Ngempet Atine

Melinda-Varera_2
Versi: Melinda Varera

Sing keroso tah riko,
Sun demeni anane..
Mosok tah sing mlebu nong ati,
Roso hang sun kirimaken..

Delengen sun ring kene,
Mendem loro ring batin..
Kepingine biso nglalekno,
Tapi sun sanggup ngenteni..

reff:
Riko magih hang paling indah,
Nong urip isun sampek kapan bain..
Riko hang sun arepi,
Riko hang sun kedani..
Kelendi maning isun kudu,
Ngempet atine..

reff:
Delengen sun ring kene,
Mendem loro ring batin..
Kepingine biso nglalekno,
Tapi sun sanggup ngenteni..

reff:
Riko magih hang paling indah,
Nong urip isun sampek kapan bain..
Riko hang sun arepi,
Riko hang sun kedani..
Kelendi maning isun kudu,
Ngempet atine..

Riko magih hang paling indah,
Nong urip isun sampek kapan bain..
Riko hang sun arepi,
Riko hang sun kedani..
Kelendi maning isun kudu,
Ngempet atine..
Ngempet atine..
Ngempet atine..
——————-
[ver: lyrics]
[id: nkbqbsch]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Ngempet Atine]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:00.05]Ngempet Atine
[00:00.05]by: Melinda Varera
[00:24.05]
[00:26.05]>>>
[00:27.05]>>
[00:28.05]>
[00:29.05]Sing keroso tah riko,
[00:35.55]Sun demeni anane..
[00:42.72]Mosok tah sing mlebu nong ati,
[00:49.93]Roso hang sun kirimaken..
[00:57.46]
[00:59.03]Delengen sun ring kene,
[01:05.61]Mendem loro ring batin..
[01:12.78]Kepingine biso nglalekno,
[01:19.69]Tapi sun sanggup ngenteni..
[01:26.35]
[01:57.04]>>>
[01:58.04]>>
[01:59.04]>
[02:00.04]Riko magih hang paling indah,
[02:06.04]Nong urip isun sampek kapan bain..
[02:13.40]Riko hang sun arepi,
[02:16.64]Riko hang sun kedani..
[02:20.19]Kelendi maning isun kudu,
[02:27.91]Ngempet atine..
[02:32.25]
[03:00.80]>>>
[03:01.80]>>
[03:02.80]>
[03:03.80]Delengen sun ring kene,
[03:09.80]Mendem loro ring batin..
[03:17.62]Kepingine biso nglalekno,
[03:24.47]Tapi sun sanggup ngenteni..
[03:30.82]
[04:03.04]>>>
[04:04.04]>>
[04:05.04]>
[04:06.04]Riko magih hang paling indah,
[04:12.14]Nong urip isun sampek kapan bain..
[04:19.07]Riko hang sun arepi,
[04:22.86]Riko hang sun kedani..
[04:26.09]Kelendi maning isun kudu,
[04:33.49]Ngempet atine..
[04:39.60]Riko magih hang paling indah,
[04:44.56]Nong urip isun sampek kapan bain..
[04:51.91]Riko hang sun arepi,
[04:55.64]Riko hang sun kedani..
[04:59.49]Kelendi maning isun kudu,
[05:06.53]Ngempet atine..
[05:13.44]Ngempet atine..
[05:21.14]Ngempet atine..
[05:27.69]
————–
Preview:

Advertisements

Nyanding Sengsoro

Melinda-Varera_1
versi: Melinda Varera

Ha aa aaaa aaaa..
Ha aa aaaa aaaa..
Krentege roso iki
Mrujuk nong ati..
Nono ngiro welas sun genggem..

Sakat kangen hang nggudo,
Pernah nong dodo..
Naliko demen uwis nyopo..
Isun riko tinggalno,
Ngancani isun nyanding sengsoro..

Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
Wayah sun mbutuhaken welase..
Isun riko tinggalno,
Ngancani isun nyanding sengsoro..
Nyanding sengsoro..

reff:
Apuwo riko ninggalaken isun,
Roso hang wis isun rumati..
Nono maning hang biso nyeleweti,
Sing rumongso riko ngejur
Roso batin iki..

Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
Wayah sun mbutuhaken welase..
Isun riko tinggalno,
Ngancani isun nyanding sengsoro..
Nyanding sengsoro..

reff:
Apuwo riko ninggalaken isun,
Roso hang wis isun rumati..
Nono maning hang biso nyeleweti,
Sing rumongso riko ngejur
Roso batin iki..

Apuwo riko ninggalaken isun,
Roso hang wis isun rumati..
Nono maning hang biso nyeleweti,
Sing rumongso riko ngejur
Roso batin iki..
Roso batin iki..
—————
[id: napuzkca]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Nyanding Sengsoro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:01.04]Ha aa aaaa aaaa..
[00:08.32]Ha aa aaaa aaaa..
[00:15.10]
[00:23.90]Krentege roso iki
[00:26.77]Mrujuk nong ati..
[00:30.13]Nono ngiro welas sun genggem..
[00:36.60]Sakat kangen hang nggudo,
[00:39.72]Pernah nong dodo..
[00:43.07]Naliko demen uwis nyopo..
[00:49.66]Isun riko tinggalno,
[00:56.32]Ngancani isun nyanding sengsoro..
[01:06.01]Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
[01:12.42]Wayah sun mbutuhaken welase..
[01:18.97]Isun riko tinggalno,
[01:25.50]Ngancani isun nyanding sengsoro..
[01:33.15]Nyanding sengsoro..
[01:38.76]
[02:01.82]>>>
[02:02.82]>>
[02:03.82]>
[02:04.82]Apuwo riko ninggalaken isun,
[02:11.24]Roso hang wis isun rumati..
[02:18.08]Nono maning hang biso nyeleweti,
[02:24.81]Sing rumongso riko ngejur
[02:31.09]Roso batin iki..
[02:38.25]
[02:44.61]Wayah sun mbutuhaken omong omonge,
[02:51.07]Wayah sun mbutuhaken welase..
[02:57.72]Isun riko tinggalno,
[03:04.20]Ngancani isun nyanding sengsoro..
[03:11.03]Nyanding sengsoro..
[03:17.50]
[03:40.69]>>>
[03:41.69]>>
[03:42.69]>
[03:43.69]Apuwo riko ninggalaken isun,
[03:50.72]Roso hang wis isun rumati..
[03:57.13]Nono maning hang biso nyeleweti,
[04:03.35]Sing rumongso riko ngejur
[04:09.77]Roso batin iki..
[04:17.54]
[04:21.37]Apuwo riko ninggalaken isun,
[04:28.33]Roso hang wis isun rumati..
[04:34.73]Nono maning hang biso nyeleweti,
[04:40.89]Sing rumongso riko ngejur
[04:47.36]Roso batin iki..
[04:53.96]Roso batin iki..
[05:01.06]
—————
Preview:

Luntur Tresno

Melinda-Varera
versi: Melinda Varera

Abot rasane ninggal sliramu,
Nanging tak dongakne soyo jeru..
Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
Sliramu malah setyo nyanding aku..

Naliko kepenak dalan uripmu,
Wis luntur tresnomu marang sliraku..
Awan bengi sliramu pamit metu,
Rasane koyo wis ilang tresnomu..

Nelongso rasane njeroning atiku,
Naliko eling abeke sliramu..
Tansah tak jogo setyoning atiku,
Nalikane sik soro uripmu..

Eling no’ jaman semono,
Naliko susah wong loro..
Sliramu sing tak setyani,
Wis luntur tresnomu saiki..
Wis luntur tresnomu saiki..

reff:
Abot rasane ninggal sliramu,
Nanging tak dongakne soyo jeru..
Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
Sliramu malah setyo nyanding aku..

Naliko kepenak dalan uripmu,
Wis luntur tresnomu marang sliraku..
Awan bengi sliramu pamit metu,
Rasane koyo wis ilang tresnomu..

Nelongso rasane njeroning atiku,
Naliko eling abeke sliramu..
Tansah tak jogo setyoning atiku,
Nalikane sik soro uripmu..

Eling no’ jaman semono,
Naliko susah wong loro..
Sliramu sing tak setyani,
Wis luntur tresnomu saiki..
Wis luntur tresnomu saiki..
—————-
[ver: lyrics]
[id: poavusca]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Luntur Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.57]Luntur Tresno – Melinda Varera
[00:24.57]
[00:27.57]>>>
[00:28.57]>>
[00:29.57]>
[00:30.57]Abot rasane ninggal sliramu,
[00:38.07]Nanging tak dongakne soyo jeru..
[00:45.72]Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
[00:52.75]Sliramu malah setyo nyanding aku..
[01:00.79]Naliko kepenak dalan uripmu,
[01:07.62]Wis luntur tresnamu marang sliraku..
[01:15.14]Awan bengi sliramu pamit metu,
[01:22.55]Rasane koyo wis ilang tresnomu..
[01:30.03]Nelongso rasane njeroning atiku,
[01:37.35]Naliko eling abeke sliramu..
[01:45.39]Tansah tak jogo setyoning atiku,
[01:52.10]Nalikane sik soro uripmu..
[02:00.37]Eling no’ jaman semono,
[02:07.59]Naliko susah wong loro..
[02:15.06]Sliramu sing tak setyani,
[02:22.03]Wis luntur tresnomu saiki..
[02:29.87]Wis luntur tresnomu saiki..
[02:36.78]
[02:38.09]==melinda, luntur tresno==
[03:04.60]
[03:06.08]>>>
[03:07.08]>>
[03:08.08]>
[03:09.08]Abot rasane ninggal sliramu,
[03:15.18]Nanging tak dongakne soyo jeru..
[03:22.84]Eling naliko mbiyen isih jaman soromu,
[03:29.95]Sliramu malah setyo nyanding aku..
[03:37.65]Naliko kepenak dalan uripmu,
[03:44.81]Wis luntur tresnomu marang sliraku..
[03:52.76]Awan bengi sliramu pamit metu,
[03:59.98]Rasane koyo wis ilang tresnomu..
[04:07.76]Nelongso rasane njeroning atiku,
[04:14.79]Naliko eling abeke sliramu..
[04:22.25]Tansah tak jogo setyoning atiku,
[04:29.41]Nalikane sik soro uripmu..
[04:37.75]Eling no’ jaman semono,
[04:44.59]Naliko susah wong loro..
[04:52.31]Sliramu sing tak setyani,
[04:59.59]Wis luntur tresnomu saiki..
[05:07.12]Wis luntur tresnomu saiki..
[05:14.46]
————
Preview:

Salah Songko

Melinda-Varera
Versi: Melinda Varera

Kaget rasane ati,
Krungu omongan riko..
Ngiro isun ngeliyo,
Pindah ati nong wong liyo..

Sing percoyo dadi gedigi,
Dadi cupar lan pisahan..
Riko panas rungu fitnahan,
Sing percoyo nong awak isun..

reff:
Sumpah mati isun
Sing rumongso ngeliyo..
Welas isun nong riko,
Selawase..

Bengen wis janji,
Urip dadi siji..
Riko percoyo,
Nong omonge wong liyo..

reff:
Sing percoyo dadi gedigi,
Dadi cupar lan pisahan..
Riko panas rungu fitnahan,
Sing percoyo nong awak isun..

reff:
Sumpah mati isun
Sing rumongso ngeliyo..
Welas isun nong riko,
Selawase..

Bengen wis janji,
Urip dadi siji..
Riko percoyo,
Nong omonge wong liyo..

Pisah riko lan isun
Sebab riko ning wong liyo..
Sun jaluk nong batin riko
Yo ilingo..

Riko sing kuat,
Nahan panase ati..
Iki wis mulo,
Gudhon isun lan riko..
————–
[ver: lyrics]
[id: ssqkzhcc]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Salah Songko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:20]
[00:01.06]Salah Songko
[00:39.06]Versi : Melinda
[00:42.06]
[00:45.06]>>>
[00:46.06]>>
[00:47.06]>
[00:48.06]Kaget rasane ati,
[00:52.87]Rungu omongan riko..
[00:58.11]Ngiro isun ngeliyo,
[01:02.21]Pindah ati nong wong liyo..
[01:08.06]Sing percoyo dadi gedigi,
[01:14.29]Dadi cupar lan pisahan..
[01:19.83]Riko panas rungu fitnahan,
[01:23.87]Sing percoyo nong awak isun..
[01:30.35]
[01:49.80]>>>
[01:50.80]>>
[01:51.80]>
[01:52.80]Sumpah mati isun
[01:56.61]Sing rumongso ngeliyo..
[02:01.96]Welas isun nong riko,
[02:06.37]Selawase..
[02:11.17]Bengen wis janji,
[02:15.14]Urip dadi siji..
[02:19.93]Riko percoyo,
[02:23.04]Nong omonge wong liyo..
[02:29.51]
[03:10.12]>>>
[03:11.12]>>
[03:12.12]>
[03:13.12]Sing percoyo dadi gedigi,
[03:18.48]Dadi cupar lan pisahan..
[03:23.62]Riko panas rungu fitnahan,
[03:27.98]Sing percoyo nong awak isun..
[03:34.20]
[03:54.04]>>>
[03:55.04]>>
[03:56.04]>
[03:57.04]Sumpah mati isun
[04:01.09]Sing rumongso ngeliyo..
[04:06.18]Welas isun nong riko,
[04:10.48]Selawase..
[04:15.40]Bengen wis janji,
[04:19.38]Urip dadi siji..
[04:24.42]Riko percoyo,
[04:27.09]Nong omonge wong liyo..
[04:34.56]Pisah riko lan isun
[04:39.16]Sebab tekone wong liyo..
[04:45.36]Sun jaluk nong batin riko
[04:49.97]Yo ilingo..
[04:55.01]Riko sing kuat,
[04:58.87]Nahan panase ati..
[05:04.14]Iki wis mulo,
[05:06.70]Gudhon isun lan riko..
[05:13.17]
———-
Preview:

Guyonan Dunyo

Melinda-Varera
Versi : Melinda Varera

Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..

Akeh omah ibadah ora tau disobo,
Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
Dijak sembahyang senengane semoyo,
Sambat keju linu jare bangke’ane loro..

Saiki akeh rondo towo towo rogo,
Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..

Podo ilingo marang sing kuoso,
Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..

reff:
Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
Ben iso fesbukan karo konco konco..
Yen mlebu neroko gak usah digowo,
Amergo sinyale mesti ora ono..

Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..

Akeh omah ibadah ora tau disobo,
Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
Dijak sembahyang senengane semoyo,
Sambat keju linu jare bangke’ane loro..

Saiki akeh rondo towo towo rogo,
Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..

Podo ilingo marang sing kuoso,
Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..

reff:
Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
Ben iso fesbukan karo konco konco..
Yen mlebu neroko gak usah digowo,
Amergo sinyale mesti ora ono..

Lagu iki mulo mung guyonan bloko,
Ayo kabeh manut pitutur wong tuwo..
Mulo konco kabeh podo ndang tobato,
Sing kuoso iki gede pangapuro..

La lalala..la la la la..
La lalala..la la la la..
La lalala..la la la la..
La lalala..la la la la..
—————
[ver: lyrics]
[id: oavaancc]
[ar: Melinda Varera]
[ti: Guyonan Dunyo]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:01.35]Guyonan Dunyo
[00:32.35]Versi: Melinda
[00:35.35]
[00:38.35]>>>
[00:39.35]>>
[00:40.35]>
[00:41.35]Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
[00:46.22]Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
[00:49.71]Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
[00:52.87]Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..
[00:57.10]Akeh omah ibadah ora tau disobo,
[01:00.10]Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
[01:03.58]Dijak sembahyang senengane semoyo,
[01:07.06]Sambat keju linu jare bangke’ane loro..
[01:10.86]
[01:24.25]Saiki akeh rondo towo towo rogo,
[01:27.60]Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
[01:31.14]Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
[01:34.63]Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..
[01:38.18]Podo ilingo marang sing kuoso,
[01:41.72]Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
[01:45.70]Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
[01:49.00]Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..
[01:52.48]
[02:11.04]>>>
[02:12.04]>>
[02:13.04]>
[02:14.04]Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
[02:21.24]Ben iso fesbukan karo konco konco..
[02:26.66]Yen mlebu neroko gak usah digowo,
[02:32.57]Amergo sinyale mesti ora ono..
[02:40.35]
[02:54.53]Dunyo iki wis tuwo tur keronto ronto,
[02:58.01]Contone akeh putro wani karo wong tuwo..
[03:01.68]Akeh joko dadi dudo akeh dudo ngaku joko,
[03:04.80]Akeh prawan nglairne putro tanpo bopo..
[03:08.71]Akeh omah ibadah ora tau disobo,
[03:12.19]Sing disobo kok mesti malah omahe germo..
[03:15.75]Dijak sembahyang senengane semoyo,
[03:19.16]Sambat keju linu jare bangke’ane loro..
[03:22.95]
[03:36.08]Saiki akeh rondo towo towo rogo,
[03:39.38]Jarene gak enak yen ora nggebet joko..
[03:43.05]Sing meneng lan mesem berarti rumongso,
[03:46.28]Sing mesem lan ngguyu berarti kulino..
[03:50.02]Podo ilingo marang sing kuoso,
[03:53.31]Mlarat sugih enom tuwo gusti nganggep kabeh podo,
[03:57.42]Sing tekun ibadah madhep sing kuoso,
[04:00.60]Mbesuk yen kiamat kabeh ben mlebu suwargo..
[04:04.27]
[04:22.05]>>>
[04:23.05]>>
[04:24.05]>
[04:25.05]Mlebu suwargo ojo lali hp-ne digowo,
[04:32.55]Ben iso fesbukan karo konco konco..
[04:37.75]Yen mlebu neroko gak usah digowo,
[04:44.22]Amergo sinyale mesti ora ono..
[04:52.37]
[05:05.93]Lagu iki mulo mung guyonan bloko,
[05:09.60]Ayo kabeh manut pitutur wong tuwo..
[05:13.20]Mulo konco kabeh podo ndang tobato,
[05:16.63]Sing kuoso iki gede pangapuro..
[05:20.68]La lalala..la la la la..
[05:23.72]La lalala..la la la la..
[05:27.08]La lalala..la la la la..
[05:31.13]La lalala..la la la la..
[05:34.36]
————-
Preview: