Impenku

Versi: Nonik Aprilia

Dek mau bengi, wancine jam siji
Kedadak tangi, krungu uwong nothok thori
Tak rungok’ake, keprungu guyone..
Tak gatek’ake, mangsuline semengawe..

Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..

reff :
Alon-alon.., aku ngajak guyon..
Terus sumandhing.., wonge ilang..jebul guling…
Aduh impenku, suwe tan ketemu..
Tego mring aku..kabarmu piye wong bagus..

Meh Rahino

Versi: Nonik Aprilia

(bowo)Jero.. kutho de..so.., de..so…

Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane

reff :
Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe
Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe
Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone
Andelidir, anglur selur datan ono pedhote

Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe
Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelago..ne..
Mungguh pedahe, wanci ngundhuh tikel pawetune
Subur makmur, murah sandang pangan wekasane

1237