Perih Pisan


Versi: Nining Sanjaya

Nasib diri sing dialami,
Kaya nangis sejerone ngati..
Due laki wis ora perduli,
Batin sedih awan lan bengi..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

reff:
Impiane bakal bahagia,
Nanging akhire sengsara..

Mungkin takdir sing kuasa,
Kudu ngalami cecoba..
Muga kula diparingi,
Bisa nrima segalane..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

reff:
Impiane bakal bahagia,
Nanging akhire sengsara..

Mungkin takdir sing kuasa,
Kudu ngalami cecoba..
Muga kula diparingi,
Bisa nrima segalane..

Nasib diri sing dialami,
Kaya nangis sejerone ngati..
Due laki wis ora perduli,
Batin sedih awan lan bengi..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..
———————
[ver: lyrics]
[id: opunsuci]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Perih Pisan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:00.02]Perih Pisan
[00:00.02]by: Nining Sanjaya
[00:44.02]
[00:46.02]>>>
[00:47.02]>>
[00:48.02]>
[00:49.02]Nasib diri sing dialami,
[00:55.28]Kaya nangis sejerone ngati..
[01:02.39]Due laki wis ora perduli,
[01:08.30]Batin sedih awan lan bengi..
[01:15.44]
[01:22.33]Yen kelingan waktu semana,
[01:28.79]Kawin langka restu sing wong tua..
[01:36.31]Kien tega kakang nggawe lara,
[01:41.77]Perih pisan krasa ning jiwa..
[01:49.41]
[02:20.40]>>>
[02:21.40]>>
[02:22.40]>
[02:23.40]Impiane bakal bahagia,
[02:30.40]Nanging akhire sengsara..
[02:36.33]
[02:44.09]Mungkin takdir sing kuasa,
[02:50.54]Kudu ngalami cecoba..
[02:57.55]Muga kula diparingi,
[03:03.95]Bisa nrima segalane..
[03:10.79]
[03:13.07]Yen kelingan waktu semana,
[03:18.36]Kawin langka restu sing wong tua..
[03:25.82]Kien tega kakang nggawe lara,
[03:33.10]Perih pisan krasa ning jiwa..
[03:39.68]
[04:10.97]>>>
[04:11.97]>>
[04:12.97]>
[04:13.97]Impiane bakal bahagia,
[04:19.99]Nanging akhire sengsara..
[04:26.26]
[04:34.08]Mungkin takdir sing kuasa,
[04:40.04]Kudu ngalami cecoba..
[04:47.00]Muga kula diparingi,
[04:53.21]Bisa nrima segalane..
[05:00.22]
[05:02.07]Nasib diri sing dialami,
[05:08.11]Kaya nangis sejerone ngati..
[05:15.31]Due laki wis ora perduli,
[05:21.09]Batin sedih awan lan bengi..
[05:28.42]
[05:35.99]Yen kelingan waktu semana,
[05:41.71]Kawin langka restu sing wong tua..
[05:49.16]Kien tega kakang nggawe lara,
[05:54.88]Perih pisan krasa ning jiwa..
[06:02.70]
—————
Preview:

Advertisements

Melas (Cipas)


Versi: Nining Sanjaya

Wong loro pada demene,
Mung sayang langka jodone..

Najan kakang wis due ganti,
Nanging cinta bli bisa mari..
Ho ho ho hoho..

reff:
Cinta seputih kapas,
Wong demen rasane melas..

Batin lara bli krasa,
Ngrungu anane beda..
Kecewa katon ning mata,
Nyawang sampean ning pelaminan..

Najan kakang wis due ganti,
Nanging cinta bli bisa mari..
Ho ho ho hoho..

reff:
Cinta seputih kapas,
Wong demen rasane melas..

Batin lara bli krasa,
Ngrungu anane beda..
Kecewa katon ning mata,
Nyawang sampean ning pelaminan..

Wong loro pada demene,
Mung sayang langka jodone..

Najan kakang wis due ganti,
Nanging cinta bli bisa mari..
Ho ho ho hoho..
———————
[ver: lyrics]
[id: cvzossci]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Melas (Cipas)]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:20]
[00:00.04]Melas (Cipas)
[00:00.04]by: Nining Sanjaya
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Wong loro pada demene,
[00:37.19]Mung sayang langka jodone..
[00:43.89]
[00:53.23]Najan kakang wis due ganti,
[00:59.20]Nanging cinta bli bisa mari..
[01:05.47]Ho ho ho hoho..
[01:09.33]
[01:51.04]>>>
[01:52.04]>>
[01:53.04]>
[01:54.04]Cinta seputih kapas,
[02:00.68]Wong demen rasane melas..
[02:07.13]
[02:15.87]Batin lara bli krasa,
[02:22.58]Ngrungu anane beda..
[02:28.78]Kecewa katon ning mata,
[02:35.32]Nyawang sampean ning pelaminan..
[02:42.28]
[02:45.08]Najan kakang wis due ganti,
[02:50.57]Nanging cinta bli bisa mari..
[02:57.34]Ho ho ho hoho..
[03:00.64]
[03:41.04]>>>
[03:42.04]>>
[03:43.04]>
[03:44.04]Cinta seputih kapas,
[03:51.44]Wong demen rasane melas..
[03:58.03]
[04:06.81]Batin lara bli krasa,
[04:13.45]Ngrungu anane beda..
[04:19.90]Kecewa katon ning mata,
[04:26.19]Nyawang sampean ning pelaminan..
[04:33.14]
[04:35.62]Wong loro pada demene,
[04:42.01]Mung sayang langka jodone..
[04:48.29]
[04:57.92]Najan kakang wis due ganti,
[05:04.07]Nanging cinta bli bisa mari..
[05:10.59]Ho ho ho hoho..
[05:14.00]
————-
Preview:

Kesengsem (nining sanjaya)


Versi: Nining Sanjaya

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..
———————
[ver: lyrics]
[id: ciwuqkci]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Kesengsem]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.03]Kesengsem
[00:00.03]by: Nining Sanjaya
[00:50.03]
[00:52.63]>>>
[00:53.63]>>
[00:54.63]>
[00:55.63]Najan ketemu sepisan,
[01:00.73]Kulane dadi kelingan..
[01:07.18]Sampe kapan kebayang-bayang,
[01:14.87]Kakang sing dadi pujaan..
[01:19.53]
[01:26.05]Wis bli tahan inget meseme,
[01:32.39]Gemuyu dekok pipine..
[01:37.92]Apa kien arane demen,
[01:45.25]Ning ati kula kesengsem..
[01:50.09]
[02:25.47]>>>
[02:26.47]>>
[02:27.47]>
[02:28.47]Kang tulung ngerti kula,
[02:34.49]Kulane wis pengen barengan..
[02:40.03]
[02:50.02]Ting bating langka jodoh,
[02:55.37]Wis bagen pujare mengko..
[03:01.39]Ibarat wong meteng,
[03:05.24]Nyidam wulan..
[03:07.54]
[03:10.21]Wis bli tahan inget meseme,
[03:15.55]Gemuyu dekok pipine..
[03:21.20]Apa kien arane demen,
[03:28.53]Ning ati kula kesengsem..
[03:33.50]
[04:08.57]>>>
[04:09.57]>>
[04:10.57]>
[04:11.57]Kang tulung ngerti kula,
[04:17.72]Kulane wis pengen barengan..
[04:23.24]
[04:32.44]Ting bating langka jodoh,
[04:38.65]Wis bagen pujare mengko..
[04:44.49]Ibarat wong meteng,
[04:48.33]Nyidam wulan..
[04:50.88]
[04:53.37]Najan ketemu sepisan,
[04:58.15]Kulane dadi kelingan..
[05:04.49]Sampe kapan kebayang-bayang,
[05:12.12]Kakang sing dadi pujaan..
[05:16.66]
[05:23.99]Wis bli tahan inget meseme,
[05:29.64]Gemuyu dekok pipine..
[05:34.91]Apa kien arane demen,
[05:42.50]Ning ati kula kesengsem..
[05:47.47]
————–
Preview:

Bli Mungkin Dadi Siji

Nining-Sanjaya_3
Versi: Nining Sanjaya

Lara ning jero ati,
Bli mungkin bisa mari..
Lara ning jero dada,
Bli mungkin bisa sirna..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..

reff:
Bagen tek pendem rasane kula,
Bagen tek hapus cintane kula..

Mungkin suratan uripe kula,
Cintane kula ora laksana..
Najan batin kula menderita,
Pasrah jiwa klawan raga..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..

reff:
Bagen tek pendem rasane kula,
Bagen tek hapus cintane kula..

Mungkin suratan uripe kula,
Cintane kula ora laksana..
Najan batin kula menderita,
Pasrah jiwa klawan raga..

Lara ning jero ati,
Bli mungkin bisa mari..
Lara ning jero dada,
Bli mungkin bisa sirna..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pkksqwcu]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Bli Mungkin Dadi Siji]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:11]
[00:00.04]Bli Mungkin Dadi Siji
[00:00.04]by: Nining Sanjaya
[00:42.04]
[00:44.04]>>>
[00:45.04]>>
[00:46.04]>
[00:47.04]Lara ning jero ati,
[00:50.13]Bli mungkin bisa mari..
[00:53.42]Lara ning jero dada,
[00:56.60]Bli mungkin bisa sirna..
[01:01.13]
[01:15.09]Salah kulane apa,
[01:18.00]Dosa kulane apa..
[01:21.43]Ndemeni sampean,
[01:24.35]Sing wis duwe rabi..
[01:29.20]Bli mungkin dadi siji..
[01:34.43]
[02:20.95]>>>
[02:21.95]>>
[02:22.95]>
[02:23.95]Bagen tek pendem rasane kula,
[02:30.18]Bagen tek hapus cintane kula..
[02:36.57]
[02:47.20]Mungkin suratan uripe kula,
[02:53.06]Cintane kula ora laksana..
[02:59.47]Najan batin kula menderita,
[03:05.83]Pasrah jiwa klawan raga..
[03:12.23]
[03:14.06]Salah kulane apa,
[03:17.38]Dosa kulane apa..
[03:20.52]Ndemeni sampean,
[03:23.94]Sing wis duwe rabi..
[03:27.86]Bli mungkin dadi siji..
[03:33.78]
[04:20.80]>>>
[04:21.80]>>
[04:22.80]>
[04:23.80]Bagen tek pendem rasane kula,
[04:29.71]Bagen tek hapus cintane kula..
[04:36.05]
[04:46.69]Mungkin suratan uripe kula,
[04:52.67]Cintane kula ora laksana..
[04:58.94]Najan batin kula menderita,
[05:05.30]Pasrah jiwa klawan raga..
[05:11.71]
[05:13.50]Lara ning jero ati,
[05:17.31]Bli mungkin bisa mari..
[05:20.28]Lara ning jero dada,
[05:23.21]Bli mungkin bisa sirna..
[05:27.39]
[05:41.82]Salah kulane apa,
[05:44.56]Dosa kulane apa..
[05:48.09]Ndemeni sampean,
[05:51.21]Sing wis duwe rabi..
[05:56.00]Bli mungkin dadi siji..
[06:01.03]
————–
Preview:

Weruh Kartune

Nining-Sanjaya_2
Versi: Nining Sanjaya

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Mung modal tampang..

Manis omonge pinter ngerayu,
Akeh wong wadon lara atine..
Yen wis kelakon ngisep madune,
Bli due salah diputus cinta..
Wis aja marek marek maning duh kakang..

reff:
Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..

Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..
Sekien kakang marek ning kula,
Ngobral janji idih bli sudi..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..
Wis aja marek marek maning duh kakang..

reff:
Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..

Lagi nembe kenal pertama demenan,
Romantis lan sopan..
Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
Gawe bli tahan..
Sekien kakang marek ning kula,
Ngobral janji idih bli sudi..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Sebab sun weruh kartune sampean..
Wong lanang ganteng,
Pengobral cinta..

Wis aja marek marek maning duh kakang,
Wis aja marek marek maning..
Wis aja marek marek maning duh kakang,
Wis aja marek marek maning..
——————
[ver: lyrics]
[id: uscnqbcu]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Weruh Kartune]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:16]
[00:00.03]Weruh Kartune
[00:00.03]by: Nining Sanjaya
[00:40.03]
[00:42.03]>>>
[00:43.03]>>
[00:44.03]>
[00:45.03]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[00:49.13]Sebab sun weruh kartune sampean..
[00:55.48]Wong lanang ganteng,
[00:58.92]Pengobral cinta..
[01:01.88]
[01:09.00]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[01:13.24]Sebab sun weruh kartune sampean..
[01:19.55]Wong lanang ganteng,
[01:23.27]Mung modal tampang..
[01:26.27]Manis omonge pinter ngerayu,
[01:32.74]Akeh wong wadon lara atine..
[01:39.33]Yen wis kelakon ngisep madune,
[01:45.70]Bli due salah diputus cinta..
[01:52.62]Wis aja marek marek maning duh kakang..
[01:58.34]
[02:35.05]>>>
[02:36.05]>>
[02:37.05]>
[02:38.05]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[02:41.81]Romantis lan sopan..
[02:46.17]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[02:49.58]Gawe bli tahan..
[02:53.42]
[03:07.00]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[03:10.53]Romantis lan sopan..
[03:15.19]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[03:18.79]Gawe bli tahan..
[03:22.59]Sekien kakang marek ning kula,
[03:28.12]Ngobral janji idih bli sudi..
[03:35.52]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[03:40.12]Sebab sun weruh kartune sampean..
[03:46.40]Wong lanang ganteng,
[03:49.97]Pengobral cinta..
[03:53.12]Wis aja marek marek maning duh kakang..
[03:58.80]
[04:35.02]>>>
[04:36.02]>>
[04:37.02]>
[04:38.02]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[04:41.69]Romantis lan sopan..
[04:46.17]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[04:49.72]Gawe bli tahan..
[04:53.64]
[05:06.88]Lagi nembe kenal pertama demenan,
[05:10.81]Romantis lan sopan..
[05:15.17]Sewulan rong wulan sampe telung wulan,
[05:19.08]Gawe bli tahan..
[05:22.88]Sekien kakang marek ning kula,
[05:28.40]Ngobral janji idih bli sudi..
[05:35.69]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[05:40.41]Sebab sun weruh kartune sampean..
[05:46.58]Wong lanang ganteng,
[05:50.31]Pengobral cinta..
[05:54.47]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[05:58.01]Wis aja marek marek maning..
[06:00.64]Wis aja marek marek maning duh kakang,
[06:03.99]Wis aja marek marek maning..
[06:07.41]
————
Preview:

Pisahan Bae

Nining-Sanjaya_1
Versi: Nining Sanjaya

Semene emane semene sayange,
Tapi angger bae ngomong kasar bae..
Yen balik begadang ambune minuman,
Tanpa disadari wani nangani..

Aja gawe kesel aja gawe mengkel,
Nembe bisa usaha arep selewa-lewa..
Yen dielingaken anggepe nyewoti,
Dasar wong lanang bli ngarti-ngarti..

reff:
Mau kula menyadari,
Sekien wis ora sudi..

Bengen kula masih nrima,
Sekien wis ora suka..
Lamun sifate langka roba-robae,
Kula rela pisahan bae..

Aja gawe kesel aja gawe mengkel,
Nembe bisa usaha arep selewa-lewa..
Yen dielingaken anggepe nyewoti,
Dasar wong lanang bli ngarti-ngarti..

reff:
Mau kula menyadari,
Sekien wis ora sudi..

Bengen kula masih nrima,
Sekien wis ora suka..
Lamun sifate langka roba-robae,
Kula rela pisahan bae..

Semene emane semene sayange,
Tapi angger bae ngomong kasar bae..
Yen balik begadang ambune minuman,
Tanpa disadari wani nangani..

Aja gawe kesel aja gawe mengkel,
Nembe bisa usaha arep selewa-lewa..
Yen dielingaken anggepe nyewoti,
Dasar wong lanang bli ngarti-ngarti..
—————–
[ver: lyrics]
[id: knqvusch]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Pisahan Bae]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:40]
[00:00.01]Pisahan Bae
[00:00.01]by: Nining Sanjaya
[00:27.01]
[00:29.01]>>>
[00:30.01]>>
[00:31.01]>
[00:32.01]Semene emane
[00:35.64]semene sayange,
[00:38.82]Tapi angger bae
[00:42.14]ngomong kasar bae..
[00:45.94]Yen balik begadang
[00:49.13]ambune minuman,
[00:52.44]Tanpa disadari
[00:55.82]wani nangani..
[00:59.32]
[01:13.00]Aja gawe kesel
[01:15.82]aja gawe mengkel,
[01:18.69]Nembe bisa usaha
[01:22.26]arep selewa-lewa..
[01:25.89]Yen dielingaken
[01:28.70]anggepe nyewoti,
[01:32.38]Dasar wong lanang
[01:35.64]bli ngarti-ngarti..
[01:39.82]
[02:18.77]>>>
[02:19.77]>>
[02:20.77]>
[02:21.77]Mau kula menyadari,
[02:28.15]Sekien wis ora sudi..
[02:34.58]
[02:50.02]Bengen kula masih nrima,
[02:55.93]Sekien wis ora suka..
[03:03.25]Lamun sifate
[03:05.75]langka roba-robae,
[03:09.24]Kula rela pisahan bae..
[03:16.06]
[03:17.74]Aja gawe kesel
[03:20.81]aja gawe mengkel,
[03:23.56]Nembe bisa usaha
[03:27.25]arep selewa-lewa..
[03:30.69]Yen dielingaken
[03:33.99]anggepe nyewoti,
[03:37.55]Dasar wong lanang
[03:40.18]bli ngarti-ngarti..
[03:44.62]
[04:23.79]>>>
[04:24.79]>>
[04:25.79]>
[04:26.79]Mau kula menyadari,
[04:33.09]Sekien wis ora sudi..
[04:39.72]
[04:54.85]Bengen kula masih nrima,
[05:01.03]Sekien wis ora suka..
[05:08.10]Lamun sifate
[05:10.72]langka roba-robae,
[05:14.60]Kula rela pisahan bae..
[05:22.15]Semene emane
[05:25.56]semene sayange,
[05:29.01]Tapi angger bae
[05:32.31]ngomong kasar bae..
[05:35.94]Yen balik begadang
[05:39.25]ambune minuman,
[05:42.57]Tanpa disadari
[05:45.76]wani nangani..
[05:49.25]
[06:02.75]Aja gawe kesel
[06:05.75]aja gawe mengkel,
[06:08.76]Nembe bisa usaha
[06:12.37]arep selewa-lewa..
[06:15.82]Yen dielingaken
[06:19.07]anggepe nyewoti,
[06:22.44]Dasar wong lanang
[06:25.26]bli ngarti-ngarti..
[06:29.75]
————
Preview:

Cinta Disered Sered

Nining-Sanjaya
Versi: Nining Sanjaya

Pertama kita kenalan,
Akhire kita janjian..
Wong loro janji setia,
Bli bakal gawe sulaya..

Sekien kakang ngingkari,
Ternyata janji bli bukti..
Ning kula tega nyakiti,
Kecewa lara ning ati..

reff:
Pirang wulan ditinggalaken,
Karo kula kaya wis ora demen..

Yen bli suka coba ngomonga,
Aja sampe kula ditambang dawa..
Tuku klasa ning desa plered,
Cinta kula ning kakang disered sered..

Sekien kakang ngingkari,
Ternyata janji bli bukti..
Ning kula tega nyakiti,
Kecewa lara ning ati..

reff:
Pirang wulan ditinggalaken,
Karo kula kaya wis ora demen..

Yen bli suka coba ngomonga,
Aja sampe kula ditambang dawa..
Tuku klasa ning desa plered,
Cinta kula ning kakang disered sered..

Pertama kita kenalan,
Akhire kita janjian..
Wong loro janji setia,
Bli bakal gawe sulaya..

Sekien kakang ngingkari,
Ternyata janji bli bukti..
Ning kula tega nyakiti,
Kecewa lara ning ati..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ncibszch]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Cinta Disered Sered]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:51]
[id: qliluocv]
[00:01.01]Cinta Disered Sered
[00:01.01]by: Nining Sanjaya
[00:35.01]
[00:37.01]>>>
[00:38.01]>>
[00:39.01]>
[00:40.01]Pertama kita kenalan,
[00:46.14]Akhire kita janjian..
[00:53.10]Wong loro janji setia,
[00:59.82]Bli bakal gawe sulaya..
[01:05.73]
[01:13.05]Sekien kakang ngingkari,
[01:19.54]Ternyata janji bli bukti..
[01:26.23]Ning kula tega nyakiti,
[01:33.07]Kecewa lara ning ati..
[01:39.30]
[02:05.06]>>>
[02:06.06]>>
[02:07.06]>
[02:08.06]Pirang wulan ditinggalaken,
[02:14.51]Karo kula
[02:16.76]kaya wis ora demen..
[02:20.68]
[02:28.71]Yen bli suka
[02:32.48]coba ngomonga,
[02:36.16]Aja sampe
[02:38.53]kula ditambang dawa..
[02:42.92]Tuku klasa
[02:45.03]ning desa plered,
[02:48.70]Cinta kula ning kakang
[02:52.99]disered sered..
[02:55.73]
[02:58.12]Sekien kakang ngingkari,
[03:04.23]Ternyata janji bli bukti..
[03:11.00]Ning kula tega nyakiti,
[03:17.72]Kecewa lara ning ati..
[03:23.93]
[03:50.06]>>>
[03:51.06]>>
[03:52.06]>
[03:53.06]Pirang wulan ditinggalaken,
[03:59.18]Karo kula
[04:01.24]kaya wis ora demen..
[04:05.28]
[04:14.37]Yen bli suka
[04:17.34]coba ngomonga,
[04:20.71]Aja sampe
[04:23.61]kula ditambang dawa..
[04:27.91]Tuku klasa
[04:29.71]ning desa plered,
[04:33.33]Cinta kula ning kakang
[04:37.50]disered sered..
[04:40.86]
[04:42.85]Pertama kita kenalan,
[04:49.19]Akhire kita janjian..
[04:55.97]Wong loro janji setia,
[05:02.38]Bli bakal gawe sulaya..
[05:08.85]
[05:16.33]Sekien kakang ngingkari,
[05:22.48]Ternyata janji bli bukti..
[05:29.25]Ning kula tega nyakiti,
[05:35.91]Kecewa lara ning ati..
[05:41.70]
————-
Preview: