Manis (didi kempot)

Versi: Didi Kempot ft. Morista

Lk :
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, kowe yen ora lamis
Yen mesem, manise ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku..

Pr :
Ganteng mas, sampean pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng seneng mendem
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampean nggawani gendhuk..

Lk :
Kembang mlati aduh dik dironce ronce,
Setengah mati, aku ngesir kowe..
Pr :
Pasar turi mas, neng suroboyo
Aku ngerti sampean senenge nggudo..

Lk :
Ngiris iris aduh dik gulane jowo,
Kowe cah manis, dasare prasojo..
Pr :
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, watak’e wong lanang..

reff :
Lk :
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, kowe yen ora lamis
Yen mesem, manise ngungkuli madu
Koyo biso, ngrontokake jantungku..

Pr :
Ganteng mas, sampean pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng seneng mendem
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul, sampean nggawani gendhuk..

Lk :
Kembang mlati aduh dik dironce ronce,
Setengah mati, aku ngesir kowe..
Pr :
Pasar turi mas, neng suroboyo
Aku ngerti sampean senenge nggudo..

Lk :
Ngiris iris aduh dik gulane jowo,
Kowe cah manis, dasare prasojo..
Pr :
Memang lidah mas, tidak bertulang
Pandai bersilat, watak’e wong lanang..
————–
[ver: lyrics]
[id: lowzipsw]
[ar: Didi Kempot f. Morista]
[ti: Manis]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:01.96]Manis
[00:21.96]Versi : Didi Kempot f. Morista
[00:24.96]
[00:27.96]>>>
[00:28.96]>>
[00:29.96]>
[00:30.96]Lk: Manis dik, kowe pancen manis
[00:36.09]Lk: Tambah manis, kowe yen ora lamis
[00:42.31]Lk: Yen mesem, manise ngungkuli madu
[00:47.79]Lk: Koyo biso, ngrontokake jantungku..
[00:54.21]Pr: Ganteng mas, sampean pancen ganteng
[00:59.89]Pr: Tambah ganteng mas,
[01:02.34]yen ora seneng seneng mendem
[01:06.30]Pr: Gongso alit mas, namine kempul
[01:11.66]Pr: Ngalor ngidul, sampean nggawani gendhuk..
[01:19.64]
[01:29.62]Lk: Kembang mlati aduh dik dironce ronce,
[01:35.63]Lk: Setengah mati, aku ngesir kowe..
[01:42.49]Pr: Pasar turi mas, neng suroboyo
[01:47.87]Pr: Aku ngerti sampean senenge nggudo..
[01:54.48]Lk: Ngiris iris aduh dik gulane jowo,
[01:59.58]Lk: Kowe cah manis, dasare prasojo..
[02:06.10]Pr: Memang lidah mas, tidak bertulang
[02:11.89]Pr: Pandai bersilat, watak’e wong lanang..
[02:18.73]
[02:21.61]==didi kempot f. morista, manis==
[02:36.39]
[02:39.39]>>>
[02:40.39]>>
[02:41.39]>
[02:42.39]Lk: Manis dik, kowe pancen manis
[02:47.66]Lk: Tambah manis, kowe yen ora lamis
[02:54.11]Lk: Yen mesem, manise ngungkuli madu
[02:59.53]Lk: Koyo biso, ngrontokake jantungku..
[03:06.09]Pr: Ganteng mas, sampean pancen ganteng
[03:11.63]Pr: Tambah ganteng mas,
[03:14.21]yen ora seneng seneng mendem
[03:18.05]Pr: Gongso alit mas, namine kempul
[03:23.18]Pr: Ngalor ngidul, sampean nggawani gendhuk..
[03:29.92]
[03:41.34]Lk: Kembang mlati aduh dik dironce ronce,
[03:46.76]Lk: Setengah mati, aku ngesir kowe..
[03:53.58]Pr: Pasar turi mas, neng suroboyo
[03:59.24]Pr: Aku ngerti sampean senenge nggudo..
[04:05.52]Lk: Ngiris iris aduh dik gulane jowo,
[04:10.90]Lk: Kowe cah manis, dasare prasojo..
[04:17.45]Pr: Memang lidah mas, tidak bertulang
[04:23.13]Pr: Pandai bersilat, watak’e wong lanang..
[04:30.41]
————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=49z-MCl0FyY

Advertisements

Atiku Lego

Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Vokal : Morista
Produksi : GNS Record

Atiku rumongso lego,
Dene klakon catur netro..
Lan kanti roso tresno,
Amung tansah dadi linduran..

Kurang luwih telung taun,
Anggonku tansah ngalamun..
Saben ing wanci bangun,
Uwis manteb ora getun..

Mesemo wong manis, ojo uwis uwis..
Mrih dadi wusodo, loro wuyung..
Cedhak’o lungguhmu, ojo ragu ragu
Prasasat ketiban ndaru..

Saiki uwis kepethuk,
Dadi rujuk manthuk manthuk..
Ngilangke roso jemu,
Ati lego wis ketemu..

reff :
Atiku rumongso lego,
Dene klakon catur netro..
Lan kanti roso tresno,
Amung tansah dadi linduran..

Kurang luwih telung taun,
Anggonku tansah ngalamun..
Saben ing wanci bangun,
Uwis manteb ora getun..

Mesemo wong manis, ojo uwis uwis..
Mrih dadi wusodo, loro wuyung..
Cedhak’o lungguhmu, ojo ragu ragu
Prasasat ketiban ndaru..

Saiki uwis kepethuk,
Dadi rujuk manthuk manthuk..
Ngilangke roso jemu,
Ati lego wis ketemu..

[ver: lyrics]
[id: lnqpicsb]
[ar: Morista]
[ti: Atiku Lego]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:01.31]Atiku Lego
[00:42.31]Versi: Morista
[00:45.60][02:30.26][02:49.26][04:34.48]
[00:48.60][02:52.44]>>>
[00:49.60][02:53.44]>>
[00:50.60][02:54.44]>
[00:51.60][02:55.44]Atiku rumongso lego,
[00:56.13][02:59.61]Dene klakon catur netro..
[01:02.66][03:06.92]Lan kanti roso tresno,
[01:07.53][03:11.61]Amung tansah dadi linduran..
[01:16.39][03:20.07]Kurang luwih telung taun,
[01:20.57][03:24.57]Anggonku tansah ngalamun..
[01:27.39][03:31.40]Saben ing wanci bangun,
[01:32.72][03:35.86]Uwis manteb ora getun..
[01:38.77][03:42.91]Mesemo wong manis, ojo uwis uwis..
[01:45.44][03:49.70]Mrih dadi wusodo, loro wuyung..
[01:51.65][03:55.42]Cedhak’o lungguhmu, ojo ragu ragu
[01:56.51][04:00.46]Prasasat ketiban ndaru..
[02:05.79][04:09.64]Saiki uwis kepethuk,
[02:09.26][04:14.12]Dadi rujuk manthuk manthuk..
[02:17.18][04:20.78]Ngilangke roso jemu,
[02:22.10][04:25.78]Ati lego wis ketemu..
[02:33.26]==morista, atiku lego==

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=doYq6FNYe7s

Sri Huning

Sri Huning
Ciptaan : Ki Suwondo
Vokal : Morista
Produksi : Perdana Record

Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wis prasojo hanambut branti

Sri huning daton ngrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Ronggolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati nalikane uni
Kapupuk ing madyo logo
Duk prang tandhing lawan minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dene roro sri huning
Senadyan wekasan niro
Prapteng lampus alabuh negoro

reff :
Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wis prasojo hanambut branti

Sri huning daton ngrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Ronggolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati nalikane uni
Kapupuk ing madyo logo
Duk prang tandhing lawan minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dene roro sri huning
Senadyan wekasan niro
Prapteng lampus alabuh negoro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kLy-UakoWlc

Ora Ngiro (morista)

Morista
Versi: Morista

Koyo nyidam cempano,
Rasaneng ati tansah kudu pethuk..
Terong alit bebasane,
Anganti sliramu katekan setyamu..

Tansah katong neng netro,
Rino lang wengi mung tak impi ngimpi..
Kepiye nggonku nglakoni,
Mergo sliramu ono sing nduweni..

Ora nyono ora ngiro,
Yen ketemu namung tansah bebedo..
Jebul mung kanggo sarono,
Nuwuhke roso tresno tundhone aku sing loro

Sineksen ombak segoro,
Nanging rasaku wis kebacut tresno..
Mugo-mugo kang kawoso,
Paring margane urip ingkang mulyo..

reff:
Koyo nyidam cempano,
Rasaneng ati tansah kudu pethuk..
Terong alit bebasane,
Anganti sliramu katekan setyamu..

Tansah katong neng netro,
Rino lang wengi mung tak impi ngimpi..
Kepiye nggonku nglakoni,
Mergo sliramu ono sing nduweni..

Ora nyono ora ngiro,
Yen ketemu namung tansah bebedo..
Jebul mung kanggo sarono,
Nuwuhke roso tresno tundhone aku sing loro

Sineksen ombak segoro,
Nanging rasaku wis kebacut tresno..
Mugo-mugo kang kawoso,
Paring margane urip ingkang mulyo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: scclncch]
[ar: Morista]
[ti: Ora Ngiro]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:00.02]Ora Ngiro – Morista
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Koyo nyidam cempano,
[00:35.60]Rasaning ati tansah kudu pethuk..
[00:43.93]Terong alit bebasane,
[00:49.08]Anganti sliramu katekan setyamu..
[00:56.93]Tansah katong neng netro,
[01:03.22]Rino lang wengi
[01:05.63]mung tak impi ngimpi..
[01:11.81]Kepiye nggonku nglakoni,
[01:16.54]Mergo sliramu ono sing nduweni..
[01:26.49]
[01:28.54]Ora nyono ora ngiro,
[01:35.28]Yen ketemu amung tansah bebedo..
[01:47.41]Jebul mung kanggo sarono,
[01:53.27]Nuwuhke roso tresno
[01:57.50]tundhone aku sing loro..
[02:05.39]
[02:11.73]Sineksen ombak segoro,
[02:20.49]Nanging rasaku wis kebacut tresno..
[02:32.20]Mugo-mugo kang kawoso,
[02:39.64]Paring margane urip ingkang mulyo..
[02:50.22]
[03:18.01]>>>
[03:19.01]>>
[03:20.01]>
[03:21.01]Koyo nyidam cempano,
[03:27.58]Rasaning ati tansah kudu pethuk..
[03:38.01]Terong alit bebasane,
[03:44.15]Anganti sliramu katekan setyamu..
[03:53.98]Tansah katong neng netro,
[04:02.37]Rino lang wengi mung tak impi ngimpi..
[04:13.14]Kepiye nggonku nglakoni,
[04:19.60]Mergo sliramu ono sing nduweni..
[04:28.25]
[04:31.11]Ora nyono ora ngiro,
[04:37.02]Yen ketemu amung tansah bebedo..
[04:47.57]Jebul mung kanggo sarono,
[04:53.15]Nuwuhke roso tresno
[04:56.84]tundhone aku sing loro..
[05:04.24]Sineksen ombak segoro,
[05:12.33]Nanging rasaku wis kebacut tresno..
[05:23.16]Mugo-mugo kang kawoso,
[05:29.50]Paring margane urip ingkang mulyo..
[05:43.38]
————-
Preview: