Durung Milike

Nina-Yani
versi: Nina Yani

Kelingan sampean,
Waktu masih demenan..
Bengen tek sayangi,
Bengen tek urusi..
Sekien ning endi..

Ngomonge setia,
Bli bakal sulaya..
Bengen pernah janji,
Sayang ora bukti..
Sayang ora bukti..

reff:
Lawas ora ketemu,
Gawe ati kula rindu..
Langka kabare,
Seprene langka beritane..

Asal bisa nyawang,
Senajan mung seliwatan..
Aduh wong lanang,
Gawe sun kebayang-bayang..
Durung wangsane,
Lan durung milik jodone..

Ngomonge setia,
Bli bakal sulaya..
Bengen pernah janji,
Sayang ora bukti..
Sayang ora bukti..

reff:
Lawas ora ketemu,
Gawe ati kula rindu..
Langka kabare,
Seprene langka beritane..

Asal bisa nyawang,
Senajan mung seliwatan..
Aduh wong lanang,
Gawe sun kebayang-bayang..
Durung wangsane,
Lan durung milik jodone..

Ngomonge setia,
Bli bakal sulaya..
Bengen pernah janji,
Sayang ora bukti..
Sayang ora bukti..
————
[id: lipppica]
[ar: Nina Yani]
[ti: Durung Milike]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:01.06]Durung Milike – Nina Yani
[00:40.07]
[00:43.07]>>>
[00:44.07]>>
[00:45.07]>
[00:46.07]Kelingan sampean,
[00:49.10]Waktu masih demenan..
[00:52.37]Bengen tek sayangi,
[00:55.81]Bengen tek urusi..
[00:59.98]Sekien ning endi..
[01:04.77]
[01:10.93]Ngomonge setia,
[01:13.89]Bli bakal sulaya..
[01:17.10]Bengen pernah janji,
[01:21.31]Sayang ora bukti..
[01:25.21]Sayang ora bukti..
[01:30.62]
[02:05.08]>>>
[02:06.08]>>
[02:07.08]>
[02:08.08]Lawas ora ketemu,
[02:11.48]Gawe ati kula rindu..
[02:14.78]Langka kabare,
[02:17.43]Seprene langka beritane..
[02:21.22]
[02:28.37]Asal bisa nyawang,
[02:31.57]Senajan mung seliwatan..
[02:34.90]Aduh wong lanang,
[02:37.02]Gawe sun kebayang-bayang..
[02:41.06]Durung wangsane,
[02:43.99]Lan durung milik jodone..
[02:47.92]
[02:50.37]Ngomonge setia,
[02:52.80]Bli bakal sulaya..
[02:56.04]Bengen pernah janji,
[03:00.27]Sayang ora bukti..
[03:03.62]Sayang ora bukti..
[03:08.72]
[03:43.80]>>>
[03:44.80]>>
[03:45.80]>
[03:46.80]Lawas ora ketemu,
[03:50.34]Gawe ati kula rindu..
[03:53.95]Langka kabare,
[03:55.88]Seprene langka beritane..
[03:59.55]
[04:07.02]Asal bisa nyawang,
[04:10.07]Senajan mung seliwatan..
[04:13.62]Aduh wong lanang,
[04:16.17]Gawe sun kebayang-bayang..
[04:19.90]Durung wangsane,
[04:22.39]Lan durung milik jodone..
[04:26.18]
[04:28.59]Ngomonge setia,
[04:31.57]Bli bakal sulaya..
[04:35.30]Bengen pernah janji,
[04:38.90]Sayang ora bukti..
[04:42.25]Sayang ora bukti..
[04:47.11]
————
Preview:

Advertisements

Ngemut Asem

Ngemut Asem
Ciptaan : Wadi Oon
Vokal : Nina Yani
Produksi : MB Record

Bli kuat, kenang ngganteng rupane
Bli kuat, kenang bening matane
Yen disawang-sawang, yen dipandeng-pandeng
Klemecer kaya wong ngemut asem

Nembeke, kula demen wong lanang
Abote, kaya watu selumpang
Lunga ora kiyeng, dodok ora kiyeng
Mengkenen, rasane yen wong demen

reff :

Ati ora tahan, nyangga perasaan
Yen wis lagi kangen, pupu sesemuten

Lamun bli kelakon, tepung dadi siji
Sampe bumi pecah, ora arep laki

Nembeke, kula demen wong lanang
Abote, kaya watu selumpang
Lunga ora kiyeng, dodok ora kiyeng
Mengkenen, rasane yen wong demen

reff :

Ati ora tahan, nyangga perasaan
Yen wis lagi kangen, pupu sesemuten

Lamun bli kelakon, tepung dadi siji
Sampe bumi pecah, ora arep laki

Bli kuat, kenang ngganteng rupane
Bli kuat, kenang bening matane
Yen disawang-sawang, yen dipandeng-pandeng
Klemecer kaya wong ngemut asem

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FEi8r6HeHKY

Jambakan Rambut

Jambakan Rambut
Ciptaan : Wadi Oon
Vokal versi : Nina Yani
Produksi : MB Record

Aja keder-keder, milih ya sing bener
Aja sampe ribut, bokat jambakan rambut

Yen berat ning kula, nyi enom dipegat
Berat ning nyi enom, bagen kula sing minggat

reff :

Nembe bisa mangan, sampean pengen wayuan
Apa ora krasa, lagi waktu sengsara

Kula si wong wadon, ora nduweni wewenang
Terserah sampean, sing dadi wong lanang

Lamun kakang nekat, kula gawis siap
Kenimbang diwayu, bagen sora dipegat

Yen berat ning kula, nyi enom dipegat
Berat ning nyi enom, bagen kula sing minggat

reff :

Nembe bisa mangan, sampean pengen wayuan
Apa ora krasa, lagi waktu sengsara

Kula si wong wadon, ora nduweni wewenang
Terserah sampean, sing dadi wong lanang

Lamun kakang nekat, kula gawis siap
Kenimbang diwayu, bagen sora dipegat

Aja keder-keder, milih ya sing bener
Aja sampe ribut, bokat jambakan rambut

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DR57asNKiKc