Sak Kuku


Versi: Nella Kharisma

Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

reff:
Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ckpqvwci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sak Kuku]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:00.02]Sak Kuku
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:18.02]
[00:19.00]>>>
[00:20.00]>>
[00:21.00]>
[00:22.00]Opo salahku gampange medot tresno,
[00:26.00]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[00:29.32]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[00:32.69]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[00:36.38]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[00:39.93]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[00:43.86]
[00:45.30]ora tak songko manise tresno,
[00:48.29]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[00:51.66]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[00:56.34]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[01:00.15]
[01:02.15]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:05.45]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:11.07]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:15.94]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:22.30]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:27.23]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:32.66]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:37.72]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:44.02]
[02:07.05]>>>
[02:08.05]>>
[02:09.05]>
[02:10.05]Opo salahku gampange medot tresno,
[02:13.59]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[02:17.44]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[02:20.99]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[02:24.74]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[02:28.23]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[02:32.16]
[02:33.41]ora tak songko manise tresno,
[02:36.59]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[02:40.03]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[02:44.64]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[02:49.01]
[02:50.07]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[02:54.13]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[02:59.68]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:04.61]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:11.23]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:15.59]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:21.27]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:26.36]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:32.94]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:38.25]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:43.67]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:48.17]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:54.41]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:59.65]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[04:05.14]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[04:09.69]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[04:15.93]
—————
Preview:

Advertisements

Sayang 2


Versi: Nella Kharisma

Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati-pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

reff:
Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati-pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: upwpvici]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sayang 2]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:00.01]Sayang 2
[00:00.01]by: Nella Kharisma
[00:13.01]
[00:15.01]>>>
[00:16.01]>>
[00:17.01]>
[00:18.01]Coba rungokno,
[00:23.32]Tembang kangenku iki..
[00:28.25]Dewi asmoro tulung omongno,
[00:34.12]Aku isih ngenteni..
[00:37.67]
[00:40.02]Ombak segoro,
[00:45.08]Kok sajak ngelingake..
[00:49.95]Nambahi kangenku soyo gedhi,
[00:55.94]Nganti kepati-pati..
[00:59.81]
[01:02.05]Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
[01:07.61]Kita akan selalu memadu cinta..
[01:12.66]Bungah ing atiku sedih ing atiku,
[01:17.78]Hanya dalam mimpi..
[01:22.77]Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
[01:29.26]Mung lam-lamen esem lan manismu..
[01:34.56]Kapan kubertemu,
[01:36.93]Sak kedhiping moto wis marem atiku..
[01:42.86]
[02:05.02]>>>
[02:06.02]>>
[02:07.02]>
[02:08.02]Coba rungokno,
[02:12.50]Tembang kangenku iki..
[02:18.43]Dewi asmoro tulung omongno,
[02:23.61]Aku isih ngenteni..
[02:28.54]
[02:29.91]Ombak segoro,
[02:34.47]Kok sajak ngelingake..
[02:39.58]Nambahi kangenku soyo gedhi,
[02:45.45]Nganti kepati-pati..
[02:49.44]
[02:51.94]Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
[02:57.18]Kita akan selalu memadu cinta..
[03:02.23]Bungah ing atiku sedih ing atiku,
[03:07.10]Hanya dalam mimpi..
[03:12.41]Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
[03:18.90]Mung lam-lamen esem lan manismu..
[03:24.14]Kapan kubertemu,
[03:26.45]Sak kedhiping moto wis marem atiku..
[03:34.81]Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
[03:40.86]Kita akan selalu memadu cinta..
[03:45.92]Bungah ing atiku sedih ing atiku,
[03:50.72]Hanya dalam mimpi..
[03:56.90]Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
[04:02.76]Mung lam-lamen esem lan manismu..
[04:08.07]Kapan kubertemu,
[04:10.56]Sak kedhiping moto wis marem atiku..
[04:16.55]
—————
Preview:

Mulih Jam Piro


Versi: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex

Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..

reff:
Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..
———————
[ver: lyrics]
[id: pphuanci]
[ar: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex]
[ti: Mulih Jam Piro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:00.02]Mulih Jam Piro
[00:00.02]by: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Kangmas sing bagus dewe
[00:33.27]Pr: sampean mulih jam piro,
[00:37.08]Pr: Kangmas sing ngganteng dewe
[00:39.95]Pr: polahmu kok neko-neko..
[00:44.00]Pr: Aku kok sujono
[00:46.25]Pr: sak bendino kowe lungo,
[00:49.81]Pr: Pamit kerjo
[00:51.55]Pr: sajak dolan karo sopo..
[00:56.86]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[00:59.35]Lk: aku ngganteng hanya untukmu,
[01:03.54]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[01:06.22]Lk: janganlah gampang cemburu..
[01:10.27]Lk: Mbok ojo sujono
[01:12.52]Lk: aku metu mesti kerjo,
[01:16.20]Lk: Rak nyatane dhik
[01:18.64]Lk: aku mulih nggowo blonjo..
[01:22.82]
[01:33.02]>>>
[01:34.02]>>
[01:35.02]>
[01:36.02]Pr: Ra percoyo sopo sing ora sujono,
[01:41.02]Pr: Iki sms-e sopo..
[01:46.17]Pr: Dia bilang sayang kamu
[01:50.42]Pr: dia bilang kangen kamu,
[01:54.28]Pr: Duh kangmas enggalo ngaku..
[01:59.90]Lk: Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
[02:04.70]Lk: Tak percayakah sayangku..
[02:10.13]Lk: Cintaku hanya dirimu
[02:13.82]Lk: sayangku hanya untukmu,
[02:17.50]Lk: Tak mungkin tinggalkan kamu..
[02:21.55]
[02:48.01]>>>
[02:49.01]>>
[02:50.01]>
[02:51.01]Pr: Kangmas sing bagus dewe
[02:54.21]Pr: sampean mulih jam piro,
[02:58.25]Pr: Kangmas sing ngganteng dewe
[03:00.62]Pr: polahmu kok neko-neko..
[03:04.55]Pr: Aku kok sujono
[03:06.98]Pr: sak bendino kowe lungo,
[03:10.60]Pr: Pamit kerjo
[03:12.29]Pr: sajak dolan karo sopo..
[03:17.47]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[03:20.09]Lk: aku ngganteng hanya untukmu,
[03:24.21]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[03:26.89]Lk: janganlah gampang cemburu..
[03:30.88]Lk: Mbok ojo sujono
[03:33.50]Lk: aku metu mesti kerjo,
[03:36.87]Lk: Rak nyatane dhik
[03:39.18]Lk: aku mulih nggowo blonjo..
[03:43.30]
[03:53.87]>>>
[03:54.87]>>
[03:55.87]>
[03:56.87]Pr: Ra percoyo sopo sing ora sujono,
[04:02.27]Pr: Iki sms-e sopo..
[04:08.95]Pr: Dia bilang sayang kamu
[04:11.26]Pr: dia bilang kangen kamu,
[04:14.94]Pr: Duh kangmas enggalo ngaku..
[04:20.49]Lk: Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
[04:25.11]Lk: Tak percayakah sayangku..
[04:30.04]Lk: Cintaku hanya dirimu
[04:33.60]Lk: sayangku hanya untukmu,
[04:37.71]Lk: Tak mungkin tinggalkan kamu..
[04:42.27]
—————
Preview:

Konco Tahu


Versi: Nella Kharisma

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

reff:
Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..
———————
[ver: lyrics]
[id: qiohalci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Konco Tahu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:00.02]Konco Tahu
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Ra percoyo kowe tego,
[00:37.42]Ngerebut pacarku..
[00:40.85]Padahal kowe konco,
[00:43.72]Mbabu bareng aku..
[00:48.22]Kowe tego nyulek moto,
[00:50.90]Mrekes ati iki..
[00:54.83]Rasane awak iki,
[00:57.64]Koyo mbok idek’i..
[01:01.26]Koncoku koyok tahu..
[01:07.37]
[01:08.93]Kowe konco mangan turu bareng aku,
[01:12.24]Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
[01:16.05]Ayune gak sepiro sik ayu aku,
[01:19.48]Dasar gak tau malu..
[01:23.16]Tego-tegone kowe menyakitiku,
[01:26.72]Tak kusangka engkau digendak koncoku..
[01:30.21]Padahal rupane koncoku koyok tahu,
[01:33.58]Opo wis rabun mripatku..
[01:36.89]Ternyata kau tega
[01:39.93]selingkuh dengan dia,
[01:43.25]Kau dan dia sama-sama tahu..
[01:48.87]
[01:51.22]Ra percoyo kowe tego,
[01:54.53]Ngerebut pacarku..
[01:58.52]Padahal kowe konco,
[02:01.45]Mbabu bareng aku..
[02:05.63]Kowe tego nyulek moto,
[02:08.63]Mrekes ati iki..
[02:12.62]Rasane awak iki,
[02:15.49]Koyo mbok idek’i..
[02:19.05]Koncoku koyok tahu..
[02:25.42]
[02:40.02]>>>
[02:41.02]>>
[02:42.02]>
[02:43.02]Kowe konco mangan turu bareng aku,
[02:46.28]Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
[02:49.87]Ayune gak sepiro sik ayu aku,
[02:53.05]Dasar gak tau malu..
[02:57.05]Tego-tegone kowe menyakitiku,
[03:00.48]Tak kusangka engkau digendak koncoku..
[03:03.79]Padahal rupane koncoku koyok tahu,
[03:07.16]Opo wis rabun mripatku..
[03:09.53]Ternyata kau tega
[03:13.50]selingkuh dengan dia,
[03:17.00]Kau dan dia sama-sama tahu..
[03:23.67]
[03:25.17]Ra percoyo kowe tego,
[03:28.29]Ngerebut pacarku..
[03:31.97]Padahal kowe konco,
[03:34.97]Mbabu bareng aku..
[03:39.15]Kowe tego nyulek moto,
[03:42.33]Mrekes ati iki..
[03:46.01]Rasane awak iki,
[03:49.01]Koyo mbok idek’i..
[03:52.75]Koncoku koyok tahu..
[03:59.34]
————–
Preview:

Ngejur Ati


Versi: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex

Pr:
Opo ra kelingan nalikane pamitan,
Pamit karo aku pamit karo anakmu..
Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..

Jebul lali marang janji,
Nalikane budhal nang luar negri..
Jebul cidro marang tresno,
Sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Cukup semene tresnamu mung semene,
Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Opo ra kelingan nalikane pamitan,
Pamit karo aku pamit karo anakmu..
Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..

Jebul lali marang janji,
Nalikane budhal nang luar negri..
Jebul cidro marang tresno,
Sing wis tak jogo nganti kowe teko..

Lk:
Janjimu palsu ra keno digugu,
Tresnamu cidro ra keno dijogo..
Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..

Ra eling aku elingo anakmu,
Bendino nangis nakokne kabarmu..
Ora nduwe ati iso nganti lali,
Jangan karna harta lupa segalanya..

Pr:
Cukup semene tresnamu mung semene,
Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..
————————
[ver: lyrics]
[id: hzqwcuci]
[ar: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex]
[ti: Ngejur Ati]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:00.04]Ngejur Ati
[00:00.04]by: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex
[00:23.04]
[00:25.04]>>>
[00:26.04]>>
[00:27.04]>
[00:28.04]Pr: Opo ra kelingan nalikane pamitan,
[00:35.09]Pr: Pamit karo aku pamit karo anakmu..
[00:41.39]
[00:49.44]Pr: Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
[00:56.18]Pr: Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..
[01:03.61]Pr: Jebul lali marang janji,
[01:10.10]Pr: Nalikane budhal nang luar negri..
[01:16.52]Pr: Jebul cidro marang tresno,
[01:23.20]Pr: Sing wis tak jogo nganti kowe teko..
[01:30.19]
[01:31.87]Lk: Janjimu palsu ra keno digugu,
[01:34.62]Lk: Tresnamu cidro ra keno dijogo..
[01:37.99]Lk: Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
[01:41.42]Lk: Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..
[01:44.79]Lk: Ra eling aku elingo anakmu,
[01:48.04]Lk: Bendino nangis nakokne kabarmu..
[01:51.41]Lk: Ora nduwe ati iso nganti lali,
[01:54.59]Lk: Jangan karna harta lupa segalanya..
[01:57.84]Pr: Cukup semene tresnamu mung semene,
[02:06.82]Pr: Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
[02:18.12]
[02:21.43]Pr: Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
[02:29.79]Pr: Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..
[02:40.71]Lk: Janjimu palsu ra keno digugu,
[02:43.96]Lk: Tresnamu cidro ra keno dijogo..
[02:47.39]Lk: Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
[02:50.76]Lk: Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..
[02:54.25]Lk: Ra eling aku elingo anakmu,
[02:57.43]Lk: Bendino nangis nakokne kabarmu..
[03:00.87]Lk: Ora nduwe ati iso nganti lali,
[03:04.11]Lk: Jangan karna harta lupa segalanya..
[03:07.67]Pr: Opo ra kelingan nalikane pamitan,
[03:13.91]Pr: Pamit karo aku pamit karo anakmu..
[03:21.02]Pr: Opo ra kelingan tangismu nang dodoku,
[03:28.32]Pr: Ibarat dadi gedung ra keno ditewu..
[03:35.81]Pr: Jebul lali marang janji,
[03:42.30]Pr: Nalikane budhal nang luar negri..
[03:48.79]Pr: Jebul cidro marang tresno,
[03:55.47]Pr: Sing wis tak jogo nganti kowe teko..
[04:03.08]Lk: Janjimu palsu ra keno digugu,
[04:06.76]Lk: Tresnamu cidro ra keno dijogo..
[04:10.19]Lk: Suwe suwe jleput ajur dadi lembut,
[04:13.56]Lk: Iso dadi bosok ngenteni ndhog blorok..
[04:16.99]Lk: Ra eling aku elingo anakmu,
[04:20.11]Lk: Bendino nangis nakokne kabarmu..
[04:23.67]Lk: Ora nduwe ati iso nganti lali,
[04:26.73]Lk: Jangan karna harta lupa segalanya..
[04:30.47]Pr: Cukup semene tresnamu mung semene,
[04:39.02]Pr: Sak uwise kowe sugih duwe sembarange..
[04:50.50]
[04:53.44]Pr: Njaluk pisahan kowe njaluk pisahan,
[05:01.80]Pr: Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian..
[05:12.47]
————–
Preview:

Aku Kangen Bojomu


Versi: Nella Kharisma

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro..
Mung tetep nong atiku,
Selawase aku tresno bojomu..

sak tenane atiku pancen kangen bojomu,
ra keno pisah mergo tresno wis kadhung jeru,
sing tak jaluk mung siji teko awakmu,
ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku..

ra perlu tak rapalne montro sing komat-kamit,
mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit,
saiki kabeh wis dadi lelakonku,
lelakon aku arep ngepek bojomu..

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro..
Mung tetep nong atiku,
Selawase aku tresno bojomu..

opo pancene kowe trahe raiso mikir,
tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodok kentir,
ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir,
pantes wae yen bojomu saiki banting setir..

mulo saiki kabeh ceritane wis bedo,
ra usum koyo crito wayang romo lan sinto,
usume saiki konco yo tego mangan konco,
yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto..

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Tak jaluk gede sepuromu,
Yen aku kangen karo bojomu..
Nadyan nggawe remuk batinmu,
Nanging lilakno bojomu..

Aku ra nyejo aku ra nyongko,
Ati iki nandang asmoro..
Mung tetep nong atiku,
Selawase..
Mung tetep nong atiku,
Selawase aku tresno bojomu..
———————-
Chord: AKU KANGEN BOJOMU – NELLA KHARISMA
———————-
[ver: lyrics]
[id: hkscsbci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Aku Kangen Bojomu]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.07]Aku Kangen Bojomu
[00:00.07]by: Nella Kharisma
[00:20.07]
[00:22.07]>>>
[00:23.07]>>
[00:24.07]>
[00:25.07]Tak jaluk gede sepuromu,
[00:30.87]Yen aku kangen karo bojomu..
[00:38.60]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[00:45.25]Nanging lilakno bojomu..
[00:51.46]Aku ra nyejo aku ra nyongko,
[00:58.42]Ati iki nandang asmoro..
[01:04.88]Mung tetep nong atiku,
[01:09.53]Selawase aku tresno bojomu..
[01:17.36]
[01:20.72]sak tenane atiku pancen kangen bojomu,
[01:24.98]ra keno pisah mergo tresno wis kadhung jeru,
[01:28.34]sing tak jaluk mung siji teko awakmu,
[01:31.75]ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku..
[01:35.41]ra perlu tak rapalne montro sing komat-kamit,
[01:38.96]mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit,
[01:43.05]saiki kabeh wis dadi lelakonku,
[01:46.15]lelakon aku arep ngepek bojomu..
[01:50.56]Tak jaluk gede sepuromu,
[01:56.46]Yen aku kangen karo bojomu..
[02:03.42]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[02:10.63]Nanging lilakno bojomu..
[02:17.28]Aku ra nyejo aku ra nyongko,
[02:23.98]Ati iki nandang asmoro..
[02:30.18]Mung tetep nong atiku,
[02:35.64]Selawase aku tresno bojomu..
[02:44.05]opo pancene kowe trahe raiso mikir,
[02:47.20]tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodok kentir,
[02:51.05]ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir,
[02:54.71]pantes wae yen bojomu saiki banting setir..
[02:58.38]mulo saiki kabeh ceritane wis bedo,
[03:01.86]ra usum koyo crito wayang romo lan sinto,
[03:05.21]usume saiki konco yo tego mangan konco,
[03:08.88]yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto..
[03:14.21]Tak jaluk gede sepuromu,
[03:19.12]Yen aku kangen karo bojomu..
[03:26.32]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[03:33.41]Nanging lilakno bojomu..
[03:38.24]Tak jaluk gede sepuromu,
[03:44.03]Yen aku kangen karo bojomu..
[03:51.23]Nadyan nggawe remuk batinmu,
[03:58.31]Nanging lilakno bojomu..
[04:04.89]Aku ra nyejo aku ra nyongko,
[04:11.60]Ati iki nandang asmoro..
[04:18.00]Mung tetep nong atiku,
[04:22.72]Selawase..
[04:25.70]Mung tetep nong atiku,
[04:30.04]Selawase aku tresno bojomu..
[04:37.56]
————–
Preview:

Bojomu Geleman


Versi: Nella Kharisma

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

aku ora nyongko kok kowe koyok ngono,
ngilokno sak penak’e neng aku konco dewe,
padahal kabeh eruh bojomu koyo’ ngono,
opo to masalahe kok aku disalahne..

pancen bojomu koyo’ kimcil liyane,
sing gampang ajak’ane,
yo rono rene ora mikir awakmu,
tumindak sak penak’e,
bisone mung ngerusak,
hubungan konco dewe..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

pancen kowe ngono ora kene’ dieman,
malah ngelokne aku jare konco bajingan,
jarene konco kenthel kok elek neng omongan,
sungguh sakit hati tak bisa aku tahan..

yo wis mari ngene ora usah konconan,
kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan,
senengane disunggi lek ndelok orkesan,
aku ngguyu wae ndelok soko adohan..

reff:
SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

yo wis sepurane lek aku koyo ngene,
pancen dudu’ karepku medhotno konco dewe,
kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih,
ngelokno aku kere sak enak’e dewe..

masio kalah bondho aku ra popo,
masio kalah rupo aku nerimo,
aku ra bakal gelo masio loro ati,
sing penting menang dungo,
dungo marang sing kuoso..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bplbshci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Bojomu Geleman]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Bojomu Geleman
[00:00.04]by: Nella Kharisma
[00:09.04]
[00:11.67]>>>
[00:12.67]>>
[00:13.67]>
[00:14.67]Sak tenane atiku sing loro,
[00:19.67]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[00:25.92]Jare aku nikung bojone konco,
[00:32.10]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[00:38.77]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[00:45.57]aku ora nyongko kok kowe koyok ngono,
[00:48.69]ngilokno sak penak’e neng aku konco dewe,
[00:51.91]padahal kabeh eruh bojomu koyo’ ngono,
[00:55.36]opo to masalahe kok aku disalahne..
[00:58.42]pancen bojomu koyo’ kimcil liyane,
[01:01.66]sing gampang ajak’ane,
[01:03.36]yo rono rene ora mikir awakmu,
[01:06.39]tumindak sak penak’e,
[01:08.07]bisone mung ngerusak,
[01:09.94]hubungan konco dewe..
[01:12.44]Sak tenane atiku sing loro,
[01:17.24]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[01:23.61]Jare aku nikung bojone konco,
[01:29.41]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[01:36.15]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[01:42.64]pancen kowe ngono ora kene’ dieman,
[01:46.14]malah ngelokne aku jare konco bajingan,
[01:49.57]jarene konco kenthel kok elek neng omongan,
[01:52.69]sungguh sakit hati tak bisa aku tahan..
[01:56.18]yo wis mari ngene ora usah konconan,
[01:58.99]kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan,
[02:02.42]senengane disunggi lek ndelok orkesan,
[02:05.85]aku ngguyu wae ndelok soko adohan..
[02:09.26]
[02:32.09]>>>
[02:33.09]>>
[02:34.09]>
[02:35.09]Sak tenane atiku sing loro,
[02:40.49]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[02:46.80]Jare aku nikung bojone konco,
[02:52.54]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[02:59.28]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[03:05.77]yo wis sepurane lek aku koyo ngene,
[03:09.39]pancen dudu’ karepku medhotno konco dewe,
[03:12.58]kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih,
[03:15.76]ngelokno aku kere sak enak’e dewe..
[03:19.13]masio kalah bondho aku ra popo,
[03:22.12]masio kalah rupo aku nerimo,
[03:25.43]aku ra bakal gelo masio loro ati,
[03:28.67]sing penting menang dungo,
[03:30.42]dungo marang sing kuoso..
[03:32.42]Sak tenane atiku sing loro,
[03:38.16]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[03:44.15]Jare aku nikung bojone konco,
[03:50.39]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[03:56.75]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:04.24]Sak tenane atiku sing loro,
[04:10.11]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[04:16.91]Jare aku nikung bojone konco,
[04:22.40]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:28.70]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:35.26]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:41.62]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:48.86]
————–
Preview: