Kebacut Kangen


Lirik lagu Sanguturu ke-4150 Kebacut Kangen
Versi: Nella Kharisma

SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

REFF:
SENAJAN AKU RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
SING TAK RASAKKE TANSAH KELINGAN ESEMMU..
RAINO LAN BENGI ANGEL MEREM MRIPATKU,
RA BISO TURU MERGO KEBACUT KANGENKU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..

YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
TENTREM ATIKU TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
YEN TAK SAWANG SLIRAMU JAN SEDEP ESEMMU,
LELEH ATIKU RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zacsllci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Kebacut Kangen]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:00.02]Kebacut Kangen
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]SENAJAN AKU
[00:36.26]RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
[00:39.94]SING TAK RASAKKE
[00:42.87]TANSAH KELINGAN ESEMMU..
[00:49.23]RAINO LAN BENGI
[00:51.79]ANGEL MEREM MRIPATKU,
[00:55.97]RA BISO TURU
[00:58.97]MERGO KEBACUT KANGENKU..
[01:04.15]
[01:20.76]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[01:23.87]JAN SEDEP ESEMMU,
[01:28.36]TENTREM ATIKU
[01:29.92]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[01:34.66]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[01:38.03]JAN SEDEP ESEMMU,
[01:42.34]LELEH ATIKU
[01:43.90]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[01:48.26]
[02:09.06]>>>
[02:10.06]>>
[02:11.06]>
[02:12.06]SENAJAN AKU
[02:15.76]RUNG SUWE KENAL SLIRAMU,
[02:19.45]SING TAK RASAKKE
[02:22.50]TANSAH KELINGAN ESEMMU..
[02:27.37]RAINO LAN BENGI
[02:29.68]ANGEL MEREM MRIPATKU,
[02:33.92]RA BISO TURU
[02:36.61]MERGO KEBACUT KANGENKU..
[02:42.78]
[02:57.01]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[02:59.82]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:03.87]TENTREM ATIKU
[03:05.87]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[03:10.74]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:13.98]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:17.92]LELEH ATIKU
[03:20.10]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[03:24.22]
[03:25.08]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:28.34]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:32.45]TENTREM ATIKU
[03:34.51]TANSAH PINGIN NENG CEDHAKMU..
[03:39.01]YEN TAK SAWANG SLIRAMU
[03:42.06]JAN SEDEP ESEMMU,
[03:46.68]LELEH ATIKU
[03:48.30]RA KEDHIP NYAWANG ESEMMU..
[03:52.98]
————–
Preview:

Advertisements

Pesek Manis


Versi: Nella Kharisma

Jan jane ora pati ngganteng,
Nanging sliramu nggarai aku kangen..
Nyawang esemmu nyawang gagahmu,
Nggawe atiku kangen sliramu..

Senajan irungmu mbangir neng njero,
Nanging sliramu agawe aku tresno..
Nyawang netromu nyawang manismu,
Priyo bagus gelemo dadi bojoku..

reff:
Bocah bagus sing tak tresnani,
Opo kowe ono sing nduweni..
Tresno iki wis nyantol sliramu,
Ojo nggawe kuciwo atiku..

Bocah manis sing adoh neng kono,
Senajan pesek aku tetep tresno..
Krungu suaramu neng ati lego,
Opo maneh sesandingan nali tresno..

reff:
Jan jane ora pati ngganteng,
Nanging sliramu nggarai aku kangen..
Nyawang esemmu nyawang gagahmu,
Nggawe atiku kangen sliramu..

Senajan irungmu mbangir neng njero,
Nanging sliramu agawe aku tresno..
Nyawang netromu nyawang manismu,
Priyo bagus gelemo dadi bojoku..

reff:
Bocah bagus sing tak tresnani,
Opo kowe ono sing nduweni..
Tresno iki wis nyantol sliramu,
Ojo nggawe kuciwo atiku..

Bocah manis sing adoh neng kono,
Senajan pesek aku tetep tresno..
Krungu suaramu neng ati lego,
Opo maneh sesandingan nali tresno..

Bocah bagus sing tak tresnani,
Opo kowe ono sing nduweni..
Tresno iki wis nyantol sliramu,
Ojo nggawe kuciwo atiku..

Bocah manis sing adoh neng kono,
Senajan pesek aku tetep tresno..
Krungu suaramu neng ati lego,
Opo maneh sesandingan nali tresno..
———————
[ver: lyrics]
[id: pcwilcci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Pesek Manis]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.01]Pesek Manis
[00:00.01]by: Nella Kharisma
[00:24.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Jan jane ora pati ngganteng,
[00:32.71]Nanging sliramu nggarai aku kangen..
[00:35.99]Nyawang esemmu nyawang gagahmu,
[00:39.42]Nggawe atiku kangen sliramu..
[00:43.41]
[00:45.01]Senajan irungmu mbangir neng njero,
[00:48.28]Nanging sliramu agawe aku tresno..
[00:52.27]Nyawang netromu nyawang manismu,
[00:55.46]Priyo bagus gelemo dadi bojoku..
[00:59.58]
[01:26.05]>>>
[01:27.05]>>
[01:28.05]>
[01:29.05]Bocah bagus sing tak tresnani,
[01:33.05]Opo kowe ono sing nduweni..
[01:36.57]Tresno iki wis nyantol sliramu,
[01:40.25]Ojo nggawe kuciwo atiku..
[01:44.06]Bocah manis sing adoh neng kono,
[01:46.74]Senajan pesek aku tetep tresno..
[01:50.92]Krungu suaramu neng ati lego,
[01:54.23]Opo maneh sesandingan nali tresno..
[01:59.47]
[02:22.89]>>>
[02:23.89]>>
[02:24.89]>
[02:25.89]Jan jane ora pati ngganteng,
[02:29.89]Nanging sliramu nggarai aku kangen..
[02:33.31]Nyawang esemmu nyawang gagahmu,
[02:36.68]Nggawe atiku kangen sliramu..
[02:41.23]
[02:42.08]Senajan irungmu mbangir neng njero,
[02:45.54]Nanging sliramu agawe aku tresno..
[02:49.19]Nyawang netromu nyawang manismu,
[02:52.37]Priyo bagus gelemo dadi bojoku..
[02:57.55]
[03:23.22]>>>
[03:24.22]>>
[03:25.22]>
[03:26.22]Bocah bagus sing tak tresnani,
[03:30.22]Opo kowe ono sing nduweni..
[03:33.83]Tresno iki wis nyantol sliramu,
[03:37.26]Ojo nggawe kuciwo atiku..
[03:40.94]Bocah manis sing adoh neng kono,
[03:44.13]Senajan pesek aku tetep tresno..
[03:47.87]Krungu suaramu neng ati lego,
[03:51.43]Opo maneh sesandingan nali tresno..
[03:56.86]Bocah bagus sing tak tresnani,
[04:00.16]Opo kowe ono sing nduweni..
[04:03.97]Tresno iki wis nyantol sliramu,
[04:07.28]Ojo nggawe kuciwo atiku..
[04:11.27]Bocah manis sing adoh neng kono,
[04:14.39]Senajan pesek aku tetep tresno..
[04:18.45]Krungu suaramu neng ati lego,
[04:21.82]Opo maneh sesandingan nali tresno..
[04:26.62]
————–
Preview:

Atiku Ajur


Versi: Nella Kharisma

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Ajur atiku rasane remuk dodoku,
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
Aku ora ngerti opo to salahku,
Kowe malah pilih balen karo mantanmu..

Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
Tekan patiku tetep tak belani..
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Ajur atiku rasane remuk dodoku,
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
Aku ora ngerti opo to salahku,
Kowe malah pilih balen karo mantanmu..

Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
Tekan patiku tetep tak belani..
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..

Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

reff:
Sak tenane aku nelongso,
Yen kok gawe cidro..
Nanging aku kudu lilo,
Mergo kowe wis ra nduweni tresno..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..

Tansah eling omongmu,
Naliko kowe pamit rabi..
Kaget atiku ngene rasane,
Ajur sak jroning dodoku..

Kok blenjani sumpahmu,
Ndek mbiyen kae ono kene..
Tegone kowe ngapusi aku,
Kowe rabi malah karo mantanmu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lhsqhnci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Atiku Ajur]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:03.05]Tansah eling omongmu,
[00:08.58]Naliko kowe pamit rabi..
[00:11.76]Kaget atiku ngene rasane,
[00:15.38]Ajur sak jroning dodoku..
[00:21.75]Kok blenjani sumpahmu,
[00:25.37]Ndek mbiyen kae ono kene..
[00:28.42]Tegone kowe ngapusi aku,
[00:32.42]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[00:37.60]
[00:52.02]>>>
[00:53.02]>>
[00:54.02]>
[00:55.02]Ajur atiku rasane remuk dodoku,
[00:58.52]Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
[01:01.81]Aku ora ngerti opo to salahku,
[01:05.55]Kowe malah pilih balen karo mantanmu..
[01:11.48]Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
[01:14.73]Tekan patiku tetep tak belani..
[01:18.53]Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
[01:22.28]Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..
[01:27.71]Sak tenane aku nelongso,
[01:31.14]Yen kok gawe cidro..
[01:34.94]Nanging aku kudu lilo,
[01:38.63]Mergo kowe wis ra nduweni tresno..
[01:44.74]Tansah eling omongmu,
[01:48.49]Naliko kowe pamit rabi..
[01:52.10]Kaget atiku ngene rasane,
[01:55.41]Ajur sak jroning dodoku..
[01:59.97]Kok blenjani sumpahmu,
[02:03.27]Ndek mbiyen kae ono kene..
[02:06.71]Tegone kowe ngapusi aku,
[02:10.45]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[02:16.07]Ajur atiku rasane remuk dodoku,
[02:19.50]Krungu pamitmu ngajak pisahan aku..
[02:23.43]Aku ora ngerti opo to salahku,
[02:26.92]Kowe malah pilih balen karo mantanmu..
[02:31.46]Aku berkorban kanggo roso tresno iki,
[02:34.58]Tekan patiku tetep tak belani..
[02:38.14]Nanging nyatane kowe malah ra ngerti,
[02:41.69]Gawe loro nganti ajur roso tresno iki..
[02:47.43]
[02:49.77]Sak tenane aku nelongso,
[02:53.08]Yen kok gawe cidro..
[02:56.57]Nanging aku kudu lilo,
[03:00.13]Mergo kowe wis ra nduweni tresno..
[03:06.00]Tansah eling omongmu,
[03:09.80]Naliko kowe pamit rabi..
[03:13.61]Kaget atiku ngene rasane,
[03:17.17]Ajur sak jroning dodoku..
[03:21.35]Kok blenjani sumpahmu,
[03:24.65]Ndek mbiyen kae ono kene..
[03:28.34]Tegone kowe ngapusi aku,
[03:31.83]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[03:37.13]
[03:53.67]>>>
[03:54.67]>>
[03:55.67]>
[03:56.67]Sak tenane aku nelongso,
[03:59.72]Yen kok gawe cidro..
[04:03.34]Nanging aku kudu lilo,
[04:06.90]Mergo kowe wis ra nduweni tresno..
[04:12.58]Tansah eling omongmu,
[04:16.45]Naliko kowe pamit rabi..
[04:20.25]Kaget atiku ngene rasane,
[04:23.93]Ajur sak jroning dodoku..
[04:28.05]Kok blenjani sumpahmu,
[04:31.73]Ndek mbiyen kae ono kene..
[04:35.23]Tegone kowe ngapusi aku,
[04:38.29]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[04:44.21]Tansah eling omongmu,
[04:48.08]Naliko kowe pamit rabi..
[04:51.77]Kaget atiku ngene rasane,
[04:55.13]Ajur sak jroning dodoku..
[04:59.32]Kok blenjani sumpahmu,
[05:02.93]Ndek mbiyen kae ono kene..
[05:06.62]Tegone kowe ngapusi aku,
[05:10.30]Kowe rabi malah karo mantanmu..
[05:15.04]
—————
Preview:

Sak Kuku


Versi: Nella Kharisma

Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

reff:
Opo salahku gampange medot tresno,
Opo atimu kecantol gebetan liyo..
Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
Saiki bedo lan mblendes tresnomu..

ora tak songko manise tresno,
nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..

Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ckpqvwci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sak Kuku]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:00.02]Sak Kuku
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:18.02]
[00:19.00]>>>
[00:20.00]>>
[00:21.00]>
[00:22.00]Opo salahku gampange medot tresno,
[00:26.00]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[00:29.32]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[00:32.69]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[00:36.38]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[00:39.93]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[00:43.86]
[00:45.30]ora tak songko manise tresno,
[00:48.29]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[00:51.66]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[00:56.34]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[01:00.15]
[01:02.15]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:05.45]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:11.07]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:15.94]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:22.30]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[01:27.23]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[01:32.66]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[01:37.72]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[01:44.02]
[02:07.05]>>>
[02:08.05]>>
[02:09.05]>
[02:10.05]Opo salahku gampange medot tresno,
[02:13.59]Opo atimu kecantol gebetan liyo..
[02:17.44]Wis tak percoyo bakal setyo tresnomu,
[02:20.99]Nanging anane nyoto janjimu lunyu..
[02:24.74]nDhek mbiyen jane nyawangmu opo,
[02:28.23]Saiki bedo lan mblendes tresnomu..
[02:32.16]
[02:33.41]ora tak songko manise tresno,
[02:36.59]nanging muk apusi kabeh berakhir perih,
[02:40.03]wangi-wangi banyu sabun tak rewangi adus kum-kum,
[02:44.64]jare tresnamu ra bakal alum sopo wae nanging purun..
[02:49.01]
[02:50.07]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[02:54.13]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[02:59.68]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:04.61]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:11.23]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:15.59]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:21.27]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:26.36]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:32.94]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:38.25]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[03:43.67]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[03:48.17]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[03:54.41]Sak kuku amung sak kuku tresnamu marang aku,
[03:59.65]Ra keno digugu mung gombal tresnamu..
[04:05.14]Tak sabar-sabarne aku nganti ngelus dodo,
[04:09.69]Yen pancen ngajak bubrah yo sumonggo..
[04:15.93]
—————
Preview:

Sayang 2


Versi: Nella Kharisma

Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati-pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

reff:
Coba rungokno,
Tembang kangenku iki..
Dewi asmoro tulung omongno,
Aku isih ngenteni..

Ombak segoro,
Kok sajak ngelingake..
Nambahi kangenku soyo gedhi,
Nganti kepati-pati..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..

Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
Kita akan selalu memadu cinta..
Bungah ing atiku sedih ing atiku,
Hanya dalam mimpi..

Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
Mung lam-lamen esem lan manismu..
Kapan kubertemu,
Sak kedhiping moto wis marem atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: upwpvici]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sayang 2]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:00.01]Sayang 2
[00:00.01]by: Nella Kharisma
[00:13.01]
[00:15.01]>>>
[00:16.01]>>
[00:17.01]>
[00:18.01]Coba rungokno,
[00:23.32]Tembang kangenku iki..
[00:28.25]Dewi asmoro tulung omongno,
[00:34.12]Aku isih ngenteni..
[00:37.67]
[00:40.02]Ombak segoro,
[00:45.08]Kok sajak ngelingake..
[00:49.95]Nambahi kangenku soyo gedhi,
[00:55.94]Nganti kepati-pati..
[00:59.81]
[01:02.05]Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
[01:07.61]Kita akan selalu memadu cinta..
[01:12.66]Bungah ing atiku sedih ing atiku,
[01:17.78]Hanya dalam mimpi..
[01:22.77]Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
[01:29.26]Mung lam-lamen esem lan manismu..
[01:34.56]Kapan kubertemu,
[01:36.93]Sak kedhiping moto wis marem atiku..
[01:42.86]
[02:05.02]>>>
[02:06.02]>>
[02:07.02]>
[02:08.02]Coba rungokno,
[02:12.50]Tembang kangenku iki..
[02:18.43]Dewi asmoro tulung omongno,
[02:23.61]Aku isih ngenteni..
[02:28.54]
[02:29.91]Ombak segoro,
[02:34.47]Kok sajak ngelingake..
[02:39.58]Nambahi kangenku soyo gedhi,
[02:45.45]Nganti kepati-pati..
[02:49.44]
[02:51.94]Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
[02:57.18]Kita akan selalu memadu cinta..
[03:02.23]Bungah ing atiku sedih ing atiku,
[03:07.10]Hanya dalam mimpi..
[03:12.41]Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
[03:18.90]Mung lam-lamen esem lan manismu..
[03:24.14]Kapan kubertemu,
[03:26.45]Sak kedhiping moto wis marem atiku..
[03:34.81]Andaikan sayangku saiki isih ono neng kene,
[03:40.86]Kita akan selalu memadu cinta..
[03:45.92]Bungah ing atiku sedih ing atiku,
[03:50.72]Hanya dalam mimpi..
[03:56.90]Rino lan wengi moto iki angel dieremake,
[04:02.76]Mung lam-lamen esem lan manismu..
[04:08.07]Kapan kubertemu,
[04:10.56]Sak kedhiping moto wis marem atiku..
[04:16.55]
—————
Preview:

Mulih Jam Piro


Versi: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex

Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..

reff:
Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..
———————
[ver: lyrics]
[id: pphuanci]
[ar: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex]
[ti: Mulih Jam Piro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:00.02]Mulih Jam Piro
[00:00.02]by: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Kangmas sing bagus dewe
[00:33.27]Pr: sampean mulih jam piro,
[00:37.08]Pr: Kangmas sing ngganteng dewe
[00:39.95]Pr: polahmu kok neko-neko..
[00:44.00]Pr: Aku kok sujono
[00:46.25]Pr: sak bendino kowe lungo,
[00:49.81]Pr: Pamit kerjo
[00:51.55]Pr: sajak dolan karo sopo..
[00:56.86]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[00:59.35]Lk: aku ngganteng hanya untukmu,
[01:03.54]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[01:06.22]Lk: janganlah gampang cemburu..
[01:10.27]Lk: Mbok ojo sujono
[01:12.52]Lk: aku metu mesti kerjo,
[01:16.20]Lk: Rak nyatane dhik
[01:18.64]Lk: aku mulih nggowo blonjo..
[01:22.82]
[01:33.02]>>>
[01:34.02]>>
[01:35.02]>
[01:36.02]Pr: Ra percoyo sopo sing ora sujono,
[01:41.02]Pr: Iki sms-e sopo..
[01:46.17]Pr: Dia bilang sayang kamu
[01:50.42]Pr: dia bilang kangen kamu,
[01:54.28]Pr: Duh kangmas enggalo ngaku..
[01:59.90]Lk: Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
[02:04.70]Lk: Tak percayakah sayangku..
[02:10.13]Lk: Cintaku hanya dirimu
[02:13.82]Lk: sayangku hanya untukmu,
[02:17.50]Lk: Tak mungkin tinggalkan kamu..
[02:21.55]
[02:48.01]>>>
[02:49.01]>>
[02:50.01]>
[02:51.01]Pr: Kangmas sing bagus dewe
[02:54.21]Pr: sampean mulih jam piro,
[02:58.25]Pr: Kangmas sing ngganteng dewe
[03:00.62]Pr: polahmu kok neko-neko..
[03:04.55]Pr: Aku kok sujono
[03:06.98]Pr: sak bendino kowe lungo,
[03:10.60]Pr: Pamit kerjo
[03:12.29]Pr: sajak dolan karo sopo..
[03:17.47]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[03:20.09]Lk: aku ngganteng hanya untukmu,
[03:24.21]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[03:26.89]Lk: janganlah gampang cemburu..
[03:30.88]Lk: Mbok ojo sujono
[03:33.50]Lk: aku metu mesti kerjo,
[03:36.87]Lk: Rak nyatane dhik
[03:39.18]Lk: aku mulih nggowo blonjo..
[03:43.30]
[03:53.87]>>>
[03:54.87]>>
[03:55.87]>
[03:56.87]Pr: Ra percoyo sopo sing ora sujono,
[04:02.27]Pr: Iki sms-e sopo..
[04:08.95]Pr: Dia bilang sayang kamu
[04:11.26]Pr: dia bilang kangen kamu,
[04:14.94]Pr: Duh kangmas enggalo ngaku..
[04:20.49]Lk: Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
[04:25.11]Lk: Tak percayakah sayangku..
[04:30.04]Lk: Cintaku hanya dirimu
[04:33.60]Lk: sayangku hanya untukmu,
[04:37.71]Lk: Tak mungkin tinggalkan kamu..
[04:42.27]
—————
Preview:

Konco Tahu


Versi: Nella Kharisma

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..

reff:
Kowe konco mangan turu bareng aku,
Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
Ayune gak sepiro sik ayu aku,
Dasar gak tau malu..

Tego-tegone kowe menyakitiku,
Tak kusangka engkau digendak koncoku..
Padahal rupane koncoku koyok tahu,
Opo wis rabun mripatku..

Ternyata kau tega selingkuh dengan dia,
Kau dan dia sama-sama tahu..

Ra percoyo kowe tego,
Ngerebut pacarku..
Padahal kowe konco,
Mbabu bareng aku..

Kowe tego nyulek moto,
Mrekes ati iki..
Rasane awak iki,
Koyo mbok idek’i..
Koncoku koyok tahu..
———————
[ver: lyrics]
[id: qiohalci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Konco Tahu]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:00.02]Konco Tahu
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Ra percoyo kowe tego,
[00:37.42]Ngerebut pacarku..
[00:40.85]Padahal kowe konco,
[00:43.72]Mbabu bareng aku..
[00:48.22]Kowe tego nyulek moto,
[00:50.90]Mrekes ati iki..
[00:54.83]Rasane awak iki,
[00:57.64]Koyo mbok idek’i..
[01:01.26]Koncoku koyok tahu..
[01:07.37]
[01:08.93]Kowe konco mangan turu bareng aku,
[01:12.24]Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
[01:16.05]Ayune gak sepiro sik ayu aku,
[01:19.48]Dasar gak tau malu..
[01:23.16]Tego-tegone kowe menyakitiku,
[01:26.72]Tak kusangka engkau digendak koncoku..
[01:30.21]Padahal rupane koncoku koyok tahu,
[01:33.58]Opo wis rabun mripatku..
[01:36.89]Ternyata kau tega
[01:39.93]selingkuh dengan dia,
[01:43.25]Kau dan dia sama-sama tahu..
[01:48.87]
[01:51.22]Ra percoyo kowe tego,
[01:54.53]Ngerebut pacarku..
[01:58.52]Padahal kowe konco,
[02:01.45]Mbabu bareng aku..
[02:05.63]Kowe tego nyulek moto,
[02:08.63]Mrekes ati iki..
[02:12.62]Rasane awak iki,
[02:15.49]Koyo mbok idek’i..
[02:19.05]Koncoku koyok tahu..
[02:25.42]
[02:40.02]>>>
[02:41.02]>>
[02:42.02]>
[02:43.02]Kowe konco mangan turu bareng aku,
[02:46.28]Ra percoyo tego nyelintut pacarku..
[02:49.87]Ayune gak sepiro sik ayu aku,
[02:53.05]Dasar gak tau malu..
[02:57.05]Tego-tegone kowe menyakitiku,
[03:00.48]Tak kusangka engkau digendak koncoku..
[03:03.79]Padahal rupane koncoku koyok tahu,
[03:07.16]Opo wis rabun mripatku..
[03:09.53]Ternyata kau tega
[03:13.50]selingkuh dengan dia,
[03:17.00]Kau dan dia sama-sama tahu..
[03:23.67]
[03:25.17]Ra percoyo kowe tego,
[03:28.29]Ngerebut pacarku..
[03:31.97]Padahal kowe konco,
[03:34.97]Mbabu bareng aku..
[03:39.15]Kowe tego nyulek moto,
[03:42.33]Mrekes ati iki..
[03:46.01]Rasane awak iki,
[03:49.01]Koyo mbok idek’i..
[03:52.75]Koncoku koyok tahu..
[03:59.34]
————–
Preview: