Sing Empun Nggih Sampun

Mery-Marsini_Jaka-Wirya
Versi: Mery Marsini f. Jaka Wirya

Pr:
Mbok eling jaman semono,
Nalikane sepisan ketemu..
Wira wiri sabendino,
Nora bosen mben menit telpon..

Lk:
Sing empun empun nggih sampun,
Pun kedangon wus ganti lelakon..
Ngusik usik macan turu,
Yen diguwak dhik, jo nyalahke aku..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

reff:
Pr:
Mbok eling jaman semono,
Nalikane sepisan ketemu..
Wira wiri sabendino,
Nora bosen mben menit telpon..

Lk:
Sing empun empun nggih sampun,
Pun kedangon wus ganti lelakon..
Ngusik usik macan turu,
Yen diguwak dhik, jo nyalahke aku..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bozvbacs]
[ar: Mery Marsini f. Jaka Wirya]
[ti: Sing Empun Nggih Sampun]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:40]
[00:01.08]Sing Empun Nggih Sampun
[00:23.08]Versi : Mery Marsini f. Jaka Wirya
[00:26.08]
[00:29.08]>>>
[00:30.08]>>
[00:31.08]>
[00:32.08]Pr: Mbok eling jaman semono,
[00:36.94]Pr: Nalikane sepisan ketemu..
[00:44.09]Pr: Wira wiri sabendino,
[00:49.07]Pr: Nora bosen mben menit telpon..
[00:56.24]Lk: Sing empun empun nggih sampun,
[01:01.02]Lk: Pun kedangon wus ganti lelakon..
[01:08.05]Lk: Ngusik usik macan turu,
[01:13.28]Lk: Yen diguwak dhik jo nyalahke aku..
[01:20.37]
[01:26.22]Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
[01:32.00]Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
[01:37.79]Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
[01:44.01]Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
[01:49.97]Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
[01:56.13]Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..
[02:02.49]
[02:26.07]>>>
[02:27.07]>>
[02:28.07]>
[02:29.07]Pr: Mbok eling jaman semono,
[02:32.97]Pr: Nalikane sepisan ketemu..
[02:40.38]Pr: Wira wiri sabendino,
[02:45.29]Pr: Nora bosen mben menit telpon..
[02:53.04]Lk: Sing empun empun nggih sampun,
[02:58.28]Lk: Pun kedangon wus ganti lelakon..
[03:04.81]Lk: Ngusik usik macan turu,
[03:10.46]Lk: Yen diguwak dhik jo nyalahke aku..
[03:17.18]
[03:22.84]Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
[03:28.82]Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
[03:34.66]Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
[03:41.02]Lk: Pantun lama dhik dari dari betawi..
[03:47.30]Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
[03:53.03]Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..
[03:59.24]Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
[04:05.03]Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
[04:11.20]Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
[04:16.47]Lk: Pantun lama dhik dari dari betawi..
[04:23.32]Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
[04:29.04]Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..
[04:36.57]
————–
Preview:

Advertisements

Tondo Moto

Ciptaan : ??
Vokal : Mery Marsini
Produksi : Dasa Studio

Senadyan to ora mitro, tondo moto sing tak tompo
Senadyan amung sepele, angelengake kabeh lelabete
Koyo rembulan lumaku, kang madhangi wanci dalu
Koyo tumetesing banyu, ngelingake kangening atiku..

Kae tondo moto, mertandani ati tresno
Nadyan nate gawe gelo, ning nyatane mung katon ning moto
Tak simpen ono kamarku, dadi sulih seliramu
Tak simpen ono atiku, liyo wektu bakale ketemu..

reff :
kembali ke atas..senadyan to ora…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wIAXCluzPHg

[ver: lyric]
[id: bzllcisn]
[ar: Mery Marsini]
[ti: Tondo Moto]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:13]
[00:01.23]Tondo Moto
[00:25.23]Versi : Mery Marsini
[00:28.23][02:07.96][04:09.39]
[00:31.32][02:30.60]***
[00:32.32][02:31.60]**
[00:33.32][02:32.60]*
[00:34.32][02:33.60]Senadyan to ora mitro,
[00:38.30][02:37.92]Tondo moto sing tak tompo,
[00:44.98][02:44.79]Senadyan amung sepele,
[00:50.35][02:50.08]Angelengake, kabeh lelabete..
[00:57.90][02:57.53]Koyo rembulan lumaku,
[01:02.21][03:01.98]Kang madhangi wanci dalu,
[01:09.15][03:09.17]Koyo tumetesing banyu,
[01:14.42][03:14.11]Ngelingake, kangening atiku..
[01:20.09][03:20.58]Kae, tondo moto
[01:26.20][03:26.10]Mertandani, ati tresno
[01:32.98][03:32.60]Nadyan nate, gawe gelo
[01:38.41][03:38.21]Ning nyatane, mung katon ning moto..
[01:45.75][03:44.65]Tak simpen ono kamarku,
[01:50.00][03:49.82]Dadi sulih seliramu,
[01:57.02][03:56.77]Tak simpen ono atiku,
[02:02.05][04:02.07]Liyo wektu, bakale ketemu..