Salah Obat


Versi: Mini Inggriani

Lanang sewu ngarep sewu ngguri,
Demene ning wong siji..
Klabakan dewek klubukan dewek,
Persis kaya si buntute bebek..

Emong diwayu sun keplayu,
Kula wedi ketatu..
Sun nekad sambel cinta tek tugel,
Sewise mari getun ning ngguri..

reff:
Persis wong salah obat,
Setengah sekarat,
Getun sun njaluk pegat..

Buntute bebek lanang,
Gawe sun kedanan,
Klebekan pengen balenan..
Kula klesedan..

Emong diwayu sun keplayu,
Kula wedi ketatu..
Sun nekad sambel cinta tek tugel,
Sewise mari getun ning ngguri..

reff:
Persis wong salah obat,
Setengah sekarat,
Getun sun njaluk pegat..

Buntute bebek lanang,
Gawe sun kedanan,
Klebekan pengen balenan..
Kula klesedan..

Lanang sewu ngarep sewu ngguri,
Demene ning wong siji..
Klabakan dewek klubukan dewek,
Persis kaya si buntute bebek..

Emong diwayu sun keplayu,
Kula wedi ketatu..
Sun nekad sambel cinta tek tugel,
Sewise mari getun ning ngguri..

Mata Abang


Versi: Mini Inggriani

Mata kula abang, dudu nang kelilipan
Tapi nangisi nasibe badan..
Kasih pujaan, disayang sayang
Kien nyakiti tega mutus hubungan..

Mata rembisakan, dudu nang ngiris bawang
Getun mikiri sing ora kaberan..
Lara pikiran, karna sampean
Dieman eman ganti demen wong lian..

reff:
Penasaran ati kula penasaran,
Tega temen ning wong lagi kedanan..

Rasa lara demenan putus harapan,
Sampe kapan masih tetep kelingan..
Tinggal kenangan..

Mata rembisakan, dudu nang ngiris bawang
Getun mikiri sing ora kaberan..
Lara pikiran, karna sampean
Dieman eman ganti demen wong lian..

reff:
Penasaran ati kula penasaran,
Tega temen ning wong lagi kedanan..

Rasa lara demenan putus harapan,
Sampe kapan masih tetep kelingan..
Tinggal kenangan..

Mata kula abang, dudu nang kelilipan
Tapi nangisi nasibe badan..
Kasih pujaan, disayang sayang
Kien nyakiti tega mutus hubungan..

12