Durung Milike

Versi: Nina Yani

Kelingan sampean,
Waktu masih demenan..
Bengen tek sayangi,
Bengen tek urusi..
Sekien ning endi..

Ngomonge setia,
Bli bakal sulaya..
Bengen pernah janji,
Sayang ora bukti..
Sayang ora bukti..

reff:
Lawas ora ketemu,
Gawe ati kula rindu..
Langka kabare,
Seprene langka beritane..

Asal bisa nyawang,
Senajan mung seliwatan..
Aduh wong lanang,
Gawe sun kebayang-bayang..
Durung wangsane,
Lan durung milik jodone..

Ngomonge setia,
Bli bakal sulaya..
Bengen pernah janji,
Sayang ora bukti..
Sayang ora bukti..

reff:
Lawas ora ketemu,
Gawe ati kula rindu..
Langka kabare,
Seprene langka beritane..

Asal bisa nyawang,
Senajan mung seliwatan..
Aduh wong lanang,
Gawe sun kebayang-bayang..
Durung wangsane,
Lan durung milik jodone..

Ngomonge setia,
Bli bakal sulaya..
Bengen pernah janji,
Sayang ora bukti..
Sayang ora bukti..

Ngemut Asem

Versi: Nina Yani

Bli kuat, kenang ngganteng rupane
Bli kuat, kenang bening matane
Yen disawang-sawang, yen dipandeng-pandeng
Klemecer kaya wong ngemut asem

Nembeke, kula demen wong lanang
Abote, kaya watu selumpang
Lunga ora kiyeng, dodok ora kiyeng
Mengkenen, rasane yen wong demen

reff :
Ati ora tahan, nyangga perasaan
Yen wis lagi kangen, pupu sesemuten

Lamun bli kelakon, tepung dadi siji
Sampe bumi pecah, ora arep laki

Nembeke, kula demen wong lanang
Abote, kaya watu selumpang
Lunga ora kiyeng, dodok ora kiyeng
Mengkenen, rasane yen wong demen

reff :
Ati ora tahan, nyangga perasaan
Yen wis lagi kangen, pupu sesemuten

Lamun bli kelakon, tepung dadi siji
Sampe bumi pecah, ora arep laki

Bli kuat, kenang ngganteng rupane
Bli kuat, kenang bening matane
Yen disawang-sawang, yen dipandeng-pandeng
Klemecer kaya wong ngemut asem

12