Laka Katone

Nok-Neng-Sagita_1
Versi: Nok Neng Sagita

Rumah tangga wis lawas jamane,
Ning rabi langka perhatiane..
Awit demenan sampe wis due turunan,
Langka katone malahan dianggepe wong liyan..

Semene kula eman ning laki,
Nangapa ning rabi beli perduli..
Wijil semangka luwih gede wijil salak,
Rasa rumasa duh kakang kula iki wong blesak..

reff:
Kadang nangis dewekan inget ning keturunan,
Yen ora suka coba kakang ngomonga..

Senajana cinta, kulane kang pasrah
Jaluk ampura bokat lan kula sing salah..

Semene kula eman ning laki,
Nangapa ning rabi beli perduli..
Wijil semangka luwih gede wijil salak,
Rasa rumasa duh kakang kula iki wong blesak..

reff:
Kadang nangis dewekan inget ning keturunan,
Yen ora suka coba kakang ngomonga..

Senajana cinta, kulane kang pasrah
Jaluk ampura bokat lan kula sing salah..

Rumah tangga wis lawas jamane,
Ning rabi langka perhatiane..
Awit demenan sampe wis due turunan,
Langka katone malahan dianggepe wong liyan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kukkbpcs]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Laka Katone]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:11]
[00:01.89]Laka Katone
[00:35.89]Versi: Nok Neng Sagita
[00:38.89]
[00:41.89]>>>
[00:42.89]>>
[00:43.89]>
[00:44.89]Rumah tangga wis lawas jamane,
[00:51.89]Ning rabi langka perhatiane..
[00:59.29]Awit demenan sampe wis due turunan,
[01:06.89]Langka katone malahan dianggepe wong liyan..
[01:18.14]
[01:28.79]Semene kula eman ning laki,
[01:35.99]Nangapa ning rabi beli perduli..
[01:43.34]Wijil semangka luwih gede wijil salak,
[01:51.31]Rasa rumasa duh kakang kula iki wong blesak..
[02:02.99]
[02:05.06]==nok neng sagita, laka katone==
[02:30.06]
[02:33.06]>>>
[02:34.06]>>
[02:35.06]>
[02:36.06]Kadang nangis dewekan inget ning keturunan,
[02:43.06]Yen ora suka coba kakang ngomonga..
[02:52.09]
[03:08.39]Senajana cinta, kulane kang pasrah
[03:16.24]Jaluk ampura bokat lan kula sing salah..
[03:25.37]Semene kula eman ning laki,
[03:33.46]Nangapa ning rabi beli perduli..
[03:41.11]Wijil semangka luwih gede wijil salak,
[03:48.71]Rasa rumasa duh kakang kula iki wong blesak..
[04:00.41]
[04:03.34]==nok neng sagita, laka katone==
[04:27.23]
[04:30.23]>>>
[04:31.23]>>
[04:32.23]>
[04:33.23]Kadang nangis dewekan inget ning keturunan,
[04:41.23]Yen ora suka coba kakang ngomonga..
[04:49.64]
[05:05.75]Senajana cinta, kulane kang pasrah
[05:13.59]Jaluk ampura bokat lan kula sing salah..
[05:22.80]Rumah tangga wis lawas jamane,
[05:30.69]Ning rabi langka perhatiane..
[05:38.48]Awit demenan sampe wis due turunan,
[05:46.12]Langka katone malahan dianggepe wong liyan..
[05:57.64]
————–
Preview:

Advertisements

Udan Gerimis

Nok-Neng-Sagita_3
Versi: Nok Neng Sagita

Senenge ora kejagan,
Ketemu karo sampean..
Wonge bagus sopan pisan,
Murah senyum bli lok selingkuhan..

Ning ati pengen nduweni,
Arep ngomong ora wani..
Cinta nggo sampean siji,
Cuma kakang sing tek gandoli..

reff:
Udan gerimis ning tengahe wengi,
Turu atis langka sing baturi..

Aduh kakang due kemat apa,
Sampe kula tergila gila..
Kaya katon bae seklebate,
Cinta kula mung sampean bae..

Ning ati pengen nduweni,
Arep ngomong ora wani..
Cinta nggo sampean siji,
Cuma kakang sing tek gandoli..

reff:
Udan gerimis ning tengahe wengi,
Turu atis langka sing baturi..

Aduh kakang due kemat apa,
Sampe kula tergila gila..
Kaya katon bae seklebate,
Cinta kula mung sampean bae..

Senenge ora kejagan,
Ketemu karo sampean..
Wonge bagus sopan pisan,
Murah senyum bli lok selingkuhan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: sqsibucs]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Udan Gerimis]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[00:01.04]Udan Gerimis
[00:33.04]Versi : Nok Neng Sagita
[00:36.04]
[00:39.04]>>>
[00:40.04]>>
[00:41.04]>
[00:42.04]Senenge ora kejagan,
[00:46.57]Ketemu karo sampean..
[00:51.25]Wonge bagus sopan pisan,
[00:56.21]Murah senyum bli lok selingkuhan..
[01:03.30]
[01:15.25]Ning ati pengen nduweni,
[01:19.61]Arep ngomong ora wani..
[01:24.02]Cinta nggo sampean siji,
[01:28.93]Cuma kakang sing tek gandoli..
[01:36.73]
[01:39.28]==nok neng sagita, udan gerimis==
[01:54.28]
[01:57.28]>>>
[01:58.28]>>
[01:59.28]>
[02:00.28]Udan gerimis ning tengahe wengi,
[02:06.74]Turu atis langka sing baturi..
[02:16.21]
[02:25.90]Aduh kakang due kemat apa,
[02:31.88]Sampe kula tergila gila..
[02:38.15]Kaya katon bae seklebate,
[02:44.70]Cinta kula mung sampean bae..
[02:52.36]Ning ati pengen nduweni,
[02:58.15]Arep ngomong ora wani..
[03:03.38]Cinta nggo sampean siji,
[03:08.29]Cuma kakang sing tek gandoli..
[03:15.44]
[03:18.51]==nok neng sagita, udan gerimis==
[03:33.51]
[03:36.51]>>>
[03:37.51]>>
[03:38.51]>
[03:39.51]Udan gerimis ning tengahe wengi,
[03:45.73]Turu atis langka sing baturi..
[03:53.70]
[04:04.72]Aduh kakang due kemat apa,
[04:10.07]Sampe kula tergila gila..
[04:17.29]Kaya katon bae seklebate,
[04:23.58]Cinta kula mung sampean bae..
[04:31.41]Senenge ora kejagan,
[04:37.57]Ketemu karo sampean..
[04:42.42]Wonge bagus sopan pisan,
[04:47.21]Murah senyum bli lok selingkuhan..
[04:54.42]
————-
Preview:

Mabok Penyanyi Radio

Nok-Neng-Sagita
Versi: Nok Neng Sagita

DASARE WONG LANANG,TINGKAH SEWENANG WENANG..
KULA NING UMA KESEL,GAWE ATI MANGKEL..
SABANDINA KERJANE, MUNG MUTER MUTER..

PANCENE LAGI MABOK,KENGANG PENYANYI RADIO..
BLI MIKIR ANAK LORO,TENAGA WIS LOYO..
KULA WONG WADON NING UMA,KAYA BLI KANGGO..

reff:
KANG TULUNG SADARA,KERASUKAN SETAN APA..
WANI ADOL MOTOR MIO,MABOK PENYANYI RADIO..

DUIT NGATM SAMPE GEMET KABEH,
NGGO SAWER SABAN DINANE..
NING PENYANYINE,PANCEN WIS LAKA PIKIRE..

PANCENE LAGI MABOK,KENGANG PENYANYI RADIO..
BLI MIKIR ANAK LORO,TENAGA WIS LOYO..
KULA WONG WADON NING UMA,KAYA BLI KANGGO..

reff:
KANG TULUNG SADARA,KERASUKAN SETAN APA..
WANI ADOL MOTOR MIO,MABOK PENYANYI RADIO..

DUIT NGATM SAMPE GEMET KABEH,
NGGO SAWER SABAN DINANE..
NING PENYANYINE,PANCEN WIS LAKA PIKIRE..

DASARE WONG LANANG,TINGKAH SEWENANG WENANG..
KULA NING UMA KESEL,GAWE ATI MANGKEL..
SABANDINA KERJANE, MUNG MUTER MUTER..
—————-
[id: waupuhcs]
[ver: lyrics]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Mabok Penyanyi Radio]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:01.01]Mabok Penyanyi Radio
[00:31.01]Versi : Nok Neng Sagita
[00:34.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]DASARE WONG LANANG,TINGKAH SEWENANG WENANG..
[00:46.55]KULA NING UMA KESEL, GAWE ATI MANGKEL..
[00:52.21]SABANDINA KERJANE, MUNG MUTER MUTER..
[01:00.18]
[01:06.79]PANCENE LAGI MABOK, KENGANG PENYANYI RADIO..
[01:12.02]BLI MIKIR ANAK LORO, TENAGA WIS LOYO..
[01:17.87]KULA WONG WADON NING UMA, KAYA BLI KANGGO..
[01:25.09]
[01:46.00]>>>
[01:47.00]>>
[01:48.00]>
[01:49.00]KANG TULUNG SADARA, KERASUKAN SETAN APA..
[01:58.04]WANI ADOL MOTOR MIO,MABOK PENYANYI RADIO..
[02:05.66]
[02:17.16]DUIT NGATM SAMPE GEMET KABEH,
[02:24.19]NGGO SAWER SABAN DINANE..
[02:28.72]NING PENYANYINE, PANCEN WIS LAKA PIKIRE..
[02:36.75]
[02:37.74]PANCENE LAGI MABOK, KENGANG PENYANYI RADIO..
[02:43.58]BLI MIKIR ANAK LORO, TENAGA WIS LOYO..
[02:48.93]KULA WONG WADON NING UMA, KAYA BLI KANGGO..
[02:56.52]
[03:16.92]>>>
[03:17.92]>>
[03:18.92]>
[03:19.92]KANG TULUNG SADARA, KERASUKAN SETAN APA..
[03:29.61]WANI ADOL MOTOR MIO, MABOK PENYANYI RADIO..
[03:37.89]
[03:48.77]DUIT NGATM SAMPE GEMET KABEH,
[03:54.81]NGGO SAWER SABAN DINANE..
[04:00.38]NING PENYANYINE, PANCEN WIS LAKA PIKIRE..
[04:09.47]DASARE WONG LANANG, TINGKAH SEWENANG WENANG..
[04:14.75]KULA NING UMA KESEL, GAWE ATI MANGKEL..
[04:20.60]SABANDINA KERJANE, MUNG MUTER MUTER..
[04:28.38]
—————
Preview:

Rantaman

Nok-Neng-Sagita_3
Versi: Nok Neng Sagita

Pancen lanang sipat brandalan,
Bli mikiri ning keturunan..
Sebaturan gawene rantaman,
Rong puluhan nggo tuku minuman..

Duh gayane cungure tindikan,
Lan kupinge nganggo antingan..
Mlakune bari sempoyongan,
Mabok cipas ndadak oli patungan..

reff:
Duit nggo jajan dicolong kabeh,
Demi rantaman karo bature..

Bli mikir anak denggol endase,
Gawene nginum mabok cipas bae..
Dasare ora karuan,
Bli mikir ning masa depan..

Duh gayane cungure tindikan,
Lan kupinge nganggo antingan..
Mlakune bari sempoyongan,
Mabok cipas ndadak oli patungan..

reff:
Duit nggo jajan dicolong kabeh,
Demi rantaman karo bature..

Bli mikir anak denggol endase,
Gawene nginum mabok cipas bae..
Dasare ora karuan,
Bli mikir ning masa depan..

Pancen lanang sipat brandalan,
Bli mikiri ning keturunan..
Sebaturan gawene rantaman,
Rong puluhan nggo tuku minuman..
—————
[ver: lyrics]
[id: nhhqhccs]
[ar: Nok Neng Sagita]
[ti: Rantaman]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.04]Rantaman
[00:34.04]Versi : Nok Neng Sagita
[00:37.04]
[00:40.04]>>>
[00:41.04]>>
[00:42.04]>
[00:43.04]Pancen lanang sipat brandalan,
[00:48.54]Bli mikiri ning keturunan..
[00:55.03]Sebaturan gawene rantaman,
[01:00.01]Rong puluhan nggo tuku minuman..
[01:06.60]
[01:14.82]Duh gayane cungure tindikan,
[01:19.66]Lan kupinge nganggo antingan..
[01:26.32]Mlakune bari sempoyongan,
[01:31.49]Mabok cipas ndadak oli patungan..
[01:37.52]
[01:40.51]==nok neng sagita, rantaman==
[01:57.04]
[02:00.04]>>>
[02:01.04]>>
[02:02.04]>
[02:03.04]Duit nggo jajan dicolong kabe,
[02:10.24]Demi rantaman karo bature..
[02:18.33]
[02:30.02]Bli mikir anak denggol endase,
[02:37.11]Gawene nginum mabok cipas bae..
[02:44.39]Dasare ora karuan,
[02:49.61]Bli mikir ning masa depan..
[02:57.95]Duh gayane cungure tindikan,
[03:03.36]Lan kupinge nganggo antingan..
[03:09.90]Mlakune bari sempoyongan,
[03:15.19]Mabok cipas ndadak oli patungan..
[03:21.22]
[03:24.13]==rantaman, nok neng sagita==
[03:41.08]
[03:44.08]>>>
[03:45.08]>>
[03:46.08]>
[03:47.08]Duit nggo jajan dicolong kabe,
[03:54.28]Demi rantaman karo bature..
[04:02.11]
[04:14.30]Bli mikir anak denggol endase,
[04:21.26]Gawene nginum mabok cipas bae..
[04:28.30]Dasare ora karuan,
[04:33.64]Bli mikir ning masa depan..
[04:42.23]Pancen lanang sipat brandalan,
[04:47.27]Bli mikiri ning keturunan..
[04:53.55]Sebaturan gawene rantaman,
[04:58.96]Rong puluhan nggo tuku minuman..
[05:05.19]
———-
Preview:

Sewu Pecut

Ciptaan : Esta Joss
Vokal : Nok neng Sagita
Produksi : WM Studio

Ati…, nangis keduhung
Wis kesandung, ketiban pentung
Rong taun, ning luar negri
Kerja or,a oli gaji
Barang balik, ndeleng peturon
Laki lagi kelon, karo wong wadon..

Langit…, ketutup mendung
Jagat rasane sepi, kaya suwung
Harapan, pengen bahagia
Ketemu, karo sengsara
Kaniaya, nasibe badan
Aduh gusti, tabahaken iman..

reff :
Nangis, nangis, ati perih kaya diiris-iris
Remuk, remuk, ati ancur remuk kaya dipecut
Sewu pecut..

Langit…, ketutup mendung
Jagat rasane sepi, kaya suwung
Harapan, pengen bahagia
Ketemu, karo sengsara
Kaniaya, nasibe badan
Aduh gusti, tabahaken iman..

reff :
Nangis, nangis, ati perih kaya diiris-iris
Remuk, remuk, ati ancur remuk kaya dipecut
Sewu pecut..

Ati…, nangis keduhung
Wis kesandung, ketiban pentung
Rong taun, ning luar negri
Kerja ora, oli gaji
Barang balik, ndeleng peturon
Laki lagi kelon, karo wong wadon..
Gusti…, duh tulungi..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ZPZFS3t8lu0

[ver: lyric]
[ar: Nok neng Sagita]
[ti: Sewu Pecut]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 07:24]
[id: whloabsn]
[00:01.37]Sewu Pecut
[00:45.37]Versi : Nok neng Sagita
[00:48.37][01:44.98][02:52.69][03:28.81][05:00.59][05:37.70][07:21.25]
[00:51.51][03:31.81][05:40.18]***
[00:52.51][03:32.81][05:41.18]**
[00:53.51][03:33.81][05:42.18]*
[00:54.51][06:18.76]Ati…, nangis keduhung
[01:03.07][06:26.26]Wis kesandung, ketiban pentung
[01:11.53][06:34.33]Rong taun, ning luar negri
[01:20.53][06:44.16]Kerja ora, oli gaji
[01:28.54][06:52.03]Bareng balik, ndeleng peturon
[01:36.41][07:00.16]Laki lagi kelon, karo wong wadon..
[02:03.06][04:11.13]Langit…, ketutup mendung
[02:10.13][04:18.58]Jagat rasane sepi, kaya suwung
[02:18.70][04:26.69]Harapan, pengen bahagia
[02:28.09][04:36.34]Ketemu, karo sengsara
[02:36.13][04:44.42]Kaniaya, nasibe badan
[02:44.55][04:52.39]Aduh gusti, tabahaken iman..
[02:55.76]==nok neng sagita, sewu pecut==
[03:34.81][05:43.18]Nangis, nangis, ati perih kaya diiris-iris
[03:51.00][05:59.01]Remuk, remuk, ati ancur remuk kaya dipecut
[04:05.00][06:13.20]Sewu pecut..
[05:03.78]==sewu pecut, nok neng sagita==
[07:09.32]Gusti…, duh tulungi..

Keder Kenang Anak

Ciptaan: Trisno Yess
Vokal : Nok neng Sagita
Produksi : clip studio WM

Kaya kenen, nasibe kula
Due laki sering, gawe lelara
Tanpa salah, kakang nggebugi kula
Sampe tega, kaya bli wedi ning dosa..

Kaya ora, due perasaan
Saban bengi, sering keluyuran
Unggal dina, kakang mabuk-mabukan
Balik-balik, kakang ngajak tukaran..

reff :
Lara.., ati lara..
Ngenes.., ati ngenes..
Arep tulung, kula tulung ning sapa
Mimi mama, ning kula wis ora nerima..

Priwen.., kudu kepriwen..
Yen wis.., kaya kenen..
Arep minggat, keder kenang anak
Kayang kenen, nang bli nurut ning wong tua..

Kaya ora, due perasaan
Saban bengi, sering keluyuran
Unggal dina, kakang mabuk-mabukan
Balik-balik, kakang ngajak tukaran..

reff :
Lara.., ati lara..
Ngenes.., ati ngenes..
Arep tulung, kula tulung ning sapa
Mimi mama, ning kula wis ora nerima..

Priwen.., kudu kepriwen..
Yen wis.., kaya kenen..
Arep minggat, keder kenang anak
Kayang kenen, nang bli nurut ning wong tua..

Kaya kenen, nasibe kula
Due laki sering, gawe lelara
Tanpa salah, kakang nggebugi kula
Sampe tega, kaya bli wedi ning dosa..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ka9tFqotbzk

[ver: lyric]
[ar: Nok neng Sagita]
[ti: Keder Kenang Anak]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 07:27]
[00:01.08]Keder Kenang Anak
[00:48.08]Versi : Nok neng Sagita
[00:51.08][01:31.32][02:25.03][03:31.40][04:16.31][04:53.40][05:57.69][06:43.66][07:20.20]
[00:54.08][02:54.77][05:23.00]***
[00:55.08][01:48.05][02:55.77][03:41.81][05:24.00][06:09.43]**
[00:56.08][01:49.05][02:56.77][03:42.81][05:25.00][06:10.43]*
[00:57.08][06:46.66]Kaya kenen, nasibe kula
[01:06.23][06:55.05]Due laki sering, gawe lelara
[01:14.21][07:03.34]Tanpa salah, kakang nggebugi kula
[01:22.75][07:11.26]Sampe tega, kaya bli wedi ning dosa..
[01:50.05][04:18.88]Kaya ora, due perasaan
[01:59.23][04:27.50]Saban bengi, sering keluyuran
[02:08.38][04:36.21]Unggal dina, kakang mabuk-mabukan
[02:16.32][04:44.33]Balik-balik, kakang ngajak tukaran..
[02:57.77][05:26.00]Lara.., ati lara..
[03:06.43][05:33.81]Ngenes.., ati ngenes..
[03:14.93][05:42.19]Arep tulung, kula tulung ning sapa
[03:23.03][05:50.69]Mimi mama, ning kula wis ora nerima..
[03:43.81][06:11.43]Priwen.., kudu kepriwen..
[03:51.43][06:19.25]Yen wis.., kaya kenen..
[04:00.00][06:26.25]Arep minggat, keder kenang anak
[04:08.02][06:35.10]Kayang kenen, nang bli nurut ning wong tua..

Rangda Taiwan

Ciptaan: Tanto Lala Po
Vokal : Nok neng Sagita
Produksi : clip studio WM

“Duh kang tanto, kulane kangen”
“Ning sampean, sing ana ning taiwan”

Rasa kangen, kula bli kejagan
Bayangane, kakang kaya ning iringan
Kula rindu ora ketahan,
Ning sampean, kula slalu kelingan

Lap kelingan,lagi waktu bengi
Janji kula, bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang, balik sing luar negri

reff :
Kaya kenen dadi rangda taiwan,
Sabandinane, rasa kesepian

Lagi turu nglilir kelingan kakang,
Rasane bli kuat, adoh karo sampean
Duh kakang, kula sayang sampean

Lap kelingan,lagi waktu bengi
Janji kula, bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang, balik sing luar negri

reff :
Kaya kenen dadi rangda taiwan,
Sabandinane, rasa kesepian

Lagi turu nglilir kelingan kakang,
Rasane bli kuat, adoh karo sampean
Duh kakang, kula sayang sampean

Lap kelingan,lagi waktu bengi
Janji kula, bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang, balik sing luar negri

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=__-QQWIE9kA

[ver: lyric]
[id: iulppzsp]
[ar: Nok neng Sagita]
[ti: Rangda Taiwan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:38]
[00:02.48]Rangda Taiwan
[00:07.48]Versi : Nok neng Sagita
[00:10.48]
[00:12.52]”Duh.. kang tanto, kulane kangen”
[00:23.20]”Ning sampean, sing ana, ning taiwan..”
[00:35.77]
[01:03.36]***
[01:04.36]**
[01:05.36]*
[01:06.36]Rasa kangen, kula bli kejagan
[01:12.36]Bayangane, kakang kaya ning iringan
[01:18.58]Kula rindu, ora ketahan
[01:24.86]Ning sampean, kula slalu kelingan..
[01:31.87]
[01:38.87]Lap kelingan, lagi waktu bengi
[01:44.77]Janji kula, bli bakal demen wong sejen
[01:50.62]Kula sabar lan setia ngenteni,
[01:57.02]Nunggu kakang, balik sing luar negri..
[02:04.00]
[02:07.50]==rangda taiwan nok neng sagita==
[02:28.31]
[02:31.31]***
[02:32.31]**
[02:33.31]*
[02:34.31]Kaya kenen dadi rangda taiwan,
[02:39.82]Sabandinane, rasa kesepian..
[02:47.57]
[02:59.38]***
[03:00.38]**
[03:01.38]*
[03:02.38]Lagi turu nglilir kelingan kakang,
[03:08.88]Rasane bli kuat, adoh karo sampean
[03:16.01]Duh kakang, kula sayang sampean
[03:23.45]Lap kelingan,lagi waktu bengi,
[03:29.26]Janji kula, bli bakal demen wong sejen
[03:35.35]Kula sabar lan setia ngenteni,
[03:41.76]Nunggu kakang, balik sing luar negri..
[03:48.89]
[03:51.64]==nok neng sagita rangda taiwan==
[04:13.08]
[04:16.08]***
[04:17.08]**
[04:18.08]*
[04:19.08]Kaya kenen dadi rangda taiwan,
[04:24.36]Sabandinane, rasa kesepian..
[04:32.21]
[04:45.09]***
[04:46.09]**
[04:47.09]*
[04:48.09]Lagi turu nglilir kelingan kakang,
[04:53.36]Rasane bli kuat, adoh karo sampean
[05:00.28]Duh kakang, kula sayang sampean
[05:07.78]Lap kelingan,lagi waktu bengi,
[05:13.93]Janji kula, bli bakal demen wong sejen
[05:20.16]Kula sabar lan setia ngenteni,
[05:26.28]Nunggu kakang, balik sing luar negri..
[05:33.72]