Ninggal Janji (nella kharisma)


Versi: Nella Kharisma

Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondhomu sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kui karepmu,
Deredes mili eluhku..
Aku ra biso nggandoli,
Marang keputusanmu..

Aku lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung jangget onok dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

reff:
Sing pungkasan ono ing kene,
Sliramu lan aku..
Naliko jejer sesandingan,
Kok ucapke janjimu..

Ndek semono aku ra ngiro,
Sliramu pamit aku..
Senadyan kondhomu sedelo,
Wis nggawe bingung atiku..

Nanging piye kui karepmu,
Deredes mili eluhku..
Aku ra biso nggandoli,
Marang keputusanmu..

Aku lilo ning ora biso,
Mergo kebacut tresno..
Wis kadhung jangget ono dodo,
Yo wis dadi janji ati..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..

Yo mung siji sing tak tresnani,
Mung sliramu pepujaning ati..
Tansah tak ugemi janjimu,
Nganti tekan saiki..

Tresno iki ketulus suci,
Ojo nganti kok blenjani..
Sing tak tunggu,
Mung sliramu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: okpunlci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ninggal Janji]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:07]
[00:00.01]Ninggal Janji
[00:00.01]by: Nella Kharisma
[00:18.01]
[00:20.01]>>>
[00:21.01]>>
[00:22.01]>
[00:23.01]Sing pungkasan ono ing kene,
[00:27.05]Sliramu lan aku..
[00:30.92]Naliko jejer sesandingan,
[00:35.12]Kok ucapke janjimu..
[00:38.76]
[00:40.60]Ndek semono aku ra ngiro,
[00:44.00]Sliramu pamit aku..
[00:47.84]Senadyan kondhomu sedelo,
[00:51.62]Wis nggawe bingung atiku..
[00:56.07]
[01:00.38]Nanging piye kui karepmu,
[01:04.49]Deredes mili eluhku..
[01:07.60]Aku ra biso nggandoli,
[01:11.81]Marang keputusanmu..
[01:16.08]
[01:16.82]Aku lilo ning ora biso,
[01:20.92]Mergo kebacut tresno..
[01:24.32]Wis kadhung jangget onok dodo,
[01:28.49]Yo wis dadi janji ati..
[01:31.25]
[01:33.01]Yo mung siji sing tak tresnani,
[01:37.03]Mung sliramu pepujaning ati..
[01:41.96]Tansah tak ugemi janjimu,
[01:45.03]Nganti tekan saiki..
[01:48.87]Tresno iki ketulus suci,
[01:54.02]Ojo nganti kok blenjani..
[01:58.04]Sing tak tunggu,
[01:59.77]Mung sliramu..
[02:03.43]
[02:33.04]>>>
[02:34.04]>>
[02:35.04]>
[02:36.04]Sing pungkasan ono ing kene,
[02:39.73]Sliramu lan aku..
[02:43.66]Naliko jejer sesandingan,
[02:47.59]Kok ucapke janjimu..
[02:52.08]
[02:53.08]Ndek semono aku ra ngiro,
[02:56.39]Sliramu pamit aku..
[03:00.32]Senadyan kondhomu sedelo,
[03:04.47]Wis nggawe bingung atiku..
[03:08.78]
[03:10.09]Nanging piye kui karepmu,
[03:13.21]Deredes mili eluhku..
[03:17.20]Aku ra biso nggandoli,
[03:20.57]Marang keputusanmu..
[03:25.13]
[03:26.25]Aku lilo ning ora biso,
[03:29.75]Mergo kebacut tresno..
[03:33.37]Wis kadhung jangget ono dodo,
[03:37.48]Yo wis dadi janji ati..
[03:42.01]
[03:42.60]Yo mung siji sing tak tresnani,
[03:45.97]Mung sliramu pepujaning ati..
[03:50.52]Tansah tak ugemi janjimu,
[03:53.95]Nganti tekan saiki..
[03:59.20]Tresno iki ketulus suci,
[04:02.63]Ojo nganti kok blenjani..
[04:06.81]Sing tak tunggu,
[04:09.18]Mung sliramu..
[04:13.36]
[04:14.42]Yo mung siji sing tak tresnani,
[04:17.63]Mung sliramu pepujaning ati..
[04:22.02]Tansah tak ugemi janjimu,
[04:25.70]Nganti tekan saiki..
[04:30.56]Tresno iki ketulus suci,
[04:33.93]Ojo nganti kok blenjani..
[04:38.11]Sing tak tunggu,
[04:40.67]Mung sliramu..
[04:44.73]
————-
Preview:

Advertisements

Konco Kringetan


Versi: Nella Kharisma

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

bibit awet aku nyawang kowe karo kancamu,
gegojekan naliko wayah bengi udan banyu,
demak demok terus dibacutke karo ciuman,
ngelus dodo ati iki mergo uwis kelaran..

durung tau aku ngrasakke loro sak durunge,
mergo ati iki durung pernah ono sing nduwe,
teko mbiyen nganti saiki aku tresno dirimu,
mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku..

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

saikine ku wis ngerti kabeh opo to sebabe,
mergo gandeng aku ora pernah ono senenge,
sing tak jaluk saiki wis cukup semene saja,
hubungan kita jangan pernah ada berita..

welingku siji ojo mung dadi konco kringetan,
yen tembe mburi kowe bakale dadi wong edan,
luwih becik aku mundur dadi jomblo sing keren,
wis cukup sak mene saiki lo gue end..

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

reff:
Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..

Yang biyen piye janjine,
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu..
Aku tansah angugemi,
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji..
Jebul janjimu ora biso dipercoyo..
———————
[ver: lyrics]
[id: psnopzci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Konco Kringetan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:20]
[00:00.02]Konco Kringetan
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:12.02]
[00:14.02]>>>
[00:15.02]>>
[00:16.02]>
[00:17.02]Yang biyen piye janjine,
[00:21.79]Kowe ra bakal cidro
[00:24.42]marang sumpah setyomu..
[00:29.35]Aku tansah angugemi,
[00:34.09]Senadyan loro ati
[00:37.84]kowe mblenjani janji..
[00:42.39]
[00:49.63]bibit awit aku nyawang kowe karo kancamu,
[00:53.63]gegojekan naliko wayah bengi udan banyu,
[00:56.81]demak demok terus dibacutke karo ciuman,
[01:00.06]ngelus dodo ati iki mergo uwis kelaran..
[01:03.68]durung tau aku ngrasakke loro sak durunge,
[01:06.92]mergo ati iki durung pernah ono sing nduwe,
[01:10.17]teko mbiyen nganti saiki aku tresno dirimu,
[01:13.54]mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku..
[01:16.84]Yang biyen piye janjine,
[01:20.90]Kowe ra bakal cidro
[01:24.02]marang sumpah setyomu..
[01:28.64]Aku tansah angugemi,
[01:33.51]Senadyan loro ati
[01:37.19]kowe mblenjani janji..
[01:42.93]saikine ku wis ngerti kabeh opo to sebabe,
[01:46.61]mergo gandeng aku ora pernah ono senenge,
[01:49.67]sing tak jaluk saiki wis cukup semene saja,
[01:52.97]hubungan kita jangan pernah ada berita..
[01:56.34]welingku siji ojo mung dadi konco kringetan,
[01:59.96]yen tembe mburi kowe bakale dadi wong edan,
[02:03.15]luwih becik aku mundur dadi jomblo sing keren,
[02:06.45]wis cukup sak mene saiki lo gue end..
[02:09.45]Yang biyen piye janjine,
[02:13.72]Kowe ra bakal cidro
[02:17.03]marang sumpah setyomu..
[02:21.77]Aku tansah angugemi,
[02:26.95]Senadyan loro ati
[02:30.13]kowe mblenjani janji..
[02:35.18]
[02:46.04]>>>
[02:47.04]>>
[02:48.04]>
[02:49.04]Yang biyen piye janjine,
[02:53.74]Kowe ra bakal cidro
[02:56.71]marang sumpah setyomu..
[03:01.77]Aku tansah angugemi,
[03:06.26]Senadyan loro ati
[03:09.75]kowe mblenjani janji..
[03:15.12]Yang biyen piye janjine,
[03:19.86]Kowe ra bakal cidro
[03:23.05]marang sumpah setyomu..
[03:28.04]Aku tansah angugemi,
[03:32.78]Senadyan loro ati
[03:36.27]kowe mblenjani janji..
[03:41.77]Yang biyen piye janjine,
[03:45.82]Kowe ra bakal cidro
[03:49.69]marang sumpah setyomu..
[03:54.50]Aku tansah angugemi,
[03:59.55]Senadyan loro ati
[04:02.86]kowe mblenjani janji..
[04:08.22]Jebul janjimu ora biso dipercoyo..
[04:14.15]
————-
Preview:

Konco Turu


Versi: Nella Kharisma

Sayangku aku butuh konco turu,
Yang kupeluk neng sandingku..
Cintaku aku butuh konco turu,
Sing tak sanding neng kamarku..

Bukan bantal bukan guling,
Tapi kuli yang ada nyawanya..

aku ra biso turu yen ra nyanding sliramu,
remuk rasane ati tansah ngelayung suwung,
rino kelawan bengi uripku tansah sepi,
tanpo sliramu wong bagus gantilane ati..

aku mung biso dedungo marang kersane gusti,
mugo kowe lan aku bakal iso nyawiji,
urip sesandingan bebarengan mbangun katresnan,
dadi konco turu nganti tekan anak putu..

Telah lama aku sendirian,
Hidup sepi tiada berteman..
Rindu ini tlah lama terpendam,
Kapan bisa kudapat meminang..

Jangan bimbang dan jangan kau ragu,
Cepat kita pergi ke penghulu..
Aku akan datang melamarmu,
Kita berdua jadi konco turu..

reff:
aku ra biso turu yen ra nyanding sliramu,
remuk rasane ati tansah ngelayung suwung,
rino kelawan bengi uripku tansah sepi,
tanpo sliramu wong bagus gantilane ati..

aku mung biso dedungo marang kersane gusti,
mugo kowe lan aku bakal iso nyawiji,
urip sesandingan bebarengan mbangun katresnan,
dadi konco turu nganti tekan anak putu..

Telah lama aku sendirian,
Hidup sepi tiada berteman..
Rindu ini tlah lama terpendam,
Kapan bisa kudapat meminang..

Jangan bimbang dan jangan kau ragu,
Cepat kita pergi ke penghulu..
Aku akan datang melamarmu,
Kita berdua jadi konco turu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ckvkpici]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Konco Turu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.01]Konco Turu
[00:00.01]by: Nella Kharisma
[00:56.01]
[00:58.01]>>>
[00:59.01]>>
[01:00.01]>
[01:01.01]Sayangku aku butuh konco turu,
[01:09.32]Yang kupeluk neng sandingku..
[01:17.83]Cintaku aku butuh konco turu,
[01:25.90]Sing tak sanding neng kamarku..
[01:33.36]Bukan bantal bukan guling,
[01:40.68]Tapi kuli yang ada nyawanya..
[01:47.96]
[01:49.82]aku ra biso turu yen ra nyanding sliramu,
[01:53.23]remuk rasane ati tansah ngelayung suwung,
[01:57.28]rino kelawan bengi uripku tansah sepi,
[02:01.06]tanpo sliramu wong bagus gantilane ati..
[02:04.85]aku mung biso dedungo marang kersane gusti,
[02:08.70]mugo kowe lan aku bakal iso nyawiji,
[02:13.14]urip sesandingan bebarengan mbangun katresnan,
[02:16.98]dadi konco turu nganti tekan anak putu..
[02:20.58]Telah lama aku sendirian,
[02:28.48]Hidup sepi tiada berteman..
[02:35.99]Rindu ini tlah lama terpendam,
[02:43.01]Kapan bisa kudapat meminang..
[02:50.02]Jangan bimbang dan jangan kau ragu,
[02:58.04]Cepat kita pergi ke penghulu..
[03:06.05]Aku akan datang melamarmu,
[03:13.13]Kita berdua jadi konco turu..
[03:20.71]
[03:37.02]>>>
[03:38.02]>>
[03:39.02]>
[03:40.02]aku ra biso turu yen ra nyanding sliramu,
[03:44.37]remuk rasane ati tansah ngelayung suwung,
[03:47.71]rino kelawan bengi uripku tansah sepi,
[03:51.69]tanpo sliramu wong bagus gantilane ati..
[03:55.29]aku mung biso dedungo marang kersane gusti,
[03:59.26]mugo kowe lan aku bakal iso nyawiji,
[04:02.74]urip sesandingan bebarengan mbangun katresnan,
[04:06.84]dadi konco turu nganti tekan anak putu..
[04:10.75]Telah lama aku sendirian,
[04:17.65]Hidup sepi tiada berteman..
[04:25.28]Rindu ini tlah lama terpendam,
[04:32.80]Kapan bisa kudapat meminang..
[04:40.44]Jangan bimbang dan jangan kau ragu,
[04:47.58]Cepat kita pergi ke penghulu..
[04:55.65]Aku akan datang melamarmu,
[05:02.49]Kita berdua jadi konco turu..
[05:10.19]
————–
Preview:

Putihnya Hati


Versi: Mahesa ft. Nella Kharisma

Pr:
Tak akan aku biarkan dirimu berduka,
Tak kurelakan tetes air mata..
Membasahi pipi duhai kekasih..

Akan ku persembahkan sebuah harapan,
Ku kembalikan sesuatu yang hilang..
Sunggingan senyummu duhai kekasih..

Tinggalkan duri yang terlewati,
Lupakan kisah yang kau alami..

reff:
Lk:
Putihnya hatimu takkan terkotori,
Tulusnya cintamu agung dan suci..
Mulianya sikapmu patut ku hargai,
Semoga bahagia cinta tetap abadi..

Pr:
Akan ku persembahkan sebuah harapan,
Ku kembalikan sesuatu yang hilang..
Sunggingan senyummu duhai kekasih..

Tinggalkan duri yang terlewati,
Lupakan kisah yang kau alami..

reff:
Lk:
Putihnya hatimu takkan terkotori,
Tulusnya cintamu agung dan suci..
Mulianya sikapmu patut ku hargai,
Semoga bahagia cinta tetap abadi..

Ft:
Putihnya hatimu takkan terkotori,
Tulusnya cintamu agung dan suci..
Mulianya sikapmu patut ku hargai,
Semoga bahagia cinta tetap abadi..
———————-
[ver: lyrics]
[id: hkkcobci]
[ar: Nella Kharisma ft. Mahesa]
[ti: Putihnya Hati]
[al: Pop Indonesia]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:00.04]Putihnya Hati
[00:00.04]by: Mahesa ft. Nella Kharisma
[00:38.04]
[00:39.04]>>>
[00:40.04]>>
[00:41.04]>
[00:42.04]Pr: Tak akan aku biarkan
[00:47.90]Pr: dirimu berduka,
[00:51.35]Pr: Tak kurelakan
[00:54.97]Pr: tetes air mata..
[00:58.96]Pr: Membasahi pipi
[01:02.27]Pr: duhai kekasih..
[01:06.95]
[01:12.07]Pr: Akan ku persembahkan
[01:17.00]Pr: sebuah harapan,
[01:20.99]Pr: Ku kembalikan
[01:24.30]Pr: sesuatu yang hilang..
[01:28.29]Pr: Sunggingan senyummu
[01:32.22]Pr: duhai kekasih..
[01:36.34]
[01:38.08]Pr: Tinggalkan duri
[01:40.71]Pr: yang terlewati,
[01:44.58]Pr: Lupakan kisah
[01:47.39]Pr: yang kau alami..
[01:51.13]
[02:21.04]>>>
[02:22.04]>>
[02:23.04]>
[02:24.04]Lk: Putihnya hatimu
[02:27.27]Lk: takkan terkotori,
[02:30.75]Lk: Tulusnya cintamu
[02:34.18]Lk: agung dan suci..
[02:38.36]Lk: Mulianya sikapmu
[02:41.61]Lk: patut ku hargai,
[02:45.29]Lk: Semoga bahagia
[02:48.84]Lk: cinta tetap abadi..
[02:55.89]
[03:01.04]Pr: Akan ku persembahkan
[03:06.02]Pr: sebuah harapan,
[03:09.83]Pr: Ku kembalikan
[03:12.95]Pr: sesuatu yang hilang..
[03:17.26]Pr: Sunggingan senyummu
[03:20.94]Pr: duhai kekasih..
[03:25.18]
[03:27.08]Pr: Tinggalkan duri
[03:29.08]Pr: yang terlewati,
[03:33.05]Pr: Lupakan kisah
[03:36.00]Pr: yang kau alami..
[03:39.84]
[04:10.04]>>>
[04:11.04]>>
[04:12.04]>
[04:13.04]Lk: Putihnya hatimu
[04:16.11]Lk: takkan terkotori,
[04:19.76]Lk: Tulusnya cintamu
[04:23.19]Lk: agung dan suci..
[04:27.19]Lk: Mulianya sikapmu
[04:30.56]Lk: patut ku hargai,
[04:34.24]Lk: Semoga bahagia
[04:37.86]Lk: cinta tetap abadi..
[04:43.16]Ft: Putihnya hatimu
[04:45.41]Ft: takkan terkotori,
[04:49.09]Ft: Tulusnya cintamu
[04:52.27]Ft: agung dan suci..
[04:56.76]Ft: Mulianya sikapmu
[05:00.26]Ft: patut ku hargai,
[05:03.82]Ft: Semoga bahagia
[05:07.25]Ft: cinta tetap abadi..
[05:13.49]
————–
Preview:

Ninja Opo Vespa


Versi: Nella Kharisma

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..

Sayang rungokno suarane atiku,
Wis kebacut kedanan sliramu..
Senajan akeh lanangan sing nyedak’i,
Nanging ati iki wis terkunci..

Bola bali aku diiming-imingi bondho,
Dikiro gampang digodha..

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..

ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan,
mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan,
atine menungso ora biso dipeksakke,
dilakoni kanti pilihane dewe-dewe..

kowe arep ngreyen motor ninja sak karepmu,
uripmu njagagke warisan wong tuamu,
jangan samakan aku seperti yang lainnya,
senajan gur numpak vespa tetep dicinta..

Bola bali aku diiming-imingi bondho,
Dikiro gampang digodha..

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..

Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lnnkopci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ninja Opo Vespa]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.02]Ninja Opo Vespa
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:17.02]
[00:19.02]>>>
[00:20.02]>>
[00:21.02]>
[00:22.02]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[00:27.70]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[00:33.34]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[00:38.77]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[00:44.70]
[01:09.53]Sayang rungokno suarane atiku,
[01:14.59]Wis kebacut kedanan sliramu..
[01:20.20]Senajan akeh lanangan sing nyedak’i,
[01:25.88]Nanging ati iki wis terkunci..
[01:32.06]Bola bali aku diiming-imingi bondho,
[01:37.30]Dikiro gampang digodha..
[01:43.73]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[01:48.47]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[01:54.58]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[02:00.01]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[02:07.00]
[02:19.03]ojo mbok kiro kabeh wong wedok kuwi gampangan,
[02:22.29]mbok gowo mrono mrene koyo kimcil murahan,
[02:24.91]atine menungso ora biso dipeksakke,
[02:27.91]dilakoni kanti pilihane dewe-dewe..
[02:30.78]kowe arep ngreyen motor ninja sak karepmu,
[02:33.71]uripmu njagagke warisan wong tuamu,
[02:36.70]jangan samakan aku seperti yang lainnya,
[02:39.51]senajan gur numpak vespa tetep dicinta..
[02:42.88]Bola bali aku diiming-imingi bondho,
[02:47.12]Dikiro gampang digodha..
[02:53.99]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[02:58.73]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[03:04.85]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[03:10.34]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[03:16.39]Tiwas tuku ninja jebule pilih vespa,
[03:21.44]Tiwas jatuh cinta ternyata ada yang punya..
[03:27.68]Roso tresno kuwi dudu amargo bondho,
[03:33.11]Sayang lan gemati ngalahke cacahe roda..
[03:39.48]
————–
Preview:

Lungset 2 (Tak Enteni Tekamu)


Versi: Nella Kharisma

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

Tak enteni tekamu,
Setaun rong taun sewindu..
Prasasat nganti rambut dadi putih,
Sabar ngenteni slirane mulih..

reff:
senadyan ono kabar sing,
marai panas nang kuping,
kabare neng kono nduwe,
aku percoyo kowe..

kabar kabar tak anggep angin,
marai awakku gering,
janjimu mbiyen tak ugemi,
kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

yok panggah sabar aku ngenteni,
ra gagas kabar kuwi mung jarene,
aku tetep setyo tumekane teko,
sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko..

siji loro telu tekan wolu pitu,
setaun rong taun tekane sewindu,
pantang ku lari pantang menghianati,
janji tak ugemi kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..

Tak enteni tekamu,
Setaun rong taun sewindu..
Prasasat nganti rambut dadi putih,
Sabar ngenteni slirane mulih..

siji loro telu tekan wolu pitu,
setaun rong taun tekane sewindu,
pantang ku lari pantang menghianati,
janji tak ugemi kowe mesti bali..

senadyan ono kabar sing,
marai panas nang kuping,
kabare neng kono nduwe,
aku percoyo kowe..

kabar kabar tak anggep angin,
marai awakku gering,
janjimu mbiyen tak ugemi,
kowe mesti bali..

Tak enteni tekamu,
Nganti lungsete atiku..
Sabarku iki ra ono watese,
Tekan kapan ngenteni slirane..
Tak enteni kowe mesti bali..
———————
[ver: lyrics]
[id: kipnocci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Lungset 2]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.03]Lungset 2 ( Tak Enteni Tekamu)
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:28.03]
[00:30.03]>>>
[00:31.03]>>
[00:32.03]>
[00:33.03]Tak enteni tekamu,
[00:38.16]Nganti lungsete atiku..
[00:45.46]Sabarku iki ra ono watese,
[00:52.70]Tekan kapan ngenteni slirane..
[00:59.06]
[01:00.02]Tak enteni tekamu,
[01:05.55]Setaun rong taun sewindu..
[01:12.98]Prasasat nganti rambut dadi putih,
[01:20.03]Sabar ngenteni slirane mulih..
[01:26.08]
[01:37.68]>>>
[01:38.68]>>
[01:39.68]>
[01:40.68]senadyan ono kabar sing,
[01:44.18]marai panas nang kuping,
[01:47.74]kabare neng kono nduwe,
[01:51.10]aku percoyo kowe..
[01:54.35]kabar kabar tak anggep angin,
[01:58.28]marai awakku gering,
[02:01.53]janjimu mbiyen tak ugemi,
[02:05.08]kowe mesti bali..
[02:08.51]Tak enteni tekamu,
[02:14.07]Nganti lungsete atiku..
[02:21.24]Sabarku iki ra ono watese,
[02:28.30]Tekan kapan ngenteni slirane..
[02:35.47]
[02:36.53]yok panggah sabar aku ngenteni kowe,
[02:39.53]ra gagas kabar kuwi mung jarene,
[02:43.25]aku tetep setyo tumekane teko,
[02:46.69]sak jujure ngertio atiku mung kanggo riko..
[02:50.43]siji loro telu tekan wolu pitu,
[02:53.68]setaun rong taun tekane sewindu,
[02:57.23]pantang ku lari pantang menghianati,
[03:00.35]janji tak ugemi kowe mesti bali..
[03:03.91]Tak enteni tekamu,
[03:08.96]Nganti lungsete atiku..
[03:16.26]Sabarku iki ra ono watese,
[03:23.25]Tekan kapan ngenteni slirane..
[03:29.99]
[03:31.05]Tak enteni tekamu,
[03:36.54]Setaun rong taun sewindu..
[03:44.09]Prasasat nganti rambut dadi putih,
[03:51.08]Sabar ngenteni slirane mulih..
[03:57.20]
[03:58.45]siji loro telu tekan wolu pitu,
[04:01.69]setaun rong taun tekane sewindu,
[04:05.12]pantang ku lari pantang menghianati,
[04:08.87]janji tak ugemi kowe mesti bali..
[04:12.49]senadyan ono kabar sing,
[04:15.17]marai panas nang kuping,
[04:18.54]kabare neng kono nduwe,
[04:21.98]aku percoyo kowe..
[04:25.28]kabar kabar tak anggep angin,
[04:29.15]marai awakku gering,
[04:32.27]janjimu mbiyen tak ugemi,
[04:35.95]kowe mesti bali..
[04:39.76]Tak enteni tekamu,
[04:45.13]Nganti lungsete atiku..
[04:52.18]Sabarku iki ra ono watese,
[04:59.35]Tekan kapan ngenteni slirane..
[05:06.41]Tak enteni kowe mesti bali..
[05:13.46]
—————
Preview:

Kebacut Kangen


Lirik lagu Sanguturu ke-4150 Kebacut Kangen
Versi: Nella Kharisma

SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

REFF:
SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zacsllci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kebacut Kangen]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:00.02]Kebacut Kangen
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]SENAJAN AKU
[00:36.26]RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
[00:39.94]SING TAK RASAKKE
[00:42.87]TANSAH KELINGAN ESEMMU..
[00:49.23]RAINO LAN BENGI
[00:51.79]ANGEL MEREM MRIPATKU,
[00:55.97]RA BISO TURU
[00:58.97]MERGO KEBACUT KANGENKU..
[01:04.15]
[01:20.76]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[01:23.87]JAN SEDEP ESEMMU,
[01:28.36]TENTREM ATIKU
[01:29.92]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[01:34.66]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[01:38.03]JAN SEDEP ESEMMU,
[01:42.34]LELEH ATIKU
[01:43.90]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[01:48.26]
[02:09.06]>>>
[02:10.06]>>
[02:11.06]>
[02:12.06]SENAJAN AKU
[02:15.76]RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
[02:19.45]SING TAK RASAKKE
[02:22.50]TANSAH KELINGAN ESEMMU..
[02:27.37]RAINO LAN BENGI
[02:29.68]ANGEL MEREM MRIPATKU,
[02:33.92]RA BISO TURU
[02:36.61]MERGO KEBACUT KANGENKU..
[02:42.78]
[02:57.01]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[02:59.82]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:03.87]TENTREM ATIKU
[03:05.87]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[03:10.74]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:13.98]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:17.92]LELEH ATIKU
[03:20.10]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[03:24.22]
[03:25.08]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:28.34]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:32.45]TENTREM ATIKU
[03:34.51]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[03:39.01]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:42.06]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:46.68]LELEH ATIKU
[03:48.30]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[03:52.98]
————–
Preview: