Sing Percaya

Nina-Agustin_Surya-Pribadi
Versi: Nina Agustin ft. Surya Pribadi

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zhvpivcv]
[ar: Nina Agustin ft. Surya Abadi]
[ti: Sing Percaya]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:45]
[00:01.05]Sing Percaya
[00:39.90]by: Nina Agustin ft. Surya Pribadi
[00:42.90]
[00:44.90]>>>
[00:45.90]>>
[00:46.90]>
[00:47.90]Lk: Aja watir aja melang,
[00:51.40]Lk: Kakang seneng uga sayang..
[00:57.92]Lk: Cintane bli bakal ilang,
[01:03.02]Lk: Bli mungkin
[01:04.53]Lk: sun gawe wirang..
[01:08.46]
[01:22.38]Pr: Kula uga pada bae,
[01:26.81]Pr: Demene ketumplek kabeh..
[01:32.22]Pr: Kakang aja suwe suwe,
[01:37.37]Pr: Wis ayu kawinan bae..
[01:42.66]
[02:11.02]>>>
[02:12.02]>>
[02:13.02]>
[02:14.02]Lk: Senok nina
[02:15.95]Lk: sayang sing percaya,
[02:20.25]Lk: Cinta kakang
[02:22.49]Lk: ora bakalan sirna..
[02:27.21]Lk: Kakang janji arep sumpah,
[02:31.13]Lk: Karo nina
[02:34.55]Lk: ora gawe kecewa..
[02:38.85]
[02:48.31]Pr: Duh kang surya
[02:50.60]Pr: jare arep setia,
[02:54.34]Pr: Ayu pada ngomong
[02:58.05]Pr: ning wong tua..
[03:02.34]Pr: Wis lawas hubungan cinta,
[03:06.45]Pr: Pengene sih
[03:09.93]Pr: kulane jagean nikah..
[03:14.47]
[03:16.22]Lk: Aja watir aja melang,
[03:21.27]Lk: Kakang seneng uga sayang..
[03:26.50]Lk: Cintane bli bakal ilang,
[03:31.34]Lk: Bli mungkin
[03:33.27]Lk: sun gawe wirang..
[03:37.25]
[03:51.13]Pr: Kula uga pada bae,
[03:55.30]Pr: Demene ketumplek kabeh..
[04:00.52]Pr: Kakang aja suwe suwe,
[04:05.94]Pr: Wis ayu kawinan bae..
[04:11.29]
[04:39.08]>>>
[04:40.08]>>
[04:41.08]>
[04:42.08]Lk: Senok nina
[04:44.82]Lk: sayang sing percaya,
[04:48.86]Lk: Cinta kakang
[04:51.45]Lk: ora bakalan sirna..
[04:56.37]Lk: Kakang janji arep sumpah,
[04:59.86]Lk: Karo nina
[05:02.28]Lk: ora gawe kecewa..
[05:07.82]
[05:17.41]Pr: Duh kang surya
[05:19.64]Pr: jare arep setia,
[05:23.49]Pr: Ayu pada ngomong
[05:26.29]Pr: ning wong tua..
[05:30.52]Pr: Wis lawas hubungan cinta,
[05:35.19]Pr: Pengene sih
[05:37.98]Pr: kulane jagean nikah..
[05:42.46]
[05:44.64]Lk: Aja watir aja melang,
[05:48.87]Lk: Kakang seneng uga sayang..
[05:54.54]Lk: Cintane bli bakal ilang,
[05:59.58]Lk: Bli mungkin
[06:01.62]Lk: sun gawe wirang..
[06:04.87]
[06:19.30]Pr: Kula uga pada bae,
[06:23.52]Pr: Demene ketumplek kabeh..
[06:28.81]Pr: Kakang aja suwe suwe,
[06:34.04]Pr: Wis ayu kawinan bae..
[06:39.57]
———–
Preview:

Advertisements

Wis Pegel

Nina-Agustin_2
Versi: Nina Agustin

Kakang sayang aja ragu lan bimbang,
Kula demene bli kepalang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kula dilamar..

Antarane jatimunggul kamurang,
Ning kula sing melas lan sayang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kita kawinan..

reff:
Wis pegel kang kula urip dewekan,
Kepengen urip bebarengan..

Wis pegel kang kula pegel dandane,
Tapi sun durung payu bae..
Umur kula wis kepala telu,
Tapi sun masih jomblo melulu..

Antarane jatimunggul kamurang,
Ning kula sing melas lan sayang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kita kawinan..

reff:
Wis pegel kang kula urip dewekan,
Kepengen urip bebarengan..

Wis pegel kang kula pegel dandane,
Tapi sun durung payu bae..
Umur kula wis kepala telu,
Tapi sun masih jomblo melulu..

Kakang sayang aja ragu lan bimbang,
Kula demene bli kepalang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kula dilamar..

Antarane jatimunggul kamurang,
Ning kula sing melas lan sayang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kita kawinan..
————–
[ver: lyrics]
[id: nwizcpcv]
[ar: Nina Agustin]
[ti: Wis Pegel]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:59]
[00:01.77]Wis Pegel – Nina Agustin
[00:40.77]
[00:42.77]>>>
[00:43.77]>>
[00:44.77]>
[00:45.77]Kakang sayang
[00:48.34]aja ragu lan bimbang,
[00:51.27]Kula demene bli kepalang..
[00:56.24]Kakang kakang sing tek sayang,
[01:01.15]Kapan kula dilamar..
[01:07.12]
[01:11.67]Antarane jatimunggul kamurang,
[01:16.60]Ning kula sing melas lan sayang..
[01:21.62]Kakang kakang sing tek sayang,
[01:27.10]Kapan kita kawinan..
[01:32.51]
[01:55.01]>>>
[01:56.01]>>
[01:57.01]>
[01:58.01]Wis pegel kang
[01:59.81]kula urip dewekan,
[02:02.41]Kepengen urip bebarengan..
[02:08.76]
[02:13.74]Wis pegel kang
[02:15.67]kula pegel dandane,
[02:18.15]Tapi sun durung payu bae..
[02:23.44]Umur kula wis kepala telu,
[02:28.23]Tapi sun masih jomblo melulu..
[02:33.96]
[02:35.33]Antarane jatimunggul kamurang,
[02:40.05]Ning kula sing melas lan sayang..
[02:44.90]Kakang kakang sing tek sayang,
[02:50.44]Kapan kita kawinan..
[02:56.05]
[03:18.20]>>>
[03:19.20]>>
[03:20.20]>
[03:21.20]Wis pegel kang
[03:23.61]kula urip dewekan,
[03:26.16]Kepengen urip bebarengan..
[03:31.20]
[03:36.75]Wis pegel kang
[03:38.86]kula pegel dandane,
[03:41.52]Tapi sun durung payu bae..
[03:47.07]Umur kula wis kepala telu,
[03:51.79]Tapi sun masih jomblo melulu..
[03:57.33]
[03:58.95]Kakang sayang
[04:00.74]aja ragu lan bimbang,
[04:03.61]Kula demene bli kepalang..
[04:08.41]Kakang kakang sing tek sayang,
[04:13.87]Kapan kula dilamar..
[04:19.11]
[04:24.14]Antarane jatimunggul kamurang,
[04:28.74]Ning kula sing melas lan sayang..
[04:33.79]Kakang kakang sing tek sayang,
[04:39.07]Kapan kita kawinan..
[04:45.05]–sanguturudotcom–
————–
Preview:

Bujuk Rayu

Nina-Agustin_2
Versi: Nina Agustin

Semene emane semene sayange,
Kula kuh nurut bae apa sepenjaluke..
Angger bae langka melase..

Apa salah kula apa dosa kula,
Sekien pancen tega sampean gawe lara..
Padahal kulane setia..

reff:
Gara gara manis bujuk rayuan,
Duh akhire kula sing dadi korban..

Apa kakang wis due ganti,
Bareng kien ning kula kuh ngadoi..
Sampe hati karo kula nyakiti,
Batin nangis sejerone ngati..

Apa salah kula apa dosa kula,
Sekien pancen tega sampean gawe lara..
Padahal kulane setia..

reff:
Gara gara manis bujuk rayuan,
Duh akhire kula sing dadi korban..

Apa kakang wis due ganti,
Bareng kien ning kula kuh ngadoi..
Sampe hati karo kula nyakiti,
Batin nangis sejerone ngati..

Semene emane semene sayange,
Kula kuh nurut bae apa sepenjaluke..
Angger bae langka melase..

Apa salah kula apa dosa kula,
Sekien pancen tega sampean gawe lara..
Padahal kulane setia..
————-
[id: vhqksicv]
[ver: lyrics]
[ar: Nina Agustin]
[ti: Bujuk Rayu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:11]
[00:01.70]Bujuk Rayu – Nina Agustin
[00:47.16]
[00:50.16]>>>
[00:51.16]>>
[00:52.16]>
[00:53.16]Semene emane,
[00:55.80]semene sayange..
[00:58.96]Kula kuh nurut bae,
[01:01.39]apa sepenjaluke..
[01:04.76]Angger bae,
[01:06.44]langka melase..
[01:10.61]
[01:23.62]Apa salah kula,
[01:26.17]apa dosa kula..
[01:29.34]Sekien pancen tega,
[01:32.08]sampean nggawe lara..
[01:35.07]Padahal kulane setia..
[01:40.85]
[02:02.68]>>>
[02:03.68]>>
[02:04.68]>
[02:05.68]Gara gara,
[02:07.25]manis bujuk rayuan..
[02:11.65]Duh akhire,
[02:13.22]kula sing dadi korban..
[02:17.37]
[02:23.91]Apa kakang,
[02:25.08]wis due ganti..
[02:28.76]Bareng kien,
[02:30.81]ning kula kuh ngadoi..
[02:34.67]Sampe hati,
[02:36.41]karo kula nyakiti..
[02:40.13]Batin nangis,
[02:42.25]sejerone ngati..
[02:46.24]
[02:49.16]Apa salah kula,
[02:52.03]apa dosa kula..
[02:55.25]Sekien pancen tega,
[02:57.87]sampean nggawe lara..
[03:00.85]Padahal kulane setia..
[03:06.71]
[03:28.19]>>>
[03:29.19]>>
[03:30.19]>
[03:31.19]Gara gara,
[03:33.14]manis bujuk rayuan..
[03:37.24]Duh akhire,
[03:39.17]kula sing dadi korban..
[03:43.15]
[03:49.32]Apa kakang,
[03:50.94]wis due ganti..
[03:54.54]Bareng kien,
[03:56.47]ning kula kuh ngadoi..
[04:00.51]Sampe hati,
[04:02.19]karo kula nyakiti..
[04:05.74]Batin nangis,
[04:08.10]sejerone ngati..
[04:12.57]
[04:15.00]Semene emane,
[04:17.87]semene sayange..
[04:21.17]Kula kuh nurut bae,
[04:23.65]apa sepenjaluke..
[04:26.83]Angger bae,
[04:28.63]langka melase..
[04:32.80]
[04:45.73]Apa salah kula,
[04:48.29]apa dosa kula..
[04:51.71]Sekien pancen tega,
[04:54.19]sampean gawe lara..
[04:57.18]Padahal kulane setia..
[05:03.10]–sanguturudotcom–
————-
Preview:

Tetep Kelingan

Nina-Agustin
Versi: Nina Agustin

Tekade kula ning ati,
Arep mangkat, ning luar negeri..
Pengen mbantu ning laki,
Nyuwun restu, wis aja ditangisi..

Padahal nembe kawinan,
Rumah tangga dau sewulan..
Kakang aja pikiran,
Niat kula arep luru kerjaan..

reff:
Kula mangkat ning taiwan,
Najan adoh ning laki tetep kelingan..

Ning ati kula bli tega,
Ninggal laki adoh sing tanah jawa..
Tapi kula lagi due cita cita,
Kanggo masa depan anak keluarga..

Padahal nembe kawinan,
Rumah tangga dau sewulan..
Kakang aja pikiran,
Niat kula arep luru kerjaan..

reff:
Kula mangkat ning taiwan,
Najan adoh ning laki tetep kelingan..

Ning ati kula bli tega,
Ninggal laki adoh sing tanah jawa..
Tapi kula lagi due cita cita,
Kanggo masa depan anak keluarga..

Padahal nembe kawinan,
Rumah tangga dau sewulan..
Kakang aja pikiran,
Niat kula arep luru kerjaan..
—————
[ver: lyrics]
[id: ppsakvcc]
[ar: Nina Agustin]
[ti: Tetep Kelingan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.63]Tetep Kelingan
[00:57.63]Versi: Nina Agustin
[01:00.63]
[01:02.63]>>>
[01:03.63]>>
[01:04.63]>
[01:05.63]Tekade kula ning ati,
[01:12.26]Arep mangkat, ning luar negeri..
[01:18.37]Pengen mbantu ning laki,
[01:23.08]Nyuwun restu, wis aja ditangisi..
[01:30.06]
[01:41.69]Padahal nembe kawinan,
[01:47.34]Rumah tangga dau sewulan..
[01:53.88]Kakang aja pikiran,
[01:58.79]Niat kula arep luru kerjaan..
[02:05.45]
[02:29.06]>>>
[02:30.06]>>
[02:31.06]>
[02:32.06]Kula mangkat ning taiwan,
[02:38.08]Najan adoh ning laki tetep kelingan..
[02:44.56]
[02:58.22]Ning ati kula bli tega,
[03:04.27]Ninggal laki adoh sing tanah jawa..
[03:10.49]Tapi kula lagi due cita cita,
[03:16.66]Kanggo masa depan anak keluarga..
[03:25.37]Padahal nembe kawinan,
[03:31.57]Rumah tangga dau sewulan..
[03:38.11]Kakang aja pikiran,
[03:42.84]Niat kula arep luru kerjaan..
[03:50.37]
[04:13.25]>>>
[04:14.25]>>
[04:15.25]>
[04:16.25]Kula mangkat ning taiwan,
[04:21.78]Najan adoh ning laki tetep kelingan..
[04:28.32]
[04:41.82]Ning ati kula bli tega,
[04:47.66]Ninggal laki adoh sing tanah jawa..
[04:54.14]Tapi kula lagi due cita cita,
[05:00.42]Kanggo masa depan anak keluarga..
[05:09.00]Padahal nembe kawinan,
[05:15.35]Rumah tangga dau sewulan..
[05:21.88]Kakang aja pikiran,
[05:26.73]Niat kula arep luru kerjaan..
[05:34.57]
———-
Preview:

Kawin Karo Perjaka

Nina-Agustin_3
Versi: Nina Agustin

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
Kien sampean tega, kien sampean beda
Ngomong sayang nyatane nglelara..

Kawin..karo perjaka,
Enak..jare wong kanda
Kudu..dawa ususe,
Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..

reff:
Luru jodo sing duda, ngerasa kula wis rangda
Malah olih perjaka, batin sering kesiksa..

Yen wis kudu jodone, kula karo sampean
Wis arep apa bae, asal aja demenan..
Duh kakang.., sun due perasaan..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
Kien sampean tega, kien sampean beda
Ngomong sayang nyatane nglelara..

reff:
Luru jodo sing duda, ngerasa kula wis rangda
Malah olih perjaka, batin sering kesiksa..

Yen wis kudu jodone, kula karo sampean
Wis arep apa bae, asal aja demenan..
Duh kakang.., sun due perasaan..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
Kien sampean tega, kien sampean beda
Ngomong sayang nyatane nglelara..

Kawin..karo perjaka,
Enak..jare wong kanda..
Kudu..dawa ususe,
Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..

Bengen sampean cinta, bengen sampean nrima
Karo kula sing wis dadi rangda..
—————–
[ver: lyrics]
[id: quzsqacq]
[ar: Nina Agustin]
[ti: Kawin Karo Perjaka]
[al: Tarling Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:01.07]Kawin Karo Perjaka
[00:28.07]Versi : Nina Agustin
[00:31.07]
[00:34.07]>>>
[00:35.07]>>
[00:36.07]>
[00:37.07]Bengen sampean cinta,
[00:41.11]Bengen sampean nrima,
[00:44.38]Karo kula sing wis dadi rangda..
[00:51.11]Kien sampean tega, kien sampean beda
[00:57.91]Ngomong sayang nyatane nglelara..
[01:03.67]Kawin..karo perjaka,
[01:10.94]Enak..jare wong kanda..
[01:17.19]Kudu..dawa ususe,
[01:23.45]Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..
[01:33.47]Bengen sampean cinta,
[01:37.56]Bengen sampean nrima,
[01:40.90]Karo kula sing wis dadi rangda..
[01:46.67]
[01:49.30]==nina agustin, kawin karo perjaka==
[02:11.30]
[02:14.30]>>>
[02:15.30]>>
[02:16.30]>
[02:17.30]Luru jodo sing duda,
[02:21.07]Ngerasa kula wis rangda
[02:24.64]Malah olih perjaka,
[02:27.77]Batin sering kesiksa..
[02:32.62]
[02:41.75]Yen wis kudu jodone,
[02:44.02]Kula karo sampean,
[02:48.47]Wis arep apa bae,
[02:50.95]Asal aja demenan..
[02:56.23]Duh kakang.., sun due perasaan..
[03:04.69]Bengen sampean cinta,
[03:10.00]Bengen sampean nrima,
[03:13.50]Karo kula sing wis dadi rangda..
[03:19.67]Kien sampean tega, kien sampean beda
[03:27.11]Ngomong sayang nyatane nglelara..
[03:32.69]
[03:35.69]==kawin karo perjaka, nina agustin==
[03:58.69]
[04:01.14]>>>
[04:02.14]>>
[04:03.14]>
[04:04.14]Luru jodo sing duda,
[04:06.84]Ngerasa kula wis rangda
[04:10.75]Malah olih perjaka,
[04:14.14]Batin sering kesiksa..
[04:18.93]
[04:27.76]Yen wis kudu jodone,
[04:30.87]Kula karo sampean,
[04:34.61]Wis arep apa bae,
[04:37.81]Asal aja demenan..
[04:42.48]Duh kakang.., sun due perasaan..
[04:52.89]Bengen sampean cinta,
[04:56.13]Bengen sampean nrima,
[04:59.75]Karo kula sing wis dadi rangda..
[05:06.24]Kien sampean tega, kien sampean beda
[05:13.50]Ngomong sayang nyatane nglelara..
[05:18.90]Kawin..karo perjaka,
[05:26.18]Enak..jare wong kanda..
[05:32.68]Kudu..dawa ususe,
[05:38.64]Nyabari, ngerteni segala tingkah lakune..
[05:48.26]Bengen sampean cinta,
[05:52.53]Bengen sampean nrima,
[05:56.03]Karo kula sing wis dadi rangda..
[06:02.39]
————-
Preview:

Wong Lanang Ngedani

Ciptaan: Usin Indra
Vokal : Nina Agustin
Produksi : ??

Nembe sekien nemoni,
Wong lanang gawe ngedani,
Mata kesawang sedep,
Cungur kesawang sedep,
Awake, sikile, kesawang sedep kabeh..

Lamon bli isin ning tangga,
Bagen sun ngalai sanja,
Cengklok rasa ting krejet,
Pengen pisan nglenjeri,
Apasih, si ganteng, lagi ngulap-ngulapi..

reff :
Yen ning peturon dewekan,
Merem melik bli karuan,
Inget bae ning si kakang,
Bantal guling nggo sasaran..

Lamona ora kelakon,
Bagen sun dibungkus lawon,
Rela mati bunuh diri,
Nggantung ning wit semanggi..

Lamon bli isin ning tangga,
Bagen sun ngalai sanja,
Dengkul rasa ting krejet,
Pengen pisan nglenjeri,
Apasih, si ganteng, lagi ngulap-ngulapi..

reff :
Yen ning peturon dewekan,
Merem melik bli karuan,
Inget bae ning si kakang,
Bantal guling nggo sasaran..

Lamona ora kelakon,
Bagen sun dibungkus lawon,
Rela mati bunuh diri,
Nggantung ning wit semanggi..

Nembe sekien nemoni,
Wong lanang gawe ngedani,
Mata kesawang sedep,
Cungur kesawang sedep,
Awake, sikile, kesawang sedep kabeh..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=O7Y0ehVLhPI

[ver: lyric]
[id: clakbvsp]
[ar: Nina Agustin]
[ti: Wong Lanang Ngedani]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:35]
[00:00.60]Wong Lanang Ngedani
[00:35.60]Versi : Nina Agustin
[00:38.60][01:06.34][01:35.48][01:58.36][02:16.67][03:00.85][03:23.78][03:42.04][04:01.56][04:26.42]
[00:41.60][02:01.36][03:26.78]***
[00:42.60][02:02.36][03:27.78]**
[00:43.60][02:03.36][03:28.78]*
[00:44.00][04:05.35]Nembe sekien nemoni,
[00:49.00][04:10.30]Wong lanang gawe ngedani,
[00:53.88][04:14.69]Mata kesawang sedep,
[00:56.84][04:16.98]Cungur kesawang sedep,
[00:59.84][04:19.73]Awake, sikile, kesawang sedep kabeh..
[01:14.66][02:39.73]Lamon bli isin ning tangga,
[01:19.54][02:44.98]Bagen sun ngalai sanja,
[01:23.86]Cengklok rasa ting krejet,
[01:26.10][02:52.23]Pengen pisan nglenjeri,
[01:29.04][02:54.29]Apasih, si ganteng, lagi ngulap-ngulapi..
[01:38.17]==nina agustin, wong lanang ngedani==
[02:04.36][03:29.78]Yen ning peturon dewekan,
[02:07.48][03:33.12]Merem melik bli karuan,
[02:10.29][03:35.85]Inget bae ning si kakang,
[02:12.91][03:38.60]Bantal guling nggo sasaran..
[02:25.11][03:50.47]Lamona ora kelakon,
[02:27.61][03:53.04]Bagen sun dibungkus lawon,
[02:30.30][03:55.73]Rela mati bunuh diri,
[02:33.05][03:58.61]Nggantung ning wit semanggi..
[02:48.68]Dengkul rasa ting krejet,
[03:03.54]==wong lanang ngedani, nina agustin==