Tetese Embun

Mia-MS_1
Versi: Mia MS

Pirang taun,
Sun nganteni kapan riko teko..
Ngerandu kapan netese,
Embun dalu kang sun anti anti..

Bengi sintru,
Kanggo kangen dalu kang sepi..
Raino sun kantru kantru,
Sun nganteni kapan temetese..

reff:
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..

Pirang taun,
Sun nganteni kapan riko teko..
Ngerandu kapan netese,
Embun dalu kang sun anti anti..

Bengi sintru,
Kanggo kangen dalu kang sepi..
Raino sun kantru kantru,
Sun nganteni kapan temetese..

reff:
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
Kari..tego.., kari nelongso..
Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..

Bengi sintru,
Kanggo kangen dalu kang sepi..
Raino sun kantru kantru,
Sun nganteni kapan temetese..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bqplwvcs]
[ar: Mia MS]
[ti: Tetese Embun]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:06]
[00:01.00]Tetese Embun
[00:28.00]Versi : Mia MS
[00:31.00]
[00:34.00]>>>
[00:35.00]>>
[00:36.00]>
[00:37.00]Pirang taun,
[00:43.00]Sun nganteni kapan riko teko..
[00:52.90]Ngerandu kapan netese,
[00:59.11]Embun dalu kang sun anti anti..
[01:09.33]Bengi sintru,
[01:15.91]Kanggo kangen dalu kang sepi..
[01:25.38]Raino sun kantru kantru,
[01:32.34]Sun nganteni kapan temetese..
[01:40.99]
[01:43.78]==mia ms, tetese embun==
[02:10.08]
[02:13.08]>>>
[02:14.08]>>
[02:15.08]>
[02:16.08]Kari..tego.., kari nelongso..
[02:33.18]Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
[02:50.47]Kari..tego.., kari nelongso..
[03:05.84]Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
[03:25.32]Pirang taun,
[03:30.67]Sun nganteni kapan riko teko..
[03:40.37]Ngerandu kapan netese,
[03:46.84]Embun dalu kang sun anti anti..
[03:55.43]Bengi sintru,
[04:03.33]Kanggo kangen dalu kang sepi..
[04:13.46]Raino sun kantru kantru,
[04:19.93]Sun nganteni kapan temetese..
[04:28.46]
[04:31.50]==tetese embun, mia ms==
[04:57.98]
[05:00.98]>>>
[05:01.98]>>
[05:02.98]>
[05:03.98]Kari..tego.., kari nelongso..
[05:20.40]Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
[05:37.88]Kari..tego.., kari nelongso..
[05:53.44]Batin iki mugo mugo, riko gancang ilingo..
[06:11.85]Bengi sintru,
[06:18.01]Kanggo kangen dalu kang sepi..
[06:27.53]Raino sun kantru kantru,
[06:34.49]Sun nganteni kapan temetese..
[06:43.76]
————-
Preview:

Advertisements

Sing Keturutan

Mia-MS_1
Versi: Mia MS

Rumongso tah riko sun demeni,
Keroso tah riko sun kedani..
Sing raino bengi sun anteni,
Ngarep welas iki diimbangi..

reff:
Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

Rumongso tah riko sun demeni,
Keroso tah riko sun kedani..
Sing raino bengi sun anteni,
Ngarep welas iki diimbangi..

reff:
Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..

Aju kelendi awak iki,
Kepingin nyandhing sing keturutan..
Nyang endi maning isun gowo,
Tatune ati keliwat perih..
—————-
[ver: lyrics]
[id: shqpzkcq]
[ar: Mia Ms]
[ti: Sing Keturutan]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.02]Sing Keturutan
[00:26.02]Versi : Mia MS
[00:29.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Rumongso tah riko sun demeni,
[00:43.82]Keroso tah riko sun kedani..
[00:52.24]Sing raino bengi sun anteni,
[01:00.68]Ngarep welas iki diimbangi..
[01:08.62]
[01:11.02]==mia ms, sing keturutan==
[01:38.02]
[01:41.02]>>>
[01:42.02]>>
[01:43.02]>
[01:44.02]Aju kelendi awak iki,
[01:53.27]Kepingin nyandhing sing keturutan..
[02:01.62]Nyang endi maning isun gowo,
[02:09.95]Tatune ati keliwat perih..
[02:19.07]
[02:29.07]Rumongso tah riko sun demeni,
[02:36.67]Keroso tah riko sun kedani..
[02:45.96]Sing raino bengi sun anteni,
[02:54.42]Ngarep welas iki diimbangi..
[03:02.17]
[03:05.01]==sing keturutan, mia ms==
[03:32.01]
[03:35.01]>>>
[03:36.01]>>
[03:37.01]>
[03:38.01]Aju kelendi awak iki,
[03:46.81]Kepingin nyandhing sing keturutan..
[03:54.86]Nyang endi maning isun gowo,
[04:03.52]Tatune ati keliwat perih..
[04:12.02]Aju kelendi awak iki,
[04:20.59]Kepingin nyandhing sing keturutan..
[04:28.47]Nyang endi maning isun gowo,
[04:37.45]Tatune ati keliwat perih..
[04:47.17]
————-
Preview:

Ngerandu

Ciptaan : Faried DS
Vokal : Mia MS
Produksi : Sandi Record

Alum…, kembange alum
Garing…, yo kepanasan
Mergo…, wis lawas temenan
Suwe ngenteni, tekane udan..

Alum…, kembange alum
Garing…, yo kepanasan
Mergo…, wis lawas temenan
Suwe ngenteni, tekane udan..

Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing keneng sangsaman
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing tau disambang..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

reff :
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing keneng sangsaman
Alum…, kembange alum
Mergo, lawas sing tau disambang..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

Nawi tah embun dalu,
Hang biso ngademi,
Myakne sing kari alum,
Ngerandu tekane banyu..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TKZ6yp2_rtw

[ver: lyric]
[ar: Mia MS]
[ti: Ngerandu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:58]
[00:01.00]Ngerandu
[00:29.97]Versi : Mia MS
[00:32.97][01:50.89][03:06.03][03:36.03][04:53.77]
[00:35.97][03:39.03]@@@
[00:36.97][03:40.03]@@
[00:37.97][03:41.03]@
[00:38.69][01:15.00]Alum…, kembange alum
[00:47.63][01:24.00]Garing…, yo kepanasan
[00:56.32][01:33.45]Mergo…, wis lawas temenan
[01:04.89][01:42.10]Suwe ngenteni, tekane udan..
[01:55.00][03:42.03]Alum…, kembange alum
[02:03.82][03:50.59]Mergo, lawas sing keneng sangsaman
[02:12.63][03:59.13]Alum…, kembange alum
[02:21.32][04:08.28]Mergo, lawas sing tau disambang..
[02:29.57][02:47.00][04:16.45][04:33.89]Nawi tah embun dalu,
[02:33.57][02:51.00][04:20.76][04:38.01]Hang biso ngademi,
[02:38.04][02:55.27][04:25.04][04:42.26]Myakne sing kari alum,
[02:42.70][03:00.45][04:29.70][04:47.02]Ngerandu tekane banyu..
[03:09.03]==mia ms, ngerandu==

Kewelo Welo

Ciptaan : Koming
Vokal : Mia
Produksi : Aneka Safari Record

Sing koyo bengi iki,
Atinisun kliwat kangen,
Ambi kembange ati
Hang sing ono kabar angine,

Mung dungo hang sun kirim,
Nawi-nawi riko eling
Seru lawase boro,
Kari yo sing ono teko

reff :
Mung rupane ngadep moto, kewelo-welo
Koyo-koyo, riko ono sanding isun
Bisik-bisik, kadung riko arep mulih

Mung dungo hang sun kirim,
Nawi-nawi riko eling
Seru lawase boro,
Kari yo sing ono teko

reff :
Mung rupane ngadep moto, kewelo-welo
Koyo-koyo, riko ono sanding isun
Bisik-bisik, kadung riko arep mulih

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Sg9ghYkaFtE

[ver: lyric]
[id: scvoopsp]
[ar: Mia MS]
[ti: Kewelo Welo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:25]
[00:02.11]Kewelo Welo
[01:07.11]Versi : Mia
[01:10.11]
[01:12.11]***
[01:13.11]**
[01:14.11]*
[01:15.11]Sing koyo, bengi iki
[01:23.73]Atinisun, kliwat kangen
[01:34.02]Ambi kembange ati,
[01:42.71]Hang sing ono, kabar angine
[01:54.55]Mung dungo, hang sun kirim
[02:02.52]Nawi-nawi, riko eling
[02:13.05]Seru lawase, boro
[02:22.96]Kari yo sing, ono teko
[02:35.65]
[02:38.65]==kewelo welo mia ms==
[03:06.66]
[03:09.66]***
[03:10.66]**
[03:11.66]*
[03:12.66]Mung rupane, ngadep moto, kewelo-welo
[03:31.31]Koyo-koyo, riko ono, sanding isun
[03:49.67]Bisik-bisik, kadung riko, arep mulih
[04:05.61]Mung dungo, hang sun kirim
[04:15.42]Nawi-nawi, riko eling
[04:25.80]Seru lawase, boro
[04:34.74]Kari yo sing, ono teko
[04:46.22]
[04:49.90]==mia ms..kewelo-welo..==
[05:19.22]
[05:21.22]***
[05:22.22]**
[05:23.22]*
[05:24.22]Mung rupane, ngadep moto, kewelo-welo
[05:42.91]Koyo-koyo, riko ono, sanding isun
[06:01.28]Bisik-bisik, kadung riko, arep mulih
[06:18.15]

Getun Mburi

Ciptaan : Le’ Wang
Vokal : Mia
Produksi : Sandi Record

Kerosone, buru saiki
Kok isun iki, riko apusi
Sun kiro madu, kang riko gowo
Sing weruho, racun kang sun terimo

Weruh gedigi, sing sun imbangi
Tiwas gering, ngeloro ati
Sun jaluk riko, saiki munduro
Myakne batin iki, sing kari loro

reff :
Sun kiro, panas sedino
Sing weruho, udane teko
Sun kiro, welas selawase
Tibane riko, getun mburine

Kerosone, buru saiki
Kok isun iki, riko apusi
Sun kiro madu, kang riko gowo
Sing weruho, racun kang sun terimo

Weruh gedigi, sing sun imbangi
Tiwas gering, ngeloro ati
Sun jaluk riko, saiki munduro
Myakne batin iki, sing kari loro

reff :
Sun kiro, panas sedino
Sing weruho, udane teko
Sun kiro, welas selawase
Tibane riko, getun mburine

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CShGq_sYXPc

[ver: lyric]
[id: vwkpoisp]
[ar: Mia]
[ti: Getun Mburi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 06:14]
[00:02.12]Getun Mburi
[00:39.12]Versi : Mia
[00:41.12]
[00:44.12]***
[00:45.12]**
[00:46.12]*
[00:47.69]Kerosone, buru saiki
[00:56.26]Kok isun iki, riko apusi
[01:05.01]Sun kiro madu, kang riko gowo
[01:12.79]Sing weruho, racun kang sun terimo
[01:22.29]
[01:32.23]Weruh gedigi, sing sun imbangi
[01:40.70]Tiwas gering, ngeloro ati
[01:48.71]Sun jaluk riko, saiki munduro
[01:57.08]Myakne batin iki, sing kari loro
[02:06.17]
[02:08.83]==mia..getun mburi..==
[02:39.12]
[02:41.12]***
[02:42.12]**
[02:43.12]*
[02:44.46]Sun kiro, panas sedino
[02:53.22]Sing weruho, udane teko
[03:02.43]Sun kiro, welas selawase
[03:10.41]Tibane riko, getun mburine
[03:18.66]
[03:28.35]Kerosone, buru saiki
[03:37.16]Kok isun iki, riko apusi
[03:45.98]Sun kiro madu, kang riko gowo
[03:53.81]Sing weruho, racun kang sun terimo
[04:04.29]
[04:11.48]Weruh gedigi, sing sun imbangi
[04:19.17]Tiwas gering, ngeloro ati
[04:27.42]Sun jaluk riko, saiki munduro
[04:35.62]Myakne batin iki, sing kari loro
[04:45.25]
[04:48.40]==..getun mburi..mia==
[05:15.12]
[05:17.12]***
[05:18.12]**
[05:19.12]*
[05:20.82]Sun kiro, panas sedino
[05:30.85]Sing weruho, udane teko
[05:39.46]Sun kiro, welas selawase
[05:47.43]Tibane riko, getun mburine
[05:57.72]

Welas Kang Ilang

Ciptaan : Agus Ithink
Vokal : Mia
Produksi : Sandi Record

Riko kang dadi, kembange ati
Riko kang dadi pujane ati
Tapi saiki, riko nyulayani
Sumpah janji welas, sampek mati

Paran salah isun, nyang awak riko
Paran kurang isun, yo nyang riko
Welas isun, tulus ring ati
Tibane riko, nyulayani

reff :
Mulane saiki, sing sun pikiri
Paran kang riko, karepno
Tapi atinisun, sing arep lali
Masiyo, riko wis ngeliyo

Riko kang dadi, kembange ati
Riko kang dadi pujane ati
Tapi saiki, riko nyulayani
Sumpah janji welas, sampek mati

Paran salah isun, nyang awak riko
Paran kurang isun, yo nyang riko
Welas isun, tulus ring ati
Tibane riko, nyulayani

reff :
Mulane saiki, sing sun pikiri
Paran kang riko, karepno
Tapi atinisun, sing arep lali
Masiyo, riko wis ngeliyo
Masiyo, riko wis ngeliyo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=eXVZYTPGnq8

[ver: lyric]
[ar: Mia]
[ti: Welas Kang Ilang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:10]
[00:01.94]Welas Kang Ilang
[00:24.94]Versi : Mia
[00:27.94]
[00:29.94]***
[00:30.94]**
[00:31.94]*
[00:32.61]Riko kang dadi, kembange ati
[00:40.80]Riko kang dadi pujane ati
[00:48.37]Tapi saiki, riko nyulayani
[00:56.18]Sumpah janji welas, sampek mati
[01:02.63]
[01:10.51]Paran salah isun, nyang awak riko
[01:19.45]Paran kurang isun, yo nyang riko
[01:26.78]Welas isun, tulus ring ati
[01:34.64]Tibane riko, nyulayani
[01:41.35]
[01:43.94]==mia..welas kang ilang..==
[02:00.94]
[02:02.20]***
[02:03.20]**
[02:04.20]*
[02:05.20]Mulane saiki, sing sun pikiri
[02:13.77]Paran kang riko, karepno
[02:21.08]Tapi atinisun, sing arep lali
[02:28.85]Masiyo, riko wis ngeliyo
[02:35.90]Riko kang dadi, kembange ati
[02:44.46]Riko kang dadi pujane ati
[02:51.96]Tapi saiki, riko nyulayani
[03:00.28]Sumpah janji welas, sampek mati
[03:06.84]
[03:15.61]Paran salah isun, nyang awak riko
[03:23.30]Paran kurang isun, yo nyang riko
[03:30.36]Welas isun, tulus ring ati
[03:38.93]Tibane riko, nyulayani
[03:45.05]
[03:47.74]==..welas kang ilang..mia==
[04:03.74]
[04:06.74]***
[04:07.74]**
[04:08.74]*
[04:09.74]Mulane saiki, sing sun pikiri
[04:17.37]Paran kang riko, karepno
[04:24.83]Tapi atinisun, sing arep lali
[04:32.56]Masiyo, riko wis ngeliyo
[04:40.12]Masiyo, riko wis ngeliyo
[04:49.06]

Alum

Alum
Ciptaan : ??
Vokal : Mia Ms
Produksi : Aneka safari

Pirang taun dianteni,
Mekare kembange ati
Sing nduwe kipo, terus disirami
Dijogo gandhane, hang wangi

Serto donge wayah mekar,
Sing sithik kumbang seliweran
Pating gantian, ngerasakaken
Manise madu kembang mekar

Alum kembang pujane ati,
Sing koyo hang dikarepi
Njaluk ulan temeblak ring tangan
Tibane sengete serngenge

Alum kembang pujane ati,
Sing koyo hang dikarepi
Njaluk ulan temeblak ring tangan
Tibane sengete serngenge

Serto donge wayah mekar,
Sing sithik kumbang seliweran
Pating gantian, ngerasakaken
Manise madu kembang mekar

reff :

Alum kembang pujane ati,
Sing koyo hang dikarepi
Njaluk ulan temeblak ring tangan
Tibane sengete serngenge

Alum kembang pujane ati,
Sing koyo hang dikarepi
Njaluk ulan temeblak ring tangan
Tibane sengete serngenge
Tibane sengete serngenge

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=sJFUGvpXUuw