusan..
[01:56.69]
[02:02.87]Aduh badan ning gange kaberan,
[02:07.98]Kaniaya bae terus terusan..
[02:13.77]Akibat wong lanang wateke keras pisan..
[02:21.34]Bagja temen kula iki uripe,
[02:27.54]Due laki keras pisan wateke..
[02:33.19]Ora kena ngomong salah setitik,
[02:38.50]Pasang urat bari mata mendelik..
[02:44.40]
[02:47.42]==bagja, nunung alvi==
[03:02.04]
[03:05.04]>>>
[03:06.04]>>
[03:07.04]>
[03:08.04]Aduh badan ning gange kaberan,
[03:13.62]Kaniaya bae terus terusan..
[03:19.66]
[03:25.90]Aduh badan ning gange kaberan,
[03:31.39]Kaniaya bae terus terusan..
[03:36.62]Akibat wong lanang wateke keras pisan..
[03:44.28]Sering korban yen wis lekas tukaran,
[03:50.80]Maksa bae tangan niba ning badan..
[03:56.58]Memang jodo ana ning tangan tuhan,
[04:01.82]Kaligane sungkan aja pegatan..
[04:07.00]La la la la.. la la…la la la…
[04:13.08]La la la la.. la la…la la la…
[04:18.70]
————-
Preview: