Bebas Hukum

Versi: Ndandunk ft. Maratus

Lk :
Yen ra omong, ora umum penake
Ning yen ngomong aku kok isin dewe
Aku lali opo dilalekake,
Karo bojo ora eling sithik we

Pr :
Ee e e ojo pamer larise,
Lha yen gelem aku yo isoh wae
Omah-omah kok mung sak sire dewe,
Opo ayo apike bubaran wae

LK :
Ojo nesu dudu karepku dewe
Ora eling kepiye mula bukane
Cekak aos wis ngono kedadeane,
Sadar-sadar wis rampung ling nindhake

Pr :
Edan tenan kowe ngono karo sopo mas,
Yen ra genah aku matur wong tuwo
Lha yen perlu pegat yo ora po po
Timbang bareng tansah digawe loro

LK :
Jo mbesengut kabeh uwis kebacut,
Lelakone ora biso dicabut
Opo maneh kok dadak loro ati,
Kabeh mau asline yo mung ngimpi

Duet :
Ngimpi ngono ora ono hukume,
Ngopo wae yen ngimpi keno wae
Dadi rojo dadi ratu ora suwe,
Tangi turu wis muleh jabang bayine

reff :
Lk :
Yen ra omong, ora umum penake
Ning yen ngomong aku kok isin dewe
Aku lali opo dilalekake,
Karo bojo ora eling sithik we

Pr :
Ee e e ojo pamer larise,
Lha yen gelem aku yo isoh wae
Omah-omah kok mung sak sire dewe,
Opo ayo apike bubaran wae

LK :
Ojo nesu dudu karepku dewe
Ora eling kepiye mula bukane
Cekak aos wis ngono kedadeane,
Sadar-sadar wis rampung ling nindhake

Pr :
Edan tenan kowe ngono karo sopo mas,
Yen ra genah aku matur wong tuwo
Lha yen perlu pegat yo ora po po
Timbang bareng tansah digawe loro

LK :
Jo mbesengut kabeh uwis kebacut,
Lelakone ora biso dicabut
Opo maneh kok dadak loro ati,
Kabeh mau asline yo mung ngimpi

Duet :
Ngimpi ngono ora ono hukume,
Ngopo wae yen ngimpi keno wae
Dadi rojo dadi ratu ora suwe,
Tangi turu wis muleh jabang bayine

Loro Ora Penak, Penak Ora loro

Versi: Ndandunk ft. Putri Purnami

Duet :
Loro ora penak, penak ora loro
Loro ora penak, penak ora loro

Lk :
Sirahku cekot-cekot,
Moto mecothot jantungku arep copot
Nyawaku arep mberot napas rep pedhot
Ati kenyot-kenyot, nyot nyot nyot nyot…

Pr :
Suwargo opo neroko mas,
Sesambato marang malaikatmu
Suwargo genah penak mas,
Lha yen neroko gek piye dadine

reff :
Duet :
Kuwi rasane wong kang loro,
Nganti cedhak marang pepatine

Lk :
Nanging anehe dik, yen tak rasakke
Biso podho karo ngadepi perawan, wan wan wan wan

Pr : Yen loro ora penak mas,
Lk : Lha yen penak, dek genah ora loro
Pr : Dipenake uripe dewe mas,
Lk : Lha yo benakno dik, ben penak tibane

reff :
Lk :
Sirahku cekot-cekot,
Moto mecothot jantungku arep copot
Nyawaku arep mberot napas rep pedhot
Ati kenyot-kenyot, nyot nyot nyot nyot…

Pr :
Suwargo opo neroko mas,
Sesambato marang malaikatmu
Suwargo genah penak mas,
Lha yen neroko gek piye dadine

Duet :
Kuwi rasane wong kang loro,
Nganti cedhak marang pepatine

Lk :
Nanging anehe dik, yen tak rasakke
Biso podho karo ngadepi perawan, wan wan wan wan

Pr : Yen loro ora penak mas,
Lk : Lha yen penak, dek genah ora loro
Pr : Dipenake uripe dewe mas,
Lk : Lha yo benakno dik, ben penak tibane

12