Nyigar Cinta


Versi: Noormayanti

Larane nyedok ning pulung ati,
Panase sun kaya dialupi,
Bapane bocah tega nyakiti..

Bli mungkin klambi dicolong maling,
Bli nyangka laki wis kawin maning,
Pancen sampean wis ora eling..

reff:
Apa salah kula apa dosa kula,
Sampean wis tega nyigar cinta..

Apa sih setane sing wis ngerasuki,
Sampean bli ingat anak rabi..
Tinimbang rumah tangga wayuan,
Wis lelah bagen kula pegatan..

Bli mungkin klambi dicolong maling,
Bli nyangka laki wis kawin maning,
Pancen sampean wis ora eling..

reff:
Apa salah kula apa dosa kula,
Sampean wis tega nyigar cinta..

Apa sih setane sing wis ngerasuki,
Sampean bli ingat anak rabi..
Tinimbang rumah tangga wayuan,
Wis lelah bagen kula pegatan..

Larane nyedok ning pulung ati,
Panase sun kaya dialupi,
Bapane bocah tega nyakiti..

Bli mungkin klambi dicolong maling,
Bli nyangka laki wis kawin maning,
Pancen sampean wis ora eling..

Luru Ganti

Versi: Noormayanti

Yen bengi nangisi, luka derita ning jero ati
Dadi istri kula, ngormati sampean cuma nyakiti

Ati kadang takon, kurang apa kula ning sampean
Tapi batin slalu, tersiksa durung pernah bahagia
Tek sabar-sabare, tapi sampean langka rubae

reff :
Tek akui ning ati masih kelingan
Karo kakang sayang, pernah bebarengan
Tapi.., maafaken kula sayang
Mending sun luru ganti, sing suka lan nerima

Sing penting eman lan sayang, sehati lan setia
Dadi pendamping sehidup semati

Ati kadang takon, kurang apa kula ning sampean
Tapi batin slalu, tersiksa durung pernah bahagia
Tek sabar-sabare, tapi sampean langka rubae

reff :
Tek akui ning ati masih kelingan
Karo kakang sayang, pernah bebarengan
Tapi.., maafaken kula sayang
Mending sun luru ganti, sing suka lan nerima

Sing penting eman lan sayang, sehati lan setia
Dadi pendamping sehidup semati

Yen bengi nangisi, luka derita ning jero ati
Dadi istri kula, ngormati sampean cuma nyakiti

Ati kadang takon, kurang apa kula ning sampean
Tapi batin slalu, tersiksa durung pernah bahagia
Tek sabar-sabare, tapi sampean langka rubae

12