Kelayu (nenty ardillah)

nenty-ardillah_6
Versi: Nenty Ardillah

Nasib badan lir kaya manuk ning jero kurungan,
Najan cukup bli kurang sandang ora kurang pangan..
Kula sih kelingan kakang,
Batin sun tetangisan nyiksa ning perasaan..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..

reff:
Bengen lagi lengoan kulane ora doyan,
Kien wis due rabi kakang gawe ngedani..

Lanang pirang-pirang sing ganteng bli kurang,
Tapi kenangapa demene cuma ning kakang..
Ati kula kelayu duh kakang kulane melu..

Kadang-kadang katone kakang ana ning iringan,
Awan bengi rasane kaya selalu barengan..
Apa sih wis ora pengen,
Ning kula sampe kelalen kakang ngawine wong sejen..
——————
[ver: lyrics]
[id: qpaapqcu]
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Kelayu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:00.03]Kelayu
[00:00.03]by: Nenty Ardillah
[00:43.03]
[00:45.93]>>>
[00:46.93]>>
[00:47.93]>
[00:48.93]Nasib badan lir kaya manuk
[00:53.67]ning jero kurungan,
[00:56.70]
[00:59.06]Najan cukup bli kurang sandang
[01:03.87]ora kurang pangan..
[01:07.11]Kula sih kelingan kakang,
[01:12.39]Batin sun tetangisan
[01:17.75]nyiksa ning perasaan..
[01:24.47]
[01:30.52]Kadang-kadang katone kakang
[01:35.23]ana ning iringan,
[01:36.33]
[01:40.07]Awan bengi rasane kaya
[01:44.79]selalu barengan..
[01:48.52]Apa sih wis ora pengen,
[01:53.69]Ning kula sampe kelalen
[01:59.35]kakang ngawine wong sejen..
[02:05.75]
[02:25.86]>>>
[02:26.86]>>
[02:27.86]>
[02:28.86]Bengen lagi lengoan
[02:31.18]kulane ora doyan,
[02:34.10]Kien wis due rabi
[02:36.95]kakang gawe ngedani..
[02:41.62]
[02:47.50]Lanang pirang-pirang
[02:49.77]sing ganteng bli kurang,
[02:52.57]Tapi kenangapa
[02:55.31]demene cuma ning kakang..
[02:59.55]Ati kula kelayu
[03:04.96]duh kakang kulane melu..
[03:11.49]
[03:14.34]Kadang-kadang katone kakang
[03:19.75]ana ning iringan,
[03:22.24]
[03:25.28]Awan bengi rasane kaya
[03:29.14]selalu barengan..
[03:32.67]Apa sih wis ora pengen,
[03:37.91]Ning kula sampe kelalen
[03:43.56]kakang ngawine wong sejen..
[03:50.05]
[04:10.00]>>>
[04:11.00]>>
[04:12.00]>
[04:13.00]Bengen lagi lengoan
[04:15.35]kulane ora doyan,
[04:18.27]Kien wis due rabi
[04:21.13]kakang gawe ngedani..
[04:25.55]
[04:31.52]Lanang pirang-pirang
[04:33.89]sing ganteng bli kurang,
[04:36.69]Tapi kenangapa
[04:39.42]demene cuma ning kakang..
[04:43.65]Ati kula kelayu
[04:48.95]duh kakang kulane melu..
[04:55.29]
[04:58.71]Kadang-kadang katone kakang
[05:03.18]ana ning iringan,
[05:06.24]
[05:09.10]Awan bengi rasane kaya
[05:13.99]selalu barengan..
[05:17.05]Apa sih wis ora pengen,
[05:22.45]Ning kula sampe kelalen
[05:27.69]kakang ngawine wong sejen..
[05:34.46]
————-
Preview:

Advertisements

Pelete Cinta

Nenty-Ardillah_5
Versi: Nenty Ardillah

Kula jaluk ampun maaf sing tek suwun,
Sebab sun ngrasa pernah gawe salah..
Nglelara sampean nyakiti sampean,
Sing akhire gawe lara ning badan..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..

reff:
Apa pelete cinta,
Wis julur ning jero dada..

Kaya ana sing ngrasuki,
Awan bengine kula nangisi..
Selaksa deduka sewu bebendu,
Sun jaluk ampura rumasa gawe tatu..

Kula jaluk ampun maaf sing tek suwun,
Sebab sun ngrasa pernah gawe salah..
Nglelara sampean nyakiti sampean,
Sing akhire gawe lara ning badan..

Bengen sun moyoki nangapa kien ngedani,
Bengen sun nyakiti sekien malah nyayangi..
Kekatonen bae kakang kebayang bae,
Kaya angel ngilangakene..
——————
[ver: lyrics]
[id: cuzbsscu]
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Pelete Cinta]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 8:44]
[00:00.01]Pelete Cinta
[00:00.01]by: Nenty Ardillah
[00:50.01]
[00:52.21]>>>
[00:53.21]>>
[00:54.21]>
[00:55.21]Kula jaluk ampun
[00:58.27]maaf sing tek suwun,
[01:02.05]Sebab sun ngrasa
[01:05.35]pernah gawe salah..
[01:09.41]Nglelara sampean
[01:13.63]nyakiti sampean,
[01:17.30]Sing akhire gawe
[01:21.28]lara ning badan..
[01:24.38]
[01:31.12]Bengen sun moyoki
[01:34.85]nangapa kien ngedani,
[01:38.66]Bengen sun nyakiti
[01:42.07]sekien malah nyayangi..
[01:46.61]Kekatonen bae
[01:49.90]kakang kebayang bae,
[01:54.27]Kaya angel ngilangakene..
[02:01.14]
[02:29.39]>>>
[02:30.39]>>
[02:31.39]>
[02:32.39]Apa pelete cinta,
[02:39.04]Wis julur ning jero dada..
[02:45.76]
[03:01.81]Kaya ana sing ngrasuki,
[03:08.22]Awan bengine kula nangisi..
[03:15.55]Selaksa deduka sewu bebendu,
[03:22.21]Sun jaluk ampura
[03:25.93]rumasa gawe tatu..
[03:30.03]
[03:31.16]Bengen sun moyoki
[03:34.95]nangapa kien ngedani,
[03:38.05]Bengen sun nyakiti
[03:41.74]sekien malah nyayangi..
[03:45.40]Kekatonen bae
[03:48.70]kakang kebayang bae,
[03:53.48]Kaya angel ngilangakene..
[03:59.58]
[04:28.81]>>>
[04:29.81]>>
[04:30.81]>
[04:31.81]Apa pelete cinta,
[04:38.16]Wis julur ning jero dada..
[04:44.82]
[05:01.24]Kaya ana sing ngrasuki,
[05:07.65]Awan bengine kula nangisi..
[05:14.68]Selaksa deduka sewu bebendu,
[05:21.28]Sun jaluk ampura
[05:24.94]rumasa gawe tatu..
[05:29.35]
[05:30.80]Bengen sun moyoki
[05:34.09]nangapa kien ngedani,
[05:37.57]Bengen sun nyakiti
[05:41.30]sekien malah nyayangi..
[05:45.91]Kekatonen bae
[05:49.14]kakang kebayang bae,
[05:53.00]Kaya angel ngilangakene..
[05:59.35]
[06:28.26]>>>
[06:29.26]>>
[06:30.26]>
[06:31.26]Apa pelete cinta,
[06:37.92]Wis julur ning jero dada..
[06:44.58]
[07:00.75]Kaya ana sing ngrasuki,
[07:07.35]Awan bengine kula nangisi..
[07:14.44]Selaksa deduka sewu bebendu,
[07:20.60]Sun jaluk ampura
[07:25.98]rumasa gawe tatu..
[07:30.21]
[07:31.82]Kula jaluk ampun
[07:35.43]maaf sing tek suwun,
[07:38.85]Sebab sun ngrasa
[07:42.10]pernah gawe salah..
[07:46.95]Nglelara sampean
[07:50.19]nyakiti sampean,
[07:54.04]Sing akhire gawe
[07:57.59]lara ning badan..
[08:01.20]
[08:08.41]Bengen sun moyoki
[08:11.28]nangapa kien ngedani,
[08:14.95]Bengen sun nyakiti
[08:18.37]sekien malah nyayangi..
[08:23.47]Kekatonen bae
[08:26.76]kakang kebayang bae,
[08:30.62]Kaya angel ngilangakene..
[08:36.66]
————-
Preview:

Bujang Desa

Nenty-Ardillah_4
Versi: Nenty Ardillah

PANCEN WIS DADI KEMBANG LAMBE,
AKEH WADON KEGODA..
KIEN MANING WIS DADI IDAMANE,
KABEH GADIS DESA..
GAGAHE GANTENGE,
SOPAN PISAN OMONGE..

ADUH BUJANG DESA KULA IKI,
WIS MABUK KEPAYANG..
MABUK NING GANTENGE SAMPEAN,
SING DADI REBUTAN..
DUH KAKANG KASEPE,
WIBAWA NING MLAKUNE..
HOO..OOHH BUJANG DESA..

reff:
YEN SEDINA BLI KETEMU,
ATI DADI RINDU..
OH PRIBEN SAMPEAN,
KATON BAE NING MATA..

APA MANING WIS WAYAH BENGI,
TURU SUN RA LALI..
PIKIRAN MELAYANG,
KEBAYANG NING SAMPEAN..
SEKIEN WIS DADI PUJAAN..

ADUH BUJANG DESA KULA IKI,
WIS MABUK KEPAYANG..
MABUK NING GANTENGE SAMPEAN,
SING DADI REBUTAN..
DUH KAKANG KASEPE,
WIBAWA NING MLAKUNE..
HOO..OOHH BUJANG DESA..

reff:
YEN SEDINA BLI KETEMU,
ATI DADI RINDU..
OH PRIBEN SAMPEAN,
KATON BAE NING MATA..

APA MANING WIS WAYAH BENGI,
TURU SUN RA LALI..
PIKIRAN MELAYANG,
KEBAYANG NING SAMPEAN..
SEKIEN WIS DADI PUJAAN..

PANCEN WIS DADI KEMBANG LAMBE,
AKEH WADON KEGODA..
KIEN MANING WIS DADI IDAMANE,
KABEH GADIS DESA..
GAGAHE GANTENGE,
SOPAN PISAN OMONGE..

ADUH BUJANG DESA KULA IKI,
WIS MABUK KEPAYANG..
MABUK NING GANTENGE SAMPEAN,
SING DADI REBUTAN..
DUH KAKANG KASEPE,
WIBAWA NING MLAKUNE..
HOO..OOHH BUJANG DESA..
——————
[ver: lyrics]
[id: loiiwnch]
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Bujang Desa]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:00.03]Bujang Desa
[00:00.03]by: Nenty Ardillah
[00:27.03]
[00:30.03]>>>
[00:31.03]>>
[00:32.03]>
[00:33.03]Pancen wis dadi kembang lambe,
[00:36.49]Akeh wadon kegoda..
[00:39.20]Kien maning wis dadi idamane,
[00:42.37]Kabeh gadis desa..
[00:45.23]Gagahe gantenge,
[00:47.89]Sopan pisan omonge..
[00:51.37]
[00:59.96]Aduh bujang desa kula iki,
[01:03.01]Wis mabuk kepayang..
[01:06.32]Mabuk ning gantenge sampean,
[01:09.30]Sing dadi rebutan..
[01:12.66]Duh kakang kasepe,
[01:15.59]Wibawa ning mlakune..
[01:18.20]Hoo..oohh bujang desa..
[01:22.31]
[01:50.03]>>>
[01:51.03]>>
[01:52.03]>
[01:53.03]Yen sedina bli ketemu,
[01:56.38]Ati dadi rindu..
[02:00.00]Oh priben sampean,
[02:02.05]Katon bae ning mata..
[02:06.34]
[02:12.50]Apa maning wis wayah bengi,
[02:15.98]Turu sun ra lali..
[02:19.36]Pikiran melayang,
[02:21.40]Kebayang ning sampean..
[02:25.38]Sekien wis dadi pujaan..
[02:32.66]
[02:34.83]Aduh bujang desa kula iki,
[02:38.58]Wis mabuk kepayang..
[02:41.68]Mabuk ning gantenge sampean,
[02:44.61]Sing dadi rebutan..
[02:47.71]Duh kakang kasepe,
[02:50.57]Wibawa ning mlakune..
[02:53.44]Hoo..oohh bujang desa..
[02:57.86]
[03:25.76]>>>
[03:26.76]>>
[03:27.76]>
[03:28.76]Yen sedina bli ketemu,
[03:31.76]Ati dadi rindu..
[03:34.94]Oh priben sampean,
[03:37.24]Katon bae ning mata..
[03:41.24]
[03:48.01]Apa maning wis wayah bengi,
[03:51.00]Turu sun ra lali..
[03:54.36]Pikiran melayang,
[03:56.73]Kebayang ning sampean..
[04:00.77]Sekien wis dadi pujaan..
[04:06.93]
[04:10.79]Pancen wis dadi kembang lambe,
[04:13.89]Akeh wadon kegoda..
[04:17.00]Kien maning wis dadi idamane,
[04:20.18]Kabeh gadis desa..
[04:22.92]Gagahe gantenge,
[04:25.77]Sopan pisan omonge..
[04:29.38]
[04:37.17]Aduh bujang desa kula iki,
[04:40.64]Wis mabuk kepayang..
[04:44.00]Mabuk ning gantenge sampean,
[04:46.98]Sing dadi rebutan..
[04:50.10]Duh kakang kasepe,
[04:52.90]Wibawa ning mlakune..
[04:56.00]Hoo..oohh bujang desa..
[05:00.55]
————
Preview:

Slandap Slendep

Nenty-Ardillah_3
Versi: Nenty Ardillah

Ana musuh ning njero selimut,
Ora katon cilik kaya semut..
Priwen gung curiga maderkah batur dewek,
Nyata wis rebut cinta wis gawe ati suwek..

Slandap slendep ning nggurine badan,
Rai madep ning ngguri janjian..
Disangka bocah cilik dianggep sun bli ngarti,
Merem ati mendelik wong loro wis menghianati..

reff:
Lanang lan wadone wis ora due ati,
Najan pada demene ana ati sing disakiti..

Lanang lan wadone bli due perasaan,
Sing kago yo loroan bli mikiri kula sing tetangisan..
Bli due ati bli due perasaan,
Dihianati ning batur sing awit cilik barengan..

Slandap slendep ning nggurine badan,
Rai madep ning ngguri janjian..
Disangka bocah cilik dianggep sun bli ngarti,
Merem ati mendelik wong loro wis menghianati..

reff:
Lanang lan wadone wis ora due ati,
Najan pada demene ana ati sing disakiti..

Lanang lan wadone bli due perasaan,
Sing kago yo loroan bli mikiri kula sing tetangisan..
Bli due ati bli due perasaan,
Dihianati ning batur sing awit cilik barengan..

Slandap slendep ning nggurine badan,
Rai madep ning ngguri janjian..
Disangka bocah cilik dianggep sun bli ngarti,
Merem ati mendelik wong loro wis menghianati..
—————-
[ver: lyrics
[ar: Nenty Ardillah]
[ti: Slandap Slendep]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:42]
[00:00.05]Slandap Slendep
[00:00.05]by: Nenty Ardillah
[00:41.05]
[00:43.05]>>>
[00:44.05]>>
[00:45.05]>
[00:46.05]Ana musuh ning njero selimut,
[00:50.95]Ora katon cilik kaya semut..
[00:57.17]Priwen gung curiga
[01:01.60]maderkah batur dewek,
[01:04.79]Nyata wis rebut cinta
[01:08.22]wis gawe ati suwek..
[01:12.00]Slandap slendep
[01:13.87]ning nggurine badan,
[01:17.09]Rai madep
[01:19.70]ning ngguri janjian..
[01:23.33]Disangka bocah cilik,
[01:28.27]Dianggep sun bli ngarti..
[01:31.03]Merem ati mendelik,
[01:34.48]Wong loro wis menghianati..
[01:39.19]
[01:57.04]>>>
[01:58.04]>>
[01:59.04]>
[02:00.04]Lanang lan wadone
[02:03.18]Wis ora due ati..
[02:07.14]Najan pada demene,
[02:10.54]Ana ati sing disakiti..
[02:17.16]
[02:37.15]Lanang lan wadone
[02:40.58]Bli due perasaan..
[02:43.74]Sing kago yo loroan,
[02:47.98]Bli mikiri kula sing tetangisan..
[02:54.20]Bli due ati bli due perasaan..
[03:00.38]Dihianati ning batur
[03:07.59]sing awit cilik barengan..
[03:09.70]Slandap slendep
[03:12.61]ning nggurine badan,
[03:15.97]Rai madep
[03:18.79]ning ngguri janjian..
[03:21.92]Disangka bocah cilik,
[03:26.16]Dianggep sun bli ngarti..
[03:29.47]Merem ati mendelik,
[03:32.35]Wong loro wis menghianati..
[03:38.22]
[03:57.04]>>>
[03:58.04]>>
[03:59.04]>
[04:00.04]Lanang lan wadone
[04:01.52]Wis ora due ati..
[04:04.89]Najan pada demene,
[04:08.40]Ana ati sing disakiti..
[04:15.20]
[04:35.58]Lanang lan wadone
[04:38.45]Bli due perasaan..
[04:41.58]Sing kago yo loroan,
[04:45.90]Bli mikiri kula sing tetangisan..
[04:52.52]Bli due ati bli due perasaan..
[04:58.33]Dihianati ning batur
[05:02.90]sing awit cilik barengan..
[05:07.33]
[05:09.12]Slandap slendep
[05:11.37]ning nggurine badan,
[05:14.87]Rai madep
[05:17.18]ning ngguri janjian..
[05:21.06]Disangka bocah cilik,
[05:24.86]Dianggep sun bli ngarti..
[05:28.00]Merem ati mendelik,
[05:30.75]Wong loro wis menghianati..
[05:36.93]
————-
Preview: