Roso Kangen

Maroef-Amatstam
Versi: Maroef Amatstam

Padange mbulane,
Ing tengah wengi iki..
Lungguh dewe’an nang kene,
Ra ono kancane..

Ademe neng awak ngene, rasane..
Sepine wengi rasane ra ono kowe..
Roso sepi neng jroning dodo..
Mergo kwe ra neng kene..
Neng sandhingku..

Yen nyawang potretmu..
Nggo tombo kangening atiku..
Wengi lamuni kowe tansah tak impi impi..
Ra ono liyo mung kowe, sing tak tresnani..

Tresnaku mung kanggo kowe, sak tenane..
Kangen neng ngenteni, mergo kangenku..
Suk kapan kowe biso neng sandhingku..
Neng sandhingku..

reff:
Senajan kowe durung biso neng sandhingku,
Ojo kowe nganti lali perjanjian..
Kabeh kuwi sing ono neng atiku,
Ora bakal tak blenjani..

Oh ho..ku kangen..,
Tansah tak kuatno
Sak tekane tresnamu..
Tresnamu.., tresno kangen sliramu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ciwpqocq]
[ar: Maroef Amatstam]
[ti: Roso Kangen]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:01.75]Roso Kangen
[00:23.75]Versi : Maroef Amatstam
[00:26.75]
[00:29.75]>>>
[00:30.75]>>
[00:31.75]>
[00:32.75]Padange mbulane,
[00:37.07]Ing tengah wengi iki..
[00:44.82]Lungguh dewe’an nang kene,
[00:50.57]Ra ono kancane..
[00:54.64]Ademe neng awak ngene rasane..
[01:05.70]Sepine wengi rasane ra ono kowe..
[01:12.66]Roso sepi neng jroning dodo..
[01:20.22]Mergo kwe ra neng kene..
[01:23.86]Neng sandhingku..
[01:28.88]Yen nyawang potretmu..
[01:34.14]Nggo tombo kangening atiku..
[01:40.63]Wengi lamuni kowe tansah tak impi impi..
[01:51.02]Ra ono liyo mung kowe, sing tak tresnani..
[02:00.99]Tresnaku mung kanggo kowe, sak tenane..
[02:09.77]Kangen neng ngenteni, mergo kangenku..
[02:16.85]Suk kapan kowe biso neng sandhingku..
[02:25.37]Neng sandhingku..
[02:29.01]
[02:41.55]>>>
[02:42.55]>>
[02:43.55]>
[02:44.55]Senajan kowe durung biso neng sandhingku,
[02:53.98]Ojo kowe nganti lali perjanjian?..
[03:04.21]Kabeh kuwi sing ono neng atiku,
[03:12.76]Ora bakal tak blenjani..
[03:20.75]Oh ho.. aku kangen..,
[03:28.18]Tansah tak kuatno
[03:31.85]Sak tekane tresnamu..
[03:43.80]Tresnamu.., tresno kangen sliramu..
[03:57.45]
————
Preview:

Advertisements

Wis Suwe

Wis Suwe
Ciptaan : ??
Vokal : Maroef Amatstam
Produksi : Vision Videopro

Suwe..kowe ijen wae
Wis suwe aku ngenteni kowe
Awan mbengi aku ora turu
Kelingan mesem lan ngguyumu
Ora biso lali sliramu

Suwe…kowe ning atiku
Wis suwe aku nduwe roso tresno
Kapan kowe biso nyedaki awakku
Wong loro dadi siji
Biso urip tekan pati

Yen awan, aku mung kelingan
Yen bengi ora turu
Mikirke sliramu
Tresnaku jroning ati

Yen awan, aku mung dewekan
Tresnanku mung tenanan
Ra bakal kanggo liyo
Kejobo mung sliramu

Sing tak suwun kowe ning sandingku
Ora bakal biso nggawe gelo ning atimu

reff :
Yen awan, aku mung kelingan
Yen bengi ora turu
Mikirke sliramu
Tresnaku jroning ati

Yen awan, aku mung dewekan
Tresnanku mung tenanan
Ra bakal kanggo liyo
Kejobo mung sliramu

Tresnanku mung tenanan
Ra bakal kanggo liyo
Kejobo mung sliramu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_bbmI1X6OVc

Mung Kowe

Mung Kowé
Ciptaan : ??
Vokal : Maroef Amatstam
Produksi : Kerto Digi Pro

Kapan aku le biso kelakon,
Sing tak puji kawit mbiyen
Ora ono liyo siji mung kowe

Senajan tekan kapan,
Senajan kowe adoh, aku ning kene
Tetep sabar ngenteni kowe
Yo mung kowe

Ojo samar, aku mung duwekmu
Percoyo-o, kowe sing tak pilih
Sayang.., kowe sing tak tresnani
Ojo nganti lali, marang aku

Katresnanku, mung kanggo awakmu
Wis suwe nggonku ngenteni
Amung kowe, yo kowe dewe

reff :
Ho..ho..ho
Senajan tekan kapan,
Senajan kowe adoh, aku ning kene
Tetep sabar ngenteni kowe
Yo mung kowe

Ojo samar, aku mung duwekmu
Percoyo-o, kowe sing tak pilih dewe
Sayang.., kowe sing tak tresnani
Ojo nganti lali, marang awakku

Katresnanku, mung kanggo awakmu
Wis suwe nggonku ngenteni
Amung kowe, yo kowe dewe

Oh sayang.., kowe sing tak tresnani
Ojo nganti lali, marang aku

Katresnanku, mung kanggo awakmu
Wis suwe nggonku ngenteni
Amung kowe, yo kowe dewe

Oh sayang.., kowe sing tak tresnani
Ojo nganti lali, marang aku uuu..

Kapan aku le biso kelakon,
Sing tak puji kawit mbiyen
Ora ono liyo, siji mung kowe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8XDOXFz98rs

Wong Seneng

Wong Seneng
Ciptaan : ??
Vokal : Maroef Amatstam
Produksi : Vision Videopro

Wong seneng, ora perlu ndolakke bondho
Sugih mlarat, kabeh bakal sedo
Ning alam ndunyo, sing sabar lan nerimo
Kabeh konco, dianggep podo-podo

Gusti ingkang, moho kuwoso
Ora ngongkon nggawe duroko
Urip bebarengan karo sedulur lan konco
Biso-o yen tentrem, ning alam ndunyo

Mulo konco-konco, iku welingku
Yen nggolek jodo, kanggo awakmu
Ojo ndelok sing ngganteng opo sing ayu
Pestine urip iku, ayem tentrem awakmu

Wong seneng, ora perlu ndolakke bondho
Sugih mlarat, kabeh bakal sedo
Ning alam ndunyo, sing sabar lan nerimo
Kabeh konco, dianggep podo-podo

reff :

Mulo konco-konco, iku welingku
Yen nggolek jodo, kanggo awakmu
Ojo ndelok sing ngganteng opo sing ayu
Pestine urip iku, ayem tentrem awakmu

Mulo konco-konco, iku welingku
Yen nggolek jodo, kanggo awakmu
Ojo ndelok sing ngganteng opo sing ayu
Pestine urip iku, ayem tentrem awakmu

Ojo ndelok sing ngganteng opo sing ayu
Pestine urip iku, ayem tentrem awakmu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=JQYgNBOqZNY

Tak Impeni

Tak Impéni
Ciptaan : ??
Vokal : Maroef Amatstam
Produksi : Vision Videopro

Rungoke laku iki, kudu sing ati-ati
Sepisan ning ndunyo iki
Jo mung nggawe susahe atimu

Ojo nggolek perkoro
Marang loroning ati
Karo sedulur kudu ngerti

Suguh wedang kamong sampe
Nek kurang opo, ojo do wedi
Ojo mung nggawe susahe atimu

Saikine wis tak tresnani
Wis tak senengi, mbok dipercoyo
Kudu ngerti, mrene kowe tak omongi
Saben wengi kowe tak impeni

reff :

Ojo nggolek perkoro
Marang loroning ati
Karo sedulur kudu ngerti

Suguh wedang kamong sampe
Nek kurang opo, ojo do wedi
Ojo mung nggawe susahe atimu

Saikine wis tak tresnani
Wis tak senengi, mbok dipercoyo
Kudu ngerti, mrene kowe tak omongi
Saben wengi kowe tak impeni

Kudu ngerti, mrene tak dongengi
Saben wengi kowe tak impeni

Saikine wis tak tresnani
Wis tak senengi, mbok dipercoyo
Kudu ngerti, mrene kowe tak omongi
Saben wengi kowe tak impeni

Kudu ngerti, mrene tak dongengi
Saben wengi kowe tak impeni

Kudu ngerti, mrene kowe tak omongi
Saben wengi kowe tak impeni

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zO4nHAMRf-0