Yaman Kapas


Versi: Nok Neng Sagita

Kang wadi kang wadi oon,
Sun rindu sampe ketuwon..
Awan bengi katon wong demen,
Pengen kelakon..

Yen bengi sampe jam telu,
Mata merem bli bisa turu..
Lara aduh lara demene,
Ning sumsum kalbu..

reff:
Sering hayalan karo sampean,
Pangku pangkuan ning duwur wulan..

Bengene sengit sekien melas,
Pikiran gagas kaya di yaman kapas..

Yen bengi sampe jam telu,
Mata merem bli bisa turu..
Lara aduh lara demene,
Ning sumsum kalbu..

reff:
Sering hayalan karo sampean,
Pangku pangkuan ning duwur wulan..

Bengene sengit sekien melas,
Pikiran gagas kaya di yaman kapas..

Kang wadi kang wadi oon,
Sun rindu sampe ketuwon..
Awan bengi katon wong demen,
Pengen kelakon..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Pati Geni (nok neng sagita)


Versi: Nok Neng Sagita

Kakang apa bli kelingan,
Wong loro sepayung barengan..
Udan grimis melu nyakseni,
Banyu bening kaya melu ngiringi..

Langit katon masih mendung,
Kelingan kakang ngupai payung..
Kula nglirik kakange nglamun,
Rasa seneng kaya segede gunung..

reff:
Dilawani kula puasa mutih,
Demi cinta ning kakang sampe pati geni..

Najan adoh tapi parek ning ati,
Bagen kakange duda kula cinta mati..
Kakang ana ning endi..

Langit katon masih mendung,
Kelingan kakang ngupai payung..
Kula nglirik kakange nglamun,
Rasa seneng kaya segede gunung..

reff:
Dilawani kula puasa mutih,
Demi cinta ning kakang sampe pati geni..

Najan adoh tapi parek ning ati,
Bagen kakange duda kula cinta mati..
Kakang ana ning endi..

Kakang apa bli kelingan,
Wong loro sepayung barengan..
Udan grimis melu nyakseni,
Banyu bening kaya melu ngiringi..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12348