Telpon Telponan

Versi: Mbah Gelung

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo neng telpon..

Aku neng pulau jawa,
Sliramu neng pulau sumatra..
Nek malam mingguan,
Cukup mojok sms-an..

reff:
Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo neng telpon..

reff:
Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo neng telpon..

Aku neng pulau jawa,
Sliramu neng pulau sumatra..
Nek malam mingguan,
Cukup mojok sms-an..

reff:
Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Ojo podo kuatir,
Ndunyo tambah maju..
Nadyan aku adoh,
Iso ngobrol sakwaktu-waktu..

Saben sms-an utowo telpon-telponan,
Ora dadi pikiran nadyan pulsa kebobolan..
Sing penting iso ngobrol,
Karo sing tak sayang-sayang..

Duwe pacar adoh
Nglewati laut alas lan gunung..
Nek apel ora bingung,
Cukup halo neng telpon..

Pitutur Wong Tuwo

Versi : Mbah Gelung ft. Untung Blangkon

GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NENG NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

reff:
GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NENG NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

reff:
GRESIK TUNG SUROBOYO,
OLEH REJEKI SITIK LUNG OJO NGERSULO..
JOMBANG KERTOSONO,
OJO BIMBANG MRING SING KUOSO..

SARIP TUNG TAMBAK OSO,
DADI WONG URIP OJO GAMPANG NELONGSO..
UWUR UWUR TUNG TENGAHING SEGORO,
OJO NGAWUR URIP NENG NDUNYO..

HO NO CO RO KO DO TO SO WO LO,
PO DHO JO YO NYO MO GO BO THO NGO..
IKU MONO PITUTURING WONG TUWO,
SING RA PERCOYO BAKAL CILOKO..

IWAK PINDANG TUNG TENGAHING SEGORO,
DADI WONG LANANG OJO WEDI REKOSO..
APA MANING JAMAN WIS MERDEKO,
YO DHO MAKARYO BEN OLEH KOYO..

12