Ra Pengen Bali

Ra Pengen Bali
Ciptaan : Mr. Brown
Vokal : Mr. Brown
Produksi : BIC??

Ra kepingin bali maneh aku
Ra kepingin bali maneh aku
Marang sliramu jere lungo
Ninggalke tanpo warto

Janji janji kowe nate janji
Urip bareng sehidup semati
Ning nyatane nganti saiki
Ninggalke oh ning endi

reff :

Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Janji janji kowe nate janji
Urip bareng sehidup semati
Ning nyatane nganti saiki
Ninggalke oh ning endi

reff :

Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Ra kepingin bali maneh aku
Ra kepingin bali maneh aku
Marang sliramu jere lungo
Ninggalke tanpo warto

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ejzxeAJS7nU

Advertisements

Tariyem

Tariyem
Ciptaan : Mr. Brown
Vokal : Mr. Brown
Produksi : BIC??

Cah ayu, jenenge tariyem
Doyanane mangan sayur bayem
Sopo wae, sing keno esem
Kowe pastio kesengsem

Yen tak sopo tariyem mung mesam-mesem
Ngguya-ngguyu lan mripate melek-merem
Ati-ati yo nduk tariyem
Mengko kowe kesandhung watu ireng

reff :

Ndilalah tariyem lungo menyang kutho
Melu kancane sing jare isih tonggo
Du du aduh, du du aduh
Ora ono maneh sing tak sopo-sopo
Iki piye, iki piye atiku kok kangen sing tak roso

Limang sasi lawase nggonku ngenteni
Ndilalah tariyem muncul dalam tv
Sopo wae sing mirsani
Kowe pasti melu sedih

Dijanjeni nyambut gawe luar negri
Jebulane dipekso menjual diri
Sopo wae sing ngrungokake
Pasti melu loro ati

reff :
kembali keatas..cah ayu jenenge…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=LVGG7wd4y-c

Sak Karepmu

Sak Karepmu
Ciptaan : Mr. Brown
Vokal : Mr. Brown
Produksi : ??

Wiwit mbiyen mulo, kowe ra’ wis tak kandani
Yen aku iki wong ora nduwe
Bopo minggat lungo, ibuku wis ra ono
Uripku mung menyanyi,karo gitar iki

Nanging kowe mekso, terus ngobral janji
Urip bareng nganti tekaning pati
Nanging saiki, kowe ingkari janji
Janji ing lati, ora nganti jroning ati
O…po…, salahku i…ki…

reff :

Sak karepmu yo nduk sak karepmu
Yen kowe arep bali marang wong tuwomu
Sak karepmu yo nduk sak karepmu
Yen aku ora biso nyenengke atimu

reff :
kembali ke atas..wiwit mbiyen mulo,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=c1sWI-tzL14