Kripik Telo Pohung

Versi: Minul

GEPLAK BINTENGE JAHE,
BINTENG JAHE PANCENE PEDHES RASANE..
OJO SELAK SENADYAN ABOT SANGGANE,
PRAYOGANE BECIK NDANG OPO BUTUHE..

KRIPIK MAS TELANE POHUNG,
TELO POHUNG DITANDUR NENG PINGGIR KALI..
DHUWIT SITHIK YO MAS YO ‘LE NGINGER BINGUNG,
TIMBANG BINGUNG AGAWE RUWETING ATI..

EMPRING GADHING,EMPRING GADHING DINGGO SULINGAN
ROKOK KLOBOT, ROKOK KLOBOT TALINE SUTRO..
BARENG NYANDHING, BARENG NYANDHING ATI DEG-DEGAN
PANCEN ABOT, PANCEN ABOT URIP NENG DUNYO..

JARAN KORE, JARAN KORE BANTER PLAYUNE
WEDAK PUPUR, WEDAK PUPUR GANDANE WANGI..
WIS ANGGONE, WONG LANANG GEDE GOROHE
JARE JUJUR, JARE JUJUR JEBUL NGAPUSI..

REFF:
GEPLAK BINTENGE JAHE,
BINTENG JAHE PANCENE PEDHES RASANE..
OJO SELAK SENADYAN ABOT SANGGANE,
PRAYOGANE BECIK NDANG OPO BUTUHE..

KRIPIK MAS TELANE POHUNG,
TELO POHUNG DITANDUR NENG PINGGIR KALI..
DHUWIT SITHIK YO MAS YO ‘LE NGINGER BINGUNG,
TIMBANG BINGUNG AGAWE RUWETING ATI..

EMPRING GADHING,EMPRING GADHING DINGGO SULINGAN
ROKOK KLOBOT, ROKOK KLOBOT TALINE SUTRO..
BARENG NYANDHING, BARENG NYANDHING ATI DEG-DEGAN
PANCEN ABOT, PANCEN ABOT URIP NENG DUNYO..

JARAN KORE, JARAN KORE BANTER PLAYUNE
WEDAK PUPUR, WEDAK PUPUR GANDANE WANGI..
WIS ANGGONE, WONG LANANG GEDE GOROHE
JARE JUJUR, JARE JUJUR JEBUL NGAPUSI..

Campur Manis

Versi: Lasmini ft. Minul

Pr :
Campur manis tan ongkos sak jugo
Wus rinacik nadyan mung prasojo
Mboten wonten kang maneko warni
Tansah angeluri kabudayan jawi

Kasengkuyung mring poro pangarsi
Kanti tulus ikhlas trusing ati
Do dijogo supoyo ngremboko konco
Ben lestari tan gawe kuciwo

Lk :
Ojo nganti lali angleluri
Ojo lali marang jati diri
Tumut mbangun raharjaning nagri
Tansah amarsudi pamrihe dimen lestari

reff :
Pr :
Campur manis tan ongkos sak jugo
Wus rinacik nadyan mung prasojo
Mboten wonten kang maneko warni
Tansah angeluri kabudayan jawi

Kasengkuyung mring poro pangarsi
Kanti tulus ikhlas trusing ati
Do dijogo supoyo ngremboko konco
Ben lestari tan gawe kuciwo

Lk :
Ojo nganti lali angleluri
Ojo lali marang jati diri
Tumut mbangun raharjaning nagri
Tansah amarsudi pamrihe dimen lestari

123