Motor Kridit

Versi: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

reff:
Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag petak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh..
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite,
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

Cinta Ning Lamunan

Versi: Noor Elfathony

Najan pada demene,
Angel ngilangakene..
Kang kudu mawas diri,
Kula due laki,
Kakang wis due rabi..

Mungkin cuma hayalan,
Cinta mung ning lamunan..
Senajan saling cinta,
Nanging ora kuasa,
Terhalang ning dosa..

reff :
Yen cinta sing sejati,
Bli kudu memiliki..
Kudu saling ngerteni,
Langka sing tersakiti..

Yen lagi kangen kula,
Dolan karo keluarga..
Modal silaturohmi,
Nambani kangen ning ati..

Tapi tulung kakang, aja nengeraken
Bokat mengko, pada mbetar paten..

Mungkin cuma hayalan,
Cinta mung ning lamunan..
Senajan saling cinta,
Nanging ora kuasa,
Terhalang ning dosa..

reff :
Yen cinta sing sejati,
Bli kudu memiliki..
Kudu saling ngerteni,
Langka sing tersakiti..

Yen lagi kangen kula,
Dolan karo keluarga..
Modal silaturohmi,
Nambani kangen ning ati..

Tapi tulung kakang, aja nengeraken
Bokat mengko, pada mbetar paten..

Mungkin cuma hayalan,
Cinta mung ning lamunan..
Senajan saling cinta,
Nanging ora kuasa,
Terhalang ning dosa..

123