Gubug Ranggon


Versi: Nok Imah

Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..

reff:
Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..
——————–
[ver: lyrics]
[id: qpqpbici]
[ar: Nok Imah]
[ti: Gubug Ranggon]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:15]
[00:00.05]Gubug Ranggon
[00:00.05]by: Nok Imah
[00:18.05]
[00:20.05]>>>
[00:21.05]>>
[00:22.05]>
[00:23.05]Kula mikiri watir bli bukti,
[00:28.90]Kula watir kula melang ora kelakon..
[00:35.72]Najan wis janji lan sumpah,
[00:38.89]Ning gubug ranggon..
[00:42.12]Ning gubug ranggon..
[00:45.54]
[01:08.97]>>>
[01:09.97]>>
[01:10.97]>
[01:11.97]Awan lan bengi keimpi-impi,
[01:17.97]Kuwayang yen ora bukti..
[01:22.56]
[01:24.02]Awane katon bengie katon,
[01:30.14]Wong demen durung kelakon..
[01:34.67]Ho ho..
[01:37.15]Kelingan ning gubug ranggon..
[01:41.62]
[01:44.05]Kula wis sumpah gelem setia,
[01:49.82]Asal aja sampe kula digawe lara..
[01:56.84]Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
[02:03.36]Ning gubug ranggon..
[02:06.66]
[02:19.04]>>>
[02:20.04]>>
[02:21.04]>
[02:22.04]Kula mikiri watir bli bukti,
[02:28.58]Kula watir kula melang ora kelakon..
[02:34.73]Najan wis janji lan sumpah,
[02:38.47]Ning gubug ranggon..
[02:41.63]Ning gubug ranggon..
[02:44.93]
[03:08.20]>>>
[03:09.20]>>
[03:10.20]>
[03:11.20]Awan lan bengi keimpi-impi,
[03:17.20]Kuwayang yen ora bukti..
[03:21.77]
[03:24.26]Awane katon bengie katon,
[03:29.59]Wong demen durung kelakon..
[03:33.88]Ho ho..
[03:36.36]Kelingan ning gubug ranggon..
[03:40.28]
[03:43.20]Kula wis sumpah gelem setia,
[03:48.91]Asal aja sampe kula digawe lara..
[03:55.93]Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
[04:02.52]Ning gubug ranggon..
[04:06.49]
————-
Preview:

Advertisements

Ora Due Perasaan


Versi: Nok Imah

Masih kurang sepira kasih sayange kula,
Kula sampe rela mangkat ning arabia..
Demi kepentingan masalah rumah tangga,
Kanggo masa depan keluarga bahagia..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

reff:
Priwen maksude lan priwen karepe,
Sampe wis balik kiriman langka buktine..

Apa benere yen langka suka trimane,
Kula wong wadon terserah sampean bae..
Arep pisahan arep pegatan,
Kula rela nerima ning kenyataan..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

reff:
Priwen maksude lan priwen karepe,
Sampe wis balik kiriman langka buktine..

Apa benere yen langka suka trimane,
Kula wong wadon terserah sampean bae..
Arep pisahan arep pegatan,
Kula rela nerima ning kenyataan..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..
——————–
[ver: lyrics]
[id: apvvnzci]
[ar: Nok Imah]
[ti: Ora Due Perasaan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.04]Ora Due Perasaan
[00:00.04]by: Nok Imah
[00:21.04]
[00:23.04]>>>
[00:24.04]>>
[00:25.04]>
[00:26.04]Masih kurang sepira
[00:28.92]kasih sayange kula,
[00:33.08]Kula sampe rela
[00:35.62]mangkat ning arabia..
[00:39.48]Demi kepentingan
[00:42.20]masalah rumah tangga,
[00:45.63]Kanggo masa depan
[00:48.54]keluarga bahagia..
[00:53.01]
[01:01.08]Bagen kula wong wadon
[01:04.32]tapi tetep mikiraken,
[01:08.29]Saban kula gajian
[01:10.78]selalu tek kirimaken..
[01:14.63]Tapi sampean lanang
[01:17.42]bli melas ning keturunan,
[01:20.65]Duit dientokaken
[01:23.76]kanggo minum-minuman..
[01:27.67]Duh sampean tega
[01:29.84]ora due perasaan..
[01:34.82]
[01:51.07]>>>
[01:52.07]>>
[01:53.07]>
[01:54.07]Priwen maksude
[01:57.07]lan priwen karepe,
[02:00.33]Sampe wis balik
[02:03.18]kiriman langka buktine..
[02:07.78]
[02:15.17]Apa benere
[02:17.52]yen langka suka trimane,
[02:21.20]Kula wong wadon
[02:23.68]terserah sampean bae..
[02:28.83]Arep pisahan
[02:31.51]arep pegatan,
[02:34.67]Kula rela
[02:37.25]nerima ning kenyataan..
[02:42.35]
[02:44.09]Bagen kula wong wadon
[02:46.89]tapi tetep mikiraken,
[02:50.42]Saban kula gajian
[02:53.28]selalu tek kirimaken..
[02:57.01]Tapi sampean lanang
[02:59.92]bli melas ning keturunan,
[03:03.03]Duit dientokaken
[03:06.08]kanggo minum-minuman..
[03:10.24]Duh sampean tega
[03:12.41]ora due perasaan..
[03:17.44]
[03:34.05]>>>
[03:35.05]>>
[03:36.05]>
[03:37.05]Priwen maksude
[03:39.82]lan priwen karepe,
[03:43.46]Sampe wis balik
[03:46.00]kiriman langka buktine..
[03:50.66]
[03:58.05]Apa benere
[04:00.35]yen langka suka trimane,
[04:04.20]Kula wong wadon
[04:06.62]terserah sampean bae..
[04:11.66]Arep pisahan
[04:14.38]arep pegatan,
[04:17.68]Kula rela
[04:19.35]nerima ning kenyataan..
[04:24.51]
[04:26.12]Bagen kula wong wadon
[04:28.92]tapi tetep mikiraken,
[04:32.52]Saban kula gajian
[04:35.32]selalu tek kirimaken..
[04:39.11]Tapi sampean lanang
[04:42.08]bli melas ning keturunan,
[04:45.19]Duit dientokaken
[04:48.42]kanggo minum-minuman..
[04:52.52]Duh sampean tega
[04:54.50]ora due perasaan..
[04:59.60]
————–
Preview:

Akeh Buktine


Versi: Nok Imah ft. Sarka Ook

Lk:
Nok imah apa sih ora kepengen,
Apa ora kesirian ning wong sejen..
Akeh buktine teka sing kana,
Bisa gawe umah mewah..

Pr:
Duh kang sarka sampean maksude apa,
Wani ngomong mengkonon ning diri kula..
Kula wong wadon dudu bli gelem,
Watir mengko kakang macem-macem..

reff:
Pr:
Wis akeh buktine,
Laki ditinggal rabine..
Yen krasa bli tahan,
Kluyuran luru sasaran..

Lk:
Senok aja curiga,
Ning kakang kudu percaya..
Kakang pasti setia,
Nunggu sampe senok teka..

reff:
Pr:
Wis akeh buktine,
Laki ditinggal rabine..
Yen krasa bli tahan,
Kluyuran luru sasaran..

Lk:
Senok aja curiga,
Ning kakang kudu percaya..
Kakang pasti setia,
Nunggu sampe senok teka..

Pr:
Duh kang sarka tulung kakang aja maksa,
Mending bareng bareng wong loro usaha..
Bari dedonga ning kang kuasa,
Susah seneng ketunggon bareng..

Lk:
Nok imah kakang ngrasa bahagia,
Due rabi sabar uga panerima..
Kayane langka sejagat buana,
Sing sabare kaya nok imah..
———————–
[ver: lyrics]
[id: nnwlooci]
[ar: Nok Imah ft. Sarka Ook]
[ti: Akeh Buktine]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:00.04]Akeh Buktine
[00:00.04]by: Nok Imah ft. Sarka Ook
[00:44.04]
[00:46.04]>>>
[00:47.04]>>
[00:48.04]>
[00:49.04]Lk: Nok imah apa sih ora kepengen,
[00:56.53]Lk: Apa ora kesirian ning wong sejen..
[01:03.03]Lk: Akeh buktine teka sing kana,
[01:09.42]Lk: Bisa gawe umah mewah..
[01:15.39]
[01:30.29]Pr: Duh kang sarka sampean maksude apa,
[01:36.94]Pr: Wani ngomong mengkonon ning diri kula..
[01:43.64]Pr: Kula wong wadon dudu bli gelem,
[01:50.05]Pr: Watir mengko kakang macem-macem..
[01:56.31]
[02:26.12]>>>
[02:27.12]>>
[02:28.12]>
[02:29.12]Pr: Wis akeh buktine,
[02:33.12]Pr: Laki ditinggal rabine..
[02:36.61]Pr: Yen krasa bli tahan,
[02:39.91]Pr: Kluyuran luru sasaran..
[02:45.50]
[03:03.76]Lk: Senok aja curiga,
[03:06.99]Lk: Ning kakang kudu percaya..
[03:10.71]Lk: Kakang pasti setia,
[03:13.57]Lk: Nunggu sampe senok teka..
[03:19.16]
[03:50.07]>>>
[03:51.07]>>
[03:52.07]>
[03:53.07]Pr: Wis akeh buktine,
[03:56.57]Pr: Laki ditinggal rabine..
[03:59.86]Pr: Yen krasa bli tahan,
[04:03.22]Pr: Kluyuran luru sasaran..
[04:08.87]
[04:27.50]Lk: Senok aja curiga,
[04:30.42]Lk: Ning kakang kudu percaya..
[04:34.15]Lk: Kakang pasti setia,
[04:37.07]Lk: Nunggu sampe senok teka..
[04:42.47]
[04:45.89]Pr: Duh kang sarka tulung kakang aja maksa,
[04:52.90]Pr: Mending bareng bareng wong loro usaha..
[04:59.74]Pr: Bari dedonga ning kang kuasa,
[05:06.38]Pr: Susah seneng ketunggon bareng..
[05:12.09]
[05:27.44]Lk: Nok imah kakang ngrasa bahagia,
[05:34.08]Lk: Due rabi sabar uga panerima..
[05:41.04]Lk: Kayane langka sejagat buana,
[05:47.19]Lk: Sing sabare kaya nok imah..
[05:53.34]
—————
Preview: