Tawon Karang


Versi : Nok Neng Sagita

Kang tulung sampean ingeta,
Langka melase karo dirie kula..

Wis lawas sampean ninggali,
Apa bli ngerasa pernah gawe janji..
Jabang ning kandungan wis gede,
Arep sapa sing dadi bapane..

reff:
Pancen sampean sing diluruh enake bae,
Yen wis terjadi pengene pengene ya ninggal kari..

Dasar wong lanang sipate si tawon karang,
Wareg ngisepe ditinggal ditinggal ganti sejene..
Kula bli sanggup nyangga wirange,
Lamon ora tekang kawine..

Wis lawas sampean ninggali,
Apa bli ngerasa pernah gawe janji..
Jabang ning kandungan wis gede,
Arep sapa sing dadi bapane..

reff:
Pancen sampean sing diluruh enake bae,
Yen wis terjadi pengene pengene ya ninggal kari..

Dasar wong lanang sipate si tawon karang,
Wareg ngisepe ditinggal ditinggal ganti sejene..
Kula bli sanggup nyangga wirange,
Lamon ora tekang kawine..

Wis lawas sampean ninggali,
Apa bli ngerasa pernah gawe janji..
Jabang ning kandungan wis gede,
Arep sapa sing dadi bapane..

Langgeng Jodone


Versi: Nok Neng Sagita ft. Eka Rhy Exsel

Duh nok neng, kakang demen setengah mati
Wis bukti kabeh rintangan tek adepi..
Sing penting aja ngulangi,
Gawe salah hianati laki..

Duh kang eka, nyuwun ampura nok neng salah
Bokatku eman kang eka pura pura..
Keduhung berbuat dosa,
Bli disangka kang eka bakal setia..
Njaluk ampura, nok neng wis gawe salah..

Reff:
Esuk lan sore, awan lan bengi
Slalu mikiri nok neng siji..

Aati kula seneng, munggue tinggalaken
Pengen barengan, sampe akhire jaman..

Kita wong loro, pada nrimane
Muga mugiya, langgeng jodohne..

Duh kang eka, nyuwun ampura nok neng salah
Bokatku eman kang eka pura pura..
Keduhung berbuat dosa,
Bli disangka kang eka bakal setia..
Njaluk ampura, nok neng wis gawe salah..

Reff:
Esuk lan sore, awan lan bengi
Slalu mikiri nok neng siji..

Ati kula seneng, munggue tinggalaken
Pengen barengan, sampe akhire jaman..

Kita wong loro, pada nrimane
Muga mugiya, langgeng jodohne..

Duh nok neng, kakang demen setengah mati
Wis bukti kabeh rintangan tek adepi..
Sing penting aja ngulangi,
Gawe salah hianati laki..
Njaluk ampura, nok neng wis gawe salah..

1238