Dungo Sengkil

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Mbolo
Produksi : ??

Dandang kendhil cagak’e sothil,
Cah ayu ben biso kanthil,
Tak japoni nganggo dungane sengkil,
Manuto kowe cah ayu ben semrinthil..

Kitra kitri segoro teri,
Yen dimasak dadi trasi,
Dinggo nyambel ngentekke sego sak manci,
Manuto kowe cah ayu tak openi..

Santi.., weni wulan opo sari
Kecantholo, kowe salah siji
Sumi.., eni yanti opo susi
Tambanono, aku sing loro ati..

Godhong waru kembange kanthil,
Ojo mlayu kowe sing onyil,
Tak sarati nggo godhong kenikir,
Kenal aku kowe mesti dadi kenthir..

reff :
kembali ke atas..dandang kendhil cagak’e…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=s_Z8AAjqheE

[ver: lyric]
[id: ccqlwnsp]
[ar: Mas Mbolo]
[ti: Dungo Sengkil]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:37]
[00:01.08]Dungo Sengkil
[00:12.08]Versi: Mas Mbolo
[00:15.08][00:41.78][01:08.39][01:32.60][02:07.66][02:54.93][03:22.20][03:45.46][04:20.72]
[00:18.08][02:31.80]***
[00:19.08][02:32.80]**
[00:20.08][02:33.80]*
[00:21.08][02:34.80]Dandang kendhil cagak’e sothil,
[00:24.77][02:38.30]Cah ayu ben biso kanthil,
[00:28.40][02:42.51]Tak japoni nganggo, dungane sengkil
[00:35.46][02:49.43]Manuto kowe cah ayu ben, semrinthil..
[00:48.76][03:02.26]Kitra kitri segoro teri,
[00:51.58][03:05.33]Yen dimasak dadi trasi,
[00:56.39][03:09.58]Dinggo nyambel ngentekke sego sak manci,
[01:01.89][03:16.45]Manuto kowe cah ayu tak openi..
[01:16.49][03:29.71]Santi.., weni wulan opo sari
[01:22.16][03:35.65]Kecantholo, kowe salah siji
[01:35.60][03:48.46]Sumi.., eni yanti opo susi
[01:41.16][03:54.52]Tambanono, aku sing loro ati..
[01:47.35][04:00.65]Godhong waru kembange kanthil,
[01:50.59][04:04.15]Ojo mlayu kowe sing onyil,
[01:54.78][04:08.93]Tak sarati nggo godhong kenikir,
[02:00.78][04:15.15]Kenal aku kowe mesti dadi kenthir..

Advertisements

Bukak Sithik

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Mbolo feat Romania
Produksi : ??

Pr :
ping.., poro lan sudo..
sopo ngeping.., itungane dowo..
loro lan telu.., dadine limo..
yen disudo.., candak’ane dadi gelo..
poro kempit.., dum-dumane ora podo..

Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

reff :
Lk :
DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro
bukak sithik.., sing penting jo kondo-kondo

reff :
Lk :
BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
MULANE KUWI BECIK PRASOJO..
BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
BUKAK SITHIK.., SING PENTING JO NGANTI WUDO..

DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
BANTAL WATU GULING KAYU,
ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU

Pr :
bukak sithik.., mulo takono
luwih apik.., timbangane ngedhem roso
mulane kuwi perlune konco,
ben biso udhar, sak kabehe perkoro

Duet : Ben Biso Udhar, Sak Kabehe Perkoro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=g39BUJXnfW0

[ver: lyric]
[id: lkpzpbsp]
[ar: Mas Mbolo]
[ti: Bukak Sitik]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:45]
[00:02.94]Bukak Sithik
[00:19.94]Versi : Mas Mbolo feat Romania
[00:22.94]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:25.94]
[00:28.09]***
[00:29.09]**
[00:30.09]*
[00:31.09]ping.., poro lan sudo..
[00:36.44]sopo ngeping.., itungane dowo..
[00:43.26]loro lan telu.., dadine limo..
[00:50.01]yen disudo.., candak’ane dadi gelo..
[00:56.57]poro kempit.., dum-dumane ora podo..
[01:04.45]
[01:11.39]BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
[01:18.26]BARANG SARU.., SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
[01:25.39]MULANE KUWI BECIK PRASOJO.. ,
[01:31.89]BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
[01:38.57]BUKAK SITHIK..,
[01:40.79]SING PENTING JO NGANTI WUDO..
[01:46.64]
[01:56.84]***
[01:57.84]**
[01:58.84]*
[01:59.84]DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
[02:06.97]PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
[02:14.22]BANTAL WATU GULING KAYU,
[02:16.74]ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU
[02:23.16]
[02:30.91]bukak sithik.., mulo takono
[02:37.35]luwih apik.., timbangane ngedhem roso
[02:44.41]mulane kuwi perlune konco,
[02:50.60]ben biso udhar, sak kabehe perkoro
[02:57.60]bukak sithik.., sing penting jo kondo-kondo
[03:05.73]
[03:29.26]***
[03:30.26]**
[03:31.26]*
[03:32.26]BUKAK SITHIK.., SING PENTING CRITO
[03:39.23]BARANG SARU..,SUK BAKALE KETOK KEMLOHO
[03:46.67]MULANE KUWI BECIK PRASOJO.. ,
[03:52.92]BEN ORA BINGUNG, BESUK TEKANE PODO..
[03:59.55]BUKAK SITHIK..,
[04:01.68]SING PENTING JO NGANTI WUDO..
[04:07.68]
[04:21.66]DIREWANGI PITUNG SASI, TOPO BROTO
[04:28.12]PATI GENI, POSO RA CEDAK WANITO
[04:34.91]BANTAL WATU GULING KAYU,
[04:37.91]ORA OMONG, ALIAS TOPO MBISU
[04:44.81]
[04:51.04]bukak sithik.., mulo takono
[04:57.98]luwih apik.., timbangane ngedhem roso
[05:05.29]mulane kuwi perlune konco,
[05:11.54]ben biso udhar, sak kabehe perkoro
[05:18.51]Ben Biso Udhar, Sak Kabehe Perkoro
[05:25.95]

Entek Duwite

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin/Mbolo/Om G
Produksi : ??

(Tek entek’an duwite, tek entek’an kanthonge)
Bayaran seminggu, dinggo lotre
Ra mikir butuhe, anak lan bojone
Butuh seneng, duwit nggo nang kafe

(Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
Bayaran seminggu, ra njagakke
Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
Kroso ngelih, kari cepak nesune

Adhus kringet, sesuk le golek ijole
Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
Bacut entek duwite, ora mulih omahe
Sirah mumet, nganti brodhol rambute

reff :
kembali ke atas..tek entek’an…

Tek entek’an duwite, tek entek’an bayarane
Tek entek’an duwite, nggo ning kafe duwite
Tek entek’an duwite, nggo nang sarpem duwite

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hohN3dCwHx4

[ver: lyric]
[id: cnhwpqsp]
[ar: Mas Irin]
[ti: Entek Duwite]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:53]
[00:02.05]Entek Duwite
[00:20.05]Versi : Mas Irin/Mbolo/Om G
[00:23.05]
[00:26.05]***
[00:27.05]**
[00:28.05]*
[00:29.49](Tek entek’an duwite,)
[00:33.08](Tek entek’an kanthonge)
[00:36.60]Bayaran seminggu, dinggo lotre
[00:43.64]Ra mikir butuhe, anak lan bojone
[00:50.21]Butuh seneng, duwit nggo nang kafe
[00:57.26]
[01:04.51](Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
[01:11.19]Bayaran seminggu, ra njagakke
[01:18.01]Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
[01:24.76]Kroso ngelih, kari cepak nesune
[01:32.51]
[01:42.70]***
[01:43.70]**
[01:44.70]*
[01:45.70]Adhus kringet, sesuk le golek ijole
[01:52.39]Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
[01:59.27]Bacut entek duwite, ora mulih omahe
[02:05.83]Sirah mumet, nganti brodhol rambute
[02:13.02]
[02:16.65]==entek duwite..mas irin dkk..==
[02:34.65]
[02:37.65]***
[02:38.65]**
[02:39.65]*
[02:40.65](Tek entek’an duwite,)
[02:43.65](Tek entek’an kanthonge)
[02:46.99]Bayaran seminggu, dinggo lotre
[02:53.61]Ra mikir butuhe, anak lan bojone
[03:00.49]Butuh seneng, duwit nggo nang kafe
[03:07.47]
[03:14.66](Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
[03:21.28]Bayaran seminggu, ra njagakke
[03:28.35]Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
[03:35.10]Kroso ngelih, kari cepak nesune
[03:42.16]
[03:52.91]***
[03:53.91]**
[03:54.91]*
[03:55.91]Adhus kringet, sesuk le golek ijole
[04:02.60]Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
[04:09.54]Bacut entek duwite, ora mulih omahe
[04:16.17]Sirah mumet, nganti brodhol rambute
[04:23.38]Tek entek’an duwite,
[04:26.23]Tek entek’an bayarane
[04:29.98]Tek entek’an duwite,
[04:33.23]Nggo ning kafe duwite
[04:36.67]Tek entek’an duwite,
[04:40.11]Nggo nang sarpem duwite
[04:44.51]

Kebak Janji

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Mblolo
Produksi : ??

Endah cahyaning lintang,
Ugo soroting mbulan
Dadi seksi anggonku gawe janji
Yen bengi iki, wis tak keba’i
Sumpahku sing tak tujokke kowe

Percoyo karo aku,
Ra bakal tak blenjani
Katresnanku siji, mung kanggo kowe
Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

reff :
Raiso tak gambarake,
Tresnaku iki, selawase…
Bebasan nganti kapan,
Ora bakal, tak tinggalake

reff :
kembali keatas..endah cahyaning…

Percoyo karo aku,
Ra bakal tak blenjani
Katresnanku siji, mung kanggo kowe
Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

Sing dadi seksi, ra biso lali
Lintang mbulan lan ati iki

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=DvyViKLRVA0

[versi: lyric]
[ar: Mas Mblolo]
[ti: Kebak Janji]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:28]
[00:01.13]KEBAK JANJI
[00:22.13]Ciptaan : Mas Irin
[00:25.13]Versi : Mas Mblolo
[00:28.13]
[00:31.13]***
[00:32.13]**
[00:33.13]*
[00:34.57]Endah cahyaning lintang,
[00:38.26]Ugo soroting mbulan
[00:42.82]Dadi seksi anggonku gawe janji
[00:50.83]Yen bengi iki, wis tak keba’i
[00:58.01]Sumpahku sing tak tujokke kowe
[01:06.39]Percoyo karo aku,
[01:09.64]Ra bakal tak blenjani
[01:14.27]Katresnanku siji, mung kanggo kowe
[01:22.14]Sing dadi seksi, ra biso lali
[01:29.89]Lintang mbulan lan ati iki
[01:38.08]
[01:49.45]***
[01:50.45]**
[01:51.45]*
[01:52.45]Raiso tak gambarake,
[01:57.13]Tresnaku iki, selawase…
[02:04.76]Bebasan nganti kapan,
[02:08.76]Ora bakal, tak tinggalake
[02:16.38]
[02:44.07]***
[02:45.07]**
[02:46.07]*
[02:47.07]Endah cahyaning lintang,
[02:51.57]Ugo soroting mbulan
[02:55.26]Dadi seksi anggonku gawe janji
[03:02.66]Yen bengi iki, wis tak keba’i
[03:10.70]Sumpahku sing tak tujokke kowe
[03:19.04]Percoyo karo aku,
[03:22.85]Ra bakal tak blenjani
[03:26.89]Katresnanku siji, mung kanggo kowe
[03:34.33]Sing dadi seksi, ra biso lali
[03:42.01]Lintang mbulan lan ati iki
[03:50.58]
[04:02.27]***
[04:03.27]**
[04:04.27]*
[04:05.27]Raiso tak gambarake,
[04:09.77]Tresnaku iki, selawase…
[04:16.83]Bebasan nganti kapan,
[04:21.27]Ora bakal, tak tinggalake
[04:28.98]Percoyo karo aku,
[04:32.59]Ra bakal tak blenjani
[04:37.30]Katresnanku siji, mung kanggo kowe
[04:44.96]Sing dadi seksi, ra biso lali
[04:52.36]Lintang mbulan lan ati iki
[05:00.37]Sing dadi seksi, ra biso lali
[05:07.97]Lintang mbulan lan ati iki
[05:16.47]