Bli Mungkin Dadi Siji

Nining-Sanjaya_3
Versi: Nining Sanjaya

Lara ning jero ati,
Bli mungkin bisa mari..
Lara ning jero dada,
Bli mungkin bisa sirna..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..

reff:
Bagen tek pendem rasane kula,
Bagen tek hapus cintane kula..

Mungkin suratan uripe kula,
Cintane kula ora laksana..
Najan batin kula menderita,
Pasrah jiwa klawan raga..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..

reff:
Bagen tek pendem rasane kula,
Bagen tek hapus cintane kula..

Mungkin suratan uripe kula,
Cintane kula ora laksana..
Najan batin kula menderita,
Pasrah jiwa klawan raga..

Lara ning jero ati,
Bli mungkin bisa mari..
Lara ning jero dada,
Bli mungkin bisa sirna..

Salah kulane apa,
Dosa kulane apa..
Ndemeni sampean,
Sing wis duwe rabi..
Bli mungkin dadi siji..
——————-
[ver: lyrics]
[id: pkksqwcu]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Bli Mungkin Dadi Siji]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:11]
[00:00.04]Bli Mungkin Dadi Siji
[00:00.04]by: Nining Sanjaya
[00:42.04]
[00:44.04]>>>
[00:45.04]>>
[00:46.04]>
[00:47.04]Lara ning jero ati,
[00:50.13]Bli mungkin bisa mari..
[00:53.42]Lara ning jero dada,
[00:56.60]Bli mungkin bisa sirna..
[01:01.13]
[01:15.09]Salah kulane apa,
[01:18.00]Dosa kulane apa..
[01:21.43]Ndemeni sampean,
[01:24.35]Sing wis duwe rabi..
[01:29.20]Bli mungkin dadi siji..
[01:34.43]
[02:20.95]>>>
[02:21.95]>>
[02:22.95]>
[02:23.95]Bagen tek pendem rasane kula,
[02:30.18]Bagen tek hapus cintane kula..
[02:36.57]
[02:47.20]Mungkin suratan uripe kula,
[02:53.06]Cintane kula ora laksana..
[02:59.47]Najan batin kula menderita,
[03:05.83]Pasrah jiwa klawan raga..
[03:12.23]
[03:14.06]Salah kulane apa,
[03:17.38]Dosa kulane apa..
[03:20.52]Ndemeni sampean,
[03:23.94]Sing wis duwe rabi..
[03:27.86]Bli mungkin dadi siji..
[03:33.78]
[04:20.80]>>>
[04:21.80]>>
[04:22.80]>
[04:23.80]Bagen tek pendem rasane kula,
[04:29.71]Bagen tek hapus cintane kula..
[04:36.05]
[04:46.69]Mungkin suratan uripe kula,
[04:52.67]Cintane kula ora laksana..
[04:58.94]Najan batin kula menderita,
[05:05.30]Pasrah jiwa klawan raga..
[05:11.71]
[05:13.50]Lara ning jero ati,
[05:17.31]Bli mungkin bisa mari..
[05:20.28]Lara ning jero dada,
[05:23.21]Bli mungkin bisa sirna..
[05:27.39]
[05:41.82]Salah kulane apa,
[05:44.56]Dosa kulane apa..
[05:48.09]Ndemeni sampean,
[05:51.21]Sing wis duwe rabi..
[05:56.00]Bli mungkin dadi siji..
[06:01.03]
————–
Preview:

Advertisements