Cerito Kenangan

nogling_ajeng-kartina-sari
Versi: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari

Lk:
Dek wingi kowe isih neng sandingku,
Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
Tak usap netes iluh neng pipimu,
Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..

Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..

reff:
Iluhmu isih teles neng dadaku,
Naliko tangismu ketalu-talu..
Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
Nanging saiki ilang ngendi paranmu..

reff:
Lk:
Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..

Pr:
Kuatno atimu kangmas tresno ra kudu duweni,
Tresnamu isih ginurit jroning ati..
Kuatno atimu sayang tresnamu ra bakal ilang,
Senajan amung kari cerito kenangan..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Nogling ft Ajeng Kartika]
[ti: Cerito Kenangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[id: ahokuhcu]
[00:00.02]Cerito Kenangan
[00:00.02]by: Nogling ft. Ajeng Kartika Sari
[00:19.02]
[00:21.02]>>>
[00:22.02]>>
[00:23.02]>
[00:24.02]Dek wingi kowe isih neng sandingku,
[00:31.01]Dek wingi kowe nangis neng pundakku..
[00:38.48]Tak usap netes iluh neng pipimu,
[00:44.63]Banjur mbok suntak kabeh isi atimu..
[00:51.23]
[00:55.79]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[01:02.75]Naliko tangismu ketalu-talu..
[01:09.58]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[01:16.49]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[01:22.46]
[01:36.02]>>>
[01:37.02]>>
[01:38.02]>
[01:39.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[01:45.01]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[01:51.92]
[01:59.71]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[02:06.18]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[02:13.02]Pr: Kuatno atimu kangmas
[02:16.70]Pr: tresno ra kudu duweni,
[02:20.50]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[02:27.89]Pr: Kuatno atimu sayang
[02:31.19]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[02:34.54]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[02:41.58]
[03:15.02]>>>
[03:16.02]>>
[03:17.02]>
[03:18.02]Iluhmu isih teles neng dadaku,
[03:25.48]Naliko tangismu ketalu-talu..
[03:31.67]Tak aras tak dekep neng rangkulanku,
[03:38.81]Nanging saiki ilang ngendi paranmu..
[03:44.71]
[03:58.02]>>>
[03:59.02]>>
[04:00.02]>
[04:01.02]Ilang kabeh ilang crito mung kari kenangan,
[04:07.32]Bisaku mung kari nyawang ayang ayang..
[04:14.18]
[04:21.69]Neng endi paranmu neng opo ninggalke aku,
[04:28.24]Naliko tresno wis nandhes neng dodoku..
[04:35.46]Pr: Kuatno atimu kangmas
[04:38.87]Pr: tresno ra kudu duweni,
[04:42.23]Pr: Tresnamu isih ginurit jroning ati..
[04:49.39]Pr: Kuatno atimu sayang
[04:52.55]Pr: tresnamu ra bakal ilang,
[04:56.30]Pr: Senajan amung kari cerito kenangan..
[05:04.82]
————-
Preview:

Advertisements

Edyan Lanangan

Nogling
Versi: Nogling

Pamitmu jare menyang taiwan,
Golek bondho kanggo sangune bebrayan..
Dino ganti dino, wulan ganti wulan
Ra kroso wis telung taun pisahan..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah nggandeng lanangan..

reff:
O o asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pagodhan..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..

reff:
O.. asti janjimu amung ing lathi,
Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
Sing tak gadhang gadhang,lungamu ning negri sebrang
Enggal bali netepi urip bebrayan..

O o asti opo sliramu wis lali,
Susah seneng biyen aku sing ngancani..
Budhal menyang monco, tak tangisi mbrebes mili
Ndang balio anak bojomu ngenteni..

Janjimu ra bakal medhot katresnan,
Senadyan ning kono akeh pacoban..
Janji amung janji, ora kasunyatan
Kowe bali kok malah edyan lanangan..
Kowe bali kok malah edyan lanangan..
————–
[ver: lyrics]
[id: knnaohcc]
[ar: Nogling]
[ti: Edyan Lanangan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:38]
[00:01.24]Edyan Lanangan
[00:21.24]Versi: Nogling S.
[00:24.24]
[00:27.24]>>>
[00:28.24]>>
[00:29.24]>
[00:30.24]Pamitmu jare menyang taiwan,
[00:36.02]Golek bondho kanggo sangune bebrayan..
[00:42.86]Dino ganti dino, wulan ganti wulan
[00:50.90]Ra kroso wis telung taun pisahan..
[00:57.04]Janjimu ra bakal medhot katresnan,
[01:03.38]Senadyan ning kono akeh pacoban..
[01:10.36]Janji amung janji, ora kasunyatan
[01:18.19]Kowe bali kok malah nggandeng lanangan..
[01:23.93]
[01:52.11]>>>
[01:52.11]>>
[01:52.11]>
[01:52.11]O o asti janjimu amung ing lathi,
[01:58.11]Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
[02:05.42]Sing tak gadhang gadhang,
[02:08.61]lungamu ning negri sebrang,
[02:12.34]Enggal bali netepi urip bebrayan..
[02:19.59]
[02:32.18]O o asti opo sliramu wis lali,
[02:38.35]Susah seneng biyen aku sing ngancani..
[02:45.53]Budhal menyang monco,
[02:48.85]Tak tangisi mbrebes mili,
[02:52.10]Ndang balio anak bojomu ngenteni..
[02:59.16]Janjimu ra bakal medhot katresnan,
[03:05.00]Senadyan ning kono akeh pagodhan..
[03:12.56]Janji amung janji, ora kasunyatan
[03:19.30]Kowe bali kok malah edyan lanangan..
[03:25.31]
[03:50.11]>>>
[03:51.11]>>
[03:52.11]>
[03:53.11]O.. asti janjimu amung ing lathi,
[03:59.21]Kowe lungo anak bojomu ngenteni..
[04:06.54]Sing tak gadhang gadhang,
[04:10.35]lungamu ning negri sebrang,
[04:13.39]Enggal bali netepi urip bebrayan..
[04:19.90]
[04:33.29]O o asti opo sliramu wis lali,
[04:39.94]Susah seneng biyen aku sing ngancani..
[04:46.60]Budhal menyang monco,
[04:50.14]Tak tangisi mbrebes mili,
[04:53.44]Ndang balio anak bojomu ngenteni..
[04:59.41]Janjimu ra bakal medhot katresnan,
[05:06.29]Senadyan ning kono akeh pacoban..
[05:13.21]Janji amung janji, ora kasunyatan
[05:20.05]Kowe bali kok malah edyan lanangan..
[05:26.21]Kowe bali kok malah edyan lanangan..
[05:32.43]
———-
Preview:

Ing Dalan Kenangan

Nogling_Yulie-Ananta
Versi: Nogling f. Yulie Ananta

Pr:
Endahing rembulan ing wengi iki,
Ngelingake aku si jantung hati..
Lk:
Gemerlaping lintang maneko warni,
Ngelingake aku kembange ati..

Pr:
Ing dalan kenangan sing dadi saksi,
Tresno kang sepisan tuwuh ing ati..
Lk:
Tak rangkul sliramu rasane ngimpi,
Nganti tekan seprene ora biso lali..

reff:
Pr:
Semilire angin ing wengi iki,
Sansoyo nambahi adheming ati..
Lk:
Tumetese embun ono ing bumi,
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji..

Pr:
Senadyan saiki adoh ing netro,
Ning rasane tetep cedhak ing ati..
Lk:
Endahing kenangan ing dalan iki,
Ing dalan kenangan sing dadi saksi..

Pr:
Endahing rembulan ing wengi iki,
Ngelingake aku si jantung hati..
Lk:
Gemerlaping lintang maneko warni,
Ngelingake aku kembange ati..

reff:
Pr:
Semilire angin ing wengi iki,
Sansoyo nambahi adheming ati..
Lk:
Tumetese embun ono ing bumi,
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji..

Pr:
Senadyan saiki adoh ing netro,
Ning rasane tetep cedhak ing ati..
Lk:
Endahing kenangan ing dalan iki,
Ing dalan kenangan sing dadi saksi..

Pr:
Endahing rembulan ing wengi iki,
Ngelingake aku si jantung hati..
Lk:
Gemerlaping lintang maneko warni,
Ngelingake aku kembange ati..

reff:
Pr:
Semilire angin ing wengi iki,
Sansoyo nambahi adheming ati..
Lk:
Tumetese embun ono ing bumi,
Saksi tresnaku tresnamu nyawiji..

Pr:
Senadyan saiki adoh ing netro,
Ning rasane tetep cedhak ing ati..
Lk:
Endahing kenangan ing dalan iki,
Ing dalan kenangan sing dadi saksi..

Pr:
Ing dalan kenangan sing dadi saksi,
Tresno kang sepisan tuwuh ing ati..
Lk:
Tak rangkul sliramu rasane ngimpi,
Nganti tekan seprene ora biso lali..
Ft: Ing dalan kenangan sing dadi saksi..
—————–
[ver: lyrics]
[id: uzksnpcq]
[ar: Nogling s f. yulie ananta]
[ti: Ing dalan kenangan]
[al: Dangdut jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:01.05]Ing Dalan Kenangan
[00:16.05]Versi: Nogling S f. Yulie Ananta
[00:19.05]
[00:22.05]>>>
[00:23.05]>>
[00:24.05]>
[00:25.05]Pr: Endahing rembulan ing wengi iki,
[00:29.95]Pr: Ngelingake aku si jantung hati..
[00:34.68]Lk: Gemerlaping lintang maneko warni,
[00:38.74]Lk: Ngelingake aku kembange ati..
[00:44.22]Pr: Ing dalan kenangan sing dadi saksi,
[00:48.96]Pr: Tresno kang sepisan tuwuh ing ati..
[00:53.93]Lk: Tak rangkul sliramu rasane ngimpi,
[00:58.03]Lk: Nganti tekan seprene ora biso lali..
[01:03.00]
[01:06.13]==nogling, ing dalan kenangan==
[01:25.13]
[01:28.13]>>>
[01:29.13]>>
[01:30.13]>
[01:31.13]Pr: Semilire angin ing wengi iki,
[01:35.04]Pr: Sansoyo nambahi adheming ati..
[01:39.64]Lk: Tumetesing embun ono ing bumi,
[01:44.59]Lk: Saksi tresnaku tresnamu nyawiji..
[01:50.33]
[01:59.01]Pr: Senadyan saiki adoh ing netro,
[02:02.95]Pr: Ning rasane tetep cedhak ing ati..
[02:07.69]Lk: Endahing kenangan ing dalan iki,
[02:11.82]Lk: Ing dalan kenangan sing dadi saksi..
[02:16.91]Pr: Endahing rembulan ing wengi iki,
[02:21.87]Pr: Ngelingake aku si jantung hati..
[02:26.64]Lk: Gemerlaping lintang maneko warni,
[02:30.73]Lk: Ngelingake aku kembange ati..
[02:35.93]
[02:38.95]==ing dalan kenangan, nogling==
[02:57.95]
[03:00.95]>>>
[03:01.95]>>
[03:02.95]>
[03:03.95]Pr: Semilire angin ing wengi iki,
[03:07.52]Pr: Sansoyo nambahi adheming ati..
[03:12.93]Lk: Tumetesing embun ono ing bumi,
[03:17.08]Lk: Saksi tresnaku tresnamu nyawiji..
[03:21.21]
[03:31.44]Pr: Senadyan saiki adoh ing netro,
[03:35.26]Pr: Ning rasane tetep cedhak ing ati..
[03:40.47]Lk: Endahing kenangan ing dalan iki,
[03:44.30]Lk: Ing dalan kenangan sing dadi saksi..
[03:49.50]Pr: Ing dalan kenangan sing dadi saksi,
[03:54.05]Pr: Tresno kang sepisan tuwuh ing ati..
[03:58.92]Lk: Tak rangkul sliramu rasane ngimpi,
[04:03.17]Lk: Nganti tekan seprene ora biso lali..
[04:08.06]Duet: Ing dalan kenangan sing dadi saksi..
[04:13.26]
————-
Preview:

Obate Rindu

Nogling_Titis-Alysia
Versi: Nogling ft. Titis Alysia

Lk:
Dik wis suwe ora ketemu dik,
Wis ra kuat ngempet kangenku..
Opo ra getun kelangan aku,
Nekad nggantung neng witing temu..

Pr:
Mas saiki kelakon ketemu,
Aku pasrah opo njalukmu..
Pucuking gunung segoro madu,
Kabeh mau kanggo sliramu..

reff:
Lk:
Klopo cilik arane cengkir,
Isi asem arane klungsu..
Nganti kentir dik,
Aku mikir sliramu..

Pr:
Simpang lima kutho semarang,
Songgoriti neng kutho batu..
Jo sumelang mas,
Tresnaku ra bakal mlayu..

Lk:
Dik wis ra kuat ngempet kangenku,
Rasane wis mandheg neng gulu..
Pr:
Enggal mreneo nyedak’o aku,
Tak paringi obate rindu..

Lk: Dik wis suwe ora ketemu dik,
Wis ra kuat ngempet kangenku..
Opo ra getun kelangan aku,
Nekad nggantung neng witing temu..

Pr:
Mas saiki kelakon ketemu,
Aku pasrah opo njalukmu..
Pucuking gunung segoro madu,
Kabeh mau kanggo sliramu..

reff:
Lk:
Klopo cilik arane cengkir,
Isi asem arane klungsu..
Nganti kentir dik,
Aku mikir sliramu..

Pr:
Simpang lima kutho semarang,
Songgoriti neng kutho batu..
Jo sumelang mas,
Tresnaku ra bakal mlayu..

Lk:
Dik wis ra kuat ngempet kangenku,
Rasane wis mandheg neng gulu..
Pr:
Enggal mreneo nyedak’o aku,
Tak paringi obate rindu..
Enggal mreneo nyedak’o aku,
Tak paringi obate rindu..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Nogling Ft. Titis Alysia]
[ti: Obate Rindu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:42]
[id: qciwhnch]
[00:00.05]Obate Rindu
[00:00.05]by: Nogling S f. Titis Alysia
[00:16.05]
[00:18.05]>>>
[00:19.05]>>
[00:20.05]>
[00:21.05]Lk: Dik wis suwe ora ketemu dik,
[00:23.78]Lk: Wis ra kuat ngempet kangenku..
[00:27.07]Lk: Opo ra getun kelangan aku,
[00:30.26]Lk: Nekad nggantung neng witing temu..
[00:33.73]Pr: Mas saiki kelakon ketemu,
[00:36.59]Pr: Aku pasrah opo njalukmu..
[00:39.89]Pr: Pucuking gunung segoro madu,
[00:42.94]Pr: Kabeh mau kanggo sliramu..
[00:46.48]
[01:01.85]>>>
[01:02.85]>>
[01:03.85]>
[01:04.85]Lk: Klopo cilik arane cengkir,
[01:07.84]Lk: Isi asem arane klungsu..
[01:10.81]Lk: Nganti kentir dik,
[01:12.99]Lk: Aku mikir sliramu..
[01:17.34]Pr: Simpang lima kutho semarang,
[01:20.25]Pr: Songgoriti neng kutho batu..
[01:23.45]Pr: Jo sumelang mas,
[01:25.80]Pr: Tresnaku ra bakal mlayu..
[01:30.46]Lk: Dik wis ra kuat ngempet kangenku,
[01:33.76]Lk: Rasane wis mandheg neng gulu..
[01:36.99]Pr: Enggal mreneo nyedak’o aku,
[01:40.17]Pr: Tak paringi obate rindu..
[01:43.59]
[02:00.34]>>>
[02:01.34]>>
[02:02.34]>
[02:03.34]Lk: Dik wis suwe ora ketemu dik,
[02:07.77]Lk: Wis ra kuat ngempet kangenku..
[02:10.95]Lk: Opo ra getun kelangan aku,
[02:14.06]Lk: Nekad nggantung neng witing temu..
[02:17.67]Pr: Mas saiki kelakon ketemu,
[02:20.52]Pr: Aku pasrah opo njalukmu..
[02:23.70]Pr: Pucuking gunung segoro madu,
[02:26.81]Pr: Kabeh mau kanggo sliramu..
[02:30.29]
[02:45.05]>>>
[02:46.05]>>
[02:47.05]>
[02:48.05]Lk: Klopo cilik arane cengkir,
[02:51.40]Lk: Isi asem arane klungsu..
[02:54.63]Lk: Nganti kentir dik,
[02:57.23]Lk: Aku mikir sliramu..
[03:01.21]Pr: Simpang lima kutho semarang,
[03:04.26]Pr: Songgoriti neng kutho batu..
[03:07.55]Pr: Jo sumelang mas,
[03:09.68]Pr: Tresnaku ra bakal mlayu..
[03:14.09]Lk: Dik wis ra kuat ngempet kangenku,
[03:17.84]Lk: Rasane wis mandheg neng gulu..
[03:20.88]Pr: Enggal mreneo nyedak’o aku,
[03:24.23]Pr: Tak paringi obate rindu..
[03:28.19]Pr: Enggal mreneo nyedak’o aku,
[03:31.44]Pr: Tak paringi obate rindu..
[03:35.04]
————
Preview:

Kawin Tresno

Nogling_Titis-Tamara
versi: Nogling ft. Titis Tamara

Lk:
Aduh sayang cintaku ra bakal ilang,
Ojo sumelang cintaku ra bakal ngambang..
Ibarate lintang katon neng awang awang,
Yen tak sawang terbayang sliramu sayang..

Pr:
Aduh kang mas cintaku si jantung hati,
Nganti saiki tresnaku sliramu sawiji..
Tresnaku kang suci ginowo nganti mati,
Dadi bukti tondo katresnan sejati..

reff:
Duet:
Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..

Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
Mung ati tulus kang ono..
Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
Pr: Kawin tresno sak laminyo..
Duet: Tresno kawin tresno..

reff:
Duet:
Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..

Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
Mung ati tulus kang ono..
Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
Pr: Kawin tresno sak laminyo..
Duet: Tresno kawin tresno..
————
[ver: lyrics]
[id: zbcuohcq]
[ar: Nogling]
[ti: Kawin Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:01.06]Kawin Tresno
[00:16.06]Versi: Nogling f. Titis Tamara
[00:19.06]
[00:22.06]>>>
[00:23.06]>>
[00:24.06]>
[00:25.06]Lk: Aduh sayang cintaku ra bakal ilang,
[00:31.00]Lk: Ojo sumelang cintaku ra bakal ngambang..
[00:37.61]Lk: Ibarate lintang katon neng awang awang,
[00:43.73]Lk: Yen tak sawang terbayang sliramu sayang..
[00:50.55]Pr: Aduh kang mas cintaku si jantung hati,
[00:55.74]Pr: Nganti saiki tresnaku sliramu sawiji..
[01:03.31]Pr: Tresnaku kang suci ginowo nganti mati,
[01:08.92]Pr: Dadi bukti tondo katresnan sejati..
[01:15.85]
[01:32.04]>>>
[01:33.04]>>
[01:34.04]>
[01:35.04]Duet: Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
[01:41.10]Duet: Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
[01:47.26]Duet: Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
[01:53.23]Duet: Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..
[02:00.56]Duet: Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
[02:07.03]Duet: Mung ati tulus kang ono..
[02:11.58]Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
[02:15.36]Pr: Kawin tresno sak laminyo..
[02:19.00]Duet: Tresno kawin tresno..
[02:22.92]
[02:40.02]>>>
[02:41.02]>>
[02:42.02]>
[02:43.02]Duet: Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
[02:48.64]Duet: Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
[02:54.66]Duet: Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
[03:00.55]Duet: Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..
[03:08.29]Duet: Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
[03:14.01]Duet: Mung ati tulus kang ono..
[03:18.98]Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
[03:23.03]Pr: Kawin tresno sak laminyo..
[03:26.35]Duet: Tresno kawin tresno..
[03:30.47]
[03:47.03]>>>
[03:48.03]>>
[03:49.03]>
[03:50.03]Duet: Dadi siji tresno iki kang suci teko ati,
[03:55.72]Duet: Bareng bareng digondheli ojo nganti diblenjani..
[04:02.10]Duet: Saiki tumeko pati bukti katresnan sejati,
[04:08.03]Duet: Mugi gusti ngijabahi tresno kawin tresno iki..
[04:15.79]Duet: Kawin tresno dudu bondho dudu rupo,
[04:21.02]Duet: Mung ati tulus kang ono..
[04:26.45]Lk: Kawin tresno dadi nyoto,
[04:30.50]Pr: Kawin tresno sak laminyo..
[04:34.61]Duet: Tresno kawin tresno..
[04:41.89]
————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ta-wIo2DdWQ

Pager Ayu

Nogling_4
Versi: Nogling

Ngapuranen yen durung biso nemoni,
Lan ugo ora mergo aku wis lali..
Tresno sing neng ati iki ish tetep tak ugemi.
Nganti suk kapan aku ra bakal lali..

Abot sanggane lakon katresnanku,
Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu..
Senadyan ra biso nyelak’i roso atiku,
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..

Kembang sing tak tandur rong puluh taun kepungkur,
Urip mulyo senadyan atiku ajur..
Rino tak sirami wengi ra kendat memuji,
Nanging aku ra klakon biso nduweni..

Tak lilakno senadyan abot batinku,
Wis pinesti dadi garising uripku..
Senadyan ra biso nyelak’i roso tresnaku,
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..

reff:
Abot sanggane lakon katresnanku,
Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu..
Senadyan ra biso nyelak’i roso atiku,
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..

Kembang sing tak tandur rong puluh taun kepungkur,
Urip mulyo senadyan atiku ajur..
Rino tak sirami wengi ra kendat memuji,
Nanging aku ra klakon biso nduweni..

Tak lilakno senadyan abot batinku,
Wis pinesti dadi garising uripku..
Senadyan ra biso nyelak’i roso tresnaku,
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..
Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: szkbuwcq]
[ar: Nogling S]
[ti: Pager Ayu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:01.03]Pager Ayu
[00:27.03]Versi : Nogling S.
[00:30.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]Ngapuranen yen durung biso nemoni,
[00:42.87]Lan ugo ora mergo aku wis lali..
[00:49.91]Tresno sing neng ati ki isih tetep tak ugemi,
[00:57.16]Nganti suk kapan aku ra bakal lali..
[01:03.90]
[01:06.03]Abot sanggane lakon katresnanku,
[01:13.81]Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu..
[01:20.88]Senadyan ra biso nyelak’i roso atiku,
[01:27.63]Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..
[01:34.27]
[01:41.30]Kembang sing tak tandur rong puluh taun kepungkur,
[01:48.28]Urip mulyo senadyan atiku ajur..
[01:55.72]
[02:02.15]Rino tak sirami wengi ra kendat memuji,
[02:09.00]Nanging aku ra klakon biso nduweni..
[02:18.29]Tak lilakno senadyan abot batinku,
[02:25.84]Wis pinesti dadi garising uripku..
[02:32.77]Senadyan ra biso nyelak’i roso tresnaku,
[02:39.66]Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..
[02:46.22]
[02:49.22]==nogling s, pager ayu==
[03:07.06]
[03:10.06]>>>
[03:11.06]>>
[03:12.06]>
[03:13.06]Abot sanggane lakon katresnanku,
[03:20.77]Bebasan nggayuh lintang langit sap pitu..
[03:27.37]Senadyan ra biso nyelak’i roso atiku,
[03:34.18]Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..
[03:40.80]
[03:48.13]Kembang sing tak tandur rong puluh taun kepungkur,
[03:54.90]Urip mulyo senadyan atiku ajur..
[04:02.19]
[04:08.16]Rino tak sirami wengi ra kendat memuji,
[04:15.10]Nanging aku ra klakon biso nduweni..
[04:23.95]Tak lilakno senadyan abot batinku,
[04:32.30]Wis pinesti dadi garising uripku..
[04:39.13]Senadyan ra biso nyelak’i roso tresnaku,
[04:45.81]Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..
[04:52.42]Aku ra bakal nglanggar pagering ayu..
[04:59.11]
————–
Preview:

Buruh Pabrik

Nogling_5
Versi: Nogling

“dulur, koyo’ ngene rasane dadi wong cilik,
kepengen sekolah duwur, nanging ora enek duwit,
ngalor ngidul nggolek penggawean,nanging kabeh podo nampik,
akhire aku mung nrimo nasib dulur, dadi buruh pabrik”

Isuk isuk senadyan moto isih ngantuk,
Dandan keren minyak wangi baju masuk,
BUdhal kerjo tumpakanku montor remuk,
Buruh pabrik nggolek’i sego sak puluk..

Wanci sore srengengene ono kulon,
Mulih kerjo sak konco podo geguyon,
Senajan sesuk bayarane durung maton,
Sing penting keno kanggo nyarutang bumbon..

Bareng bengi aku nonton layar tivi,
Ono kabar songko pakar ekonomi,
Negaraku saiki lagi resesi,
Tanpo sangu buruh pabrik dipecati..

Aku bingung nggonku golek keadilan,
Anak bojo butuh sandang butuh pangan,
Bareng sambat neng ngarepe kantor dewan,
Malah aku dipenthungi koyo’ kewan..

reff:
Isuk isuk senadyan moto isih ngantuk,
Dandan keren minyak wangi baju masuk,
BUdhal kerjo tumpakanku montor remuk,
Buruh pabrik nggolek’i sego sak puluk..

Bareng bengi aku nonton layar tivi,
Ono kabar songko pakar ekonomi,
Negaraku saiki lagi resesi,
Tanpo sangu buruh pabrik dipecati..

Aku bingung nggonku golek keadilan,
Anak bojo butuh sandang butuh pangan,
Bareng sambat neng ngarepe kantor dewan,
Malah aku dipenthungi koyo’ kewan..

Buruh pabrik bingung golek keadilan,
Buruh pabrik butuh sandang butuh pangan,
Bareng sambat neng ngarepe kantor dewan,
Buruh pabrik dipenthungi koyo’ kewan..

Buruh pabrik bingung golek keadilan,
Buruh pabrik butuh sandang butuh pangan,
Bareng sambat neng ngarepe kantor dewan,
Buruh pabrik dipenthungi koyo’ kewan..
——————
[ver: lyrics]
[id: uvvcqqcq]
[ar: Nogling]
[ti: Buruh Pabrik]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.40]Buruh Pabrik (nogling)
[00:04.40]
[00:06.40]>
[00:07.40]”dulur, koyo’ ngene rasane dadi wong cilik,
[00:12.43]kepengen sekolah duwur, nanging ora enek duwit,
[00:16.92]ngalor ngidul nggolek penggawean,
[00:19.81]nanging kabeh podo nampik,
[00:22.44]akhire aku mung nrimo nasib dulur,
[00:25.38]dadi buruh pabrik”
[00:27.86]
[00:31.19]Isuk isuk senadyan moto isih ngantuk,
[00:37.52]Dandan keren minyak wangi baju masuk,
[00:43.65]Budhal kerjo tumpakanku montor remuk,
[00:49.72]Buruh pabrik nggolek’i sego sak puluk..
[00:56.54]Wanci sore srengengene ono kulon,
[01:02.06]Mulih kerjo sak konco podo geguyon,
[01:07.84]Senajan sesuk bayarane durung maton,
[01:14.68]Sing penting keno kanggo nyarutang bumbon..
[01:20.21]
[01:27.38]Bareng bengi aku nonton layar tivi,
[01:32.49]Ono kabar songko pakar ekonomi,
[01:39.28]Negaraku saiki lagi resesi,
[01:45.40]Tanpo sangu buruh pabrik dipecati..
[01:50.86]
[01:58.55]Aku bingung nggonku golek keadilan,
[02:03.76]Anak bojo butuh sandang butuh pangan,
[02:10.39]Bareng sambat neng ngarepe kantor dewan,
[02:16.45]Malah aku dipenthungi koyo’ kewan..
[02:21.87]
[02:24.97]==nogling, buruh pabrik==
[02:41.97]
[02:44.97]>>>
[02:45.97]>>
[02:46.97]>
[02:47.97]Isuk isuk senadyan moto isih ngantuk,
[02:53.06]Dandan keren minyak wangi baju masuk,
[02:59.53]Budhal kerjo tumpakanku montor remuk,
[03:05.92]Buruh pabrik nggolek’i sego sak puluk..
[03:11.44]
[03:18.40]Bareng bengi aku nonton layar tivi,
[03:24.23]Ono kabar songko pakar ekonomi,
[03:30.57]Negaraku saiki lagi resesi,
[03:36.15]Tanpo sangu buruh pabrik dipecati..
[03:42.44]
[03:49.59]Aku bingung nggonku golek keadilan,
[03:55.86]Anak bojo butuh sandang butuh pangan,
[04:01.70]Bareng sambat neng ngarepe kantor dewan,
[04:08.06]Malah aku dipenthungi koyo’ kewan..
[04:14.28]Buruh pabrik bingung golek keadilan,
[04:20.45]Buruh pabrik butuh sandang butuh pangan,
[04:26.41]Bareng sambat neng ngarepe kantor dewan,
[04:32.67]Buruh pabrik dipenthungi koyo’ kewan..
[04:38.94]Buruh pabrik bingung golek keadilan,
[04:45.18]Buruh pabrik butuh sandang butuh pangan,
[04:51.29]Bareng sambat neng ngarepe kantor dewan,
[04:57.31]Buruh pabrik dipenthungi koyo’ kewan..
[05:03.15]
————-
Preview: