Khianati Ku

melinda_4
Versi: Melinda

Dulu kau menyayangiku,
Dulu kau beri semuanya untukku..
Kini kau khianatiku,
Kini kau campakkan diriku..
Setelah ku tahu,
Kau selingkuh di belakangku..

Mana janjimu yang kau ucapkan dulu,
Sudah lama ku menunggu tapi dirimu tak mau tahu..
Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
Aku telah bosan kau tipu pergi saja dengan selingkuhanmu..

reff:
Dulu kau menyayangiku,
Dulu kau beri semuanya untukku..
Kini kau khianatiku,
Kini kau campakkan diriku..
Setelah ku tahu,
Kau selingkuh di belakangku..

Mana janjimu yang kau ucapkan dulu,
Sudah lama ku menunggu tapi dirimu tak mau tahu..
Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
Aku telah bosan kau tipu pergi saja dengan selingkuhanmu..

reff:
Mana janjimu yang kau ucapkan dulu,
Sudah lama ku menunggu tapi dirimu tak mau tahu..
Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
Aku telah bosan kau tipu pergi saja dengan selingkuhanmu..

Mana janjimu yang kau ucapkan dulu,
Sudah lama ku menunggu tapi dirimu tak mau tahu..
Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
Aku telah bosan kau tipu pergi saja dengan selingkuhanmu..
——————-
[ver: lyrics]
[id: kpozphcu]
[ar: Melinda]
[ti: Khianati Ku]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.02]Khianati Ku
[00:00.02]by: Melinda
[00:22.02]
[00:24.02]>>>
[00:25.02]>>
[00:26.02]>
[00:27.02]Dulu kau menyayangiku,
[00:34.75]Dulu kau beri semuanya untukku..
[00:42.42]Kini kau khianatiku,
[00:50.75]Kini kau campakkan diriku..
[00:58.90]Setelah ku tahu,
[01:07.43]Kau selingkuh di belakangku..
[01:16.52]Mana janjimu
[01:19.15]yang kau ucapkan dulu,
[01:24.50]Sudah lama ku menunggu
[01:27.92]tapi dirimu tak mau tahu..
[01:33.16]Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
[01:41.04]Aku telah bosan kau tipu
[01:44.71]pergi saja dengan selingkuhanmu..
[01:50.13]
[02:20.99]>>>
[02:21.99]>>
[02:22.99]>
[02:23.99]Dulu kau menyayangiku,
[02:30.95]Dulu kau beri semuanya untukku..
[02:39.67]Kini kau khianatiku,
[02:48.01]Kini kau campakkan diriku..
[02:56.09]Setelah ku tahu,
[03:04.36]Kau selingkuh di belakangku..
[03:13.70]Mana janjimu
[03:15.70]yang kau ucapkan dulu,
[03:20.86]Sudah lama ku menunggu
[03:24.09]tapi dirimu tak mau tahu..
[03:29.07]Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
[03:37.47]Aku telah bosan kau tipu
[03:41.33]pergi saja dengan selingkuhanmu..
[03:46.23]
[04:00.52]>>>
[04:01.52]>>
[04:02.52]>
[04:03.52]Mana janjimu
[04:05.89]yang kau ucapkan dulu,
[04:10.63]Sudah lama ku menunggu
[04:14.16]tapi dirimu tak mau tahu..
[04:19.21]Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
[04:27.22]Aku telah bosan kau tipu
[04:30.73]pergi saja dengan selingkuhanmu..
[04:38.50]Mana janjimu
[04:41.32]yang kau ucapkan dulu,
[04:46.55]Sudah lama ku menunggu
[04:50.23]tapi dirimu tak mau tahu..
[04:55.89]Akhirnya ku pergi meninggalkanmu,
[05:03.30]Aku telah bosan kau tipu
[05:07.15]pergi saja dengan selingkuhanmu..
[05:15.47]
————-
Preview:

Advertisements

Kendang Kempul

Candra-Banyu_Melinda
Versi: Candra Banyu ft. Melinda

Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

reff:
Lk:
Nono tentreme roso ati,
Dhung isun sing kumpul riko..
Gelibegan seru bingunge,
Katon-katonen bacote..

Pr:
Sakat kawitan kenal riko,
Jantung isun wis semendal..
Rupan riko unyik riko,
Ngidan ngidang moring moto..

reff:
Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Lk:
Kepingine ati iki,
Keloronan raino lan bengi..
Gandeng tangan gandengan ati,
Bebarengan nong endi-endi..

Pr:
Isun yo semono ugo kang,
Ngarep-ngarep disanding riko..
Nyambung roso muket ati,
Keloronan nong endi-endi..

Ft:
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..

Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
Koyo kendang ambi kempul,
Mesti carem kadhung kumpul..
———————
[ver: lyrics]
[id: akqpqhcu]
[ar: Candra Banyu ft. Melinda]
[ti: Kendang Kempul]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:51]
[00:00.02]Kendang Kempul
[00:00.02]by: Candra Banyu ft. Melinda
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Lk: Nono tentreme roso ati,
[00:38.17]Lk: Dhung isun sing kumpul riko..
[00:41.66]Lk: Gelibegan seru bingunge,
[00:45.08]Lk: Katon-katonen bacote..
[00:49.12]Pr: Sakat kawitan kenal riko,
[00:52.72]Pr: Jantung isun wis semendal..
[00:56.34]Pr: Rupan riko unyik riko,
[00:59.82]Pr: Ngidan ngidang moring moto..
[01:03.68]
[01:30.02]>>>
[01:31.02]>>
[01:32.02]>
[01:33.02]Lk: Kepingine ati iki,
[01:36.45]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[01:40.20]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[01:43.61]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[01:47.48]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[01:51.02]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[01:54.88]Pr: Nyambung roso muket ati,
[01:58.24]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[02:02.11]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[02:05.46]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[02:09.19]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[02:12.81]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[02:17.17]
[02:43.02]>>>
[02:44.02]>>
[02:45.02]>
[02:46.02]Lk: Nono tentreme roso ati,
[02:49.30]Lk: Dhung isun sing kumpul riko..
[02:52.96]Lk: Gelibegan seru bingunge,
[02:56.25]Lk: Katon-katonen bacote..
[03:00.29]Pr: Sakat kawitan kenal riko,
[03:03.66]Pr: Jantung isun wis semendal..
[03:07.57]Pr: Rupan riko unyik riko,
[03:10.93]Pr: Ngidan ngidang moring moto..
[03:15.04]
[03:41.02]>>>
[03:42.02]>>
[03:43.02]>
[03:44.02]Lk: Kepingine ati iki,
[03:48.13]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[03:51.38]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[03:55.00]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[03:58.80]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[04:02.46]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[04:06.01]Pr: Nyambung roso muket ati,
[04:09.56]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[04:13.35]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[04:16.46]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[04:20.20]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[04:24.04]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[04:30.03]Lk: Kepingine ati iki,
[04:33.30]Lk: Keloronan raino lan bengi..
[04:37.06]Lk: Gandeng tangan gandengan ati,
[04:40.41]Lk: Bebarengan nong endi-endi..
[04:44.33]Pr: Isun yo semono ugo kang,
[04:47.87]Pr: Ngarep-ngarep disanding riko..
[04:51.49]Pr: Nyambung roso muket ati,
[04:54.90]Pr: Keloronan nong endi-endi..
[04:58.81]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:02.06]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:05.84]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:09.64]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:13.44]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:16.87]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:20.54]Ft: Koyo kendang ambi kempul,
[05:24.09]Ft: Mesti carem kadhung kumpul..
[05:28.94]
————–
Preview:

Nyengidakaken Roso

Melinda_3
Versi: Melinda

Sun demen nyang riko,
Sing mung terimo goro..
Sun welas nyang riko,
Sing mung cerito..

Sun ndemeni riko,
Mergo isun ono roso..
Kok bisane riko,
Mage ngeliyo..

Salah paran awak isun iki,
Kurang paran ndane isun iki..
Tegone riko biso ngeliyo,
Mentalane welas riko suloyo..

Sing kuat rasane sing kuat,
Welas isun yo wis riko poro..
Sing kuat rasane sing kuat,
Isun weruh riko wis nyengidakaken roso..

reff:
Sun demen nyang riko,
Sing mung terimo goro..
Sun welas nyang riko,
Sing mung cerito..

Sun ndemeni riko,
Mergo isun ono roso..
Kok bisane riko,
Mage ngeliyo..

Salah paran awak isun iki,
Kurang paran ndane isun iki..
Tegone riko biso ngeliyo,
Mentalane welas riko suloyo..

Sing kuat rasane sing kuat,
Welas isun yo wis riko poro..
Sing kuat rasane sing kuat,
Isun weruh riko wis nyengidakaken roso..
——————
[ver: lyrics]
[id: vqwlcqch]
[ar: Melinda]
[ti: Nyengidakaken Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:04]
[00:01.08]Nyengidakaken Roso
[00:01.08]by: Melinda
[00:41.08]
[00:43.18]>>>
[00:44.18]>>
[00:45.18]>
[00:46.18]Sun demen nyang riko,
[00:49.54]Sing mung terimo goro..
[00:53.02]Sun welas nyang riko,
[00:56.52]Sing mung cerito..
[00:59.86]Sun ndemeni riko,
[01:03.43]Mergo isun ono roso..
[01:07.78]Kok bisane riko,
[01:10.94]Mage ngeliyo..
[01:14.80]Salah paran awak isun iki,
[01:18.73]Kurang paran ndane isun iki..
[01:22.53]Tegone riko biso ngeliyo,
[01:26.01]Mentalane welas riko suloyo..
[01:32.08]Sing kuat rasane sing kuat,
[01:40.01]Welas isun yo wis riko poro..
[01:46.36]Sing kuat rasane sing kuat,
[01:54.13]Isun weruh riko
[01:57.36]wis nyengidakaken roso..
[02:04.26]
[02:36.72]>>>
[02:37.72]>>
[02:38.72]>
[02:39.72]Sun demen nyang riko,
[02:42.91]Sing mung terimo goro..
[02:46.45]Sun welas nyang riko,
[02:50.17]Sing mung cerito..
[02:53.42]Sun ndemeni riko,
[02:57.08]Mergo isun ono roso..
[03:01.00]Kok bisane riko,
[03:04.12]Mage ngeliyo..
[03:07.91]Salah paran awak isun iki,
[03:11.52]Kurang paran ndane isun iki..
[03:15.70]Tegone riko biso ngeliyo,
[03:19.18]Mentalane welas riko suloyo..
[03:26.15]Sing kuat rasane sing kuat,
[03:33.04]Welas isun yo wis riko poro..
[03:39.77]Sing kuat rasane sing kuat,
[03:46.98]Isun weruh riko
[03:50.28]wis nyengidakaken roso..
[03:57.57]
———-
Preview:

Kebrojolan

Dhani-Gumintang_Melinda
Versi: Melinda ft Dhani Gumintang

Lk:
Urip wis soro ojo patek sembrono,
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo..
Cerindhil abang rung genep selapan dino,
Wis njaluk maneh jarene engge tombo..

Pr:
Ngendep kangen mas mergo gedene tresno,
Ora popo senadyan manak ping songo..
Pokok’e kowe ra bakal neko neko,
Timbang mengko tak antem tugelan boto..

Lk:
Mati ngadek aku lek sampek kowe manak songo,
Atase kuli kowe ojo sembrono..
Iso-iso nyolong berase tonggo,
Dipentungi aku modar kowe rondo..

Pr:
Jarene simbok mas anak biso nekakne dunyo,
Sopo ngerti sing keri biso nyenengno..
Lk:
Ojo ngenyang endang nguntal pil kb kono,
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno..

reff:
Lk:
Urip wis soro ojo patek sembrono,
Lagek tas mbrojol anak sing nomer limo..
Cerindhil abang rung genep selapan dino,
Wis njaluk maneh jarene engge tombo..

Pr:
Ngendep kangen mas mergo gedene tresno,
Ora popo senadyan manak ping songo..
Pokok’e kowe ra bakal neko neko,
Timbang mengko tak antem tugelan boto..

Lk:
Mati ngadek aku lek sampek kowe manak songo,
Atase kuli kowe ojo sembrono..
Iso-iso nyolong berase tonggo,
Dipentungi aku modar kowe rondo..

Pr:
Jarene simbok mas anak biso nekakne dunyo,
Sopo ngerti sing keri biso nyenengno..
Lk:
Ojo ngenyang endang nguntal pil kb kono,
Timbang tak jait bumpet ora ngrasakno..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qobcssch]
[ar: Dhani G ft. Melinda]
[ti: Kebrojolan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:01.01]Kebrojolan
[00:01.01]by: Melinda ft Dhani Gumintang
[00:30.01]
[00:32.01]>>>
[00:33.01]>>
[00:34.01]>
[00:35.01]Lk: Urip wis soro
[00:36.08]Lk: ojo patek sembrono,
[00:38.03]Lk: Lagek tas mbrojol
[00:40.08]Lk: anak sing nomer limo..
[00:43.02]Lk: Cerindhil abang
[00:44.02]Lk: rung genep selapan dino,
[00:47.01]Lk: Wis njaluk maneh
[00:48.06]Lk: jarene engge tombo..
[00:51.08]
[00:52.06]Pr: Ngendep kangen mas
[00:55.06]Pr: mergo gedene tresno,
[00:57.04]Pr: Ora popo senadyan
[00:58.01]Pr: manak ping songo..
[01:01.09]Pr: Pokok’e kowe
[01:02.07]Pr: ra bakal neko neko,
[01:05.02]Pr: Timbang mengko
[01:06.03]Pr: tak antem tugelan boto..
[01:09.00]
[01:11.06]Lk: Mati ngadek aku lek sampek
[01:13.02]Lk: kowe manak songo,
[01:15.03]Lk: Atase kuli
[01:16.01]Lk: kowe ojo sembrono..
[01:19.09]Lk: Iso-iso nyolong
[01:20.07]Lk: berase tonggo,
[01:22.09]Lk: Dipentungi aku modar
[01:24.01]Lk: kowe rondo..
[01:26.01]Pr: Jarene simbok mas
[01:28.07]Pr: anak biso nekakne dunyo,
[01:31.07]Pr: Sopo ngerti
[01:32.05]Pr: sing keri biso nyenengno..
[01:35.09]Lk: Ojo ngenyang endang
[01:36.06]Lk: nguntal pil kb kono,
[01:39.04]Lk: Timbang tak jait
[01:40.02]Lk: bumpet ora ngrasakno..
[01:43.02]
[02:15.00]>>>
[02:16.00]>>
[02:17.00]>
[02:18.50]Lk: Urip wis soro
[02:20.04]Lk: ojo patek sembrono,
[02:22.06]Lk: Lagek tas mbrojol
[02:24.03]Lk: anak sing nomer limo..
[02:27.04]Lk: Cerindhil abang
[02:28.03]Lk: rung genep selapan dino,
[02:31.09]Lk: Wis njaluk maneh
[02:32.05]Lk: jarene engge tombo..
[02:35.04]
[02:37.05]Pr: Ngendep kangen mas
[02:38.09]Pr: mergo gedene tresno,
[02:41.02]Pr: Ora popo senadyan
[02:42.09]Pr: manak ping songo..
[02:44.08]Pr: Pokok’e kowe
[02:46.04]Pr: ra bakal neko neko,
[02:49.04]Pr: Timbang mengko
[02:50.08]Pr: tak antem tugelan boto..
[02:53.03]
[02:55.09]Lk: Mati ngadek aku lek sampek
[02:57.02]Lk: kowe manak songo,
[02:59.07]Lk: Atase kuli
[03:00.00]Lk: kowe ojo sembrono..
[03:02.06]Lk: Iso-iso nyolong
[03:04.07]Lk: berase tonggo,
[03:06.00]Lk: Dipentungi aku modar
[03:08.05]Lk: kowe rondo..
[03:11.09]Pr: Jarene simbok mas
[03:12.06]Pr: anak biso nekakne dunyo,
[03:15.08]Pr: Sopo ngerti
[03:16.07]Pr: sing keri biso nyenengno..
[03:19.07]Lk: Ojo ngenyang endang
[03:20.05]Lk: nguntal pil kb kono,
[03:23.01]Lk: Timbang tak jait
[03:24.00]Lk: bumpet ora ngrasakno..
[03:27.03]
———–
Preview:

Tulus Teko Ati

Melinda_1
Versi: Melinda

Ati ngelayung bingung,
Mergo sun katon katonen riko..
Rumang rasane ati,
Kejobo riko teko nggowo tombo..

Welas isun nyang riko,
Sing biso diganteni liyane..
Isun demeni riko,
Mugo baen biso nemu senenge..

Welas isun nyang riko,
Sing mung apik-apik..
Welas isun nyang riko,
Tulus teko ati..

Mulo sing gampang,
Nggowo roso iki..
Mergo sun welas,
Tulus teko ati..

reff:
Ati ngelayung bingung,
Mergo sun katon katonen riko..
Rumang rasane ati,
Kejobo riko teko nggowo tombo..

Welas isun nyang riko,
Sing biso diganteni liyane..
Isun demeni riko,
Mugo baen biso nemu senenge..

Welas isun nyang riko,
Sing mung apik-apik..
Welas isun nyang riko,
Tulus teko ati..

Welas isun nyang riko,
Sing mung apik-apik..
Welas isun nyang riko,
Tulus teko ati..

Mulo sing gampang,
Nggowo roso iki..
Mergo sun welas,
Tulus teko ati..
—————–
[id: qubiqkch]
[ar: Melinda]
[ti: Tulus Teko Sti]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:45]
[00:01.00]Tulus Teko Ati – Melinda
[00:35.00]
[00:37.00]>>>
[00:38.00]>>
[00:39.00]>
[00:40.00]Ati ngelayung bingung,
[00:43.24]Mergo sun katon katonen riko..
[00:53.22]Rumang rasane ati,
[00:57.82]Kejobo riko
[01:00.03]teko nggowo tombo..
[01:03.69]
[01:05.12]Welas isun nyang riko,
[01:08.67]Sing biso diganteni liyane..
[01:18.37]Isun demeni riko,
[01:23.10]Mugo baen
[01:25.43]biso nemu senenge..
[01:29.17]
[01:31.03]Welas isun nyang riko,
[01:34.20]Sing mung apik-apik..
[01:41.18]Welas isun nyang riko,
[01:45.17]Tulus teko ati..
[01:52.75]Mulo sing gampang,
[01:56.54]Nggowo roso iki..
[01:59.05]Mergo sun welas,
[02:02.09]Tulus teko ati..
[02:05.82]
[02:35.08]>>>
[02:36.08]>>
[02:37.08]>
[02:38.08]Ati ngelayung bingung,
[02:41.58]Mergo sun katon katonen riko..
[02:51.15]Rumang rasane ati,
[02:56.05]Kejobo riko
[02:57.97]teko nggowo tombo..
[03:01.92]
[03:03.40]Welas isun nyang riko,
[03:07.13]Sing biso diganteni liyane..
[03:16.10]Isun demeni riko,
[03:21.14]Mugo baen
[03:23.19]biso nemu senenge..
[03:27.36]
[03:28.91]Welas isun nyang riko,
[03:32.70]Sing mung apik-apik..
[03:39.17]Welas isun nyang riko,
[03:43.96]Tulus teko ati..
[03:50.68]Welas isun nyang riko,
[03:55.10]Sing mung apik-apik..
[04:01.69]Welas isun nyang riko,
[04:06.36]Tulus teko ati..
[04:13.26]Mulo sing gampang,
[04:16.33]Nggowo roso iki..
[04:19.79]Mergo sun welas,
[04:22.29]Tulus teko ati..
[04:26.51]
————
Preview:

Ngalah (melinda)

Ngalah versi Melinda
Ciptaan : ??
Vokal : Melinda
Produksi : Safri Promotion?

Nganti kapan wae, yen terus mengkene
Rasane urip ora ono tentreme
Seneng sing saikine tak rasakake
Sejatine yo mung kepekso wae

Esem lan ngguyu kuwi mung sandiworo
Kanggo nutupi roso perih ning dodo
Mulo bukane indahe kasih sayang
Kebacut wong loro iki terbuang

Ngalah…, aku wis ngalah
Nadyan loro ing manah
Ngancani sliramu nadyan perih batinku

Ruwete benang katresnan iki, uwis tak copot
Tak udari ben ra ono, tetesing waspo

reff :

Esem lan ngguyu kuwi mung sandiworo
Kanggo nutupi roso perih ning dodo
Mulo bukane indahe kasih sayang
Kebacut wong loro iki terbuang

Ngalah…, aku wis ngalah
Nadyan loro ing manah
Ngancani sliramu nadyan perih batinku

Ruwete benang katresnan iki, uwis tak copot
Tak udari ben ra ono, tetesing waspo
Tak udari ben ra ono, tetesing waspo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=49xoCQ9p73k

Laraning Ati

Laraning Ati (Kembang Ati)
Ciptaan : NN
Vokal : Melinda
Produksi : Reox Produktion

Opo sing iso, tak wenehake
Marang sliramu kembang atiku
Rambut nyentik, tekan kuku
Dodo lancing, si jantungku
Kabeh wis da..di duwekmu

*)
Cintaku iki, sayangku iki
Rasa sak kabeh wis kok nduweni
Ngono kok sih, kudu nesu
Sitik-sitik, mung cemburu
Ndek kurang o..po awakku

[rap]
Kepingin opo-opo, kudu lapor dewek’e
Pingin metu wae, kudu lapor dewek’e
Opo arep adus wae lapor dewek’e
Tak rasak-rasakke aku bisa edan dewe

Amit-amit tenanan, karo kowe…
Nggek mengko piye, terus kepiye..
Meh ndhang mumete, puyeng sirahe..
Umpomo aku dadi bojomu

reff :
[rap]
Wis cukup aku, iki wae sing ngomong
Timbang mengko aku, keloro-loro
Loro napas, loro dodo

kembali ke*)..cintaku iki,sayangku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HDOoegYlNNc