Masih Doyan

“Masih Doyan” Versi Nunung Alvi

Sing tek puja-puja,
Kakang hianati cinta,
Gawe lara ho ho ho..

Sungguh ora disangka,
Kakang tega nyakiti,
Sampe hati hianati..

Apa kakang wis lali,
Janji bengen ngomong kepriben..

reff:
Ngomonge..janjine..
Bli bakal demen ning wong seje..

Buktine..nyatane..
Sekien baleni wong bengen..

Kang tegel temen,
Gawe kula mengkenen..
Sampean bohong,
Nyatane masih doyan karo wong bengen..

Sungguh ora disangka,
Kakang tega nyakiti,
Sampe hati hianati..

Apa kakang wis lali,
Janji bengen ngomong kepriben..

reff:
Ngomonge..janjine..
Bli bakal demen ning wong seje..

Buktine..nyatane..
Sekien baleni wong bengen..

Kang tegel temen,
Gawe kula mengkenen..
Sampean bohong,
Nyatane masih doyan karo wong bengen..

Sing tek puja-puja,
Kakang hianati cinta,
Gawe lara ho ho ho..

Sungguh ora disangka,
Kakang tega nyakiti,
Sampe hati hianati..

Apa kakang wis lali,
Janji bengen ngomong kepriben..

Tikungan Tajam (nunung alvi)

“Tikungan Tajam” Versi Nunung Alvi

Masih kebayang waktu pisahan,
Kakang janji ngomong arep setia..
Tapi barang teka ning taiwan,
Janjine sampean ora nyata..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

reff:
Werua mengkenen sun emong ditinggal,
Najan urip selalu kesusahan..

Daripada urip serba kecukupan,
Tapi kakange due wong wadon liyan..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

reff:
Werua mengkenen sun emong ditinggal,
Najan urip selalu kesusahan..

Daripada urip serba kecukupan,
Tapi kakange due wong wadon liyan..

Kakang wis kenang tikungan tajam,
Karo wadon sing ana ning taiwan..
Sampe klalen anak rabi sing ning umah,
Sampe tega kakang khianati cinta..

12330