Dungo Sengkil

Versi: Mas Mbolo

Dandang kendhil cagak’e sothil,
Cah ayu ben biso kanthil,
Tak japoni nganggo dungane sengkil,
Manuto kowe cah ayu ben semrinthil..

Kitra kitri segoro teri,
Yen dimasak dadi trasi,
Dinggo nyambel ngentekke sego sak manci,
Manuto kowe cah ayu tak openi..

Santi.., weni wulan opo sari
Kecantholo, kowe salah siji
Sumi.., eni yanti opo susi
Tambanono, aku sing loro ati..

Godhong waru kembange kanthil,
Ojo mlayu kowe sing onyil,
Tak sarati nggo godhong kenikir,
Kenal aku kowe mesti dadi kenthir..

reff:
Dandang kendhil cagak’e sothil,
Cah ayu ben biso kanthil,
Tak japoni nganggo dungane sengkil,
Manuto kowe cah ayu ben semrinthil..

Kitra kitri segoro teri,
Yen dimasak dadi trasi,
Dinggo nyambel ngentekke sego sak manci,
Manuto kowe cah ayu tak openi..

Santi.., weni wulan opo sari
Kecantholo, kowe salah siji
Sumi.., eni yanti opo susi
Tambanono, aku sing loro ati..

Godhong waru kembange kanthil,
Ojo mlayu kowe sing onyil,
Tak sarati nggo godhong kenikir,
Kenal aku kowe mesti dadi kenthir..

Bukak Sithik

Versi: Mas Mbolo ft. Romania

Pr :
ping.., poro lan sudo..
sopo ngeping.., itungane dowo..
loro lan telu.., dadine limo..
yen disudo.., candak’ane dadi gelo..
poro kempit.., dum-dumane ora podo..

Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

reff:
Lk :
DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro
bukak sithik.., sing penting jo kondo-kondo

reff:
Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro

Duet : Ben Biso Udhar, Sak Kabehe Perkoro

12