Motor Kridit

Noor-Elfathony_Sultan-Trenggono
Versi: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

reff:
Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag petak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh..
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..

reff:
Pr:
Modal rayuan, neng pinggir dalan
Dasar sampean wong lanang bli sopan..

Lk:
Cuma guyonan, tamba ngangguran
Lagi nurut wadon sing geleman..

Lk: Wis senoke gelema bae,
Pr: Emong, sampeane langka duite,
Lk: Ki masih due duit receh,
Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
Pr: Dasar wong lanang kere,
Pr: Luruh gratisan wae..

Lk:
Ayam kate dawa jenggere,
Wayah esuk kluruke..
Sapa bae senok arane,
Wonge ayu gede bokonge..

Pr:
Dasar wong lanang bli sopan,
Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
Tingkae kaya brandalan,
Ngomong ngaco ora karuan..

Lk:
Aja sombong dadi wong wadon,
Bokat mengko dadi ketuwon..
Ayu ajak kanggo kadiran,
Ngko kapok temen dadi edan..

Pr:
Pitung dukun pitung menyan,
Ora bakal demen sampean..
Mader lanang bli karuan,
Modale mung motor kriditan..

Lk: Sombong
Pr: Endag pitak
LK: Judes
Pr: Bagensora
Lk: Tek jragal pisan..weahh
Pr: Tek lapor nang neng satpam..
—————–
[ver: lyrics]
[id: lsnzlbcv]
[ar: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono]
[ti: Motor Kridit]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:01.04]Motor Kridit
[00:28.44]by: Noor Elfathony ft. Sultan Trenggono
[00:31.44]
[00:34.44]>>>
[00:35.44]>>
[00:36.44]>
[00:37.44]Lk: Ayam kate dawa jenggere,
[00:39.69]Lk: Wayah esuk kluruke..
[00:41.88]Lk: Sapa bae senok arane,
[00:44.33]Lk: Wonge ayu gede bokonge..
[00:47.57]Pr: Dasar wong lanang bli sopan,
[00:50.57]Pr: Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
[00:53.75]Pr: Tingkae kaya brandalan,
[00:56.51]Pr: Ngomong ngaco ora karuan..
[01:00.39]
[01:02.97]>>>
[01:03.97]>>
[01:04.97]>
[01:05.97]Lk: Aja sombong dadi wong wadon,
[01:09.09]Lk: Bokat mengko dadi ketuwon..
[01:12.16]Lk: Ayu ajak kanggo kadiran,
[01:14.91]Lk: Ngko kapok temen dadi edan..
[01:17.28]Pr: Pitung dukun pitung menyan,
[01:19.99]Pr: Ora bakal demen sampean..
[01:23.36]Pr: Mader lanang bli karuan,
[01:26.11]Pr: Modale mung motor kriditan..
[01:29.55]Lk: Sombong
[01:30.74]Pr: Endag petak
[01:31.68]LK: Judes
[01:32.09]Pr: Bagensora
[01:33.03]Lk: Tek jragal pisan..weahh..
[01:35.91]Pr: Tek lapor nang neng satpam..
[01:39.72]
[02:03.78]>>>
[02:04.78]>>
[02:05.78]>
[02:06.78]Pr: Modal rayuan,
[02:09.16]Pr: neng pinggir dalan..
[02:12.22]Pr: Dasar sampean,
[02:14.78]Pr: wong lanang bli sopan..
[02:18.47]
[02:30.10]Lk: Cuma guyonan,
[02:32.85]Lk: tamba ngangguran..
[02:35.71]Lk: Lagi nurut
[02:39.41]Lk: wadon sing geleman..
[02:42.53]Lk: Wis senoke gelema bae,
[02:44.34]Pr: Emong, sampeane langka duite
[02:47.91]Lk: Ki masih due duit receh,
[02:50.97]Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
[02:53.78]Pr: Dasar wong lanang kere,
[02:56.71]Pr: Luruh gratisan wae..
[03:01.03]
[03:01.97]Lk: Aja sombong dadi wong wadon,
[03:05.02]Lk: Bokat mengko dadi ketuwon..
[03:07.97]Lk: Ayu ajak kanggo kadiran,
[03:10.83]Lk: Ngko kapok temen dadi edan..
[03:13.28]Pr: Pitung dukun pitung menyan,
[03:15.65]Pr: Ora bakal demen sampean..
[03:18.90]Pr: Mader lanang bli karuan,
[03:21.72]Pr: Modale mung motor kriditan..
[03:25.34]Lk: Sombong
[03:26.21]Pr: Endag pitak
[03:27.03]LK: Judes
[03:27.83]Pr: Bagensora
[03:28.96]Lk: Tek jragal pisan..weahh
[03:31.91]Pr: Tek lapor nang neng satpam..
[03:35.91]
[03:59.29]>>>
[04:00.29]>>
[04:01.29]>
[04:02.29]Pr: Modal rayuan,
[04:04.97]Pr: neng pinggir dalan..
[04:08.10]Pr: Dasar sampean
[04:10.47]Pr: wong lanang bli sopan..
[04:13.85]
[04:25.60]Lk: Cuma guyonan,
[04:28.29]Lk: tamba ngangguran..
[04:31.41]Lk: Lagi nurut
[04:33.66]Lk: wadon sing geleman..
[04:38.09]Lk: Wis senoke gelema bae,
[04:40.41]Pr: Emong, sampeane langka duite,
[04:43.41]Lk: Ki masih due duit receh,
[04:46.41]Pr: Bli cukup nggo tuku bensine,
[04:49.42]Pr: Dasar wong lanang kere,
[04:52.29]Pr: Luruh gratisan wae..
[04:56.66]Lk: Ayam kate dawa jenggere,
[05:00.22]Lk: Wayah esuk kluruke..
[05:03.84]Lk: Sapa bae senok arane,
[05:06.53]Lk: Wonge ayu gede bokonge..
[05:08.78]Pr: Dasar wong lanang bli sopan,
[05:11.16]Pr: Ngrayu-ngrayu wadon neng dalan..
[05:14.41]Pr: Tingkae kaya brandalan,
[05:17.10]Pr: Ngomong ngaco ora karuan..
[05:21.29]
[05:27.72]Lk: Aja sombong dadi wong wadon,
[05:30.23]Lk: Bokat mengko dadi ketuwon..
[05:32.85]Lk: Ayu ajak kanggo kadiran,
[05:35.85]Lk: Ngko kapok temen dadi edan..
[05:38.10]Pr: Pitung dukun pitung menyan,
[05:40.97]Pr: Ora bakal demen sampean..
[05:44.04]Pr: Mader lanang bli karuan,
[05:46.72]Pr: Modale mung motor kriditan..
[05:50.10]Lk: Sombong
[05:51.35]Pr: Endag pitak
[05:52.16]LK: Judes
[05:53.22]Pr: Bagensora
[05:54.73]Lk: Tek jragal pisan..weahh
[05:57.85]Pr: Tek lapor nang neng satpam..
[06:01.22]
———–
Preview:

Advertisements

Cinta Ning Lamunan

Ciptaan : Sultan Trenggono
Vokal : Noor Elfathony
Produksi : Nirwana Management

Najan pada demene,
Angel ngilangakene..
Kang kudu mawas diri,
Kula due laki,
Kakang wis due rabi..

Mungkin cuma hayalan,
Cinta mung ning lamunan..
Senajan saling cinta,
Nanging ora kuasa,
Terhalang ning dosa..

reff :
Yen cinta sing sejati,
Bli kudu memiliki..
Kudu saling ngerteni,
Langka sing tersakiti..

Yen lagi kangen kula,
Dolan karo keluarga..
Modal silaturohmi,
Nambani kangen ning ati..

Tapi tulung kakang, aja nengeraken
Bokat mengko, pada mbetar paten..

Mungkin cuma hayalan,
Cinta mung ning lamunan..
Senajan saling cinta,
Nanging ora kuasa,
Terhalang ning dosa..

reff :
Yen cinta sing sejati,
Bli kudu memiliki..
Kudu saling ngerteni,
Langka sing tersakiti..

Yen lagi kangen kula,
Dolan karo keluarga..
Modal silaturohmi,
Nambani kangen ning ati..

Tapi tulung kakang, aja nengeraken
Bokat mengko, pada mbetar paten..

Mungkin cuma hayalan,
Cinta mung ning lamunan..
Senajan saling cinta,
Nanging ora kuasa,
Terhalang ning dosa..

[ver: lyrics]
[id: uzoaopsz]
[ar: noor elfathony]
[ti: cinta ning lamunan]
[al: tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:01.03]Cinta Ning Lamunan
[00:50.03]Versi : Noor Elfathony
[00:53.03][01:23.35][01:58.93][02:31.33][02:51.99][03:56.16][04:29.93][04:50.20][05:56.38]
[00:56.03][02:34.33][04:32.93]>>>
[00:57.03][02:35.33][04:33.93]>>
[00:58.03][02:36.33][04:34.93]>
[00:59.03]Najan pada demene,
[01:05.36]Angel ngilangakene..
[01:10.85]Kang, kudu mawas diri
[01:15.67]Kula due laki,
[01:18.56]Kakang wis due rabi..
[01:35.27][03:33.67][05:30.18]Mungkin cuma hayalan,
[01:41.05][03:39.41][05:37.65]Cinta mung ning lamunan..
[01:46.44][03:45.12][05:43.21]Senajan saling cinta,
[01:51.46][03:49.67][05:47.78]Nanging ora kuasa,
[01:54.32][03:52.63][05:50.18]Terhalang ning dosa..
[02:01.45]==noor elfathony, cinta ning lamunan==
[03:59.48]==cinta ning lamunan, noor elfathony==
[02:37.33][04:35.93]Yen cinta sing sejati,
[02:40.84][04:39.25]Bli kudu memiliki..
[02:44.07][04:42.26]Kudu saling ngerteni,
[02:46.88][04:45.27]Langka sing tersakiti..
[03:05.56][05:03.88]Yen lagi kangen kula,
[03:08.78][05:07.21]Dolan karo keluarga..
[03:12.06][05:10.67]Modal silaturohmi,
[03:14.40][05:13.64]Nambani kangen ning ati..
[03:19.28][05:17.63]Tapi tulung kakang, aja nengeraken
[03:25.88][05:23.92]Bokat mengko, pada mbetar paten..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jx0n3Wy13uQ

Korban Rayuan

Ciptaan: Endy Batman
Vokal : Noor Elfathony
Produksi : Nirwana Management

Ning batin masih krasa; sesek tekang ning jiwa
Kelingan, diputus cinta; rasane, kaya kiamat..

Janji semanis madu, langka buktine palsu
Duh kakang, mung ngobral cinta; tertipu.., kula tertipu..

reff :
Aduh aduh aduh, sun lara
Kelingan ning janjine,
Kelingan ning sumpahe, ra puguh..

Ngomong soal cinta, sejati; nangapa dadi dusta
Nangapa ingkar janji, nangapa..
Hoooo, sun dadi korban; hoooo, korban rayuan..

Janji semanis madu, langka buktine palsu
Duh kakang, mung ngobral cinta; tertipu.., kula tertipu..

reff :
Aduh aduh aduh, sun lara; kelingan ning janjine
Kelingan ning sumpahe, ra puguh..

Ngomong soal cinta, sejati; nangapa dadi dusta
Nangapa ingkar janji, nangapa..
Hoooo, sun dadi korban; hoooo, korban rayuan..

Ning batin masih krasa, sesek tekang ning jiwa
Kelingan, diputus cinta; rasane, kaya kiamat..

Janji semanis madu, langka buktine palsu
Duh kakang, mung ngobral cinta; tertipu.., kula tertipu..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=KRGdMeo4VBo

[ver: lyric]
[ar: Noor Elfathony]
[ti: Korban Rayuan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:34]
[00:01.13]Korban Rayuan
[00:37.13]Versi : Noor Elfathony
[00:40.13][01:05.85][01:37.57][01:56.23][02:18.63][03:18.78][03:38.11][04:00.46][04:59.63][05:31.49]
[00:43.13][01:59.23][03:41.11]***
[00:44.13][02:00.23][03:42.11]**
[00:45.13][02:01.23][03:43.11]*
[00:46.13][04:40.77]Ning batin masih krasa,
[00:50.28][04:44.22]Sesek tekang ning jiwa,
[00:54.19][04:47.88]Kelingan, diputus cinta
[00:59.60][04:53.47]Rasane, kaya kiamat..
[01:18.21][02:59.61][05:12.13]Janji semanis madu,
[01:21.34][03:03.08][05:15.23]Langka buktine palsu,
[01:24.73][03:06.31][05:18.44]Duh kakang, mung ngobral cinta
[01:30.17][03:11.83][05:24.20]Tertipu.., kula tertipu..
[01:40.23]==noor elfathony,korban rayuan==
[02:02.23][03:44.11]Aduh aduh aduh, sun lara
[02:08.50][03:50.34]Kelingan ning janjine,
[02:11.82][03:53.57]Kelingan ning sumpahe, ra puguh..
[02:30.27][04:12.04]Ngomong soal cinta, sejati
[02:36.65][04:18.25]Nangapa dadi dusta,
[02:39.82][04:21.37]Nangapa ingkar janji, nangapa..
[02:46.43][04:28.33]Hoooo, sun dadi korban
[02:52.12][04:33.86]Hoooo, korban rayuan..
[03:21.11]==korban rayuan,noor elfathony==

Luru Kemat

Ciptaan: Holiez_23
Vokal : Noor Elfathony
Produksi : Nirwana Management

Puasa mutih, pati geni tek lakoni
Dzikir wengi, sabendina ora kari
Demi cintane kula, karo kang irman
Sebab demene kula, ora kejagan..

Najan weruh, sampean wis due rabi
Tapi cinta kula ora bisa mari,
Arepan luru bibit, kemat sing mandi
Kanggo mikat, cintane pujaan ati..

reff :
Mimi tulungana, arep sambat ning sapa
Ati sun kesengsem, kelingan wong sumur adem..

Ana pribasane, wit kangndu akeh godonge
Ati kula rindu, pengene ketemu bae
Kula demen kang irman, ora kejagan..

Najan weruh, sampean wis due rabi
Tapi cinta kula ora bisa mari,
Arepan luru bibit, kemat sing mandi
Kanggo mikat, cintane pujaan ati..

reff :
Mimi tulungana, arep sambat ning sapa
Ati sun kesengsem, kelingan wong sumur adem..

Ana pribasane, wit kangndu akeh godonge
Ati kula rindu, pengene ketemu bae
Kula demen kang irman, ora kejagan..

Puasa mutih, pati geni tek lakoni
Dzikir wengi, sabendina ora kari
Demi cintane kula, karo kang irman
Sebab demene kula, ora kejagan..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=NtofIrdIkAY

[ver: lyric]
[id: ubivbnsp]
[ar: Noor Elfathony]
[ti: Luru Kemat]
[al: Tarling]
[by: Yaniliaptro]
[length: 05:12]
[00:01.20]Luru Kemat
[00:40.20]Versi : Noor Elfathony
[00:43.20][01:14.37][01:47.53][02:07.17][02:26.99][03:26.80][03:47.12][04:06.31][05:07.25]
[00:46.20][02:10.17][03:50.12]***
[00:47.20][02:11.17][03:51.12]**
[00:48.20][02:12.17][03:52.12]*
[00:49.40][04:41.01]Puasa mutih, pati geni tek lakoni
[00:55.47][04:47.51]Dzikir wengi, sabendina ora kari
[01:01.90][04:53.94]Demi cintane kula, karo kang irman
[01:07.99][05:00.00]Sebab demene kula, ora kejagan..
[01:22.78][03:00.86]Najan weruh, sampean wis due rabi
[01:28.59][03:08.05]Tapi cinta, kula ora bisa mari
[01:35.16][03:14.61]Arepan luru bibit, kemat sing mandi
[01:41.23][03:20.67]Kanggo mikat, cintane pujaan ati..
[01:50.17]==noor elfathony, luru kemat==
[02:13.17][03:53.12]Mimi tulungana,
[02:16.30][03:55.56]arep sambat ning sapa,
[02:20.23][03:59.62]Ati sun kesengsem,
[02:23.11][04:02.25]kelingan wong sumur adem..
[02:39.99][04:19.74]Ana pribasane, wit kangndu akeh godonge
[02:46.98][04:26.57]Ati kula rindu, pengene ketemu bae
[02:53.86][04:33.75]Kula demen kang irman, ora kejagan..
[03:29.12]==luru kemat, noor elfathony==

Takon Bapane

Ciptaan: Bi Asih
Vokal : Noor Elfathony
Produksi : Nirwana

Ngelamun, ning tengahe wengi
Mikiri, laki sing ning luar negri
Janjine, cuma setaun
Nangapa bertaun-taun..

Ditinggal, ning laki duwe kandungan
Apa kakang, wis beli kelingan
Sampe kien bocah wis gede,
Wis bisa takon bapane,
Ngelamun, ning tengahe wengi

reff :
Kula pernah, kirim salam
Tapi lewat, angin kumbang

Tulung kang jage balik kang
Anak sering takon bapak
Salam rindu salam sayang,
Salam kangen sing kadoan..

Ditinggal, ning laki duwe kandungan
Apa kakang, wis beli kelingan
Sampe kien bocah wis gede,
Wis bisa takon bapane
Ngelamun, ning tengahe wengi

reff :
Kula pernah, kirim salam
Tapi lewat, angin kumbang

Tulung kang jage balik kang
Anak sering takon bapak
Salam rindu salam sayang,
Salam kangen sing kadoan..

Ngelamun, ning tengahe wengi
Mikiri, laki sing ning luar negri
Janjine, cuma setaun
Nangapa bertaun-taun..

Ditinggal, ning laki duwe kandungan
Apa kakang, wis beli kelingan
Sampe kien bocah wis gede,
Wis bisa takon bapane,
Ngelamun, ning tengahe wengi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9qlOQaNGZxM

[ver: lyric]
[id: anvhbosp]
[ar: Noor Elfathony]
[ti: Takon Bapane]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:56]
[00:01.22]Takon Bapane
[00:43.22]Versi : Noor Elfathony
[00:46.22][01:17.18][02:01.95][02:31.51][02:51.01][03:33.09][04:06.53][04:35.10][04:54.91][05:37.55][06:03.05][06:49.27]
[00:49.22][02:34.51][04:38.10]@@@
[00:50.22][02:35.51][04:39.10]@@
[00:51.22][02:36.51][04:40.10]@
[00:52.22][01:55.97][03:59.80][05:39.54][06:42.15]Ngelamun, ning tengahe wengi
[00:59.59][05:46.55]Mikiri, laki sing ning luar negri
[01:07.90][05:54.01]Janjine cuma setaun,
[01:11.16][05:57.42]Nangapa bertaun-taun..
[01:31.59][03:35.59][06:17.74]Ditinggal, ning laki duwe kandungan
[01:38.22][03:42.90][06:24.42]Apa kakang, wis beli kelingan
[01:46.06][03:50.21][06:32.31]Sampe kien bocah wis gede,
[01:50.35][03:54.40][06:36.83]Wis bisa takon bapane,
[02:04.51]==noor elfathony,takon bapane==
[02:37.51][04:41.10]Kula pernah, kirim salam
[02:43.45][04:47.54]Tapi lewat, angin kumbang
[03:06.71][05:10.35]Tulung kang jage balik kang,
[03:13.27][05:17.29]Anak sering takon bapak,
[03:20.15][05:24.17]Salam rindu salam sayang,
[03:27.96][05:31.73]Salam kangen sing kadoan..
[04:09.35]==takon bapane, noor elfathony==