Wayu Demenan

Versi: Maylina

Jarekuh sampean, bli due demenan
Tapi ning butikne, kakang bohongan
Kien weruh dewek, mata kula melek
Sampean demenane pating tlektek

Ati rasa hancur, kang ibarat bubur
Miliki kekasih, bli gelem jujur
Sing tek puja-puja, due ati murka
Kecewa kulakuh kecewa

reff :
Banyu milih kalenan, mandeg karna bendungan
Kang kula ora tahan, lamun wayu demenan

Coba dipilih siji, kakang sing diberati
Aja dipilih kabeh, cinta bli mungkin demen
Duh kakang, kula bli tahan
Yen arep wayu demenan

Ati rasa hancur, kang ibarat bubur
Miliki kekasih, bli gelem jujur
Sing tek puja-puja, due ati murka
Kecewa kulakuh kecewa

reff :
Banyu milih kalenan, mandeg karna bendungan
Kang kula ora tahan, lamun wayu demenan

Coba dipilih siji, kakang sing diberati
Aja dipilih kabeh, cinta bli mungkin demen
Duh kakang, kula bli tahan
Yen arep wayu demenan

Jarekuh sampean, bli due demenan
Tapi ning butikne, kakang bohongan
Kien weruh dewek, mata kula melek
Sampean demenane pating tlektek

Sing Lempeng

Versi: Maylina

Aduh aduh ema, aduh bapa
Luruaken jodoh kanggo kula
Kula keder luru calon laki
Watir ora olih sing sehati

Sing perjaka watir lara ning ati
Milih sugih rabine bli siji
Sing ganteng watire, lara ning weteng
Aduh ema, kula pengen sing lempeng

reff :
Duh enake duwe laki lamon sing pikire lempeng
Saban dina rumah tangga, rukun lan anteng

Ora pengen duwe laki lamon sing pikire bengkok
Saban dina rumah tangga, selalu cek cok

Bagen urip mangan cukup karo teri
Tapi sing lempeng gawe ati kula seneng

Aduh aduh ema, aduh bapa
Luruaken jodoh kanggo kula
Kula keder luru calon laki
Watir ora olih sing sehati

reff :
Duh enake duwe laki lamon sing pikire lempeng
Saban dina rumah tangga, rukun lan anteng

Ora pengen duwe laki lamon sing pikire bengkok
Saban dina rumah tangga, selalu cek cok

Bagen urip mangan cukup karo teri
Tapi sing lempeng gawe ati kula seneng

Aduh aduh ema, aduh bapa
Luruaken jodoh kanggo kula
Kula keder luru calon laki
Watir ora olih sing sehati

12