Ra Pengen Bali

Versi: Mr. Brown

Ra kepingin bali maneh aku
Ra kepingin bali maneh aku
Marang sliramu jere lungo
Ninggalke tanpo warto

Janji janji kowe nate janji
Urip bareng sehidup semati
Ning nyatane nganti saiki
Ninggalke oh ning endi

reff :
Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Janji janji kowe nate janji
Urip bareng sehidup semati
Ning nyatane nganti saiki
Ninggalke oh ning endi

reff :
Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Nanging saiki, aku tak sendiri
Ono jodo sing wis ngancani
Nganti saiki, duwe putro siji
Sing biso ngobati laraning ati iki

Ra kepingin bali maneh aku
Ra kepingin bali maneh aku
Marang sliramu jere lungo
Ninggalke tanpo warto

Tariyem

Versi: Mr. Brown

Cah ayu, jenenge tariyem
Doyanane mangan sayur bayem
Sopo wae, sing keno esem
Kowe pastio kesengsem

Yen tak sopo tariyem mung mesam-mesem
Ngguya-ngguyu lan mripate melek-merem
Ati-ati yo nduk tariyem
Mengko kowe kesandhung watu ireng

reff :
Ndilalah tariyem lungo menyang kutho
Melu kancane sing jare isih tonggo
Du du aduh, du du aduh
Ora ono maneh sing tak sopo-sopo
Iki piye, iki piye atiku kok kangen sing tak roso

Limang sasi lawase nggonku ngenteni
Ndilalah tariyem muncul dalam tv
Sopo wae sing mirsani
Kowe pasti melu sedih

Dijanjeni nyambut gawe luar negri
Jebulane dipekso menjual diri
Sopo wae sing ngrungokake
Pasti melu loro ati

reff :
Cah ayu, jenenge tariyem
Doyanane mangan sayur bayem
Sopo wae, sing keno esem
Kowe pastio kesengsem

Yen tak sopo tariyem mung mesam-mesem
Ngguya-ngguyu lan mripate melek-merem
Ati-ati yo nduk tariyem
Mengko kowe kesandhung watu ireng

reff :
Ndilalah tariyem lungo menyang kutho
Melu kancane sing jare isih tonggo
Du du aduh, du du aduh
Ora ono maneh sing tak sopo-sopo
Iki piye, iki piye atiku kok kangen sing tak roso

Limang sasi lawase nggonku ngenteni
Ndilalah tariyem muncul dalam tv
Sopo wae sing mirsani
Kowe pasti melu sedih

Dijanjeni nyambut gawe luar negri
Jebulane dipekso menjual diri
Sopo wae sing ngrungokake
Pasti melu loro ati

12