Ngalih Roso

Versi: Nanda Feraro

APUWO BENGEN RIKO SUN KENALI,
APUWO BENGEN RIKO SUN WELASI..
APUWO BENGEN RIKO SUN ABOTI,
PUNGKASANE RIKO SING NGIMBANGI..

PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG WELAS,
PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG SAYANG..
KADHUNG MUNG TRIMO GAWE MEMENGAN,
NDANDEKAKEN ATINISUN WIRANG..

REFF:
GETUN HANG ISUN GETUNI,
DUDU POLAHE SUN WELASI..
TAPI HANG ISUN GETUNI,
APUWO BENGEN SUN KENALI..
MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..

HO..HO…
HO..HA…

PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG WELAS,
PARAN ARTINE BENGEN NGOMONG SAYANG..
KADHUNG MUNG TRIMO GAWE MEMENGAN,
NDANDEKAKEN ATINISUN WIRANG..

REFF:
GETUN HANG ISUN GETUNI,
DUDU POLAHE SUN WELASI..
TAPI HANG ISUN GETUNI,
APUWO BENGEN SUN KENALI..
MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..

GETUN HANG ISUN GETUNI,
DUDU POLAHE SUN WELASI..
TAPI HANG ISUN GETUNI,
APUWO BENGEN SUN KENALI..

MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..
MERGO RUPO UGO DUNYO,
RIKO TEGO NGALIH ROSO..
HO..HO…

Selawase Nong Ati

Versi: Vita Alvia ft. Nanda Feraro

Pr:
Wis lebih rong taun riko ambi isun,
Setuhune urip disunsun..
Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
Susah seneng nong jerune..

Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

reff:
Wis lebih rong taun riko ambi isun,
Setuhune urip disunsun..
Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
Susah seneng nong jerune..

Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

reff:
Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

Lk:
Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Pr: Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Pr: Welas isun iki selawase nong ati..
Ft: Welas isun iki selawase nong ati..

Kerono Paran

Versi: Nanda Feraro

Wis bolak balik riko apusi,
Sun magih percoyo..
Sing leren leren riko larani,
Tapi sing isun roso..

Embuh mergo paran,
Isun demen nyang riko..
Embuh kerono paran,
Isun welas nyang riko..
Hooo..

Sampek kapan isun biso nerimo,
Sampek kapan isun kuat nyonggo..
Welas iki yo mung biso nyikso ati,
Kadhung sun lakoni nyesek noring ati..
Hooo..

Wis bolak balik riko apusi,
Sun magih percoyo..
Sing leren leren riko larani,
Tapi sing isun roso..

Embuh mergo paran,
Isun demen nyang riko..
Embuh kerono paran,
Isun welas nyang riko..
Hooo..

reff:
Sampek kapan isun biso nerimo,
Sampek kapan isun kuat nyonggo..
Welas iki yo mung biso nyikso ati,
Kadhung sun lakoni nyesek noring ati..

Sampek kapan isun biso nerimo,
Sampek kapan isun kuat nyonggo..
Yo mung biso nyikso ati,
Yo mung biso nyikso ati,
Nyesek noring ati..
Hooo..
Nyesek noring ati..

Ngukir Janji

Versi: Nanda Feraro

Ho ho ho..
Ombak pesisir hang nyekseni,
Isun lan riko ngukir janji..
Semilir asih aruse welas,
Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..

Ombak pesisir hang nyekseni,
Isun lan riko ngukir janji..
Semilir asih aruse welas,
Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..

Ho ho ho..

reff:
Welas isun kukuh koyo watu karang,
Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
Jerune samudro magih biso dijongko,
Jerune welas isun sing biso diumpamakno..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas isun mung riko..
Sing bakal ono wong liyo,
Hang biso ngganteni riko..

Ho ho ho..

reff:
Ombak pesisir hang nyekseni,
Isun lan riko ngukir janji..
Semilir asih aruse welas,
Mugo bain langgeng klawan ati ikhlas..

Ho ho ho..

reff:
Welas isun kukuh koyo watu karang,
Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
Jerune samudro magih biso dijongko,
Jerune welas isun sing biso diumpamakno..

Welas isun kukuh koyo watu karang,
Masio diterjang ombak sing dadi alangan..
Jerune samudro magih biso dijongko,
Jerune welas isun sing biso diumpamakno..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas isun mung riko..
Sing bakal ono wong liyo,
Hang biso ngganteni riko..
Ho ho ho..

Sing Biso Tanpo Riko

Versi: Nanda Feraro

Isun ngirane aluse dalan,
Hang biso sun liwati nono juglangan..
Sing nyongko kari seru angele,
Metik kembang atin riko..

Nyawang esem manis ono ring lambene,
Biso nggawe garing empang godonge..
Rupan riko koyo srengenge..
Gawe hang nyawang alum atine,
Alum atine wooo..

Mung riko kembang hang isun sayang,
Hang isun kudang sing ono liyo..
Hang sun pujo kembang ring dunyo,
Sak liyan riko..
Hooo hooo hooo hoo..

reff:
Nyawang esem manis ono ring lambene,
Biso nggawe garing empang godonge..
Rupan riko koyo srengenge..
Gawe hang nyawang alum atine,
Alum atine wooo..

Mung riko kembang hang isun sayang,
Hang isun kudang sing ono liyo..
Hang sun pujo kembang ring dunyo,
Sak liyan riko..hooo..

Mung riko ring ati,
Hang sun karepi,
Hang isun impi..

Wis dunung ring roso,
Sun selip ring dungo..
Sing biso dung isun,
Urip tanpo riko hoo..
Sing biso tanpo riko..
Sing biso tanpo riko..
Sing biso tanpo riko..

Separuh Sempal

Versi: Nanda Feraro

Sakjege isun riko tinggal,
Atinisun separuh sempal..
Isun sing ngiro isun osing nyongko,
Riko gawe atinisun gelo..

Dunyo iki keroso sintru,
Awak isun mung kelantu-lantu..
Kejeron ati iki wis kejeron,
Welase ati seru keseron..

Kembange ati
Sing ono hang ngembari..
Jangget ring ati
Nono biso ngganteni..
Wou ho ho..

Riko hang seru isun welasi,
Riko hang seru hang isun sayangi..
Welas hang suci ring njero ati,
Sampek kapan sing arep keganti..

reff:
Dunyo iki keroso sintru,
Awak isun mung kelantu-lantu..
Kejeron ati iki wis kejeron,
Welase ati seru keseron..

Kembange ati
Sing ono hang ngembari..
Jangget ring ati
Nono biso ngganteni..
Wou ho ho..

Riko hang seru isun welasi,
Riko hang seru hang isun sayangi..
Welas hang suci ring njero ati,
Sampek kapan sing arep keganti..

Riko hang seru isun welasi,
Riko hang seru hang isun sayangi..
Welas hang suci ring njero ati,
Sampek kapan sing arep keganti..
Sampek kapan sing arep keganti..

Ngerteni Riko

Versi: Vita ft. Nanda Feraro

Lk:
Roso welas riko sun ngerteni,
Seru jerune nong awak iki..
Tapi ati iki magih duwe tatu,
Sak durunge..

Dudu mergo isun sing keroso,
Saben dino riko ngarep isun..
Tapi sun sing lilo,
Kadhung welas riko setengah ati..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

Lk:
Roso welas riko sun ngerteni,
Seru jerune nong awak iki..
Tapi ati iki magih duwe tatu,
Sak durunge..

Dudu mergo isun sing keroso,
Saben dino riko ngarep isun..
Tapi sun sing lilo,
Kadhung welas riko setengah ati..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

reff:
Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..