Janjine

Janjine
Ciptaan : ??tak jelas tulisane
Vokal : Mia
Produksi : Sandi Record

Janji riko sing arep nglarani
Janjin riko nyenengno ati nisun
Tetep siji nono maning
Opo magih enget nong janjine

Mulo lambe sing ono belunge
Kok riko kari gampang gawe janji
Saikine luput ambi omonge
Kadung janji kudu ditepati

reff :

Endi roso rumongso ndiko
Bolak-balik isun kari dilarani
Joh salahno kadung sun wis ngeliyo
Mergo sun wis sing kuwat, sun wis sing kuat

Mosok tah sing loro ati,
Nong ngarepan moto nggandeng wong liyo
Perihe ati koyo-koyo
Urip iki koyo kesikso

reff :

Endi roso rumongso ndiko
Bolak-balik isun kari dilarani
Joh salahno kadung sun wis ngeliyo
Mergo sun wis sing kuwat, sun wis sing kuat

Mosok tah sing loro ati,
Nong ngarepan moto nggandeng wong liyo
Perihe ati koyo-koyo
Urip iki koyo kesikso

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1u5dLL_SW-0

Advertisements

Sewu Tahun

Sewu Tahun
Ciptaan : ??
Vokal : Mia MS
Produksi : ??

Segoro gede ombake eman
Silire angin hang anter
Ngilingaken riwayate bengen
Rikolo magih bakalan

Perahune katon kembang kembang
Diterak ombak gulung gemulung
Sak benere isun magih sayang
Tapi riko tinggal sulung

reff :

Sakat riko tinggal sulung
Tekat sun sing golet ganti
Paribasan sewu taun, isun tetep ngenteni
Masiyo rambut sampek mutih, tetep yo isun enteni

Perahune katon kembang kembang
Diterak ombak gulung gemulung
Sak benere isun magih sayang
Tapi riko tinggal sulung

reff :

Sakat riko tinggal sulung
Tekat sun sing golet ganti
Paribasan sewu taun, isun tetep ngenteni
Masiyo rambut sampek mutih, tetep yo isun enteni

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=p30vWgDHBts