Hubungan Jarak Adoh


Versi: NDX AKA

Lk:
Meskipun jauh jarak diantara kita,
Namun asmara kita takkan pernah tergoyah..
Pr:
Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
Jalani hidup dengan penuh warna-warni..

Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..
Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
Kucoba terima kenyataan yang ada..

Pr:
Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Semua kan hilang nan indah kan datang..
Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Terus berjuang dan tetap bertahan..

Pr:
Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
Jalani hidup dengan penuh warna-warni..

Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..
Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
Kucoba terima kenyataan yang ada..

reff:
Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..
Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
Kucoba terima kenyataan yang ada..

Pr:
Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Semua kan hilang nan indah kan datang..
Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..

Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Ft: Terus berjuang dan tetap bertahan..
Ft: Hu hu.. hu hu.. hu hu.. hu hu hu hu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: akovupci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Hubungan Jarak Adoh]
[al: Pop Indonesia]
[by: yanilipatro]
[length: 03:09]
[00:00.03]Hubungan Jarak Adoh – NDX AKA
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Lk: Meskipun jauh jarak diantara kita,
[00:16.63]Lk: Namun asmara kita takkan pernah tergoyah..
[00:21.01]Pr: Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
[00:25.98]Pr: Jalani hidup dengan penuh warna-warni..
[00:32.00]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[00:36.50]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[00:40.95]Lk: Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
[00:45.74]Lk: Kucoba terima kenyataan yang ada..
[00:50.11]
[00:52.04]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[00:57.32]Pr: Semua kan hilang nan indah kan datang..
[01:01.99]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[01:06.30]Pr: Terus berjuang dan tetap bertahan..
[01:11.81]
[01:14.06]Pr: Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
[01:17.99]Pr: Jalani hidup dengan penuh warna-warni..
[01:23.34]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[01:28.55]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[01:32.96]Lk: Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
[01:37.81]Lk: Kucoba terima kenyataan yang ada..
[01:42.96]
[01:58.03]>>>
[01:59.03]>>
[02:00.03]>
[02:01.03]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[02:05.43]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[02:10.06]Lk: Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
[02:14.65]Lk: Kucoba terima kenyataan yang ada..
[02:20.00]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[02:23.91]Pr: Semua kan hilang nan indah kan datang..
[02:28.88]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[02:32.73]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[02:37.52]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[02:41.93]Ft: Terus berjuang dan tetap bertahan..
[02:47.39]Ft: Hu hu.. hu hu.. hu hu.. hu hu hu hu..
[03:06.30]
—————
Preview:

Advertisements

Mundur Teratur


Versi: NDX AKA

Wis cukup semene wae,
Aku mundur rausah diteruske..
Mending aku fokus golek liyane,
Aku ra takon rausah dijelaske..

Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

reff:
Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Kaline kali winongo,
Banyune banyu segoro..
Kowe sing nggawe asmoro,
Lha kok aku sing loro..

Sawone sawone mentah,
Le ngampet selak ra betah..
Mbangane tambah masalah,
Mending cukup cukuplah sudah..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vupiuuci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Mundur Teratur]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:45]
[00:00.04]Mundur Teratur
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Wis cukup semene wae,
[00:37.46]Aku mundur rausah diteruske..
[00:42.90]Mending aku fokus golek liyane,
[00:48.23]Aku ra takon rausah dijelaske..
[00:52.47]
[00:54.27]Awan sore dadi seksine,
[00:57.69]Naliko gandengan tangan bendinane..
[01:01.41]Nanging anggepmu ra sepiro,
[01:08.10]Ra mung pisan pindo atiku keloro..
[01:14.16]Senenge mung sepisan,
[01:16.28]Susahe suwe tenan..
[01:19.39]Tiwas lagi bebrayan,
[01:22.05]Malah medotke sesandingan..
[01:26.11]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[01:31.23]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[01:36.24]Kasunyatane dirimu pergi,
[01:41.60]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[01:47.33]
[01:55.55]>>>
[01:56.55]>>
[01:57.55]>
[01:58.55]Awan sore dadi seksine,
[02:02.05]Naliko gandengan tangan bendinane..
[02:07.95]Nanging anggepmu ra sepiro,
[02:12.55]Ra mung pisan pindo atiku keloro..
[02:18.57]Kaline kali winongo,
[02:21.74]Banyune banyu segoro..
[02:24.41]Kowe sing nggawe asmoro,
[02:26.77]Lha kok aku sing loro..
[02:29.54]Sawone sawone mentah,
[02:31.90]Le ngampet selak ra betah..
[02:34.63]Mbangane tambah masalah,
[02:37.12]Mending cukup cukuplah sudah..
[02:39.54]Senenge mung sepisan,
[02:41.57]Susahe suwe tenan..
[02:44.23]Tiwas lagi bebrayan,
[02:46.78]Malah medotke sesandingan..
[02:51.88]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[02:56.35]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[03:01.68]Kasunyatane dirimu pergi,
[03:06.53]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[03:11.87]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[03:16.84]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[03:22.24]Kasunyatane dirimu pergi,
[03:26.84]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[03:32.63]
————-
Preview:

Keblinger Tresno


Versi: NDX AKA

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

cintaku yo siji yo mung kowe neng ati,
aku ra bakal nglalekke sliramu tak tresnani,
opo sing dadi kenangan aku ra bakal lali,
arepo kowe nglarani blenjani ati iki..

aku mung menungso biasa sing nduwe tresno,
nanging ati iki mung tok gawe keloro-loro,
ati lan tresno iki mung tok gawe sio-sio,
aku lilo kowe mblenjani terus lungo..

aku nrimo kowe opo anane tanpo syarat,
tresno iki marang sliramu tulus seko hasrat,
ngopo kowe ngeboti mantanmu ninggalke aku,
opo ati iki ra pantes kanggo sliramu..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

aku sing saiki isih ono roso kelingan,
marang sliramu sing tau dadi kenangan,
ngopo setyaku iki mulo tinggalake,
padahal aku sing ngarepne kowe sak lawase..

opo aku salah kowe dadi ninggalke aku,
opo tresnaku iki tok gawe dolananmu,
kowe bali karo mantanmu loro atiku,
opo aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

kowe janji bakal karo aku nggo sak lawase,
tapi omonganmu tong kosong ibarate,
kowe lungo terus bali mantanmu,
opo kowe ora mikir yen nglarani aku..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

aku ngarep kowe bakal bali karo aku,
opo kowe gelem balikan kanggo awakku,
kabeh tak lalekke yen bali dadi bojoku,
aku mung njaluk siji tresno seko atikmu..

aku ra bakal mekso yen iki wis ono takdire,
kabeh mau wis mesti digariske ono dalane,
aku jujur isih ono roso karo kowe,
tapi kabeh iki tergantung karo kowe dewe..

aku sing ora iso lali karo kenanganmu,
sing saiki isih ono neng njroning atiku,
tapi aku yo mung iso nrima’-nrima’ke,
aku nrimo yen ora ono balesane..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..
———————
[ver: lyrics]
[id: ucbvuhci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Keblinger Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:00.04]Keblinger Tresno
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aku tresno sliramu,
[00:29.06]Yo mung kowe sing neng atiku..
[00:32.42]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[00:36.46]Sing dadi kenangane..
[00:40.00]Aku ra bakal lali,
[00:42.48]Karo mantan yo mung siji..
[00:45.84]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[00:49.63]Pacaran neng kreteg gantung..
[00:53.73]cintaku yo siji yo mung kowe neng ati,
[00:57.20]aku ra bakal nglalekke sliramu tak tresnani,
[01:00.81]opo sing dadi kenangan aku ra bakal lali,
[01:04.10]arepo kowe nglarani blenjani ati iki..
[01:07.51]aku mung menungso biasa sing nduwe tresno,
[01:10.74]nanging ati iki mung tok gawe keloro-loro,
[01:14.16]ati lan tresno iki mung tok gawe sio-sio,
[01:17.45]aku lilo kowe mblenjani terus lungo..
[01:20.62]aku nrimo kowe opo anane tanpo syarat,
[01:24.16]tresno iki marang sliramu tulus seko hasrat,
[01:27.45]ngopo kowe ngeboti mantanmu ninggalke aku,
[01:30.92]opo ati iki ra pantes kanggo sliramu..
[01:34.16]Aku tresno sliramu,
[01:36.08]Yo mung kowe sing neng atiku..
[01:39.07]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[01:43.29]Sing dadi kenangane..
[01:46.89]Aku ra bakal lali,
[01:49.38]Karo mantan yo mung siji..
[01:52.66]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[01:56.20]Pacaran neng kreteg gantung..
[02:00.55]aku sing saiki isih ono roso kelingan,
[02:04.10]marang sliramu sing tau dadi kenangan,
[02:07.01]ngopo setyaku iki mulo tinggalake,
[02:10.62]padahal aku sing ngarepne kowe sak lawase..
[02:14.41]opo aku salah kowe dadi ninggalke aku,
[02:17.69]opo tresnaku iki tok gawe dolananmu,
[02:20.93]kowe bali karo mantanmu loro atiku,
[02:24.46]opo aku pancen ra pantes kanggo awakmu..
[02:27.39]kowe janji bakal karo aku nggo sak lawase,
[02:30.92]tapi omonganmu tong kosong ibarate,
[02:34.40]kowe lungo terus bali mantanmu,
[02:37.63]opo kowe ora mikir yen nglarani aku..
[02:41.11]Aku tresno sliramu,
[02:42.84]Yo mung kowe sing neng atiku..
[02:46.08]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[02:50.12]Sing dadi kenangane..
[02:53.65]Aku ra bakal lali,
[02:56.14]Karo mantan yo mung siji..
[02:59.44]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[03:03.22]Pacaran neng kreteg gantung..
[03:07.32]aku ngarep kowe bakal bali karo aku,
[03:10.73]opo kowe gelem balikan kanggo awakku,
[03:14.28]kabeh tak lalekke yen bali dadi bojoku,
[03:17.69]aku mung njaluk siji tresno seko atikmu..
[03:21.10]aku ra bakal mekso yen iki wis ono takdire,
[03:24.52]kabeh mau wis mesti digariske ono dalane,
[03:27.69]aku jujur isih ono roso karo kowe,
[03:30.92]tapi kabeh iki tergantung karo kowe dewe..
[03:34.46]aku sing ora iso lali karo kenanganmu,
[03:37.94]sing saiki isih ono neng njroning atiku,
[03:40.86]tapi aku yo mung iso nrima’-nrima’ke,
[03:44.03]aku nrimo yen ora ono balesane..
[03:47.75]Aku tresno sliramu,
[03:49.80]Yo mung kowe sing neng atiku..
[03:52.91]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[03:56.95]Sing dadi kenangane..
[04:00.24]Aku ra bakal lali,
[04:02.66]Karo mantan yo mung siji..
[04:06.13]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[04:09.87]Pacaran neng kreteg gantung..
[04:13.90]
————–
Preview:

Konco Tekan Mati


Versi: NDX AKA ft. PJR

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
Awakmu mikirno wedok’an..
Sing mbok ceritakke tok gedhe’-gedhe’ke,
Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..

Hey bro malah koyo karo sopo wae,
Aku ra bakal piye-piye..
Pancen mung isane mung iso ngrungokke,
Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Pancen konco tekan mati larang regane,
Ra iso dirupiahke..
Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
Walaupun tibo tangi susah seneng selalu menemani..

Mending mikir utang daripada wedok’an,
Mending karo konco daripada mung edan..
Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..
———————-
[ver: lyrics]
[id: cqbacvci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Konco Tekan Mati]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.06]Konco Tekan Mati – NDX AKA ft. PJR
[00:08.06]
[00:10.66]>>>
[00:11.66]>>
[00:12.66]>
[00:13.66]Ra sah nangis mergo tresno,
[00:17.23]Neng sandingmu ono konco..
[00:20.27]Ra sah dipeksake,
[00:22.88]Sak tekane wae..
[00:26.98]Opo maneh perasaan
[00:30.21]ora kudu nggayuh lintang,
[00:33.88]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[00:40.46]Kekancan kudu wani dadi siji,
[00:47.42]Paseduluran nganti tekane mati..
[00:53.38]Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
[00:58.21]Awakmu mikirno wedok’an..
[01:01.37]Sing mbok ceritakke
[01:02.80]tok gedhe’-gedhe’ke,
[01:05.04]Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..
[01:08.76]Hey bro malah koyo karo sopo wae,
[01:12.00]Aku ra bakal piye-piye..
[01:14.78]Pancen mung isane
[01:16.26]mung iso ngrungokke,
[01:17.96]Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..
[01:22.43]Siji loro telu rungokno omonganku,
[01:25.40]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[01:28.76]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[01:32.11]Sepuluh sewelas rolas
[01:34.56]ndak malah mung tambah kandas..
[01:37.40]Ra sah nangis mergo tresno,
[01:39.51]Neng sandingmu ono konco..
[01:42.92]Ra sah dipeksake,
[01:45.97]Sak tekane wae..
[01:49.88]Opo maneh perasaan
[01:53.18]ora kudu nggayuh lintang,
[01:56.74]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[02:03.23]Kekancan kudu wani dadi siji,
[02:09.94]Paseduluran nganti tekane mati..
[02:17.03]Pancen konco tekan mati larang regane,
[02:21.06]Ra iso dirupiahke..
[02:24.23]Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
[02:27.09]Walaupun tibo tangi
[02:28.84]susah seneng selalu menemani..
[02:31.18]Mending mikir utang daripada wedok’an,
[02:34.53]Mending karo konco daripada mung edan..
[02:38.08]Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
[02:41.79]Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..
[02:45.22]Siji loro telu rungokno omonganku,
[02:48.19]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[02:51.86]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[02:55.34]Sepuluh sewelas rolas
[02:57.10]ndak malah mung tambah kandas..
[03:00.25]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:02.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:05.71]Ra sah dipeksake,
[03:08.49]Sak tekane wae..
[03:12.78]Opo maneh perasaan
[03:16.00]ora kudu nggayuh lintang,
[03:19.54]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:26.18]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:29.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:32.71]Ra sah dipeksake,
[03:35.50]Sak tekane wae..
[03:39.60]Opo maneh perasaan
[03:42.76]ora kudu nggayuh lintang,
[03:46.48]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:53.32]Kekancan kudu wani dadi siji,
[04:00.03]Paseduluran nganti tekane mati..
[04:05.93]
—————
Preview:

Tak Akoni Aku Sing Salah


Versi: NDX AKA ft. PJR

Kangen yen kelingan awakmu,
Loro ati mergo aku..
Mergo atiku suloyo,
ninggal lungo tanpo kondho,
Golek tresno sing liyo..

Asmoroku wis bubrah,
Gawe uripmu susah..
Neng endi sliramu,
Aku pengen ketemu..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..

Sampun adoh ono neng moto,
Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..

Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..

Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..

Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
Mugo sampean urip bareng aku..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ohusspci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Tak Akoni Aku Sing Salah]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:00.02]Tak Akoni Aku Sing Salah
[00:00.02]by: NDX AKA ft. PJR
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Kangen yen kelingan awakmu,
[00:24.12]Loro ati mergo aku..
[00:29.52]Mergo atiku suloyo,
[00:35.48]ninggal lungo tanpo kondho,
[00:40.70]Golek tresno sing liyo..
[00:48.09]
[00:50.04]Asmoroku wis bubrah,
[00:55.49]Gawe uripmu susah..
[01:02.57]Neng endi sliramu,
[01:09.71]Aku pengen ketemu..
[01:15.54]
[01:17.78]Kabeh iki salahku,
[01:21.20]Gawe remuk atimu..
[01:24.49]Aku sing ngucap janji,
[01:27.78]Aku sing mblenjani..
[01:31.38]Pancen aku ra biso,
[01:35.05]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[01:42.75]
[01:45.18]Aku pengen ketemu,
[01:49.03]Ngucap pangapuraku..
[01:56.10]Kanggo kowe,
[01:59.90]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[02:06.59]
[02:08.03]Sampun adoh ono neng moto,
[02:12.13]Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
[02:15.09]Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
[02:19.31]Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..
[02:22.97]Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
[02:25.71]Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
[02:29.18]Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
[02:32.41]Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..
[02:37.32]
[02:39.99]Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
[02:44.52]Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
[02:47.81]Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
[02:51.47]Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..
[02:54.90]Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
[02:57.87]Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
[03:01.60]Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
[03:04.95]Mugo sampean urip bareng aku..
[03:08.25]
[03:10.73]Kabeh iki salahku,
[03:14.15]Gawe remuk atimu..
[03:17.69]Aku sing ngucap janji,
[03:21.11]Aku sing mblenjani..
[03:24.46]Pancen aku ra biso,
[03:28.00]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[03:36.32]
[03:38.12]Aku pengen ketemu,
[03:41.60]Ngucap pangapuraku..
[03:49.36]Kanggo kowe,
[03:52.91]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[03:59.73]
—————
Preview:

Tresno Tekane Mati


Versi: NDX AKA

Aku ra lilo pisah marang sliramu,
Mergo omongan dadi salah paham..
Janjimu tak patenke ing njero rogo iki,
Supoyo tansah kelingan sliramu..
Wedok’an liyane ra bakal iso ngganteni,
Jenengmu tak ukir sak jroning ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..

reff:
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki,
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali..
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu,
Aku ra pengen ngopo-ngopo pengene mung ketemu..
Wis setaun aku mesti ngenteni tekamu,
Sliramu gegowo njero ipenku..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..
———————–
[ver: lyrics]
[id: owicsvci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Tresno Tekane Mati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:00.04]Tresno Tekane Mati
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:27.04]
[00:29.04]>>>
[00:30.04]>>
[00:31.04]>
[00:32.04]Aku ra lilo
[00:35.20]pisah marang sliramu,
[00:38.27]Mergo omongan
[00:40.95]dadi salah paham..
[00:44.68]Janjimu tak patenke
[00:48.71]ing njero rogo iki,
[00:52.26]Supoyo tansah
[00:54.80]kelingan sliramu..
[00:58.79]Wedok’an liyane
[01:02.75]ra bakal iso ngganteni,
[01:06.30]Jenengmu tak ukir
[01:09.45]sak jroning ati..
[01:12.51]
[01:16.73]Pengenku siji
[01:19.46]nyanding sliramu tekan ku mati,
[01:23.81]Dongaku ra bakal mandheg
[01:27.09]sak durung sliramu bali..
[01:30.64]Tok duakke ora popo
[01:34.72]tresnaku tekaning mati,
[01:37.91]Sing penting rasaku sak teruse
[01:42.35]ono neng njero ati neng atimu..
[01:47.78]
[02:14.04]>>>
[02:15.04]>>
[02:16.04]>
[02:17.04]Sadarmu tak enteni
[02:21.94]nganti tekan saiki,
[02:24.30]Yen pancen kowe kroso
[02:28.09]gek ndang bali..
[02:30.70]Aku ra doyan mangan
[02:35.30]yen kepikir sliramu,
[02:38.53]Aku ra pengen ngopo-ngopo
[02:42.87]pengene mung ketemu..
[02:45.67]Wis setaun
[02:47.97]aku mesti ngenteni tekamu,
[02:52.38]Sliramu gegowo
[02:56.35]njero ipenku..
[02:59.27]
[03:02.75]Pengenku siji
[03:06.16]nyanding sliramu tekan ku mati,
[03:10.51]Dongaku ra bakal mandheg
[03:13.50]sak durung sliramu bali..
[03:17.47]Tok duakke ora popo
[03:20.69]tresnaku tekaning mati,
[03:24.99]Sing penting rasaku sak teruse
[03:28.89]ono neng njero ati..
[03:32.00]Pengenku siji
[03:34.80]nyanding sliramu tekan ku mati,
[03:38.90]Dongaku ra bakal mandheg
[03:42.31]sak durung sliramu bali..
[03:45.98]Tok duakke ora popo
[03:49.52]tresnaku tekaning mati,
[03:53.12]Sing penting rasaku sak teruse
[03:57.40]ono neng njero ati neng atimu..
[04:03.80]
—————
Preview:

Aku Kudu Piye (ndx aka)


Versi: NDX AKA

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..

pemujaning ati datang kepadaku,
janganlah kau ragu terima cintaku,
rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
sampai engkau tersadar
bahwa kau juga cinta padaku..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..

jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: NDX AKA]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:45]
[id: qnwqwvcu]
[00:00.04]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:05.93]Sing tak sayang neng atiku..
[00:15.43]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:19.41]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:23.07]Gedhe roso sayangku iki..
[00:27.98]
[00:33.65]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:38.37]Sing tak sayang neng atiku..
[00:47.56]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:52.28]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:55.83]Gedhe roso sayangku iki..
[01:01.23]
[01:02.46]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[01:06.17]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[01:10.33]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[01:15.98]
[01:17.16]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[01:21.38]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[01:25.48]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[01:31.44]
[01:33.00]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[01:37.79]Sing tak sayang neng atiku..
[01:46.30]Sak tenane aku wis cinta mati,
[01:51.08]Nanging kowe ra tau ngerti,
[01:54.80]Gedhe roso sayangku iki..
[02:00.03]
[02:02.14]aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
[02:05.67]kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
[02:09.27]malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
[02:13.12]sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..
[02:17.16]pemujaning ati datang kepadaku,
[02:20.02]janganlah kau ragu terima cintaku,
[02:23.68]rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
[02:26.98]sampai engkau tersadar
[02:28.99]bahwa kau juga cinta padaku..
[02:31.56]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[02:34.54]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[02:38.71]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[02:44.23]
[02:45.47]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[02:49.57]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[02:53.30]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[02:59.95]
[03:00.75]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[03:06.10]Sing tak sayang neng atiku..
[03:15.07]Sak tenane aku wis cinta mati,
[03:19.42]Nanging kowe ra tau ngerti,
[03:23.21]Gedhe roso sayangku iki..
[03:27.74]
[03:30.10]roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
[03:33.95]nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
[03:37.55]tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
[03:41.10]aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..
[03:44.60]jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
[03:48.24]tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
[03:52.34]cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
[03:56.26]semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..
[03:59.42]
[03:59.76]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[04:03.58]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[04:06.81]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[04:11.28]
[04:13.51]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[04:18.11]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[04:21.53]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[04:28.18]
[04:29.29]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[04:34.51]Sing tak sayang neng atiku..
[04:43.18]Sak tenane aku wis cinta mati,
[04:47.65]Nanging kowe ra tau ngerti,
[04:51.51]Gedhe roso sayangku iki..
[04:57.35]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[05:02.31]Sing tak sayang neng atiku..
[05:12.81]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:16.91]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:20.82]Gedhe roso sayangku iki..
[05:27.03]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:31.88]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:35.61]Gedhe roso sayangku iki..
[05:41.00]
—————
Preview: