Pojok Gedung Juang

Pojok Gedung Juang
Ciptaan : Ndaru Breng
Vokal : Novita
Produksi : Java DVS

Opo yo wis, ora kelingan
Nalikane sekolah, bareng goncengan
Mrono mrene, tansah gandhengan
Koyo-koyo wis dadi, bintang pujaan

Ra perduli bedhug nrandang
Anggep wae padhang mbulan
Najan udan deres dudu apes

Janjiane gedung juang
Disekseni kapal nyangsang
Ning saiki opo wis, ora kelingan

Yen kelingan, aduh duh mana tahan
Nalikane isih podho pacaran
Aku kowe kepulut? obat kasmaran
Saikine opo isih kelingan

reff :
kembali ke atas..opo yo wis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1UTIAEcRBeI

Advertisements

Kasikso Tresno

Kasekso Tresno
Ciptaan : Fatony AK
Vokal : Novita
Produki : Breng FM & Java DVS

Pemandian si tanjung iki,
Biyen kawis dadi saksi
Sliramu lan sliraku,
Ngucapke janji kang suci

*)
Nanging kenopo saiki,
Sliramu cidro ing janji
Lali opo pancen lali,
Mugo mugo enggalo bali

Kok tego tenan sliramu,
Tansah ninggalke sliraku
Ra ngerti swarane batinku,
Sing tansah nangis ing kalbu

Aku tansah muji ing gusti,
Mugo mugo enggalo bali
Urip sesandingan ati,
Bebrayan tresno kinanti

Rungokno tangisku iki,
Pangarep arepe ati
Duh kangmas enggalo bali,
Tumuso tresno sejati

reff :
kembali ke *)..nanging kenopo…

Duh kangmas enggalo bali,
Tumuso tresno sejati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Aolhor9G9Xs

Janji Cidro

Novita_1
Versi: Novita

Mas opo kowe ra eling,
Marang janji prasasti..
Tresnamu iku, sayangmu iku
Ora kaliyo kanggo aku..

Wis suwe aku ngenteni,
Kang bakal nyenengke ati..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Cukup semene aku ngugemi,
Roso tresno lan sayang iki..
Cukup semene kowe nyidrani,
Janji kang wus mbok tanam neng jeroning ati..

reff:
Naliko jaman semono,
Susah seneng urip bareng..
Kowe wis bedo, uripmu mulyo
Kok banjur lali karo aku..

Wis suwe aku ngenteni,
Kang bakal nyenengke ati..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Cukup semene aku ngugemi,
Roso tresno lan sayang iki..
Cukup semene kowe nyidrani,
Janji kang wis mbok tanam neng jeroning ati..

reff:
Mas opo kowe ra eling,
Marang janji prasasti..
Tresnamu iku, sayangmu iku
Ora kaliyo kanggo aku..

Wis suwe aku ngenteni,
Kang bakal nyenengke ati..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..

Cukup semene aku ngugemi,
Roso tresno lan sayang iki..
Cukup semene kowe nyidrani,
Janji kang wus mbok tanam neng jeroning ati..

Naliko jaman semono,
Susah seneng urip bareng..
Tresnamu kuwi, sayangmu kuwi
Jebul malah kanggo wong liyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lboubqch]
[ar: Novita]
[ti: Janji Cidro]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:49]
[00:00.03]Janji Cidro – Novita
[00:20.03]
[00:22.03]>>>
[00:23.03]>>
[00:24.03]>
[00:25.03]Mas opo kowe ra eling,
[00:28.03]Marang janji prasasti..
[00:32.26]Tresnamu iku sayangmu iku,
[00:37.12]Ora kaliyo kanggo aku..
[00:41.16]Wis suwe aku ngenteni,
[00:44.79]Kang bakal nyenengke ati..
[00:49.20]Tresnamu kuwi sayangmu kuwi,
[00:53.43]Jebul malah kanggo wong liyo..
[00:57.43]
[00:59.16]Cukup semene aku ngugemi,
[01:03.51]Roso tresno lan sayang iki..
[01:08.30]Cukup semene kowe nyidrani,
[01:11.92]Janji kang wus mbok tanam
[01:15.91]neng jeroning ati..
[01:18.59]
[01:22.01]>>>
[01:23.01]>>
[01:24.01]>
[01:25.01]Naliko jaman semono,
[01:28.31]Susah seneng urip bareng..
[01:32.77]Kowe wis bedo uripmu mulyo,
[01:37.23]Kok banjur lali karo aku..
[01:42.02]Wis suwe aku ngenteni,
[01:45.33]Kang bakal nyenengke ati..
[01:49.62]Tresnamu kuwi sayangmu kuwi,
[01:54.10]Jebul malah kanggo wong liyo..
[01:58.02]Cukup semene aku ngugemi,
[02:01.88]Roso tresno lan sayang iki..
[02:06.60]Cukup semene kowe nyidrani,
[02:10.22]Janji kang wis mbok tanam
[02:13.57]neng jeroning ati..
[02:16.91]
[02:31.01]>>>
[02:32.01]>>
[02:33.01]>
[02:34.01]Mas opo kowe ra eling,
[02:37.21]Marang janji prasasti..
[02:41.42]Tresnamu iku sayangmu iku,
[02:45.77]Ora kaliyo kanggo aku..
[02:50.26]Wis suwe aku ngenteni,
[02:54.10]Kang bakal nyenengke ati..
[02:58.46]Tresnamu kuwi sayangmu kuwi,
[03:02.88]Jebul malah kanggo wong liyo..
[03:06.92]Cukup semene aku ngugemi,
[03:11.23]Roso tresno lan sayang iki..
[03:15.57]Cukup semene kowe nyidrani,
[03:19.23]Janji kang wus mbok tanam
[03:22.29]neng jeroning ati..
[03:25.51]Naliko jaman semono,
[03:29.56]Susah seneng urip bareng..
[03:33.85]Tresnamu kuwi sayangmu kuwi,
[03:38.32]Jebul malah kanggo wong liyo..
[03:43.03]
————-
Preview:

Nagih Janji (novita)

Nagih Janji
Ciptaan : NN
Vokal : Novita – NN
Produksi : Java DVS

Pr :
Kelingan rikolo urip bebarengan
Bungah susah kabeh ra dadi alangan
Senadyan sedino mung mangan sepisan
Ati seneng anggone urip bebayan

Nanging saiki uripmu wis mulyo
Banjur lali rikolo jaman semono
Mangan enak turu penak kerjo penak
Njur lali marang aku sing ngrumat anak

Tego tenan sliramu marang awakku
Mbok tinggal lungo suwe opo lali aku
Saiki tak tagih sing dadi janjimu
Lali aku ojo lali anakmu

Anakmu saiki wis gede gede
Pingin nyuwun pirso sopo to bapake
Udan tangis atiku tambah nelongso
Ning atiku bioso yombok sio sio

reff :
Lk :
Yo pancen wis suwe anggonku lungo
Nggonku urip adu nasib ono kutho
Aku ninggal anak bojo lan wongtuwo
Urip ning ndeso tansah keloro-loro

Pancen saiki uripku wis mukti
Nanging ojo mbok anggep aku wis lali
Jroning ati mung tansah ono sliramu
Luwih luwih dadi sumpah jroning atiku

Pancen wis dadi sumpah jroning atiku
Yen durung biso keturutan karepku
Aku ra bakal lali mring wekasanmu
Mung tak jaluk sabar ngenteni tekanku

Yen anakmu takon sopo bapake
Kuwi kabeh ngono wis ono benere
Kandanono aku sih nyambut gawe
Nggo mulyake anakmu klawan kowe

Nggo mulyake anakmu klawan kowe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ipHuRjGu2Bg

Sedudo Kali Bening

Sedudo Kali Bening
Ciptaan : Ndaru Breng
Vokal : Novita
Produksi : Java DVS

Rikolo jamane semono
Sliramu nate janji prasetyo
Disekseni grojagan sedudo
Ngidungake tembang tembang tresno

Sliramu opo wis ora eling
Jelas riko koyo mesti nangling
Sineksenan waduk kali bening
Ati loro koyo wis kinansing

Pamitmu lungo ning suroboyo
Nerusake sekolah kang duwur
Kandamu arep dados setyo
Ora luntur sak pedhoting umur

Sedudo waduk kali bening
Kadhung tresno nganti pontang panting
Sedudo waduk kali bening
Sliramu opo wis ora eling

Rekoyo jiwaning atiku
Tak tompo tekaning layang biru
Ono putri konco sekolahmu
Bakal ngende dadi sisihanmu

reff :

Sliramu opo wis ora eling
Jelas riko koyo mesti nangling
Sineksenan waduk kali bening
Ati loro koyo wis kinansing

Pamitmu lungo ning suroboyo
Nerusake sekolah kang duwur
Kandamu arep dados setyo
Ora luntur sak pedhoting umur

Sedudo waduk waduk kali bening
Kadhung tresno nganti pontang panting
Sedudo waduk waduk kali bening
Sliramu opo wis ora eling

Sedudo waduk waduk kali bening
Kadhung tresno nganti pontang panting
Sedudo waduk waduk kali bening
Sliramu opo wis ora eling

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4CAQebp1ixQ

Jaket Iki (prapatan mastrip novita)

Jaket iki (Prapatan Mastrip)
Ciptaan : Ndaru Breng
Vokal : Novita
Produksi : Java

Langit mendhung tumiyung
Mudun ngebis udan grimis
Esemu wis mapak ake aku
Mbok lepas jaketmu njur mlayoni aku
Kangen tak suntek ing rangkulanmu

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ora ngerteni

Reff:
Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Tondho katresnanmu
Sak tenane aku ngerti

Nganggo jaketmu iki
Udan gerimis mbok payungi
Mergo jaket iki
Tresnaku tan soyo gati

Prapatan jalan mastrip saksi ketemuan iki
Nadyan tanpo ucap aku ngerti
Soroting mripatmu kebak kangen rindu
Gerimis soyo deres
Nganti podho ora ngerteni

reff :
kembali ke atas..langit mendhung…

Gerimis soyo deres
Nganti podho ora ngerteni

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=QwYEVJGFtyU

Alun Alun Nganjuk (novita)

Novita
Versi: Novita

Pr:
Lungo tak anti-anti,
Kapan nggonmu bali..
Mecak’e endahing wengi,
Kutho nganjuk iki..

Suwilir angin wates,
Nggugah kangene ati..
Opo kowe ora ngerteni,
Kowe tak kangeni..

Neng alun-alun tak golek’i,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senajan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

Lk:
Lali tenan to dhik nggonmu janji-janji,
Disekseni lampu alun-alun iki..
Lali tenan to dhik karo aku ini,
Neng terminal stasiun nggonku nggolek’i..

reff:
Pr:
Suwilir angin wates,
Nggugah kangene ati..
Opo kowe ora ngerteni,
Kowe tak kangeni..

Neng alun-alun tak golek’i,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senajan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

Lk:
Lali tenan to dhik nggonmu janji-janji,
Disekseni lampu alun-alun iki..
Lali tenan to dhik karo aku ini,
Neng terminal stasiun nggonku nggolek’i..

Pr:
Neng alun-alun tak golek’i,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senajan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..
——————
[ver: lyrics]
[id: nhzqnksp]
[ar: Novita]
[ti: Alun Alun Nganjuk]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:29]
[00:00.09]ALUN ALUN NGANJUK
[00:00.09]by: Novita
[00:11.39]Pria berteks KAPITAL,
[00:11.39]wanita berteks kecil
[00:14.66]
[00:17.66]>>>
[00:18.66]>>
[00:19.66]>
[00:20.66]lungo tak anti-anti,
[00:24.01]kapan nggonmu bali..
[00:28.51]mecak’e endahing wengi,
[00:31.85]kutho nganjuk iki..
[00:37.22]Suwilir angin wates,
[00:40.08]nggugah kangene ati,
[00:44.89]opo kowe ora ngerteni,
[00:48.51]kowe tak kangeni..
[00:53.51]neng alun-alun tak golek’i,
[00:57.20]terminal stasiun tak ubengi..
[01:00.67]senajan setaun tak enteni,
[01:04.27]tresnamu sing tak gondheli..
[01:09.58]LALI TENAN TO DHIK,
[01:13.27]NGGONMU JANJI-JANJI..
[01:16.83]DISEKSENI LAMPU ALUN-ALUN IKI..
[01:24.27]LALI TENAN TO DHIK,
[01:26.87]KARO AKU IKI..
[01:30.77]NENG TERMINAL STASIUN
[01:34.77]NGGONKU NGGOLEK’I..
[01:38.86]
[01:41.46]=alun alun nganjuk, novita=
[01:50.43]
[01:53.43]>>>
[01:54.43]>>
[01:55.43]>
[01:56.43]Suwilir angin wates,
[02:00.18]nggugah kangene ati..
[02:04.02]opo kowe ora ngerteni,
[02:07.81]kowe tak kangeni..
[02:12.14]neng alun-alun tak golek’i,
[02:15.93]terminal stasiun tak ubengi,
[02:19.37]senajan setaun tak enteni,
[02:23.31]tresnamu sing tak gondheli..
[02:28.50]LALI TENAN TO DHIK,
[02:31.90]NGGONMU JANJI-JANJI..
[02:35.87]DISEKSENI LAMPU ALUN-ALUN IKI..
[02:43.19]LALI TENAN TO DHIK,
[02:46.67]KARO AKU IKI..
[02:50.47]NENG TERMINAL STASIUN
[02:54.03]NGGONKU NGGOLEK’I..
[02:57.43]neng alun-alun tak golek’i,
[03:01.71]terminal stasiun tak ubengi..
[03:05.15]senajan setaun tak enteni,
[03:08.93]tresnamu sing tak gondheli..
[03:14.12]
————-
Preview: