Maling Guling

Versi: Mas Irin

Lha dalah, konangan tukange suling
Mlipar-mlipir nginceng koyo golek beling,
Jebule ndelik le arep maling guling..

Lha kok saru, gulinge mung kudu melu
Sing kelangan sirahe mumet arep nglalu,
Dasar gulinge juga kayak begitu..
Lha dalah, konangan tukange suling

reff:
Ora nggenah, ngrusak pager ayu
Pager sing elek wis dho di tuku..

Bareng konangan, lambene mecucu
Pasrah ningarepe pak penghulu..
Malinge tekone kayak kamu..
Gulinge juga suka begitu..

Lha dalah, konangan tukange suling
Mlipar-mlipir nginceng koyo golek beling,
Jebule ndelik le arep maling guling..

Lha kok saru, gulinge mung kudu melu
Sing kelangan sirahe mumet arep nglalu,
Dasar gulinge juga kayak begitu..
Lha dalah, konangan tukange suling

reff:
Ora nggenah, ngrusak pager ayu
Pager sing elek wis dho di tuku..

Bareng konangan, lambene mecucu
Pasrah ningarepe pak penghulu..
Malinge tekone kayak kamu..
Gulinge juga suka begitu..

Ayam Kampung

Versi: Mas Irin ft. Romania

Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff:
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

reff:
Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff:
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

1234