Tetese Embun


Versi: Mia MS

Pirang taun,
Sun nganteni kapan riko teko..
Ngerandu kapan netese,
Embun dalu kang sun anti anti..

Bengi sintru,
Kanggo kangen dalu kang sepi..
Raino sun kantru kantru,
Sun nganteni kapan temetese..

reff:
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..

Pirang taun,
Sun nganteni kapan riko teko..
Ngerandu kapan netese,
Embun dalu kang sun anti anti..

Bengi sintru,
Kanggo kangen dalu kang sepi..
Raino sun kantru kantru,
Sun nganteni kapan temetese..

reff:
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..

Bengi sintru,
Kanggo kangen dalu kang sepi..
Raino sun kantru kantru,
Sun nganteni kapan temetese..

Sing Keturutan


Versi: Mia MS

Rumongso tah riko sun demeni,
Keroso tah riko sun kedani..
Sing raino bengi sun anteni,
Ngarep welas iki diimbangi..

reff:
Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

Rumongso tah riko sun demeni,
Keroso tah riko sun kedani..
Sing raino bengi sun anteni,
Ngarep welas iki diimbangi..

reff:
Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

1235