Nonong (nining)

Nining
Lirik Lagu Sanguturu ke-2050 Nonong
Versi: Nining

Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe
Nononge nambahi ayu, ayu ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane
Nononge yen mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh sayang..

reff :
Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe
Nononge nambahi ayu, ayu ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane
Nononge yen mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh sayang..

reff :
Nonong sing nonong, sopo sing nduwe
Nonong sing nonong, sing ayu dewe
Nononge nambahi ayu, ayu ayu dewe
Nononge nambahi manis, manis dewe..

Nonong sing nonong, dudu bathuk’e
Nonong sing nonong, larang regane
Nononge yen mesam-mesem, kabeh kangen
Nononge yen ngguyu merem, kabeh kabeh gelem..

Dasar ayu tetep ayu,
Nadyan nonong tambah ayu..
Dasar manis tetep manis,
Nadyan nonong tambah manis..

Nonong sing nonong, ngendi omahe
Nonong sing nonong, angel tandhinge
Sing nonong dudu bathuk’e, aduh aduh sayang
Sing nonong nyedhak’o mrene, aduh sayang..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Nining]
[ti: Nonong]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[id: nbaaiosz]
[00:01.19]Nonong – Nining
[00:31.19]
[00:34.19]>>>
[00:35.19]>>
[00:36.19]>
[00:37.19]Nonong sing nonong,
[00:39.48]sopo sing nduwe..
[00:42.56]Nonong sing nonong,
[00:44.87]sing ayu dewe..
[00:46.72]Nononge nambahi ayu,
[00:49.79]ayu ayu dewe..
[00:52.21]Nononge nambahi manis,
[00:55.39]manis dewe..
[00:59.60]Nonong sing nonong,
[01:01.92]dudu bathuk’e..
[01:04.77]Nonong sing nonong,
[01:07.45]larang regane
[01:09.31]Nononge yen mesam-mesem,
[01:12.43]kabeh kangen..
[01:14.85]Nononge yen ngguyu merem,
[01:18.71]kabeh kabeh gelem..
[01:22.49]Dasar ayu tetep ayu,
[01:27.22]Nadyan nonong
[01:29.61]tambah ayu..
[01:33.57]Dasar manis tetep manis,
[01:38.98]Nadyan nonong
[01:41.24]tambah manis..
[01:45.69]Nonong sing nonong,
[01:47.95]ngendi omahe..
[01:51.12]Nonong sing nonong,
[01:53.80]angel tandhinge..
[01:55.74]Sing nonong dudu bathuk’e,
[01:58.90]aduh aduh sayang..
[02:01.58]Sing nonong nyedhak’o mrene,
[02:05.25]aduh sayang..
[02:08.73]
[02:11.24]==nining, nonong==
[02:26.24]
[02:29.24]>>>
[02:30.24]>>
[02:31.24]>
[02:32.24]Nonong sing nonong,
[02:34.32]sopo sing nduwe..
[02:37.63]Nonong sing nonong,
[02:39.74]sing ayu dewe..
[02:41.91]Nononge nambahi ayu,
[02:44.91]ayu ayu dewe..
[02:47.44]Nononge nambahi manis,
[02:51.01]manis dewe..
[02:54.98]Nonong sing nonong,
[02:57.41]dudu bathuk’e..
[03:00.07]Nonong sing nonong,
[03:03.00]larang regane..
[03:04.19]Nononge yen mesam-mesem,
[03:07.79]kabeh kangen..
[03:10.66]Nononge yen ngguyu merem,
[03:14.15]kabeh kabeh gelem..
[03:18.24]Dasar ayu tetep ayu,
[03:23.17]Nadyan nonong
[03:24.52]tambah ayu..
[03:29.26]Dasar manis tetep manis,
[03:34.73]Nadyan nonong
[03:37.09]tambah manis..
[03:40.71]Nonong sing nonong,
[03:43.57]ngendi omahe..
[03:46.43]Nonong sing nonong,
[03:49.41]angel tandhinge..
[03:50.49]Sing nonong dudu bathuk’e,
[03:54.39]aduh aduh sayang..
[03:57.07]Sing nonong nyedhak’o mrene,
[04:00.79]aduh aduh sayang..
[04:04.54]
[04:07.21]==nonong, nining==
[04:21.43]
[04:24.43]>>>
[04:25.43]>>
[04:26.43]>
[04:27.43]Nonong sing nonong,
[04:29.85]sopo sing nduwe..
[04:32.92]Nonong sing nonong,
[04:35.58]sing ayu dewe..
[04:37.40]Nononge nambahi ayu,
[04:40.68]ayu ayu dewe..
[04:42.93]Nononge nambahi manis,
[04:46.34]manis dewe..
[04:50.60]Nonong sing nonong,
[04:52.37]dudu bathuk’e..
[04:56.19]Nonong sing nonong,
[04:58.66]larang regane..
[05:00.80]Nononge yen mesam-mesem,
[05:03.88]kabeh kangen..
[05:06.08]Nononge yen ngguyu merem,
[05:09.91]kabeh kabeh gelem..
[05:13.43]Dasar ayu tetep ayu,
[05:20.37]Nadyan nonong
[05:20.92]tambah ayu..
[05:26.59]Dasar manis tetep manis,
[05:32.12]Nadyan nonong
[05:32.74]tambah manis..
[05:38.48]Nonong sing nonong,
[05:39.46]ngendi omahe..
[05:43.88]Nonong sing nonong,
[05:45.25]angel tandhinge..
[05:48.81]Sing nonong dudu bathuk’e,
[05:50.66]aduh aduh sayang..
[05:54.33]Sing nonong nyedhak’o mrene,
[05:56.44]aduh sayang..
[06:00.73]
————-
Preview:

Advertisements

Tali Tresno

Ciptaan : ??
Vokal : ??
Produksi : ??

Ora kroso wis sewindu,
Sliramu brayan karo aku
Ning seprine yek durung duwe,
Bebaden kang nambah tuwining tresno

Nadyan pisan ora nate,
Sliramu ora melehake
Nanging uwis dadi sifat wanito,
Roso isin lan iwuh tetep ono

Pancen pancen nyoto,
Yen sliramu, satrio kang utomo
Nyatane tresnamu, marang aku, ora sudo
Lahir batin, jroning ati, ora gelo
Nadyan urip sabendino, lorolopo aku lilo

Ora kroso wis sewindu,
Sliramu brayan karo aku
Ning seprine yek durung duwe,
Bebaden kang nambah tuwining tresno

Nadyan pisan ora nate,
Sliramu ora melehake
Nanging uwis dadi sifat wanito,
Roso isin lan iwuh tetep ono

reff :
Pancen pancen nyoto,
Yen sliramu, satrio kang utomo
Nyatane tresnamu, marang aku, ora sudo
Lahir batin, jroning ati, ora gelo
Nadyan urip sabendino, lorolopo aku lilo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=qv1oXF2TbNw