Malam Minggu

Ciptaan : Miswandi
Vokal : Miswandi
Produksi : ??

Dino sabtu lare enom podo seneng,
Engko bengi, janji malam mingguan
Sangu udut siji, sedot-sedotan
Sopo ngerti, oleh kenalan..

Gayane kabeh koyo lare gedhongan,
Padahal isine dompet kanthi cemet,
Masiyo kabeh, dompete kosong
Mlaku bareng, karo ndelok bokong..

Ono lare wadon, mlaku dewekan
Kabeh moro jare pingin kenalan,
Sing mikir mlakune, ngentekne dalan
Ketabrak becak, podho gelimpangan..

Tukang becake jare uring-uringan,
Ngangkut rujak, rujake berantakan
Ono lare, kesiram sambel pecel
Keno udele, mlayu peringisan..

reff :
kembali ke atas..dino sabtu lare…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ALy-f9nwoKQ

[ver: lyric]
[ar: Miswandi]
[ti: Malam Minggu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:07]
[00:01.34]Malam Minggu
[00:11.34]Versi : Miswandi
[00:14.34][00:34.52][00:50.50][01:05.87][01:21.31][01:53.74][02:09.24][02:25.06][02:40.25]
[00:17.34][01:37.25]***
[00:18.34][01:38.25]**
[00:19.34][01:39.25]*
[00:20.34][01:40.25]Dino sabtu lare enom podo seneng,
[00:24.71][01:43.80]Engko bengi, janji malam mingguan
[00:28.39][01:47.18]Sangu udut siji, sedot-sedotan
[00:30.52][01:50.05]Sopo ngerti, oleh kenalan..
[00:36.49][01:55.62]Gayane kabeh koyo lare gedhongan,
[00:40.31][01:58.68]Padahal isine dompet kanthi cemet,
[00:43.68][02:02.43]Masiyo kabeh, dompete kosong
[00:46.81][02:05.62]Mlaku bareng, karo ndelok bokong..
[00:52.06][02:11.31]Ono lare wadon, mlaku dewekan
[00:55.68][02:14.68]Kabeh moro jare pingin kenalan,
[00:59.06][02:17.87]Sing mikir mlakune, ngentekne dalan
[01:02.31][02:21.12]Ketabrak becak, podho gelimpangan..
[01:07.12][02:26.62]Tukang becake jare uring-uringan,
[01:10.56][02:29.93]Ngangkut rujak, rujake berantakan
[01:14.25][02:33.50]Ono lare, kesiram sambel pecel
[01:17.63][02:36.56]Keno udele, mlayu peringisan..

Advertisements

Rujak Soto

Ciptaan : Miswandi
Vokal : Miswandi
Produksi : ??

Rujak soto asale ko banyuwangi,
Gedhang goreng pasangane wedang kopi,
Esuk esuk, lare wadon adus ning kali
Padhange rino, bareng karo padhange ati..

Prahune yo wis mlaku,
Sik tas kenalan, isun ninggalake riko
Ati isun yo sing tego,
Ninggalake kembangane ati..

Entenono sak tekaku,
Isun sing suwe, budhal menyang bali
Masiyo mung sedelo,
Riko terus katon ning moto..

kembali ke bait-1..rujak soto asale…
kembali ke bait-2..prahune yo wis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SJWlmkstxX8

[ver: lyric]
[id: qcbzqusn]
[ar: Miswandi]
[ti: Rujak Soto]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:09]
[00:01.21]Rujak Soto
[00:02.21]Versi : Miswandi
[00:03.25][01:32.26]Rujak soto asale ko banyuwangi,
[00:10.12][01:39.35]Gedhang goreng pasangane wedang kopi,
[00:17.40][01:46.39]Esuk esuk, lare wadon adus ning kali
[00:24.20][01:53.39]Padhange rino, bareng karo padhange ati..
[00:30.28][01:00.19][01:27.63][02:00.14][02:28.64][02:57.27][03:26.65][04:07.37]
[00:32.75][02:02.83][02:59.71]Prahune yo wis mlaku,
[00:38.50][02:07.64][03:04.52]Sik tas kenalan, isun ninggalake riko
[00:45.75][02:16.70][03:11.78]Ati isun yo sing tego,
[00:52.63][02:21.39][03:18.46]Ninggalake kembangane ati..
[01:02.00][02:30.39][03:28.22]Entenono sak tekaku,
[01:07.19][02:36.14][03:32.90]Isun sing suwe, budhal menyang bali
[01:15.69][02:43.27][03:40.16][03:56.82]Masiyo mung sedelo,
[01:20.88][02:50.02][03:47.24][04:01.51]Riko terus katon ning moto..

Panen Pari

Ciptaan : Miswandi
Vokal : Miswandi
Produksi : ??

Wong tani podho macul, wong wadon podho tandur
Parine subur-subur, manuke mabur-mabur..
Ning kutho rogojampi, jarene tuku klambi
Usume panen pari, yo akeh wong kang rabi..

Mantene diarak keliling deso,
Muter-muter karo numpak dokar,
Tamune wis bengi ra ndang bali,
Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
Sing lanang ketok’e methentheng..

Ono paran.., yo ono paran..
Ono paran.., yo ono paran..
Dik dik dik, jarene
Keris isun kecanthol ning geger..

ref :
Wong tani podho macul, wong wadon podho tandur
Parine subur-subur, manuke mabur-mabur..
Ning kutho rogojampi, jarene tuku klambi
Usume panen pari, yo akeh wong kang rabi..

Mantene diarak keliling deso,
Muter-muter karo numpak dokar,
Tamune wis bengi ra ndang bali,
Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
Sing lanang ketok’e methentheng..

Ono paran.., yo ono paran..
Ono paran.., yo ono paran..
Dik dik dik, jarene
Keris isun kecanthol ning geger..

Mantene diarak keliling deso,
Muter-muter karo numpak dokar,
Tamune wis bengi ra ndang bali,
Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
Sing lanang ketok’e methentheng..

Ono paran.., yo ono paran..
Ono paran.., yo ono paran..
Dik dik dik, jarene
Keris isun kecanthol ning geger..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8suecMvciwQ

[ver: lyric]
[id: zpznzcsp]
[ar: Miswandi]
[ti: Panen Pari]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:54]
[00:01.06]Panen Pari
[00:09.06]Versi : Miswandi
[00:12.06][00:49.86][01:22.74][01:50.62][02:35.66][03:35.98][04:09.49][04:37.37]
[00:15.06][02:03.47]***
[00:16.06][02:04.47]**
[00:17.06][02:05.47]*
[00:18.64][02:06.47]Wong tani podho macul,
[00:22.10][02:09.84]wong wadon podho tandur,
[00:25.73][02:13.16]Parine subur-subur,
[00:28.98][02:16.54]manuke mabur-mabur..
[00:35.67][02:21.40]Ning kutho rogojampi,
[00:39.11][02:25.10]jarene tuku klambi,
[00:42.42][02:28.35]Usume panen pari,
[00:45.93][02:31.91]yo akeh wong kang rabi..
[00:51.11][02:36.79][03:37.36]Mantene diarak keliling deso,
[00:57.30][02:43.10][03:43.68]Muter-muter karo numpak dokar,
[01:03.87][02:49.91][03:50.67]Tamune wis bengi ra ndang bali,
[01:10.80][02:56.54][03:56.30]Mantene sing wadon kok mesam-mesem,
[01:17.68][03:03.31][04:03.80]Sing lanang ketok’e methentheng..
[01:23.74][01:31.25][03:10.05][03:16.79][04:10.74][04:17.36]Ono paran.., yo ono paran..
[01:38.18][03:24.19][04:24.24]Dik dik dik, jarene
[01:44.18][03:30.04][04:30.43]Keris isun kecanthol ning geger..