Kelayu (nenty ardillah)


Versi: Nenty Ardillah

Nasib badan lir kaya manuk ning jero kurungan,
Najan cukup bli kurang sandang ora kurang pangan..
Kula sih kelingan kakang,
Batin sun tetangisan nyiksa ning perasaan..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Pelete Cinta


Versi: Nenty Ardillah

Kula jaluk ampun maaf sing tek suwun,
Sebab sun ngrasa pernah gawe salah..
Nglelara sampean nyakiti sampean,
Sing akhire gawe lara ning badan..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Kula jaluk ampun maaf sing tek suwun,
Sebab sun ngrasa pernah gawe salah..
Nglelara sampean nyakiti sampean,
Sing akhire gawe lara ning badan..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12