Grajagan (niken arisandi)

Versi: Niken Arisandi

Grajagan pesisir grajagan,
Ring kono akeh wong kelenceran..
Sedino dino rame temenan,
Apike ring tanah blambangan..

Senenge wong kang dho gredhoan,
Apuwo awak lungguh dewekan..
Ngelamun segoro kang sun sawang,
Ngilingno bengen magih demenan..

reff:
Sing keroso sampek temekane bengi,
Ring grajagan ombake milu nyekseni..
Keloronan bengene dho ngucap janji,
Janji suci nyatane sing ono bukti..

Senenge wong kang dho gredhoan,
Apuwo awak lungguh dewekan..
Ngelamun segoro kang sun sawang,
Ngilingno bengen magih demenan..

reff:
Sing keroso sampek temekane bengi,
Ring grajagan ombake milu nyekseni..
Keloronan bengene dho ngucap janji,
Janji suci nyatane sing ono bukti..

Gerajagan pesisir grajagan,
Ring kono akeh wong kelenceran..
Sedino dino rame temenan,
Apike ring tanah blambangan..

Rabi Telu

Lirik Lagu Sanguturu ke-3400 Rabi Telu
Versi: Niken Arisandi

NANDUR BUNCIR MANGAN KENITU,
KEMPIS-KEMPIS KANG MIKIR RABI TELU..
RABI KANG ENOM DIKUDANG-KUDANG..
KANG LORO YO DIBUANG-BUANG..

PIKIR-PIKIR KARI NGGERONGSANG,
KOK SING MIKIR URIPE KEDHUNGSANG-DHUNGSANG..
SAK BENDINANE MBLANJANI KURANG,
NGALOR NGIDUL DIBULET UTANG..

reff:
NGGILIR MERONO NJALUK BLONJO,
NGGILIR MRENE DITAGIH TONGGO..
RABI TELU ENDAS NGELU,
KARI-KARI MLUNGKER RING GERDU..

PIKIR-PIKIR KARI NGGERONGSANG,
KOK SING MIKIR URIPE KEDHUNGSANG-DHUNGSANG..
SAK BENDINANE MBLANJANI KURANG,
NGALOR NGIDUL DIBULET UTANG..

REFF:
NGGILIR MERONO NJALUK BLONJO,
NGGILIR MRENE DITAGIH TONGGO..
RABI TELU ENDAS NGELU,
KARI-KARI MLUNGKER RING GERDU..

NANDUR BUNCIR MANGAN KENITU,
KEMPIS-KEMPIS KANG MIKIR RABI TELU..
RABI KANG ENOM DIKUDANG-KUDANG..
KANG LORO YO DIBUANG-BUANG..

1239