Ndegel


Versi: Nining Sanjaya

Sebenere sampean niat beli,
Ngawin kula tujuane apa..

Wis dikawin sampean bli mikiri,
Kebutuhan sandang lan pangan..
Duh ndegel pisan..

reff:
Kula mekaya awan lan bengi,
Nggo nyukupi anak lan laki..

Apa bli isin,
Ning tangga lan kluarga..
Kakang ning umah,
Wong wadon mangkat usaha..

Wis dikawin sampean bli mikiri,
Kebutuhan sandang lan pangan..
Duh ndegel pisan..

reff:
Kula mekaya awan lan bengi,
Nggo nyukupi anak lan laki..

Apa bli isin,
Ning tangga lan kluarga..
Kakang ning umah,
Wong wadon mangkat usaha..

Sebenere sampean niat beli,
Ngawin kula tujuane apa..

Wis dikawin sampean bli mikiri,
Kebutuhan sandang lan pangan..

Perih Pisan


Versi: Nining Sanjaya

Nasib diri sing dialami,
Kaya nangis sejerone ngati..
Due laki wis ora perduli,
Batin sedih awan lan bengi..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

reff:
Impiane bakal bahagia,
Nanging akhire sengsara..

Mungkin takdir sing kuasa,
Kudu ngalami cecoba..
Muga kula diparingi,
Bisa nrima segalane..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

reff:
Impiane bakal bahagia,
Nanging akhire sengsara..

Mungkin takdir sing kuasa,
Kudu ngalami cecoba..
Muga kula diparingi,
Bisa nrima segalane..

Nasib diri sing dialami,
Kaya nangis sejerone ngati..
Due laki wis ora perduli,
Batin sedih awan lan bengi..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

1235