Bojo Keplese


Versi: Nella Kharisma

WIS TAK RETAK-RETAKNE WIS TAK TAKOK-TAKOKNE,
NYATANE KONCOMU DO MENENGAE..
TIBANE KOWE PREMAN NGGAK DOYAN PENGGAWEAN,
SEDINO-DINO MUNG SENENG KLUYURAN..

WIS TAK TUTUP-TUTUPI WIS TAK RAPET-RAPETI,
NYATANE KOWE MALAH SOYO NDADI..
RUPO PANCENE NGGANTENG KETORO KATON ANTENG,
TIBANE MUNG GAWE ENDHASKU PUYENG..

KU NYAMBUT GAWE NGGOLEKNE KOWE,
TAPI KOWE MALAH SOYO KLECA-KLECE..
MACAKMU DUKUN MANGANO SABUN,
WIS RA KUAT NGEMPET AKU TRIMO GOOD BYE..

LK:
AKU WONG LANANG NGGANTENG ISIH AKEH SING NGANTRI,
PRAWAN RONDHO NGENTENI KABEH PODO NJALUK RABI..
CUKUPO TAK KEDEPI MESTI KINTHIL ORA BALI,
RA PERCOYO NJAJALO MESTI WAE KOWE KEGI..

PR:
KOWE KEGEDHEN GE-ER NGANTI KOYO WONG KENTHIR,
AWAK KEBAK TATOAN GAMBAR NOGO GAMBAR ULO..
ULO-ULO SOWO NGAKUMU YO PANGGAH JOKO,
NDHISIK DIKANDANI TAPI AKU RA PERCOYO..

REFF:
PR:
AKU KOK PASANI PATI GENI TELUNG NDINO,
ILMU DUKUN JOWO MANDINE TANGPULUH DINO..
NGGAWE BULU PERINDU BEN AKU RINDU PADAMU,
SEKARANG KONANGAN TERLANJUR DADI BOJOMU..

KU NYAMBUT GAWE NGGOLEKNE KOWE,
TAPI KOWE MALAH SOYO KLECA-KLECE..
MACAKMU DUKUN MANGANO SABUN,
WIS RA KUAT NGEMPET AKU TRIMO GOOD BYE..

LK:
AKU WONG LANANG NGGANTENG ISIH AKEH SING NGANTRI,
PRAWAN RONDHO NGENTENI KABEH PODO NJALUK RABI..
CUKUPO TAK KEDEPI MESTI KINTHIL ORA BALI,
RA PERCOYO NJAJALO MESTI WAE KOWE KEGI..

PR:
KOWE KEGEDHEN GE-ER NGANTI KOYO WONG KENTHIR,
AWAK KEBAK TATOAN GAMBAR NOGO GAMBAR ULO..
ULO-ULO SOWO NGAKUMU YO PANGGAH JOKO,
NDHISIK DIKANDANI TAPI AKU RA PERCOYO..

AKU KOK PASANI PATI GENI TELUNG NDINO,
ILMU DUKUN JOWO MANDINE TANGPULUH DINO..
NGGAWE BULU PERINDU BEN AKU RINDU PADAMU,
SEKARANG KONANGAN TERLANJUR DADI BOJOMU..

WIS KADHUNG KEPLESE,
ONO MENDING TAK TOMBOKNE..

Jaran Goyang 2 (Jurus Perindu)


Versi: Nella Kharisma

JARENE SAYANG JARENE TETEP CINTA,
DENGAN DIRIKU TERGILA-GILA,
AKU TERTIPU DENGAN JURUS PERINDU..

AKU SETIA ENGKAU MALAH MENDUA,
KUBACA MANTRA ABRAKADABRA,
AGAR KAU TAU SAKIT SAKIT HATIKU..

PRIHATIN POSO SESASI,
KARO NGAMPET LORO ATI,
DON’T TOUCH ME DON’T TOUCH ME,
DIREWANGI PUCET PASI,
ESUK AWAN TEKAN BENGI..

LUNGGUH SILO TOPO BISU,
TELUNG DINO TELUNG WENGI,
DON’T WORRY DON’T WORRY,
DEMI MENDAPATKAN CINTAMU,
OPO WAE TAK LAKONI..

ORA PEDULI RESIKO,
NYANDANG MBOIS KARO GILO,
GOOD BYE JOMBLO GOOD BYE..
NIAT INGSUN OJO NGLAMUN,
MANGKAT DUKUN, ASYIIKK..

LA MBUH SYARATE KON NGOPO,
SING PENTING HASILE CETHO,
KETIMBANG CIDRO..

MBAH DUKUN SUDAH MENUNGGU,
DENGAN RAMUAN PERINDU DU DU..

KONON KATANYA JURUS PERINDU,
RAMUAN CINTA TIDAK MANJUR UNTUKKU..

JARENE SAYANG JARENE TETEP CINTA,
DENGAN DIRIKU TERGILA-GILA,
AKU TERTIPU DENGAN JURUS PERINDU..

AKU SETIA ENGKAU MALAH MENDUA,
KUBACA MANTRA ABRAKADABRA,
AGAR KAU TAU SAKIT SAKIT HATIKU..

REFF:
ORA PEDULI RESIKO,
NYANDANG MBOIS KARO GILO,
GOOD BYE JOMBLO GOOD BYE..
NIAT INGSUN OJO NGLAMUN,
MANGKAT DUKUN, ASYIIKK..

LA MBUH SYARATE KON NGOPO,
SING PENTING HASILE CETHO,
KETIMBANG CIDRO..

MBAH DUKUN SUDAH MENUNGGU,
DENGAN RAMUAN PERINDU DU DU..

KONON KATANYA JURUS PERINDU,
RAMUAN CINTA TIDAK MANJUR UNTUKKU..

JARENE SAYANG JARENE TETEP CINTA,
DENGAN DIRIKU TERGILA-GILA,
AKU TERTIPU DENGAN JURUS PERINDU..

AKU SETIA ENGKAU MALAH MENDUA,
KUBACA MANTRA ABRAKADABRA,
AGAR KAU TAU SAKIT SAKIT HATIKU..

JARENE SAYANG JARENE TETEP CINTA,
DENGAN DIRIKU TERGILA-GILA,
AKU TERTIPU DENGAN JURUS PERINDU..

AKU SETIA ENGKAU MALAH MENDUA,
KUBACA MANTRA ABRAKADABRA,
AGAR KAU TAU SAKIT SAKIT HATIKU..

12327