Meblok Meblok

Ciptaan : ??
Vokal : Murni Asih f.??
Produksi : ??

“lk: we..lah, kowe ki dandan dewe arep neng endi to..
lk: mbok sing cetho.., arep arisan? po janjian..
lk: mosok lambe nganti bang-jo.,
pr: ah…mau tau aja!”

Lk: Piyik opo doro..
Pr: Luwih becik, yen kangmas tansah percoyo
Lk: Kadhal lha kok boyo,
Pr: Ora kodal aku diganggu wong liyo..

Lk: Kethek opo munyuk, (nyukk..)
Pr: Ojo ngenyek, dandanku rak wis mathuk..
Pr: Kangmas ojo sujono, mikir sing neko-neko
Pr: Tresnaku , ra keliyo..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

reff :
“pr: aku budhal yo pakne..
lk: yo wis karepmu, bu..bu..
lk: angger tak takoni malah njenthit-njethit..
lk: haning piye, lha wong kowe yo bojoku, sing paling ayu,nomer satu
lk: lha kok nekat emen to yo.., sendal selen wae dinggo..
pr: eh ala iyo pak’e”

Lk: Kethek opo munyuk, (nyukk..)
Pr: Ojo ngenyek, dandanku rak wis mathuk..
Pr: Kangmas ojo sujono, mikir sing neko-neko
Pr: Tresnaku , ra keliyo..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..
————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: wiciowsw]
[ar: Murni Asih]
[ti: Meblok Meblok]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:43]
[00:01.38]Meblok Meblok
[00:07.38]Versi : Murni Asih f.??
[00:09.38][01:39.75][03:40.98]
[00:11.38][01:44.07]>>
[00:12.38][01:45.07]>
[00:13.38]”lk: we..lah, kowe ki dandan dewe arep neng endi to..
[00:16.61]lk: mbok sing cetho.., arep arisan? po janjian..
[00:21.73]lk: mosok lambe nganti bang-jo.,
[00:24.06]pr: ah…mau tau aja!”
[00:27.48]Lk: Piyik opo doro..
[00:30.91]Pr: Luwih becik, yen kangmas tansah percoyo
[00:37.94]Lk: Kadhal lha kok boyo,
[00:42.09]Pr: Ora kodal aku diganggu wong liyo..
[00:52.78][02:08.42]Lk: Kethek opo munyuk, (nyukk..)
[00:57.19][02:13.12]Pr: Ojo ngenyek, dandanku rak wis mathuk..
[01:03.68][02:20.18]Pr: Kangmas ojo sujono, mikir sing neko-neko
[01:10.57][02:26.85]Pr: Tresnaku , ra keliyo..
[01:16.20][02:32.54][02:55.83][03:17.88]Lk: Dandan meblok-meblok,
[01:18.80][02:35.11][02:57.76][03:20.20]Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
[01:21.71][02:38.60][03:00.78][03:23.28]Lk: Nganggo sandal jinjet,
[01:24.23][02:40.73][03:03.30][03:25.58]Pr: Cintaku ora tak kridit..
[01:27.41][02:44.16][03:06.37][03:28.82]Lk: Andheng-andheng palsu,
[01:29.92][02:46.48][03:08.86][03:31.40]Pr: Yen dideleng katon ayu..
[01:32.95][02:49.42][03:12.00][03:34.43]Lk: Bengesane abang,
[01:35.35][02:52.05][03:14.18][03:36.89]Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..
[01:46.07]”pr: aku budhal yo pakne..
[01:48.23]lk: yo wis karepmu, bu..bu..
[01:50.70]lk: angger tak takoni malah njenthit-njethit..
[01:53.42]lk: haning piye, lha wong kowe yo bojoku, sing paling ayu,nomer satu
[02:00.39]lk: lha kok nekat emen to yo.., sendal selen wae dinggo..
[02:04.96]pr: eh ala iyo pak’e”
————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=bA6ypVhINDs

Advertisements

Riwayat

Riwayat
Ciptaan : Eddy Nuansa
Vokal : Murni Asih
Produksi : Pasta Musika Solo

Yen kelingan, riwayat semono
Mripat kebes mili banyu moto
Senajan jroning atiku gelo
Nanging kahanan tansah cerito

Nangis, ora biso kondho
Nandang roso sing mbiyen, sliramu sopo

Koyo ngene, sing tak rasakake,
Soyo suwe, angin soyo gede
Nanging cidro, tansah ngelingake
Angger biso, nrimo sak nyatane

Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu
Mesem karo aku

Yen kelingan, riwayat semono
Mripat kebes mili banyu moto
Senajan jroning atiku gelo
Nanging kahanan tansah cerito

Nangis, ora biso kondho
Nandang roso sing mbiyen, sliramu sopo

Koyo ngene, sing tak rasakake,
Soyo suwe, angin soyo gede
Nanging cidro, tansah ngelingake
Angger biso nrimo sak nyatane

Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu
Mesem karo aku

reff :
Koyo ngene, sing tak rasakake,
Soyo suwe, angin soyo gede
Nanging cidro, tansah ngelingake
Angger biso, nrimo sak nyatane

Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu
Mesem karo aku
Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4XT7TzOV_p4

Kerokan (eddy nuansa)

Murni-Asih
Vokal : Eddy Nuansa ft. Murni Asih

Lk :
Mongso rendhenge wis teko
Ketigone kanti lungo
Udan ning netes sakbendino
Mulih kerjo thili-thili
Roso adhem awakku,
Ndang cepet aku dikemuli

Pr :
Iki lho mas, tak cepakke
Andhuk’e ugo sak sarunge
Iki lho mas, wedang jae
Ndang diombe, ben ilang adheme

reff :
Lk :
Soyo wengi, soyo adhem awak iki
Wedang jae, kemul sarung ra ngatasi
Pr :
Opo tenan mas, sing dadi karepe ati
Jane ngerti, opo sing dadi karepmu

Lk :
Ora kuwi dik, sing dadi karepe ati
Masuk angin, aku njaluk dikero’i

reff :
Pr :
Iki lho mas, tak cepakke
Andhuk’e ugo sak sarunge
Iki lho mas, wedang jae
Ndang diombe, ben ilang adheme

reff:
Lk :
Soyo wengi, soyo adhem awak iki
Wedang jae, kemul sarung ra ngatasi
Pr :
Opo tenan mas, sing dadi karepe ati
Jane ngerti, opo sing dadi karepmu

Lk :
Ora kuwi dik, sing dadi karepe ati
Masuk angin, aku njaluk dikero’i
Masuk masuk angin, aku njaluk dikero’i
—————-
[ver: lyrics]
[ver: lyrics]
[id: aqnavicv]
[ar: Eddy Assan ft. Murni Asih]
[ti: Kerokan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:50]
[00:01.05]Kerokan – Eddy Nuansa ft. Murni Asih
[00:10.05]
[00:12.05]>>>
[00:13.05]>>
[00:14.05]>
[00:15.05]Lk: Mongso rendhenge wis teko,
[00:17.53]Lk: Ketigone kanti lungo,
[00:19.83]Lk: Udan ning netes sakbendino..
[00:23.44]Lk: Mulih kerjo thili-thili,
[00:25.56]Lk: Roso adhem awakku,
[00:27.48]Lk: Cik ndang cepet aku dikemuli..
[00:32.77]Pr: Iki lho mas, tak cepakke
[00:36.74]Pr: Andhuk’e ugo sak sarunge..
[00:40.72]Pr: Iki lho mas, wedang jae
[00:44.52]Pr: Ndang diombe,
[00:45.95]Pr: ben ilang adheme..
[00:49.37]
[01:01.43]>>>
[01:02.43]>>
[01:03.43]>
[01:04.43]Lk: Soyo wengi,
[01:07.43]Lk: soyo adhem awak iki..
[01:11.81]Lk: Wedang jae,
[01:14.92]Lk: kemul sarung ra ngatasi..
[01:20.21]Pr: Opo tenan mas,
[01:23.07]Pr: sing dadi karepe ati..
[01:27.17]Pr: Jane ngerti,
[01:30.11]Pr: opo sing dadi karepmu..
[01:35.64]Lk: Ora kuwi dik,
[01:38.56]Lk: sing dadi karepe ati..
[01:42.55]Lk: Masuk angin,
[01:45.41]Lk: aku njaluk dikero’i..
[01:50.69]
[02:06.29]>>>
[02:07.29]>>
[02:08.29]>
[02:09.29]Pr: Iki lho mas, tak cepakke
[02:12.90]Pr: Andhuk’e ugo sak sarunge..
[02:16.82]Pr: Iki lho mas, wedang jae
[02:20.68]Pr: Ndang diombe,
[02:22.04]Pr: ben ilang adheme..
[02:25.28]
[02:38.66]>>>
[02:39.66]>>
[02:40.66]>
[02:41.66]Lk: Soyo wengi,
[02:43.59]Lk: soyo adhem awak iki..
[02:48.69]Lk: Wedang jae,
[02:50.93]Lk: kemul sarung ra ngatasi..
[02:56.59]Pr: Opo tenan mas,
[02:58.96]Pr: sing dadi karepe ati..
[03:03.31]Pr: Jane ngerti,
[03:06.18]Pr: opo sing dadi karepmu..
[03:12.08]Lk: Ora kuwi dik,
[03:14.51]Lk: sing dadi karepe ati..
[03:19.29]Lk: Masuk angin,
[03:21.97]Lk: aku njaluk dikero’i..
[03:26.95]Lk: Masuk masuk angin,
[03:29.81]Lk: aku njaluk dikero’i..
[03:34.04]
————-
Preview:

Ngempet

Ngempet
Ciptaan : Jack CL & Andi ZT
Vokal : Andi Zhate & Murni Asih
Produksi : Pasta Musika Solo

Pr :
Cilik cilik lombok abang
Ora becik yen nggo sembranan
Boleh pandang-pandang
Tapi jangan pegang-pegang

Lk :
Pitik ning tarangan
Ndemek sitik kok konangan
Wis ra kuat tenan
Nyawang kowe aku kedanan

Pr :
Mbok sing tenan mas, jo gojegan mas
Yen seneng, mbok terus terang

Lk :
Ora sela dik, tak kandani dik
Wis suwe sing ngincer-ngincer kowe

Duet :
Uyah soko segoro, lagi kroso yen ono tresno
Asem kecut gulane legi, roso tresno yo ngene iki


reff :

Lk :
Pitik ning tarangan
Ndemek sitik kok konangan
Wis ra kuat tenan
Nyawang kowe aku kedanan

Pr :
Mbok sing tenan mas, jo gojegan mas
Yen seneng, mbok terus terang

Lk :
Ora sela dik, tak kandani dik
Wis suwe sing ngincer-ngincer kowe

Duet :
Uyah soko segoro, lagi kroso yen ono tresno
Asem kecut gulane legi, roso tresno yo ngene iki

Uyah soko segoro, lagi kroso yen ono tresno
Asem kecut gulane legi, roso tresno yo ngene iki

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DJBQNQzspVc

Tondo Tresno (murni asih)

Murni-Asih
Versi: Murni Asih

SEPI SWARANING WENGI,
ONONG MBULAN NDADARI..
SING NGANCANI, SING NUNGGONI
ROSO JRONING ATI..

GONDO ARUM MELATI,
GOWO ANGIN SING WANGI..
ORA NGIRO, ORA NYONO
TUWUH ROSO TRESNO..

SOYO KROSO SABEN DINO ATIKU,
ROSO RASANE MUNG PINGIN KETEMU..
OPO AKU KUDU KONDO,
YEN ATIKU NYIMPEN TRESNO..

OPO KOWE ORA KROSO,
TONDO-TONDONE WONG TRESNO..

reff :
GONDO ARUM MELATI,
GOWO ANGIN SING WANGI..
ORA NGIRO, ORA NYONO
TUWUH ROSO TRESNO..

SOYO KROSO SABEN DINO ATIKU,
ROSO RASANE MUNG PINGIN KETEMU..
OPO AKU KUDU KONDO,
YEN ATIKU NYIMPEN TRESNO..

OPO KOWE ORA KROSO,
TONDO-TONDONE WONG TRESNO..

SEPI SWARANING WENGI,
ONONG MBULAN NDADARI
SING NGANCANI, SING NUNGGONI
ROSO JRONING ATI
————
[ver: lyrics]
[id: kswoucca]
[ar: Murni Asih]
[ti: Tondo Tresno]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:40]
[00:01.09]Tondo Tresno – Murni Asih
[00:15.09]
[00:18.09]>>>
[00:19.09]>>
[00:20.09]>
[00:21.09]SEPI SWARANING WENGI,
[00:24.86]ONONG MBULAN NDADARI..
[00:28.92]SING NGANCANI, SING NUNGGONI
[00:32.80]ROSO JRONING ATI..
[00:37.79]
[00:41.89]GONDO ARUM MELATI,
[00:44.95]GOWO ANGIN SING WANGI..
[00:48.83]ORA NGIRO, ORA NYONO
[00:52.51]TUWUH ROSO TRESNO..
[00:56.95]
[00:59.20]SOYO KROSO SABEN DINO ATIKU,
[01:06.08]ROSO RASANE MUNG PINGIN KETEMU..
[01:15.26]OPO AKU KUDU KONDO,
[01:19.33]YEN ATIKU NYIMPEN TRESNO..
[01:26.02]
[01:29.52]OPO KOWE ORA KROSO,
[01:33.31]TONDO-TONDONE WONG TRESNO..
[01:39.13]
[02:03.77]>>>
[02:04.77]>>
[02:05.77]>
[02:06.77]GONDO ARUM MELATI,
[02:09.77]GOWO ANGIN SING WANGI..
[02:13.65]ORA NGIRO, ORA NYONO
[02:17.40]TUWUH ROSO TRESNO..
[02:21.52]
[02:24.04]SOYO KROSO SABEN DINO ATIKU,
[02:30.65]ROSO RASANE MUNG PINGIN KETEMU..
[02:39.73]OPO AKU KUDU KONDO,
[02:44.09]YEN ATIKU NYIMPEN TRESNO..
[02:49.84]
[02:55.04]OPO KOWE ORA KROSO,
[02:58.15]TONDO-TONDONE WONG TRESNO..
[03:03.90]
[03:11.03]SEPI SWARANING WENGI,
[03:14.07]ONONG MBULAN NDADARI..
[03:18.70]SING NGANCANI, SING NUNGGONI
[03:22.83]ROSO JRONING ATI..
[03:28.20]
————
Preview: