Jam Siji Keliwat


Versi: Mus Mujiono

Jam piro iki yo?..
Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Bintange awe-awe,
Wedange wedang kopi..
Pilihno aku klambi..,
Ndek mbiyen ono jam kuno..

reff:
Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Bintange awe-awe,
Wedange wedang kopi..
Pilihno aku klambi..,
Ndek mbiyen ono jam kuno..

Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Ono Siji

Versi: Mus Mujiono

Ono siji pancen sing tak tresnani
Rino wengi tansah tak impi-impi
Pancen angel, yen adoh karo kowe
Ati sumpek, tansah kelingan wae

Mulo kuwi tak jaluk nang sliramu
Ojo pisan, pisan ninggalke aku
Awit aku ra biso nglalekake
Marang sliramu kang tak pikirake

Tak turuti opo sing dadi karepmu
Tak tutake nandi wae tindakmu
Ra ono liyo mung kowe siji-sijine
Wanito sing banget leh merak ati

reff :
Mulo kuwi tak jaluk nang sliramu
Ojo pisan, pisan ninggalke aku
Awit aku ra biso nglalekake
Marang sliramu kang tak pikirake

Tak turuti opo sing dadi karepmu
Tak tutake nandi wae tindakmu
Ra ono liyo mung kowe siji-sijine
Wanito sing banget leh merak ati

Ono siji pancen sing tak tresnani
Rino wengi tansah tak impi-impi
Pancen angel, yen adoh karo kowe
Ati sumpek, tansah kelingan wae