Ra Kuat


Versi: NDX A.K.A

Aku ra kuat nyunggine cidro,
Loro atiku lan susah batinku..
Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
Snajane tresno wis ilang muspro..

sembribit angin ono ing awan iki
nggugah roso kangenku marang sliramu wong ayu,
kang gawe luluh atose atiku
kangen iki wis ra biso tak pendem
yen kelingan esemmu
nggugurke roso pait neng uripku..

kadung kowe makaryo,
nggo sinambung uripmu sak kluargo,
snajane abot nggonku ngeculke neng adoh paran kono,
ora biso piye piye isoku mung ndongakno

kanti iklas ati aku nguntapke anggonmu lungo,
pancen pait uripku rung biso nyenengke marotuo,
abot rasane nandang kangen njerone batin iki,
suwene anggonmu lungo marai pikiran..

saben dino mung dewekan arep mangan ora doyan,
yen awakmu rung ngeki kabar neng ati rasane ra karuan,
pancen aku wong ora duwe sepurane
yen rung biso nyenengke kowe sak lawase..

Aku ra kuat nyunggine cidro,
Loro atiku lan susah batinku..
Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
Snajane tresno wis ilang muspro..

mikir sliramu malah mumet endasku
satu dua tiga empat lima enam
hasrat terpendam sudah sudah lupakan
lembaran baru inilah hidupku
selamat tinggal sayangku
selamat tinggal sayang
selamat tinggal ku ucapkan

kowe ninggal lungo milih karo wong liyo,
gawe ati nelongso tambah keloro-loro,
opo kowe ra mikir opo dasare lekir,
dapuranmu sik janji malah kowe sing blenjani..

kudune kowe rumongso naliko jaman semono,
tangis iki kanggo sopo tresno iki kanggo riko,
kudune kowe eling naliko jaman semono,
janji berbarengan gegandengan tekan bebrayan..

wis cukup aku tok siyo-siyo
biyen kowe sik janji jebule ngapusi ninggalke aku,
sing jarene sayang aku trimo ngalah aku trimo pasrah,
timbang atiku bubrah nyawang dapuranmu suwe suwe aku sebah..

Aku ra kuat nyunggine cidro,
Loro atiku lan susah batinku..
Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
Snajane tresno wis ilang muspro..

Aku ra kuat nyunggine cidro,
Loro atiku lan susah batinku..
Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
Snajane tresno wis ilang muspro..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ohpwpbci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Ra Kuat]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:58]
[00:00.07]Aku ra kuat nyunggine cidro,
[00:09.94]Loro atiku lan susah batinku..
[00:17.14]Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
[00:23.35]Snajane tresno wis ilang muspro..
[00:29.87]sembribit angin ono ing awan iki
[00:31.67]nggugah roso kangenku marang sliramu wong ayu,
[00:35.34]kang gawe luluh atose atiku
[00:38.07]kangen iki wis ra biso tak pendem
[00:40.12]yen kelingan esemmu
[00:42.41]nggugurke roso pait neng uripku..
[00:45.00]kadung kowe makaryo,
[00:46.55]nggo sinambung uripmu sak kluargo,
[00:48.91]snajane abot nggonku ngeculke neng adoh paran kono,
[00:52.82]ora biso piye piye isoku mung ndongakno
[00:56.74]kanti iklas ati aku nguntapke anggonmu lungo,
[01:00.65]pancen pait uripku rung biso nyenengke marotuo,
[01:04.37]abot rasane nandang kangen njerone batin iki,
[01:07.66]suwene anggonmu lungo marai pikiran..
[01:10.96]saben dino mung dewekan arep mangan ora doyan,
[01:14.25]yen awakmu rung ngeki kabar neng ati rasane ra karuan,
[01:17.79]pancen aku wong ora duwe sepurane
[01:20.77]yen rung biso nyenengke kowe sak lawase..
[01:24.68]Aku ra kuat nyunggine cidro,
[01:32.14]Loro atiku lan susah batinku..
[01:38.82]Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
[01:45.39]Snajane tresno wis ilang muspro..
[01:52.04]mikir sliramu malah mumet endasku
[01:53.65]satu dua tiga empat lima enam
[01:55.51]hasrat terpendam sudah sudah lupakan
[01:58.55]lembaran baru inilah hidupku
[02:00.61]selamat tinggal sayangku
[02:01.97]selamat tinggal sayang
[02:03.52]selamat tinggal ku ucapkan
[02:05.76]kowe ninggal lungo milih karo wong liyo,
[02:08.62]gawe ati nelongso tambah keloro-loro,
[02:12.15]opo kowe ra mikir opo dasare lekir,
[02:15.45]dapuranmu sik janji malah kowe sing blenjani..
[02:18.99]kudune kowe rumongso naliko jaman semono,
[02:22.46]tangis iki kanggo sopo tresno iki kanggo riko,
[02:26.07]kudune kowe eling naliko jaman semono,
[02:29.48]janji berbarengan gegandengan tekan bebrayan..
[02:32.90]wis cukup aku tok siyo-siyo
[02:34.52]biyen kowe sik janji jebule ngapusi ninggalke aku,
[02:37.93]sing jarene sayang aku trimo ngalah aku trimo pasrah,
[02:41.59]timbang atiku bubrah nyawang dapuranmu suwe suwe aku sebah..
[02:46.44]Aku ra kuat nyunggine cidro,
[02:54.07]Loro atiku lan susah batinku..
[03:00.16]Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
[03:08.24]Snajane tresno wis ilang muspro..
[03:14.02]Aku ra kuat nyunggine cidro,
[03:21.34]Loro atiku lan susah batinku..
[03:27.56]Kabeh tak tompo kabeh tak trimo,
[03:34.51]Snajane tresno wis ilang muspro..
[03:40.90]
————–
Preview:

Advertisements

Kapusan Tresno (ndx aka)


Versi: NDX AKA ft.R2D ft. Intan Seksi

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Saikine jelas uwis genah kowe salah,
Atiku tok gawe panas kowe sik kakean polah,
Muni menyang kerjo nglembur isuk tekan sore,
Malah kowe lungo karo lanangan kae..

Tiwas tak konangi neng ngarep mataku,
Digegem tanganmu dirangkul awakmu,
Jane aku mangkel aku nahan emosi,
Tak rasa-rasakke watakmu koyo bayi..

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Tak pikir-pikir kowe soyo ra mutu,
Kok nyatane malah tambah mayak tingkah polahmu,
Uwis tak ngapuro janjimu ra mbaleni,
Lha kok soyo ndodro caramu ngobong ati..

Saiki kerep slenco omongamu leda-lede,
Seneng cekelan hp lha kok mayak bm-me,
Jare slamat siang untuk seseorang,
Lha kok tak sawang-sawang bm-mu tok nggo cah lanang..

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Ra iso dibacutke sempal-sempal atiku,
Mencintai dirimu jebul mung buang wektu,
Janjimu setia dalam suka dan duka,
Tur kenyataannya manis dilambe saja..

Wis kebacut kagol ra tau kok ajeni,
Dipikir soyo mbrodol kowe kerep alibi,
Alesanmu ra jelas ra iso tak nggo meneng,
Jare konco lawas kok ngelap tisue neng duwur weteng..

Cukup semene,
Cerito aku lan kowe..
Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
Loro ati..

Nek tetep tok jalani,
Sama saja bunuh diri,
Jare cinta mati kok dolanan ati,
Luwih apik aku yang pergi..

Dipikir wae sopo wonge sing betah,
Nduwe bojo kowe mung kakean polah,
Retio biyen aku wegah nompo tresnamu,
Dadine koyo ngene duwe pacar sik wagu..

Pancen tak jarag aku nggolek gantimu,
Cintamu ora mutu mung buang-buang wektu,
Modalmu muk dengkul bikin hatiku resah,
Ra tau perihatin isane muk jaluk jatah..

Apik’e bubar diteruske soyo ambyar,
Dilalekno kabeh ra sah ngganggu meneh aku muak..
Lanangan koyo kowe ra iso dijagakke,
Kakean curiga bikin runyam semua putus aja..
Yo wis daa..
———————
[ver: lyrics]
[id: cqvkowci]
[ar: NDX AKA ft.R2D ft. Intan Seksi]
[ti: Kapusan Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.04]Kapusan Tresno
[00:00.04]by: NDX AKA ft.R2D ft. Intan Seksi
[00:09.04]
[00:11.04]>>>
[00:12.04]>>
[00:13.04]>
[00:14.04]Cukup semene,
[00:17.14]Cerito aku lan kowe..
[00:20.58]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[00:24.26]Loro ati..
[00:27.99]Nek tetep tok jalani,
[00:31.59]Sama saja bunuh diri,
[00:35.25]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[00:38.80]Luwih apik aku yang pergi..
[00:44.08]Saikine jelas uwis genah kowe salah,
[00:46.87]Atiku tok gawe panas kowe sik kakean polah,
[00:50.78]Muni menyang kerjo nglembur isuk tekan sore,
[00:55.13]Malah kowe lungo karo lanangan kae..
[00:58.86]Tiwas tak konangi neng ngarep mataku,
[01:01.72]Digegem tanganmu dirangkul awakmu,
[01:05.32]Jane aku mangkel aku nahan emosi,
[01:08.85]Tak rasa-rasakke watakmu koyo bayi..
[01:12.77]Cukup semene,
[01:15.50]Cerito aku lan kowe..
[01:19.23]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[01:22.90]Loro ati..
[01:26.56]Nek tetep tok jalani,
[01:30.03]Sama saja bunuh diri,
[01:33.83]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[01:37.36]Luwih apik aku yang pergi..
[01:43.20]Tak pikir-pikir kowe soyo ra mutu,
[01:45.50]Kok nyatane malah tambah mayak tingkah polahmu,
[01:49.66]Uwis tak ngapuro janjimu ra mbaleni,
[01:53.45]Lha kok soyo ndodro caramu ngobong ati..
[01:57.06]Saiki kerep slenco omongamu leda-lede,
[02:01.03]Seneng cekelan hp lha kok mayak bm-me,
[02:04.44]Jare slamat siang untuk seseorang,
[02:07.80]Lha kok tak sawang-sawang bm-mu tok nggo cah lanang..
[02:11.96]Cukup semene,
[02:14.57]Cerito aku lan kowe..
[02:17.98]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[02:21.40]Loro ati..
[02:25.31]Nek tetep tok jalani,
[02:28.85]Sama saja bunuh diri,
[02:32.58]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[02:36.18]Luwih apik aku yang pergi..
[02:42.02]Ra iso dibacutke sempal-sempal atiku,
[02:45.36]Mencintai dirimu jebul mung buang wektu,
[02:49.08]Janjimu setia dalam suka dan duka,
[02:52.55]Tur kenyataannya manis dilambe saja..
[02:56.41]Wis kebacut kagol ra tau kok ajeni,
[02:59.89]Dipikir soyo mbrodol kowe kerep alibi,
[03:03.61]Alesanmu ra jelas ra iso tak nggo meneng,
[03:07.46]Jare konco lawas kok ngelap tisue neng duwur weteng..
[03:11.14]Cukup semene,
[03:13.87]Cerito aku lan kowe..
[03:17.78]Kerep mbok apusi kerep mbok larani,
[03:21.45]Loro ati..
[03:24.92]Nek tetep tok jalani,
[03:28.46]Sama saja bunuh diri,
[03:32.26]Jare cinta mati kok dolanan ati,
[03:36.04]Luwih apik aku yang pergi..
[03:41.32]Dipikir wae sopo wonge sing betah,
[03:44.05]Nduwe bojo kowe mung kakean polah,
[03:47.71]Retio biyen aku wegah nompo tresnamu,
[03:51.69]Dadine koyo ngene duwe pacar sik wagu..
[03:55.17]Pancen tak jarag aku nggolek gantimu,
[03:58.77]Cintamu ora mutu mung buang-buang wektu,
[04:02.68]Modalmu muk dengkul bikin hatiku resah,
[04:06.17]Ra tau perihatin isane muk jaluk jatah..
[04:10.20]Apik’e bubar diteruske soyo ambyar,
[04:16.66]Dilalekno kabeh ra sah ngganggu meneh aku muak..
[04:24.36]Lanangan koyo kowe ra iso dijagakke,
[04:30.82]Kakean curiga bikin runyam semua putus aja..
[04:38.39]Yo wis daa..
————–
Preview:

Hubungan Jarak Adoh


Versi: NDX AKA

Lk:
Meskipun jauh jarak diantara kita,
Namun asmara kita takkan pernah tergoyah..
Pr:
Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
Jalani hidup dengan penuh warna-warni..

Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..
Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
Kucoba terima kenyataan yang ada..

Pr:
Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Semua kan hilang nan indah kan datang..
Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Terus berjuang dan tetap bertahan..

Pr:
Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
Jalani hidup dengan penuh warna-warni..

Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..
Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
Kucoba terima kenyataan yang ada..

reff:
Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..
Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
Kucoba terima kenyataan yang ada..

Pr:
Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Semua kan hilang nan indah kan datang..
Lk:
Kucoba bersabar menunggu dirimu,
Kucoba menanti sampai kau kembali..

Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
Ft: Terus berjuang dan tetap bertahan..
Ft: Hu hu.. hu hu.. hu hu.. hu hu hu hu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: akovupci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Hubungan Jarak Adoh]
[al: Pop Indonesia]
[by: yanilipatro]
[length: 03:09]
[00:00.03]Hubungan Jarak Adoh – NDX AKA
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Lk: Meskipun jauh jarak diantara kita,
[00:16.63]Lk: Namun asmara kita takkan pernah tergoyah..
[00:21.01]Pr: Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
[00:25.98]Pr: Jalani hidup dengan penuh warna-warni..
[00:32.00]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[00:36.50]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[00:40.95]Lk: Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
[00:45.74]Lk: Kucoba terima kenyataan yang ada..
[00:50.11]
[00:52.04]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[00:57.32]Pr: Semua kan hilang nan indah kan datang..
[01:01.99]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[01:06.30]Pr: Terus berjuang dan tetap bertahan..
[01:11.81]
[01:14.06]Pr: Yakinlah kelak kita kan slalu bersama,
[01:17.99]Pr: Jalani hidup dengan penuh warna-warni..
[01:23.34]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[01:28.55]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[01:32.96]Lk: Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
[01:37.81]Lk: Kucoba terima kenyataan yang ada..
[01:42.96]
[01:58.03]>>>
[01:59.03]>>
[02:00.03]>
[02:01.03]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[02:05.43]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[02:10.06]Lk: Kucoba menahan tuk tetap bertahan,
[02:14.65]Lk: Kucoba terima kenyataan yang ada..
[02:20.00]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[02:23.91]Pr: Semua kan hilang nan indah kan datang..
[02:28.88]Lk: Kucoba bersabar menunggu dirimu,
[02:32.73]Lk: Kucoba menanti sampai kau kembali..
[02:37.52]Pr: Sabarlah sayang sabarlah sebentar,
[02:41.93]Ft: Terus berjuang dan tetap bertahan..
[02:47.39]Ft: Hu hu.. hu hu.. hu hu.. hu hu hu hu..
[03:06.30]
—————
Preview:

Mundur Teratur


Versi: NDX AKA

Wis cukup semene wae,
Aku mundur rausah diteruske..
Mending aku fokus golek liyane,
Aku ra takon rausah dijelaske..

Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

reff:
Awan sore dadi seksine,
Naliko gandengan tangan bendinane..
Nanging anggepmu ra sepiro,
Ra mung pisan pindo atiku keloro..

Kaline kali winongo,
Banyune banyu segoro..
Kowe sing nggawe asmoro,
Lha kok aku sing loro..

Sawone sawone mentah,
Le ngampet selak ra betah..
Mbangane tambah masalah,
Mending cukup cukuplah sudah..

Senenge mung sepisan,
Susahe suwe tenan..
Tiwas lagi bebrayan,
Malah medotke sesandingan..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..

Aku ra nyongko kowe mblenjani,
Seprono seprene tak wanti-wanti..
Kasunyatane dirimu pergi,
Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vupiuuci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Mundur Teratur]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:45]
[00:00.04]Mundur Teratur
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:28.04]
[00:30.04]>>>
[00:31.04]>>
[00:32.04]>
[00:33.04]Wis cukup semene wae,
[00:37.46]Aku mundur rausah diteruske..
[00:42.90]Mending aku fokus golek liyane,
[00:48.23]Aku ra takon rausah dijelaske..
[00:52.47]
[00:54.27]Awan sore dadi seksine,
[00:57.69]Naliko gandengan tangan bendinane..
[01:01.41]Nanging anggepmu ra sepiro,
[01:08.10]Ra mung pisan pindo atiku keloro..
[01:14.16]Senenge mung sepisan,
[01:16.28]Susahe suwe tenan..
[01:19.39]Tiwas lagi bebrayan,
[01:22.05]Malah medotke sesandingan..
[01:26.11]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[01:31.23]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[01:36.24]Kasunyatane dirimu pergi,
[01:41.60]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[01:47.33]
[01:55.55]>>>
[01:56.55]>>
[01:57.55]>
[01:58.55]Awan sore dadi seksine,
[02:02.05]Naliko gandengan tangan bendinane..
[02:07.95]Nanging anggepmu ra sepiro,
[02:12.55]Ra mung pisan pindo atiku keloro..
[02:18.57]Kaline kali winongo,
[02:21.74]Banyune banyu segoro..
[02:24.41]Kowe sing nggawe asmoro,
[02:26.77]Lha kok aku sing loro..
[02:29.54]Sawone sawone mentah,
[02:31.90]Le ngampet selak ra betah..
[02:34.63]Mbangane tambah masalah,
[02:37.12]Mending cukup cukuplah sudah..
[02:39.54]Senenge mung sepisan,
[02:41.57]Susahe suwe tenan..
[02:44.23]Tiwas lagi bebrayan,
[02:46.78]Malah medotke sesandingan..
[02:51.88]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[02:56.35]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[03:01.68]Kasunyatane dirimu pergi,
[03:06.53]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[03:11.87]Aku ra nyongko kowe mblenjani,
[03:16.84]Seprono seprene tak wanti-wanti..
[03:22.24]Kasunyatane dirimu pergi,
[03:26.84]Jujurlah sayang tak usah ditutupi..
[03:32.63]
————-
Preview:

Keblinger Tresno


Versi: NDX AKA

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

cintaku yo siji yo mung kowe neng ati,
aku ra bakal nglalekke sliramu tak tresnani,
opo sing dadi kenangan aku ra bakal lali,
arepo kowe nglarani blenjani ati iki..

aku mung menungso biasa sing nduwe tresno,
nanging ati iki mung tok gawe keloro-loro,
ati lan tresno iki mung tok gawe sio-sio,
aku lilo kowe mblenjani terus lungo..

aku nrimo kowe opo anane tanpo syarat,
tresno iki marang sliramu tulus seko hasrat,
ngopo kowe ngeboti mantanmu ninggalke aku,
opo ati iki ra pantes kanggo sliramu..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

aku sing saiki isih ono roso kelingan,
marang sliramu sing tau dadi kenangan,
ngopo setyaku iki mulo tinggalake,
padahal aku sing ngarepne kowe sak lawase..

opo aku salah kowe dadi ninggalke aku,
opo tresnaku iki tok gawe dolananmu,
kowe bali karo mantanmu loro atiku,
opo aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

kowe janji bakal karo aku nggo sak lawase,
tapi omonganmu tong kosong ibarate,
kowe lungo terus bali mantanmu,
opo kowe ora mikir yen nglarani aku..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..

aku ngarep kowe bakal bali karo aku,
opo kowe gelem balikan kanggo awakku,
kabeh tak lalekke yen bali dadi bojoku,
aku mung njaluk siji tresno seko atikmu..

aku ra bakal mekso yen iki wis ono takdire,
kabeh mau wis mesti digariske ono dalane,
aku jujur isih ono roso karo kowe,
tapi kabeh iki tergantung karo kowe dewe..

aku sing ora iso lali karo kenanganmu,
sing saiki isih ono neng njroning atiku,
tapi aku yo mung iso nrima’-nrima’ke,
aku nrimo yen ora ono balesane..

Aku tresno sliramu,
Yo mung kowe sing neng atiku..
Sak lawase ra bakal tak lalekke,
Sing dadi kenangane..

Aku ra bakal lali,
Karo mantan yo mung siji..
Sih kelingan sing dadi kenangan,
Pacaran neng kreteg gantung..
———————
[ver: lyrics]
[id: ucbvuhci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Keblinger Tresno]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[00:00.04]Keblinger Tresno
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aku tresno sliramu,
[00:29.06]Yo mung kowe sing neng atiku..
[00:32.42]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[00:36.46]Sing dadi kenangane..
[00:40.00]Aku ra bakal lali,
[00:42.48]Karo mantan yo mung siji..
[00:45.84]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[00:49.63]Pacaran neng kreteg gantung..
[00:53.73]cintaku yo siji yo mung kowe neng ati,
[00:57.20]aku ra bakal nglalekke sliramu tak tresnani,
[01:00.81]opo sing dadi kenangan aku ra bakal lali,
[01:04.10]arepo kowe nglarani blenjani ati iki..
[01:07.51]aku mung menungso biasa sing nduwe tresno,
[01:10.74]nanging ati iki mung tok gawe keloro-loro,
[01:14.16]ati lan tresno iki mung tok gawe sio-sio,
[01:17.45]aku lilo kowe mblenjani terus lungo..
[01:20.62]aku nrimo kowe opo anane tanpo syarat,
[01:24.16]tresno iki marang sliramu tulus seko hasrat,
[01:27.45]ngopo kowe ngeboti mantanmu ninggalke aku,
[01:30.92]opo ati iki ra pantes kanggo sliramu..
[01:34.16]Aku tresno sliramu,
[01:36.08]Yo mung kowe sing neng atiku..
[01:39.07]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[01:43.29]Sing dadi kenangane..
[01:46.89]Aku ra bakal lali,
[01:49.38]Karo mantan yo mung siji..
[01:52.66]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[01:56.20]Pacaran neng kreteg gantung..
[02:00.55]aku sing saiki isih ono roso kelingan,
[02:04.10]marang sliramu sing tau dadi kenangan,
[02:07.01]ngopo setyaku iki mulo tinggalake,
[02:10.62]padahal aku sing ngarepne kowe sak lawase..
[02:14.41]opo aku salah kowe dadi ninggalke aku,
[02:17.69]opo tresnaku iki tok gawe dolananmu,
[02:20.93]kowe bali karo mantanmu loro atiku,
[02:24.46]opo aku pancen ra pantes kanggo awakmu..
[02:27.39]kowe janji bakal karo aku nggo sak lawase,
[02:30.92]tapi omonganmu tong kosong ibarate,
[02:34.40]kowe lungo terus bali mantanmu,
[02:37.63]opo kowe ora mikir yen nglarani aku..
[02:41.11]Aku tresno sliramu,
[02:42.84]Yo mung kowe sing neng atiku..
[02:46.08]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[02:50.12]Sing dadi kenangane..
[02:53.65]Aku ra bakal lali,
[02:56.14]Karo mantan yo mung siji..
[02:59.44]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[03:03.22]Pacaran neng kreteg gantung..
[03:07.32]aku ngarep kowe bakal bali karo aku,
[03:10.73]opo kowe gelem balikan kanggo awakku,
[03:14.28]kabeh tak lalekke yen bali dadi bojoku,
[03:17.69]aku mung njaluk siji tresno seko atikmu..
[03:21.10]aku ra bakal mekso yen iki wis ono takdire,
[03:24.52]kabeh mau wis mesti digariske ono dalane,
[03:27.69]aku jujur isih ono roso karo kowe,
[03:30.92]tapi kabeh iki tergantung karo kowe dewe..
[03:34.46]aku sing ora iso lali karo kenanganmu,
[03:37.94]sing saiki isih ono neng njroning atiku,
[03:40.86]tapi aku yo mung iso nrima’-nrima’ke,
[03:44.03]aku nrimo yen ora ono balesane..
[03:47.75]Aku tresno sliramu,
[03:49.80]Yo mung kowe sing neng atiku..
[03:52.91]Sak lawase ra bakal tak lalekke,
[03:56.95]Sing dadi kenangane..
[04:00.24]Aku ra bakal lali,
[04:02.66]Karo mantan yo mung siji..
[04:06.13]Sih kelingan sing dadi kenangan,
[04:09.87]Pacaran neng kreteg gantung..
[04:13.90]
————–
Preview:

Konco Tekan Mati


Versi: NDX AKA ft. PJR

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
Awakmu mikirno wedok’an..
Sing mbok ceritakke tok gedhe’-gedhe’ke,
Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..

Hey bro malah koyo karo sopo wae,
Aku ra bakal piye-piye..
Pancen mung isane mung iso ngrungokke,
Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..

Pancen konco tekan mati larang regane,
Ra iso dirupiahke..
Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
Walaupun tibo tangi susah seneng selalu menemani..

Mending mikir utang daripada wedok’an,
Mending karo konco daripada mung edan..
Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..

Siji loro telu rungokno omonganku,
Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..

Ra sah nangis mergo tresno,
Neng sandingmu ono konco..
Ra sah dipeksake,
Sak tekane wae..

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang,
Diloske wae nadyan kroso kabotan..
Kekancan kudu wani dadi siji,
Paseduluran nganti tekane mati..
———————-
[ver: lyrics]
[id: cqbacvci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Konco Tekan Mati]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.06]Konco Tekan Mati – NDX AKA ft. PJR
[00:08.06]
[00:10.66]>>>
[00:11.66]>>
[00:12.66]>
[00:13.66]Ra sah nangis mergo tresno,
[00:17.23]Neng sandingmu ono konco..
[00:20.27]Ra sah dipeksake,
[00:22.88]Sak tekane wae..
[00:26.98]Opo maneh perasaan
[00:30.21]ora kudu nggayuh lintang,
[00:33.88]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[00:40.46]Kekancan kudu wani dadi siji,
[00:47.42]Paseduluran nganti tekane mati..
[00:53.38]Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan,
[00:58.21]Awakmu mikirno wedok’an..
[01:01.37]Sing mbok ceritakke
[01:02.80]tok gedhe’-gedhe’ke,
[01:05.04]Nanging awakmu malah dadi isin mergo ditinggalke..
[01:08.76]Hey bro malah koyo karo sopo wae,
[01:12.00]Aku ra bakal piye-piye..
[01:14.78]Pancen mung isane
[01:16.26]mung iso ngrungokke,
[01:17.96]Tapi sitik-sitik aku bakalan ngenei solusine..
[01:22.43]Siji loro telu rungokno omonganku,
[01:25.40]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[01:28.76]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[01:32.11]Sepuluh sewelas rolas
[01:34.56]ndak malah mung tambah kandas..
[01:37.40]Ra sah nangis mergo tresno,
[01:39.51]Neng sandingmu ono konco..
[01:42.92]Ra sah dipeksake,
[01:45.97]Sak tekane wae..
[01:49.88]Opo maneh perasaan
[01:53.18]ora kudu nggayuh lintang,
[01:56.74]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[02:03.23]Kekancan kudu wani dadi siji,
[02:09.94]Paseduluran nganti tekane mati..
[02:17.03]Pancen konco tekan mati larang regane,
[02:21.06]Ra iso dirupiahke..
[02:24.23]Jarang ditemoni tur mesti ngangeni,
[02:27.09]Walaupun tibo tangi
[02:28.84]susah seneng selalu menemani..
[02:31.18]Mending mikir utang daripada wedok’an,
[02:34.53]Mending karo konco daripada mung edan..
[02:38.08]Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan,
[02:41.79]Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan..
[02:45.22]Siji loro telu rungokno omonganku,
[02:48.19]Papat limo enem sopo reti gawe ayem..
[02:51.86]Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno,
[02:55.34]Sepuluh sewelas rolas
[02:57.10]ndak malah mung tambah kandas..
[03:00.25]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:02.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:05.71]Ra sah dipeksake,
[03:08.49]Sak tekane wae..
[03:12.78]Opo maneh perasaan
[03:16.00]ora kudu nggayuh lintang,
[03:19.54]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:26.18]Ra sah nangis mergo tresno,
[03:29.60]Neng sandingmu ono konco..
[03:32.71]Ra sah dipeksake,
[03:35.50]Sak tekane wae..
[03:39.60]Opo maneh perasaan
[03:42.76]ora kudu nggayuh lintang,
[03:46.48]Diloske wae nadyan kroso kabotan..
[03:53.32]Kekancan kudu wani dadi siji,
[04:00.03]Paseduluran nganti tekane mati..
[04:05.93]
—————
Preview:

Tak Akoni Aku Sing Salah


Versi: NDX AKA ft. PJR

Kangen yen kelingan awakmu,
Loro ati mergo aku..
Mergo atiku suloyo,
ninggal lungo tanpo kondho,
Golek tresno sing liyo..

Asmoroku wis bubrah,
Gawe uripmu susah..
Neng endi sliramu,
Aku pengen ketemu..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..

Sampun adoh ono neng moto,
Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..

Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..

Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..

Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
Mugo sampean urip bareng aku..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ohusspci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Tak Akoni Aku Sing Salah]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:00.02]Tak Akoni Aku Sing Salah
[00:00.02]by: NDX AKA ft. PJR
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Kangen yen kelingan awakmu,
[00:24.12]Loro ati mergo aku..
[00:29.52]Mergo atiku suloyo,
[00:35.48]ninggal lungo tanpo kondho,
[00:40.70]Golek tresno sing liyo..
[00:48.09]
[00:50.04]Asmoroku wis bubrah,
[00:55.49]Gawe uripmu susah..
[01:02.57]Neng endi sliramu,
[01:09.71]Aku pengen ketemu..
[01:15.54]
[01:17.78]Kabeh iki salahku,
[01:21.20]Gawe remuk atimu..
[01:24.49]Aku sing ngucap janji,
[01:27.78]Aku sing mblenjani..
[01:31.38]Pancen aku ra biso,
[01:35.05]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[01:42.75]
[01:45.18]Aku pengen ketemu,
[01:49.03]Ngucap pangapuraku..
[01:56.10]Kanggo kowe,
[01:59.90]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[02:06.59]
[02:08.03]Sampun adoh ono neng moto,
[02:12.13]Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
[02:15.09]Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
[02:19.31]Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..
[02:22.97]Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
[02:25.71]Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
[02:29.18]Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
[02:32.41]Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..
[02:37.32]
[02:39.99]Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
[02:44.52]Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
[02:47.81]Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
[02:51.47]Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..
[02:54.90]Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
[02:57.87]Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
[03:01.60]Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
[03:04.95]Mugo sampean urip bareng aku..
[03:08.25]
[03:10.73]Kabeh iki salahku,
[03:14.15]Gawe remuk atimu..
[03:17.69]Aku sing ngucap janji,
[03:21.11]Aku sing mblenjani..
[03:24.46]Pancen aku ra biso,
[03:28.00]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[03:36.32]
[03:38.12]Aku pengen ketemu,
[03:41.60]Ngucap pangapuraku..
[03:49.36]Kanggo kowe,
[03:52.91]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[03:59.73]
—————
Preview: