Njaluk Pijet

Njaluk Pijet
Ciptaan : ??
Vokal : Agung Juanda & Rindi Safira
Produksi : Global?

Pr :
Ngisor nopo nduwur mas, mlumah nopo murep
Ayo gek ndang matur, ojo mung mencap-mencep
Pilih soko mburi mas, nopo soko ngarep
Gek ndang mbukak klambi yen ati sampean karep

Lk :
Lampune disumet dik, ben ra peteng ndedhet
Aku wis ra kuat, uwis rakuat ngempet
Aku wis kebelet dik, kepingin dipijet
Alon-alon wae, ra usah cepet-cepet

reff :

Pr :
Durung nyumet dimar, klosone kok wis digelar
Tanpa basa-basi, sampean mapan ning kamar

Lk :
Kene mlebu kene dik, aku wis ra sabar
Njalukku ra suwe, aku mung minta sebentar

Pr :
Duwet mung sak lembar, lagakmu ko saudagar
Ati iki samar, sampean ra gelem mbayar

Lk :
Senadyan sak lembar, nanging kuwi duwet dolar
Yen gelem tak lamar, tak tukokne becak anyar

reff :
kembali ke atas..ngisor nopo nduwur…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VDXfjh_mV0g

Advertisements