Bebas Hukum

Bebas Hukum
Ciptaan : Mr. CJDW
Vokal : Ndandunk & Maratus
Produksi : Aini Record

Lk :
Yen ra omong, ora umum penake
Ning yen ngomong aku kok isin dewe
Aku lali opo dilalekake,
Karo bojo ora eling sithik we

Pr :
Ee e e ojo pamer larise,
Lha yen gelem aku yo isoh wae
Omah-omah kok mung sak sire dewe,
Opo ayo apike bubaran wae

LK :
Ojo nesu dudu karepku dewe
Ora eling kepiye mula bukane
Cekak aos wis ngono kedadeane,
Sadar-sadar wis rampung ling nindhake

Pr :
Edan tenan kowe ngono karo sopo mas,
Yen ra genah aku matur wong tuwo
Lha yen perlu pegat yo ora po po
Timbang bareng tansah digawe loro

LK :
Jo mbesengut kabeh uwis kebacut,
Lelakone ora biso dicabut
Opo maneh kok dadak loro ati,
Kabeh mau asline yo mung ngimpi

Duet :
Ngimpi ngono ora ono hukume,
Ngopo wae yen ngimpi keno wae
Dadi rojo dadi ratu ora suwe,
Tangi turu wis muleh jabang bayine

reff :
kembali ke atas..yen ra omong,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RBm5r4WPTBY

Advertisements

Loro Ora Penak, Penak Ora loro

Loro Ora Penak, Penak Ora loro
Ciptaan : Mr. CJDW
Vokal : Ndandunk & Putri Purnami
Produksi : Aini Record

Duet :
Loro ora penak, penak ora loro
Loro ora penak, penak ora loro

Lk :
Sirahku cekot-cekot,
Moto mecothot jantungku arep copot
Nyawaku arep mberot napas rep pedhot
Ati kenyot-kenyot, nyot nyot nyot nyot…

Pr :
Suwargo opo neroko mas,
Sesambato marang malaikatmu
Suwargo genah penak mas,
Lha yen neroko gek piye dadine

reff :
Duet :
Kuwi rasane wong kang loro,
Nganti cedhak marang pepatine

Lk :
Nanging anehe dik, yen tak rasakke
Biso podho karo ngadepi perawan, wan wan wan wan

Pr : Yen loro ora penak mas,
Lk : Lha yen penak, dek genah ora loro
Pr : Dipenake uripe dewe mas,
Lk : Lha yo benakno dik, ben penak tibane

reff :
Lk :
Sirahku cekot-cekot,
Moto mecothot jantungku arep copot
Nyawaku arep mberot napas rep pedhot
Ati kenyot-kenyot, nyot nyot nyot nyot…

Pr :
Suwargo opo neroko mas,
Sesambato marang malaikatmu
Suwargo genah penak mas,
Lha yen neroko gek piye dadine

Duet :
Kuwi rasane wong kang loro,
Nganti cedhak marang pepatine

Lk :
Nanging anehe dik, yen tak rasakke
Biso podho karo ngadepi perawan, wan wan wan wan

Pr : Yen loro ora penak mas,
Lk : Lha yen penak, dek genah ora loro
Pr : Dipenake uripe dewe mas,
Lk : Lha yo benakno dik, ben penak tibane

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=z5M6YncbN-E

Candhik Ayu Anggeguyu

Langgam Candhik Ayu Anggeguyu
Ciptaan : Mr. CJDW
Vokal : Maratus & Ndandunk
Produksi : Aini Record

Lk :
[bowo]
Wewaton anteping kalbu,
Amung dawuh kang cinandi,
Leluhur kang paring sabdo,
Ulah kridho lahir batin…
Yuwono kalis rubedo,
Angenak’i tyas sesami,

Pr :
Aku nyawang mlebu ati,
Ing tresno kang tak alami
Dudu bondho dudu rupo sing njalari,
Ati kang njola tankeno di kendaleni

Kawitan pancen sepele,
Ing rembugan sak anane
Tak sawang atimu katon awe-awe,
Aku kesengsem nganti tekan seprene

Aduh tresno wis nyawiji,
Ingkang gawe bungah ati iki
Dadaku sesek yen dhong kangen,
Ati sumpek mung mergo le angen-angen

Opo ono piwalesmu,
Iki tresno mung mligi kanggomu
Tak pasrahke mring sliramu,
Ojo nganti candhik ayu anggeguyu

Atiku tetep nduwekmu,
Isih tresno siang ndalu
Dadi bukti tresno suci isih ono
Antuk pambagyo dewo sang kumojoyo

reff :
Aduh tresno wis nyawiji,
Ingkang gawe bungah ati iki
Dadaku sesek yen dhong kangen,
Ati sumpek mung mergo le angen-angen

Opo ono piwalesmu,
Iki tresno mung mligi kanggomu
Tak pasrahke mring sliramu,
Ojo nganti candhik ayu anggeguyu

Atiku tetep nduwekmu,
Isih tresno siang ndalu
Dadi bukti tresno suci isih ono
Antuk pambagyo dewo sang kumojoyo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TpJJiBXIQEw

Mamet Prono

Langgam Mamet Prono
Ciptaan : Joko S.
Vokal : Ndandunk
Produksi : Aini Record

Tansah hanglam-lami,
Endahing sekar kang nedeng mekar
Hamamet prono,
Ngembar arum ngebeki bawono

Sarwo edipeni,
Gawe kuwur sak jroning wardoyo
Kadyo rinujit,
Rasaku tansah poyang-payingan

Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati

Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan

reff :

Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati

Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CyWzsc0PR6o