Rabi Telu

Niken-Arisandi_1
Lirik Lagu Sanguturu ke-3400 Rabi Telu
Versi: Niken Arisandi

NANDUR BUNCIR MANGAN KENITU,
KEMPIS-KEMPIS KANG MIKIR RABI TELU..
RABI KANG ENOM DIKUDANG-KUDANG..
KANG LORO YO DIBUANG-BUANG..

PIKIR-PIKIR KARI NGGERONGSANG,
KOK SING MIKIR URIPE KEDHUNGSANG-DHUNGSANG..
SAK BENDINANE MBLANJANI KURANG,
NGALOR NGIDUL DIBULET UTANG..

reff:
NGGILIR MERONO NJALUK BLONJO,
NGGILIR MRENE DITAGIH TONGGO..
RABI TELU ENDAS NGELU,
KARI-KARI MLUNGKER RING GERDU..

PIKIR-PIKIR KARI NGGERONGSANG,
KOK SING MIKIR URIPE KEDHUNGSANG-DHUNGSANG..
SAK BENDINANE MBLANJANI KURANG,
NGALOR NGIDUL DIBULET UTANG..

REFF:
NGGILIR MERONO NJALUK BLONJO,
NGGILIR MRENE DITAGIH TONGGO..
RABI TELU ENDAS NGELU,
KARI-KARI MLUNGKER RING GERDU..

NANDUR BUNCIR MANGAN KENITU,
KEMPIS-KEMPIS KANG MIKIR RABI TELU..
RABI KANG ENOM DIKUDANG-KUDANG..
KANG LORO YO DIBUANG-BUANG..
——————
[ver: lyrics]
[id: lsclvsch]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Rabi Telu]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 03:56]
[00:01.04]Rabi Telu – Niken Arisandi
[00:36.04]
[00:38.04]>>>
[00:39.04]>>
[00:40.04]>
[00:41.04]Nandur buncir mangan kenitu,
[00:46.47]Kempis-kempis kang
[00:48.68]mikir rabi telu..
[00:53.62]Rabi kang enom
[00:57.56]dikudang-kudang..
[01:01.10]Kang loro yo dibuang-buang..
[01:06.93]Pikir-pikir kari nggerongsang,
[01:13.58]Kok sing mikir
[01:15.46]uripe kedhungsang-dhungsang..
[01:18.90]Sak bendinane mblanjani kurang,
[01:27.36]Ngalor ngidul dibulet utang..
[01:32.91]
[01:44.03]>>>
[01:45.03]>>
[01:46.03]>
[01:47.03]Nggilir merono njaluk blonjo,
[01:53.98]Nggilir mrene ditagih tonggo..
[01:59.80]Rabi telu endas ngelu,
[02:07.27]Kari-kari mlungker ring gerdu..
[02:12.45]Pikir-pikir kari nggerongsang,
[02:18.65]Kok sing mikir
[02:21.02]uripe kedhungsang-dhungsang..
[02:26.19]Sak bendinane mblanjani kurang,
[02:33.27]Ngalor ngidul dibulet utang..
[02:38.13]
[02:50.03]>>>
[02:51.03]>>
[02:52.03]>
[02:53.03]Nggilir merono njaluk blonjo,
[02:59.70]Nggilir mrene ditagih tonggo..
[03:06.10]Rabi telu endas ngelu,
[03:12.82]Kari-kari mlungker ring gerdu..
[03:17.92]
[03:20.16]Nandur buncir mangan kenitu,
[03:24.35]Kempis-kempis kang
[03:27.46]mikir rabi telu..
[03:32.25]Rabi kang enom
[03:35.42]dikudang-kudang..
[03:39.15]Kang loro yo dibuang-buang..
[03:44.69]
—————
Preview:

Advertisements

Kangen Hang Kependem

Niken-Arisandi
Versi: Niken Arisandi

Isun nong riko lalio sing biso,
Rino lan bengi ngatono ring moto..
Eling bengene nompo welase,
Sun kepincut nyang omongane..

Riko saiki nyang endi anane,
Isun ditinggal sing weruh salahe..
Obahe godong sing gelem ngomong,
Kebangeten yo sing kelakon..

reff:
Abot sanggane wong kangen
Kependem mergo sing direken..
Uowooo… em eemmh.. hooo..
Opo wis lali-lalian,
Opo pancen awak kapusan..
Uowooo…hooo..

Riko saiki nyang endi anane,
Isun ditinggal sing weruh salahe..
Obahe godong sing gelem ngomong,
Kebangeten yo sing kelakon..

reff:
Abot sanggane wong kangen
Kependem mergo sing direken..
Uowooo… em eemmh.. hooo..
Opo wis lali-lalian,
Opo pancen awak kapusan..
Uowooo…hooo..

Isun nong riko lalio sing biso,
Rino lan bengi ngatono ring moto..
Eling bengene nompo welase,
Sun kepincut nyang omongane..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nbuoanch]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Kangen Hang Kependem]
[by: yanilipatro]
[length: 05:21]
[00:01.03]Kangen Hang Kependem
[00:01.03]by: Niken Arisandi
[00:24.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Isun nong riko
[00:32.27]lalio sing biso..
[00:36.01]Rino lan bengi
[00:39.79]ngatono ring moto..
[00:44.05]Eling bengene
[00:47.89]nompo welase..
[00:51.83]Sun kepincut
[00:55.49]nyang omongane..
[00:59.43]
[01:01.27]Riko saiki
[01:04.79]nyang endi anane..
[01:08.53]Isun ditinggal
[01:12.63]sing weruh salahe..
[01:16.44]Obahe godong
[01:20.16]sing gelem ngomong..
[01:24.02]Kebangeten
[01:27.97]yo sing kelakon..
[01:32.31]
[01:48.85]>>>
[01:49.85]>>
[01:50.85]>
[01:51.85]Abot sanggane wong kangen
[02:00.19]Kependem mergo sing direken..
[02:07.01]Uowooo… em eemmh.. hooo..
[02:18.58]Opo wis lali-lalian,
[02:27.06]Opo pancen awak kapusan..
[02:34.11]Uowooo…hooo..
[02:41.56]
[02:50.09]Riko saiki
[02:52.90]nyang endi anane..
[02:57.25]Isun ditinggal
[03:00.86]sing weruh salahe..
[03:05.09]Obahe godong
[03:08.45]sing gelem ngomong..
[03:12.74]Kebangeten
[03:16.41]yo sing kelakon..
[03:21.27]
[03:37.43]>>>
[03:38.43]>>
[03:39.43]>
[03:40.43]Abot sanggane wong kangen
[03:48.08]Kependem mergo sing direken..
[03:56.10]Uowooo… em eemmh.. hooo..
[04:07.05]Opo wis lali-lalian,
[04:15.20]Opo pancen awak kapusan..
[04:22.55]Uowooo…hooo..
[04:29.70]
[04:38.43]Isun nong riko
[04:41.40]lalio sing biso..
[04:46.07]Rino lan bengi
[04:49.37]ngatono ring moto..
[04:53.91]Eling bengene
[04:57.08]nompo welase..
[05:01.32]Sun kepincut
[05:04.36]nyang omongane..
[05:09.77]
————–
Preview:

Tangise Rondo Kembang

Niken-Arisandi
Versi: Niken Arisandi

ONO CRITANE WONG RONDO KEMBANG,
RINO BENGI NGELAMUN DEWEKAN..
MBREBES MILI SING MARI MARI,
NGELING ELING LORO RING ATINE..

KARI SEKAKEN WONG MUNGGAH KAWIN,
EMONG EMONG YO DIPEKSO BAEN..
PUNGKASANE DIGAWE WIRANG,
BENGI NIKAH ESUKE PEGATAN..

reff:
RONDO KEMBANG RONDO KEMBANG,
MASIO RONDO MAGIH PERAWAN..
KOYO KEMBANG BURU MEKAR,
GANDANE WANGI SING BISO ILANG..
KETHAP KETHIP MERGO DITAMPIK,
YO KEMBANGE NONO HANG NGUTHIK..

KARI SEKAKEN WONG MUNGGAH KAWIN,
EMONG EMONG YO DIPEKSO BAEN..
PUNGKASANE DIGAWE WIRANG,
BENGI NIKAH ESUKE PEGATAN..

reff:
RONDO KEMBANG RONDO KEMBANG,
MASIO RONDO MAGIH PERAWAN..
KOYO KEMBANG BURU MEKAR,
GANDANE WANGI SING BISO ILANG..
KETHAP KETHIP MERGO DITAMPIK,
YO KEMBANGE NONO HANG NGUTHIK..

KARI SEKAKEN WONG MUNGGAH KAWIN,
EMONG EMONG YO DIPEKSO BAEN..
PUNGKASANE DIGAWE WIRANG,
BENGI NIKAH ESUKE PEGATAN..
————–
[ver: lyrics]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Tangise Rondo Kembang]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[id: nznlzccs]
[00:01.03]Tangise Rondo Kembang
[00:27.03]Versi : Niken Arisandi
[00:30.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]ONO CRITANE
[00:39.61]WONG RONDO KEMBANG,
[00:44.58]RINO BENGI
[00:47.82]NGELAMUN DEWEKAN..
[00:52.91]MBREBES MILI
[00:55.91]SING MARI MARI,
[01:00.64]NGELING ELING
[01:03.86]LORO RING ATINE..
[01:08.72]
[01:14.44]KARI SEKAKEN
[01:18.42]WONG MUNGGAH KAWIN,
[01:22.96]EMONG EMONG
[01:26.45]YO DIPEKSO BAEN..
[01:31.18]PUNGKASANE
[01:34.17]DIGAWE WIRANG,
[01:39.01]BENGI NIKAH
[01:42.14]ESUKE PEGATAN..
[01:47.12]
[02:04.77]>>>
[02:05.77]>>
[02:06.77]>
[02:07.77]RONDO KEMBANG
[02:11.93]RONDO KEMBANG,
[02:15.79]MASIO RONDO
[02:19.27]MAGIH PERAWAN..
[02:24.37]KOYO KEMBANG
[02:27.98]BURU MEKAR,
[02:31.78]GANDANE WANGI
[02:35.14]SING BISO ILANG..
[02:40.05]KETHAP KETHIP
[02:43.66]MERGO DITAMPIK,
[02:48.09]YO KEMBANGE
[02:52.00]NONO HANG NGUTHIK..
[02:56.61]
[03:00.94]KARI SEKAKEN
[03:04.54]WONG MUNGGAH KAWIN,
[03:08.77]EMONG EMONG
[03:12.25]YO DIPEKSO BAEN..
[03:17.18]PUNGKASANE
[03:20.33]DIGAWE WIRANG,
[03:24.95]BENGI NIKAH
[03:28.12]ESUKE PEGATAN..
[03:32.73]
[03:50.03]>>>
[03:51.03]>>
[03:52.03]>
[03:53.04]RONDO KEMBANG
[03:57.54]RONDO KEMBANG,
[04:01.16]MASIO RONDO
[04:04.83]MAGIH PERAWAN..
[04:09.49]KOYO KEMBANG
[04:13.41]BURU MEKAR,
[04:17.27]GANDANE WANGI
[04:21.00]SING BISO ILANG..
[04:25.98]KETHAP KETHIP
[04:29.35]MERGO DITAMPIK,
[04:33.65]YO KEMBANGE
[04:37.63]NONO HANG NGUTHIK..
[04:41.80]
[04:45.20]KARI SEKAKEN
[04:48.51]WONG MUNGGAH KAWIN,
[04:53.43]EMONG EMONG
[04:57.16]YO DIPEKSO BAEN..
[05:01.89]PUNGKASANE
[05:05.37]DIGAWE WIRANG,
[05:10.10]BENGI NIKAH
[05:13.46]ESUKE PEGATAN..
[05:19.23]
————–
Preview:

Wis Semanding

Niken-Arisandi
Versi: Niken Arisandi

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Isun demen riko demen,
Welas asih selawase..

reff:
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine riko wis semanding..

Ati bungah kliwat sangking,
Saikine wis semanding..
Welas isun mung nang riko,
Tangeh lamun wong kang biso,
Jerune segoro sing sepiro..
Hang sun angen rino bengi,
Keturutan kang sun impi..

reff:
Haaaa…lalalalala…
Sing ono liyane..,
Mung seneng anane..
Riko wis semanding..,
Ngademno ring batin..

Tulusing ati iki,
Mung riko kang nguweni,
Janji kang wis kepulut,
Ring ati yo wis atut,
Koyo ulan lan lintang..,
Panggahono ring nduwuran..
Saikine adem noring batin..
————
[id: lkkcwsca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Wis Semanding]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 05:59]
[00:01.03]Wis Semanding – Niken Arisandi
[00:28.03]
[00:31.03]>>>
[00:32.03]>>
[00:33.03]>
[00:34.03]Ati bungah kliwat sangking,
[00:40.13]Saikine wis semanding..
[00:46.39]Hang sun angen rino bengi,
[00:52.90]Keturutan kang sun impi..
[00:58.83]Welas isun mung nang riko,
[01:05.60]Tangeh lamun wong kang biso,
[01:12.00]Jerune segoro sing sepiro..
[01:18.93]Isun demen riko demen,
[01:25.98]Welas asih selawase..
[01:32.58]
[02:05.68]>>>
[02:06.68]>>
[02:07.68]>
[02:08.68]Sing ono liyane..,
[02:15.59]Mung seneng anane..
[02:21.68]Riko wis semanding..,
[02:28.75]Ngademno ring batin..
[02:35.29]Tulusing ati iki,
[02:38.92]Mung riko kang nguweni,
[02:42.29]Janji kang wis kepulut,
[02:46.00]Ring ati yo wis atut,
[02:49.18]Koyo ulan lan lintang..,
[02:55.16]Panggahono ring nduwuran..
[02:58.52]Saikine riko wis semanding..
[03:09.24]Ati bungah kliwat sangking,
[03:15.60]Saikine wis semanding..
[03:21.57]Welas isun mung nang riko,
[03:28.35]Tangeh lamun wong kang biso,
[03:34.56]Jerune segoro sing sepiro..
[03:41.53]Hang sun angen rino bengi,
[03:48.43]Keturutan kang sun impi..
[03:55.08]
[04:35.68]>>>
[04:36.68]>>
[04:37.68]>
[04:38.68]Haaaa…lalalalala…
[04:45.09]Sing ono liyane..,
[04:51.25]Mung seneng anane..
[04:57.47]Riko wis semanding..,
[05:04.19]Ngademno ring batin..
[05:10.78]Tulusing ati iki,
[05:13.95]Mung riko kang nguweni,
[05:17.51]Janji kang wis kepulut,
[05:20.88]Ring ati yo wis atut,
[05:24.54]Koyo ulan lan lintang..,
[05:30.58]Panggahono ring nduwuran..
[05:37.05]Saikine adem noring batin..
[05:44.84]
————-
Preview:

Rondo Kompeni

Niken-Arisandi_3
Versi: Niken Arisandi

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Kadhung sing seneng, klendi carane
Isun dibuang sing ono surate..
Batin nelongso, awak gedigi
Urip koyo mati dadi rondo kompeni..

reff:
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Rondo kompeni kompeni, rondo kompeni..
Pikir lan ati, repot ngabeti..
Diwelasi, yo sing ngerti
Diaboti, malah ngloro ati..

Ono basanan, rondo kompeni
Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
Repot ngabeti, yo kari gedigi
Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
————-
[ver: lyrics]
[id: qswqznca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Rondo Kompeni]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:01.02]Rondo Kompeni – Niken Arisandi
[00:22.02]
[00:25.02]>>>
[00:26.02]>>
[00:27.02]>
[00:28.02]Ono basanan, rondo kompeni
[00:35.40]Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
[00:43.09]Repot ngabeti, yo kari gedigi
[00:48.89]Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
[00:57.95]
[01:02.02]Kadhung sing seneng, klendi carane
[01:08.64]Isun dibuang sing ono surate..
[01:16.12]Batin nelongso, awak gedigi
[01:23.70]Urip koyo mati dadi rondo kompeni..
[01:30.55]
[01:57.72]>>>
[01:58.72]>>
[01:59.72]>
[02:00.72]Rondo kompeni kompeni,
[02:04.61]Rondo kompeni..
[02:08.34]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[02:15.55]Rondo kompeni kompeni,
[02:19.47]Rondo kompeni..
[02:23.28]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[02:30.30]Diwelasi, yo sing ngerti
[02:38.16]Diaboti, malah ngloro ati..
[02:47.03]Kadhung sing seneng, klendi carane
[02:54.91]Isun dibuang sing ono surate..
[03:02.14]Batin nelongso, awak gedigi
[03:08.82]Urip koyo mati dadi rondo kompeni..
[03:16.61]
[03:43.13]>>>
[03:44.13]>>
[03:45.13]>
[03:46.13]Rondo kompeni kompeni,
[03:50.24]Rondo kompeni..
[03:53.84]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[04:00.81]Rondo kompeni kompeni,
[04:04.91]Rondo kompeni..
[04:08.52]Pikir lan ati, repot ngabeti..
[04:15.68]Diwelasi, yo sing ngerti
[04:23.58]Diaboti, malah ngloro ati..
[04:31.11]Ono basanan, rondo kompeni
[04:39.67]Duwe wong lanang sing tau ngumpuli..
[04:47.06]Repot ngabeti, yo kari gedigi
[04:53.97]Yo wis dadi rabi tapi sing diblanjani..
[05:01.57]
————-
Preview:

Ditinggal Kawin

Niken-Arisandi_2
versi: Niken Arisandi

Riko mentolo ninggal isun kawin,
Kari nelongso awak sampek gering..
Isun ngenteni ulihe bakalan,
Nyatane riko gawe yo kisinan..

Dieman eman riko sun eman eman,
Isun kebimbang bengen riko lamar..
Aduh tibane mung gedigi bae,
Isun sing lilo riko tinggal kawin..

reff:
Kesandung kesandung ono ring ndalan,
Wurung kawin awak kepikiran..
Gedigi rasane keduhung,
Ditinggal kawin pikiran ngelayung..

Kesandung kesandung ono ring ndalan,
Wurung kawin awak kepikiran..
Gedigi rasane keduhung,
Ditinggal kawin pikiran ngelayung..

Dieman eman riko sun eman eman,
Isun kebimbang bengen riko lamar..
Aduh tibane mung gedigi bae,
Isun sing lilo riko tinggal kawin..

reff:
Kesandung kesandung ono ring ndalan,
Wurung kawin awak kepikiran..
Gedigi rasane keduhung,
Ditinggal kawin pikiran ngelayung..

Kesandung kesandung ono ring ndalan,
Wurung kawin awak kepikiran..
Gedigi rasane keduhung,
Ditinggal kawin pikiran ngelayung..

Riko mentolo ninggal isun kawin,
Kari nelongso awak sampek gering..
Isun ngenteni ulihe bakalan,
Nyatane riko gawe yo kisinan..
————–
[id: hbhwblca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Ditinggal Kawin]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 05:42]
[00:01.09]Ditinggal Kawin – Niken Arisandi
[00:17.08]
[00:20.08]>>>
[00:21.08]>>
[00:22.08]>
[00:23.08]Riko mentolo ninggal isun kawin,
[00:29.10]Kari nelongso awak sampek gering..
[00:36.06]Isun ngenteni ulihe bakalan,
[00:41.21]Nyatane riko gawe yo kisinan..
[00:47.69]
[00:59.54]Dieman eman riko sun eman eman,
[01:05.95]Isun kebimbang bengen riko lamar..
[01:12.35]Aduh tibane mung gedigi bae,
[01:17.97]Isun sing lilo riko tinggal kawin..
[01:25.52]
[01:55.90]>>>
[01:56.90]>>
[01:57.90]>
[01:58.90]Kesandung kesandung ono ring ndalan,
[02:04.55]Wurung kawin awak kepikiran..
[02:10.65]Gedigi rasane keduhung,
[02:16.43]Ditinggal kawin pikiran ngelayung..
[02:22.91]
[02:34.13]Kesandung kesandung ono ring ndalan,
[02:39.29]Wurung kawin awak kepikiran..
[02:45.39]Gedigi rasane keduhung,
[02:51.13]Ditinggal kawin pikiran ngelayung..
[02:57.65]
[03:00.32]Dieman eman riko sun eman eman,
[03:06.41]Isun kebimbang bengen riko lamar..
[03:12.57]Aduh tibane mung gedigi bae,
[03:18.29]Isun sing lilo riko tinggal kawin..
[03:24.57]
[03:56.90]>>>
[03:57.90]>>
[03:58.90]>
[03:59.49]Kesandung kesandung ono ring ndalan,
[04:04.65]Wurung kawin awak kepikiran..
[04:10.63]Gedigi rasane keduhung,
[04:16.29]Ditinggal kawin pikiran ngelayung..
[04:23.01]
[04:33.85]Kesandung kesandung ono ring ndalan,
[04:39.24]Wurung kawin awak kepikiran..
[04:45.53]Gedigi rasane keduhung,
[04:51.00]Ditinggal kawin pikiran ngelayung..
[04:57.66]
[05:01.24]Riko mentolo ninggal isun kawin,
[05:06.97]Kari nelongso awak sampek gering..
[05:13.43]Isun ngenteni ulihe bakalan,
[05:19.09]Nyatane riko gawe yo kisinan..
[05:25.56]
—————
Preview:

Ketinggalan Sepur

Niken-Arisandi_1
versi: Niken Arisandi

Aa.a.a.a.a.a.a.a.a.a..
Ketinggalan sepur semendal atinisun,
Weruho gedigi sun ngawiti sulung..
Wis suwe roso demen,
Sun sidem wedi sing riko reken..

Ketinggalan sepur welas isun kesingkur,
Ati melang melung sing ono hang nginguk..
Kapesan awak isun,
Sing kuat rasane batin isun..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..

reff:
Langit katon mendung, yaduh awak isun
Gludhuge jepretan, eluh deredesan..

Mulo salah isun, sing terang terangan
Saikine getun, kelangan nyang kembang..
Arepe mletik kesulungan..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..

reff:
Langit katon mendung, yaduh awak isun
Gludhuge jepretan, eluh deredesan..

Mulo salah isun, sing terang terangan
Saikine getun, kelangan nyang kembang..
Arepe mletik kesulungan..

Ketinggalan sepur welas isun kesingkur,
Ati melang melung sing ono hang nginguk..
Kapesan awak isun,
Sing kuat rasane batin isun..
Ketinggalan sepur welas isun kesingkur..
————-
[ver: lyrics]
[id: suivibca]
[ar: Niken Arisandi]
[ti: Ketinggalan Sepur]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 06:22]
[00:01.06]Aa.a.a.a.a.a.a.a.a.a..
[00:14.63]
[00:17.92]Ketinggal Sepur – Niken Arisandi
[00:44.47]
[00:47.47]>>>
[00:48.47]>>
[00:49.47]>
[00:50.47]Ketinggalan sepur
[00:54.16]semendal atinisun..
[00:58.66]Weruho gedigi
[01:01.86]sun ngawiti sulung..
[01:07.53]Wis suwe roso demen,
[01:14.59]Sun sidem
[01:17.36]wedi sing riko reken..
[01:22.25]
[01:30.39]Ketinggalan sepur
[01:34.55]welas isun kesingkur..
[01:38.99]Ati melang melung
[01:42.38]sing ono hang nginguk..
[01:48.23]Kapesan awak isun,
[01:55.19]Sing kuat rasane batin isun..
[02:03.80]Ketinggalan sepur
[02:07.15]welas isun kesingkur..
[02:12.24]
[02:48.00]>>>
[02:49.00]>>
[02:50.00]>
[02:51.00]Langit katon mendung,
[02:55.00]Yaduh awak isun..
[02:58.89]Gludhuge jepretan,
[03:03.00]Eluh deredesan..
[03:08.48]
[03:18.03]Mulo salah isun,
[03:21.56]Sing terang terangan..
[03:25.60]Saikine getun,
[03:29.59]Kelangan nyang kembang..
[03:35.63]Arepe mletik kesulungan..
[03:44.69]
[03:48.23]Ketinggalan sepur
[03:52.51]welas isun kesingkur..
[03:57.12]
[04:33.00]>>>
[04:34.00]>>
[04:35.00]>
[04:36.00]Langit katon mendung,
[04:39.85]Yaduh awak isun..
[04:44.13]Gludhuge jepretan,
[04:47.62]Eluh deredesan..
[04:52.04]
[05:03.22]Mulo salah isun,
[05:06.52]Sing terang terangan..
[05:10.44]Saikine getun,
[05:14.29]Kelangan nyang kembang..
[05:20.71]Arepe mletik kesulungan..
[05:28.54]
[05:33.47]Ketinggalan sepur
[05:36.95]welas isun kesingkur..
[05:41.79]Ati melang melung
[05:45.09]sing ono hang nginguk..
[05:50.26]Kapesan awak isun,
[05:57.04]Sing kuat rasane batin isun..
[06:05.86]Ketinggalan sepur
[06:09.60]welas isun kesingkur..
[06:15.32]
————-
Preview: