Bojomu Geleman


Versi: Nella Kharisma

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

aku ora nyongko kok kowe koyok ngono,
ngilokno sak penak’e neng aku konco dewe,
padahal kabeh eruh bojomu koyo’ ngono,
opo to masalahe kok aku disalahne..

pancen bojomu koyo’ kimcil liyane,
sing gampang ajak’ane,
yo rono rene ora mikir awakmu,
tumindak sak penak’e,
bisone mung ngerusak,
hubungan konco dewe..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

pancen kowe ngono ora kene’ dieman,
malah ngelokne aku jare konco bajingan,
jarene konco kenthel kok elek neng omongan,
sungguh sakit hati tak bisa aku tahan..

yo wis mari ngene ora usah konconan,
kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan,
senengane disunggi lek ndelok orkesan,
aku ngguyu wae ndelok soko adohan..

reff:
SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

yo wis sepurane lek aku koyo ngene,
pancen dudu’ karepku medhotno konco dewe,
kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih,
ngelokno aku kere sak enak’e dewe..

masio kalah bondho aku ra popo,
masio kalah rupo aku nerimo,
aku ra bakal gelo masio loro ati,
sing penting menang dungo,
dungo marang sing kuoso..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bplbshci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Bojomu Geleman]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Bojomu Geleman
[00:00.04]by: Nella Kharisma
[00:09.04]
[00:11.67]>>>
[00:12.67]>>
[00:13.67]>
[00:14.67]Sak tenane atiku sing loro,
[00:19.67]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[00:25.92]Jare aku nikung bojone konco,
[00:32.10]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[00:38.77]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[00:45.57]aku ora nyongko kok kowe koyok ngono,
[00:48.69]ngilokno sak penak’e neng aku konco dewe,
[00:51.91]padahal kabeh eruh bojomu koyo’ ngono,
[00:55.36]opo to masalahe kok aku disalahne..
[00:58.42]pancen bojomu koyo’ kimcil liyane,
[01:01.66]sing gampang ajak’ane,
[01:03.36]yo rono rene ora mikir awakmu,
[01:06.39]tumindak sak penak’e,
[01:08.07]bisone mung ngerusak,
[01:09.94]hubungan konco dewe..
[01:12.44]Sak tenane atiku sing loro,
[01:17.24]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[01:23.61]Jare aku nikung bojone konco,
[01:29.41]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[01:36.15]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[01:42.64]pancen kowe ngono ora kene’ dieman,
[01:46.14]malah ngelokne aku jare konco bajingan,
[01:49.57]jarene konco kenthel kok elek neng omongan,
[01:52.69]sungguh sakit hati tak bisa aku tahan..
[01:56.18]yo wis mari ngene ora usah konconan,
[01:58.99]kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan,
[02:02.42]senengane disunggi lek ndelok orkesan,
[02:05.85]aku ngguyu wae ndelok soko adohan..
[02:09.26]
[02:32.09]>>>
[02:33.09]>>
[02:34.09]>
[02:35.09]Sak tenane atiku sing loro,
[02:40.49]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[02:46.80]Jare aku nikung bojone konco,
[02:52.54]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[02:59.28]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[03:05.77]yo wis sepurane lek aku koyo ngene,
[03:09.39]pancen dudu’ karepku medhotno konco dewe,
[03:12.58]kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih,
[03:15.76]ngelokno aku kere sak enak’e dewe..
[03:19.13]masio kalah bondho aku ra popo,
[03:22.12]masio kalah rupo aku nerimo,
[03:25.43]aku ra bakal gelo masio loro ati,
[03:28.67]sing penting menang dungo,
[03:30.42]dungo marang sing kuoso..
[03:32.42]Sak tenane atiku sing loro,
[03:38.16]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[03:44.15]Jare aku nikung bojone konco,
[03:50.39]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[03:56.75]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:04.24]Sak tenane atiku sing loro,
[04:10.11]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[04:16.91]Jare aku nikung bojone konco,
[04:22.40]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:28.70]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:35.26]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:41.62]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:48.86]
————–
Preview:

Advertisements

Bidadari Kesleo


Versi: Nella Kharisma

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..

aku ra perduli senadyan elek rupaku,
akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
yen jarene bapak aku iki rodok mbois..

timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..

aku ra perduli senadyan elek rupaku,
akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
yen jarene bapak aku iki rodok mbois..

timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
———————
[ver: lyrics]
[id: hncpqkci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Bidadari Kesleo]
[al: Dhut Reggea]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.02]Bidadari Kesleo
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:09.02]
[00:11.02]>>>
[00:12.02]>>
[00:13.02]>
[00:14.02]Untumu ono kawate,
[00:19.47]Ono lombok’e ono kangkunge..
[00:26.71]Yen mringis ketok aslimu,
[00:32.57]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[00:39.87]Bidadari kesleo,
[00:41.99]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[00:45.74]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[00:48.67]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[00:53.29]Bidadari kesleo,
[00:55.28]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[00:58.65]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[01:01.84]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[01:06.64]Sing tenang ben iso mikir,
[01:11.82]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[01:18.62]Sing penting lurus lakumu,
[01:24.61]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[01:32.60]aku ra perduli senadyan elek rupaku,
[01:36.16]akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
[01:40.03]ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
[01:43.58]yen jarene bapak aku iki rodok mbois..
[01:46.64]timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
[01:50.26]untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
[01:53.38]sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
[01:56.62]wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..
[01:59.81]Untumu ono kawate,
[02:04.49]Ono lombok’e ono kangkunge..
[02:11.41]Yen mringis ketok aslimu,
[02:17.53]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[02:24.58]Bidadari kesleo,
[02:26.89]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[02:30.76]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[02:33.94]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[02:37.18]Bidadari kesleo,
[02:39.68]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[02:43.74]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[02:46.98]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[02:51.47]Sing tenang ben iso mikir,
[02:57.09]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[03:03.64]Sing penting lurus lakumu,
[03:09.76]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[03:17.93]aku ra perduli senadyan elek rupaku,
[03:21.43]akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
[03:25.23]ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
[03:28.79]yen jarene bapak aku iki rodok mbois..
[03:31.85]timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
[03:35.34]untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
[03:38.52]sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
[03:41.64]wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..
[03:45.14]Untumu ono kawate,
[03:49.63]Ono lombok’e ono kangkunge..
[03:56.62]Yen mringis ketok aslimu,
[04:02.42]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[04:09.79]Bidadari kesleo,
[04:12.47]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[04:15.84]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[04:19.27]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[04:23.39]Bidadari kesleo,
[04:25.64]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[04:29.01]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[04:32.19]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[04:35.99]Sing tenang ben iso mikir,
[04:42.17]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[04:48.97]Sing penting lurus lakumu,
[04:54.90]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[05:02.89]
————-
Preview:

Konco Mesra

nella-kharisma_16
Versi: Nella Kharisma

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
Ini semua karena hubungan pertemanan,
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..

Adem panas awakku gara-gara kamu,
Nyibakke atiku gati menyang aku..
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..

nggereges awakku naliko mepet sliramu,
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
biyene konco suwe saiki tak tresnani..

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

reff:
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
Ini semua karena hubungan pertemanan,
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..

Adem panas awakku gara-gara kamu,
Nyibakke atiku gati menyang aku..
Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..

nggereges awakku naliko mepet sliramu,
yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
biyene konco suwe saiki tak tresnani..

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..

Yen tak sawang sorote mripatmu,
Jane ku ngerti ono ati sliramu..
Nanging onone mung sewates konco,
Podo ra wanine ngungkapke tresno..

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
Terpampang gambar waru neng atimu..
Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
——————–
[ver: lyrics]
[id: quvilicu]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Konco Mesra]
[al: Hip Hop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.01]Yen tak sawang sorote mripatmu,
[00:04.24]Jane ku ngerti ono ati sliramu..
[00:07.73]Nanging onone mung sewates konco,
[00:11.27]Podo ra wanine ngungkapke tresno..
[00:15.12]Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
[00:18.40]Terpampang gambar waru neng atimu..
[00:21.89]Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
[00:25.38]Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
[00:31.27]
[00:43.83]>>>
[00:44.83]>>
[00:45.83]>
[00:46.83]Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
[00:50.14]Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
[00:53.93]Ini semua karena hubungan pertemanan,
[00:57.54]Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..
[01:01.14]Adem panas awakku gara-gara kamu,
[01:09.72]Nyibakke atiku gati menyang aku..
[01:16.38]Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
[01:23.24]Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..
[01:30.46]nggereges awakku naliko mepet sliramu,
[01:33.44]yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
[01:37.35]bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
[01:40.85]biyene konco suwe saiki tak tresnani..
[01:44.63]
[01:47.37]Yen tak sawang sorote mripatmu,
[01:50.75]Jane ku ngerti ono ati sliramu..
[01:54.22]Nanging onone mung sewates konco,
[01:57.64]Podo ra wanine ngungkapke tresno..
[02:01.37]Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
[02:04.98]Terpampang gambar waru neng atimu..
[02:08.46]Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
[02:11.96]Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
[02:18.17]
[02:30.58]>>>
[02:31.58]>>
[02:32.58]>
[02:33.58]Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan,
[02:37.12]Perasaan yang kusimpan buatku tak tenang..
[02:40.67]Ini semua karena hubungan pertemanan,
[02:44.17]Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan..
[02:48.95]Adem panas awakku gara-gara kamu,
[02:56.10]Nyibakke atiku gati menyang aku..
[03:03.14]Sampek kegowo turu ngimpi ngusap pipimu,
[03:09.86]Tansah nyoto keroso konco dadi tresno..
[03:17.63]nggereges awakku naliko mepet sliramu,
[03:20.31]yen tak sawang esemmu sumebyar neng atiku,
[03:23.91]bingung rasane atiku kepiye nyikapi,
[03:27.58]biyene konco suwe saiki tak tresnani..
[03:31.44]
[03:34.28]Yen tak sawang sorote mripatmu,
[03:37.58]Jane ku ngerti ono ati sliramu..
[03:41.01]Nanging onone mung sewates konco,
[03:43.99]Podo ra wanine ngungkapke tresno..
[03:47.97]Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
[03:51.45]Terpampang gambar waru neng atimu..
[03:55.06]Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
[03:58.55]Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
[04:05.33]Yen tak sawang sorote mripatmu,
[04:08.87]Jane ku ngerti ono ati sliramu..
[04:12.72]Nanging onone mung sewates konco,
[04:16.21]Podo ra wanine ngungkapke tresno..
[04:19.95]Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu,
[04:23.43]Terpampang gambar waru neng atimu..
[04:27.03]Nganti kapan abot iki ora muk dukung,
[04:30.52]Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta..
[04:36.62]
—————-
Preview:

Sitik Sitik

nella-kharisma_15
Versi: Nella Kharisma

He iye iye iye, huo huo huo
Iye iye iye..
He iye iye iye, huo huo huo
Iye iye iye..

He sitik sitik wae, ojo okeh okeh
Mengko dadi waleh, hey ye ye..
He alon alon wae, ojo cepet cepet
Mengko keserimpet..

He sitik sitik wae, ojo okeh okeh
Mengko dadi waleh, hey ye ye..
He alon alon wae, ojo cepet cepet
Mengko keserimpet..

Jaman saiki urip kudu happy,
Meleke bengi ojo telat ngopi..
Ra ono beban sing penting cangkruk’an,
Gayane urakan musike reggaean..

He sitik sitik wae, ojo okeh okeh
Mengko dadi waleh, hey ye ye..
He alon alon wae, ojo cepet cepet
Mengko keserimpet..

He sitik sitik wae, ojo okeh okeh
Mengko dadi waleh, hey ye ye..
He alon alon wae, ojo cepet cepet
Mengko keserimpet..

reff:
He iye iye iye, huo huo huo
Iye iye iye..
He iye iye iye, huo huo huo
Iye iye iye..

He sitik sitik wae, ojo okeh okeh
Mengko dadi waleh, hey ye ye..
He alon alon wae, ojo cepet cepet
Mengko keserimpet..

He sitik sitik wae, ojo okeh okeh
Mengko dadi waleh, hey ye ye..
He alon alon wae, ojo cepet cepet
Mengko keserimpet..

Jaman saiki urip kudu happy,
Meleke bengi ojo telat ngopi..
Ra ono beban sing penting cangkruk’an,
Gayane urakan musike reggaean..

He sitik sitik wae, ojo okeh okeh
Mengko dadi waleh, hey ye ye..
He alon alon wae, ojo cepet cepet
Mengko keserimpet..

He sitik sitik wae, ojo okeh okeh
Mengko dadi waleh, hey ye ye..
He alon alon wae, ojo cepet cepet
Mengko keserimpet..
——————-
[ver: lyrics]
[id: baahiucu]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Sitik Sitik]
[al: Dhut Reggae]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:00.05]Sitik Sitik
[00:00.05]by: Nella Kharisma
[00:19.05]
[00:21.45]>>>
[00:22.45]>>
[00:23.45]>
[00:24.45]He iye iye iye,
[00:27.86]Huo huo huo,
[00:30.60]Iye iye iye..
[00:35.29]He iye iye iye,
[00:39.43]Huo huo huo,
[00:42.39]Iye iye iye..
[00:47.04]He sitik sitik wae,
[00:51.00]Ojo okeh okeh,
[00:54.05]Mengko dadi waleh,
[00:56.78]hey ye ye..
[00:59.29]He alon alon wae,
[01:02.72]Ojo cepet cepet,
[01:06.05]Mengko keserimpet..
[01:09.48]He sitik sitik wae,
[01:13.33]Ojo okeh okeh,
[01:17.16]Mengko dadi waleh,
[01:20.10]hey ye ye..
[01:22.68]He alon alon wae,
[01:25.73]Ojo cepet cepet,
[01:29.24]Mengko keserimpet..
[01:33.65]Jaman saiki urip kudu happy,
[01:36.78]Meleke bengi ojo telat ngopi..
[01:39.93]Ra ono beban sing penting cangkruk’an,
[01:42.86]Gayane urakan musike reggaean..
[01:48.57]He sitik sitik wae,
[01:51.82]Ojo okeh okeh,
[01:55.16]Mengko dadi waleh,
[01:57.70]hey ye ye..
[02:00.57]He alon alon wae,
[02:03.80]Ojo cepet cepet,
[02:06.80]Mengko keserimpet..
[02:11.58]He sitik sitik wae,
[02:15.05]Ojo okeh okeh,
[02:18.31]Mengko dadi waleh,
[02:20.90]hey ye ye..
[02:23.77]He alon alon wae,
[02:27.10]Ojo cepet cepet,
[02:30.32]Mengko keserimpet..
[02:33.25]
[02:55.34]>>>
[02:56.34]>>
[02:57.34]>
[02:58.34]He iye iye iye,
[03:01.84]Huo huo huo,
[03:04.91]Iye iye iye..
[03:09.72]He iye iye iye,
[03:13.51]Huo huo huo,
[03:16.40]Iye iye iye..
[03:20.98]He sitik sitik wae,
[03:24.90]Ojo okeh okeh,
[03:27.97]Mengko dadi waleh,
[03:30.91]hey ye ye..
[03:33.50]He alon alon wae,
[03:36.51]Ojo cepet cepet,
[03:39.66]Mengko keserimpet..
[03:44.25]He sitik sitik wae,
[03:48.03]Ojo okeh okeh,
[03:51.46]Mengko dadi waleh,
[03:54.30]hey ye ye..
[03:56.74]He alon alon wae,
[04:00.10]Ojo cepet cepet,
[04:02.88]Mengko keserimpet..
[04:07.61]Jaman saiki urip kudu happy,
[04:11.00]Meleke bengi ojo telat ngopi..
[04:14.00]Ra ono beban sing penting cangkruk’an,
[04:16.82]Gayane urakan musike reggaean..
[04:22.65]He sitik sitik wae,
[04:25.72]Ojo okeh okeh,
[04:28.97]Mengko dadi waleh,
[04:31.16]hey ye ye..
[04:33.98]He alon alon wae,
[04:37.47]Ojo cepet cepet,
[04:40.37]Mengko keserimpet..
[04:44.99]He sitik sitik wae,
[04:48.83]Ojo okeh okeh,
[04:52.22]Mengko dadi waleh,
[04:54.98]hey ye ye..
[04:57.40]He alon alon wae,
[05:00.79]Ojo cepet cepet,
[05:04.11]Mengko keserimpet..
[05:07.62]
————–
Preview:

Mumet Karo Gantengmu

nella-kharisma_14
Versi: Nella Kharisma

Met mumet mumet tenan,
Aku mumet karo sliramu..
Sing pusing pusing tenan,
Aku pusing karo bagusmu..

Bok mabok mabok tenan,
Aku mabok karo gantengmu..
Weruh esem manismu,
Rasane nyedot neng atiku..

reff:
Ngung bingung bingung tenan,
Awan bengi ketok rupamu..
Roso raiso turu,
Opo aku kenek menyanmu..

Neng omah ra kepenak,
Kudu kudu melu awakmu..
Opo pancen aku,
Kok jaran goyang karo dukunmu..

reff:
Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,

Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..

reff:
Met mumet mumet tenan,
Aku mumet karo sliramu..
Sing pusing pusing tenan,
Aku pusing karo bagusmu..

Bok mabok mabok tenan,
Aku mabok karo gantengmu..
Weruh esem manismu,
Rasane nyedot neng atiku..

reff:
Ngung bingung bingung tenan,
Awan bengi ketok rupamu..
Roso raiso turu,
Opo aku kenek menyanmu..

Neng omah ra kepenak,
Kudu kudu melu awakmu..
Opo pancen aku,
Kok jaran goyang karo dukunmu..

reff:
Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,

Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..

Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
Tapi piye mbok..
aku kadhung gendro dek’e..
——————
[ver: lyrics]
[id: scikiccu]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Mumet Karo Gantengmu]
[al: Dut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.03]Mumet karo Gantengmu
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:24.03]
[00:26.43]>>>
[00:27.43]>>
[00:28.43]>
[00:29.43]Met mumet mumet tenan,
[00:31.80]Aku mumet karo sliramu..
[00:35.55]Sing pusing pusing tenan,
[00:38.50]Aku pusing karo bagusmu..
[00:42.92]Bok mabok mabok tenan,
[00:45.03]Aku mabok karo gantengmu..
[00:48.89]Weruh esem manismu,
[00:51.38]Rasane nyedot neng atiku..
[00:55.77]
[01:05.79]>>>
[01:06.79]>>
[01:07.79]>
[01:08.79]Ngung bingung bingung tenan,
[01:11.04]Awan bengi ketok rupamu..
[01:15.06]Roso raiso turu,
[01:17.48]Opo aku kenek menyanmu..
[01:22.47]Neng omah ra kepenak,
[01:24.52]Kudu kudu melu awakmu..
[01:28.25]Opo pancen aku,
[01:30.32]Kok jaran goyang karo dukunmu..
[01:35.59]
[01:45.23]>>>
[01:46.23]>>
[01:47.23]>
[01:48.23]Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
[01:51.43]Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
[01:54.72]Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,
[01:58.10]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[02:01.39]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[02:04.59]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[02:09.01]
[02:33.02]>>>
[02:34.02]>>
[02:35.02]>
[02:36.02]Met mumet mumet tenan,
[02:38.35]Aku mumet karo sliramu..
[02:42.25]Sing pusing pusing tenan,
[02:44.91]Aku pusing karo bagusmu..
[02:49.38]Bok mabok mabok tenan,
[02:51.55]Aku mabok karo gantengmu..
[02:55.67]Weruh esem manismu,
[02:58.16]Rasane nyedot neng atiku..
[03:02.33]
[03:12.64]>>>
[03:13.64]>>
[03:14.64]>
[03:15.64]Ngung bingung bingung tenan,
[03:18.13]Awan bengi ketok rupamu..
[03:21.73]Roso raiso turu,
[03:24.36]Opo aku kenek menyanmu..
[03:28.78]Neng omah ra kepenak,
[03:31.21]Kudu kudu melu awakmu..
[03:35.23]Opo pancen aku,
[03:37.24]Kok jaran goyang karo dukunmu..
[03:42.39]
[03:51.94]>>>
[03:52.94]>>
[03:53.94]>
[03:54.94]Jare bapak golek bojo ojo mek gur ganteng,
[03:58.07]Jare simbok golek bojo ojo mek gur bagus..
[04:01.47]Golek bojo sing kenek dijak nyambut gawe,
[04:04.96]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[04:08.20]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[04:11.26]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[04:14.74]Tapi piye mbok aku kadhung gendro dek’e..
[04:18.06]Tapi piye mbok..
[04:24.08]aku kadhung gendro dek’e..
[04:31.73]
—————
Preview:

Lungset (nella kharisma)

nella-kharisma_13
Versi: Nella Kharisma

Seprene ku ngenteni,
Kadhung tresno neng njero ati..
Semono ugo atimu ngeliyo,
Lungset batin iki..

Senajan mung guyonan,
Kowe ngucap ngajak sesandingan..
Kadhung neng ati sing tak anti-anti,
Loro ati iki kowe ngelali..

reff:
Tegone kowe ngeloro,
Nyanding roso karo wong liyo..
Mentolo kowe mentolo,
Gawe cidro suloyo,
Medhot janji asmoro..

reff:
Seprene ku ngenteni,
Kadhung tresno neng njero ati..
Semono ugo atimu ngeliyo,
Lungset batin iki..

Senajan mung guyonan,
Kowe ngucap ngajak sesandingan..
Kadhung neng ati sing tak anti-anti,
Loro ati iki kowe ngelali..

reff:
Tegone kowe ngeloro,
Nyanding roso karo wong liyo..
Mentolo kowe mentolo,
Gawe cidro suloyo,
Medhot janji asmoro..
——————
[ver: lyrics]
[id: copnvucu]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Lungset]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:24]
[00:00.04]Lungset
[00:00.04]by: Nella Kharisma
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Seprene ku ngenteni,
[00:37.38]Kadhung tresno neng njero ati..
[00:44.65]Semono ugo atimu ngeliyo,
[00:52.25]Lungset batin iki..
[00:58.31]
[01:14.00]Senajan mung guyonan,
[01:19.79]Kowe ngucap ngajak sesandingan..
[01:27.29]Kadhung neng ati sing tak anti-anti,
[01:34.70]Loro ati iki kowe ngelali..
[01:44.61]
[02:10.03]>>>
[02:11.03]>>
[02:12.03]>
[02:13.03]Tegone kowe ngeloro,
[02:20.03]Nyanding roso karo wong liyo..
[02:27.22]Mentolo kowe mentolo,
[02:34.13]Gawe cidro suloyo,
[02:37.87]Medhot janji asmoro..
[02:44.73]
[02:57.04]>>>
[02:58.04]>>
[02:59.04]>
[03:00.04]Seprene ku ngenteni,
[03:06.14]Kadhung tresno neng njero ati..
[03:13.93]Semono ugo atimu ngeliyo,
[03:20.79]Lungset batin iki..
[03:27.86]Senajan mung guyonan,
[03:34.04]Kowe ngucap ngajak sesandingan..
[03:42.85]Kadhung neng ati sing tak anti-anti,
[03:50.05]Loro ati iki kowe ngelali..
[03:58.95]
[04:26.08]>>>
[04:27.08]>>
[04:28.08]>
[04:29.08]Tegone kowe ngeloro,
[04:35.54]Nyanding roso karo wong liyo..
[04:42.21]Mentolo kowe mentolo,
[04:49.28]Gawe cidro suloyo,
[04:53.34]Medhot janji asmoro..
[05:00.42]
————–
Preview:

Teklek Kecemplung Kalen (nella kharisma)

Nella-Kharisma_12
Versi: Nella Kharisma

Mangan gedang sak isine,
Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
Salahe mas, salahe
Ora nganggep tresnaku sing gede..

Teklek kecemplung kalen,
Ketimbang golek aluwung balen..
Kuwi karepmu, kuwi karepmu
Ning aku durung biso trimo tresnamu..

Mergo jroning ati,
Ora bakal biso ngapusi..
Yen durung biso mbaleni,
Roso tresno iki..

Ning aku ra ngerti,
Kersane gusti kang moho suci..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..

reff:
Mangan gedang sak isine,
Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
Salahe mas, salahe
Ora nganggep tresnaku sing gede..

Teklek kecemplung kalen,
Ketimbang golek aluwung balen..
Kuwi karepmu, kuwi karepmu
Ning aku durung biso trimo tresnamu..

Mergo jroning ati,
Ora bakal biso ngapusi..
Yen durung biso mbaleni,
Roso tresno iki..

Ning aku ra ngerti,
Kersane gusti kang moho suci..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..

Mergo jroning ati,
Ora bakal biso ngapusi..
Yen durung biso mbaleni,
Roso tresno iki..

Ning aku ra ngerti,
Kersane gusti kang moho suci..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..
Biso sesandingan,
Opo malah mung kekancan..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bnnnzlch]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Teklek Kecemplung Kalen]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.06]Teklek Kecemplung Kalen
[00:00.06]by: Nella Kharisma
[00:19.06]
[00:21.06]>>>
[00:22.06]>>
[00:23.06]>
[00:24.06]Mangan gedang sak isine,
[00:28.09]Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
[00:33.75]Salahe mas, salahe
[00:38.54]Ora nganggep tresnaku sing gede..
[00:43.77]
[00:46.32]Teklek kecemplung kalen,
[00:50.55]Ketimbang golek aluwung balen..
[00:56.46]Kuwi karepmu, kuwi karepmu
[01:01.13]Ning aku durung biso nrimo tresnamu..
[01:06.36]
[01:08.66]Mergo jroning ati,
[01:12.64]Ora bakal biso ngapusi..
[01:17.81]Yen durung biso mbaleni,
[01:23.46]Roso tresno iki..
[01:29.20]Ning aku ra ngerti,
[01:32.68]Kersane gusti kang moho suci..
[01:38.15]Biso sesandingan,
[01:42.01]Opo malah mung kekancan..
[01:47.16]
[02:23.62]>>>
[02:24.62]>>
[02:25.62]>
[02:26.62]Mangan gedang sak isine,
[02:31.46]Sing mbok gadang wis ono sing nduwe..
[02:37.19]Salahe mas, salahe
[02:41.91]Ora nganggep tresnaku sing gede..
[02:47.28]
[02:50.13]Teklek kecemplung kalen,
[02:53.93]Ketimbang golek aluwung balen..
[03:00.28]Kuwi karepmu, kuwi karepmu
[03:04.95]Ning aku durung biso nrimo tresnamu..
[03:09.98]
[03:12.08]Mergo jroning ati,
[03:15.96]Ora bakal biso ngapusi..
[03:22.37]Yen durung biso mbaleni,
[03:27.16]Roso tresno iki..
[03:32.45]Ning aku ra ngerti,
[03:36.25]Kersane gusti kang moho suci..
[03:41.77]Biso sesandingan,
[03:45.70]Opo malah mung kekancan..
[03:51.11]
[03:53.04]Mergo jroning ati,
[03:56.65]Ora bakal biso ngapusi..
[04:01.94]Yen durung biso mbaleni,
[04:07.28]Roso tresno iki..
[04:13.13]Ning aku ra ngerti,
[04:16.74]Kersane gusti kang moho suci..
[04:21.96]Biso sesandingan,
[04:25.70]Opo malah mung kekancan..
[04:32.54]Biso sesandingan,
[04:35.79]Opo malah mung kekancan..
[04:41.13]
————-
Preview: