Nggih Kirangan

Nomo-Koeswoyo
Versi: No Koes

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Pancen bener cah saiki wis jamane)
(Podho ra karuan..)

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Aku takon apik apik mbok wangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Aku ora guyon yo le wangsulono)
(Sing tenanan..)

reff:
Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Pancen bener cah saiki wis jamane)
(Podho ra karuan..)

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)

(Aku takon apik apik mbok wangsuli)
(Nggih kirangan..)
(Aku ora guyon yo le wangsulono)
(Sing tenanan..)

Le sopo kuwi,
(Nggih kirangan..)
Le aku takon,
(Nggih kirangan..)
—————
[ver: lyrics]
[id: bioasqcc]
[ar: No Koes]
[ti: Nggih Kirangan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:08]
[00:01.42]Nggih Kirangan (no koes)
[00:06.42]
[00:08.42]Le sopo kuwi,
[00:11.58](Nggih kirangan..)
[00:15.00]Le aku takon,
[00:18.74](Nggih kirangan..)
[00:22.53](Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
[00:26.57](Nggih kirangan..)
[00:30.57](Pancen bener cah saiki wis jamane)
[00:33.98](Podho ra karuan..)
[00:38.85]Le sopo kuwi,
[00:41.58](Nggih kirangan..)
[00:45.93]Le aku takon,
[00:48.92](Nggih kirangan..)
[00:52.34](Aku takon apik apik mbok wangsuli)
[00:56.26](Nggih kirangan..)
[01:00.12](Aku ora guyon yo le wangsulono)
[01:03.47](Sing tenanan..)
[01:07.09]
[01:34.25]>>>
[01:35.25]>>
[01:36.25]>
[01:37.25]Le sopo kuwi,
[01:40.55](Nggih kirangan..)
[01:44.72]Le aku takon,
[01:47.82](Nggih kirangan..)
[01:51.27](Cah saiki ditakoni mung mangsuli)
[01:55.18](Nggih kirangan..)
[01:59.04](Pancen bener cah saiki wis jamane)
[02:02.57](Podho ra karuan..)
[02:07.43]Le sopo kuwi,
[02:09.86](Nggih kirangan..)
[02:14.34]Le aku takon,
[02:17.45](Nggih kirangan..)
[02:20.93](Aku takon apik apik mbok wangsuli)
[02:24.72](Nggih kirangan..)
[02:28.52](Aku ora guyon yo le wangsulono)
[02:31.88](Sing tenanan..)
[02:36.42]Le sopo kuwi,
[02:39.34](Nggih kirangan..)
[02:43.70]Le aku takon,
[02:46.44](Nggih kirangan..)
[02:50.23]
————–
Preview:

Advertisements

Mendat Mendut

Ciptaan : No Koes
Vokal : No Koes
Produksi : ??

Ndut mendut mendat mentul,
Yen kepenak mendat-mendut
Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul

Wir kiwir kowar kiwir,
Yen wis pedhot jo dipikir
Wir kiwir kowar kiwir,
Awak ijen gampang mampir

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Ndut mendut mendat mentul,
Yen kepenak mendat-mendut
Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul

Wir kiwir kowar kiwir,
Yen wis pedhot jo dipikir
Wir kiwir kowar kiwir,
Awak ijen gampang mampir

Ndut endut enak rasane,
Ojo lali anak bojone
Wir kiwir suwek pinggire,
Awak ijen gampang gole’e

reff :
Ndut mendut mendat mentul,
Yen kepenak mendat-mendut
Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul

Wir kiwir kowar kiwir,
Yen wis pedhot jo dipikir
Wir kiwir kowar kiwir,
Awak ijen gampang mampir

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

Ndut endut mendat mentul,
Ngan ra mangan asal ngumpul
Ndut endut enak rasane,
Ati ayem cedhak bojone

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=A11SyxpXzV8

[ver: lyric]
[id: puwiocsp]
[ar: No Koes]
[ti: Mendat Mendut]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:50]
[00:02.20]Mendat Mendut
[00:10.20]Versi : No Koes
[00:12.20]
[00:14.20]***
[00:15.20]**
[00:16.20]*
[00:17.73]Ndut mendut mendat mentul,
[00:21.32]Yen kepenak mendat-mendut
[00:25.17]Ndut endut mendat mentul,
[00:28.67]Ngan ra mangan asal ngumpul
[00:32.36]Wir kiwir kowar kiwir,
[00:35.43]Yen wis pedhot jo dipikir
[00:39.55]Wir kiwir kowar kiwir,
[00:42.36]Awak ijen gampang mampir
[00:45.93]Ndut endut mendat mentul,
[00:49.49]Ngan ra mangan asal ngumpul
[00:52.80]Ndut endut enak rasane,
[00:56.14]Ati ayem cedhak bojone
[01:01.20]Ndut mendut mendat mentul,
[01:04.68]Yen kepenak mendat-mendut
[01:08.74]Ndut endut mendat mentul,
[01:11.62]Ngan ra mangan asal ngumpul
[01:15.49]Wir kiwir kowar kiwir,
[01:18.50]Yen wis pedhot jo dipikir
[01:22.56]Wir kiwir kowar kiwir,
[01:25.90]Awak ijen gampang mampir
[01:29.15]Ndut endut enak rasane,
[01:32.31]Ojo lali anak bojone
[01:35.84]Wir kiwir suwek pinggire,
[01:39.37]Awak ijen gampang gole’e
[01:44.25]
[01:46.50]==no koes mendat mendut==
[02:22.07]
[02:24.69]***
[02:25.50]**
[02:26.32]*
[02:27.53]Ndut mendut mendat mentul,
[02:30.76]Yen kepenak mendat-mendut
[02:34.86]Ndut endut mendat mentul,
[02:37.92]Ngan ra mangan asal ngumpul
[02:41.82]Wir kiwir kowar kiwir,
[02:44.88]Yen wis pedhot jo dipikir
[02:48.98]Wir kiwir kowar kiwir,
[02:51.95]Awak ijen gampang mampir
[02:55.42]Ndut endut mendat mentul,
[02:58.55]Ngan ra mangan asal ngumpul
[03:02.24]Ndut endut enak rasane,
[03:05.42]Ati ayem cedhak bojone
[03:08.92]Ndut endut mendat mentul,
[03:12.18]Ngan ra mangan asal ngumpul
[03:15.74]Ndut endut enak rasane,
[03:19.36]Ati ayem cedhak bojone
[03:22.74]Ndut endut mendat mentul,
[03:26.14]Ngan ra mangan asal ngumpul
[03:29.68]Ndut endut enak rasane,
[03:32.87]Ati ayem cedhak bojone
[03:36.18]