Golek Bojo


Versi: Mas Herman ft. Dewi Asty

Lk:
Lombok ijo sayur asem,
Iwak tempe sambel trasi..
Pengen bojo,
Nanging isih wedi..

Pr:
Klambi abang numpak kreto,
Semarang tekane yogja..
Yen sembranan,
Luwih becik ojo..

Lk:
Yen tenanan dhik,
Terus kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepmu opo..

Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku kudu ngopo..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr:
Janur mas pucuk’e klopo,
Kudu matur mas ibu lan romo..

reff:
Lk:
Didodel mlakune mogel,
Lagi ngetren jare model..
Koyo gelem,
Koyo angel-angel..

Pr:
Pelem gadhung nggo lutisan,
Gulo jowo gulo aren..
Sopo gelem,
Sopo-sopo angel..

Lk:
Yen wis gelem dhik,
Aku terus piye..
Pr:
Ora ngerti mas,
Karepe opo..

Lk:
Krambil ijo sing enom degan,
Mbok menowo jodo yen isih legan..
Pr:
Simbah ngobong menyan mbakone nggo susuran,
Aku iki mas yo isih perawan..

Lk:
Emping mlinjo kanggo suguhan,
Golek bojo kanggo tenanan..
Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: Ayo’ to..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
Lk: He emm..
Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zzuwhuci]
[ar: Mas Herman ft. Dewi Asty]
[ti: Golek Bojo]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:00.04]Golek Bojo
[00:00.04]by: Mas Herman ft. Dewi Asty
[00:15.04]
[00:17.04]>>>
[00:18.04]>>
[00:19.04]>
[00:20.04]Lk: Lombok ijo sayur asem,
[00:23.54]Lk: Iwak tempe sambel trasi..
[00:28.33]Lk: Pengen bojo,
[00:30.25]Lk: Nanging isih wedi..
[00:33.24]
[00:35.05]Pr: Klambi abang numpak kreto,
[00:38.58]Pr: Semarang tekane yogja..
[00:43.36]Pr: Yen sembranan,
[00:45.35]Pr: Luwih becik ojo..
[00:48.82]Lk: Yen tenanan dhik,
[00:50.87]Lk: Terus kudu ngopo..
[00:53.61]Pr: Ora ngerti mas,
[00:55.53]Pr: Karepmu opo..
[00:58.70]
[01:02.30]Lk: Didodel mlakune mogel,
[01:05.90]Lk: Lagi ngetren jare model..
[01:11.25]Lk: Koyo gelem,
[01:13.24]Lk: Koyo angel-angel..
[01:16.65]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[01:21.24]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[01:26.22]Pr: Sopo gelem,
[01:28.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[01:31.62]Lk: Yen wis gelem dhik,
[01:33.66]Lk: Aku kudu ngopo..
[01:36.46]Pr: Ora ngerti mas,
[01:38.39]Pr: Karepe opo..
[01:41.74]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[01:47.33]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[01:52.61]Pr: Simbah ngobong menyan
[01:55.16]Pr: mbakone nggo susuran,
[01:58.14]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[02:03.03]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[02:07.39]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[02:12.24]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[02:17.02]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[02:22.54]
[02:32.02]>>>
[02:33.02]>>
[02:34.02]>
[02:35.02]Lk: Didodel mlakune mogel,
[02:39.08]Lk: Lagi ngetren jare model..
[02:44.07]Lk: Koyo gelem,
[02:45.99]Lk: Koyo angel-angel..
[02:50.53]Pr: Pelem gadhung nggo lutisan,
[02:54.56]Pr: Gulo jowo gulo aren..
[02:58.97]Pr: Sopo gelem,
[03:01.08]Pr: Sopo-sopo angel..
[03:04.75]Lk: Yen wis gelem dhik,
[03:06.54]Lk: Aku terus piye..
[03:10.35]Pr: Ora ngerti mas,
[03:12.34]Pr: Karepe opo..
[03:15.64]Lk: Krambil ijo sing enom degan,
[03:21.16]Lk: Mbok menowo jodo yen isih legan..
[03:26.62]Pr: Simbah ngobong menyan
[03:29.29]Pr: mbakone nggo susuran,
[03:31.90]Pr: Aku iki mas yo isih perawan..
[03:36.37]Lk: Emping mlinjo kanggo suguhan,
[03:41.23]Lk: Golek bojo kanggo tenanan..
[03:46.31]Pr: Janur mas pucuk’e klopo,
[03:50.97]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[03:56.68]Lk: Ayo’ to..
[03:57.29]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:01.39]Lk: He emm..
[04:02.16]Pr: Kudu matur mas ibu lan romo..
[04:07.13]
————–
Preview:

Advertisements

Bojo Ngeyel


Versi: Mas Herman

Tak kandani ora nggugu malah ngeyel,
Karepmu piye trus kepriye..
Diaturi ra mirengke mbokne,
Ora nggugu,nggugu karepmu dewe..

Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..

reff:
Wis mbuh karepmu sing mu’ arep ngek’i bumbu,
Enak ra’ enak masa’anmu..
Nanging najan ngunu kowe bojoku,
Sing paling ayu kowe bojoku..

We ladalah ora ngalor ora ngidul,
Kangkung bayem pare gambas kok mbok masak bareng
O alah nduk opo kekarepmu
Yen kowe nesu opo salahku..

Jeng bojoku sing paling ayu
Ojo mrengut coba kondho aku..
Opo-opo opo salahku,
Yen kowe nesu bingung atiku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: isscauci]
[ar: Mas Herman]
[ti: Bojo Ngeyel]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:30]
[00:00.50]Bojo Ngeyel
[00:00.50]by: Mas Herman
[00:17.50]
[00:19.50]>>>
[00:20.50]>>
[00:21.50]>
[00:22.50]Tak kandani
[00:24.84]ora nggugu malah ngeyel,
[00:28.85]Karepmu piye trus kepriye..
[00:35.93]Diaturi ra mirengke mbokne,
[00:42.67]Ora nggugu,
[00:44.09]nggugu karepmu dewe..
[00:47.95]
[00:50.54]Wis mbuh karepmu
[00:52.69]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[00:57.01]Enak ra’ enak masa’anmu..
[01:02.40]
[01:04.04]Nanging najan ngunu
[01:07.65]kowe bojoku,
[01:10.49]Sing paling ayu
[01:12.23]kowe bojoku..
[01:15.72]
[01:25.02]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[01:31.42]Kangkung bayem pare gambas
[01:35.15]kok mbok masak bareng
[01:38.45]O alah nduk opo kekarepmu
[01:45.40]Yen kowe nesu opo salahku..
[01:51.76]
[01:53.08]Jeng bojoku sing paling ayu
[01:58.88]Ojo mrengut coba kondho aku..
[02:05.58]Opo-opo opo salahku,
[02:12.70]Yen kowe nesu bingung atiku..
[02:18.61]
[02:35.04]>>>
[02:36.04]>>
[02:37.04]>
[02:38.04]Wis mbuh karepmu
[02:40.84]sing mu’ arep ngek’i bumbu,
[02:44.33]Enak ra’ enak masa’anmu..
[02:49.79]
[02:52.40]Nanging najan ngunu
[02:55.08]kowe bojoku,
[02:57.80]Sing paling ayu
[02:59.49]kowe bojoku..
[03:03.71]
[03:12.58]We ladalah ora ngalor ora ngidul,
[03:18.86]Kangkung bayem pare gambas
[03:22.86]kok mbok masak bareng
[03:26.77]O alah nduk opo kekarepmu
[03:32.98]Yen kowe nesu opo salahku..
[03:39.07]
[03:40.87]Jeng bojoku sing paling ayu
[03:46.15]Ojo mrengut coba kondho aku..
[03:53.29]Opo-opo opo salahku,
[03:59.93]Yen kowe nesu bingung atiku..
[04:06.52]
————–
Preview:

Lagu Tresno


Versi: Mas Herman

Lagu tresno iki kanggo seliramu,
Kanggo tondho tresno selawase..
Simpenono ing ati lan batinmu,
Tampanono lagu iki kanggo kowe..

Najan aku adoh karo seliramu,
Katresnanmu tak simpen neng atiku..
Saben jangka tambah katresnanku,
Saben wektu nelongso atiku..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..

reff:
Lagu tresno iki kanggo seliramu,
Kanggo tondho tresno selawase..
Simpenono ing ati lan batinmu,
Tampanono lagu iki kanggo kowe..

Najan aku adoh karo seliramu,
Katresnanmu tak simpen neng atiku..
Saben jangka tambah katresnanku,
Saben wektu nelongso atiku..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..
———————
[ver: lyrics]
[id: ppiispci]
[ar: Mas Herman]
[ti: Lagu Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:00.08]Lagu Tresno
[00:00.08]by: Mas Herman
[00:15.08]
[00:17.88]>>>
[00:18.88]>>
[00:19.88]>
[00:20.88]Lagu tresno iki kanggo seliramu,
[00:28.37]Kanggo tondho tresno selawase..
[00:36.32]Simpenono ing ati lan batinmu,
[00:44.08]Tampanono lagu iki kanggo kowe..
[00:51.72]
[00:53.06]Najan aku adoh karo seliramu,
[01:00.67]Katresnanmu tak simpen neng atiku..
[01:08.80]Saben jangka tambah katresnanku,
[01:16.44]Saben wektu nelongso atiku..
[01:23.65]Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
[01:31.72]Kanggo tondho tresno ing batinku..
[01:39.35]Tresno suci aku tresno seliramu,
[01:47.06]Lagu tresno iki kanggo selawase..
[01:54.82]
[02:08.04]>>>
[02:09.04]>>
[02:10.04]>
[02:11.04]Lagu tresno iki kanggo seliramu,
[02:19.55]Kanggo tondho tresno selawase..
[02:27.62]Simpenono ing ati lan batinmu,
[02:35.39]Tampanono lagu iki kanggo kowe..
[02:43.03]
[02:44.27]Najan aku adoh karo seliramu,
[02:52.09]Katresnanmu tak simpen neng atiku..
[03:00.24]Saben jangka tambah katresnanku,
[03:07.93]Saben wektu nelongso atiku..
[03:15.76]Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
[03:23.09]Kanggo tondho tresno ing batinku..
[03:30.85]Tresno suci aku tresno seliramu,
[03:38.18]Lagu tresno iki kanggo selawase..
[03:46.75]Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
[03:53.76]Kanggo tondho tresno ing batinku..
[04:01.47]Tresno suci aku tresno seliramu,
[04:08.73]Lagu tresno iki kanggo selawase..
[04:16.93]
—————
Preview:

Uwis Yo Wis

Mas-Herman
Versi: Mas Herman

Uwis-uwis ojo digondheli,
Sing uwis ojo digetuni..
Uwis-uwis ojo ditangisi,
Mbok menowo iki kersane gusti..

Lilanono aku pamit lungo,
Wong nyatane tresnamu ngapusi..
Janji jare sehidup semati,
Wis ra kurang anggonku ngandani..

reff:
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Awan wengi wajahmu terbayang..
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Ning nyatane ora biso digadang..

reff:
Lilanono aku pamit lungo,
Wong nyatane tresnamu ngapusi..
Janji jare sehidup semati,
Wis ra kurang anggonku ngandani..

reff:
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Awan wengi wajahmu terbayang..
Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
Ning nyatane ora biso digadang..

Uwis-uwis ojo nangis wae,
Getun kuwi pancen tibo mburi..
Aku lungo ora janji bali,
Slamat tinggal sampai berjumpa lagi..
——————
[ver: lyrics]
[id: bwnawhch]
[ar: Mas Herman]
[ti: Uwis Yo Wis]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:00.88]Uwis Yo Wis
[00:00.88]by: Mas Herman
[00:16.88]
[00:18.88]>>>
[00:19.88]>>
[00:20.88]>
[00:21.88]Uwis-uwis ojo digondheli,
[00:26.88]Sing uwis ojo digetuni..
[00:33.49]Uwis-uwis ojo ditangisi,
[00:39.70]Mbok menowo iki kersane gusti..
[00:45.68]
[00:47.29]Lilanono aku pamit lungo,
[00:52.21]Wong nyatane tresnamu ngapusi..
[00:58.93]Janji jare sehidup semati,
[01:04.84]Wis ra kurang anggonku ngandani..
[01:11.43]
[01:24.89]>>>
[01:25.89]>>
[01:26.89]>
[01:27.89]Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
[01:33.69]Awan wengi wajahmu terbayang..
[01:40.47]Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
[01:46.21]Ning nyatane ora biso digadang..
[01:52.55]
[02:16.88]>>>
[02:17.88]>>
[02:18.88]>
[02:19.88]Lilanono aku pamit lungo,
[02:24.68]Wong nyatane tresnamu ngapusi..
[02:30.95]Janji jare sehidup semati,
[02:37.18]Wis ra kurang anggonku ngandani..
[02:43.02]
[02:56.88]>>>
[02:57.88]>>
[02:58.88]>
[02:59.88]Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
[03:05.92]Awan wengi wajahmu terbayang..
[03:12.73]Sayang..(sayang) tenane aku sayang,
[03:18.64]Ning nyatane ora biso digadang..
[03:25.17]
[03:29.47]Uwis-uwis ojo nangis wae,
[03:34.63]Getun kuwi pancen tibo mburi..
[03:41.60]Aku lungo ora janji bali,
[03:47.32]Slamat tinggal sampai berjumpa lagi..
[03:53.61]
————-
Preview: