Ambyar

Versi: Maya Natasya

Haaa..haaa..haaa..

Meseseg nong njero ati,
Nahan kangen nyang riko..
Sing ono maning hang sun lakoni,
Mung ngangen tekan riko..

Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

reff:
Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

reff:
Temetes eluh ring pipi,
Riko nono ngabari..
Kelayung layung isun nganteni,
Garing nono nyirami..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
Temelung alum kembang yoro..

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..
(kadhung sing mbarengi riko..)

Ambyar sun kesikso (haa..),
Ngenget ngenget janjin riko..(janjin riko..)
Ambyar sun sing lego,
Kadhung sing mbarengi riko..

Kertas Putih

Versi: Maya Natasya

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Cerito iki mung riko hang ngerti,
Hang magih kesimpen nong njero ati..
Coretan kepampang ring kertas putih,
Ngukir riwayat hang sing ono gambare..

Wis sing gaduk maning isun gayuh,
Kerono welas iki wis sing wutuh..
Ilang gambare ugo ceritane,
Saikine riko sing ono kabare..

reff:
Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..

Sak temene paran hang nggarai,
Sing ono jalaran hang ngawiti..
Sabendino mung biso nyuworo ati,
Sampek kapan ndane sun nganteni..
Sampek kapan ndane sun nganteni..

12