Sing Percaya


Versi: Nina Agustin ft. Surya Pribadi

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

reff:
Lk:
Senok nina sayang sing percaya,
Cinta kakang ora bakalan sirna..
Kakang janji arep sumpah,
Karo nina ora gawe kecewa..

Pr:
Duh kang surya jare arep setia,
Ayu pada ngomong ning wong tua..
Wis lawas hubungan cinta,
Pengene sih kulane jagean nikah..

Lk:
Aja watir aja melang,
Kakang seneng uga sayang..
Cintane bli bakal ilang,
Bli mungkin sun gawe wirang..

Pr:
Kula uga pada bae,
Demene ketumplek kabeh..
Kakang aja suwe suwe,
Wis ayu kawinan bae..

Wis Pegel


Versi: Nina Agustin

Kakang sayang aja ragu lan bimbang,
Kula demene bli kepalang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kula dilamar..

Antarane jatimunggul kamurang,
Ning kula sing melas lan sayang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kita kawinan..

reff:
Wis pegel kang kula urip dewekan,
Kepengen urip bebarengan..

Wis pegel kang kula pegel dandane,
Tapi sun durung payu bae..
Umur kula wis kepala telu,
Tapi sun masih jomblo melulu..

Antarane jatimunggul kamurang,
Ning kula sing melas lan sayang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kita kawinan..

reff:
Wis pegel kang kula urip dewekan,
Kepengen urip bebarengan..

Wis pegel kang kula pegel dandane,
Tapi sun durung payu bae..
Umur kula wis kepala telu,
Tapi sun masih jomblo melulu..

Kakang sayang aja ragu lan bimbang,
Kula demene bli kepalang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kula dilamar..

Antarane jatimunggul kamurang,
Ning kula sing melas lan sayang..
Kakang kakang sing tek sayang,
Kapan kita kawinan..

123