Gubug Ranggon


Versi: Nok Imah

Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..

reff:
Kula mikiri watir bli bukti,
Kula watir kula melang ora kelakon..
Najan wis janji lan sumpah,
Ning gubug ranggon..
Ning gubug ranggon..

reff:
Awan lan bengi keimpi-impi,
Kuwayang yen ora bukti..

Awane katon bengie katon,
Wong demen durung kelakon..
Ho ho..
Kelingan ning gubug ranggon..

Kula wis sumpah gelem setia,
Asal aja sampe kula digawe lara..
Kudu sing temenan waktu sampean sumpah,
Ning gubug ranggon..

Ora Due Perasaan


Versi: Nok Imah

Masih kurang sepira kasih sayange kula,
Kula sampe rela mangkat ning arabia..
Demi kepentingan masalah rumah tangga,
Kanggo masa depan keluarga bahagia..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

reff:
Priwen maksude lan priwen karepe,
Sampe wis balik kiriman langka buktine..

Apa benere yen langka suka trimane,
Kula wong wadon terserah sampean bae..
Arep pisahan arep pegatan,
Kula rela nerima ning kenyataan..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

reff:
Priwen maksude lan priwen karepe,
Sampe wis balik kiriman langka buktine..

Apa benere yen langka suka trimane,
Kula wong wadon terserah sampean bae..
Arep pisahan arep pegatan,
Kula rela nerima ning kenyataan..

Bagen kula wong wadon tapi tetep mikiraken,
Saban kula gajian selalu tek kirimaken..
Tapi sampean lanang bli melas ning keturunan,
Duit dientokaken kanggo minum-minuman..
Duh sampean tega ora due perasaan..

12