Nyigar Cinta

Noormayanti
Versi: Noormayanti

Larane nyedok ning pulung ati,
Panase sun kaya dialupi,
Bapane bocah tega nyakiti..

Bli mungkin klambi dicolong maling,
Bli nyangka laki wis kawin maning,
Pancen sampean wis ora eling..

reff:
Apa salah kula apa dosa kula,
Sampean wis tega nyigar cinta..

Apa sih setane sing wis ngerasuki,
Sampean bli ingat anak rabi..
Tinimbang rumah tangga wayuan,
Wis lelah bagen kula pegatan..

Bli mungkin klambi dicolong maling,
Bli nyangka laki wis kawin maning,
Pancen sampean wis ora eling..

reff:
Apa salah kula apa dosa kula,
Sampean wis tega nyigar cinta..

Apa sih setane sing wis ngerasuki,
Sampean bli ingat anak rabi..
Tinimbang rumah tangga wayuan,
Wis lelah bagen kula pegatan..

Larane nyedok ning pulung ati,
Panase sun kaya dialupi,
Bapane bocah tega nyakiti..

Bli mungkin klambi dicolong maling,
Bli nyangka laki wis kawin maning,
Pancen sampean wis ora eling..
——————
[ver: lyrics]
[id: akwnsvcu]
[ar: Noormayanti]
[ti: Nyigar Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:50]
[00:00.04]Nyigar Cinta
[00:00.04]by: Noormayanti
[00:45.04]
[00:47.49]>>>
[00:48.49]>>
[00:49.49]>
[00:50.49]Larane nyedok ning pulung ati,
[00:56.65]Panase sun kaya dialupi,
[01:03.36]Bapane bocah tega nyakiti..
[01:09.58]
[01:16.81]Bli mungkin klambi dicolong maling,
[01:22.17]Bli nyangka laki wis kawin maning,
[01:28.94]Pancen sampean wis ora eling..
[01:35.48]
[01:59.86]>>>
[02:00.86]>>
[02:01.86]>
[02:02.86]Apa salah kula apa dosa kula,
[02:09.64]Sampean wis tega nyigar cinta..
[02:16.85]
[02:29.87]Apa sih setane sing wis ngerasuki,
[02:36.75]Sampean bli ingat anak rabi..
[02:43.90]Tinimbang rumah tangga wayuan,
[02:49.62]Wis lelah bagen kula pegatan..
[02:56.15]
[02:59.45]Bli mungkin klambi dicolong maling,
[03:05.50]Bli nyangka laki wis kawin maning,
[03:12.21]Pancen sampean wis ora eling..
[03:18.37]
[03:43.51]>>>
[03:44.51]>>
[03:45.51]>
[03:46.51]Apa salah kula apa dosa kula,
[03:54.35]Sampean wis tega nyigar cinta..
[04:00.26]
[04:13.38]Apa sih setane sing wis ngerasuki,
[04:21.40]Sampean bli ingat anak rabi..
[04:27.45]Tinimbang rumah tangga wayuan,
[04:33.35]Wis lelah bagen kula pegatan..
[04:39.88]
[04:42.99]Larane nyedok ning pulung ati,
[04:49.26]Panase sun kaya dialupi,
[04:55.87]Bapane bocah tega nyakiti..
[05:02.14]
[05:09.26]Bli mungkin klambi dicolong maling,
[05:16.47]Bli nyangka laki wis kawin maning,
[05:22.88]Pancen sampean wis ora eling..
[05:28.53]
————–
Preview:

Advertisements

Luru Ganti

Luru Ganti
Ciptaan : Beny Suling
Vokal : Noormayanti
Produksi : RVS Record

Yen bengi nangisi, luka derita ning jero ati
Dadi istri kula, ngormati sampean cuma nyakiti

Ati kadang takon, kurang apa kula ning sampean
Tapi batin slalu, tersiksa durung pernah bahagia
Tek sabar-sabare, tapi sampean langka rubae

reff :

Tek akui ning ati masih kelingan
Karo kakang sayang, pernah bebarengan
Tapi.., maafaken kula sayang
Mending sun luru ganti, sing suka lan nerima

Sing penting eman lan sayang, sehati lan setia
Dadi pendamping sehidup semati

Ati kadang takon, kurang apa kula ning sampean
Tapi batin slalu, tersiksa durung pernah bahagia
Tek sabar-sabare, tapi sampean langka rubae

reff :

Tek akui ning ati masih kelingan
Karo kakang sayang, pernah bebarengan
Tapi.., maafaken kula sayang
Mending sun luru ganti, sing suka lan nerima

Sing penting eman lan sayang, sehati lan setia
Dadi pendamping sehidup semati

Yen bengi nangisi, luka derita ning jero ati
Dadi istri kula, ngormati sampean cuma nyakiti

Ati kadang takon, kurang apa kula ning sampean
Tapi batin slalu, tersiksa durung pernah bahagia
Tek sabar-sabare, tapi sampean langka rubae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8-A8qtiDL80

Manise Cinta

Manise Cinta
Ciptaan : Dedy Zanesa SK
Vokal : Noormayanti
Produksi : RVS Record

Paling enak, ya enak buah rambutan
Kulite abang, dipangan duh manis pisan
Paling enak, ya enak lagi demenan
Wong loroan, ngomonge sayang-sayangan

Paling manis, ya manis rasane madu
Warnane biru, yen dicampur kanggo jamu
Paling manis, ya manis nembe ketemu
Olih seminggu, aduh du rasane rindu

Paling enak, ya enak lagi demenan

reff :

Witeng klapa, ning pinggir balong
Manise cinta, muga kelakon

Kembang melati, mambune wangi
Cinta sing suci, muga dadi sawiji
Ati kula, sekien rasa bahagia
Wong loroan, asik memadu asmara

Paling manis, ya manis rasane madu
Warnane biru, yen dicampur kanggo jamu
Paling manis, ya manis nembe ketemu
Olih seminggu, aduh du rasane rindu

Paling enak, ya enak lagi demenan

reff :

Witeng klapa, ning pinggir balong
Manise cinta, muga kelakon

Kembang melati, mambune wangi
Cinta sing suci, muga dadi sawiji
Ati kula, sekien rasa bahagia
Wong loroan, asik memadu asmara

Paling enak, ya enak buah rambutan
Kulite abang, dipangan duh manis pisan
Paling enak, ya enak lagi demenan
Wong loroan, ngomonge sayang-sayangan

Paling manis, ya manis rasane madu
Warnane biru, yen dicampur kanggo jamu
Paling manis, ya manis nembe ketemu
Olih seminggu, aduh du rasane rindu

Paling enak, ya enak lagi demenan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=gmzV3Frxkpk