Maling Guling

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin
Produksi : ??

Lha dalah, konangan tukange suling
Mlipar-mlipir nginceng koyo golek beling,
Jebule ndelik le arep maling guling..

Lha kok saru, gulinge mung kudu melu
Sing kelangan sirahe mumet arep nglalu,
Dasar gulinge juga kayak begitu..
Lha dalah, konangan tukange suling

reff :
Ora nggenah, ngrusak pager ayu
Pager sing elek wis dho di tuku..

Bareng konangan, lambene mecucu
Pasrah ningarepe pak penghulu..
Malinge tekone kayak kamu..
Gulinge juga suka begitu..

kembali ke atas..lha dalah,konangan..

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Xasu3FcvKg8

[ver: lyric]
[id: ozizscsn]
[ar: Mas Irin]
[ti: Maling Guling]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:40]
[00:00.93]Maling Guling
[00:20.93]Versi : Mas Irin
[00:23.93][00:45.79][01:09.05][01:40.34][02:10.93][02:27.43][02:51.64][03:22.07][03:52.80][04:09.49][04:33.55]
[00:26.93][01:28.18][03:10.23]***
[00:27.93][01:29.18][01:50.08][03:11.23][03:32.38]**
[00:28.93][01:30.18][01:51.08][03:12.23][03:33.38]*
[00:29.77][01:03.64][02:12.50][02:45.54][03:54.17][04:27.30]Lha dalah, konangan tukange suling
[00:36.00][02:17.79][03:59.80]Mlipar-mlipir nginceng koyo golek beling,
[00:40.99][02:23.01][04:04.68]Jebule ndelik le arep maling guling..
[00:46.92][02:29.04][04:10.99]Lha kok saru, gulinge mung kudu melu
[00:52.63][02:34.62][04:16.36]Sing kelangan sirahe mumet arep nglalu,
[00:57.68][02:39.47][04:21.55]Dasar gulinge juga kayak begitu..
[01:31.18][03:13.23]Ora nggenah, ngrusak pager ayu
[01:35.79][03:17.88]Pager sing elek wis dho di tuku..
[01:52.08][03:34.38]Bareng konangan, lambene mecucu
[01:56.56][03:38.44]Pasrah ningarepe pak penghulu..
[02:01.78][03:43.44]Malinge tekone kayak kamu..
[02:06.81][03:48.81]Gulinge juga suka begitu..

Advertisements

Ayam Kampung

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin f. Romania
Produksi : ??

Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff :
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

reff :
kembali ke atas..yu yu mbakyu,…
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_xtSvYP2UMQ

[ver: lyric]
[id: zpqonvsp]
[ar: Mas Irin]
[ti: Ayam Kampung]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:43]
[00:01.34]Ayam Kampung
[00:27.34]Versi : Mas Irin f. Romania
[00:30.34]
[00:33.34]***
[00:34.34]**
[00:35.34]*
[00:36.93]Lk : Yu yu mbakyu,
[00:38.73]sing mang beto nopo niku
[00:44.30]Pr : Ayam kampung,
[00:46.51]dagangan sing nembe tuku
[00:52.93]Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
[00:58.01]Pr : Entem mawon,
[01:00.25]regane larang nopo setuju
[01:06.76]Lk : Yu yu mbakyu,
[01:08.67]yen ngoten pilih sing kuru
[01:14.34]Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
[01:21.93]Lk : Nempil siji, arep tak ingu
[01:27.94]Pr : Monggo mawon,
[01:30.05]sing kuru nopo sing lemu
[01:35.10]
[01:47.37]***
[01:48.37]**
[01:49.37]*
[01:50.37]Lk : Kuwalik walik,
[01:52.40]sing dodol kok ngangklik-angklik
[01:56.07]Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
[02:03.66]Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
[02:10.63]Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik
[02:18.58]Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
[02:25.77]Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
[02:33.90]Lk : Yen sing lemu, terus pinten niku
[02:40.20]Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
[02:46.62]
[02:48.26]==ayam kampung mas irin f. romania==
[03:12.26]
[03:15.26]***
[03:16.26]**
[03:17.26]*
[03:18.26]Lk : Yu yu mbakyu,
[03:19.88]sing mang beto nopo niku
[03:26.15]Pr : Ayam kampung,
[03:27.51]dagangan sing nembe tuku
[03:33.93]Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
[03:38.95]Pr : Entem mawon,
[03:40.15]regane larang nopo setuju
[03:46.55]Lk : Yu yu mbakyu,
[03:48.96]yen ngoten pilih sing kuru
[03:55.14]Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
[04:03.79]Lk : Nempil siji, arep tak ingu
[04:09.70]Pr : Monggo mawon,
[04:11.11]sing kuru nopo sing lemu
[04:16.22]
[04:28.56]***
[04:29.56]**
[04:30.56]*
[04:31.56]Lk : Kuwalik walik,
[04:33.71]sing dodol kok ngangklik-angklik
[04:38.10]Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
[04:44.87]Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
[04:51.76]Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik
[04:59.54]Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
[05:06.82]Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
[05:15.51]Lk : Yen sing lemu, terus pinten niku
[05:21.13]Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
[05:27.87]Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
[05:35.85]

Entek Duwite

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin/Mbolo/Om G
Produksi : ??

(Tek entek’an duwite, tek entek’an kanthonge)
Bayaran seminggu, dinggo lotre
Ra mikir butuhe, anak lan bojone
Butuh seneng, duwit nggo nang kafe

(Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
Bayaran seminggu, ra njagakke
Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
Kroso ngelih, kari cepak nesune

Adhus kringet, sesuk le golek ijole
Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
Bacut entek duwite, ora mulih omahe
Sirah mumet, nganti brodhol rambute

reff :
kembali ke atas..tek entek’an…

Tek entek’an duwite, tek entek’an bayarane
Tek entek’an duwite, nggo ning kafe duwite
Tek entek’an duwite, nggo nang sarpem duwite

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=hohN3dCwHx4

[ver: lyric]
[id: cnhwpqsp]
[ar: Mas Irin]
[ti: Entek Duwite]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:53]
[00:02.05]Entek Duwite
[00:20.05]Versi : Mas Irin/Mbolo/Om G
[00:23.05]
[00:26.05]***
[00:27.05]**
[00:28.05]*
[00:29.49](Tek entek’an duwite,)
[00:33.08](Tek entek’an kanthonge)
[00:36.60]Bayaran seminggu, dinggo lotre
[00:43.64]Ra mikir butuhe, anak lan bojone
[00:50.21]Butuh seneng, duwit nggo nang kafe
[00:57.26]
[01:04.51](Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
[01:11.19]Bayaran seminggu, ra njagakke
[01:18.01]Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
[01:24.76]Kroso ngelih, kari cepak nesune
[01:32.51]
[01:42.70]***
[01:43.70]**
[01:44.70]*
[01:45.70]Adhus kringet, sesuk le golek ijole
[01:52.39]Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
[01:59.27]Bacut entek duwite, ora mulih omahe
[02:05.83]Sirah mumet, nganti brodhol rambute
[02:13.02]
[02:16.65]==entek duwite..mas irin dkk..==
[02:34.65]
[02:37.65]***
[02:38.65]**
[02:39.65]*
[02:40.65](Tek entek’an duwite,)
[02:43.65](Tek entek’an kanthonge)
[02:46.99]Bayaran seminggu, dinggo lotre
[02:53.61]Ra mikir butuhe, anak lan bojone
[03:00.49]Butuh seneng, duwit nggo nang kafe
[03:07.47]
[03:14.66](Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
[03:21.28]Bayaran seminggu, ra njagakke
[03:28.35]Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
[03:35.10]Kroso ngelih, kari cepak nesune
[03:42.16]
[03:52.91]***
[03:53.91]**
[03:54.91]*
[03:55.91]Adhus kringet, sesuk le golek ijole
[04:02.60]Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
[04:09.54]Bacut entek duwite, ora mulih omahe
[04:16.17]Sirah mumet, nganti brodhol rambute
[04:23.38]Tek entek’an duwite,
[04:26.23]Tek entek’an bayarane
[04:29.98]Tek entek’an duwite,
[04:33.23]Nggo ning kafe duwite
[04:36.67]Tek entek’an duwite,
[04:40.11]Nggo nang sarpem duwite
[04:44.51]

Kupu Dolan Bengi

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin
Produksi : ??

Nadyan rodo mandheg mangu, wayah bengi mesti metu
Ora ngerti wayah, ugo ora kroso sayah
Tansah bungah, semune amerak ati
Kupu-kupu kuwi, uripe ing wanci bengi

Ngadi saliro ra lali, mesti ditindakke
Solah lan bawane, tansah dadi mencutake
Murah esem, guyune ngresepke ati
Ngowahake pikir, tumrape priyo kang naksir

Durung mesti, dicelo sak podo-podo
Lakune kepekso, ditindakke sak anane
Durung biso, ngowahi nasibing diri
Amargo kahanan, kelangan manis madune

Kupu-kupu dolan bengi, do nggoleki jati diri
Amargo mbiyene, mung tansah dilarani
Kahanane kang ditompo, warno-warni
Kupu-kupu kuwi, pengen mentas soko trali

reff :
Ngadi saliro ra lali, mesti ditindakke
Solah lan bawane, tansah dadi mencutake
Murah esem, guyune ngresepke ati
Ngowahake pikir, tumrape priyo kang naksir

Durung mesti, dicelo sak podo-podo
Lakune kepekso, ditindakke sak anane
Durung biso, ngowahi nasibing diri
Amargo kahanan, kelangan manis madune

Kupu-kupu dolan bengi, do nggoleki jati diri
Amargo mbiyene, mung tansah dilarani
Kahanane kang ditompo, warno-warni
Kupu-kupu kuwi, pengen mentas soko trali
Kupu-kupu kuwi, pengen mentas soko trali

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=y9PcNVZYs6I

[ver: lyric]
[id: wzvnlhsp]
[ar: Mas Irin]
[ti: Kupu Dolan Bengi]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:26]
[00:01.10]Kupu Dolan Bengi
[00:21.12]Versi : Mas Irin
[00:24.22]
[00:27.47]***
[00:28.56]**
[00:29.66]*
[00:30.56]Nadyan rodo mandheg mangu,
[00:34.91]Wayah bengi mesti metu
[00:38.26]Ora ngerti wayah, ugo ora kroso sayah
[00:45.82]Tansah bungah, semune amerak ati
[00:52.76]Kupu-kupu kuwi, uripe ing wanci mbengi
[00:59.95]
[01:07.89]Ngadi saliro ra lali, mesti ditindakke
[01:15.00]Solah lan bawane, tansah dadi mencutake
[01:22.77]Murah esem, guyune ngresepke ati
[01:29.33]Ngowahake pikir, tumrape priyo kang naksir
[01:37.40]
[01:45.05]Durung mesti, dicelo sak podo-podo
[01:52.40]Lakune kepekso, ditindakke sak anane
[02:00.02]Durung biso, ngowahi nasib ing diri
[02:07.17]Amargo kahanan, kelangan manis madune
[02:15.21]
[02:22.72]Kupu-kupu dolan mbengi,
[02:26.26]Do nggoleki jati diri
[02:30.07]Amargo mbiyene, mung tansah dilarani
[02:36.70]Kahanane kang ditompo, warno-warni
[02:44.32]Kupu-kupu kuwi, pengen mentas soko trali
[02:51.70]
[03:18.19]***
[03:19.19]**
[03:20.19]*
[03:21.19]Ngadi saliro ra lali, mesti ditindakke
[03:29.44]Solah lan bawane, tansah dadi mencutake
[03:36.38]Murah esem, guyune ngresepke ati
[03:43.50]Ngowahake pikir, tumrape priyo kang naksir
[03:50.88]
[03:59.57]Durung mesti, dicelo sak podo-podo
[04:06.51]Lakune kepekso, ditindakke sak anane
[04:13.70]Durung biso, ngowahi nasib ing diri
[04:21.14]Amargo kahanan, kelangan manis madune
[04:28.47]
[04:36.08]Kupu-kupu dolan bengi,
[04:40.08]Do nggoleki jati diri
[04:43.89]Amargo mbiyene, mung tansah dilarani
[04:50.95]Kahanane kang ditompo, warno-warni
[04:58.39]Kupu-kupu kuwi, pengen mentas soko trali
[05:05.96]Kupu-kupu kuwi, pengen mentas soko trali
[05:14.96]

Sedino Ping Sewu

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin feat Romania
Produksi : ??

Lk :
Atiku rumongso lego,
Sanadyan mung, sak kedeping netro
Praptane kairing roso, tresno
Handiko kang biso nggowo

Pr :
Ra nyono sliramu tedak,
Ocehing prenjak angliak-liak
Mabur duwur medun amendak-mendak
Mbarengi, lawang ndak mbukak

reff :
Lk :
Duh wong ayu,
Tambanono, kangening atiku
Ndak sesuwun ing mbesuke
Mugo biso, dadi sisihanku

Pr :
Duh wong bagus,
Siramono, witing asmoroku
Pancene wis suwe tenan,
Yen ndak pitung, sedino ping sewu

reff :
kembali keatas..atiku rumongso lego,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=50U6_RK1Z2w

[ver:lyric]
[id: kizqkosp]
[ar: Mas Irin feat Romania]
[ti: Sedino Ping Sewu]
[al: Campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 05:40]
[00:01.94]Sedino Ping Sewu
[00:23.91]Versi : Mas Irin feat Romania
[00:26.68]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:29.49]
[00:32.53]***
[00:33.72]**
[00:34.91]*
[00:35.67]ATIKU RUMONGSO LEGO,
[00:40.99]SANADYAN MUNG, SAK KEDEPING NETRO
[00:49.43]PRAPTANE KAIRING ROSO, TRESNO
[00:57.24]HANDIKO KANG BISO NGGOWO
[01:03.68]ra nyono sliramu tedak,
[01:09.58]ocehing prenjak angliak-liak
[01:18.06]mabur duwur medun amendak-mendak
[01:25.62]mbarengi, lawang ndak mbukak
[01:32.00]
[01:44.52]***
[01:45.33]**
[01:46.09]*
[01:47.40]DUH WONG AYU,
[01:52.65]TAMBANONO, KANGENING ATIKU
[02:01.78]NDAK SESUWUN, ING MBESUKE
[02:07.09]MUGO BISO, DADI SISIHANKU
[02:15.68]duh wong bagus,
[02:21.37]siramono, witing asmoroku
[02:29.87]pancene wis suwe tenan,
[02:35.60]yen ndak pitung, sedino ping sewu
[02:43.54]
[02:46.00]==sedino ping sewu mas irin==
[03:07.00]
[03:10.91]***
[03:11.91]**
[03:12.85]*
[03:13.44]ATIKU RUMONGSO LEGO,
[03:18.50]SANADYAN MUNG, SAK KEDEPING NETRO
[03:27.50]PRAPTANE KAIRING ROSO, TRESNO
[03:34.94]HANDIKO KANG BISO NGGOWO
[03:41.30]ra nyono sliramu tedak,
[03:47.17]ocehing prenjak angliak-liak
[03:55.51]mabur duwur medun amendak-mendak
[04:03.24]mbarengi, lawang ndak mbukak
[04:08.89]
[04:21.36]***
[04:22.11]**
[04:23.05]*
[04:24.62]DUH WONG AYU,
[04:30.24]TAMBANONO, KANGENING ATIKU
[04:38.99]NDAK SESUWUN, ING MBESUKE
[04:44.18]MUGO BISO, DADI SISIHANKU
[04:52.93]duh wong bagus,
[04:59.00]siramono, witing asmoroku
[05:06.56]pancene wis suwe tenan,
[05:12.56]yen ndak pitung, sedino ping sewu
[05:21.25]

Tangising Bayi

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin
Produksi : ??

Bingung rasaning ati,
Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi
Ngelingake lelakon duk nalikane
Gegantilaning roso, digowo lungo
Marang ibu, kang tego medhotke tresno

Durung tekane wanci, pacoban iki ,
Mung kudu tak liwati
Ora biso nglalekne, anakku dewe
Kepingin tansah ndak bopong, lan tak lelo
Mbesuk dadi, gegantilaning nyowo

Ono ngendi, saiki dununge
Anakku bocah sing, bagus dewe
Tak goleki nganti ing, watesing bumi
Bingung rasaning ati,
Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi

reff :
kembali keatas..bingung rasaning ati,…

“tak goleki nganti ing watesing bumi,
ono ngendi papanmu anakku bocah bagus”

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=BhgV6HyNhBM

[ver: lyric]
[id: qqisicsp]
[ar: Mas Irin]
[ti: Tangising Bayi]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:30]
[00:01.37]TANGISING BAYI
[00:24.37]Ciptaan : Mas Irin
[00:27.37]Versi : Mas Irin
[00:30.37]
[00:33.37]***
[00:34.37]**
[00:35.37]*
[00:36.49]Bingung rasaning ati,
[00:38.19]Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi
[00:44.79]Ngelingake lelakon duk nalikane
[00:52.98]Gegantilaning roso, digowo lungo
[01:01.92]Marang ibu, kang tego medhotke tresno
[01:10.79]
[01:12.67]Durung tekane wanci, pacoban iki,
[01:17.19]Mung kudu tak liwati
[01:20.80]Ora biso nglalekne, anakku dewe
[01:29.76]Kepingin tansah ndak bopong, lan tak lelo
[01:38.61]Mbesuk dadi, gegantilaning nyowo
[01:47.68]
[01:55.49]Ono ngendi, saiki dununge
[02:05.04]Anakku bocah sing, bagus dewe
[02:14.35]Tak goleki nganti ing, watesing bumi
[02:24.44]Bingung rasaning ati,
[02:26.96]Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi
[02:34.65]
[03:07.22]***
[03:08.22]**
[03:09.22]*
[03:10.22]Bingung rasaning ati,
[03:12.23]Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi
[03:18.57]Ngelingake lelakon duk nalikane
[03:26.86]Gegantilaning roso, digowo lungo
[03:36.38]Marang ibu, kang tego medhotke tresno
[03:44.24]
[03:46.61]Durung tekane wanci, pacoban iki
[03:51.26]Mung kudu tak liwati
[03:54.74]Ora biso nglalekne, anakku dewe
[04:03.93]Kepingin tansah ndak bopong, lan tak lelo
[04:12.18]Mbesuk dadi, gegantilaning nyowo
[04:21.12]
[04:27.62]”nang endi ngger anakku bocah bagus”
[04:30.51]Ono ngendi, saiki dununge
[04:38.58]Anakku bocah sing, bagus dewe
[04:48.67]Tak goleki nganti ing, watesing bumi
[04:57.86]Bingung rasaning ati,
[05:00.78]Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi
[05:08.47]
[05:10.41]”tak goleki, nganti ing watesing bumi,
[05:21.66]ono ngendi, papanmu, anakku, bocah bagus”
[05:26.85]

Tresno Abang Lambe

Ciptaan : Mas Irin
Vokal : Mas Irin
Produksi : ??

Kembang kang rinonce,
Sarwo endah sawangane
Koyo tresno sing tok gambarake
Nanging kembang mau saikine,
Ning endi parane

Tresno abang lambe,
Sing teko bareng slirane
Biyen koyo tenan- tenan kae
Nanging saknyatane,
Gawe gelo, ing mburine

Opo to sababe,
Kowe tego ninggalake
Ora eling marang kawitane
Tresno mung nyang lambe,
Gawe loro.., saklawase

Aku ra ngerteni,
Rampunge lelakon iki
Katresnan kang suci,
Durung tak temoni

Mbacut opo luput,
Tresnaku sing kanggo kowe
Ra keno dipulung,
Bebasan kari critane
Tresno abang lambe

reff :
Tresno abang lambe,
Sing teko bareng slirane
Biyen koyo tenan- tenan kae
Nanging saknyatane,
Gawe gelo, ing mburine

Opo to sababe,
Kowe tego ninggalake
Ora eling marang kawitane
Tresno mung nyang lambe,
Gawe loro.., saklawase

Aku ra ngerteni,
Rampunge lelakon iki
Katresnan kang suci,
Durung tak temoni
Mbacut opo luput,
Tresnaku sing kanggo kowe
Ra keno dipulung,
Bebasan kari critane
Tresno abang lambe
Tresno abang lambe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jlvYSJdQThA

[versi:lyric]
[ar: Mas Irin]
[ti: Tresno Abang Lambe]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:55]
[00:02.19]TRESNO ABANG LAMBE
[00:07.19]Ciptaan : Mas Irin
[00:10.19]Versi : Mas Irin
[00:13.19]
[00:25.98]***
[00:26.98]**
[00:27.98]*
[00:28.98]Kembang kang rinonce,
[00:32.62]Sarwo endah sawangane
[00:37.60]Koyo tresno sing tok gambarake
[00:44.79]Nanging kembang mau, saikine
[00:49.98]Ning endi parane
[00:54.98]
[01:03.35]Tresno abang lambe,
[01:07.61]Sing teko bareng slirane
[01:11.23]Biyen koyo tenan- tenan kae
[01:18.76]Nanging saknyatane,
[01:21.73]Gawe gelo, ing mburine..
[01:30.45]
[01:40.49]Opo to sababe,
[01:44.26]Kowe tego ninggalake
[01:48.93]Ora eling marang, kawitane
[01:55.86]Tresno mung nyang lambe,
[01:59.24]Gawe loro.., saklawase..
[02:09.43]
[02:15.49]***
[02:16.49]**
[02:17.49]*
[02:18.49]Aku ra ngerteni,
[02:21.44]Rampunge lelakon iki
[02:25.91]Katresnan kang suci,
[02:29.04]Durung tak temoni
[02:35.38]
[02:39.76]Mbacut opo luput,
[02:43.82]Tresnaku sing kanggo kowe
[02:48.39]Ra keno dipulung,
[02:50.98]Bebasan kari critane
[02:56.10]
[03:01.71]Tresno abang lambe
[03:10.19]
[03:34.94]***
[03:35.94]**
[03:36.94]*
[03:37.94]Tresno abang lambe,
[03:41.44]Sing teko bareng slirane
[03:45.72]Biyen koyo tenan- tenan kae
[03:52.72]Nanging saknyatane,
[03:56.26]Gawe gelo, ing mburine..
[04:04.07]
[04:07.94]***
[04:08.94]**
[04:09.94]*
[04:10.64]Opo to sababe,
[04:14.89]Kowe tego ninggalake
[04:19.39]Ora eling marang kawitane
[04:26.58]Tresno mung nyang lambe,
[04:29.89]Gawe loro.., saklawase..
[04:38.77]
[04:48.64]Aku ra ngerteni,
[04:52.13]Rampunge lelakon iki
[04:56.39]Katresnan kang suci,
[04:59.63]Durung tak temoni
[05:05.96]
[05:10.96]Mbacut opo luput,
[05:14.34]Tresnaku sing kanggo kowe
[05:18.83]Ra keno dipulung,
[05:21.91]Bebasan kari critane
[05:28.09]
[05:32.46]Tresno abang lambe
[05:40.96]Tresno abang lambe
[05:48.53]