Wayu Demenan

Wayu Demenan
Ciptaan : Almin Said
Vokal : Maylina
Produksi : Dian Record

Jarekuh sampean, bli due demenan
Tapi ning butikne, kakang bohongan
Kien weruh dewek, mata kula melek
Sampean demenane pating tlektek

Ati rasa hancur, kang ibarat bubur
Miliki kekasih, bli gelem jujur
Sing tek puja-puja, due ati murka
Kecewa kulakuh kecewa

reff :

Banyu milih kalenan, mandeg karna bendungan
Kang kula ora tahan, lamun wayu demenan

Coba dipilih siji, kakang sing diberati
Aja dipilih kabeh, cinta bli mungkin demen
Duh kakang, kula bli tahan
Yen arep wayu demenan

Ati rasa hancur, kang ibarat bubur
Miliki kekasih, bli gelem jujur
Sing tek puja-puja, due ati murka
Kecewa kulakuh kecewa

reff :

Banyu milih kalenan, mandeg karna bendungan
Kang kula ora tahan, lamun wayu demenan

Coba dipilih siji, kakang sing diberati
Aja dipilih kabeh, cinta bli mungkin demen
Duh kakang, kula bli tahan
Yen arep wayu demenan

Jarekuh sampean, bli due demenan
Tapi ning butikne, kakang bohongan
Kien weruh dewek, mata kula melek
Sampean demenane pating tlektek

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=ooOtohkYfks

Advertisements

Sing Lempeng

Sing Lempeng
Ciptaan : Esta Jos R./E.Thorikin
Vokal : Maylina
Produksi : Dian Records

Aduh aduh ema, aduh bapa
Luruaken jodoh kanggo kula
Kula keder luru calon laki
Watir ora olih sing sehati

Sing perjaka watir lara ning ati
Milih sugih rabine bli siji
Sing ganteng watire, lara ning weteng
Aduh ema, kula pengen sing lempeng

reff :

Duh enake duwe laki lamon sing pikire lempeng
Saban dina rumah tangga, rukun lan anteng

Ora pengen duwe laki lamon sing pikire bengkok
Saban dina rumah tangga, selalu cek cok

Bagen urip mangan cukup karo teri
Tapi sing lempeng gawe ati kula seneng

Aduh aduh ema, aduh bapa
Luruaken jodoh kanggo kula
Kula keder luru calon laki
Watir ora olih sing sehati

reff :

Duh enake duwe laki lamon sing pikire lempeng
Saban dina rumah tangga, rukun lan anteng

Ora pengen duwe laki lamon sing pikire bengkok
Saban dina rumah tangga, selalu cek cok

Bagen urip mangan cukup karo teri
Tapi sing lempeng gawe ati kula seneng

Aduh aduh ema, aduh bapa
Luruaken jodoh kanggo kula
Kula keder luru calon laki
Watir ora olih sing sehati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=rPTm2eQdXRY

Kumat Maning

Kumat Maning
Ciptaan : Dewi KIrana
Vokal : Maylina
Produksi : Dian Records

Kumat maning, kumat maning
Penyakite kumat maning
Sering pisan gawe lara
Bli mikir anak wis lima

Kumat maning, kumat maning
Penyakite kumat maning
Dasar watake doyan demenan
Tuk mise bli ilang ilang

Kumat maning, kumat maning
Penyakite kumat maning
Sering pisan gawe lara
Bli mikir anak wis lima

reff :

Pusing…, duh aduh pusing
Sun duwe laki doyan demenan
Senenge karo rangda anyaran
Duh kakang sun ora tahan

Mending…, dewekan bae
Ora mikiri tingkah lakue
Mader bisae demenan bae
Wis bagen pisahan bae

Kumat maning, kumat maning
Penyakite kumat maning
Sering pisan gawe lara
Bli mikir anak wis lima

reff :

Pusing…, duh aduh pusing
Sun duwe laki doyan demenan
Senenge karo rangda anyaran
Duh kakang sun ora tahan

Mending…, dewekan bae
Ora mikiri tingkah lakue
Mader bisae demenan bae
Wis bagen pisahan bae

Kumat maning, kumat maning
Penyakite kumat maning
Sering pisan gawe lara
Bli mikir anak wis lima

Kumat maning, kumat maning
Penyakite kumat maning
Dasar watake doyan demenan
Tuk mise bli ilang ilang

Kumat maning, kumat maning
Penyakite kumat maning
Sering pisan gawe lara
Bli mikir anak wis lima

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FVFnXN7b8Hs

Demen Sampean

Demen Sampean
Ciptaan : E. Thorikin
Vokal : Maylina
Produksi : Dian Records

Terus terang kakang,
Sun demen ning sampean
Yen awan kebayang,
Bengi dadi impian

*)
Najan akeh wong lanang,
Sing ngajak nggo temenan
Tapi ning ati,langka pilihan
Cuma mung sampean…

reff :

Tekade nging ati,
Sun rela ngenteni
Lamon bli kelakon,
Bagen sora kang sun mati

Ati penasaran,
Pengen urip barengan
Mbina rumah tangga,
Sampe ning akhiring jaman

Duh kakang, sun demen ning sampean

kembali ke *)…najan akeh wong….

Terus terang kakang,
Sun demen ning sampean
Yen awan kebayang,
Bengi dadi impian

Najan akeh wong lanang,
Sing ngajak nggo temenan
Tapi ning ati,langka pilihan
Cuma mung sampean…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vYkZeTLX-DE