Salah Obat

Mini-Inggriani_3
Versi: Mini Inggriani

Lanang sewu ngarep sewu ngguri,
Demene ning wong siji..
Klabakan dewek klubukan dewek,
Persis kaya si buntute bebek..

Emong diwayu sun keplayu,
Kula wedi ketatu..
Sun nekad sambel cinta tek tugel,
Sewise mari getun ning ngguri..

reff:
Persis wong salah obat,
Setengah sekarat,
Getun sun njaluk pegat..

Buntute bebek lanang,
Gawe sun kedanan,
Klebekan pengen balenan..
Kula klesedan..

Emong diwayu sun keplayu,
Kula wedi ketatu..
Sun nekad sambel cinta tek tugel,
Sewise mari getun ning ngguri..

reff:
Persis wong salah obat,
Setengah sekarat,
Getun sun njaluk pegat..

Buntute bebek lanang,
Gawe sun kedanan,
Klebekan pengen balenan..
Kula klesedan..

Lanang sewu ngarep sewu ngguri,
Demene ning wong siji..
Klabakan dewek klubukan dewek,
Persis kaya si buntute bebek..

Emong diwayu sun keplayu,
Kula wedi ketatu..
Sun nekad sambel cinta tek tugel,
Sewise mari getun ning ngguri..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hzqwcpcc]
[ar: Mini Inggriani]
[ti: Salah Obat]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:12]
[00:01.09]Salah Obat
[00:40.09]Versi: Mini Inggriani
[00:43.09]
[00:46.09]>>>
[00:47.09]>>
[00:48.09]>
[00:49.09]Lanang sewu ngarep sewu ngguri,
[00:55.15]Demene ning wong siji..
[01:01.44]Klabakan dewek klubukan dewek,
[01:06.23]Persis kaya si buntute bebek..
[01:12.82]
[01:25.01]Emong diwayu sun keplayu,
[01:30.86]Kula wedi ketatu..
[01:37.08]Sun nekad sambel cinta tek tugel,
[01:42.49]Sewise mari getun ning ngguri..
[01:48.28]
[02:25.28]>>>
[02:26.28]>>
[02:27.28]>
[02:28.28]Persis wong salah obat,
[02:34.27]Setengah sekarat,
[02:37.23]Getun sun njaluk pegat..
[02:43.94]
[02:55.57]Buntute bebek lanang,
[03:01.10]Gawe sun kedanan,
[03:04.40]Klebekan pengen balenan..
[03:10.80]Kula klesedan..
[03:16.04]Emong diwayu sun keplayu,
[03:21.82]Kula wedi ketatu..
[03:28.05]Sun nekad sambel cinta tek tugel,
[03:33.84]Sewise mari getun ning ngguri..
[03:40.11]
[04:16.11]>>>
[04:17.11]>>
[04:18.11]>
[04:19.11]Persis wong salah obat,
[04:25.71]Setengah sekarat,
[04:28.19]Getun sun njaluk pegat..
[04:34.88]
[04:46.51]Buntute bebek lanang,
[04:52.10]Gawe sun kedanan,
[04:55.41]Klebekan pengen balenan..
[05:01.06]Kula klesedan..
[05:06.97]Lanang sewu ngarep sewu ngguri,
[05:12.26]Demene ning wong siji..
[05:18.55]Klabakan dewek klubukan dewek,
[05:24.13]Persis kaya si buntute bebek..
[05:30.98]
[05:43.05]Emong diwayu sun keplayu,
[05:48.41]Kula wedi ketatu..
[05:54.37]Sun nekad sambel cinta tek tugel,
[06:00.41]Sewise mari getun ning ngguri..
[06:06.62]
————
Preview:

Advertisements

Mata Abang

Mini-Inggriani_3
versi: Mini Inggriani

Mata kula abang, dudu nang kelilipan
Tapi nangisi nasibe badan..
Kasih pujaan, disayang sayang
Kien nyakiti tega mutus hubungan..

Mata rembisakan, dudu nang ngiris bawang
Getun mikiri sing ora kaberan..
Lara pikiran, karna sampean
Dieman eman ganti demen wong lian..

reff:
Penasaran ati kula penasaran,
Tega temen ning wong lagi kedanan..

Rasa lara demenan putus harapan,
Sampe kapan masih tetep kelingan..
Tinggal kenangan..

Mata rembisakan, dudu nang ngiris bawang
Getun mikiri sing ora kaberan..
Lara pikiran, karna sampean
Dieman eman ganti demen wong lian..

reff:
Penasaran ati kula penasaran,
Tega temen ning wong lagi kedanan..

Rasa lara demenan putus harapan,
Sampe kapan masih tetep kelingan..
Tinggal kenangan..

Mata kula abang, dudu nang kelilipan
Tapi nangisi nasibe badan..
Kasih pujaan, disayang sayang
Kien nyakiti tega mutus hubungan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: azqqsocc]
[length: 4:47]
[by: Yanilipatro]
[al: Tarling]
[ti: Mata Abang]
[ar: Mini Inggriani]
[00:01.08]Mata Abang
[00:31.08]Versi : Mini Inggriani
[00:34.08]
[00:37.08]>>>
[00:38.08]>>
[00:39.08]>
[00:40.08]Mata kula abang,
[00:43.14]Dudu nang kelilipan,
[00:47.41]Tapi nangisi nasibe sibadan..
[00:55.13]Kasih pujaan, disayang sayang
[01:01.41]Kien nyakiti tega mutus hubungan..
[01:08.80]
[01:15.77]Mata rembisakan,
[01:19.93]Dudu nang ngiris bawang,
[01:22.73]Getun mikiri sing ora kaberan..
[01:30.45]Lara pikiran, karna sampean
[01:36.79]Dieman eman ganti demen wong lian..
[01:43.70]
[02:01.09]>>>
[02:02.09]>>
[02:03.09]>
[02:04.09]Penasaran ati kula penasaran,
[02:10.59]Tega temen ning wong lagi kedanan..
[02:17.24]
[02:24.06]Rasa lara demenan putus harapan,
[02:30.55]Sampe kapan masih tetep kelingan..
[02:37.57]Tinggal kenangan..
[02:41.38]
[02:44.73]Mata rembisakan,
[02:48.04]Dudu nang ngiris bawang,
[02:52.01]Getun mikiri sing ora kaberan..
[02:59.04]Lara pikiran, karna sampean
[03:05.89]Dieman eman ganti demen wong lian..
[03:12.79]
[03:29.49]>>>
[03:30.49]>>
[03:31.49]>
[03:32.49]Penasaran ati kula penasaran,
[03:39.67]Tega temen ning wong lagi kedanan..
[03:46.52]
[03:53.36]Rasa lara demenan putus harapan,
[03:59.95]Sampe kapan masih tetep kelingan..
[04:06.85]Tinggal kenangan..
[04:13.88]Mata kula abang,
[04:17.06]Dudu nang kelilipan,
[04:21.10]Tapi nangisi nasibe sibadan..
[04:28.82]Kasih pujaan, disayang sayang
[04:35.16]Kien nyakiti tega mutus hubungan..
[04:42.08]
————-
Preview:

Ganti Pasangan

Mini-Inggriani_2
Versi: Mini Inggriani

Keder mikiri sampean,
Sing dijaluk bli karuan..
Saban dina sewot bae,
Kula takon apa salahe..

Apa sih due simpenan,
Wis pengen ganti pasangan..
Coba bruk gage ngomonga,
Kula emong digawe lelara..

reff:
Percuma wong rumah tangga,
Sampean jarang ning umah..
Sapang kene sapang kana,
Kaya banyu karo lenga..

Percuma nggo apa nikah,
Batine kula kesiksa..
Padahal kurang sepira,
Sun nerima apa sing ana..
Sekien wis ketangguan,
Pengene ganti pasangan..

Apa sih due simpenan,
Wis pengen ganti pasangan..
Coba bruk gage ngomonga,
Kula emong digawe lelara..

reff:
Percuma wong rumah tangga,
Sampean jarang ning umah..
Sapang kene sapang kana,
Kaya banyu karo lenga..

Percuma nggo apa nikah,
Batine kula kesiksa..
Padahal kurang sepira,
Sun nerima apa sing ana..
Sekien wis ketangguan,
Pengene ganti pasangan..

Keder mikiri sampean,
Sing dijaluk bli karuan..
Saban dina sewot bae,
Kula takon apa salahe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hsslsvcc]
[ar: Mini Inggriani]
[ti: Ganti Pasangan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.01]Ganti Pasangan
[00:35.01]Versi : Mini Inggriani
[00:38.01]
[00:41.01]>>>
[00:42.01]>>
[00:43.01]>
[00:44.01]Keder mikiri sampean,
[00:49.21]Sing dijaluk bli karuan..
[00:55.82]Saban dina sewot bae,
[00:59.07]Kula takon apa salahe..
[01:05.21]
[01:12.43]Apa sih due simpenan,
[01:17.54]Wis pengen ganti pasangan..
[01:24.62]Coba bruk gage ngomonga,
[01:27.80]Kula emong digawe lelara..
[01:33.95]
[01:36.94]==mini inggriani, ganti pasangan==
[01:55.22]
[01:58.22]>>>
[01:59.22]>>
[02:00.22]>
[02:01.22]Percuma wong rumah tangga,
[02:04.72]Sampean jarang ning umah..
[02:09.19]Sapang kene sapang kana,
[02:12.55]Kaya banyu karo lenga..
[02:16.97]
[02:25.49]Percuma nggo apa nikah,
[02:28.40]Batine kula kesiksa..
[02:32.39]Padahal kurang sepira,
[02:36.13]Sun nerima apa sing ana..
[02:41.29]Sekien wis ketangguan,
[02:44.52]Pengene ganti pasangan..
[02:50.43]Apa sih due simpenan,
[02:56.52]Wis pengen ganti pasangan..
[03:03.19]Coba bruk gage ngomonga,
[03:06.60]Kula emong digawe lelara..
[03:12.76]
[03:15.56]==mini inggriani, ganti pasangan==
[03:34.00]
[03:37.00]>>>
[03:38.00]>>
[03:39.00]>
[03:40.00]Percuma wong rumah tangga,
[03:43.40]Sampean jarang ning umah..
[03:48.33]Sapang kene sapang kana,
[03:51.24]Kaya banyu karo lenga..
[03:56.03]
[04:04.18]Percuma nggo apa nikah,
[04:06.92]Batine kula kesiksa..
[04:11.97]Padahal kurang sepira,
[04:14.95]Sun nerima apa sing ana..
[04:19.92]Sekien wis ketangguan,
[04:23.16]Pengene ganti pasangan..
[04:29.25]Keder mikiri sampean,
[04:35.11]Sing dijaluk bli karuan..
[04:39.76]Saban dina sewot bae,
[04:44.81]Kula takon apa salahe..
[04:51.41]
————-
Preview: