Wong Ayu


Versi: Morista

Tak sawang kae soko kadohan,
Ngagem nyamping tindak lan payungan..
Sopo kae sajak’e nate tepungan,
Atiku nganti tratapan..

E tobil jebul atiku pangling,
Biyen bagus kulitane kuning..
Dek semono atiku mung montang-manting,
Mbesok kapan aku biso nyanding..

Wong bagus sawangen ragaku iki,
Rino wengi sliramu ngreridu ati..
Wong bagus sigaren dadaku iki,
Tresnaku sundhul wiyati..

Esemmu tansah katon neng netro,
Solah slagamu sarwo prasojo..
Yen ngendiko tepunge ra ngoyo woro,
Tumindak’e biso dadi tulodho..

reff:
Tak sawang kae soko kadohan,
Ngagem nyamping tindak lan payungan..
Sopo kae sajak’e nate tepungan,
Atiku nganti tratapan..

E tobil jebul atiku pangling,
Biyen bagus kulitane kuning..
Dek semono atiku mung montang-manting,
Mbesok kapan aku biso nyanding..

Wong bagus sawangen ragaku iki,
Rino wengi sliramu ngreridu ati..
Wong bagus sigaren dadaku iki,
Tresnaku sundhul wiyati..

Esemmu tansah katon neng netro,
Solah slagamu sarwo prasojo..
Yen ngendiko tepunge ra ngoyo woro,
Tumindak’e biso dadi tulodho..

Manis (didi kempot ft morista)


Versi: Didi Kempot ft. Morista

Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, kowe yen ora lamis..
Yen mesem, manise ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku..

Pr:
Ganteng mas, sampean pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng seneng mendem..
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampean nggawani gendul..

reff:
Lk:
Kembang mlati aduh dik dironce ronce,
Setengah mati, aku ngesir kowe..
Pr:
Pasar turi mas, neng suroboyo
Aku ngerti sampean senenge nggudho..

Lk:
Ngiris iris aduh dik gulane jowo,
Kowe cah manis, dasare prasojo..
Pr:
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, watak’e wong lanang..

reff:
Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, kowe yen ora lamis..
Yen mesem, manise ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku..

Pr:
Ganteng mas, sampean pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng seneng mendem..
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampean nggawani gendul..

reff:
Lk:
Kembang mlati aduh dik dironce ronce,
Setengah mati, aku ngesir kowe..
Pr:
Pasar turi mas, neng suroboyo
Aku ngerti sampean senenge nggudho..

Lk:
Ngiris iris aduh dik gulane jowo,
Kowe cah manis, dasare prasojo..
Pr:
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, watak’e wong lanang..

123