Impenku

Nonik-Aprilia_1
Versi: Nonik Aprilia

Dek mau bengi, wancine jam siji
Kedadak tangi, krungu uwong nothok thori
Tak rungok’ake, keprungu guyone..
Tak gatek’ake, mangsuline semengawe..

Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..

reff :
Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..
—————–
[ver: lyrics]
[id: supnaosz]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Impenku]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:01.00]Impenku
[00:28.00]Versi : Nonik Aprilia
[00:31.00][03:09.02][05:07.04]
[00:34.00][03:33.50]>>>
[00:35.00][03:34.50]>>
[00:36.00][03:35.50]>
[00:37.00]Dek mau bengi, wancine jam siji
[00:52.03]Kedadak tangi, krungu uwong nothok thori
[01:06.69]Tak rungok’ake, keprungu guyone..
[01:21.76]Tak gatek’ake, mangsuline semengawe..
[01:36.75][03:36.50]Alon-alon.., aku ngajak guyon..
[01:55.56][03:55.37]Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
[02:27.72][04:26.19]Aduh impenku, suwe tan ketemu..
[02:49.49][04:46.80]Tego mring aku..kabarmu piye, wong bagus..
—————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=u0wvUeh8W7U

Advertisements

Meh Rahino

Nonik-Aprilia_2
Versi: Nonik Aprilia

(bowo)Jero.. kutho de..so.., de..so…

Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane

reff :
Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane
—————–
[ver: lyric]
[id: pvwllzsp]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Meh Rahino]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:06]
[00:01.84]Lgm. Meh Rahino
[00:11.84]Versi: Nonik Aprilia
[00:13.84]
[00:15.84]***
[00:16.84]**
[00:17.84]*
[00:18.83](bowo)Jero.. kutho de..so.., de..so…
[00:34.27]
[00:53.65]***
[00:54.65]**
[00:55.65]*
[00:56.65]Wus meh rahino,
[01:01.90]Sumirat bang ing wetan prenahe
[01:12.41]Poro tani, wiwit mangkat,
[01:18.72]Anggarap sawahe
[01:27.22]Amanggul pacul, garu luku,
[01:34.03]Anggereg kebone
[01:41.69]Andelidir,
[01:46.06]Anglur selur, datan ono pedhote
[01:56.73]Gliyak gliyak,
[02:01.16]Anggliyak tansah rame ing gawe
[02:11.23]Sesambene, tetembangan,
[02:19.10]Laras lelagone, laras lelago…ne….
[02:35.11]Mungguh pedahe,
[02:41.97]Wanci ngundhuh, tikel pawetune
[02:51.74]Subur makmur,
[02:56.21]Murah sandang pangan wekasane
[03:23.55]
[03:25.84]***
[03:26.84]**
[03:27.84]*
[03:28.00]Wus meh rahino,
[03:36.32]Sumirat bang ing wetan prenahe
[03:48.34]Poro tani, wiwit mangkat,
[03:57.51]Anggarap sawahe
[04:05.78]Amanggul pacul, garu luku,
[04:14.57]Anggereg kebone
[04:23.28]Andelidir,
[04:28.91]Anglur selur, datan ono pedhote
[04:43.04]Gliyak gliyak,
[04:48.85]Anggliyak tansah rame ing gawe
[05:01.73]Sesambene, tetembangan
[05:10.97]Laras lelagone, laras lelago..ne..
[05:25.29]Mungguh pedahe,
[05:34.52]Wanci ngundhuh, tikel pawetune
[05:46.36]Subur makmur,
[05:50.97]Murah sandang pangan wekasane
[06:04.79]
————-
Preview:

Penak Podo Penak

Versi: Jaka Surya ft. Nonik Aprilia

Lk :
PENAK, PENAK, PENAK TENAN
DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN

Pr :
penak, penak, penak tenan
duwe bojo, bagus tur dadi juragan
bondo akeh, duite juta-jutaan
Aning omah, sarwo sarwi kecukupan

Lk : ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
Pr : yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
bojo bagus, jujur ora selewengan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : duwe bojo ayu pisan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : bojo bagus ora selewengan

Lk : ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
Pr : opo isih yo mas yo, sing penak tenan
Lk : KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN

reff :
Lk :
PENAK, PENAK, PENAK TENAN
DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN

Pr :
penak, penak, penak tenan
duwe bojo, bagus tur dadi juragan
bondo akeh, duite juta-jutaan
Aning omah, sarwo sarwi kecukupan

Lk : ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
Pr : yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
bojo bagus, jujur ora selewengan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : duwe bojo ayu pisan
Lk : SING PENAK, PENAK TENAN
Pr : bojo bagus ora selewengan

Lk : ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN(yaiyo yaiyo)
BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
Pr : opo isih yo mas yo, sing penak tenan
Lk : KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN

Pr : sing penak, penak tenan
Lk : duwe bojo ayu sisan
Pr : sing penak, penak tenan
Lk : bojo bagus ora selewengan
—————-
[ver: lyric]
[id: inbpkvsp]
[ar: Jaka Surya f. Nonik Aprilia]
[ti: Penak Podo Penak]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:56]
[00:00.00]Penak Podo Penak
[00:43.71]Versi : Jaka Surya feat Nonik Aprilia
[00:46.81]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:49.69]
[00:52.59]***
[00:53.28]**
[00:54.59]*
[00:55.32]PENAK, PENAK, PENAK TENAN
[01:00.76]DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
[01:07.20]SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
[01:12.76]TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN
[01:19.29]penak, penak, penak tenan
[01:23.13]duwe bojo, bagus tur dadi juragan
[01:30.97]bondo akeh, duite juta-jutaan
[01:35.94]Aning omah, sarwo sarwi kecukupan
[01:42.35]
[01:48.47]***
[01:49.47]**
[01:50.47]*
[01:51.47]ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN
[01:56.40](yaiyo yaiyo)
[01:58.46]DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
[02:03.25]yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
[02:09.15]bojo bagus, jujur ora selewengan
[02:14.45]SING PENAK, PENAK TENAN
[02:17.55]duwe bojo ayu pisan
[02:20.55]SING PENAK, PENAK TENAN
[02:23.55]bojo bagus, ora selewengan
[02:27.10]ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN
[02:31.75](yaiyo yaiyo)
[02:34.21]BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
[02:39.31]opo isih yo mas yo, sing penak tenan
[02:44.44]KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN
[02:51.44]
[02:54.78]==penak podo penak jaka surya nonik==
[03:21.00]
[03:24.69]***
[03:25.32]**
[03:26.57]*
[03:27.51]PENAK, PENAK, PENAK TENAN
[03:32.35]DUWE BOJO, PENYANYI TUR AYU SISAN
[03:39.45]SABEN LUNGO, TEKO MESTI KEDUWITEN
[03:44.95]TUNGGU OMAH, MOMONG ANAK KECUKUPAN
[03:51.26]penak, penak, penak tenan
[03:56.33]duwe bojo, bagus tur dadi juragan
[04:03.23]bondo akeh, duite juta-jutaan
[04:08.64]Aning omah, sarwo sarwi kecukupan
[04:14.89]
[04:20.95]***
[04:21.58]**
[04:22.73]*
[04:23.52]ISIH ONO, YO DIK YO SING PENAK TENAN
[04:28.48](yaiyo yaiyo)
[04:30.36]DUWE BOJO, AYU SREGEP TUR MANUTAN
[04:35.08]yen kanggoku yo mas yo, sing penak tenan
[04:40.40]bojo bagus, jujur ora selewengan
[04:45.30]SING PENAK, PENAK TENAN
[04:49.55]duwe bojo ayu pisan
[04:52.59]SING PENAK, PENAK TENAN
[04:55.55]bojo bagus, ora selewengan
[04:58.74]ONO MANEH, YO DIK YO SING PENAK TENAN
[05:04.09](yaiyo yaiyo)
[05:05.92]BEBOJOAN, BISO SALING PENGERTIAN
[05:11.05]opo isih yo mas yo, sing penak tenan
[05:16.34]KOWE PENAK, AKU PENAK, PENAK PENAK TENAN
[05:22.68]sing penak, penak tenan
[05:25.03](duwe bojo ayu sisan)
[05:28.22]sing penak, penak tenan
[05:30.97](bojo bagus ora selewengan)
[05:34.78]
————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VgnlMSPfGPg

Gandul Pati


Versi: Nonik Aprilia

Jarwo nendro narendro wyakso ngalengko
Paribasane yen kutho mowototo
Paribasane lamun deso mowocoro
Gadhing gajah patil lele loreng macan
Najan pati ugo duwe pepethingan

Sego gandul, tinemu ing saben papan
Wiwit sore tengah wengi, nganti tekan wanci enjang
Rakyat cilik lan pejabat, mesthi kenal sego gandul
Segane sego gandul, nyoto mligi bedo roso
Segane gandul pati, rego murah tur piroso

Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
Sego gandul jajan ciri tlatah pati

reff:
Paribasane yen kutho mowototo
Paribasane lamun deso mowocoro
Gadhing gajah patil lele loreng macan
Najan pati ugo duwe pepethingan

Sego gandul, tinemu ing saben papan
Wiwit sore tengah wengi, nganti tekan wanci enjang
Rakyat cilik lan pejabat, mesthi kenal sego gandul
Segane sego gandul, nyoto mligi bedo roso
Segane gandul pati, rego murah tur piroso

Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
Sego gandul jajan ciri tlatah pati
———————-
[ver: lyrics]
[id: hownahci]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Gandul Pati]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.01]Gandul Pati
[00:00.01]by: Nonik Aprilia
[00:23.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Jarwo nendro narendro wyakso ngalengko
[00:37.98]Paribasane yen kutho mowototo
[00:45.41]Paribasane lamun deso mowocoro
[00:53.39]Gadhing gajah patil lele loreng macan
[01:00.45]Najan pati ugo duwe pepethingan
[01:08.87]Sego gandul,
[01:10.58]tinemu ing saben papan
[01:15.17]Wiwit sore tengah wengi,
[01:18.55]nganti tekan wanci enjang
[01:23.42]Rakyat cilik lan pejabat,
[01:27.23]mesthi kenal sego gandul
[01:31.03]Segane sego gandul,
[01:34.49]nyoto mligi bedo roso
[01:38.93]Segane gandul pati,
[01:42.42]rego murah tur piroso
[01:48.09]
[01:49.15]Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
[01:56.64]Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
[02:05.13]Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
[02:12.99]Sego gandul jajan ciri tlatah pati
[02:20.48]
[02:49.02]>>>
[02:50.02]>>
[02:51.02]>
[02:52.02]Paribasane yen kutho mowototo
[03:00.22]Paribasane lamun deso mowocoro
[03:07.64]Gadhing gajah patil lele loreng macan
[03:15.13]Najan pati ugo duwe pepethingan
[03:24.36]Sego gandul,
[03:25.99]tinemu ing saben papan
[03:30.23]Wiwit sore tengah wengi,
[03:33.79]nganti tekan wanci enjang
[03:38.28]Rakyat cilik lan pejabat,
[03:42.09]mesthi kenal sego gandul
[03:46.20]Segane sego gandul,
[03:49.82]nyoto mligi bedo roso
[03:53.82]Segane gandul pati,
[03:57.56]rego murah tur piroso
[04:03.11]
[04:04.11]Tumbar jinten manis jangan mrico santen,
[04:11.23]Kecap jahe bumbu liyo sak cukupe
[04:19.71]Lawuh empal daging sapi ngambrah-ambrah
[04:27.64]Sego gandul jajan ciri tlatah pati
[04:38.45]
—————
Preview:

Tombo Kangen (nonik aprilia)

Nonik Aprilia_Ririt Rengganis
Versi: Nonik Aprilia, Ririt Rengganis, Ndari

Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

reff :
Mas opo wis lali sliramu,
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu,
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo, kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono, yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali,
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari
——————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=oh5Hxyyecs8

Slendang Biru

Nonik Aprilia_Ririt Rengganis
Versi: Nonik Aprillia ft. Ririt Rengganis

Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Amung kuciwane, lho lho
Hanyelak’i janji, slendang biru
Slendang biru, hamung enak’i ati
Nora tekan, batin setyamu
Slendang biru, tetepeno janjimu slendang biru

reff :
Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Amung kuciwane, lho lho
Hanyelak’i janji, slendang biru
Slendang biru, hamung enak’i ati
Nora tekan, batin setyamu
Slendang biru, tetepeno janjimu slendang biru

reff:
Kedep, wusma aku nyawang slendang biru
Gelungane metok lelatah?, tasikane ngagem kebaya wungu
Nyamping batik, solahe eseme sanggane gawe bingung
Nyoto kagunane, gede paedahe

Amung kuciwane, lho lho
Hanyelak’i janji, slendang biru
Slendang biru, hamung enak’i ati
Nora tekan, batin setyamu
Slendang biru, tetepeno janjimu slendang biru
——————
[ver: lyrics]
[id: nkonwica]
[ar: Nonik Aprilia ft. Ririt]
[ti: Slendang Biru]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:12]
[00:01.08]Lgm. Slendang Biru
[00:24.07]Versi: Nonik Aprilia ft. Ririt
[00:27.07]
[00:28.07]>>>
[00:29.07]>>
[00:30.07]>
[00:31.07]Kedep,
[00:32.10]Wusma aku nyawang slendang biru
[00:36.06]Gelungane metok lelatah?,
[00:39.67]Tasikane ngagem kebaya wungu
[00:44.46]Nyamping batik,
[00:47.07]Solahe eseme sanggane gawe bingung
[00:52.48]Nyoto kagunane, gede paedahe
[00:58.82]
[01:05.01]Amung kuciwane, lho lho
[01:15.45]Hanyelak’i janji,
[01:30.38]Slendang biru,
[01:36.41]Slendang biru,
[01:43.13]Hamung enak’i ati
[01:56.33]Nora tekan,
[02:03.31]Batin setyamu
[02:09.09]Slendang biru,
[02:18.97]Tetepeno janjimu slendang biru
[02:26.07]
[02:40.00]>>>
[02:41.00]>>
[02:42.00]>
[02:43.00]Kedep,
[02:44.57]Wusma aku nyawang slendang biru
[02:49.24]Gelungane metok lelatah?,
[02:52.53]Tasikane ngagem kebaya wungu
[02:57.47]Nyamping batik,
[03:00.14]Solahe eseme sanggane gawe bingung
[03:05.63]Nyoto kagunane gede paedahe
[03:11.84]
[03:19.54]Amung kuciwane, lho lho
[03:30.36]Hanyelak’i janji,
[03:46.66]Slendang biru,
[03:53.87]Slendang biru,
[04:00.03]Hamung enak’i ati,
[04:13.66]Nora tekan,
[04:21.37]Batin setyamu,
[04:29.02]Slendang biru,
[04:39.99]Tetepeno janjimu slendang biru
[04:47.64]
[05:04.29]Kedep,
[05:05.86]Wusma aku nyawang slendang biru
[05:09.97]Gelungane metok lelatah?,
[05:13.44]Tasikane ngagem kebaya wungu
[05:18.17]Nyamping batik,
[05:21.04]Solahe eseme sanggane gawe bingung
[05:26.69]Nyoto kagunane gede paedahe
[05:33.04]
[05:40.22]Amung kuciwane, lho lho
[05:50.37]Hanyelak’i janji,
[06:06.61]Slendang biru,
[06:13.02]Slendang biru,
[06:20.12]Hamung enak’i ati,
[06:33.06]Nora tekan,
[06:40.21]Batin setyamu,
[06:47.30]Slendang biru,
[06:58.32]Tetepeno janjimu slendang biru
[07:04.10]
————-
Preview:

Nelongso (nonik aprilia)

Nonik-Aprilia_1
Versi: Nonik Aprilia

Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane..
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu..

Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir..
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi..

reff :
Banget ora ngiro, nelongso atiku
Sarawunge, kang adoh papane..
Pancen dipisahke, dening panggawene
Kang tansah sarju, mung tansah adu-adu..

Memanismu, kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir nora kendat, nggonku tansah mikir..
Ojo hanalongso, uriping manungso
Pasrah pasti, mring kersaning hyang widhi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hpnhuwch]
[ar: Nonik Aprilia]
[ti: Nelongso]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:00.04]Nelongso
[00:00.04]by: Nonik Aprilia
[00:35.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Banget ora ngiro,
[00:48.08]nelongso atiku..
[00:57.41]Sarawunge,
[01:04.46]kang adoh papane..
[01:15.07]Pancen dipisahke,
[01:21.14]dening panggawene..
[01:31.33]Kang tansah sarju,
[01:38.45]mung tansah adu-adu..
[01:47.52]
[01:49.01]Memanismu,
[01:55.44]kang nyoto dadi atiku..
[02:06.44]Jo kuwatir nora kendat,
[02:18.19]nggonku tansah mikir..
[02:31.00]Ojo hanalongso,
[02:39.56]uriping manungso..
[02:50.31]Pasrah pasti,
[02:56.69]mring kersaning hyang widhi..
[03:04.63]
[03:38.38]>>>
[03:39.38]>>
[03:40.38]>
[03:41.38]Banget ora ngiro,
[03:48.69]nelongso atiku..
[03:59.51]Sarawunge,
[04:05.07]kang adoh papane..
[04:16.39]Pancen dipisahke,
[04:23.32]dening panggawene..
[04:33.02]Kang tansah sarju,
[04:40.09]mung tansah adu-adu..
[04:48.34]
[04:50.78]Memanismu,
[04:57.21]kang nyoto dadi atiku..
[05:09.09]Jo kuwatir nora kendat,
[05:20.28]nggonku tansah mikir..
[05:33.15]Ojo hanalongso,
[05:42.16]uriping manungso..
[05:52.35]Pasrah pasti,
[05:59.22]mring kersaning hyang widhi..
[06:07.86]
————-
Preview: