Sing Empun Nggih Sampun

Versi: Mery Marsini ft. Jaka Wirya

Pr:
Mbok eling jaman semono,
Nalikane sepisan ketemu..
Wira wiri sabendino,
Nora bosen mben menit telpon..

Lk:
Sing empun empun nggih sampun,
Pun kedangon wus ganti lelakon..
Ngusik usik macan turu,
Yen diguwak dhik, jo nyalahke aku..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

reff:
Pr:
Mbok eling jaman semono,
Nalikane sepisan ketemu..
Wira wiri sabendino,
Nora bosen mben menit telpon..

Lk:
Sing empun empun nggih sampun,
Pun kedangon wus ganti lelakon..
Ngusik usik macan turu,
Yen diguwak dhik, jo nyalahke aku..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

Pr: Wis sak gelas mas, kok tambah secangkir
Lk: Wis ra nggagas dhik, ora tau mikir..
Pr: Terang bulan yo mas yo, terang di kali
Lk: Pantun lama dhik dari dari betawi..
Pr: Nggak percaya namanya mulut lelaki,
Pr: Berani sumpah horoto gak berani mati..

Tondo Moto

Versi: Mery Marsini

Senadyan to ora mitro,
tondo moto sing tak tompo..
Senadyan amung sepele,
angelengake kabeh lelabete..

Koyo rembulan lumaku,
kang madhangi wanci dalu..
Koyo tumetesing banyu,
ngelingake kangening atiku..

Kae tondo moto,
mertandani ati tresno..
Nadyan nate gawe gelo,
ning nyatane mung katon neng moto..

Tak simpen ono kamarku,
dadi sulih seliramu..
Tak simpen ono atiku,
liyo wektu bakale ketemu..

reff:
Senadyan to ora mitro,
tondo moto sing tak tompo..
Senadyan amung sepele,
angelengake kabeh lelabete..

Koyo rembulan lumaku,
kang madhangi wanci dalu..
Koyo tumetesing banyu,
ngelingake kangening atiku..

Kae tondo moto,
mertandani ati tresno..
Nadyan nate gawe gelo,
ning nyatane mung katon neng moto..

Tak simpen ono kamarku,
dadi sulih seliramu..
Tak simpen ono atiku,
liyo wektu bakale ketemu..