Merana

Nanik_1
Versi: Nanik

Oh kasihku kepriye iki,
Aku tansah nunggu sliramu..
Ku merana raono kancane,
Aku sabar nunggu sliramu..

Hatiku rindu marang sliramu,
Rino wengi mung tansah ngalamun..
Sliramu tego ninggalke aku,
Aku sabar nunggu sliramu..

Sing ono mung tinggalanmu,
Marang awakku oh kasihku..
Kepriye iki merana marang sliramu,
Aku nggoleki sliramu..

Hatiku rindu mring sliramu,
Rino wengi nggoleki sliramu..
Sliramu tego ninggalke aku,
Aku tetep tresno sliramu..

reff:
Oh kasihku kepriye iki,
Aku tansah nunggu sliramu..
Ku merana raono kancane,
Aku sabar nunggu sliramu..

Hatiku rindu marang sliramu,
Rino wengi mung tansah ngalamun..
Sliramu tego ninggalke aku,
Aku sabar nunggu sliramu..

Sing ono mung tinggalanmu,
Marang awakku oh kasihku..
Kepriye iki merana marang sliramu,
Aku nggoleki sliramu..

Hatiku rindu mring sliramu,
Rino wengi nggoleki sliramu..
Sliramu tego ninggalke aku,
Aku tetep tresno sliramu..
——————-
[id: qqhakpcq]
[ver: lyrics]
[ar: Nanik]
[ti: Merana]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.03]Merana
[00:26.03]Versi : Nanik
[00:29.03]
[00:32.03]>>>
[00:33.03]>>
[00:34.03]>
[00:35.03]Oh kasihku kepriye iki,
[00:41.34]Aku tansah nunggu sliramu..
[00:48.34]Ku merana raono kancane,
[00:55.43]Aku sabar nunggu sliramu..
[01:02.01]Hatiku rindu marang sliramu,
[01:08.88]Rino wengi mung tansah ngalamun..
[01:16.21]Sliramu tego ninggalke aku,
[01:22.81]Aku sabar nunggu sliramu..
[01:30.27]Sing ono mung tinggalanmu,
[01:36.80]Marang awakku oh kasihku..
[01:44.05]Kepriye iki merana marang sliramu,
[01:52.93]Aku nggoleki sliramu..
[01:58.67]Hatiku rindu mring sliramu,
[02:05.53]Rino wengi nggoleki sliramu..
[02:12.92]Sliramu tego ninggalke aku,
[02:19.09]Aku tetep tresno sliramu..
[02:26.11]
[02:50.04]>>>
[02:51.04]>>
[02:52.04]>
[02:53.04]Oh kasihku kepriye iki,
[02:59.64]Aku tansah nunggu sliramu..
[03:06.22]Ku merana raono kancane,
[03:12.77]Aku sabar nunggu sliramu..
[03:19.10]Hatiku rindu marang sliramu,
[03:25.25]Rino wengi mung tansah ngalamun..
[03:32.22]Sliramu tego ninggalke aku,
[03:38.34]Aku sabar nunggu sliramu..
[03:44.72]Sing ono mung tinggalanmu,
[03:50.92]Marang awakku oh kasihku..
[03:57.04]Kepriye iki merana marang sliramu,
[04:05.45]Aku nggoleki sliramu..
[04:10.27]Hatiku rindu mring sliramu,
[04:15.95]Rino wengi nggoleki sliramu..
[04:23.17]Sliramu tego ninggalke aku,
[04:28.91]Aku tetep tresno sliramu..
[04:35.39]
————–
Preview:

Advertisements

Ora Rumongso (nanik)

Nanik
Versi: Nanik

Sak wetoro rasaku,
Mung kangen seliramu..
Rino katone netro,
Lamun ratri tansah ndhudut ati..

Ewo semono sliramu,
Kok durung gelem bloko..
Tansah tak tunggu-tunggu,
Anggonmu mresopo karo aku..

Reroncene sekar mlati,
Iki lambang, katresnan sejati
Senadyan koyo ngopo,
Jroning ati ora bakal tego..

Yen pinuju,
Aku ketemu karo sliramu..
Tak rewangi nelongso,
Ning sliramu sing ora rumongso..

reff:
Sak wetoro rasaku,
Mung kangen seliramu..
Rino katone netro,
Lamun ratri tansah ndhudut ati..

Ewo semono sliramu,
Kok durung gelem bloko..
Tansah tak tunggu-tunggu,
Anggonmu mresopo karo aku..

Reroncene sekar mlati,
Iki lambang, katresnan sejati
Senadyan koyo ngopo,
Jroning ati ora bakal tego..

Yen pinuju,
Aku ketemu karo sliramu..
Tak rewangi nelongso,
Ning sliramu sing ora rumongso..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Nanik]
[ti: Ora Rumongso]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:48]
[id: vozovcsn]
[00:00.07]Ora Rumongso
[00:00.07]by: Nanik
[00:31.87]
[00:34.72]***
[00:35.72]**
[00:36.72]*
[00:37.72]Sak wetoro rasaku
[00:43.87]mung kangen seliramu..
[00:51.37]Rino katone netro,
[00:56.24]Lamun ratri
[00:59.06]tansah nggubet ati..
[01:05.54]Ewo semono sliramu
[01:12.00]kok durung gelem bloko..
[01:19.03]Tansah tak tunggu-tunggu,
[01:25.50]Anggonmu mresopo karo aku..
[01:33.70]
[01:35.03]Reroncene sekar mlati,
[01:39.53]Iki lambang katresnan sejati..
[01:48.52]Senadyan koyo ngopo,
[01:53.78]Jroning ati ora bakal tego..
[02:01.25]
[02:04.63]Yen pinuju,
[02:09.52]aku ketemu karo sliramu..
[02:17.86]Tak rewangi nelongso,
[02:23.79]Ning sliramu sing ora rumongso..
[02:31.37]
[02:57.44]***
[02:58.44]**
[02:59.44]*
[03:00.44]Sak wetoro rasaku
[03:06.01]mung kangen seliramu..
[03:13.63]Rino katone netro,
[03:18.49]Lamun ratri
[03:20.95]tansah nggubet ati..
[03:27.09]Ewo semono sliramu
[03:32.77]kok durung gelem bloko..
[03:40.24]Tansah tak tunggu-tunggu,
[03:45.21]Anggonmu mresopo karo aku..
[03:51.29]
[03:53.51]Reroncene sekar mlati,
[03:58.07]Iki lambang katresnan sejati..
[04:05.56]Senadyan koyo ngopo,
[04:11.28]Jroning ati ora bakal tego..
[04:17.55]
[04:21.03]Yen pinuju,
[04:25.97]aku ketemu karo sliramu..
[04:33.70]Tak rewangi nelongso,
[04:39.36]Ning sliramu sing ora rumongso..
[04:45.77]
————–
Preview: