Bebas Hukum

Bebas Hukum
Ciptaan : Mr. CJDW
Vokal : Ndandunk & Maratus
Produksi : Aini Record

Lk :
Yen ra omong, ora umum penake
Ning yen ngomong aku kok isin dewe
Aku lali opo dilalekake,
Karo bojo ora eling sithik we

Pr :
Ee e e ojo pamer larise,
Lha yen gelem aku yo isoh wae
Omah-omah kok mung sak sire dewe,
Opo ayo apike bubaran wae

LK :
Ojo nesu dudu karepku dewe
Ora eling kepiye mula bukane
Cekak aos wis ngono kedadeane,
Sadar-sadar wis rampung ling nindhake

Pr :
Edan tenan kowe ngono karo sopo mas,
Yen ra genah aku matur wong tuwo
Lha yen perlu pegat yo ora po po
Timbang bareng tansah digawe loro

LK :
Jo mbesengut kabeh uwis kebacut,
Lelakone ora biso dicabut
Opo maneh kok dadak loro ati,
Kabeh mau asline yo mung ngimpi

Duet :
Ngimpi ngono ora ono hukume,
Ngopo wae yen ngimpi keno wae
Dadi rojo dadi ratu ora suwe,
Tangi turu wis muleh jabang bayine

reff :
kembali ke atas..yen ra omong,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RBm5r4WPTBY

Advertisements

Candhik Ayu Anggeguyu

Langgam Candhik Ayu Anggeguyu
Ciptaan : Mr. CJDW
Vokal : Maratus & Ndandunk
Produksi : Aini Record

Lk :
[bowo]
Wewaton anteping kalbu,
Amung dawuh kang cinandi,
Leluhur kang paring sabdo,
Ulah kridho lahir batin…
Yuwono kalis rubedo,
Angenak’i tyas sesami,

Pr :
Aku nyawang mlebu ati,
Ing tresno kang tak alami
Dudu bondho dudu rupo sing njalari,
Ati kang njola tankeno di kendaleni

Kawitan pancen sepele,
Ing rembugan sak anane
Tak sawang atimu katon awe-awe,
Aku kesengsem nganti tekan seprene

Aduh tresno wis nyawiji,
Ingkang gawe bungah ati iki
Dadaku sesek yen dhong kangen,
Ati sumpek mung mergo le angen-angen

Opo ono piwalesmu,
Iki tresno mung mligi kanggomu
Tak pasrahke mring sliramu,
Ojo nganti candhik ayu anggeguyu

Atiku tetep nduwekmu,
Isih tresno siang ndalu
Dadi bukti tresno suci isih ono
Antuk pambagyo dewo sang kumojoyo

reff :
Aduh tresno wis nyawiji,
Ingkang gawe bungah ati iki
Dadaku sesek yen dhong kangen,
Ati sumpek mung mergo le angen-angen

Opo ono piwalesmu,
Iki tresno mung mligi kanggomu
Tak pasrahke mring sliramu,
Ojo nganti candhik ayu anggeguyu

Atiku tetep nduwekmu,
Isih tresno siang ndalu
Dadi bukti tresno suci isih ono
Antuk pambagyo dewo sang kumojoyo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TpJJiBXIQEw

Mamet Prono

Langgam Mamet Prono
Ciptaan : Joko S.
Vokal : Ndandunk
Produksi : Aini Record

Tansah hanglam-lami,
Endahing sekar kang nedeng mekar
Hamamet prono,
Ngembar arum ngebeki bawono

Sarwo edipeni,
Gawe kuwur sak jroning wardoyo
Kadyo rinujit,
Rasaku tansah poyang-payingan

Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati

Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan

reff :

Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati

Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CyWzsc0PR6o

Ngujiwat

Langgam Ngujiwat
Ciptaan : Ki NartoSabdo
Vokal : Ida Lala
Produksi : Aini Record

Nglam-lami ngujiwate,
Yen anggeget lathi anjijit alise
Sak solah bawane,
Lencir kuning nyengsemake

Sinawang yen ngujiwat,
Pamikir kang kuwat koyo arep nekat
Suwe-suwe tamat,
Prasasat anggayuh jimat

Yen tengah wengi,
Pangrasaku koyo wis sumandhing
Aduh wong kuning…,
Lirining netro kang wening

Amung tansah tak lalekke,
Nanging trus eling
Wekasan pepuntonku,
Umpamane sekar ojo nganti layu

Kanggo cecundhukmu,
Amung ndhiko mustikaku

reff :
Yen tengah wengi,
Pangrasaku koyo wis sumandhing
Aduh wong kuning…,
Lirining netro kang wening

Amung tansah tak lalekke,
Nanging trus eling
Wekasan pepuntonku,
Umpamane sekar ojo nganti layu

Kanggo cecundhukmu,
Amung ndhiko mustikaku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jvlApjP-YoA

Sengsem

Langgam Sengsem
Ciptaan : Arif CJDW
Vokal : Putri Purnami
Produksi : Aini Record

Prasetyane kang kawiyos,
Dhuh luhure
Iku dadyo sengsem mring atiku,
Dhuh wong manis

Mrak kesimpir,
Lambeyane nggregetake
Samsoyo ngalelo,
Katresnanku amung siro

Ngantu-antu,
Pengenku nyandhing sliramu
Dhuh kusumo,
Gondo arum kang sanyoto

Sun lenggono,
Anane sarwo kuciwo
Mongko siro,
Sayekti mustikaning bawono

reff :
Ngantu-antu,
Pengenku nyandhing sliramu
Dhuh kusumo,
Gondo arum kang sanyoto

Sun lenggono,
Anane sarwo kuciwo
Mongko siro,
Sayekti mustikaning bawono

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=IbINHOnLaZc

Poniran Rokayeh

PONIRAN ROKAYEH
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak dikin – Maratus

Pr :
Aduh abang kenalin gue
Name rokayeh anak jakarte
Abang cakep siape namenye
Bolehlah tahu rumah dimane

Lk :
Tepangaken lah name gue
Kangmas poniran aslinye jawe
Masih ijen alias dewe
Orangnya ngganteng nggak ada tunggale

Pr :
Di jakarte sangatlah panas
Mas poniran gagah dan ganas

Lk :
Pulo jawe hawanye asrep
Memang rokayeh yang gue karep

Pr :
Buah salak warnanye item
Mas poniran yang paling ngganteng

Lk :
Buah apel abrit warnanye
Penting rokayeh ade buahnye

Pr :
Aduh abang nakal bicare
Berani bilang buah rokayeh

Lk :
Maksud gue buah dihati
Semakin cinte tumekaning pati

reff :

kembali ke atas..aduh abang…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=GKmrw5ys8Zk

Dadi Temanten

DADI TEMANTEN
Ciptaan : cak dikin
Vokal : cak dikin – Maratus
Produksi : NN

Lk :
Janur kuning, sing nempel ning epring
Tandane ono sing sesandhing
Opo ora pingin

Pr :
Jane karep, nanging aku wedi
Mengko kangmas cidro ing janji
Tresno nyulayani…nyulayani…

Lk :
Ojo, ojo cilik ati
Aku sehidup semati

Duet :
Podo…,setiyo…,bareng sesandhingan
Ayo bareng, urip ing bebrayan
Dadi temanten sesandhingan
Tansah sesandhingan,ooo…ooohooo….


reff :
kembali ke atas..janur kuning…

Lk :
Ojo, ojo cilik ati
Aku sehidup semati

Duet :
Podo…,setiyo…,bareng sesandhingan
Ayo bareng, urip ing bebrayan
Dadi temanten sesandhingan
Tansah sesandhingan,ooo…ooohooo….

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3OxRAIdRyEY