Pojok Gedung Juang

Versi: Novita

Opo yo wis, ora kelingan
Nalikane sekolah, bareng goncengan
Mrono mrene, tansah gandhengan
Koyo-koyo wis dadi, bintang pujaan

Ra perduli bedhug nrandang
Anggep wae padhang mbulan
Najan udan deres dudu apes

Janjiane gedung juang
Disekseni kapal nyangsang
Ning saiki opo wis, ora kelingan

Yen kelingan, aduh duh mana tahan
Nalikane isih podho pacaran
Aku kowe kepulut? obat kasmaran
Saikine opo isih kelingan

reff :
Opo yo wis, ora kelingan
Nalikane sekolah, bareng goncengan
Mrono mrene, tansah gandhengan
Koyo-koyo wis dadi, bintang pujaan

Ra perduli bedhug nrandang
Anggep wae padhang mbulan
Najan udan deres dudu apes

Janjiane gedung juang
Disekseni kapal nyangsang
Ning saiki opo wis, ora kelingan

Yen kelingan, aduh duh mana tahan
Nalikane isih podho pacaran
Aku kowe kepulut? obat kasmaran
Saikine opo isih kelingan

Kasikso Tresno

Versi: Novita

Pemandian si tanjung iki,
Biyen kawis dadi saksi
Sliramu lan sliraku,
Ngucapke janji kang suci

Nanging kenopo saiki,
Sliramu cidro ing janji
Lali opo pancen lali,
Mugo mugo enggalo bali

Kok tego tenan sliramu,
Tansah ninggalke sliraku
Ra ngerti swarane batinku,
Sing tansah nangis ing kalbu

Aku tansah muji ing gusti,
Mugo mugo enggalo bali
Urip sesandingan ati,
Bebrayan tresno kinanti

Rungokno tangisku iki,
Pangarep arepe ati
Duh kangmas enggalo bali,
Tumuso tresno sejati

reff :
Nanging kenopo saiki,
Sliramu cidro ing janji
Lali opo pancen lali,
Mugo mugo enggalo bali

Kok tego tenan sliramu,
Tansah ninggalke sliraku
Ra ngerti swarane batinku,
Sing tansah nangis ing kalbu

Aku tansah muji ing gusti,
Mugo mugo enggalo bali
Urip sesandingan ati,
Bebrayan tresno kinanti

Rungokno tangisku iki,
Pangarep arepe ati
Duh kangmas enggalo bali,
Tumuso tresno sejati

Duh kangmas enggalo bali,
Tumuso tresno sejati

1234