Ngalih Roso

Versi: Nanda Feraro

APUWO BENGEN RIKO SUN KENALI,
APUWO BENGEN RIKO SUN WELASI..
APUWO BENGEN RIKO SUN ABOTI,
PUNGKASANE RIKO SING NGIMBANGI..

PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG WELAS,
PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG SAYANG..
KADHUNG MUNG TRIMO GAWE MEMENGAN,
NDANDEKAKEN ATINISUN WIRANG..

REFF:
GETUN HANG ISUN GETUNI,
DUDU POLAHE SUN WELASI..
TAPI HANG ISUN GETUNI,
APUWO BENGEN SUN KENALI..
MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..

HO..HO…
HO..HA…

PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG WELAS,
PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG SAYANG..
KADHUNG MUNG TRIMO GAWE MEMENGAN,
NDANDEKAKEN ATINISUN WIRANG..

REFF:
GETUN HANG ISUN GETUNI,
DUDU POLAHE SUN WELASI..
TAPI HANG ISUN GETUNI,
APUWO BENGEN SUN KENALI..
MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..

GETUN HANG ISUN GETUNI,
DUDU POLAHE SUN WELASI..
TAPI HANG ISUN GETUNI,
APUWO BENGEN SUN KENALI..

MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..
MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..
HO..HO…

Selawase Nong Ati

Versi: Vita Alvia ft. Nanda Feraro

Pr:
Wis lebih rong taun riko ambi isun,
Setuhune urip disunsun..
Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
Susah seneng nong jerune..

Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

reff:
Wis lebih rong taun riko ambi isun,
Setuhune urip disunsun..
Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
Susah seneng nong jerune..

Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

reff:
Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

Lk:
Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Pr: Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Pr: Welas isun iki selawase nong ati..
Ft: Welas isun iki selawase nong ati..

1236