Jam Siji Keliwat

Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mujiono
Produksi : (c)2013, SRP

Jam piro iki yo?..
Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Bintange awe-awe,
Wedange wedang kopi..
Pilihno aku klambi..,
Ndek mbiyen ono jam kuno..

reff:
Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..

Bintange awe-awe,
Wedange wedang kopi..
Pilihno aku klambi..,
Ndek mbiyen ono jam kuno..

Jam siji kliwat limo, (mo opo)
Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
Dolahe nunggu sawah..,
Nyandang klambine bedah..

Walange miber-miber, (ber opo)
Berase di pesusi, (si opo)
Silet kanggo nyukuri..,
Rambut sing rodo’ nggodi..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: obbhpisw]
[ar: Mus Mujiono]
[ti: Jam Siji Keliwat]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:29]
[00:01.11]Jam Siji Keliwat
[00:10.11]Versi: Mus Mujiono
[00:12.11][01:42.77][01:54.09][03:20.73]
[00:15.11][01:57.09]>>>
[00:16.11][01:58.09]>>
[00:17.11][01:59.09]>
[00:18.11]Jam piro iki yo?..
[00:21.44][00:53.92][02:00.09][02:48.37]Jam siji kliwat limo, (mo opo)
[00:24.95][00:57.79][02:03.34][02:52.27]Montore ngadhep ngidul, (dul opo)
[00:29.20][01:02.08][02:07.43][02:56.49]Dolahe nunggu sawah..,
[00:32.48][01:05.97][02:11.94][03:00.52]Nyandang klambine bedah..
[00:37.49][01:10.25][02:16.06][03:04.73]Walange miber-miber, (ber opo)
[00:41.16][01:14.15][02:19.74][03:08.67]Berase di pesusi, (si opo)
[00:45.67][01:18.49][02:24.11][03:12.88]Silet kanggo nyukuri..,
[00:49.73][01:22.53][02:27.89][03:16.71]Rambut sing rodo’ nggodi..
[01:26.93][02:32.19]Bintange awe-awe,
[01:30.81][02:35.83]Wedange wedang kopi..,
[01:34.82][02:40.28]Pilihno aku klambi..,
[01:38.76][02:44.31]Ndek mbiyen ono jam kuno..
[01:45.09]==mus mujiono, jam siji keliwat==
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PrZ1azhlgBY

Advertisements

Ono Siji

Ono Siji
Ciptaan : ??
Vokal : Mus Mujiono
Produksi : ??

Ono siji pancen sing tak tresnani
Rino wengi tansah tak impi-impi
Pancen angel, yen adoh karo kowe
Ati sumpek, tansah kelingan wae

Mulo kuwi tak jaluk nang sliramu
Ojo pisan, pisan ninggalke aku
Awit aku ra biso nglalekake
Marang sliramu kang tak pikirake

Tak turuti opo sing dadi karepmu
Tak tutake nandi wae tindakmu
Ra ono liyo mung kowe siji-sijine
Wanito sing banget leh merak ati

reff :
Mulo kuwi tak jaluk nang sliramu
Ojo pisan, pisan ninggalke aku
Awit aku ra biso nglalekake
Marang sliramu kang tak pikirake

Tak turuti opo sing dadi karepmu
Tak tutake nandi wae tindakmu
Ra ono liyo mung kowe siji-sijine
Wanito sing banget leh merak ati

Ono siji pancen sing tak tresnani
Rino wengi tansah tak impi-impi
Pancen angel, yen adoh karo kowe
Ati sumpek, tansah kelingan wae

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=G3VjDVU4cb0