Telpon Telponan

Mbah-Gelung
Versi: Mbah Gelung

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo ning telpon..

Aku ning pulau jawa,
Sliramu ning pulau sumatra..
Nek malam mingguan,
Cukup mojok sms-an..

reff:
Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo ning telpon..

reff:
Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo ning telpon..

Aku ning pulau jawa,
Sliramu ning pulau sumatra..
Nek malam mingguan,
Cukup mojok sms-an..

reff:
Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo ning telpon..
—————–
[ver: lyrics]
[id: acpzvzcv]
[ar: Mbah Gelung]
[ti: Telpon Telponan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.11]Telpon Telponan – Mbah Gelung
[00:34.71]
[00:37.71]>>>
[00:38.71]>>
[00:39.71]>
[00:40.71]Duwe pacar adoh
[00:43.51]Nglewati laut alas lan gunung..
[00:47.77]Nek apel ora bingung,
[00:51.03]Cukup halo ning telpon..
[00:54.72]
[00:57.09]Aku ning pulau jowo,
[01:00.15]Sliramu ning pulau sumatra..
[01:04.08]Nek malem mingguan,
[01:07.59]Cukup mojok sms-an..
[01:10.58]
[01:17.65]>>>
[01:18.65]>>
[01:19.65]>
[01:20.65]Ojo podo kuatir,
[01:23.09]Ndunyo tambah maju..
[01:27.65]Nadyan aku adoh,
[01:30.65]Iso ngobrol sakwaktu-waktu..
[01:34.91]
[01:36.98]Saben sms-an
[01:39.78]utowo telpon-telponan..
[01:43.59]Ora dadi pikiran
[01:46.72]nadyan pulsa kebobolan..
[01:50.46]Sing penting iso ngobrol,
[01:53.35]Karo sing tak sayang-sayang..
[01:55.60]
[01:58.69]Duwe pacar adoh
[02:01.19]Nglewati laut alas lan gunung..
[02:05.06]Nek apel ora bingung,
[02:08.31]Cukup halo ning telpon..
[02:11.49]
[02:47.30]>>>
[02:48.30]>>
[02:49.30]>
[02:50.30]Duwe pacar adoh
[02:53.04]Nglewati laut alas lan gunung..
[02:56.80]Nek apel ora bingung,
[03:00.11]Cukup halo ning telpon..
[03:03.61]
[03:06.36]Aku ning pulau jowo,
[03:09.23]Sliramu ning pulau sumatra..
[03:13.05]Nek malem mingguan,
[03:16.48]Cukup mojok sms-an..
[03:19.55]
[03:26.77]>>>
[03:27.77]>>
[03:28.77]>
[03:29.77]Ojo podo kuatir,
[03:32.45]Ndunyo tambah maju..
[03:36.33]Nadyan aku adoh,
[03:39.52]Iso ngobrol sakwaktu-waktu..
[03:43.58]
[03:45.83]Saben sms-an
[03:48.33]utowo telpon-telponan..
[03:52.40]Ora dadi pikiran
[03:55.52]nadyan pulsa kebobolan..
[03:59.27]Sing penting iso ngobrol,
[04:01.76]Karo sing tak sayang-sayang..
[04:04.96]
[04:07.34]Ojo podo kuatir,
[04:09.83]Ndunyo tambah maju..
[04:13.83]Nadyan aku adoh,
[04:17.15]Iso ngobrol sakwaktu-waktu..
[04:20.77]
[04:22.96]Saben sms-an
[04:25.90]utowo telpon-telponan..
[04:29.96]Ora dadi pikiran
[04:33.03]nadyan pulsa kebobolan..
[04:36.71]Sing penting iso ngobrol,
[04:39.34]Karo sing tak sayang-sayang..
[04:42.53]
[04:44.90]Duwe pacar adoh
[04:47.34]Nglewati laut alas lan gunung..
[04:51.35]Nek apel ora bingung,
[04:54.60]Cukup halo ning telpon..
[04:58.22]
———–
Preview:

Advertisements

Pitutur Wong Tuwo

Mbah-Gelung_Untung-Blangkon
Versi : Mbah Gelung ft. Untung Blangkon

GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NING NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

reff:
GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NING NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

reff:
GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NING NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nsvwvncv]
[ar: Mbah Gelung ft. Untung Blangkon]
[ti: Pitutur Wong Tuwo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46]
[00:01.15]Pitutur Wong Tuwo
[00:29.88]Versi : Mbah Gelung ft. Untung Blangkon
[00:32.88]
[00:34.88]>>>
[00:35.88]>>
[00:36.88]>
[00:37.38]OLEH REJEKI SITIK LUNG
[00:37.88]GRESIK TUNG SUROBOYO,
[00:39.00]OJO NGERSULO..
[00:41.44]JOMBANG KERTOSONO,
[00:44.69]OJO BIMBANG
[00:46.44]MRING SING KUOSO..
[00:49.01]SARIP TUNG TAMBAK OSO,
[00:52.08]DADI WONG URIP
[00:53.95]OJO GAMPANG NELONGSO..
[00:56.51]UWUR UWUR TUNG
[00:58.33]TENGAHING SEGORO,
[01:00.08]OJO NGAWUR
[01:01.83]URIP NING NDUNYO..
[01:03.82]
[01:05.83]HO NO CO RO KO
[01:07.70]DO TO SO WO LO,
[01:09.14]PO DHO JO YO NYO
[01:11.01]MO GO BO THO NGO..
[01:13.20]IKU MONO
[01:14.51]PITUTURING WONG TUWO,
[01:16.83]SING RA PERCOYO
[01:18.33]BAKAL CILOKO..
[01:21.07]IWAK PINDANG TUNG
[01:22.45]TENGAHING SEGORO,
[01:24.39]DADI WONG LANANG
[01:25.83]OJO WEDI REKOSO..
[01:28.27]APA MANING
[01:29.58]JAMAN WIS MERDEKO,
[01:31.58]YO DHO MAKARYO
[01:33.32]BEN OLEH KOYO..
[01:35.26]
[02:03.46]>>>
[02:04.46]>>
[02:05.46]>
[02:06.46]GRESIK TUNG SUROBOYO,
[02:09.03]OLEH REJEKI SITIK LUNG
[02:11.09]OJO NGERSULO..
[02:13.59]JOMBANG KERTOSONO,
[02:16.53]OJO BIMBANG
[02:18.34]MRING SING KUOSO..
[02:20.97]SARIP TUNG TAMBAK OSO,
[02:24.09]DADI WONG URIP
[02:25.72]OJO GAMPANG NELONGSO..
[02:28.52]UWUR UWUR TUNG
[02:29.97]TENGAHING SEGORO,
[02:31.72]OJO NGAWUR
[02:33.47]URIP NING NDUNYO..
[02:35.72]
[02:37.72]HO NO CO RO KO
[02:39.59]DO TO SO WO LO,
[02:40.84]PO DHO JO YO NYO
[02:43.03]MO GO BO THO NGO..
[02:45.15]IKU MONO
[02:46.35]PITUTURING WONG TUWO,
[02:48.47]SING RA PERCOYO
[02:50.15]BAKAL CILOKO..
[02:52.78]IWAK PINDANG TUNG
[02:54.22]TENGAHING SEGORO,
[02:56.16]DADI WONG LANANG
[02:57.59]OJO WEDI REKOSO..
[03:00.04]APA MANING
[03:01.96]JAMAN WIS MERDEKO,
[03:03.78]YO DHO MAKARYO
[03:05.28]BEN OLEH KOYO..
[03:07.15]
[03:35.09]>>>
[03:36.09]>>
[03:37.09]>
[03:38.09]GRESIK TUNG SUROBOYO,
[03:40.71]OLEH REJEKI SITIK LUNG
[03:42.96]OJO NGERSULO..
[03:45.46]JOMBANG KERTOSONO,
[03:48.16]OJO BIMBANG
[03:50.09]MRING SING KUOSO..
[03:52.78]SARIP TUNG TAMBAK OSO,
[03:55.79]DADI WONG URIP
[03:57.54]OJO GAMPANG NELONGSO..
[04:00.23]UWUR UWUR TUNG
[04:01.75]TENGAHING SEGORO,
[04:03.81]OJO NGAWUR
[04:05.31]URIP NING NDUNYO..
[04:07.13]
[04:09.54]HO NO CO RO KO
[04:11.35]DO TO SO WO LO,
[04:13.16]PO DHO JO YO NYO
[04:14.80]MO GO BO THO NGO..
[04:16.98]IKU MONO
[04:18.23]PITUTURING WONG TUWO,
[04:20.22]SING RA PERCOYO
[04:21.99]BAKAL CILOKO..
[04:24.73]IWAK PINDANG TUNG
[04:26.17]TENGAHING SEGORO,
[04:27.98]DADI WONG LANANG
[04:29.54]OJO WEDI REKOSO..
[04:32.05]APA MANING
[04:33.29]JAMAN WIS MERDEKO,
[04:35.23]YO DHO MAKARYO
[04:37.04]BEN OLEH KOYO..
[04:39.04]
————
Preview:

Lunturing Tresno

Mbah-Gelung
Lirik Lagu Sanguturu ke-1400 Lunturing Tresno
Versi: Mbah Gelung

KEMBANG TRESNO, SING ONO SAK JRONING DODO
LUNTUR LAN GAWE ATI GELO..
ORA KOYO, NALIKO SEMONO
KOWE TANSAH SETYO LAN TRESNO..

NANGING SAIKI, KOWE BANJUR CIDRO
TRESNO KANG TAK PUPUS, ORA KENYOTO..
OPO PANCEN, KOWE WIS RA TRESNO
YEN MENGKONO, AKU KUDU LILO..

ORA BAKAL, KOWE TAK GELANI
PANCEN NYATANE, KOWE LALI MARANG JANJI..
ORA BAKAL, KOWE TAK TANGISI
PANCEN NYATANE, KOWE GAWE LORO ATI..

AKU PASRAH MARANG KOWE,
YEN NYATANE KOYO NGENE,
IKI KABEH WIS MBOK KAREPAKE..

AKU LILO MBOK TINGGALKE,
AKU LILO MBOK LALEKE..
NANGING KOWE,
OJO GELO TEMBE MBURINE..

reff :
KEMBANG TRESNO, SING ONO SAK JRONING DODO
LUNTUR LAN GAWE ATI GELO..
ORA KOYO, NALIKO SEMONO
KOWE TANSAH SETYO LAN TRESNO..

NANGING SAIKI, KOWE BANJUR CIDRO
TRESNO KANG TAK PUPUS, ORA KENYOTO..
OPO PANCEN, KOWE WIS RA TRESNO
YEN MENGKONO, AKU KUDU LILO..

ORA BAKAL, KOWE TAK GELANI
PANCEN NYATANE, KOWE LALI MARANG JANJI..
ORA BAKAL, KOWE TAK TANGISI
PANCEN NYATANE, KOWE GAWE LORO ATI..

AKU PASRAH MARANG KOWE,
YEN NYATANE KOYO NGENE,
IKI KABEH WIS MBOK KAREPAKE..

AKU LILO MBOK TINGGALKE,
AKU LILO MBOK LALEKE..
NANGING KOWE,
OJO GELO TEMBE MBURINE..
—————-
[ver: lyrics]
[id: pivhvncv]
[ar: Mbah Gelung]
[ti: Lunturing Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:50]
[00:01.05]Lunturing Tresno – Mbah Gelung
[00:30.44]
[00:33.44]>>>
[00:34.44]>>
[00:35.44]>
[00:36.44]KEMBANG TRESNO,
[00:39.19]SING ONO
[00:40.48]SAK JRONING DODO,
[00:44.41]LUNTUR LAN GAWE
[00:49.14]ATI GELO..
[00:52.75]ORA KOYO,
[00:57.29]NALIKO SEMONO
[01:01.39]KOWE TANSAH
[01:03.70]SETYO LAN TRESNO..
[01:07.68]NANGING SAIKI,
[01:11.64]KOWE BANJUR CIDRO..
[01:16.73]TRESNO KANG TAK PUPUS,
[01:21.22]ORA KENYOTO..
[01:25.44]OPO PANCEN,
[01:29.43]KOWE WIS RA TRESNO..
[01:33.47]YEN MENGKONO,
[01:35.70]AKU KUDU LILO..
[01:40.38]
[01:49.97]ORA BAKAL,
[01:52.70]KOWE TAK GELANI..
[01:57.86]PANCEN NYATANE,
[02:00.22]KOWE LALI MARANG JANJI..
[02:05.94]ORA BAKAL,
[02:09.42]KOWE TAK TANGISI..
[02:14.03]PANCEN NYATANE,
[02:16.46]KOWE GAWE LORO ATI..
[02:22.00]AKU PASRAH MARANG KOWE,
[02:26.29]YEN NYATANE KOYO NGENE..
[02:30.46]IKI KABEH
[02:33.06]WIS MBOK KAREPAKE..
[02:38.90]AKU LILO MBOK TINGGALKE,
[02:42.70]AKU LILO MBOK LALEKE..
[02:46.87]NANGING KOWE,
[02:49.24]OJO GELO TEMBE MBURINE..
[02:53.73]
[03:25.00]>>>
[03:26.00]>>
[03:27.00]>
[03:28.00]KEMBANG TRESNO,
[03:30.05]SING ONO
[03:31.36]SAK JRONING DODO,
[03:35.40]LUNTUR LAN GAWE
[03:40.01]ATI GELO..
[03:43.73]ORA KOYO,
[03:47.66]NALIKO SEMONO
[03:51.71]KOWE TANSAH
[03:53.94]SETYO LAN TRESNO..
[04:00.35]NANGING SAIKI,
[04:02.64]KOWE BANJUR CIDRO..
[04:07.37]TRESNO KANG TAK PUPUS,
[04:12.17]ORA KENYOTO..
[04:16.34]OPO PANCEN,
[04:20.32]KOWE WIS RA TRESNO..
[04:23.99]YEN MENGKONO,
[04:26.54]AKU KUDU LILO..
[04:30.90]
[04:40.48]ORA BAKAL,
[04:43.28]KOWE TAK GELANI..
[04:48.26]PANCEN NYATANE,
[04:50.93]KOWE LALI MARANG JANJI..
[04:56.59]ORA BAKAL,
[04:59.89]KOWE TAK TANGISI..
[05:04.87]PANCEN NYATANE,
[05:07.41]KOWE GAWE LORO ATI..
[05:13.14]AKU PASRAH MARANG KOWE,
[05:16.93]YEN NYATANE KOYO NGENE..
[05:21.16]IKI KABEH
[05:23.46]WIS MBOK KAREPAKE..
[05:29.31]AKU LILO MBOK TINGGALKE,
[05:33.36]AKU LILO MBOK LALEKE..
[05:37.53]NANGING KOWE,
[05:40.39]OJO GELO TEMBE MBURINE..
[05:44.12]
———–
Preview: