Roso Kangen

Versi: Maroef Amatstam

PADANGE MBULANE,
ING TENGAH WENGI IKI..
LUNGGUH DEWE’AN NANG KENE,
RA ONO KANCANE..

ADEME NENG AWAK NGENE, RASANE..
SEPINE WENGI RASANE RA ONO KOWE..
ROSO SEPI NENG JRONING DODO..
MERGO KWE RA NENG KENE..
NENG SANDHINGKU..

YEN NYAWANG POTRETMU..
NGGO TOMBO KANGENING ATIKU..
WENGI LAMUNI KOWE TANSAH TAK IMPI IMPI..
RA ONO LIYO MUNG KOWE, SING TAK TRESNANI..

TRESNAKU MUNG KANGGO KOWE, SAK TENANE..
KANGEN NENG NGENTENI, MERGO KANGENKU..
SUK KAPAN KOWE BISO NENG SANDHINGKU..
NENG SANDHINGKU..

REFF:
SENAJAN KOWE DURUNG BISO NENG SANDHINGKU,
OJO KOWE NGANTI LALI PERJANJIAN..
KABEH KUWI SING ONO NENG ATIKU,
ORA BAKAL TAK BLENJANI..

OH HO..KU KANGEN..,
TANSAH TAK KUATNO
SAK TEKANE TRESNAMU..
TRESNAMU.., TRESNO KANGEN SLIRAMU..

Wis Suwe

Versi: Maroef Amatstam

Suwe..kowe ijen wae
Wis suwe aku ngenteni kowe
Awan mbengi aku ora turu
Kelingan mesem lan ngguyumu
Ora biso lali sliramu

Suwe…kowe ning atiku
Wis suwe aku nduwe roso tresno
Kapan kowe biso nyedaki awakku
Wong loro dadi siji
Biso urip tekan pati

Yen awan, aku mung kelingan
Yen bengi ora turu
Mikirke sliramu
Tresnaku jroning ati

Yen awan, aku mung dewekan
Tresnanku mung tenanan
Ra bakal kanggo liyo
Kejobo mung sliramu

Sing tak suwun kowe ning sandingku
Ora bakal biso nggawe gelo ning atimu

reff :
Yen awan, aku mung kelingan
Yen bengi ora turu
Mikirke sliramu
Tresnaku jroning ati

Yen awan, aku mung dewekan
Tresnanku mung tenanan
Ra bakal kanggo liyo
Kejobo mung sliramu

Tresnanku mung tenanan
Ra bakal kanggo liyo
Kejobo mung sliramu

123