Korban Katresnan


Versi: NDX AKA Familia

ciri-ciri mantan yang getun,
(takon kabar..takon kabar..)
siji, takon kabar (yee..)
kedua, ngomong kangen pengen ketemu (wuu..)
lan ke three, khamu ngejak ghue holan (wowowo..)

Rosone tresno iki wis ilang,
Ibarat kembang kabur kanginan..
Gedene ombak nabrak karang,
Jembar ati nompo kasunyatan..
Aku iso nggawe luwih loro,
Katimbang batinku kesikso aku lungo..

Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
Ketimbang atiku mati alus keloro-loro..

Ilang roso katresnan,
Saikine dadi kenangan..
Ibarat godong garing,
sing kabur kanginan,
Atiku remuk ra karuan..

Ati lan batin iki,
Ora iso mbok apusi..
Aku ngampet loro neng njero dodo,
Atiku jembar koyo segoro..

Ikhlasno aku nggandeng wong liyo,
Roso sayange ora nggawe loro..
Wis ra sah nangis wis ra sah ngemis,
Cukup semene iki dalane..
Eman-eman kasih sayangku,
Eman-eman lehku setia,
Getun kui tibo mburi..

Pangapurane ora iso mbaleni tresno,
Ketimbang atiku mati alus keloro-loro..

Ilang roso katresnan,
Saikine dadi kenangan..
Ibarat godong garing,
sing kabur kanginan,
Atiku remuk ra karuan..

Ati lan batin iki,
Ora iso mbok apusi..
Aku ngampet loro neng njero dodo,
Atiku jembar koyo segoro..

Ilang roso katresnan,
Saikine dadi kenangan..
Ibarat godong garing,
sing kabur kanginan,
Atiku remuk ra karuan..

Ati lan batin iki,
Ora iso mbok apusi..
Aku ngampet loro neng njero dodo,
Atiku jembar koyo segoro..

Ambyar Atiku


Versi: NDX AKA Familia

tego kowe tego,
batin iki tok gawe loro,
kowe lungo demi lanangan liyo,
mugo wae atiku iso lilo..

Batin iki keiris naliko tok tinggalke,
Ra iso nahan tangis nganti ngene larane..
Ketika kau tinggalkan hancur sudah harapan,
Mimpi sudah terbuang pergi tiada pesan..

Ngopo biyen kowe janji saiki kok blenjani,
Kok ngaku tekan ati ngguwang tresno kang suci..
Bila kisah akhirnya kenapa dulu kau cinta,
Semoga bukan neraka yang ‘kan dapat nantinya..

Nangis ati iki batin keiris-iris,
Tak tompo lorone aku tok tinggal dewe..

Tego kowe tego,
Batin iki tok gawe loro..
Kowe lungo demi lanangan liyo,
Mugo wae atiku iso lilo..

Wis mas lilakno aku,
Tresno iki bukan untukmu..
Tekan semene cerita aku dan kamu,
Aku lungo dengan kekasih baru..

yo mung eluh yen aku kelingan kenanganmu,
naliko isih tak sanding nyawang langit kang biru,
sudah selesai sudah tiada akan terulang segenap hati pasrah,
kini kau benar-benar hilang..

aku ra iso ngobati loro neng ati,
pilihanmu saiki dudu awakku iki,
semoga bahagia kau dengan pilihanmu,
jalanilah hidupmu tanpa ada diriku..

Nangis ati iki batin keiris-iris,
Tak tompo lorone aku tok tinggal dewe..

Tego kowe tego,
Batin iki tok gawe loro..
Kowe lungo demi lanangan liyo,
Mugo wae atiku iso lilo..

Wis mas lilakno aku,
Tresno iki bukan untukmu..
Tekan semene cerita aku dan kamu,
Aku lungo dengan kekasih baru..

ora maksud atiku gawe netes eluhmu,
gedhe pangapuramu kanggo kabeh salahku..
telah aku sudahi jalinan cinta ini,
kutinggal engkau pergi dengan pilihan hati..

iki dalan uripku karo tresno sing anyar,
sing tak jaluk lilomu yen aku ngejak bubar,
semoga kamu bisa cepat dapat pengganti,
relakan semua cinta jangan ingatku lagi..

Nangis ati iki batin keiris-iris,
Tak tompo lorone aku tok tinggal dewe..

Tego kowe tego,
Batin iki tok gawe loro..
Kowe lungo demi lanangan liyo,
Mugo wae atiku iso lilo..

Tego kowe tego,
Batin iki tok gawe loro..
Kowe lungo demi lanangan liyo,
Mugo wae atiku iso lilo..

Wis mas lilakno aku,
Tresno iki bukan untukmu..
Tekan semene cerita aku dan kamu,
Aku lungo dengan kekasih baru..

123