Ambyar


Versi: Maya Natasya

Haaa..haaa..haaa..

Meseseg nong njero ati,
Nahan kangen nyang riko..
Sing ono maning hang sun lakoni,
Mung ngangen tekan riko..

Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

reff:
Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

reff:
Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
———————–
[ver: lyrics]
[id: clipkhci]
[ar: Maya Natasya]
[ti: Ambyar]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:07]
[00:01.03]Haaa..haaa..haaa..
[00:15.79]
[00:17.05]Ambyar – Maya Natasya
[00:29.05]
[00:31.05]>>>
[00:32.05]>>
[00:33.05]>
[00:34.05]Meseseg nong njero ati,
[00:37.55]Nahan kangen nyang riko..
[00:41.23]Sing ono maning hang sun lakoni,
[00:45.41]Mung ngangen tekan riko..
[00:49.90]
[00:51.77]Temetes eluh ring pipi,
[00:55.27]Riko nono ngabari..
[00:59.01]Kelayung layung isun nganteni,
[01:03.07]Garing nono nyirami..
[01:09.06]Temelung alum kembang yoro..
[01:17.36]Ambyar sun kesikso (haa..),
[01:20.61]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[01:24.60]Ambyar sun sing lego,
[01:28.16]Kadhung sing mbarengi riko..
[01:32.47](kadhung sing mbarengi riko..)
[01:36.27]Ambyar sun kesikso (haa..),
[01:40.33]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[01:44.26]Ambyar sun sing lego,
[01:47.82]Kadhung sing mbarengi riko..
[01:53.06]
[02:23.00]>>>
[02:24.00]>>
[02:25.00]>
[02:26.00]Temetes eluh ring pipi,
[02:29.80]Riko nono ngabari..
[02:33.39]Kelayung layung isun nganteni,
[02:37.63]Garing nono nyirami..
[02:43.50]Temelung alum kembang yoro..
[02:51.86]Ambyar sun kesikso (haa..),
[02:55.04]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[02:59.53]Ambyar sun sing lego,
[03:02.47]Kadhung sing mbarengi riko..
[03:06.52](kadhung sing mbarengi riko..)
[03:10.70]Ambyar sun kesikso (haa..),
[03:14.70]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[03:19.38]Ambyar sun sing lego,
[03:22.25]Kadhung sing mbarengi riko..
[03:27.36]
[03:57.27]>>>
[03:58.27]>>
[03:59.27]>
[04:00.27]Temetes eluh ring pipi,
[04:04.27]Riko nono ngabari..
[04:07.80]Kelayung layung isun nganteni,
[04:12.11]Garing nono nyirami..
[04:17.97]Temelung alum kembang yoro..
[04:25.96]Ambyar sun kesikso (haa..),
[04:29.33]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[04:33.82]Ambyar sun sing lego,
[04:36.82]Kadhung sing mbarengi riko..
[04:41.44](kadhung sing mbarengi riko..)
[04:45.24]Ambyar sun kesikso (haa..),
[04:49.05]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[04:53.23]Ambyar sun sing lego,
[04:56.35]Kadhung sing mbarengi riko..
[05:02.59]Temelung alum kembang yoro..
[05:11.26]Ambyar sun kesikso (haa..),
[05:14.32]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[05:19.44]Ambyar sun sing lego,
[05:22.12]Kadhung sing mbarengi riko..
[05:26.24](kadhung sing mbarengi riko..)
[05:30.42]Ambyar sun kesikso (haa..),
[05:33.98]Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
[05:38.60]Ambyar sun sing lego,
[05:41.65]Kadhung sing mbarengi riko..
[05:47.27]
————-
Preview:

Advertisements

Kertas Putih


Versi: Maya Natasya

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..
Sampek kapan ndane sun nganteni..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lowskqci]
[ar: Maya Natasya]
[ti: Kertas Putih]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:52]
[00:00.04]Kertas Putih
[00:00.04]by: Maya Natasya
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Cerito iki mung riko hang ngerti,
[00:43.04]Hang magih kesimpen nong njero ati..
[00:50.79]Coretan kepampang ring kertas putih,
[00:57.49]Ngukir riwayat hang sing ono gambare..
[01:07.49]
[01:09.64]Wis sing gaduk maning isun gayuh,
[01:16.98]Kerono welas iki wis sing wutuh..
[01:24.80]Ilang gambare ugo ceritane,
[01:31.69]Saikine riko sing ono kabare..
[01:41.69]
[02:11.06]>>>
[02:12.06]>>
[02:13.06]>
[02:14.06]Sak temene paran hang nggarai,
[02:21.46]Sing ono jalaran hang ngawiti..
[02:28.76]Sabendino mung biso nyuworo ati,
[02:36.33]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[02:44.29]
[02:51.86]Cerito iki mung riko hang ngerti,
[02:59.31]Hang magih kesimpen nong njero ati..
[03:07.27]Coretan kepampang ring kertas putih,
[03:14.40]Ngukir riwayat hang sing ono gambare..
[03:24.22]
[03:26.79]Wis sing gaduk maning isun gayuh,
[03:34.25]Kerono welas iki wis sing wutuh..
[03:42.01]Ilang gambare ugo ceritane,
[03:48.66]Saikine riko sing ono kabare..
[03:59.22]
[04:28.00]>>>
[04:29.00]>>
[04:30.00]>
[04:31.00]Sak temene paran hang nggarai,
[04:38.80]Sing ono jalaran hang ngawiti..
[04:45.93]Sabendino mung biso nyuworo ati,
[04:53.58]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[05:01.59]Sak temene paran hang nggarai,
[05:08.72]Sing ono jalaran hang ngawiti..
[05:16.25]Sabendino mung biso nyuworo ati,
[05:23.82]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[05:31.40]Sampek kapan ndane sun nganteni..
[05:45.25]
————–
Preview:

Sun Nerimo


Versi: Maya Natasya

Kepingine sun ngerteni,
Paran salah sun nyang riko..
Opo tah kurang welas iki,
Kurang tah ulihe sun nggateni..

Ngerintih perih batin iki,
Ngerasakaken riko ngloro ati..
Wis lali tah nong janjine,
Susah seneng bareng selawase..

reff:
Kurang paran kurang kelendi,
Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
Kari sing ono bener-benere,
Sun nerimo riko paran anane..

reff:
Kepingine sun ngerteni,
Paran salah sun nyang riko..
Opo tah kurang welas iki,
Kurang tah ulihe sun nggateni..

Ngerintih perih batin iki,
Ngerasakaken riko ngloro ati..
Wis lali tah nong janjine,
Susah seneng bareng selawase..

reff:
Kurang paran kurang kelendi,
Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
Kari sing ono bener-benere,
Sun nerimo riko paran anane..

Kurang paran kurang kelendi,
Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
Kari sing ono bener-benere,
Sun nerimo riko paran anane..
Sun nerimo riko paran anane..
———————
[ver: lyrics]
[id: sqibuoci]
[ar: Maya Natasya]
[ti: Sun Nerimo]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.02]Sun Nerimo
[00:00.02]by: Maya Natasya
[00:25.02]
[00:27.02]>>>
[00:28.02]>>
[00:29.02]>
[00:30.02]Kepingine sun ngerteni,
[00:37.28]Paran salah sun nyang riko..
[00:44.91]Opo tah kurang welas iki,
[00:52.49]Kurang tah ulihe sun nggateni..
[01:00.93]
[01:03.03]Ngerintih perih batin iki,
[01:10.63]Ngerasakaken riko ngloro ati..
[01:18.26]Wis lali tah nong janjine,
[01:25.16]Susah seneng bareng selawase..
[01:32.61]
[01:40.84]>>>
[01:41.84]>>
[01:42.84]>
[01:43.84]Kurang paran kurang kelendi,
[01:50.84]Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
[01:59.14]Kari sing ono bener-benere,
[02:06.02]Sun nerimo riko paran anane..
[02:12.98]
[02:39.23]>>>
[02:40.23]>>
[02:41.23]>
[02:42.23]Kepingine sun ngerteni,
[02:49.94]Paran salah sun nyang riko..
[02:57.26]Opo tah kurang welas iki,
[03:04.72]Kurang tah ulihe sun nggateni..
[03:15.40]
[03:16.39]Ngerintih perih batin iki,
[03:23.04]Ngerasakaken riko ngloro ati..
[03:30.50]Wis lali tah nong janjine,
[03:37.57]Susah seneng bareng selawase..
[03:45.28]
[03:53.01]>>>
[03:54.01]>>
[03:55.01]>
[03:56.01]Kurang paran kurang kelendi,
[04:04.11]Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
[04:12.43]Kari sing ono bener-benere,
[04:19.26]Sun nerimo riko paran anane..
[04:26.10]Kurang paran kurang kelendi,
[04:33.31]Endi rumangsan riko kanggo welas iki..
[04:41.31]Kari sing ono bener-benere,
[04:48.51]Sun nerimo riko paran anane..
[04:55.60]Sun nerimo riko paran anane..
[05:04.11]
————-
Preview: