Baper Katresnan


Versi: NDX AKA Familia

Lk:
Nelongso rasaning atiku,
Naliko aku kangen marang sliramu..
Cah ayu rungokno isi laguku,
Aku cinta lan tresno kepadamu..

Pr:
Duh kangmas pangapurane aku,
Aku ra iso nyanding bareng sliramu..
Aku wis oleh pengganti cinta kasihmu,
Matur nuwun wis kancani aku..

Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Lk:
opo kowe ora mikir remuk’e atiku,
mergo tingkah laku sadismu nyuwek’i atiku,
najan kowe sing tak tresno malah nggambar cidro,
cidro sing tak rasakke nganti neng pucuk howo..

paribasan tresno kuwi ora kudu nduweni,
nanging tak rasakke tur kok yo ambyar ati iki,
duh dhik bola bali kowe mesti nglarani,
nanging tetep tak trimo mergo kangmas tresno..

Pr:
Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Lk:
kowe lungo ninggal aku karo lanangan liyo,
sing marai aku dadi keronto-ronto,
adhikku sayang tapi utekmu peyang,
tego nglarani kangmas sing tenanan sayang..

aku kudu piye kok malah edan dewe,
ngadhepi kenyataan nek kowe ro liyane,
yo wis tak ikhlaske kowe karo kae,
amergo kabeh kuwi wis pancen dalane..

Pr:
Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zcpqqlci]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Baper Katresnan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.04]Baper Katresnan
[00:00.04]by: NDX AKA Familia
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Lk: Nelongso rasaning atiku,
[00:33.88]Lk: Naliko aku kangen marang sliramu..
[00:40.53]Lk: Cah ayu rungokno isi laguku,
[00:47.62]Lk: Aku cinta lan tresno kepadamu..
[00:54.51]Pr: Duh kangmas pangapurane aku,
[01:00.78]Pr: Aku ra iso nyanding bareng sliramu..
[01:07.67]Pr: Aku wis oleh pengganti cinta kasihmu,
[01:14.57]Pr: Matur nuwun wis kancani aku..
[01:22.28]
[01:25.08]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[01:31.40]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[01:38.91]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[01:45.37]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[01:52.14]
[01:54.01]Lk: opo kowe ora mikir remuk’e atiku,
[01:57.10]Lk: mergo tingkah laku sadismu nyuwek’i atiku,
[02:00.85]Lk: najan kowe sing tak tresno malah nggambar cidro,
[02:04.40]Lk: cidro sing tak rasakke nganti neng pucuk howo..
[02:07.87]Lk: paribasan tresno kuwi ora kudu nduweni,
[02:10.98]Lk: nanging tak rasakke tur kok yo ambyar ati iki,
[02:14.58]Lk: duh dhik bola bali kowe mesti nglarani,
[02:17.93]Lk: nanging tetep tak trimo mergo kangmas tresno..
[02:21.60]
[02:23.09]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[02:29.74]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[02:36.88]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[02:43.71]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[02:49.92]
[02:51.91]Lk: kowe lungo ninggal aku karo lanangan liyo,
[02:55.33]Lk: sing marai aku dadi keronto-ronto,
[02:58.74]Lk: adhikku sayang tapi utekmu peyang,
[03:02.40]Lk: tego nglarani kangmas sing tenanan sayang..
[03:05.76]Lk: aku kudu piye kok malah edan dewe,
[03:09.11]Lk: ngadhepi kenyataan nek kowe ro liyane,
[03:12.41]Lk: yo wis tak ikhlaske kowe karo kae,
[03:15.88]Lk: amergo kabeh kuwi wis pancen dalane..
[03:19.36]
[03:21.47]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[03:27.74]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[03:34.89]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[03:41.35]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[03:48.31]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[03:55.14]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[04:02.15]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[04:08.80]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[04:15.32]
—————-
Preview:

Advertisements

Salah Kekancan


Versi: NDX AKA Familia ft.PJR

“biyen pas seneng
“kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
“saiki aku susah duwe masalah
“kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)

“aku ki ora pilih-pilih konco kok!
“mungkin iki mung mergo salah kekancan,
“yo wis lah nek ngono,
“tak trimak-trimakke wae..

12345 pancen aku ra trimo,
678 sakjane aku nesu..
Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..

Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
Nek udu karo konco naliko atimu loro..
Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

saiki kurang opo aku dadi koncomu,
wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..

Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
——————–
[ver: lyrics]
[id: oalhzucu]
[ar: NDX AKA Familia ft.PJR]
[ti: Salah Kekancan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:04.48]”biyen pas seneng
[00:07.45]”kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
[00:09.70]”saiki aku susah duwe masalah
[00:13.50]”kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)
[00:16.25]”aku ki ora pilih-pilih konco kok!
[00:18.96]”mungkin iki mung mergo salah kekancan,
[00:22.21]”yo wis lah nek ngono,
[00:24.12]”tak trimak-trimakke wae..
[00:26.24]
[00:28.02]Salah Kekancan – NDX AKA Familia
[00:47.02]
[00:49.02]>>>
[00:50.02]>>
[00:51.02]>
[00:52.02]12345 pancen aku ra trimo,
[00:55.29]678 sakjane aku nesu..
[00:57.93]Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
[01:00.67]Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..
[01:03.92]Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
[01:06.75]Nek udu karo konco naliko atimu loro..
[01:09.87]Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
[01:12.68]Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..
[01:16.17]Aku ora ngiro ngene dadine,
[01:21.78]Kekancane kok bubrah akhire..
[01:27.65]Opo ngene ki caramu,
[01:33.27]Opo iki balesanmu..
[01:39.75]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[01:43.12]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[01:46.31]Po yo ra nduwe rai,
[01:48.12]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[01:52.61]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[01:55.11]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[01:58.16]Nek butuh kowe moro,
[02:00.10]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[02:04.65]saiki kurang opo aku dadi koncomu,
[02:06.59]wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
[02:09.64]dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
[02:12.51]wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..
[02:15.95]Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
[02:18.88]Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
[02:22.25]Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
[02:25.00]Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..
[02:28.05]Aku ora ngiro ngene dadine,
[02:33.36]Kekancane kok bubrah akhire..
[02:39.47]Opo ngene ki caramu,
[02:45.09]Opo iki balesanmu..
[02:51.70]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[02:54.64]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[02:57.57]Po yo ra nduwe rai,
[02:59.69]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:04.00]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:06.68]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:09.49]Nek butuh kowe moro,
[03:11.80]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:16.66]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[03:18.53]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[03:21.34]Po yo ra nduwe rai,
[03:23.78]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:28.33]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:30.89]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:33.70]Nek butuh kowe moro,
[03:36.19]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:40.87]
—————
Preview:

Tewas Tertimbun Masa Lalu


Versi: NDX AKA Familia

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

duh kowe cah ayu isih urip ono neng atiku,
aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo,
koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae,
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine..

nalikone isih urip madhep mantep bebarengan,
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan,
putih-putih rembulan padang-padange lintang,
tiada yang lain cintaku untukmu sayang..

AKU RAISO LALI,
UDAN GRIMIS SING DADI SEKSI..
DURUNG SEMPET TAK RABENI,
JANJIMU WIS TOK BLENJANI..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo,
janji jaman semono kowe bakal prasetyo,
aku raiso lilo sampean medhot tresno,
manut karep wong tuwo nggandeng lanangan liyo..

loro rasane ati sampean ingkar janji,
mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli,
mung siji dongaku kowe bali marang awakku,
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku..

AKU RAISO LALI,
UDAN GRIMIS SING DADI SEKSI..
DURUNG SEMPET TAK RABENI,
JANJIMU WIS TOK BLENJANI..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..

KOWE TAU NENG URIPKU,
TANSAH ONO NENG ATIKU..
RA BAKAL LUNTUR,
SAK DURUNGE JANUR KUNING MELENGKUNG..

OPO KOWE RA KELINGAN,
MBIYEN MLAKU BEBARENGAN..
IBARAT LANGIT KARO REMBULAN,
TRESNOKU RA BAKAL ILANG SAYANG..
———————-
[ver: lyrics]
[id: qqqwnlcu]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Tewas Tertimbun Masa Lalu]
[al: Hip Hop Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:01.40]Kowe tau neng uripku,
[00:05.93]Tansah ono neng atiku..
[00:09.35]Ra bakal luntur,
[00:11.02]Sak durunge,
[00:12.64]Janur kuning melengkung..
[00:16.25]Opo kowe ra kelingan,
[00:19.28]Mbiyen mlaku bebarengan..
[00:22.39]Ibarat langit karo rembulan,
[00:25.74]Tresnoku ra bakal ilang..
[00:29.04]Sayang…
[00:32.14]duh kowe cah ayu isih urip ono neng atiku,
[00:36.68]aku raiso lilo lungamu ra bakal tak tompo,
[00:40.21]koyo gedhene ombak segoro ono neng laut kae,
[00:43.76]pesisir pasir putih sing tau dadi seksine..
[00:46.80]nalikone isih urip madhep mantep bebarengan,
[00:50.28]janji-janji palsumu saiki dadi kenangan,
[00:53.38]putih-putih rembulan padang-padange lintang,
[00:56.79]tiada yang lain cintaku untukmu sayang..
[01:00.15]Aku raiso lali,
[01:02.58]Udan grimis sing dadi seksi..
[01:05.68]Durung sempet tak rabeni,
[01:08.79]Janjimu wis tok blenjani..
[01:12.76]Kowe tau neng uripku,
[01:15.56]Tansah ono neng atiku..
[01:18.91]Ra bakal luntur,
[01:21.08]Sak durunge,
[01:22.88]Janur kuning melengkung..
[01:26.05]Opo kowe ra kelingan,
[01:29.22]Mbiyen mlaku bebarengan..
[01:32.33]Ibarat langit karo rembulan,
[01:35.74]Tresnoku ra bakal ilang..
[01:38.72]Sayang…
[01:42.45]saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo,
[01:46.92]janji jaman semono kowe bakal prasetyo,
[01:50.40]aku raiso lilo sampean medhot tresno,
[01:53.44]manut karep wong tuwo nggandeng lanangan liyo..
[01:56.85]loro rasane ati sampean ingkar janji,
[02:00.15]mbrebes mili eluhku iki raiso tak gondeli,
[02:03.69]mung siji dongaku kowe bali marang awakku,
[02:07.04]bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku..
[02:10.09]Aku raiso lali,
[02:12.82]Udan grimis sing dadi seksi..
[02:15.73]Durung sempet tak rabeni,
[02:19.03]Janjimu wis tok blenjani..
[02:22.94]Kowe tau neng uripku,
[02:25.62]Tansah ono neng atiku..
[02:29.22]Ra bakal luntur,
[02:31.08]Sak durunge,
[02:33.19]Janur kuning melengkung..
[02:36.17]Opo kowe ra kelingan,
[02:39.34]Mbiyen mlaku bebarengan..
[02:42.70]Ibarat langit karo rembulan,
[02:46.11]Tresnoku ra bakal ilang..
[02:49.83]Sayang…
[02:52.94]Kowe tau neng uripku,
[02:55.79]Tansah ono neng atiku..
[02:59.40]Ra bakal luntur,
[03:01.26]Sak durunge,
[03:03.06]Janur kuning melengkung..
[03:06.35]Kowe tau neng uripku,
[03:09.27]Tansah ono neng atiku..
[03:12.69]Ra bakal luntur,
[03:14.62]Sak durunge,
[03:16.36]Janur kuning melengkung..
[03:19.58]Opo kowe ra kelingan,
[03:22.63]Mbiyen mlaku bebarengan..
[03:25.92]Ibarat langit karo rembulan,
[03:29.34]Tresnoku ra bakal ilang..
[03:32.56]Sayang…
[03:35.98]Kowe tau neng uripku,
[03:39.34]Tansah ono neng atiku..
[03:42.68]Ra bakal luntur,
[03:44.37]Sak durunge,
[03:46.29]Janur kuning melengkung..
[03:49.39]Opo kowe ra kelingan,
[03:52.82]Mbiyen mlaku bebarengan..
[03:56.10]Ibarat langit karo rembulan,
[03:59.64]Tresnoku ra bakal ilang..
[04:02.50]Sayang…
[04:05.91]
————–
Preview: