Cerito Kenangan


Versi: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari

Lk:
Dek wingi kowe isih neng sandingku,
Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
Tak usap netes iluh neng pipimu,
Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..

Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..

reff:
Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..

Edyan Lanangan


Versi: Nogling

Pamitmu jare menyang taiwan,
Golek bondho kanggo sangune bebrayan..
Dino ganti dino, wulan ganti wulan
Ra kroso wis telung taun pisahan..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah nggandeng lanangan..

reff:
O o asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pagodhan..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..

reff:
O.. asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..
Kowe bali kok malah edyan lanangan..

1236