Bojo Wayuh

Bojo Wayuh
Ciptaan : NN
Vokal : Novi & Agung
Produksi : CHGB Record

Lk :
Coba mrinio dik, bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh, golek keturunan

Pr :
Iwak sepat mas, iwak kuniran
Wis ra kuat, dadi pikiran
Opo enake mas, gendong momongan
Yen toh mung dadi, bojo wayuhan

reff :

Lk :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku jare seje sandhang lan pangane

Pr :
Ojo nuruti, sing durung mesti
Timbang kuciwo, lan loro ing nembe mburine

Lk :
Jarene wong wadon diwayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pr :
Urip ning ndunyo, kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso

reff :
kembali ke atas..coba mrinio dik…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LBFkA67NsYM

Advertisements

Mendem Lanangan

Mendem Lanangan
Ciptaan : Erwin B / Agus Cokro
Vokal : Novi & Agung
Produksi : M.Perdana Record

[Dialog]
Lk : Nduukkk,
Pr : Daleemmm
Lk : Kowe reneho,ono opo to,tak delok kok gorak-garuk
Pr : Duko romo…

Pr :
Momo romo iki piye romo
Umur tuwo kok isih dewekan
Wayahe urip bebrayan
Momong anak jaran-jaranan

Momo romo iki piye romo
Aku kepingin cepet nikahan
Aku uwis ora tahan
Aku iki wis mendem lanangan

Iki piye iki piye,
Iki iki piye
Nadyan turu nganggo kemul
Ora biso ngangetke awakku

Sinten mawon,
Kulo mboten pilih-pilih wulu
Mas kondektur, tukang cukur
Syukur-syukur, yen entuk direktur

Lk :
Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Jodoh kuwi, wis ono sing ngatur
Sopo wae bapak lilo,
Mung syarate kudu uwis kerjo

Gendhuk-gendhuk ojo wedi yo ndhuk
Ojo kesusu kowe mesti payu
Nuwun wae marang gusti,
Mugo-mugo enggal diparingi

Pr :
Injih romo, kulo manut
Kulo bade nurut
Kenembah sampun kebacut
Wis ning tangan, biso-biso mrucut

Sinten mawon,
Kulo purun, kulo-kulo purun
Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin, penting payunipun

kembali ke atas..momo romo iki…

Tiyang kutho nopo ndusun
Sugih miskin, penting payunipun

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hzRSurjGP3E