Maling Guling

Versi: Mas Irin

Lha dalah, konangan tukange suling
Mlipar-mlipir nginceng koyo golek beling,
Jebule ndelik le arep maling guling..

Lha kok saru, gulinge mung kudu melu
Sing kelangan sirahe mumet arep nglalu,
Dasar gulinge juga kayak begitu..
Lha dalah, konangan tukange suling

reff:
Ora nggenah, ngrusak pager ayu
Pager sing elek wis dho di tuku..

Bareng konangan, lambene mecucu
Pasrah ningarepe pak penghulu..
Malinge tekone kayak kamu..
Gulinge juga suka begitu..

Lha dalah, konangan tukange suling
Mlipar-mlipir nginceng koyo golek beling,
Jebule ndelik le arep maling guling..

Lha kok saru, gulinge mung kudu melu
Sing kelangan sirahe mumet arep nglalu,
Dasar gulinge juga kayak begitu..
Lha dalah, konangan tukange suling

reff:
Ora nggenah, ngrusak pager ayu
Pager sing elek wis dho di tuku..

Bareng konangan, lambene mecucu
Pasrah ningarepe pak penghulu..
Malinge tekone kayak kamu..
Gulinge juga suka begitu..

Ayam Kampung

Versi: Mas Irin ft. Romania

Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff:
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

reff:
Lk : Yu yu mbakyu, sing mang beto nopo niku
Pr : Ayam kampung, dagangan sing nembe tuku
Lk : Nopo enten, sing rodo’ lemu
Pr : Entem mawon. regane larang nopo setuju

Lk : Yu yu mbakyu, yen ngoten pilih sing kuru
Pr : Pora kleru, regane tikel ping telu
Lk : Nempil siji, arep tak ingu
Pr : Monggo mawon, sing kuru nopo sing lemu

reff:
Lk : Kuwalik walik, sing dodol kok ngangklik-angklik
Pr : Niki ayam kampung, asli wonosari
Lk : Kosik-kosik, aku tak mikir dhisik
Pr : Jare nempil, kok malah mung lirak-lirik

Lk : Yu yu mbakyu, jane pinten regane niku
Pr : Yen sing kuru, paling ora sedan telu
Lk ; Yen sing lemu, terus pinten niku
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu
Pr : Yen sing lemu, ijole omah sapine wolu

Entek Duwite

Versi: Mas Irin/Mbolo/Om G

(Tek entek’an duwite, tek entek’an kanthonge)
Bayaran seminggu, dinggo lotre
Ra mikir butuhe, anak lan bojone
Butuh seneng, duwit nggo nang kafe

(Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
Bayaran seminggu, ra njagakke
Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
Kroso ngelih, kari cepak nesune

Adhus kringet, sesuk le golek ijole
Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
Bacut entek duwite, ora mulih omahe
Sirah mumet, nganti brodhol rambute

reff:
(Tek entek’an duwite, tek entek’an kanthonge)
Bayaran seminggu, dinggo lotre
Ra mikir butuhe, anak lan bojone
Butuh seneng, duwit nggo nang kafe

(Nggo jedilan duwite, main dadu teruse)
Bayaran seminggu, ra njagakke
Wis kesel awakke, tek entek’an duwite
Kroso ngelih, kari cepak nesune

Adhus kringet, sesuk le golek ijole
Ora liyo, yo mung kuwi sing dijagakke
Bacut entek duwite, ora mulih omahe
Sirah mumet, nganti brodhol rambute

Tek entek’an duwite, tek entek’an bayarane
Tek entek’an duwite, nggo ning kafe duwite
Tek entek’an duwite, nggo nang sarpem duwite

Kupu Dolan Bengi

Versi: Mas Irin

Nadyan rodo mandheg mangu, wayah bengi mesti metu
Ora ngerti wayah, ugo ora kroso sayah
Tansah bungah, semune amerak ati
Kupu-kupu kuwi, uripe ing wanci bengi

Ngadi saliro ra lali, mesti ditindakke
Solah lan bawane, tansah dadi mencutake
Murah esem, guyune ngresepke ati
Ngowahake pikir, tumrape priyo kang naksir

Durung mesti, dicelo sak podo-podo
Lakune kepekso, ditindakke sak anane
Durung biso, ngowahi nasibing diri
Amargo kahanan, kelangan manis madune

Kupu-kupu dolan bengi, do nggoleki jati diri
Amargo mbiyene, mung tansah dilarani
Kahanane kang ditompo, warno-warni
Kupu-kupu kuwi, pengen mentas soko trali

reff :
Ngadi saliro ra lali, mesti ditindakke
Solah lan bawane, tansah dadi mencutake
Murah esem, guyune ngresepke ati
Ngowahake pikir, tumrape priyo kang naksir

Durung mesti, dicelo sak podo-podo
Lakune kepekso, ditindakke sak anane
Durung biso, ngowahi nasibing diri
Amargo kahanan, kelangan manis madune

Kupu-kupu dolan bengi, do nggoleki jati diri
Amargo mbiyene, mung tansah dilarani
Kahanane kang ditompo, warno-warni
Kupu-kupu kuwi, pengen mentas soko trali
Kupu-kupu kuwi, pengen mentas soko trali

Sedino Ping Sewu

Versi: Mas Irin ft. Romania

Lk :
Atiku rumongso lego,
Sanadyan mung, sak kedeping netro
Praptane kairing roso, tresno
Handiko kang biso nggowo

Pr :
Ra nyono sliramu tedak,
Ocehing prenjak angliak-liak
Mabur duwur medun amendak-mendak
Mbarengi, lawang ndak mbukak

reff :
Lk :
Duh wong ayu,
Tambanono, kangening atiku
Ndak sesuwun ing mbesuke
Mugo biso, dadi sisihanku

Pr :
Duh wong bagus,
Siramono, witing asmoroku
Pancene wis suwe tenan,
Yen ndak pitung, sedino ping sewu

reff :
Lk :
Atiku rumongso lego,
Sanadyan mung, sak kedeping netro
Praptane kairing roso, tresno
Handiko kang biso nggowo

Pr :
Ra nyono sliramu tedak,
Ocehing prenjak angliak-liak
Mabur duwur medun amendak-mendak
Mbarengi, lawang ndak mbukak

reff :
Lk :
Duh wong ayu,
Tambanono, kangening atiku
Ndak sesuwun ing mbesuke
Mugo biso, dadi sisihanku

Pr :
Duh wong bagus,
Siramono, witing asmoroku
Pancene wis suwe tenan,
Yen ndak pitung, sedino ping sewu

Tangising Bayi

Versi: Mas Irin

Bingung rasaning ati,
Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi
Ngelingake lelakon duk nalikane
Gegantilaning roso, digowo lungo
Marang ibu, kang tego medhotke tresno

Durung tekane wanci, pacoban iki ,
Mung kudu tak liwati
Ora biso nglalekne, anakku dewe
Kepingin tansah ndak bopong, lan tak lelo
Mbesuk dadi, gegantilaning nyowo

Ono ngendi, saiki dununge
Anakku bocah sing, bagus dewe
Tak goleki nganti ing, watesing bumi
Bingung rasaning ati,
Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi

reff :
Bingung rasaning ati,
Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi
Ngelingake lelakon duk nalikane
Gegantilaning roso, digowo lungo
Marang ibu, kang tego medhotke tresno

Durung tekane wanci, pacoban iki ,
Mung kudu tak liwati
Ora biso nglalekne, anakku dewe
Kepingin tansah ndak bopong, lan tak lelo
Mbesuk dadi, gegantilaning nyowo

Ono ngendi, saiki dununge
Anakku bocah sing, bagus dewe
Tak goleki nganti ing, watesing bumi
Bingung rasaning ati,
Sak wanci-wanci, krungu tangising bayi

“tak goleki nganti ing watesing bumi,
ono ngendi papanmu anakku bocah bagus”

Tresno Abang Lambe

Versi: Mas Irin

Kembang kang rinonce,
Sarwo endah sawangane
Koyo tresno sing tok gambarake
Nanging kembang mau saikine,
Ning endi parane

Tresno abang lambe,
Sing teko bareng slirane
Biyen koyo tenan- tenan kae
Nanging saknyatane,
Gawe gelo, ing mburine

Opo to sababe,
Kowe tego ninggalake
Ora eling marang kawitane
Tresno mung nyang lambe,
Gawe loro.., saklawase

Aku ra ngerteni,
Rampunge lelakon iki
Katresnan kang suci,
Durung tak temoni

Mbacut opo luput,
Tresnaku sing kanggo kowe
Ra keno dipulung,
Bebasan kari critane
Tresno abang lambe

reff :
Tresno abang lambe,
Sing teko bareng slirane
Biyen koyo tenan- tenan kae
Nanging saknyatane,
Gawe gelo, ing mburine

Opo to sababe,
Kowe tego ninggalake
Ora eling marang kawitane
Tresno mung nyang lambe,
Gawe loro.., saklawase

Aku ra ngerteni,
Rampunge lelakon iki
Katresnan kang suci,
Durung tak temoni
Mbacut opo luput,
Tresnaku sing kanggo kowe
Ra keno dipulung,
Bebasan kari critane
Tresno abang lambe
Tresno abang lambe