Meblok Meblok

Versi: Murni Asih

“lk: we..lah, kowe ki dandan dewe arep neng endi to..
lk: mbok sing cetho.., arep arisan? po janjian..
lk: mosok lambe nganti bang-jo.,
pr: ah…mau tau aja!”

Lk: Piyik opo doro..
Pr: Luwih becik, yen kangmas tansah percoyo
Lk: Kadhal lha kok boyo,
Pr: Ora kodal aku diganggu wong liyo..

Lk: Kethek opo munyuk, (nyukk..)
Pr: Ojo ngenyek, dandanku rak wis mathuk..
Pr: Kangmas ojo sujono, mikir sing neko-neko
Pr: Tresnaku , ra keliyo..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

reff:
“pr: aku budhal yo pakne..
lk: yo wis karepmu, bu..bu..
lk: angger tak takoni malah njenthit-njethit..
lk: haning piye, lha wong kowe yo bojoku, sing paling ayu,nomer satu
lk: lha kok nekat emen to yo.., sendal selen wae dinggo..
pr: eh ala iyo pak’e”

Lk: Kethek opo munyuk, (nyukk..)
Pr: Ojo ngenyek, dandanku rak wis mathuk..
Pr: Kangmas ojo sujono, mikir sing neko-neko
Pr: Tresnaku , ra keliyo..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

Lk: Dandan meblok-meblok,
Pr: Sing tak pilih yo mung sitok..
Lk: Nganggo sandal jinjet,
Pr: Cintaku ora tak kridit..

Lk: Andheng-andheng palsu,
Pr: Yen dideleng katon ayu..
Lk: Bengesane abang,
Pr: Mesthi kangmas tambah sayang..

Riwayat

Versi: Murni Asih

Yen kelingan, riwayat semono
Mripat kebes mili banyu moto
Senajan jroning atiku gelo
Nanging kahanan tansah cerito

Nangis, ora biso kondho
Nandang roso sing mbiyen, sliramu sopo

Koyo ngene, sing tak rasakake,
Soyo suwe, angin soyo gede
Nanging cidro, tansah ngelingake
Angger biso, nrimo sak nyatane

Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu
Mesem karo aku

Yen kelingan, riwayat semono
Mripat kebes mili banyu moto
Senajan jroning atiku gelo
Nanging kahanan tansah cerito

Nangis, ora biso kondho
Nandang roso sing mbiyen, sliramu sopo

Koyo ngene, sing tak rasakake,
Soyo suwe, angin soyo gede
Nanging cidro, tansah ngelingake
Angger biso nrimo sak nyatane

Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu
Mesem karo aku

reff :
Koyo ngene, sing tak rasakake,
Soyo suwe, angin soyo gede
Nanging cidro, tansah ngelingake
Angger biso, nrimo sak nyatane

Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu
Mesem karo aku
Gelo ning atiku,
Kelingan sliramu

123