Ra Nyampek Tresnamu


Versi: Nella Kharisma

Aku rumongso salah,
Ora ngerti yen mbok tresnani..
Nganti saiki,
Sik tas tak getuni..

Nyapo biyene kowe,
Meneng wae ra gelem mengo,
Mergo tresnoku karo kowe podo..
Aku tresno kowe,
Jujur aku yo sayang kowe..

Biyen nuruti isin,
Katik ngomong ra wani..
Jebule saiki,
Kok sik tas tak getuni..

Basan kowe wis lungo,
aku sik tas keroso..
Tresnaku gur kari cerito..

Gur iso kangen,
Gur katon-katonen..
Mergo akune kowe,
Ra nyampek tresnane..

reff:
Aku rumongso salah,
Ora ngerti yen mbok tresnani..
Nganti saiki,
Sik tas tak getuni..

Nyapo biyene kowe,
Meneng wae ra gelem mengo,
Mergo tresnoku karo kowe podo..
Aku tresno kowe,
Jujur aku yo sayang kowe..

Biyen nuruti isin,
Katik ngomong ra wani..
Jebule saiki,
Kok sik tas tak getuni..

Basan kowe wis lungo,
aku sik tas keroso,
Tresnaku gur kari cerito..

Biyen nuruti isin,
Katik ngomong ra wani..
Jebule saiki,
Kok sik tas tak getuni..

Basan kowe wis lungo,
aku sik tas keroso,
Tresnaku gur kari cerito..

Gur iso kangen,
Gur katon-katonen..
Mergo akune kowe,
Ra nyampek tresnane..
Ra nyampek tresnane..
Ra nyampek tresnane..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ra Nyampek Tresnamu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.02]Ra Nyampek Tresnamu
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:11.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Aku rumongso salah,
[00:19.47]Ora ngerti yen mbok tresnani..
[00:23.45]Nganti saiki,
[00:26.19]Sik tas tak getuni..
[00:30.06]Nyapo biyene kowe,
[00:34.68]Meneng wae ra gelem mengo,
[00:38.80]Mergo tresnoku karo kowe podo..
[00:45.94]Aku tresno kowe,
[00:50.24]Jujur aku yo sayang kowe..
[00:56.23]
[01:00.42]Biyen nuruti isin,
[01:04.10]Katik ngomong ra wani..
[01:07.40]Jebule saiki,
[01:10.65]Kok sik tas tak getuni..
[01:14.46]Basan kowe wis lungo,
[01:17.45]aku sik tas keroso..
[01:21.57]Tresnaku gur kari cerito..
[01:28.00]Gur iso kangen,
[01:31.42]Gur katon-katonen..
[01:35.10]Mergo akune kowe,
[01:40.71]Ra nyampek tresnane..
[01:45.39]
[02:18.04]>>>
[02:19.04]>>
[02:20.04]>
[02:21.04]Aku rumongso salah,
[02:24.58]Ora ngerti yen mbok tresnani..
[02:28.99]Nganti saiki,
[02:31.55]Sik tas tak getuni..
[02:35.16]Nyapo biyene kowe,
[02:38.10]Meneng wae ra gelem mengo,
[02:42.21]Mergo tresnoku karo kowe podo..
[02:49.14]Aku tresno kowe,
[02:53.95]Jujur aku yo sayang kowe..
[03:01.25]
[03:04.41]Biyen nuruti isin,
[03:07.22]Katik ngomong ra wani..
[03:10.77]Jebule saiki,
[03:14.39]Kok sik tas tak getuni..
[03:18.38]Basan kowe wis lungo,
[03:20.90]aku sik tas keroso,
[03:24.65]Tresnaku gur kari cerito..
[03:30.89]
[03:31.43]Biyen nuruti isin,
[03:34.67]Katik ngomong ra wani..
[03:38.29]Jebule saiki,
[03:41.48]Kok sik tas tak getuni..
[03:45.34]Basan kowe wis lungo,
[03:48.40]aku sik tas keroso,
[03:52.21]Tresnaku gur kari cerito..
[03:58.70]Gur iso kangen,
[04:02.26]Gur katon-katonen..
[04:05.94]Mergo akune kowe,
[04:11.30]Ra nyampek tresnane..
[04:17.17]Ra nyampek tresnane..
[04:24.41]Ra nyampek tresnane..
[04:30.21]
————-
Preview:

Advertisements

Kalah Cepet


Versi: Nella Kharisma

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

reff:
Abote nyonggo tresno,
Mung disimpen neng njero dodo..
Ungkap tresno rasane bimbang,
Amung bantal tak sayang-sayang..

Suwi yen tresno kowe,
Jebul wis ono sing nduwe..
Ora ngiro yen terbayang,
Kalah cepet tresnomu ilang..

tresno tak terbalas rasane loro,
mergo sing tak tresno milih wong liyo,
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem neng ati,
nganti bantal tak sayang-sayang
jebul tresnamu digondol ilang..

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

reff:
Abote nyonggo tresno,
Mung disimpen neng njero dodo..
Ungkap tresno rasane bimbang,
Amung bantal tak sayang-sayang..

Suwi yen tresno kowe,
Jebul wis ono sing nduwe..
Ora ngiro yen terbayang,
Kalah cepet tresnomu ilang..

tresno tak terbalas rasane loro,
mergo sing tak tresno milih wong liyo,
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem neng ati,
nganti bantal tak sayang-sayang
jebul tresnamu digondol ilang..

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..

Sepet neng pinggir embong,
Kalah cepet disaut uwong..
Telat ngomong tresno,
Cintamu digondol wong liyo..

Nelongso rasane,
Sing tak tresno ono sing nduwe..
Nyapo tresno tak pendem,
Yen wis getun sambat kalih sinten..
———————-
[ver: lyrics]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kalah Cepet]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:00.04]Kalah Cepet – Nella Kharisma
[00:06.04]
[00:08.04]>>>
[00:09.04]>>
[00:10.04]>
[00:11.04]Sepet neng pinggir embong,
[00:14.14]Kalah cepet disaut uwong..
[00:17.32]Telat ngomong tresno,
[00:20.30]Cintamu digondol wong liyo..
[00:24.52]Nelongso rasane,
[00:26.95]Sing tak tresno ono sing nduwe..
[00:30.61]Nyapo tresno tak pendem,
[00:33.41]Yen wis getun sambat kalih sinten..
[00:39.24]
[01:05.09]>>>
[01:07.09]>>
[01:08.09]>
[01:09.09]Abote nyonggo tresno,
[01:12.90]Mung disimpen neng njero dodo..
[01:16.50]Ungkap tresno rasane bimbang,
[01:19.61]Amung bantal tak sayang-sayang..
[01:23.65]Suwi yen tresno kowe,
[01:26.26]Jebul wis ono sing nduwe..
[01:29.73]Ora ngiro yen terbayang,
[01:32.72]Kalah cepet tresnomu ilang..
[01:37.43]
[01:38.80]tresno tak terbalas rasane loro,
[01:42.22]mergo sing tak tresno milih wong liyo,
[01:45.64]tiwas kowe tak gowo mimpi
[01:47.44]mergo kependem neng ati,
[01:49.24]nganti bantal tak sayang-sayang
[01:50.79]jebul tresnamu digondol ilang..
[01:52.71]
[01:58.14]Sepet neng pinggir embong,
[02:01.18]Kalah cepet disaut uwong..
[02:05.03]Telat ngomong tresno,
[02:07.89]Cintamu digondol wong liyo..
[02:11.80]Nelongso rasane,
[02:14.47]Sing tak tresno ono sing nduwe..
[02:17.88]Nyapo tresno tak pendem,
[02:21.18]Yen wis getun sambat kalih sinten..
[02:27.64]
[02:54.04]>>>
[02:55.04]>>
[02:56.04]>
[02:57.04]Abote nyonggo tresno,
[03:00.61]Mung disimpen neng njero dodo..
[03:04.15]Ungkap tresno rasane bimbang,
[03:07.14]Amung bantal tak sayang-sayang..
[03:11.30]Suwi yen tresno kowe,
[03:13.85]Jebul wis ono sing nduwe..
[03:17.20]Ora ngiro yen terbayang,
[03:20.37]Kalah cepet tresnomu ilang..
[03:24.72]
[03:26.33]tresno tak terbalas rasane loro,
[03:29.50]mergo sing tak tresno milih wong liyo,
[03:33.22]tiwas kowe tak gowo mimpi
[03:34.84]mergo kependem neng ati,
[03:36.51]nganti bantal tak sayang-sayang
[03:38.44]jebul tresnamu digondol ilang..
[03:40.42]
[03:45.89]Sepet neng pinggir embong,
[03:48.07]Kalah cepet disaut uwong..
[03:52.10]Telat ngomong tresno,
[03:55.20]Cintamu digondol wong liyo..
[03:58.88]Nelongso rasane,
[04:01.36]Sing tak tresno ono sing nduwe..
[04:05.21]Nyapo tresno tak pendem,
[04:07.82]Yen wis getun sambat kalih sinten..
[04:14.52]
[04:15.71]Sepet neng pinggir embong,
[04:17.88]Kalah cepet disaut uwong..
[04:21.54]Telat ngomong tresno,
[04:24.59]Cintamu digondol wong liyo..
[04:28.50]Nelongso rasane,
[04:31.29]Sing tak tresno ono sing nduwe..
[04:34.77]Nyapo tresno tak pendem,
[04:37.75]Yen wis getun sambat kalih sinten..
[04:44.40]
————–
Preview:

Ojo Neko Neko (nella kharisma)


Versi: Nella Kharisma

Kasih opo sih kelingan,
Jamane pacaran kowe slalu mesra..
Raono dino tanpo ngomong sayang,
Nemplek jangget koyo perangko..

Kasih opo sih kelingan,
Jaman kesusahan nggur aku kancamu..
Saiki kowe seneng ngejak padu,
Kesentok sitik nesu atimu..

ra kelingan jamane mbiyen sik podo-podo susah,
aku ikhlas snajan mbok jak mangan sepiring berdua,
urip serba kekurangan aku gelem kanti ngenteni mejet uripmu,
dibelani dadi babu menyang tekan luar negri,
aku kerjo susah kowene neng omah ngenteni kiriman..

Kowe ngono ora ngopo pokok atimu setia,
Ra usah macem-macem ojo neko-neko..
Nang omah ra kurang mangan,
Kowe isih seneng njajan atiku loro..

Cukup sabar aku ngancani,
kowe panggah ra ngerti,
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..

Kasih opo sih kelingan,
Jaman kesusahan nggur aku kancamu..
Saiki kowe seneng ngejak padu,
Kesentok sitik nesu atimu..

reff:
ra kelingan jamane mbiyen sik podo-podo susah,
aku ikhlas snajan mbok jak mangan sepiring berdua,
urip serba kekurangan aku gelem kanti ngenteni mejet uripmu,
dibelani dadi babu menyang tekan luar negri,
aku kerjo susah kowene neng omah ngenteni kiriman..

Kowe ngono ora ngopo pokok atimu setia,
Ra usah macem-macem ojo neko-neko..
Nang omah ra kurang mangan,
Kowe isih seneng njajan atiku loro..

Cukup sabar aku ngancani,
kowe panggah ra ngerti,
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..

Kowe ngono ora ngopo pokok atimu setia,
Ra usah macem-macem ojo neko-neko..
Nang omah ra kurang mangan,
Kowe isih seneng njajan atiku loro..

Cukup sabar aku ngancani,
kowe panggah ra ngerti,
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..
Lilakno aku,
Yen pergi darimu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: owknwoci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Ojo Neko Neko]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 05:29]
[00:00.03]Ojo Neko Neko
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:22.03]
[00:24.03]>>>
[00:25.03]>>
[00:26.03]>
[00:27.03]Kasih opo sih kelingan,
[00:32.06]Jamane pacaran
[00:35.33]kowe slalu mesra..
[00:39.15]Raono dino tanpo ngomong sayang,
[00:46.80]Nemplek jangget koyo perangko..
[00:51.10]
[00:52.03]Kasih opo sih kelingan,
[00:58.03]Jaman kesusahan
[01:00.89]nggur aku kancamu..
[01:04.52]Saiki kowe seneng ngejak padu,
[01:11.87]Kesentok sitik nesu atimu..
[01:16.77]
[01:19.06]ra kelingan jamane mbiyen
[01:20.83]sik podo-podo susah
[01:22.39]aku ikhlas snajan mbok jak mangan
[01:24.45]sepiring berdua,
[01:26.01]urip serba kekurangan
[01:27.69]aku gelem kanti ngenteni
[01:29.44]mejet uripmu
[01:30.69]dibelani dadi babu
[01:32.31]menyang tekan luar negri,
[01:34.18]aku kerjo susah
[01:35.55]kowene neng omah
[01:37.05]ngenteni kiriman..
[01:39.36]
[01:41.61]Kowe ngono ora ngopo
[01:45.04]pokok atimu setia,
[01:48.35]Ra usah macem-macem
[01:51.53]ojo neko-neko..
[01:54.77]Nang omah ra kurang mangan,
[01:57.77]Kowe isih seneng njajan,
[02:01.20]atiku loro..
[02:04.76]
[02:06.75]Cukup sabar aku ngancani,
[02:09.38]kowe panggah ra ngerti,
[02:12.50]Lilakno aku,
[02:14.44]Yen pergi darimu..
[02:18.42]Kasih opo sih kelingan,
[02:23.98]Jaman kesusahan
[02:26.85]nggur aku kancamu..
[02:31.40]Saiki kowe seneng ngejak padu,
[02:37.95]Kesentok sitik nesu atimu..
[02:43.70]
[03:08.02]>>>
[03:09.02]>>
[03:10.02]>
[03:11.02]ra kelingan jamane mbiyen
[03:12.65]sik podo-podo susah
[03:14.34]aku ikhlas snajan mbok jak mangan
[03:16.58]sepiring berdua,
[03:17.96]urip serba kekurangan
[03:19.95]aku gelem kanti ngenteni
[03:21.10]mejet uripmu
[03:22.07]dibelani dadi babu
[03:23.70]menyang tekan luar negri,
[03:25.94]aku kerjo susah
[03:27.63]kowene neng omah
[03:29.06]ngenteni kiriman..
[03:31.26]
[03:33.13]Kowe ngono ora ngopo
[03:37.07]pokok atimu setia,
[03:40.31]Ra usah macem-macem
[03:43.49]ojo neko-neko..
[03:46.74]Nang omah ra kurang mangan,
[03:49.86]Kowe isih seneng njajan,
[03:53.16]atiku loro..
[03:57.22]
[03:58.97]Cukup sabar aku ngancani,
[04:01.34]kowe panggah ra ngerti,
[04:04.33]Lilakno aku,
[04:06.39]Yen pergi darimu..
[04:10.01]
[04:11.57]Kowe ngono ora ngopo
[04:15.32]pokok atimu setia,
[04:18.62]Ra usah macem-macem
[04:21.87]ojo neko-neko..
[04:25.11]Nang omah ra kurang mangan,
[04:28.23]Kowe isih seneng njajan,
[04:31.54]atiku loro..
[04:35.28]
[04:37.41]Cukup sabar aku ngancani,
[04:39.90]kowe panggah ra ngerti,
[04:42.77]Lilakno aku,
[04:44.64]Yen pergi darimu..
[04:49.87]Lilakno aku,
[04:51.43]Yen pergi darimu..
[04:55.11]
—————
Preview:

Kesenggol Rondo


Versi: Nella Kharisma

Ra kurang bumbu ra kurang ragi,
Ra kurang ayu ra kurang seksi..
Rumangsamu koyo widodari,
Ning bojoku kok yo kurang gati..

Opo jalaran opo kawitan,
Opo yo kowe duwe simpenan..
Kok sajak’e wis ora kerasan,
Balik omah nggur gawe ampiran..
Lagek wae urip rodo’ mulyo,
Saiki kowe mangkate neko-neko..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

reff:
Opo jalaran opo kawitan,
Opo yo kowe duwe simpenan..
Kok sajak’e wis ora kerasan,
Balik omah nggur gawe ampiran..
Lagek wae urip rodo’ mulyo,
Saiki kowe mangkate neko-neko..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..

Kesenggol rondo bojoku lali,
Nggur sedino teko ngindhangi..
Rasa-rasane kudu ucul wae,
Sih kelingan eseme sing kono kae..
———————
[ver: lyrics]
[id: nqohwcci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kesenggol Rondo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:00.03]Kesenggol Rondo
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:24.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Ra kurang bumbu ra kurang ragi,
[00:33.63]Ra kurang ayu ra kurang seksi..
[00:38.84]Rumangsamu koyo widodari,
[00:43.64]Ning bojoku kok yo kurang gati..
[00:49.13]Opo jalaran opo kawitan,
[00:54.38]Opo yo kowe duwe simpenan..
[00:59.68]Kok sajak’e wis ora kerasan,
[01:04.42]Balik omah nggur gawe ampiran..
[01:10.10]Lagek wae urip rodo’ mulyo,
[01:14.59]Saiki kowe mang kate neko-neko..
[01:21.77]
[01:23.01]Kesenggol rondo bojoku lali,
[01:28.38]Nggur sedino teko ngindhangi..
[01:33.50]Rasa-rasane kudu ucul wae,
[01:38.80]Sih kelingan eseme sing kono kae..
[01:44.29]Kesenggol rondo bojoku lali,
[01:49.72]Nggur sedino teko ngindhangi..
[01:54.59]Rasa-rasane kudu ucul wae,
[01:59.77]Sih kelingan eseme sing kono kae..
[02:06.88]
[02:49.07]>>>
[02:50.07]>>
[02:51.07]>
[02:52.07]Opo jalaran opo kawitan,
[02:57.97]Opo yo kowe duwe simpenan..
[03:02.87]Kok sajak’e wis ora kerasan,
[03:08.30]Balik omah nggur gawe ampiran..
[03:13.67]Lagek wae urip rodo’ mulyo,
[03:18.41]Saiki kowe mang kate neko-neko..
[03:25.59]
[03:26.77]Kesenggol rondo bojoku lali,
[03:31.70]Nggur sedino teko ngindhangi..
[03:36.69]Rasa-rasane kudu ucul wae,
[03:42.12]Sih kelingan eseme sing kono kae..
[03:47.43]Kesenggol rondo bojoku lali,
[03:52.67]Nggur sedino teko ngindhangi..
[03:57.72]Rasa-rasane kudu ucul wae,
[04:02.96]Sih kelingan eseme sing kono kae..
[04:09.95]
[04:11.20]Kesenggol rondo bojoku lali,
[04:16.07]Nggur sedino teko ngindhangi..
[04:21.56]Rasa-rasane kudu ucul wae,
[04:26.49]Sih kelingan eseme sing kono kae..
[04:32.17]Kesenggol rondo bojoku lali,
[04:36.97]Nggur sedino teko ngindhangi..
[04:42.46]Rasa-rasane kudu ucul wae,
[04:48.20]Sih kelingan eseme sing kono kae..
[04:54.32]
————–
Preview:

Stasiun Tugu (nella kharisma)


Versi: Nella Kharisma

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

remuk atiku mergo sliramu cah bagus,
kowe lungo sak lawase ninggalke aku,
stasiun tugu sing dadi saksi bisu,
perpisahan kowe lan aku..

nganti eluh iki netes neng pipi,
sak tenane atiku ra ngapusi,
roso tresno marang sliramu,
sak lawase ono neng atiku..

padang sinar rembulan gawe aku kelingan,
pas awak’e dewe isih mlaku bebarengan,
nanging kabeh iki amung tinggal kenangan,
kowe tego medot tresnaku tanpo sebab alasan..

stasiun tugu jogja sing tau dadi saksi,
tresno suciku jebul wis tok blenjani,
cetho neng ngarep moto kowe nggandeng wong liyo,
remuk’i ati iki ngawe mblebes mili neng ati,
opo pancen iki dalan sing kudu tak lakoni..

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..

Di bis stasiun tugu awale dewe ketemu,
Luluh atiku amergo esemmu..
Padang jinggrang sinar rembulan,
Kenanganku neng pasar kembang..
Ngelingake kowe cah bagus,
Sing tak sayang sak jroning atiku..

ji ro lu aku kelingan sliramu,
ra tau leren olehku kangen,
amergo kowe marakke aku pengen ketemu,
ning saiki aku ra reti kowe neng endi,
opo sih dewe opo malah wis karo wedokan liyane..

Aku tak pernah lelah mencintaimu oh sayang,
Sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku,
Karna cintaku kepadamu takkan terbatas waktu,
Dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua,
yang akan slalu kukenang sampai akhir hidupku..

Aku ra biso nahan tangis,
Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
Aku ra gelem kelangan kowe..
———————–
[ver: lyrics]
[id: qzwozpci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Stasiun Tugu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:09.04]Aku ra biso nahan tangis,
[00:16.77]Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
[00:23.95]Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
[00:31.00]Aku ra gelem kelangan kowe..
[00:42.98]
[01:18.49]Aku ra biso nahan tangis,
[01:25.23]Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
[01:32.34]Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
[01:39.14]Aku ra gelem kelangan kowe..
[01:50.37]remuk atiku mergo sliramu cah bagus,
[01:54.30]kowe lungo sak lawase ninggalke aku,
[01:58.24]stasiun tugu sing dadi saksi bisu,
[02:02.10]perpisahan kowe lan aku..
[02:06.28]nganti eluh iki netes neng pipi,
[02:09.59]sak tenane atiku ra ngapusi,
[02:13.21]roso tresno marang sliramu,
[02:16.77]sak lawase ono neng atiku..
[02:21.95]
[02:23.26]padang sinar rembulan gawe aku kelingan,
[02:26.81]pas awak’e dewe isih mlaku bebarengan,
[02:30.56]nanging kabeh iki amung tinggal kenangan,
[02:34.05]kowe tego medot tresnaku tanpo sebab alasan..
[02:38.23]stasiun tugu jogja sing tau dadi saksi,
[02:41.35]tresno suciku jebul wis tok blenjani,
[02:44.47]cetho neng ngarep moto kowe nggandeng wong liyo,
[02:48.09]remuk’i ati iki ngawe mblebes mili neng ati,
[02:52.15]opo pancen iki dalan sing kudu tak lakoni..
[02:55.77]Aku ra biso nahan tangis,
[03:01.70]Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
[03:08.56]Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
[03:15.55]Aku ra gelem kelangan kowe..
[03:27.03]
[03:28.34]Di bis stasiun tugu awale dewe ketemu,
[03:35.52]Luluh atiku amergo esemmu..
[03:43.13]Padang jinggrang sinar rembulan,
[03:46.13]Kenanganku neng pasar kembang..
[03:49.99]Ngelingake kowe cah bagus,
[03:53.99]Sing tak sayang sak jroning atiku..
[03:59.67]ji ro lu aku kelingan sliramu,
[04:02.97]ra tau leren olehku kangen,
[04:05.09]amergo kowe marakke aku pengen ketemu,
[04:07.59]ning saiki aku ra reti kowe neng endi,
[04:10.77]opo sih dewe opo malah wis karo wedokan liyane..
[04:13.83]Aku tak pernah lelah mencintaimu oh sayang,
[04:17.90]Sekalipun dirimu tlah mengkhianatiku,
[04:21.58]Karna cintaku kepadamu takkan terbatas waktu,
[04:24.78]Dan biarkan semua menjadi cerita indah kita berdua,
[04:28.53]yang akan slalu kukenang sampai akhir hidupku..
[04:32.33]Aku ra biso nahan tangis,
[04:38.26]Pas kowe meh lungo ninggalke awakku..
[04:45.75]Stasiun tugu jogja dadi saksi perpisahan,
[04:52.99]Aku ra gelem kelangan kowe..
[05:03.72]
—————
Preview:

Tresno Suci (nella kharisma)


Versi: Nella Kharisma

“mas tresno iki ora ono sing biso ngganteni,
“masio kowe nggawe loro ati iki,
“aku isih tetep tresno mas
“aku ora biso nglalekke sliramu,
“soko atiku
“sing tak jaluk amung sadarmu
“ilingo karo anak bojomu iki mas

Ningopo kowe tego ninggalake aku,
Wis ora eling kari janji setyomu..
Sing kok ucapake neng ngarep penghulu,
Nalikane kowe ngerabi awakku iki..

opo kowe ra iling naliko jaman semono,
kowe janji setyo marang aku,
nganti mbesuk tumeko ing pati,
tapi opo saiki banjur kowe ngelali..

opo ora eling maneh karo anak bojomu,
sing saben dino ngenteni tekamu,
sing tak jaluk yo mung sadarmu,
balio marang aku ilingo karo anak bojomu..

Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu,
Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu..
Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu,
Mugo wae kowe eling marang janji setyomu..

reff:
Ningopo kowe tego ninggalake aku,
Wis ora eling kari janji setyomu..
Sing kok ucapake neng ngarep penghulu,
Nalikane kowe ngerabi awakku iki..

tresno suci iki tetep tak jogo nganti saiki,
masio kowe sering ngeloro ati,
wis pirang-pirang sasi kabarmu tak enteni,
saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki..

kadhung anakmu takon kapan bapakku bali,
ngertenono neng njero batin iki keloro-loro,
ningopo kowe tego mentolo,
ninggalke aku lungo karo wanito liyo..

Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu,
Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu..
Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu,
Mugo wae kowe eling marang janji setyomu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ukhkzici]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Tresno Suci]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.02]Tresno Suci – Nella Kharisma
[00:18.02]
[00:20.02]>>>
[00:21.02]>>
[00:22.02]>
[00:23.02]”mas tresno iki ora ono sing biso ngganteni,
[00:28.86]”masio kowe nggawe loro ati iki,
[00:31.98]”aku isih tetep tresno mas
[00:35.60]”aku ora biso nglalekke sliramu,
[00:39.09]”soko atiku
[00:42.27]”sing tak jaluk amung sadarmu
[00:45.39]”ilingo karo anak bojomu iki mas
[00:49.26]
[00:54.00]Ningopo kowe tego ninggalake aku,
[01:00.99]Wis ora eling kari janji setyomu..
[01:08.54]Sing kok ucapake neng ngarep penghulu,
[01:15.10]Nalikane kowe ngerabi awakku iki..
[01:23.15]
[01:26.14]opo kowe ra iling naliko jaman semono,
[01:29.70]kowe janji setyo marang aku,
[01:32.69]nganti mbesuk tumeko ing pati,
[01:35.94]tapi opo saiki banjur kowe ngelali..
[01:39.68]opo ora eling maneh karo anak bojomu,
[01:43.86]sing saben dino ngenteni tekamu,
[01:46.73]sing tak jaluk yo mung sadarmu,
[01:50.16]balio marang aku ilingo karo anak bojomu..
[01:54.35]
[01:57.96]Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu,
[02:04.45]Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu..
[02:11.82]Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu,
[02:18.43]Mugo wae kowe eling marang janji setyomu..
[02:26.54]
[02:53.02]>>>
[02:54.02]>>
[02:55.02]>
[02:56.02]Ningopo kowe tego ninggalake aku,
[03:02.55]Wis ora eling kari janji setyomu..
[03:09.85]Sing kok ucapake neng ngarep penghulu,
[03:16.71]Nalikane kowe ngerabi awakku iki..
[03:24.89]
[03:27.82]tresno suci iki tetep tak jogo nganti saiki,
[03:32.38]masio kowe sering ngeloro ati,
[03:35.50]wis pirang-pirang sasi kabarmu tak enteni,
[03:38.37]saben bengi aku yo mung ngelus dodo iki..
[03:41.99]kadhung anakmu takon kapan bapakku bali,
[03:45.54]ngertenono neng njero batin iki keloro-loro,
[03:49.35]ningopo kowe tego mentolo,
[03:52.16]ninggalke aku lungo karo wanito liyo..
[03:55.59]
[03:59.58]Tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu,
[04:06.07]Nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu..
[04:13.31]Sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu,
[04:20.30]Mugo wae kowe eling marang janji setyomu..
[04:28.41]
—————
Preview:

Kebanting Tresno


Versi: Nella Kharisma

Wis ra betah ngajak pisah,
Opo ono tresno liyo..
Ra duwe utek nggawe mangkel,
Kowe tego nyimpangke roso..

Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Larane loro keloro-loro..
Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Rasane ronto keronto-ronto..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo kegantem boto..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
ternyata dirimu tega bersama temanku..

start kita berlari bersama gafe mentri,
tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

reff:
Wis ra betah ngajak pisah,
Opo ono tresno liyo..
Ra duwe utek nggawe mangkel,
Kowe tego nyimpangke roso..

Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Larane loro keloro-loro..
Koyo ngene rasane kebanting tresno,
Rasane ronto keronto-ronto..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo kegantem boto..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
ternyata dirimu tega bersama temanku..

start kita berlari bersama gafe mentri,
tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..

Yo wis ora popo aku iso nompo,
Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
Yo wis ora popo aku iso sabar,
Senajan rasane atiku koyo ambyar..
———————
[ver: lyrics]
[id: ushizsci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kebanting Tresno]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.03]Kebanting Tresno
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:28.03]
[00:30.03]>>>
[00:31.03]>>
[00:32.03]>
[00:33.03]Wis ra betah ngajak pisah,
[00:36.73]Opo ono tresno liyo..
[00:40.00]Ra duwe utek nggawe mangkel,
[00:43.24]Kowe tego nyimpangke roso..
[00:47.02]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[00:49.94]Larane loro keloro-loro..
[00:53.79]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[00:57.02]Rasane ronto keronto-ronto..
[01:00.57]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[01:03.91]Senajan rasane koyo kegantem boto..
[01:07.51]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[01:10.87]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[01:15.03]saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
[01:17.96]tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
[01:21.12]ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
[01:24.66]ternyata dirimu tega bersama temanku..
[01:27.70]start kita berlari bersama gafe mentri,
[01:31.18]tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
[01:34.60]rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
[01:38.45]lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..
[01:41.92]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[01:45.35]Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
[01:48.63]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[01:52.29]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[01:56.09]
[02:19.06]>>>
[02:20.06]>>
[02:21.06]>
[02:22.06]Wis ra betah ngajak pisah,
[02:25.65]Opo ono tresno liyo..
[02:29.13]Ra duwe utek nggawe mangkel,
[02:32.48]Kowe tego nyimpangke roso..
[02:36.27]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[02:39.25]Larane loro keloro-loro..
[02:42.80]Koyo ngene rasane kebanting tresno,
[02:46.02]Rasane ronto keronto-ronto..
[02:49.62]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[02:53.04]Senajan rasane koyo kegantem boto..
[02:56.58]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[02:59.94]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[03:04.04]saya buktikan salah bicara lurus tanda tak,
[03:07.14]tiba-tiba dirimu mbanting setir ke kanan,
[03:10.31]ku tak tahu maksudmu apa tujuan hatimu,
[03:13.91]ternyata dirimu tega bersama temanku..
[03:17.51]start kita berlari bersama gafe mentri,
[03:20.31]tiba-tiba dirimu terjaga lalu pergi,
[03:23.84]rasane ati nelongso nelongso ditinggal tresno,
[03:27.33]lha tibak’e tresnoku lungo ditipok konco..
[03:31.05]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[03:34.40]Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
[03:37.45]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[03:41.23]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[03:44.71]Yo wis ora popo aku iso nompo,
[03:47.94]Senajan rasane koyo nyengkal neng dodo..
[03:51.17]Yo wis ora popo aku iso sabar,
[03:54.90]Senajan rasane atiku koyo ambyar..
[03:58.81]
————–
Preview: