Kripik Telo Pohung

Kripik Telo Pohung
Ciptaan : S. Hardjono
Vokal : Minul
produksi : —

GEPLAK BINTENGE JAHE
BINTENG JAHE PANCENE PEDHES RASANE
OJO SELAK SENADYAN ABOT SANGGANE
PRAYOGANE BECIK NDANG OPO BUTUHE

KRIPIK MAS, TELANE POHUNG
TELO POHUNG, DITANDUR NING PINGGIR KALI
DHUWIT SITHIK YO MAS YO, ‘LE NGINGER BINGUNG
TIMBANG BINGUNG AGAWE RUWETING ATI

EMPRING GADHING,EMPRING GADHING DINGGO SULINGAN
ROKOK KLOBOT, ROKOK KLOBOT TALINE SUTRO
BARENG NYANDHING, BARENG NYANDHING ATI DEG-DEGAN
PANCEN ABOT, PANCEN ABOT URIP NING DUNYO

JARAN KORE, JARAN KORE BANTER PLAYUNE
WEDAK PUPUR, WEDAK PUPUR GANDANE WANGI
WIS ANGGONE, WONG LANANG GEDE GOROHE
JARE JUJUR, JARE JUJUR JEBUL NGAPUSI

REFF :
kembali ke atas..geplak bintenge jahe…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=SR_piBAwKTA

Advertisements

Campur Manis

Lgm. Campur Manis
Ciptaan : S. Hardjono
Vokal : Lasmini – Minul
Produksi : Dasa Studio

Pr :
Campur manis tan ongkos sak jugo
Wus rinacik nadyan mung prasojo
Mboten wonten kang maneko warni
Tansah angeluri kabudayan jawi

Kasengkuyung mring poro pangarsi
Kanti tulus ikhlas trusing ati
Do dijogo supoyo ngremboko konco
Ben lestari tan gawe kuciwo

Lk :
Ojo nganti lali angleluri
Ojo lali marang jati diri
Tumut mbangun raharjaning nagri
Tansah amarsudi pamrihe dimen lestari

reff :
kembali ke atas..campur manis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TBvFJ9Fc_YI

Ojo Gawe Gawe

Manthous_Minul_2
Lirik Lagu Campursari ke-50 Ojo Gawe Gawe
Versi: Manthous ft. Minul

Pr:
Bola bali dikandani,
Bolak bali wis diaturi,
Mas.. kok ora digape..

Jare ngene kok malah ngono,
Jare ngono lha kok malah ngene,
Mas.. priye karepe?..

Aku ngulon sampean ngetan,
Nduwe bojo koyo jethungan,
Mas.. ora karuan..

Mbiyen piye saiki kepiye,
Sampean wis ngerti dewe,
Mas.. ojo gawe-gawe..

Lk:
Saben bengi ditinggal lungo,
Saben bengi ditinggal lungo,
Aduh dhik.. aku dewe’an..

Tuku wijen dipangan semut,
Turu ijen dirubung lemut,
Adu dhik.. sopo-sopo sing tahan..

Pr:
Bola bali wis dikandani,
bola bali jare wis ngerti,
Aduh mas.. jarene ngerti..

Cianjur di sukabumi,
Terlanjur jadi penyanyi,
Aduh mas.. jadi penyanyi..

reff:
Pr:
Bola bali dikandani,
Bolak bali wis diaturi,
Mas.. kok ora digape..

Jare ngene kok malah ngono,
Jare ngono lha kok malah ngene,
Mas.. priye karepe?..

Aku ngulon sampean ngetan,
Nduwe bojo koyo jethungan,
Mas.. ora karuan..

Mbiyen piye saiki kepiye,
Sampean wis ngerti dewe,
Mas.. ojo gawe-gawe..

Lk:
Saben bengi ditinggal lungo,
Saben bengi ditinggal lungo,
Aduh dhik.. aku dewe’an..

Tuku wijen dipangan semut,
Turu ijen dirubung lemut,
Adu dhik.. sopo-sopo sing tahan..

Pr:
Bola bali wis dikandani,
bola bali jare wis ngerti,
Aduh mas.. jarene ngerti..

Cianjur di sukabumi,
Terlanjur jadi penyanyi,
Aduh mas.. gimana lagi..

Ayo-ayo bebarengan,
Lan ora perlu sujanan,
Mas.. opo gunane..

Sing penting podo ngertine,
Ngelingi kuwajibane,
Ben tentrem rumah tanggane..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vbonioch]
[ar: Manthous ft. Minul]
[ti: Ojo Gawe-Gawe]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:00.01]Ojo Gawe Gawe
[00:00.01]by: Manthous ft. Minul
[00:23.01]
[00:25.01]>>>
[00:26.01]>>
[00:27.01]>
[00:28.01]Pr: Bola bali dikandani,
[00:31.06]Pr: Bolak bali wis diaturi,
[00:34.13]Pr: Mas.. kok ora digape..
[00:38.36]
[00:40.23]Pr: Jare ngene kok malah ngono,
[00:43.34]Pr: Jare ngono lha kok malah ngene,
[00:46.38]Pr: Mas.. priye karepe?..
[00:50.43]
[00:52.42]Pr: Aku ngulon sampean ngetan,
[00:55.53]Pr: Nduwe bojo koyo jethungan,
[00:58.72]Pr: Mas.. ora karuan..
[01:03.24]
[01:05.05]Pr: Mbiyen piye saiki kepiye,
[01:07.91]Pr: Sampean wis ngerti dewe,
[01:10.96]Pr: Mas.. ojo gawe-gawe..
[01:15.57]
[01:17.75]Lk: Saben bengi ditinggal lungo,
[01:20.30]Lk: Saben bengi ditinggal lungo,
[01:23.58]Lk: Aduh dhik.. aku dewe’an..
[01:28.18]
[01:29.86]Lk: Tuku wijen dipangan semut,
[01:32.53]Lk: Turu ijen dirubung lemut,
[01:35.77]Lk: Adu dhik.. sopo-sopo sing tahan..
[01:39.87]
[01:41.18]Pr: Bola bali wis dikandani,
[01:45.29]Pr: bola bali jare wis ngerti,
[01:48.33]Pr: Aduh mas.. jarene ngerti..
[01:52.62]
[01:54.61]Pr: Cianjur di sukabumi,
[01:57.35]Pr: Terlanjur jadi penyanyi,
[02:00.77]Pr: Aduh mas.. jadi penyanyi..
[02:05.82]
[02:29.53]>>>
[02:30.53]>>
[02:31.53]>
[02:32.53]Pr: Bola bali dikandani,
[02:35.39]Pr: Bolak bali wis diaturi,
[02:38.62]Pr: Mas.. kok ora digape..
[02:43.85]
[02:45.09]Pr: Jare ngene kok malah ngono,
[02:48.08]Pr: Jare ngono lha kok malah ngene,
[02:51.13]Pr: Mas.. priye karepe?..
[02:55.86]
[02:57.48]Pr: Aku ngulon sampean ngetan,
[03:00.40]Pr: Nduwe bojo koyo jethungan,
[03:03.82]Pr: Mas.. ora karuan..
[03:08.41]
[03:10.10]Pr: Mbiyen piye saiki kepiye,
[03:13.08]Pr: Sampean wis ngerti dewe,
[03:16.51]Pr: Mas.. ojo gawe-gawe..
[03:20.48]
[03:23.16]Lk: Saben bengi ditinggal lungo,
[03:25.77]Lk: Saben bengi ditinggal lungo,
[03:28.95]Lk: Aduh dhik.. aku dewe’an..
[03:32.94]
[03:34.80]Lk: Tuku wijen dipangan semut,
[03:37.40]Lk: Turu ijen dirubung lemut,
[03:40.57]Lk: Adu dhik.. sopo-sopo sing tahan..
[03:44.18]
[03:46.42]Pr: Bola bali wis dikandani,
[03:49.28]Pr: bola bali jare wis ngerti,
[03:52.58]Pr: Aduh mas.. jarene ngerti..
[03:56.62]
[03:58.18]Pr: Cianjur di sukabumi,
[04:00.92]Pr: Terlanjur jadi penyanyi,
[04:04.15]Pr: Aduh mas.. gimana lagi..
[04:10.38]Pr: Ayo-ayo bebarengan,
[04:13.50]Pr: Lan ora perlu sujanan,
[04:16.58]Pr: Mas.. opo gunane..
[04:22.50]Pr: Sing penting podo ngertine,
[04:25.85]Pr: Ngelingi kuwajibane,
[04:29.39]Pr: Ben tentrem rumah tanggane..
[04:36.80]
————-
Preview:

Bocah Gunung

Minul
Versi: Minul

Nadyan aku bocah gunung,
Doh banget dunungku..
Ora susah kathik nganggo bingung,
Yen to pancen tresno aku..

Pancen isih dadi lakon,
Ninggalke sliramu..
Ra-orane yen bakal kelakon,
Pepisahan karo aku..

Mugo-mugo ojo nganti,
Gawe-gawe gawe gelo..
Ngo dinongo tinebihno,
Mring rubedo..
Yo mas yo mas yo mas..

Opo kowe ra kelingan,
Dolan neng omahku..
Ono latar podho lelungguhan,
Gegojegan karo aku..

reff:
Nadyan aku bocah gunung,
Doh banget dunungku..
Ora susah kathik nganggo bingung,
Yen to pancen tresno aku..

Pancen isih dadi lakon,
Ninggalke sliramu..
Ra-orane yen bakal kelakon,
Pepisahan karo aku..

Mugo-mugo ojo nganti,
Gawe-gawe gawe gelo..
Ngo dinongo tinebihno,
Mring rubedo..
Yo mas yo mas yo mas..

Opo kowe ra kelingan,
Dolan neng omahku..
Ono latar podho lelungguhan,
Gegojegan karo aku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: aqlvihch]
[ar: Minul]
[ti: Bocah Gunung]
[al: Langgam]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:09]
[00:00.06]Bocah Gunung
[00:00.06]by: Minul
[00:45.17]
[00:47.17]>>>
[00:48.17]>>
[00:49.17]>
[00:50.17]Nadyan aku bocah gunung,
[00:55.63]Doh banget dunungku..
[01:04.07]Ora susah kathik nganggo bingung,
[01:12.32]Yen to pancen tresno aku..
[01:19.57]
[01:22.20]Pancen isih dadi lakon,
[01:29.38]Ninggalke sliramu..
[01:39.51]Ra-orane yen bakal kelakon,
[01:52.25]Pepisahan karo aku..
[02:00.08]
[02:02.64]Mugo-mugo ojo nganti,
[02:13.64]Gawe gawe gawe gelo..
[02:22.70]Ngo dinongo tinebihno,
[02:33.96]Mring rubedo..
[02:39.96]Yo mas yo mas yo mas..
[02:48.70]
[02:50.83]Opo kowe ra kelingan,
[02:59.15]Dolan neng omahku..
[03:10.21]Ono latar podho lelungguhan,
[03:21.27]Gegojegan karo aku..
[03:29.21]
[03:58.02]>>>
[03:59.02]>>
[04:00.02]>
[04:01.02]Nadyan aku bocah gunung,
[04:08.85]Doh banget dunungku..
[04:18.71]Ora susah kathik nganggo bingung,
[04:31.02]Yen to pancen tresno aku..
[04:38.84]
[04:41.15]Pancen isih dadi lakon,
[04:48.84]Ninggalke sliramu..
[04:59.65]Ra-orane yen bakal kelakon,
[05:10.78]Pepisahan karo aku..
[05:18.21]
[05:21.21]Mugo-mugo ojo nganti,
[05:32.09]Gawe gawe gawe gelo..
[05:38.90]Ngo dinongo tinebihno,
[05:52.79]Mring rubedo..
[05:58.29]Yo mas yo mas yo mas..
[06:07.34]
[06:09.53]Opo kowe ra kelingan,
[06:18.34]Dolan neng omahku..
[06:29.59]Ono latar podho lelungguhan,
[06:40.34]Gegojegan karo aku..
[06:48.16]
————–
Preview:

Anting Anting

Manthous_Minul_1
Versi: Manthous ft. Minul

Pr:
Ting anting mbang cempoko,
Tondo moto soko seliramu..
Ting anting tondo tresno,
Lahir batin sineksen lintange luku..

Ling eling dek semono,
Rembulane ketutupan mego..
Gawe kekesing ati,
Nganti ati tekane si jantung hati..

Lk: Anting-anting dhik kembang cempoko,
Pr: Wohing aren mbokyo eling dek semono..
Lk: Emprit gantil menclok neng witing pari..
Pr: Tansah kumanthil ono njeroning ati..

Lk: Ali-ali dhik kembang kuningan,
Pr: Dilali-lali malah soyo kelingan..
Lk: Manuk gemah mencok neng witing sawo,
Pr: Bareng penak yo mas yo,
Ft: Jo ngona jo ngono..

Pr:
Ting anting mbang cempoko,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Ling eling dek semono,
Yen ra nyandhing rasane neng ati gelo..

Reff:
Pr:
Ting anting mbang cempoko,
Tondo moto soko seliramu..
Ting anting tondo tresno,
Lahir batin sineksen lintange luku..

Ling eling dek semono,
Rembulane ketutupan mego..
Gawe kekesing ati,
Nganti ati tekane si jantung hati..

Lk: Anting-anting dhik kembang cempoko,
Pr: Wohing aren mbokyo eling dek semono..
Lk: Emprit gantil menclok neng witing pari..
Pr: Tansah kumanthil ono njeroning ati..

Lk: Ali-ali dhik kembang kuningan,
Pr: Dilali-lali malah soyo kelingan..
Lk: Manuk gemah alah yo dhik yo mencok neng witing sawo,
Pr: Bareng penak yo mas yo,
Ft: Jo ngona jo ngono..

Pr:
Ting anting mbang cempoko,
Tondo moto ugo tondo tresno..
Ling eling dek semono,
Yen ra nyandhing rasane neng ati gelo..
——————
[ver: lyrics]
[id: spkcicch]
[ar: Manthous ft. Minul]
[ti: Anting Anting]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:38]
[00:00.02]Anting Anting
[00:00.02]by: Manthous ft. Minul
[00:18.02]
[00:20.02]>>>
[00:21.02]>>
[00:22.02]>
[00:23.02]Pr: Ting anting mbang cempoko,
[00:29.12]Pr: Tondo moto soko seliramu..
[00:36.72]Pr: Ting anting tondo tresno,
[00:42.81]Pr: Lahir batin sineksen lintange luku..
[00:51.09]Pr: Ling eling dek semono,
[00:56.44]Pr: Rembulane ketutupan mego..
[01:04.47]Pr: Gawe kekesing ati,
[01:10.56]Pr: Nganti anti tekane si jantung hati..
[01:17.04]
[01:24.03]Lk: Anting-anting dhik kembang cempoko,
[01:31.10]Pr: Wohing aren mbokyo eling dek semono..
[01:37.77]Lk: Emprit gantil menclok neng witing pari..
[01:44.12]Pr: Tansah kumanthil ono jeroning ati..
[01:51.14]Lk: Ali-ali dhik kembang kuningan,
[01:57.91]Pr: Dilali-lali malah soyo kelingan..
[02:04.38]Lk: Manuk gemah menclok neng witing sawo,
[02:10.44]Pr: Bareng penak yo mas yo,
[02:14.85]Ft: Jo ngona jo ngono..
[02:17.91]
[02:18.74]Pr: Ting anting mbang cempoko,
[02:24.65]Pr: Tondo moto ugo tondo tresno..
[02:31.81]Pr: Ling eling dek semono,
[02:37.91]Pr: Yen ra nyandhing rasane neng ati gelo..
[02:44.75]
[03:09.05]>>>
[03:10.05]>>
[03:11.05]>
[03:12.05]Pr: Ting anting mbang cempoko,
[03:18.26]Pr: Tondo moto soko seliramu..
[03:24.89]Pr: Ting anting tondo tresno,
[03:31.06]Pr: Lahir batin sineksen lintange luku..
[03:39.27]Pr: Ling eling dek semono,
[03:44.50]Pr: Rembulane ketutupan mego..
[03:52.02]Pr: Gawe kekesing ati,
[03:56.88]Pr: Nganti anti tekane si jantung hati..
[04:03.60]
[04:09.87]Lk: Anting-anting dhik kembang cempoko,
[04:17.02]Pr: Wohing aren mbokyo eling dek semono..
[04:23.87]Lk: Emprit gantil menclok neng witing pari..
[04:29.96]Pr: Tansah kumanthil ono jeroning ati..
[04:37.02]Lk: Ali-ali dhik kembang kuningan,
[04:43.17]Pr: Dilali-lali malah soyo kelingan..
[04:49.45]Lk: Manuk gemah alah yo dhik yo,
[04:53.63]Lk: menclok neng witing sawo,
[04:56.65]Pr: Bareng penak yo mas yo,
[05:00.51]Ft: Jo ngona jo ngono..
[05:03.12]
[05:05.18]Pr: Ting anting mbang cempoko,
[05:10.78]Pr: Tondo moto ugo tondo tresno..
[05:17.44]Pr: Ling eling dek semono,
[05:23.40]Pr: Yen ra nyandhing rasane neng ati gelo..
[05:33.44]
————-
Preview: